Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. lokakuuta 2021

Psalmin 2 toteutumista nyt ja muita Raamatun profetioihin liittyviä viimeaikaisia tapahtumia by Daymond Duck 10.10.2021

Tässä pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Mukana on profeetallisen Psalmin 2 käsittelyä ja muuta ajankohtaista informaatiota, joka osoittaa Raamatun ennustamiin lopun päiviin. Varsinkin presidentti Bidenin hallinto Amerikassa on muuttamassa asioita siihen suuntaan, että Herran toinen tulemus omiaan varten (Tempaus) ei ole enää kaukana.

----------------------

Jumalan nauru muuttuu vihaksi (God’s Laughter Will Turn to Anger) :: By Daymond Duck

Published on: October 10, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/10/10/gods-laughter-will-turn-to-anger-by-daymond-duck/

Psalmi 2 on hämmästyttävä monista syistä: Sen on kirjoittanut kuningas Daavid, Jeesuksen esi-isä (Apostolien teot 4:25-27), se on Vanhan testamentin kohta, jossa sanotaan selvästi, että Jumalalla on Poika (Ps. 2:7), ja se on ennustus, joka näyttää soveltuvan nykyiseen tilanteeseen.

Tässä on tämän kirjoittajan osittainen käsitys Psalmista 2.
  • Miksi ihmiset mellakoivat, ryöstelevät, varastavat, ja kuvittelevat asioita, jotka eivät hyödytä heitä (jae 1)?
  • Maailman johtajat paaduttavat sydämensä ja vehkeilevät muiden kanssa Jumalaa ja Hänen voideltuaan vastaan ​​(Jeesus on voideltu kuningasten Kuningas ja herrain Herra), sanoen, että aiomme muuttaa maailman perusteellisesti, lakkauttaa Kirkon, Israelin ja Jumalan moraalin (päästä eroon Raamatun rajoituksista, kymmenestä käskystä, jne.; jakeet 2-3).
  • Jumala nauraa tuolle mielettömälle ajatukselle eikä kunnioita ihmisiä, jotka luulevat voivansa vastustaa Häntä, Jeesusta, Kirkkoa, Israelia, ja Raamattua, sekä selvitä siitä kuin koira veräjästä (jae 4).
  • Jossain vaiheessa Jumala lakkaa nauramasta ja alkaa puhua näille jumalattomille väkijoukoille ja maailman johtajille vihaisesti. Hän häiritsee heitä ilmeisen tyytymättömyytensä kanssa. Se, mitä he yrittävät tehdä, ei toimi. Hän ilmoittaa heille, etteivät he voi toimia niin kuin Hän ja Jeesus eivät olisi olemassa ja etteivät he menestyisi (jae 5).
  • Näiden ihmisten vastustus ei estä Jumalaa menemästä eteenpäin suunnitelmassaan asettaa Jeesus Daavidin valtaistuimelle Jerusalemissa (jae 6).
  • Jumala julistaa, että Jeesus on Hänen Poikansa. Ne, jotka tuntevat Raamatun, tietävät, että Jumala julisti Jeesuksen olevan Hänen Poikansa, kun Hän herätti Jeesuksen kuolleista (Apostolien teot 13:30-33). Tietämättömyys Jumalan ylösnousemuksesta Jeesuksessa ei ole tekosyy olla tietämättä sitä, että Jumala ja Jeesus ovat olemassa.
  • Jeesuksen tarvitsee vain pyytää, ja Jumala antaa Hänelle ehdottoman vallan koko maasta (jae 8).
  • Jeesus, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, musertaa kapinan maan päällä rautaisella valtikalla ja murskaa kansat, kuten vihainen ihminen särkee saviastian (jae 9).
  • Jumalan sanoma maailman poliittisille johtajille ja muille on olla viisas ja noudattaa tätä neuvoa: Palvelkaa Jumalaa kunnioituksella, rakastakaa Jeesusta, iloitkaa ymmärryksellä siitä, kuinka voimakas Hän on, koska voisitte saada Hänet vihaiseksi, ja tietäkää, että Hän siunaa niitä, jotka luottavat Häneen (jakeet 10-12).
Tässä on luettelo viimeaikaisista tapahtumista, jotka liittyvät Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien Amerikan muutosta (heikkeneminen; suvereniteetin luovuttaminen) ja maailman muutosta (YK:n uudelleenjärjestely kaikkivoipaiseksi maailmanhallitukseksi): Tämä kirjoittaja on kuullut useiden asiantuntijoiden viittaavan Biden'in 3.9 biljoonan dollarin 10 vuoden elvytyspakettiin nimellä "Biden’s Build Back Better Agenda (Biden'in Rakenna Takaisin Paremmin -agenda)".

Se on syvävaltion suunnitelma rahoittaa Amerikan uudelleenjärjestely jumalattomaksi kansakunnaksi jumalattoman maailmanhallituksen alaisuudessa.

Senaattori Joe Manchin, demokraatti Länsi-Virginiasta, sanoi, että lakiesitys on "suunniteltu muuttamaan tämän kansakunnan sosiaalista ja taloudellista rakennetta" (muuttaa Amerikkaa).

Senaattori Kennedy, republikaani Louisianasta, sanoi: "Se (Biden'in elvytyspaketti) aikoo ulottaa hallituksen jokaiseen soppeen Amerikan elämää."

Biden, Schumer ja Pelosi kamppailevat löytääkseen keinon viedä se läpi.

Globalistisen syvävaltion on muutettava Amerikan hallinto ennenkuin he tekevät dramaattisen siirtymän maailmanhallitukseen, ja tämä on pyrkimystä tehdä tuo.

Toiseksi, koskien maailmanuskontoa: Helmikuussa 2019, paavi Franciscus ja muslimi-sheikki Ahmed al-Tayeb allekirjoittivat sopimuksen nimeltä Document of Human Fraternity for World Peace (Asiakirja ihmisten veljeydestä maailmanrauhaa ja yhdessäoloa varten).

Heidän asiakirjansa tarkoituksena on yhdistää uskonnot maailmanrauhan luomiseksi.

He perustivat Ihmisten veljeyden korkean komitean (Higher Committee of Human Fraternity) kokoamaan ihmisiä yhteen kaikista taustoista, uskomuksista ja kansallisuuksista.

He ilmoittivat pian suunnitelmistaan ​​rakentaa ”Abrahamic Family House (Aabrahamin perheen talo)” -niminen kompleksi Abu Dhabiin.

”Aabrahamin perheen talossa” on kirkko, moskeija ja synagooga (erilliset paikat kristittyjen, muslimien ja juutalaisten harjoittamalle palvonnalle), ja neljäs paikka kaikkien uskontojen ihmisille kokoontua yhdeksi ruumiiksi.

Ne edistävät rauhaa, rinnakkaiseloa ja veljeyttä kaikkien uskontojen keskuudessa.

Marraskuussa 2019, roomalaiskatolinen arkkipiispa Carlo Maria Vigano vertasi Aabrahamin perheen taloa Baabelin torniin ja kutsui sitä ”paavi Franciscuksen aloitteeksi muuttaa katolinen kirkko globaaliksi New Age -uskonnoksi”.

Lokakuun 2021 alussa ilmoitettiin, että Aabrahamin perheen talon rakentaminen on aikataulussa ja se avataan vuonna 2022.

Samaan aikaan kerrottiin, että nyt on tarkoitus rakentaa toinen Aabrahamin perheen talo New Yorkiin.

(Huomautus: Tämä kirjoittaja ei halua pistää huhuja liikkeelle eikä ole nähnyt tästä mitään, mutta pohtii myös, onko suunnitelmissa kolmas Aabrahamin perheen talo uudelleen rakennetussa Babylonin kaupungissa, Irakissa.)

Kolmanneksi, koskien Nooan päiviä ja suurta pahuutta: Tutkiva journalisti ja kirjailija Daniel Greenfield julkaisi 29. syyskuuta 2021 artikkelin Rapture Forums -sivustolla, jossa sanotaan, että vuonna 2019 murhattiin 3595 mustaihoista ja 3060 valkoihoista sekä latinoa.

Greenfield'in mukaan vuonna 2020 murhattiin 5839 mustaihoista ja 4160 valkoihoista + latinoa.

Nämä tosiasiat osoittavat, että Black Lives Matter -mielenosoitukset, Defund the Police Movement (Epää poliisilta rahoitus -liike), paatuneiden rikollisten vapauttaminen vankiloista, jne. ovat johtaneet mustien ihmisten murhien lisääntymiseen noin 62%:lla, ja valkoisten sekä latinoihmisten murhien lisääntymiseen noin 36%:lla.

Toisin sanoen, heikennys poliisin työn turvaamisessa, paatuneiden rikollisten vapauttaminen, jne. saa enemmän mustia ihmisiä kuolemaan kuin minkään muun ryhmän ihmisiä.

Jos mustien ihmisten elämillä on oikeasti merkitystä, miksi poliitikot eivät lisää poliisin rahoitusta, lisää paatuneiden rikollisten säilöönottoja, jne.?

Neljänneksi, koskien pahuutta: Lokakuun 3:ntena 2021 kerrottiin, että katolinen arkkipiispa hiippakunnassa, johon Nancy Pelosi kuuluu (San Francisco), oli sanonut, että Women’s Health Protection Act (Naisten terveyttä suojeleva laki), jota Pelosi äskettäin puski eteenpäin edustajainhuoneen hyväksyttäväksi, ”ei eroa yhtään lapsiuhrauksesta" ja "on varmasti sen kaltainen lainsäädäntö, jota voisi odottaa vihkiytyneeltä satanistilta, ei hurskaalta katolilaiselta".

Toivottavasti lainsäädäntö ei mene läpi senaatissa.

Viidenneksi, koskien luonnonkatastrofien esiintymistiheyden ja voimakkuuden kasvua aikakauden lopussa: 1. lokakuuta 2021 raportoitiin, että tällä hetkellä maan päällä purkautuu 50 tulivuorta, mukaan lukien kaikkien aikojen suurin vedenalainen purkaus.

Kuudenneksi, on allekirjoittaneen vakaumus, että Jumalan sana täyttyy täsmälleen niin kuin se on kirjoitettu, ja että EU tulee olemaan tulevan maailmanhallituksen päävalta, ei Kiina.

Syyskuun 27:ntenä 2021, South China Morning Post -lehden artikkelissa sanottiin, että kivihiilipula, Covid'in Delta-muunnos, ja muut ongelmat ovat saaneet 16 Kiinan 31 maakunnallisesta lainkäyttöalueesta (enemmän kuin yli puolet) aloittamaan sähkön säännöstelyn.

Ilman sähköä, tehtaat lyhentävät työaikaansa tai pysähtyvät, tuotanto laskee, inflaatio kiihtyy, ja analyytikot ovatkin laskeneet arvioitaan Kiinan talouskasvusta.

Tämä ongelma on jatkunut useita kuukausia, mutta se on pahentunut viime kuukausina, ja joidenkin viranomaisten mukaan Kiina ei ehkä saa sitä hallintaan usean tulevan kuukauden aikana.

Päivitys: Kiina on uhannut hyökkäyksellä Taiwaniin, ja on lähettänyt sotakoneita Taiwanin ilmatilaan kuukausien ajan tekemättä mitään, mutta äskettäin he lisäsivät uhkaa lähettämällä 93 lentokonetta Taiwanin ilmatilaan 3 päivän aikana.

Taiwanin ulkoministeri varoitti 4. lokakuuta 2021 Kiinaa, että Taiwan puolustaa itseään ja molemmat kansakunnat kärsisivät suunnattomasti, jos Kiina hyökkää Taiwaniin.

Ei näytä olevan epäilystäkään siitä, että Kiina voittaisi, mutta Taiwaniin hyökkääminen tulee olemaan kompastuskivi Kiinan pyrkimyksessä maailmanvalloitukseen.

Seitsemänneksi, koskien tyhjiä kaupanhyllyjä: Tämä kirjoittaja on nähnyt viime aikoina useita artikkeleita, joissa varoitetaan, että joistakin elintarvikkeista, polttoaineesta, lääketarvikkeista, ajoneuvojen tietokonesiruista, joulutavaroista, jne. on oleva pula.

Jotkut viranomaiset varoittavat, että vajaukset pahenevat ennenkuin tilanne paranee, ja jotkut jopa neuvovat ihmisiä tekemään jouluostokset nyt.

Päivitys: 3. lokakuuta 2021 raportoitiin, että Amerikan satamat, ratapihat ja lastauslaiturit ovat toivottomasti tukossa (eräs raportti arvioi, että yksin länsirannikolla on odottamassa miljoona purkaamatonta konttialusta ja paljon muita itärannikolla).

Sosiaalinen etäisyys, karanteenit ja pakolliset rokotukset vaikeuttavat suuresti tavaroiden purkamista ja liikuttamista, mutta Biden'in hallinto kieltäytyy keventämästä näitä rajoituksia.

Se, että he tietävät ongelman olemassaolon ja kieltäytyvät tekemästä sille mitään, tekee vaikeaksi uskoa sitä, etteivät he tahallisesti yritä luoda vajauksia.

Joidenkin raporttien mukaan se on jopa suunniteltu kriisi.

Uskottavuutta tähän lisää se seikka, että jotkut globaalit Deep State -viranomaiset ovat julkisesti sanoneet, että tarvitsemme kriisin maailmanhallituksen aikaansaamiseksi.

(Huomaa: On yleisesti tiedossa, että Biden tuhosi tarkoituksellisesti Amerikan energiariippumattomuuden, ja bensiinin hinta onkin noussut noin 1$ per gallona.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com