Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 28. marraskuuta 2023

Valheita Israelin valtion perustamisesta v. 1948 by Hal Lindsey 26.11.2023

Jotta blogini linja tulisi kaikille selväksi, niin tässä suomentamassani pastori Hal Lindsey'n (ikä 94 vuotta!) tuoreessa Watchman Warning -raportissa puolustetaan Israelia arabien, muslimien ja YK:n valheilta. Pastori Lindsey käsittelee joitakin modernin Israelin valtion syntyyn liittyviä asioita, joita tietyt tahot tahtovat vääristellä.

----------------

Valheita maasta (Lies About the Land)

By Hal Lindsey 26.11.2023

https://www.hallindsey.com/ww-11-26-2023/


Kaikkialla Lähi-idässä lapsia opetetaan kutsumaan Israelin perustamista 14. toukokuuta 1948 "Nakbaksi" tai katastrofiksi. Heidän opettajansa kuvaavat juutalaisia väkivaltaisina maan kaappaajina. Nykyään Yhdysvalloissa ja muissa länsimaissa kasvattajat käyttävät näitä samoja valheita lapsiimme. Nyt Lähi-idässä vihaa synnyttävät valheet synnyttävät samanlaista vihaa täällä.

Al Jazeera on Qatarissa toimiva, globaali, juutalaisvastainen ja amerikkalaisvastainen uutisryhmittymä. Se sanoo: "Joka vuosi toukokuun 15. päivänä palestiinalaiset ympäri maailmaa juhlistavat Nakbaa eli katastrofia viittaamalla Palestiinan etniseen puhdistukseen vuonna 1948…. Sionistiset armeijat karkottivat ainakin 750 000 palestiinalaista kodeistaan ja mailtaan."

Dictionary.com määrittelee "etnisen puhdistuksen" "ei-toivotun etnisen ryhmän poistamisena". Nykyään, kun reilusti yli 3 miljoonaa palestiinalaista asuu Juudeassa ja Samariassa, 2 miljoonaa Gazassa ja vielä 2 miljoonaa varsinaisessa Israelissa, palestiinalaisten "etnistä puhdistusta" ei selvästikään koskaan tapahtunut.

Al Jazeera sanoo myös: "Sionistiset armeijat karkottivat ainakin 750 000 palestiinalaista kodeistaan ja mailtaan." Tätä syytöstä toistetaan usein, jopa Yhdistyneet Kansakunnat. Artikkelissa nimeltä "The Question of Palestine (Palestiinalaiskysymys)" Yhdistyneet Kansakunnat vahvistaa, että nykyaikaisen Israelin syntymä oli "katastrofi". "Ennen Nakbaa", YK:n artikkeli väittää, "Palestiina oli monietninen ja monikulttuurinen yhteiskunta." Toisin sanoen he olivat yksi, suuri onnellinen perhe kunnes Israel muodostettiin.

YK:n artikkelissa sanotaan, että vuonna 1947 "juutalaiset militiajoukot käynnistivät hyökkäyksiä palestiinalaisia kyliä vastaan pakottaen tuhansia pakenemaan. Tilanne kärjistyi täysimittaiseksi sodaksi vuonna 1948, kun Britannian mandaatti päättyi ja brittiläiset joukot lähtivät; Israelin valtio julisti itsenäisyyden ja naapurimaiden arabiarmeijat tulivat sisään. Vastaperustetut Israelin joukot aloittivat suuren hyökkäyksen. Sodan seurauksena yli puolet palestiinalaisväestöstä pakeni pysyvästi."

Huomaa propagandistinen sanamuoto, joka teeskentelee, että juutalaiset hyökkääjät käynnistivät "hyökkäyksiä palestiinalaisia kyliä vastaan". Sanalla "kylät" on rauhallinen, hyväntahtoinen ja puolustuskyvytön oheismerkitys. Mutta ilmiselvää arabien aggressiota ei joko mainita ollenkaan tai sitä vähätellään. He luettelevat "naapurimaiden arabiarmeijoiden tulon" yhdeksi monista syistä, miksi sota syttyi vuonna 1948. Mutta tuo hyökkäys laukaisi sodan. Kun arabiarmeijat hyökkäsivät heidän mailleen, Israel taisteli takaisin.

Sota siirsi paikaltaan monet palestiinalaiset, mutta ei siksi, että Israel potkaisi heidät ulos. Arabijohtajat poistivat heidät ja lupasivat, että jos he lähtevät, he voisivat pian palata ja jakaa ryöstösaaliin Israelin tappion jälkeen. Palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas myönsi äskettäin tämän historiallisen tosiasian.

Puhuessaan palestiinalaisten puolesta Abbas sanoi: "Jos muistatte että vuonna 1948, kun "Nakba" tai katastrofi tapahtui, niin emme olleet siinä osapuolena. Meidät vietiin pois ja meille kerrottiin, että viikon kuluttua palautamme teidät." On selvää, että Israel ei sanonut sitä palestiinalaisille. Sen tekivät arabit. Abbas sanoi saman palestiinalaisjulkaisussa vuonna 1976. Hän syytti arabiarmeijoita palestiinalaisten pakottamisesta lähtemään, jotka lupasivat, että he voisivat palata pian.

Nykyään suuret julkaisut pitävät YK:n propagandaa arvovaltaisena. Mutta YK valehtelee, ja se tekee niin säännöllisesti – varsinkin mitä tulee kaikkeen millä on tekemistä Israelin valtion kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com