Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Antikristus Trumpin paluu samankaltainen kuin Jeesuksen toinen tulemus eli väkivalloin anastaa kuninkuuden (Dan. 11:21)!


Sanotaan, että saatana on kova poika matkimaan Jumalaa, ja sama pätee Raamatun Antikristukseen (AK) suhteessa Jeesus Kristukseen. Tämä aasinsiltana siihen, kun tutkimme AK:n ilmestymistä Raamatun profetiassa, josta otamme erityisesti esiin Dan. 11:21 kohdan, joka paljastaa miten Donald Trump palaa hallitsijaksi (hänen toinen tuleminen). Aikaisemmin olen tässä blogissa kertonut miten Donald Trump täyttää prikulleen Raamatussa esitetyn laittomuuden ihmisen eli Antikristuksen tuntomerkit. Mene blogin etusivulla osastolle Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja.

Tässä Brother Paul selittää tuoreesti 3 merkittävintä myyttiä Antikristuksesta, jotka johdattavat eritoten kristittyjä harhaan AK:n identiteetistä. Erittäin selkokielellä puhuttu (laita tekstitys näkyviin 15 min videoon).

Ignoring the Bible: The Top 3 Myths About The Antichrist | Bible Prophecy Video, Antichrist, 666

https://www.youtube.com/watch?v=fnUiRS4aE0k (6.10.2021)



Miten sitten AK matkii Jeesusta? Ensinnäkin, kun Jeesus tuli ensimmäisen kerran maan päälle, Häntä ei otettu vastaan Messiaana, vaan juutalaiset ristiinnaulitsivat Hänet salaliiton kautta. Varsinkin juutalaiseliitillä, johon kuuluivat mm. fariseukset, oli syvä antipatia Jeesusta kohtaan. Toki Jeesuksella oli omat kannattajansa Israelin kansan syvissä riveissä. Kun vertaamme tätä oikean Messiaan tarinaa Donald J. Trumpiin, niin huomaamme hämmästyttäviä yhtälaisyyksiä. Trumpillakin on oma kiihkeä kannattajaryhmänsä, mutta pääosa Amerikan eliitistä vihaa häntä, samoin kuin melkein koko muu läntinen maailma. On täysin väärin tulkita niin, että Antikristus olisi kaikkien rakastama (ks. edellinen video). Trumpista haluttiin päästä eroon hinnalla millä hyvänsä, jotta häntä ei valittaisi uudelleen vuoden 2020 vaaleissa. Se oli salaliitto demokraattien ja syvävaltion (Deep State) toimesta, josta erityisesti mainitsen miljardööri George Soroksen. Vaalit varastettiin Trumpilta ja hänet nähtiin kelvottomana tai sopimattomana presidentin virkaan. Hänet nähtiin myös uhkana vallitsevalle liberaalille järjestelmälle, joka suunnittelee jumalatonta maailmanhallitusta (NWO) ja lisäksi Israelin panemista ruotuun antamalla palestiinalaisille suurimman osan Länsirannasta ja puolet Jerusalemista (kahden valtion ratkaisu). Asiat menivät juuri niin kuin Danielin profetia Vanhassa Testamentissa kertoo viimeisestä Pohjan kuninkaasta, joka on AK. Otamme esille Danielin kirjan luvun 11 ja siitä jakeen 21, jossa ensimmäinen osa kertoo jo tapahtuneen. Jälkimmäinen osa koskee tulevaisuutta, eli Trumpin paluuta valtaan.

Dan. 11:21 (KR 33/38)

21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.

Kuningas Jaakon käännös (KJV):

21 And in his estate shall stand up a vile person, to whom they shall not give the honour of the kingdom: but he shall come in peaceably, and obtain the kingdom by flatteries.

Kun käännät tuon lihavoidun englanninkielisen tekstin, niin siinähän sanotaan selvästi, että tälle ”kelvottomalle (vile person)” ei anneta valtakunnan kunniaa, ja näinhän Trumpille kävi vuoden 2020 presidentinvaaleissa. Vielä NIV-käännös:

New International Version
"He will be succeeded by a contemptible (=halveksittava, kurja) person who has not been given the honor of royalty (=jolle ei annettu kuninkuutta, vuoden 2020 vaalit). He will invade the kingdom when its people feel secure, and he will seize it through intrigue."

Tästä linkistä voit tutkia lisää tätä jaetta useiden käännösversioiden kanssa: https://biblehub.com/daniel/11-21.htm

Mennäänpä nyt tuohon Dan. 11:21 jakeen jälkimmäiseen osaan eli tutkitaan lausetta ”Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.” Tässä on mielestäni ennustettu Trumpin paluu valtaan, joka tapahtuu väkivaltaisesti, ei normaalien vaalien kautta. Ajan säästämiseksi ja turhaa vaivaa vältellen lainaan viimeaikaisia vieraskirja-viestejäni, joista kyllä selviää mistä tulkinnassani on kyse.


VIESTIT AIKAJÄRJESTYKSESSÄ (vanhin ensin)

Päivämäärä: 08/10/2021, 00:44:16
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 914
 
Hoksasin tänään jotain järisyttävää Raamatusta. Tiedän EHKÄ mikä kohta Vanhan Testamentin profetiassa vastaa Paavalin 1. Tess. 5:3 jakeen profetiaa, jossa puhutaan äkillisestä tuhosta/Herran päivästä silloin kun sanotaan tai on "rauha ja turvallisuus (peace and security)". Ensin otan esiin Pekan vanhan vieraskirjaviestin:

Päivämäärä: 11/07/2021, 01:11:20
Nimi: Pekka
Sijoitus: 4 485

Hollywood on myös tarttunut aiheeseen elokuvassa "Peloista pahin"

CIA:n analyytikon Jack Ryanin on estettävä uusnatsiryhmän suunnitelmat, joka uhkaa aiheuttaa katastrofaalisen konfliktin Yhdysvaltojen ja Venäjän presidentin välillä räjäyttämällä ydinase Baltimoressa, Marylandissa, järjestetyssä jalkapallopelissä.

Traileri:

https://www.imdb.com/title/tt0164184/?ref_=nv_sr_srsg_0

-----------------

Nyt sitten Dan. 11:21 jakeeseen, jossa mielestäni kuvataan Donald Trumpin toista tulemusta eli nousua uudestaan Amerikan johtajaksi Bidenin jälkeen, kun ensin häneltä on varastettu vaalivoitto. Väitän, että tämä valtaannousu tapahtuu Trumpia tukevien uusnatsien suorittaman yllätyksellisen False Flag -iskun seurauksena, joka kerrotaan Dan. 11:21 jakeessa.

Dan. 11:21 (KR 33/38)

21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee (tai hyökkää) keskellä rauhaa (peace) ja anastaa juonilla kuninkuuden.

Tämä suomalainen käännös ei kerro tarpeeksi, joten seuraavaksi muutama englantilainen käännös.

New International Version
"He will be succeeded by a contemptible person who has not been given the honor of royalty (2020 elections). He will invade (=hyökkää) the kingdom (=valtakunta, Amerikka (itärannikko)) when its people feel secure (False Flag attack by neo-Nazis?), and he will seize it through intrigue."

American standard
"And in his [1] place shall stand up a contemptible person, to whom they had not given the honor of the kingdom: but he shall come in time of security, and shall obtain the kingdom by flatteries. [1) Or office ]"

English Standard Version
"In his place shall arise a contemptible person to whom royal majesty has not been given. He shall come in without warning (=sudden destruction, 1. Tess. 5:3) and obtain the kingdom by flatteries."

Berean Study Bible
"In his place a despicable person will arise; royal honors will not be given to him, but he will come in a time of peace and seize the kingdom by intrigue."

Joten selvää samankaltaisuutta 1. Tess. 5:3 jaetta kohtaan, jossa puhutaan rauhasta ja turvallisuudesta ennen äkillistä tuhoa (without warning). Trump hyökkää (invade) omaan valtakuntaansa (kingdom), jonka ihmiset tuntevat itsensä turvalliseksi (when its people feel secure). Toivottavasti ymmärsitte, mitä tarkoitan.

-----------------------

Päivämäärä: 08/10/2021, 01:31:36
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 915
 
Muuten tuossa elokuvassa "Peloista pahin" räjähtävä ydinpommi tulee Israelista ja USA:n presidentti muistuttaa selvästi Joe Bideniä. Prediktiivistä ohjelmointia.

-----------------------

Päivämäärä: 09/10/2021, 01:21:31
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 918
 
Kirjoitin eilen Trumpin paluusta hyökkäämällä ensin omaan valtakuntaansa (uusnatsien False Flag -isku?):

Dan. 11:21 (KR 33/38)

21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.

Tässä on nyt tarkasteltava sanaa "tulee" alkukielellä, joka on Strongin sanakirjan H935. Myöskin tuota "keskellä rauhaa", joka on H7962.

http://www.godrules.net/library/kjvstrongs/kjvstrongsdan11.htm

Pronounce: bo

Strong: H935

Orig: a primitive root; to go or come (in a wide variety of applications):--abide, apply, attain, X be, befall, + besiege, bring (forth, in, into, to pass), call, carry, X certainly, (cause, let, thing for) to come (against, in, out, upon, to pass), depart, X doubtless again, + eat, + employ, (cause to) enter (in, into, -tering, -trance, -try), be fallen, fetch, + follow, get, give, go (down, in, to war), grant, + have, X indeed, (in-)vade, lead, lift (up), mention, pull in, put, resort, run (down), send, set, X (well) stricken (in age), X surely, take (in), way.

Pronounce: shal-vaw'

Strong: H7962

Orig: from 7951; security (genuine or false):--abundance, peace(-ably), prosperity, quietness. H7951

Samat H935 ja H7962 esiintyvät jakeessa Dan. 11:24 sanan "hyökkää" ja "keskellä rauhaa" kohdalla:

24 Keskellä rauhaa hän hyökkää maakunnan lihavimpiin seutuihin ja tekee, mitä eivät hänen isänsä eivätkä hänen isiensä isät olleet tehneet: ryöstösaalista ja tavaraa hän jakelee omilleen; ja linnoituksia vastaan hän hankitsee juoniansa, säädettyyn aikaan asti.

King James -käännöksestä samat jakeet:

21 And in his estate shall stand up a vile person, to whom they shall not give the honour of the kingdom: but he shall come in peaceably, and obtain the kingdom by flatteries.

24 He shall enter peaceably even upon the fattest places of the province; and he shall do that which his fathers have not done, nor his fathers' fathers; he shall scatter among them the prey, and spoil, and riches: yea , and he shall forecast his devices against the strong holds, even for a time.

Jakeet 21 ja 24 muistuttavat toisiaan, joissa puhutaan Pohjan kuninkaan eli AK:n hyökkäyksestä silloin kun on rauhallista ja turvallista (vrt. 1. Tess. 5:3 (peace and security)). Trumpin paluu tapahtuu siis väkivaltaisesti (ja me lennämme kotiin).

----------------------------------

JOHTOPÄÄTÖS

Siis aivan samoin kuin Jeesus Kristus palaa maan päälle korotettuna kuninkaana kaikkien pyhiensä (taivaan sotajoukot) kanssa, jotka tuhoavat Ilmestyskirjan pedon ja sen joukot maan päällä, perustaakseen OIKEAN tuhatvuotisen valtakunnan, niin jäljittelijä AK Trump, "kuolinhaavastaan" parantuneena, tulee anastamaan maanpäällisen vallan vihollisiltaan käynnistämänsä (ydin)sodan avulla, jossa ensin isketään jollekin demokraattien hallitsemalle alueelle USA:n itärannikolla (New York?), joka on liberaalien asuttamaa rauhallista ja turvallista seutua (ainakin näennäisesti). Seurakunnan (morsiamen) ylöstempaus ajoittuu näihin samoihin aikoihin (ehkä juuri False Flag -iskun, joka on second 9/11, aikaan).

Paavalin 1. Tessalonikalaiskirje 5:1-6

1 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
4 Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;
5 sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
6 Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.


PS. Aika näyttää osuinko oikeaan. Joka tapauksessa itseltäni loogista profetiatulkintaa. On hyvä ennakoida tulevaa Herran päivää, ettei se yllättäisi niinkuin varas.

4 kommenttia:

  1. Olen tutkinut Sanaa 50 v. ja vaeltanut Herrassa ja olen varma siitä, Trumppi ei todellakaan ole Antikristus Hän tunnustaa Jeesuksen ja Isän ja pojan ja ristin kuoleman ja ylösnousemuksen .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Hitler oli myöskin kristitty kun kävi julkisesti kirkossa. Oletpa aika eksyksissä. Trumpin 'pastori', jota hän on ylistänyt useaan otteeseen, oli positiivisen ajattelun (menestysteologia) isä Norman Vincent Peale, 33. asteen vapaamuurari, joka sanoi, ettei ihmisen tarvitse syntyä uudelleen, jotta pelastuisi.

      Poista
    2. Trump ei ole kristitty, ei lähellekään. Hän ei ole pyytänyt syntien anteeksiantamusta Jumalalta. Hänen ei kuulemma tarvitse tehdä sitä. Hän pilkkaa näin Jeesuksen sovitustyötä ristillä.

      Trump on God: 'I don't like to have to ask for forgiveness'

      https://www.businessinsider.com/trump-on-god-i-dont-like-to-have-to-ask-for-forgiveness-2016-1?r=US&IR=T

      Missähän Trump on muka tunnustanut Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen? Puhut satuja.

      Poista
  2. Nainen sanoo videolla , että Trump pelastaa maailman, mutta ensin hänen on juonittava itsensä takaisin valtaan ja se tapahtuu False Flag -iskun kautta (Dan. 11:21, "tulee äkkiarvaamatta silloin kun on peace and security").

    Antichrist News: Flynn Channels a False "Prophet", and Donald J. Trump Will Save the World

    https://www.youtube.com/watch?v=xPfBY-9_MNE (tänään)

    Älkää uskoko esim. Samuel Tuomisen höpötyksiä siitä, että prinssi Charles olisi AK. Trump juuri tulee pelastamaan maailman näiltä ekofasisteilta, mikä sinänsä on hyvä juttu. Mutta Dan. 11:21 jakeen viimeinen Pohjan kuningas on AK ja sotapäällikkö, mikä ei siis sovi vasemmistolaisiin viherpiipertäjiin kuten Charles.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com