Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. marraskuuta 2023

On soitettava hälytyskelloja kun uutiset maailmalta ennakoivat kristillisen seurakuntakauden pikaista päättymistä Tempaukseen by Daymond Duck 11.11.2023

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla on ydinteemana hälytyskellojen soittaminen nyt kun seurakuntakausi lähestyy loppuaan. Uskoville sen pitäisi olla iloinen asia kun ruumiinlunastuksemme lähenee. Tapahtumat Lähi-idässä ja varsinkin Israelissa, joka on Jumalan profeetallinen kello, osoittavat tähän suuntaan. Suomentamassani raportissa käsitellään vielä päiväkohtaisesti Israelin ja Hamasin välisen sodan tapahtumia ja lisäksi on joukko uutisjuttuja osoittamassa ajan lyhyyteen.

-----------------

Soita hälytyskelloja (Sound The Alarm) :: By Daymond Duck

Published on: November 11, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/11/11/sound-the-alarm-by-daymond-duck/

Tänä aamuna valmistautuessani lähtemään ravintolasta, jossa yleensä syön aamiaista, pitkäaikainen ystäväni viittoi minulle ja kysyi, olinko katsonut uutisia. Hänen kanssaan pöydässä istuva mies sanoi: "Se on pelottavaa, eikö olekin?"

Ystäväni kertoi minulle äskettäin, että hänellä on diagnosoitu munuaisten vajaatoiminta, eikä hän ehkä elä kovin kauan.

Kun hän kysyi, olinko katsonut uutisia ja hänen kanssaan istuva mies sanoi, että se on pelottavaa, vastasin: "Se riippuu siitä, miten katsomme sitä. Uutinen tulee suoraan Raamatusta, ja se voi tarkoittaa, että meillä on pian uudet kehot, jotka eivät koskaan sairastu tai kuole."

Mitä tulee uutisiin ja Israelin sotaan Hamasin kanssa: Lokakuun 23:ntena 2023, erittäin arvostettu asiantuntija, raamatunprofetian opettaja, Amir Tsarfati kirjoitti seuraavaa:
  • "On selvää, että aika on lyhyt. Seurakuntakausi lähenee loppuaan, ja Jeesus tulee pian hakemaan morsiamensa."
  • On aika rukoilla Jerusalemin rauhan puolesta ja monien pelastumattomien puolesta tullakseen uskoon Kristuksessa, sillä kaiken loppu on käsillä.
Lokakuun 26. päivänä 2023 All Israel News'in ja All Arab News'in päätoimittaja Joel Rosenberg kirjoitti, että IDF:n tiedustelupalvelun entinen everstiluutnantti kysyi häneltä:
  • "Voitko kuvitella kuinka monta israelilaista kuolee, jos Iran, Hizbollah ja Hamas saavat pommin?"
Sitten entinen israelilainen upseeri vastasi omaan kysymykseensä,
  • ”Edessämme on lopun ajat ja Israelin loppu, jos emme saavuta massiivista voittoa Iranin, Hizbollahin ja Hamasin aiheuttamista valtavista uhista.
Tohtori David Jeremiah kirjoitti 27. lokakuuta 2023 artikkelin otsikolla: "On aika soittaa hälytyskelloja: Profetiat heräävät eloon silmiemme edessä".

Tri. Jeremiah kirjoitti:
  • "Uskon, että seurakunta, ne, jotka uskovat Jeesukseen Vapahtajana, viedään Taivaaseen tempauksessa, ennen kuin maailma heitetään suureen Jumalan tuomioon, joka tunnetaan Apokalypsinä."
  • "Emme voi elää valheiden, pelon tai vihan mukaan. Mutta emme voi enää sivuuttaa varoituksia tai nukkua tietämättömyyden sängyissä. Meidän on elettävä raamatullisten vakaumustemme mukaan."
Sen sijaan, että antaisit uutisten pelotella sinua, iloitse ja soita hälytyskelloja. Emme tiedä päivää tai hetkeä, jolloin Jeesus tulee hakemaan seurakuntansa, mutta voimme nähdä sen lähestyvän ja tietää milloin se on lähellä, ja tapahtumat Israelissa näyttävät osoittavan, että ajankohta on lähellä.

Kristityt näkevät pian kuolleet kristityt rakkaansa; joukko, jota kukaan ei voi laskea, pelastuu pian; kaikki Israel on pelastuva. Apokalypsin jälkeen maan päällä on tuhat vuotta rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja vanhurskautta, jne., joten odota Jumalan lupausten pikaista toteutumista ja soita hälytyskelloja sille, että Jeesus tulee pian.

Tässä on lisää tapahtumia, jotka äskettäin nousivat uutisiin, ja jotka näyttävät osoittavan, että seurakuntakauden loppu on lähellä:

Ensinnäkin, koskien luonnonkatastrofeja, joiden esiintymistiheys ja voimakkuus lisääntyvät aikakauden lopussa: 30. lokakuuta 2023 hurrikaani Otis iski Acapulcoon, ja läheinen sääasema tallensi 92 metriä sekunnissa olevan tuulenpuuskan. Tämä oli yksi suurimmista tuulenpuuskista, joita on koskaan mitattu maan päällä (ennätys on 113 m/s); se tappoi yli 40 ihmistä, vahingoitti monia, ja vaurioitti tai tuhosi arviolta 274 000 taloa ja rakennusta.

(Lisätietoa: Supertulivuori Italiassa on aiheuttanut yli 2 500 maanjäristystä syyskuun jälkeen. Voimakkain järistys oli 4.2 richteriä. Se ei aiheuttanut vahinkoa, mutta kymmenet tuhannet kansalaiset ovat jatkuvasti hermostuneita ja valmiina evakuoitumaan.)

(Lisätietoa: Marraskuun 3:ntena 2023, 6.4 richterin maanjäristys iski Nepaliin, joka tappoi yli 150 ihmistä ja vahingoitti yli sataa.)

Toiseksi, koskien Biden'in hallinnon väitettä, että Amerikan raja Meksikon kanssa on turvallinen: Lokakuun 31. päivänä 2023, neljä Yhdysvaltain senaattoria kertoi vierailleensa äskettäin rajalla ja heille kerrottiin, että Yhdysvaltain rajavartiosto on löytänyt räjähdelaitteita joistakin rajanylittäjistä viime päivinä.

Senaatin republikaanikonferenssin puheenjohtaja senaattori John Barrasso sanoi: "On tuskallisen selvää, että... maamme on todellakin kasvavassa terrori-iskun uhassa."

Kolmanneksi, Jumala sanoi, ettei mikään Israelia vastaan valmistettu ase menesty (Jes. 54:17). Mitä tulee Gazan tunneleihin:
>Walla News raportoi äskettäin 2. marraskuuta 2023, että Israel on alkanut käyttää robotteja ja räjähteitä joidenkin tunneleiden raivaamiseen. He lisäsivät, että eteläisen komentoalueen vanhempi upseeri sanoi: "Aiomme romahduttaa sisäänkäynnit ja niistä lähtevät tunnelit. Siitä tulee kuolemanvyöhyke. He tekivät virheen; he päättivät olla paikassa, josta he eivät voisi paeta. He kuolevat tunneleissa."

>Amir Tsarfati sanoi äskettäin: "Tämän tunnelijärjestelmän puute on, että se tarvitsee polttoainetta generaattoreille ilmanvaihtojärjestelmän tehostamiseksi. Joten vaikka Gazassa on ruokaa ja vettä sekä sähköä useimmilla alueilla, polttoainetta on erittäin vaikea löytää. Tämä johtuu siitä, että IDF on takavarikoinut kaiken löytämänsä polttoaineen. Ei polttoainetta, ei tuulettimia. Ei tuulettimia, ei ilmaa. Ei ilmaa, terroristit pakotetaan säntäämään ulos koloistaan, joissa he antautuvat tai heidät tapetaan."
(Lisätietoa: Israel väitti 2. marraskuuta 2023 tuhonneensa jo yli sata tunnelia.)

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Venäjän YK-suurlähettiläs kertoi 2. marraskuuta 2023 YK:n turvallisuusneuvostolle, että Israelilla ei ole kansainvälisen lain mukaista oikeutta itsepuolustukseen taistelussaan Hamasia vastaan, koska Israel on miehitysvaltio. Hän sanoi, että YK:n kansainvälinen tuomioistuin vahvisti tämän vuonna 2004. (Lisätietoa: Israelin käytäntönä on ollut useiden vuosien ajan ilmoittaa Venäjälle ennen kuin se iskee iranilaisiin tai syyrialaisiin kohteisiin Syyriassa. Israel teki tämän rajoittaakseen mahdollisuutta tappaa vahingossa venäläisiä sotilaita. Marraskuun 3:ntena 2023 ilmoitettiin, että Israel on lopettanut tämän käytännön Venäjän ja Israelin suhteiden heikkenemisen vuoksi.)

Viidenneksi, koskien vääriä opettajia: Marraskuun 1:senä 2023, paavi Franciscus vaati kahden valtion ratkaisua (Israelin jakaminen). Mies ei vain näytä välittävän tai tiedä, mitä Raamattu sanoo monista aiheista (tukee maailmanhallitusta, maailmanuskontoa, RFID-sirujen laittamista ihmisiin, tukee ilmastonmuutosagendaa, suojelee homopappeja, tarjoilee ehtoollista aborttia ajaville poliitikoille, jne., ja nyt hän haluaa jakaa Israelin).

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta: Marraskuun 2. päivänä 2023 raportoitiin, että Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja Ghebreyesus haluaa kansakuntien nopeuttavan työtään kansainvälisen pandemiasopimuksen (Accords) parissa. Ghebreyesukselle ei riitä kaikkien maan päällä olevien terveydenhuollon valvonta pandemian aikana. Hän haluaa myös valvoa sananvapautta.

Ghebreyesus haluaa mahdollisimman pian kontrolloida sitä, mitä ihmiset kuulevat pandemian aikana ja sensuroida (hiljentää) ne, jotka levittävät niin sanottua väärää tai harhaanjohtavaa tietoa (sellaiset ihmiset, jotka varoittavat rokotusten vaaroista, maskin käytöstä, ilmastonmuutosagendasta, maailmanhallituksesta, jne.).

Raportissa ei sanottu tätä; aiemmat raportit paljastavat, että hän haluaa valvoa, ketkä voivat matkustaa (vaatimalla digitaalisia passeja), vaatii ihmisiltä digitaalisen henkilötodistuksen, jne.

(Minun mielipiteeni: Soita hälytyskelloja, koska saatanallinen maailmanhallitus on nousussa.)

Seitsemänneksi, koskien Israelin sotaa Hamasin kanssa:

Keskiviikkona, 1. marraskuuta 2023
>Edellisenä päivänä kerrottiin Israelin joutuneen taisteluun Hamasin terroristeja vastaan ja terroristit käyttivät ihmiskilpinä noin sataa naista ja lasta.
Torstaina, 2. marraskuuta 2023
>Israelilainen virkamies sanoi, että Israel on murtautunut Hamasin puolustuksen etulinjan läpi Gazan kaistan pohjoisosassa, tunkeutunut syvälle kaistaan ja on nyt Gazan kaupungin porteilla.

>Israel ilmoitti, että sen joukot ovat piirittäneet Gazan kaupungin; he kohtaavat maamiinoja, ansoja sekä isku- ja juoksuhyökkäyksiä tunneleista, mutta he etenevät.

>USA ilmoitti, että ulkoministeri Blinken vierailee huomenna Israelissa ajaakseen väliaikaista, paikallista taukoa taisteluihin, mutta Netanjahu sanoi: "Me etenemme... Mikään ei pysäytä meitä."
>Libanonin Hizbollahin ja Israelin välillä hyökkäykset ja vastahyökkäykset lisääntyivät voimakkaasti.

>Venäjän maksama Wagner-taistelijaryhmä ilmoitti suunnitelmistaan lähettää ilmapuolustusjärjestelmiä Hizbollahille Libanoniin.

>Israel osui ambulanssisaattueeseen, jota Israelin mukaan käytettiin Hamasin aseiden ja joukkojen kuljettamiseen (ambulanssien käyttäminen aseiden ja joukkojen kuljettamiseen on sotarikos).
Perjantaina, 3. marraskuuta 2023
>Hizbollah on alkanut käyttää tehokkaampia aseita Israelia vastaan.

>Iranin tukemat militiat Irakista ja Syyriasta ovat alkaneet siirtää joukkojaan Libanoniin vahvistaakseen Hizbollahia.

>Israelin armeija sanoi, että sillä on joukkoja paikalla ja valmiina siltä varalta, että Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah kehottaa taistelijoitaan hyökkäämään Israelia vastaan.

>Nasrallah sanoi, että alueellisen sodan estäminen riippuu Israelin hyökkäysten pysäyttämisestä Gazassa.
>Netanjahu hylkäsi USA:n ulkoministeri Blinken'in vaatimuksen väliaikaisesta tulitauosta Gazaan.

>Israel valloitti Hamasin asemapaikan Pohjois-Gazassa ja takavarikoi joukon tiedustelutietoja, mukaan lukien karttoja, määräyksiä Hamas-joukoille, henkilökohtaisia tietoja komentajista ja taistelijoista, ym.

>Israelilaiset tarkastajat löysivät oletettavasti palestiinalaisille tarkoitettuja keksilaatikoihin piilotettuja happirikastimia, joita käytetään tunneleiden ilmastamiseen Gazassa.
Lauantaina, 4. marraskuuta 2023
>Turkin presidentti Erdogan kutsui takaisin suurlähettiläänsä Israelista ja katkaisi suhteet Israelin pääministeri Netanjahuun (Israel oli jo tätä ennen kutsunut Turkin suurlähettiläänsä takaisin suojellakseen häntä väkivaltaisilta mielenosoittajilta).

>Iran yrittää värvätä itsemurhapommittajia hyökkäämään kohteisiin Israelin sisällä.

>Hyökkäys Gazaan on erittäin väkivaltainen ja voi kestää kuukausia.

>Jotkut Hamasin taistelijat esittävät olevansa siviilejä ja yrittävät livahtaa ulos Gazasta välttääkseen joutumasta tapetuksi Israelin toimesta.
Sunnuntaina, 5. marraskuuta 2023
>Israelin armeija antoi ihmisille Gazassa tänään neljän tunnin ikkunan lähteä Gazan kaupungista ja siirtyä etelään Gazan kaistalla. (He pyysivät ihmisiä poistumaan, jotta he eivät vahingossa tule tapetuiksi taistelujen, harhapommien, jne. kautta.)

>Israelin armeija ilmoitti katkaisseensa Gazan kahtia (pohjoinen Gaza ja eteläinen Gaza).

>Israelilaiset joukot löysivät suuren kätkön kiväärejä, kranaatteja, räjähteitä, itsemurhadroneja ja ohjuksia eräästä kodista Pohjois-Gazassa (talo oli enemmänkin varasto kuin koti).

>Israel tuhosi räjähteitä valmistaneen aselaboratorion talon lähellä.
>Ydinkäyttöinen Yhdysvaltain sukellusvene, joka on aseistettu ydinristeilyohjuksilla, on saapunut Lähi-itään.

 Maanantaina, 6. marraskuuta 2023 (sodan 30. päivä)

>Noin 30 rakettia ammuttiin Libanonista Israeliin, ja IDF sanoi vastaavansa tykistötulella siihen suuntaan, mistä raketit tulevat.

>Intensiivisten taistelujen jälkeen Israel otti hallintaansa Hamasin asemapaikan, näkötorneja, koulutuskeskuksen, terroristitunneleita ja tappoi useita terroristeja, mukaan lukien useita Hamasin komentajia.
>Israelin joukot olivat edenneet syvälle Gazan kaupunkiin.
Tiistaina, 7. marraskuuta 2023
>Israel löysi Hamasin terroristit rakennuksesta lähellä yhtä Gazan sairaaloista. Israelin ilmavoimat iskivät rakennukseen, ja siellä tapahtui useita suuria toissijaisia räjähdyksiä, mikä osoitti, että Hamas oli varastoinut paljon aseita ja räjähteitä sairaalan lähelle (aseiden ja räjähteiden säilyttäminen sairaalan lähellä on Geneven yleissopimuksen ja muiden sodan sääntöjen vastaista).

>Israel löysi tunnelikuiluja lasten huvipuistosta.

>Netanjahu sanoi, että Gazaan ei tule yleistä tulitaukoa ilman panttivankien vapauttamista.

>Terroristit hyökkäävät Israelin rajojen sisäpuolella, mikä vaatii IDF:ää hyökkäämään heitä vastaan.
>Israelin puolustusministeri sanoi, että Israel käy nyt monen rintaman sotaa (minun mielipiteeni: Ps. 83; Jes. 17; ja Hes. 38-39 saattaa olla muodostumassa).

>Hizbollah uhkasi eskaloida hyökkäyksiään Israelia vastaan, jos Israel ei lopeta hyökkäystään Gazan kaistalla.

>Tunnin kuluessa Hizbollah (ja ehkä Hamas) ampui 30 rakettia Libanonista Israeliin (Israelin suihkukoneet iskivät takaisin).

>Israelilaiset joukot ovat siirtyneet Gazan kaupungin sydämeen, missä he etsivät terroristeja, heidän tunneleitaan, aseitaan ja varusteitaan.
>Sadat, ehkä tuhannet gazalaiset alkavat lähteä Gazan kaupungista.

>Israel paljasti ja tuhosi tunneleita kodin alta siviiliyhteisössä.
Keskiviikkona, 8. marraskuuta 2023
>Gazan kaistan terroristit ovat ampuneet yli 9 500 rakettia Israeliin 7. lokakuuta 2023 lähtien, jotka ovat haavoittaneet yli 7 000 israelilaista (51 vakavasti).

>Israel avasi evakuointireitin kolmatta päivää peräkkäin, mutta sanoi, että aika on loppumassa ihmisten lähdölle (50 000 lähti tänään).
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com