Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. marraskuuta 2023

Olemme siunattu sukupolvi kun näemme kaikkia niitä Raamatussa ennustettuja tapahtumia, jotka johtavat Jeesuksen toiseen tulemiseen by Daymond Duck 18.11.2023

Tämä pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla alkaa sillä muistutuksella uskoville, että saamme olla siunattuja kun näemme kaikkia niitä profeetallisia tapahtumia, jotka johtavat Jeesuksen toiseen tulemiseen, aivan kuten opetuslapsille kerrottiin samaa Jeesuksen ensimmäisen tulemisen tapahtumista 2000 vuotta sitten. Valitettavasti moni pastori ja pappi nykyaikana keskittyy vain ensimmäiseen tulemiseen ja menettää näin siunauksen, joka tulee Raamatunprofetian saarnaamisesta. Suomentamassani raportissa paljon ajankohtaisista tapahtumista ja varsinkin Israelin ja Hamasin välisestä sodasta päivittäisiä päivityksiä. Kaikki nämä tapahtumat ovat merkkejä tulossa olevasta Ahdistuksen ajasta, jota ennen tapahtuu uskovien ylöstempaus.

----------------

Messias tulee kahdesti (Messiah Will Come Twice) :: By Daymond Duck

Published on: November 18, 2023 by RR10 Category: General ArticlesNathele Graham

https://www.raptureready.com/2023/11/18/messiah-will-come-twice-by-daymond-duck/

Eräs uskollinen Rapture Ready -lukija lähetti minulle äskettäin sähköpostiviestin sanoen, että tämä Raamatun kohta tulee jatkuvasti mieleeni: "Sillä totisesti minä sanon teille: monet profeetat ja vanhurskaat ovat halunneet nähdä, mitä te näette, eivätkä ole nähneet, ja kuulla, mitä te kuulette, eivätkä ole kuulleet" (Matt. 13:17).

Lukija lisäsi: "Tämä sukupolvi on siunattu, ja useimmat eivät edes ymmärrä sitä."

Ymmärrän koko tapahtuman (Matt. 13:10-17 ja Jeesuksen viittaus Jes. 6:9-12:een), sillä monet profeetat ja vanhurskaat ihmiset Vanhan testamentin aikoina ja Jeesuksen päivinä ikävöivät sitä päivää, jolloin Messias ilmestyisi, mutta he tekivät kaksi virhettä:
  • Ensinnäkin he hylkäsivät ajatuksen tai ymmärsivät väärin sen tosiasian, että Messias tulisi kahdesti (ensimmäinen ja toinen tuleminen), ei vain kerran, ja…
  • Toiseksi he keskittyivät Messiaaseen valtakunnan kuninkaana (toinen tuleminen ja tuhatvuotishallinto), ja jättivät huomiotta Hänen kuolemansa, hautaamisensa ja ylösnousemuksensa (ensimmäinen tuleminen) eivätkä ymmärtäneet, että ensimmäisen ja toisen tulemisen välillä olisi tauko (seurakunnan aika).
He olivat innostuneita Kirjoitusten oppimisesta ja kuninkaansa hallituskaudesta, mutta he eivät ymmärtäneet tai kuulleet, että evankeliumi (Jeesuksen kuolema, hautaaminen ja ylösnousemus) sekä seurakuntakausi tapahtuisivat ennen kuin Jeesus tulisi hallitsemaan maan päällä.

Heitä siunattiin saadessaan kävellä maan päällä, kun yli sata ensimmäisen tulemuksen profetiaa oli täyttymässä, mutta he eivät ymmärtäneet niitä uskomattomia tapahtumia, joita silloin tapahtui.

Tämän sanottuani olen täysin samaa mieltä Rapture Ready -lukijan lausunnon kanssa, että "Tämä sukupolvi (meidän sukupolvemme) on siunattu, ja useimmat eivät edes ymmärrä sitä."

Monet pastorit ja kirkon jäsenet ovat niin keskittyneet ensimmäiseen tulemiseen (ja se kaikki on erittäin tärkeää), etteivät he ymmärrä niitä uskomattomia tapahtumia, joita nyt tapahtuu.

Pastorit ja kirkon jäsenet, jotka eivät ole kiinnostuneita Raamatun profetioista nykyään, menettävät siunauksen, koska he eivät keskity siihen tosiasiaan, että Messias tulee kahdesti, ja näiden kahden suurenmoisen tapahtuman välillä on aikaväli.

Ajattele sitä: Kuningas on tulossa Ahdistuksen ajan lopussa.

Se näyttää olevan lähellä, mutta monet eivät ole kiinnostuneita.

Tässä on joitain ajankohtaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että historia on lähestymässä Ahdistuksen aikaa.

Ensinnäkin, koskien sotia ja sotahuhuja: Venäjän ulkoministeri sanoi 6. marraskuuta 2023, että Lännen politiikka on täysin esillä Ukrainassa, Irakissa, Libyassa sekä Syyriassa, ja se työntää Lähi-itää kohti suurta sotaa.

Toiseksi, koskien sotia ja sotahuhuja sekä hyökkäämistä Israeliin kaikkien sitä ympäröivien kansakuntien toimesta aikakauden lopussa: Marraskuun 8:ntena 2023, Hamasin korkea virkamies kertoi New York Timesille, että Hamas ei hyökännyt Israeliin lokakuun 7:ntenä 2023 parantaakseen palestiinalaisten elämää Gazassa (hyökkäyksen tarkoituksena ei ollut saada lisää vettä, polttoainetta, sähköä, parempia työpaikkoja, jne. palestiinalaisille).

Hän sanoi, että Hamas hyökkäsi Israelin kimppuun levittääkseen sodan kaikille Israelin rajoille (kuulostaa Psalmi 83:lta; Jesaja 17:ltä ja Hesekiel 38-39:ltä), nostaakseen Palestiina-kysymyksen takaisin pöydälle ja saadakseen kaikki arabit liittymään sotaan Hamasin puolelle ja herättääkseen maailman.

Kolmanneksi, koskien Venäjää, Irania ja muita, jotka hyökkäävät Israelia vastaan (Googin ja Maagogin taistelu) vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä: Marraskuun 10. päivänä 2023 Joel Rosenberg, All Israel News'in ja All Arab News'in päätoimittaja, kertoi haastattelusta, joka hänellä oli Gideon Sa'arin – Netanjahun hallituksen jäsenen – kanssa, joka sanoi luopuneensa Netanjahun vastustuksesta ja liittyneensä hänen hallitukseensa, koska Venäjän presidentti Putin "on nyt päättänyt asettua avoimesti Iranin hallinnon ja Hamasin johdon puolelle Israelin valtiota vastaan".

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua ja sitä tosiasiaa, että Jumalan sanan täytyy täyttyä: Marraskuun 9:ntenä 2023 Iranin ulkoministeri sanoi: "Gazan siviiliasukkaita vastaan käytävän sodan kiihtymisen vuoksi sodan laajenemisesta on tullut väistämätöntä".

Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah sanoi: "Se, mitä nyt tapahtuu Israelin ja Libanonin rajalla, on merkittävää, eikä se ole loppu."

Yhdysvallat varoitti Irania ja Hizbollahia, että Yhdysvallat on valmis osallistumaan sotilaallisesti, jos he laajentavat sotaa.

Viidenneksi, koskien Hizbollahia: Marraskuun 9:ntenä 2023 Israelin puolustusministeri sanoi (minun sanoillani selvyyden vuoksi):
  • Hizbollah on lähellä tulla poispyyhkäistyksi.
  • Mitä Israel tekee Gazassa, sen Israel voi tehdä myös Libanonissa.
  • Israel on käyttänyt alle 10 prosenttia ilmavoimistaan Gazassa.
Kuudenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 9. marraskuuta 2023 raportoitiin, että Iranin proksit ovat hyökänneet Yhdysvaltain joukkoja vastaan Syyriassa ja Irakissa 46 kertaa viimeisten 30 päivän aikana, ja presidentti Biden on vastannut hyökkäämällä tyhjään varastorakennukseen Syyriassa, jota Iran joskus käyttää aseiden varastointiin.

(Minun mielipiteeni: Yhdysvaltojen pitäisi olla enemmän huolissaan Iranin pyrkimyksistä hankkia ydinaseita, ja terroristeista, jotka tulevat Amerikan ja Meksikon välisen avoimen rajan yli.)

(Lisätietoa: Lähtien marraskuun 14. päivästä, Iranin proksit ovat jatkaneet hyökkäystä Yhdysvaltain joukkoja vastaan Syyriassa ja Irakissa, ja Yhdysvallat on iskenyt takaisin kahdesti.)

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta ja Pedon merkkiä: Marraskuun 7. päivänä 2023 ilmoitettiin, että Brasilia aikoo noudattaa Maailman terveysjärjestön (WHO) suosituksia vaatimalla lasten, jotka ovat iältään 6 kuukauden ja 5 vuoden väliltä, rokottamista Covid-19:ää vastaan.

Perheet, jotka kieltäytyvät noudattamasta määräyksiä, eivät ole oikeutettuja toimeentulotukeen; heitä voidaan kohdella rikollisina (annetaan sakkoja, lähetetään vankilaan) ja heidän lapsensa viedään heiltä pois.

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan taantumaa ja Yhdysvaltain talouden romahdusta: Yhdysvaltain hallinnon mukaan Yhdysvallat on nyt velkaa 33.6 biljoonaa dollaria, ja tämän vuoden korkomenot olivat 1.027 biljoonaa dollaria.

Yhdysvaltain talouden romahtaminen romahduttaisi koko maailmantalouden.

Yhdysvaltain taloudellinen tuki Ukrainan sotaan ja Israelin sotaan Hamasin kanssa saa tilanteen pahenemaan nopeasti.

(Lisätietoa: 10. marraskuuta 2023 kerrottiin, että Federal Reserve nosti korkoja seitsemän kertaa vuonna 2022 ja 4 kertaa vuonna 2023 hidastaakseen inflaatiota. Nyt johtuen korkeista koroista ja epäonnistumisesta hillitä valtion menoja, Moody's Investor Service (luottoluokituslaitos) on laskenut Yhdysvaltain luokitusnäkymänsä vakaasta negatiiviseksi.)

(Lisätietoa: Marraskuun 13. päivänä 2023 Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden komitea raportoi, että Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan yli tulevat siirtolaiset ovat maksaneet Yhdysvaltain veronmaksajille 451 miljardia dollaria asumisen, koulutuksen, terveydenhuoltokulujen, omaisuusvahinkojen, jne. vuoksi. Toisessa raportissa kerrottiin, että 6.5% koululaisista on laittomia maahanmuuttajia.)

Yhdeksänneksi, koskien tulevaa yhden-maailman väärää uskontoa: Marraskuun 11:ntenä 2023 paavi Franciscus erotti piispa Joseph Strickland'in, konservatiivisen piispan, Tyler'in katolisesta hiippakunnasta Teksasissa.

Kun Strickland'ilta kysyttiin, miksi hänet erotettiin, Stricland sanoi: "Ainoa vastaus joka minulta löytyy siihen, on, että voimat kirkossa eivät tällä hetkellä halua evankeliumin totuutta."

Strickland uskoo, että jotkut roomalaiskatolisen kirkon korkeissa viroissa olevista eivät välttämättä pelastu.

Tässä on joitain päivittäisiä päivityksiä Israelin sotaan Hamasin kanssa:

Keskiviikkona, 8. marraskuuta 2023
  • Turkin Erdogan ja Iranin presidentti Raisi tapasivat ja ilmaisivat tukensa Hamasille sekä tuomitsivat Israelin.
Torstaina, 9. marraskuuta 2023
  • Israel suostui 4 tunnin päivittäisiin taukoihin sodassa päästääkseen palestiinalaiset poistumaan Pohjois-Gazasta.
  • Israel ilmoitti tuhonneensa 130 tunnelia sodan alkamisen jälkeen 7. lokakuuta 2023.
  • Hamas pyysi kolmen päivän taukoa sodassa vastineeksi 10-15 panttivangin vapauttamisesta.
  • Israel otti hallintaansa Hamasin sotilaallisen päämajan Gazassa, mukaan lukien monia sotilastiedusteluasiakirjoja.
  • Israelin puolustusministeri sanoi: "Koko tämä kaupunki (Gazan kaupunki) on yksi suuri terroritukikohta. Maan alla on kilometreittäin tunneleita. He ovat yhteydessä sairaaloihin, kouluihin. Ne ovat yhteydessä toisiinsa. Heillä on viestintähuoneita, ammusvarastoja, nukkumapaikkoja toimiakseen terrorismin tukikohtana, joista käsin Israelin valtion kansalaisia ja IDF:n sotilaita voidaan vahingoittaa."
  • Hamas on sijoittanut komentopisteet jokaisen Gazan kaistan sairaalan alle.
  • Israelin joukot ovat piirittäneet kaikki sairaalat.
  • Räjähdyksiä kuultiin neljän Gazan sairaalan lähettyviltä (3 tavallista sairaalaa ja lastensairaala Gazan kaupungissa).
  • Tuhannet gazalaiset ovat lähteneet Gazan kaupungin pääsairaalasta, Al Shifasta.
  • Israel väittää, että se on ajanut nurkkaan Hamasin ylimmän johtajan.
  • Yli sata YK:n työntekijää on kuollut konfliktissa.
  • Israel pidensi tämänpäiväisen 4 tunnin tauon 6 tuntiin, jotta kansalaiset voivat poistua Pohjois-Gazasta.
  • Kansalaisilla, jotka eivät ole lähteneet Gazan kaupungista, on vakava pula ruuasta ja vedestä, kun taistelut raivoavat kaduilla.
  • Etsiessään taloa Israelin joukot löysivät sisäänkäynnin Hamasin tunneliin lastensängyn alta.
  • Hizbollahilla on myös paikkoja Gazan kaistalla, ja Israel aloitti hyökkäämisen niihin tänään vastauksena Israeliin kohdistuneisiin Hizbollahin hyökkäyksiin Libanonista.
  • Hizbollah ilmoitti suunnitelmistaan aloittaa tehokkaampien aseiden käyttö Israeliin kohdistuneiden hyökkäysten aikana.
  • Israel vastasi, että se mitä Israel tekee Gazassa, sen Israel voi tehdä myös Libanonissa.
Perjantaina, 10. marraskuuta 2023 (sodan 35. päivä)
  • Monilta ihmisiltä on loppunut ruoka, eikä ole mitään paikkaa, josta voi ostaa jotakin.
  • Ruumiita asetetaan riviin kaduille ja peitetään huovilla.
  • Kylmähuoneet, joissa ruumiita yleensä säilytetään, ovat täynnä, eikä sähköä ole, joka voisi pitää ruumiit kylminä.
  • Huoli tautien leviämisestä kasvaa.
  • Israelin joukot ovat ympäröineet 20 sairaalaa.
  • On potilaita, jotka tarvitsevat leikkausta, mutta sairaaloista on loppunut ruoka, vesi, lääkkeet, polttoaine, sähkö, jne.
  • Edustajat 57 muslimiarabivaltiosta ovat kokoontuneet keskustelemaan Israelin hyökkäyksestä Gazaan.
  • He syyttävät Israelia naisten ja lasten tappamisesta sivuuttaen sen, mitä Hamas teki, joka aloitti sodan.
Lauantaina, 11. marraskuuta 2023
  • Israel on iskenyt yli 15 000 kohteeseen Gazassa.
  • Turkin presidentti Erdogan vaati kansainvälistä rauhankonferenssia pysyvän ratkaisun löytämiseksi Lähi-idän konfliktiin.
  • Israelin puolustusministeri sanoi: "Kun sota on ohi, Hamasia ei enää ole."
Sunnuntaina, 12. marraskuuta 2023
  • Israelin ja Hizbollahin väliset yhteenotot Israelin pohjoisella rajalla Libanonin kanssa ovat yleistymässä ja käymässä tuhoisemmiksi.
  • Turkin presidentti Erdogan kehotti muslimi- ja arabimaita lisäämään Yhdysvaltoihin kohdistuvaa painetta pysäyttämään Israelin hyökkäykset Hamasia vastaan.
Maanantaina, 13. marraskuuta 2023
  • Hizbollah haavoitti ainakin 18 Israelin kansalaista ampumalla raketteja ja panssarintorjunta-aseita Israeliin.
  • Israel sanoi, että Hizbollah haluaa koettaa onneaan.
  • 3 miljoonaa palestiinalaista on paennut kodeistaan (kaksi kolmasosaa väestöstä).
  • Asiakirjat, jotka Israel otti haltuunsa Hamasilta, paljastavat suunnitelmat hyökätä Israeliin toisen kerran 7. lokakuuta 2023 tehdyn hyökkäyksen jälkeen.
  • Yli 100 ruumista on kasattu (ja ne mätänevät) sisäpihalle Al-Shifan sairaalan ulkopuolella.
  • Israel näytti lehdistön edustajille videon Hamasin tunnelista Rantisi'n sairaalan kellarissa (Israel löysi myös tietokoneita, aseita, räjähteitä ja rahaa tunnelista).
  • Israel näytti lehdistöedustajille videon Hamasin komentajan talosta tunnelin lähistöllä, joka oli rakennettu koulun viereen.
  • Israel tappoi 21 Hamas-terroristia, jotka olivat laukaisemassa rakettikranaatteja ja panssarintorjuntaohjuksen Al-Quds'in sairaalasta Gazan kaupungissa.
  • 27 EU:n jäsenvaltiota allekirjoitti julkilausuman, jossa Hamas tuomittiin ihmiskilpien käytöstä Israelin vastaisessa sodassa.
  • Israel väittää, että Hamasilla on komentokeskus Al-Shifa-sairaalan alla Gazassa.
  • Biden vaati, että Al-Shifa-sairaalaa Gazassa on suojeltava.
Tiistaina, 14. marraskuuta 2023
  • Hamas aloitti sodan 24 pataljoonalla taistelijoita, ja ne ovat pudonneet yhdeksään.
  • Israelin tankit ja panssaroidut ajoneuvot ovat vain muutaman metrin päässä Al-Shifa-sairaalasta, mutta Israelin joukot eivät ole vielä astuneet sairaalaan (YK:n mukaan sisällä voi olla jopa 10 000 ihmistä. Eräässä raportissa kerrottiin, että joitakin ihmisiä, jotka ovat yrittäneet lähteä, on ammuttu jalkaan).
  • Al-Shifan sairaalan lääkäri sanoi, että lääkintähenkilöstö on haudannut 200 ruumista joukkohautaan sairaala-alueella.
  • Useiden vangittujen Hamasin terroristien kuulustelussa videolla yksi terroristi myönsi Hamasin komentajien kulkevan ambulansseissa ja toinen myönsi Hamasin johtajien piileskelevän Al-Shifan sairaalan kellarissa.
  • Israel kertoi siepanneensa Hamasin puheluita, joissa terroristit puhuivat ambulanssien käytöstä; Israel on tehnyt videoita raketinheittimistä kouluissa, jne.
  • Gazan kaupungissa Israel valtasi Hamasin parlamenttirakennuksen, niin sanotun kuvernöörin talon, Gazan sotilassiiven ja poliisin toimistot, Hamasin tiedusteluosaston toimistot ja muita tärkeitä kohteita.
  • Al-Shifa-sairaala on monien rakennusten kompleksi.
  • Al-Shifan sairaalassa Israelin joukot saapuivat ensiapu- ja leikkausosastoille.
  • Al-Shifan sairaalassa israelilaiset joukot alkoivat käydä huoneesta toiseen joissakin rakennuksissa ja pyysivät kaikkia 16-40-vuotiaita miehiä menemään ulos sisäpihalle, jossa he kulkevat skannerin läpi, joka tarkistaa aseita.
  • Israelin viranomaiset sanoivat löytäneensä Al-Shifan sairaalan kellarista operatiivisen komentokeskuksen, jossa oli aseita, taisteluvarusteita, teknisiä laitteita, kranaatteja, ammuksia yms., ja he aikovat jatkaa etsintää.
Lisäksi, 14. marraskuuta 2023, suuresti arvostettu profetianopettaja ja kirjoittelija Amir Tsarfati kommentoi Israelin sotaa Hamasia vastaan erikoisuutiskirjeessä.

Hänen kommenttinsa ovat erittäin tärkeitä, ja tässä on vain osa siitä, mitä hän sanoi (kuten ymmärrän sen omilla sanoillani lyhyyden vuoksi):
  • Hamas oletti Iranin, Hizbollahin, Jemenin ja muiden liittyvän heihin taistelussa Israelia vastaan, mutta niin ei ole tapahtunut.
  • Hamas oletti, että he olisivat turvassa hajallaan ihmiskilpiensä (palestiinalaisten) joukossa, joten he piiloutuivat sairaaloiden, moskeijoiden, koulujen, leikkikenttien, jne. alle, mutta se oli väärä arvio.
  • Hamas oletti, että he olisivat turvassa tunneleissa, samalla kun Israel pudotti muutaman pommin, mutta heidän tunnelinsa ovat muuttuneet ansaksi.
  • Hamas oletti Israelin pudottavan muutaman pommin ja pysähtyvän, mutta Israel pudotti satoja pommeja, lähetti tankkeja ja joukkoja, eikä ole pysähtynyt.
  • Hamas oletti, että EU, Yhdysvallat ja muut Lähi-idässä pakottavat Israelin perääntymään, mutta Israel ei ole tehnyt niin.
  • Hamas oletti Israelin olevan heikko ja jakautunut kansakunta, mutta Hamasin äärimmäinen pahuus yhdisti Israelin kansalaiset.
Tsarfati sanoi, että Hamas luotti liittolaisiinsa, ihmiskilpiinsä, tunneleihinsa ja muihin tekijöihin, mutta Israelin Jumala on osoittanut olevansa suurempi kuin kaikki nämä asiat, ja Hamas saattaa pian lakata olemasta.

Lisää Tsarfatin videoita ja kirjoituksia löytyy osoitteesta www.beholdisrael.org.

(Minun mielipiteeni: Israel taistelee monia sotia tämän hetken ja Jeesuksen toisen tulemisen Ahdistuksen ajan lopussa välillä, mutta Israelia ei voiteta. Jehova käyttää Raamatun profetiaa ja Israelia todistamaan maailmalle, että Hän yksin on Jumala.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. I really liked your post! Your insights were impressive. Looking forward to more from you.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com