Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. marraskuuta 2023

Jumalalla on mielessään loistava suunnitelma kun Hamasin yllätyshyökkäys Israeliin lokakuussa 2023 viestittää Jeesuksen toisen tulemisen läheisyydestä by Daymond Duck 4.11.2023

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla annetaan ymmärtää, että Saatana on hermostunut ja aikaansaa väkivaltaa juutalaisia kohtaan, kun tietää aikansa olevan vähissä eli Jeesuksen toinen tulemus on ovella. Kirjoittajan mukaan Saatana käytti hyväksi terroristijärjestö Hamasia juutalaisten tuhoamiseksi äskettäin yrittäessään estää Jumalan loistavan suunnitelman Jeesuksen paluulle. Tuttuun tapaan raportissa tuoreita juttuja sille, että olemme lähellä merkittäviä profeetallisia tapahtumia.

-----------------

Jumalan loistava suunnitelma (God’s Glorious Plan) :: By Daymond Duck

Published on: November 4, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/11/04/gods-glorious-plan-by-daymond-duck/

Israel Today julkaisi 19. lokakuuta 2023 Charles Gardner'in (kirjoittelija, Christian Publications International'in perustaja, entinen kirjeenvaihtaja, entinen toimittaja, jne.) artikkelin, jossa sanotaan, että tyrannit ovat yrittäneet tuhota juutalaisia ennenkin ja hän ehdottaa, että Hamasin tappamisriehunta on "varma merkki siitä, että Jumalalla on mielessään loistava suunnitelma, jonka vihollinen (Saatana) on päättänyt estää."

Mielestäni Gardner on oikeassa, ja tässä on minun käsitykseni siitä, mitä hän kirjoitti:
>Egyptissä faaraon kätilöiden, jotka osallistuivat naisten synnytystapahtumiin, oli määrä heittää heprealaisia poikavauvoja jokeen, ja Saatana pyrki estämään Jeesuksen ensimmäisen tulemisen tuhoamalla Jeesuksen syntymään johtavan ihmislinjan (2. Moos. 1:1-22). Mutta Jumala suojeli poikavauvaa nimeltä Mooses, joka lopulta johdatti juutalaisen kansan pois orjuudesta. He menivät Luvattuun maahan ja perustivat Israelin kansakunnan.

>Luvatussa maassa Herodes Suuren luona vieraili itämaan tietäjät, jotka etsivät vastasyntynyttä juutalaisten kuningasta; Saatana vaikutti Herodeksen määräämään kaikkien kahden vuoden ikäisten ja sitä nuorempien vauvojen kuoleman Betlehemissä (Matt. 1:1-2:23). Mutta Jumala suojeli Jeesusta. Lopulta hän kuoli ristillä voittaakseen Saatanan, lunastaakseen kansan Hänen nimelleen (mukaan lukien monet juutalaiset) ja tullakseen toisen kerran hallitsemaan luomakuntaansa.

>Saksassa, kun roomalaiset olivat tuhonneet Israelin ja hajauttaneet juutalaiset ympäri maailmaa, Saatana vaikutti Hitleriin pyyhkimään pois kaikki siellä olevat juutalaiset (miehet, naiset ja vauvat) ja perustamaan maailmanhallituksen. Mutta Jumala nosti oppositiojoukot, voitti Hitlerin, ja käytti murhia sympatian luomiseen juutalaisia kohtaan, mikä mahdollisti Israelin kansakunnan nousemisen takaisin olemassaoloon.

>Gazassa Saatana vaikutti Hamasiin etsimään tapoja päästä Israeliin, tappamaan juutalaisia (miehiä, naisia ja lapsia) ja yrittämään näin pysäyttää Jeesuksen toinen tuleminen. Mutta Jumala on aina toiminut, kun tyrannit ovat yrittäneet tuhota koko juutalaisen kansan, ja tämä antaa meille aihetta uskoa, että Hän siirtyy pian eteenpäin kunniakkaan suunnitelmansa seuraavaan vaiheeseen. [Tämä skenaario vaikuttaa kyllä vähän kaukaa haetulta, sillä Hamas on pelkkä järjestö eikä sillä ole realistisia mahdollisuuksia tai resursseja koko juutalaisen kansan tai valtion tuhoamiseen. Suom. Huom.]
Joten ole rohkaistunut ja odota näkeväsi pian uusi merkittävä täyttymys Raamatun profetioista.

Tässä linkki Gardner'in artikkeliin:

https://www.israeltoday.co.il/read/the-dragons-fury/

(Tiedoksi: Lokakuun 19. päivänä 2023 monet juutalaiset kokoontuivat itkumuurille rukoilemaan panttivankien ja Israelin armeijan menestyksen puolesta. Kannustan kristittyjä muissa maissa rukoilemaan samoin panttivankien puolesta ja suojelun saamiseksi Israelin joukoille.)

(Muuten: Lokakuun 24:ntenä 2023 Michael Snyder kysyi: "Onko se vain sattumaa, että Apokalypsin neljä ratsumiestä – valkoinen, punainen, musta, vihreä – ovat samat kuin Palestiinan lipun neljä väriä – valkoinen, punainen, musta, vihreä; Ilm. 6:1-8?)

Tässä on joitain viimeaikaisia uutisjuttuja, jotka voivat tarkoittaa, että olemme lähellä suuria tapahtumia.

Ensinnäkin, koskien seitsemän vuoden liittoa monien kanssa (arvoton rauhansopimus): 25. lokakuuta 2023, presidentti Biden sanoi: "Se (Hamasin hyökkäys Israelia vastaan) tarkoittaa, että kun tämä kriisi on ohi, täytyy olla visio siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu…. Se tarkoittaa kaikille osapuolille, israelilaisille, palestiinalaisille, alueellisille kumppaneille ja globaaleille johtajille keskitettyä ponnistusta viedä meidät rauhan tielle.

(Huomaa: Tämä sota saattaa tuottaa tuon liiton, ja ehkä ei, mutta on mielenkiintoista, että Biden puhuu jo monille tiestä kohti rauhaa.)

(Minun mielipiteeni: Israel julkaisi 25. lokakuuta 2023 videon Palestiinan presidentistä Mahmoud Abbas'ista ja useista muista johtajista, jotka ilmaisivat tukensa Hamasille, kutsuivat heitä sankareiksi, jne. Israelin olisi typerää luovuttaa lisää Luvattua maata ihmisille, jotka ajattelevat, että ne, jotka mestaavat juutalaisia vauvoja, raiskaavat juutalaisia naisia ja lapsia, jne., ovat sankareita. Israelin pitäisi nähdä nämä asiat varoituksena Jehovalta.)

Toiseksi, Hamasin, Hizbollahin ja Palestiinan Islamilaisen Jihadin (terroristiryhmiä Israelin rajalla joita Iran rahoittaa) johtajat tapasivat vehkeilläkseen Israelia vastaan (kuulostaa Psalmi 83:3-5:ltä).

Kolmanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Lokakuun 25:ntenä 2023 presidentti Biden lähetti suoran viestin Iranin ajatollah Ali Khameneille ja sanoi, että jos Iranin joukot jatkavat liikkumista Yhdysvaltain joukkoja vastaan Lähi-idässä, Yhdysvallat vastaa, ja hänen pitäisi olla valmiina.

Biden lisäsi: "Sillä ei ole mitään tekemistä Israelin kanssa."

(Lisätietoa: 26. lokakuuta 2023 Yhdysvaltain lentokoneet iskivät iranilaisiin kohteisiin Itä-Syyriassa.)

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Lokakuun 26:ntena 2023 ilmoitettiin, että ryhmät Iranista ja Hamasista ovat matkustaneet Venäjälle keskustellakseen tavoista pysäyttää Israelin hyökkäykset Hamasia vastaan ja voittaakseen täysimittaisen sodan Israelia vastaan.

Venäjä ja Iran tukevat edelleen toisiaan.

Iran auttaa Venäjää sen sodassa Ukrainaa vastaan ja Venäjä auttaa Irania sen sodassa Israelia vastaan (pyrkimys tuhota Israel).

Tämän lisäksi Turkin presidentti Erdogan kutsuu Hamasia "pyhiksi sotureiksi".

(Lisätietoa: 30. lokakuuta 2023 kerrottiin, että Vladimir Putin'in entinen puheenkirjoittaja sanoi: "Venäjästä on nopeasti tulossa uusi Iranin edustaja, aivan kuten Hamas ja Hizbollah." Hän lisäsi: "Uskon, että Putin ei enää välitä Netanjahusta. Hän on nyt ottanut tämän Palestiinaa suosivan asenteen konfliktiin; mikä tahansa Israelin hallitus on Putin'in vihollinen.

(Minun mielipiteeni: On luultavasti hieman aikaista olla dogmaattinen, mutta vuotten lopun ja viimeisten päivien Googin ja Maagogin taistelu näyttää olevan muotoutumassa.)

Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja, vaikka Israel viivytti suurhyökkäystään Pohjois-Gazaan: Lokakuun 26:ntena 2023 julkistamaton määrä Israelin joukkoja ja tankkeja saapui Gazaan ja tuhosi useita Hamasin kohteita "valmistellakseen taistelukenttää" ratkaisevalle sodalle.

Israel myös iskee kohteisiin Syyriassa ja Libanonissa lähes päivittäin.

Tässä joitain päivittäisiä raportteja:

Perjantaina, 27. lokakuuta 2023
>Israelilaiset sotilaat ja tankit saapuivat Gazaan toisena peräkkäisenä yönä. IDF:n mukaan he tuhosivat kymmeniä terroristikohteita, joista osa Gazan kaupungin laitamilla, ja tappoivat monia terroristeja.

>Israelin YK-lähettiläs sanoi YK:n yleiskokoukselle: "Mikään pyyntö tulitaukoon ei ole rauhanyritys. Se on yritys sitoa Israelin kädet ja estää meitä poistamasta kansalaisiimme kohdistuvaa valtavaa uhkaa." Hän lisäsi, että Israel "ei ole sodassa palestiinalaisten kanssa. Israel on sodassa kansanmurhaa harjoittavan jihadistisen Hamas -terrorijärjestön kanssa. Hamasin kansanmurhaideologia, aivan kuten ISISin, al-Qaidan… ei tarkoita vain Israelin tuhoamista. Kyse on viime kädessä maailman herruudesta."
Lauantaina, 28. lokakuuta 2023
>Israelin suihkukoneet iskivät nähtävyyksiin kaikkialla Gazan kaistalla; armeija varoitti kaistan pohjoisosan kansalaisia siirtymään etelään mahdollisimman pian; Israel ilmoitti laajentavansa toimintaansa, tuhansia sotilaita ja tankkeja on saapunut Gazaan; USA sanoi, että maahyökkäys on alkanut, mutta se tapahtuu vaiheittain sen sijaan, että se olisi yksi yksittäinen hyökkäys.

>Israel sanoi tuhonneensa 150 maanalaista kohdetta. Israel antoi myös palestiinalaisille viimeisen varoituksen lähteä Gazan kaistaleen pohjoisosasta.

>Turkin presidentti Erdogan uhkasi hyökätä Israeliin ja lähettää armeijansa Gazaan (kuulostaa Googin ja Maagogin taistelulta).
Maanantaina, 30. lokakuuta 2023
>Kirjoittelija ja profetianopettaja Michael Snyder sanoi, että Netanjahu on "hylännyt tulitauon"; näyttää siltä, että Israelin joukot yrittävät "piirittää Gazan kaupungin"; "Hamas ei ole tarpeeksi vahva pysäyttämään heitä"; "he ovat täysin tuomittuja, elleivät he saa apua."
Tiistaina, 31. lokakuuta 2023
>Israelin joukot ovat alkaneet taistella Hamasia vastaan tunneleissa.

>Jemenin Iranin tukemat huthit ampuivat useita ohjuksia ja lennokkeja Israelia kohti ja julistivat sodan juutalaiselle kansakunnalle. Ohjukset ja lennokit torjuttiin Israelin alueen ulkopuolella, ja nyt ihmiset kysyvät: "Aikooko Israel iskeä takaisin?"

>YK:n pääsihteeri Guterres sanoi olevansa syvästi huolestunut kiihtyvästä konfliktista ja vetosi jakautuneeseen YK:n turvallisuusneuvostoon, jotta se toimisi.

>Israel iski rakennukseen Pohjois-Gazassa, jossa oli useita Hamasin terroristeja piileskelemässä, ja rakennuksen alla oleva tunneli romahti. Tämä johti useiden muiden alueella olevien tunneleiden romahtamiseen, useiden rakennusten sortumiseen, 50 ihmisen kuolemaan ja noin 150 hengen loukkaantumiseen.

>Israel on siirtymässä hitaasti Gazaan suojellakseen joukkojaan ansoilta ja väijytyksiltä sekä vähentääkseen siviiliuhreja.

>Hizbollah ei ole käynnistänyt täysimittaista hyökkäystä Israelia vastaan, koska he haluavat välttää Libanonin tuhoutumisen.
Keskiviikkona, 1. marraskuuta 2023
>Iran ilmoitti, ettei se halua alueellista sotaa (Huomautus: Tämä on mielenkiintoista, koska Venäjä, Iran, Turkki ja muut eivät hyökkää Israelin kimppuun oman harkintansa mukaan. He hyökkäävät Israeliin, kun Jumala vetää heidät Israelin vuorille).

>Hamasin virkamies sanoi: "Toistamme lokakuun 7. päivän hyökkäyksen kerta toisensa jälkeen, kunnes Israel on tuhottu." (Huomaa: Israelin ainoa tapa estää tämän toistuminen on kukistaa heidät perusteellisesti.)
Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta: 26. lokakuuta 2023 julkaistussa videossa Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja tohtori Tedros Ghebreyesus kehotti maita ratifioimaan nopeasti WHO:n muutokset pandemiasopimuksiin ja kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs) vastuullisella täytäntöönpanolla.

Jos maat ratifioivat nämä asiakirjat, monet asiantuntijat sanovat, että kansakunnat menettävät suvereniteettinsa julistetun hätätilan aikana, ja WHO valvoo kaikkien maan päällä olevien terveydenhuoltoa (määrää kasvomaskit, rokotukset, jne.).

WHO:lla on valtuudet päättää, mikä on pandemia, milloin se alkaa, milloin se päättyy, rangaista niitä kansakuntia, jotka eivät tottele, ja säilyttää maailmanlaajuinen vaikutusvaltansa niin kauan kuin se haluaa.

Suomentajan lisäys: Lue aiheesta kattava selvitys tästä MV-lehden artikkelista.

Seitsemänneksi, koskien inflaatiota, nälänhätää ja globaalia talouden romahdusta: Maailmanpankin 30. lokakuuta 2023 olevan raportin mukaan Israelin sota Hamasin kanssa ei juurikaan vaikuta raakaöljyn maailmanmarkkinahintoihin, jos sota ei pahene, mutta jos se pahenee, öljyn hinta voi nousta, ja se nostaisi kaiken (ruoan, polttoaineen, jne.) hintoja.

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com