Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Amerikka -- täynnä hengellistä bakteeria!

Tässä pastori David J. Meyeriltä profeetallista sananjulistusta maaliskuun 2010 uutiskirjeessä.


Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue III, March 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626, Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>



Amerikka – täynnä hengellistä bakteeria!

”Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas. Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty.”

Jesaja 1:4-6

”Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka myi kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa. Katso, minä käyn sinun kimppuusi, sanoo Herra Sebaot, nostan sinun liepeesi kasvojesi yli ja näytän kansakunnille sinun alastomuutesi, valtakunnille sinun häpeäsi. Ja minä viskaan likaa sinun päällesi, häpäisen sinut ja panen sinut julkinähtäväksi.”

Naahum 3:4-6

”Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.”

Ilmestyskirja 3:17-18


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran sovellamme Jumalan Sanaa paljastaaksemme tosiasiallisen ja hämmästyttävän olotilan, joka on ottanut valtaansa meidän entisen suuren Amerikan Yhdysvaltojen kansakunnan. Minä viittaan vakavaan ja kuolettavaan koko elimistöön vaikuttavaan hengellisen bakteerin, jota kutsutaan synniksi, infektioon. Synti on hyvin paljon tautia aiheuttavan bakteerin kaltainen niin monilla tavoin. Mikrobiologit ja bakteorologit sanovat meille, että monien bakteerikantojen lukumäärä kaksinkertaistuu joka viidestoista minuutti huonelämpötilassa. Me tiedämme myös, että yhdessä millilitrassa vettä on yli miljoona bakteeria. Tiedemiehet ovat myös paljastaneet, että jos kaikki bakteerit jäisivät eloon sen sijaan että kuolevat jatkuvasti, niin koko maapallo peittyisi mikroskooppisilla taudinaiheuttajilla kuuden jalan (1 jalka = n. 30 cm) korkeudelta vain yhdessä viikossa.

Monet patogeeniset ja kuolettavat bakteerikannat ovat tappaneet lukemattomia miljoonia ihmisiä vuosien ajan. Vielä suuremmat määrät ovat sairastuneet näiden mikrobien kautta. Me olemme nähneet kuinka nopeasti sairaudet leviävät, ja me voimme katsella bakteerikasvun nopeutta ravintoliuoksessa (nutrient agar) laboratorioissa. Se on kaikki hyvin vakavaa kun me pohdimme sitä syvällisesti.

On olemassa toisenlainen bakteerilaji, jota tiedemiehet eivät koskaan ajattele. Se on hengellinen bakteeri, ja se on sairastuttavin ja kuolettavin niistä kaikista. Kun Jumala katsoo meidän maailmaamme, Hän näkee synnin täyden kuhinan ja koko elimistöön vaikuttavan infektion. Maapallon ihmiset ovat saastaisia ilman Jumalan pelastavaa armoa, ja he ovat peittyneitä iljettävillä hengellisillä bakteereilla, jotka leviävät ja moninkertaistuvat nopeassa tahdissa. Itse asiassa, yllä olevat jakeet paljastavat tarkasti, miten Jumala näkee tämän synnillä lastatun ihmisten maailman. Hengellisessä mielessä, Hän näkee haavoja, mustelmia, ja vereksiä lyömiä. Hän myös näkee inhottavaa likaa ihmiskunnan liepeiden alla. Kun Kaikkivaltias Jumala katsoo esiintulevaa kirkkoa Kirjoitusten kolmannessa osiossa yläpuolella, Hän näkee kirkon, jolla on ylevä käsitys itsestään; ja silti se on viheliäinen, kurja, köyhä, sokea, ja alaston. Tällä tavalla Kaikkivaltias Jumala näkee kaiken tämän. Synti on erittäin nähtävissä oleva asia Hänelle.

Kun me käsitämme maalaisjärjellä että meidän käsiämme jatkuvasti peitetään bakteereilla, se tekee meidät kiitollisiksi saippuan ja veden emulgoivasta toimenpiteestä. Saippuassa oleva öljy ei yhdisty veden kanssa, vaan tuottaa emulsion, joka kuljettaa taudinaiheuttajat pois ja jättää kätesi puhtaiksi. Samalla tavoin, Jeesuksen Kristuksen, meidän Vapahtajamme, veden ja veren puhdistava voima tuottaa hengellisen emulsion, joka pesee kaikki meidän syntimme pois. Jos sinä olet vielä peitetty tämän maailman hengellisellä bakteerilla ja et ole koskaan katunut syntejäsi, tee se nyt samalla kun vielä on toivoa ja vähän aikaa jäljellä. Vapahtaja muuttaa elämäsi ja puhdistaa sinut, huolimatta siitä kuinka paha tapauksesi on. Aika on lyhyt ja maapallosta on tullut kriittinen pahuuden massa, mutta Herrassa Jeesuksessa on toivo!

Potomac-joen peto!

Lähtien Barack Hussein Obaman valinnasta Yhdysvaltojen presidentin virkaan, me olemme seuranneet kummallisen, salamyhkäisen, ja groteskin mahdin nousua Washington D.C:ssä. On melko selvää, että jotakin on pielessä. Johtuen okkulttisesta taustastani ennen kääntymystäni, minä en voi muuta kuin olla tarkasti selvillä okkultismista meidän hallinnossamme ja uskonnoissa. Okkultiikan maailmassa, luku kolmetoista on elintärkeä. Se on noitien lukumäärä noitapiirissä, ja se indeksoituu loitsujen heiton lukumäärään heidän taholta. Kaikki tehdään luvun 13 puitteissa. Alokasnoitien sallitaan aluksi astua kehän ulkopihalle kolmentoista vuoden iässä. Tuosta luvusta on myös apua Tarot-korttien suurempien ja pienempien salaisuuksien selvittämisessä. Itse asiassa, normaalisti pelattavassa korttipakassa, on kolmetoista korttia kussakin maassa; ja jokeri, jonka sanotaan olevan Jeesus, jätetään pois, paitsi jumalanpilkan peleissä.

Barack Obama näyttää olevan riivattu luvulla kolmetoista. Hän antoi äskettäin tehtävän kolmelletoista ryhmälle väestönlaskentatyöntekijöitä matkustaa halki maamme kolmellatoista ajoneuvolla mainosjulisteiden kanssa edistämään vuoden 2010 väestönlaskentaa. Tuhansia väestönlaskentatyöntekijöitä palkataan tilapäisesti heidän keskipalkkansa ollessa noin kolmetoista dollaria tunnissa. Obaman äskettäisessä Liittovaltion tilaa käsitelleessä linjapuheessa, presidentti ilmoitti että rahaa oltiin varaamassa rakentamaan kolmetoista uutta kevytraidejärjestelmää, mikä luo 13,000 uutta työpaikkaa. (1) On olemassa hyvin paljon lisää esimerkkejä Obaman pakkomielteestä lukuun kolmetoista, niin että minä en pysty mainitsemaan niitä kaikkia tässä uutiskirjeessä. Minun täytyy kuitenkin mainita, että Barack Obama rikkoi kansallisen tradition kieltäytymällä pitämästä Liittovaltion tilaa käsittelevän linjapuheensa tammikuun 20. päivänä. Sen sijaan, hän valitsi päivämäärän 27.1.2010. Okkulttisessa numerologiassa kaikki hajotetaan yksittäisiin numeroihin, ja nollat eivät merkitse mitään. Siten, päivämäärästä 1-27-2010 saadaan laskettua kokonaissummaksi kolmetoista! Tämä on kaikki sattuman maailman ulkopuolella!

Minä myös pidän sitä mitä mielenkiintoisimpana, että kun Obama piti Liittovaltion tilaa käsittelevän puheensa, Hillary Clinton ei ollut paikalla. Hän otti sen sijaan osaa konferenssiin Lontoossa. (2) Huomautettakoon tässä, että eräällä minun matkoistani Washington D.C:hen, minun seurueelleni suotiin yksityinen tutustumiskäynti kongressitaloon (Capitol) sen poliisiosaston johtajan toimesta. Se oli suorastaan ihme, koska meitä vietiin paikkoihin ja tiloihin minne vain eliittiviranomaisten sallittiin mennä. Tämä oli Kaikkivaltiaan Jumalan käsi. Yksityisen tutustumiskäynnin aikana, meille kerrottiin että kun koko hallinto kokoontuu yhteen paikkaan, sellaiseen kuin Liittovaltion tilaa käsittelevän puheen aikana, yksi kabinetin jäsen valitaan kuljetettavaksi paljastamattomalle ”turva-alueelle” hyökkäyksen sattuessa, joka vammauttaisi tai tuhoaisi hallinnon. Kongressitalon poliisiosaston päällikkö jatkoi kertomalla meille, että jos sellainen asia tapahtuisi, niin yksi kabinetin (hallituksen) jäsen saisi absoluuttisen vallan diktaattorina johtamaan hallitusta! Siellä oli jotakin spekulaatiota siitä, että Hillary oli tämä henkilö vaikka protokolla toteaa, että kabinetin jäsenen täytyy olla jossakin Yhdysvalloissa. Useimmat ihmiset eivät tajua kuinka äkisti me voisimme olla diktatuurin alla!

On olemassa monia vastaamattomia kysymyksiä koskien Barack Obamaa. Minulla on edessäni kuva Barack ja Michelle Obamasta, molemmat seisomassa asennossa vasemmat kätensä yli heidän rintansa oikealla puolella, kuten ihmiset tekevät, kun he vannovat uskollisuutta lipulle tai laulavat kansallishymniä, ainoastaan päinvastaisella tavalla. Miksi Obamat tekevät sitä takaperoisesti? (3) Okkultiikassa, tätä kutsutaan malediktioksi, joka on kirous.



















http://www.youtube.com/watch?v=hU9iCANi02o (Klikkaa tästä lisää Obaman omituisuuksista, Barack Hussein Obama refuses to salute US flag)

Meidän pitää muistaa, että Barack Obama ei ole amerikkalainen. Hänen todellinen nimensä on Barry Soetoro, ja hän syntyi Keniassa. Hän hoitaa Yhdysvaltojen presidentin virkaa laittomasti. [Katso Dan. 11:21 ja ”kelvoton”, Suom. huom.] Mitkä demonit riivaavat tätä miestä, jota kutsutaan ”Valituksi (The One)”, mikä saisi hänet olemaan pihkassa itseensä? Eräässä puheessa, hän viittasi itseensä 132 kertaa! (4) Miksi tämä Nobelin rauhanpalkinnon voittaja kuluttaa enemmän rahaa ydinaseisiin kuin jopa George W. Bush? (5) Tammikuun 14:ntenä 2010, the Associated Press raportoi että Obama haluaa vielä 33 miljardia dollaria sotaponnistuksia varten. (6) Sattumoisin, luku 33 on pyhin luku okkulttisille vapaamuurariuden loosheille ja Grand Orient’ille. Meidän täytyy myös huomauttaa, että viisisivuinen kuolemantalo, tunnettu nimellä Pentagon, vaati uutta osastoa tammikuun 27. päivänä 2010, juuri Obaman puheen pitopäivänä. He vaativat uutta ”Strategisen harhauttamisen toimistoa (Office of Strategic Deception)”. (7) Pääkysymys on: ketkä ovat niitä joita aiotaan harhauttaa?

Epäilemättä, Barack Obamalla ei ole mitään kunnioitusta Amerikan kansalaisten yksityisyyttä kohtaan samalla kun hän itse on uskomattoman salamyhkäinen. Obaman hallinto totesi selvästi seuraavaa: ”Amerikkalaiset nauttivat kohtuuttomasta yksityisyyden toiveesta…” (8) Ei ole mikään salaisuus, että Liittovaltion hallituksesta on tullut painostava ja liiaksi johtajavaltainen. Siitä saakka kun Obama kaappasi vallan, Liittovaltion työvoima on kasvanut 2,15 miljoonaan henkilöön. Kotimaan turvallisuusvirastoa suunnitellaan kasvatettavaksi 7,000 henkilöllä seuraavan vuoden sisällä. (9) Kotimaamme turvallisuus on uhanalaisempi kuin koskaan aiemmin. Helmikuun 3. päivänä 2010, agentit Britannian M15-tiedustelupalvelusta paljastivat että muslimilääkärit, jotka on koulutettu joissakin Britannian johtavissa opetussairaaloissa, ovat palanneet omiin maihinsa, joissa he nyt istuttavat voimakkaita räjähteitä naispuolisten terroristien keuhkoihin. Räjähde, jota käytetään ja naamioidaan tavallisiksi keuhkoimplanteiksi, on pentaerytritolitetranitraatti (pentaerythritol tetranitrate). (10) Milloin ikinä on ollut sellaisia aikoja kuin nämä, ja milloin koko helvetti pääsee valloilleen?

Me kuulemme nyt lisääntyviä uhkauksia Iranista, ja todellakin, koko Lähi-itä on massiivinen ruutitynnyri odottaen räjähtämistään 3. maailmansodaksi. Tammikuun 31:senä 2010, Obama määräsi merkittävän sotilaallisen lisäyksen Irania vastaan, lähettäen sota-aluksia ja ohjuksia tuolle alueelle. (11) Tulemmeko pian sotimaan kolmea sotaa samaan aikaan? Harmagedon on lähestyvä todellisuus! [Älkää ymmärtäkö väärin. David luultavasti tarkoittaa Harmagedonilla symbolisesti vain tuomiopäivää, joka aloittaa 3. maailmansodan. Kirjaimellinen Harmagedon on vasta juuri ennen tuhatvuotista valtakuntaa (Ks. Ilm. 16:16 ja 7. vihanmalja). Suom. huom.]

Demonisesti riivattu talous!

Helmikuun 1:senä 2010, the Associated Press raportoi että kansallinen budjetti, jonka Barack Obama on koonnut kasaan, sisälsi ennätystuhlausta ja ennätysalijäämän. (12) Obama aikoo kuluttaa 3,8 biljoonaa dollaria, jota meidän maallamme ei ole. Kansallisen velkamme kattoa nostetaan jatkuvasti, ja helmikuun 2010 loppuun mennessä, nykyisen velkamme 14,3 biljoonan dollarin katto tullaan todennäköisesti saavuttamaan. (13) Ihmismielelle tämä lukema on vaikea käsittää, mutta tuhlaaminen jatkuu hengenvaarallista vauhtia, kuten auton kulku, jossa kaasupoljin on juuttunut kiinni. Törmäys on väistämätön näissä olosuhteissa. Keskiverto amerikkalainen ei ymmärrä kuinka heidän taloutensa toimii, ja kuten Israelin lapset, he tanssivat alastomina kultaisen vasikan ympärillä. Epäjumalanpalvontansa kiihkossa, siellä ei ole mitään muuta kuin apatiaa totuutta kohtaan, kun he syövät ja juovat ja nousevat karkeloimaan. Meillä ei ole kirjaimellista kultaista vasikkaa lähellä Wall Streetiä, mutta meillä on pronssinen härkä New York Cityssä, kaupunki, joka tunnetaan myös ”alastomana kaupunkina”. (14) [Suomen kultainen vasikka on epäilemättä Nokia-yhtiö, jonka ympärille suomalaiset ovat kokoontuneet hurraamaan. Ilman tätä rahantekokonetta, tai rahasampoa, Suomi varmaan romahtaisi taloudellisesti, mutta sen tilalle syntyisi aitoa hengellistä herätystä, jossa ei mammonanpalvontaa olisi. Suom. huom.]

Me olemme nyt saavuttaneet toisen rappeutumisen virstanpylvään maamme historiassa. Nyt on matemaattisesti mahdotonta maksaa pois USA:n kansallista velkaa! Tämä vahvistettiin äskettäisessä raportissa uutistoimisto Reutersilta. (15) Surullinen tosiasia on, että jos USA:n liittovaltio ottaisi jokaisen pennin jokaisesta pankista, liikeyrityksestä, ja jokaiselta henkilöltä Amerikassa, se ei olisi tarpeeksi maksamaan pois kansallista velkaa. Tämä on totta johtuen tavasta, jolla järjestelmä toimii. Rahaa meidän taloudessamme ei panna kiertoon, se lainataan kiertoon. Liittovaltion hallituksen täytyy lainata varat yksityiseltä entiteetiltä, joka tunnetaan Keskuspankkina (Federal Reserve). USA:n joukkovelkakirjat annetaan Keskuspankille vaihdossa vihreästä paperista, jotka tunnetaan Keskuspankin lappusina (Federal Reserve Notes). Keskuspankki joko pitää valtion velkakirjat tai myy ne. Joka kerta kun Liittovaltio kääntyy Keskuspankin puoleen, velka ja korko tulevat suuremmiksi! Olemmeko todella velkaa yli kykymme maksaa pois?

On olemassa useita rahamäärän indeksejä. Yksi on M0-indeksi, joka on kaiken varsinaisen käteisrahan kokonaissumma. Tämä määrä on vähän yli 900 miljardia dollaria. Seuraava on M1-indeksi, joka sisältää kaiken todellisen rahan ja kaiken mitä pidetään shekkitileillä. Tuo määrä on noin 1,7 biljoonaa dollaria. Seuraava indeksi on M2, johon sisältyy kaikki edellä mainitut rahamäärät M0- ja M1-indekseissä, sekä kaikki varat, joita pidetään talletustodistuksissa, rahamarkkinarahastoissa, yhteisrahastoissa, jne. Tämä rahamäärä on noin 8,5 biljoonaa dollaria. Viimeiseksi, on olemassa M3-indeksi, johon sisältyy kaikki varat M0-, M1-, ja M2-indekseissä, sekä pitkänajan talletukset, institutionaaliset rahamarkkinat, yhteisrahastot, valuuttatalletukset (deposits of euro dollars), ja takaisinostosopimukset. Tämä tekee kokonaismääräksi lähes 14 biljoonaa dollaria, vaikkakin Keskuspankki on lopettanut M3-indeksin jäljittämisen. On vielä yksi asia, joka meidän pitää ymmärtää, ja minä muistan tämän minun talousopinnoistani teknillisessä korkeakoulussa ja myöhemmästä tutkimuksesta. Suurin osa rahasta M2- ja M3-indekseissä ei ole olemassa. Tämä on totta johtuen siitä tosiasiasta, että meidän pankkimme operoivat mitättömän varantolainaamisen periaatteella (principle of fractional reserve lending). Tämä yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että kun sinä talletat kymmenen dollaria, niin pankki ei maksa sinulle lähes yhtään korkoa, mutta se pystyy lainaamaan ulos sata dollaria tuolla kymmenellä dollarilla ja kerää korkoa 90 dollarilla, jota ei tosiasiassa ole olemassa. Pankin vaaditaan pitävän vain yhden dollarin sinun kymmenen dollarin talletuksesta varannossaan, ja muut yhdeksän dollaria voidaan lainata ulos. [Tämähän merkitsee käytännössä rahan luomista tyhjästä ja pankkitallettajan huijaamista. Suom. huom.] Kun sinä käsität, että tämä sama menettely käy todesta tuhansille ja jopa miljoonille dollareille, aaverahan määrät tulevat henkeäsalpaaviksi. Joten, suurin osa rahasta taloudessamme ei tosiaan ole siellä paitsi rekistereissä ilman substanssia. Rahamäärän lisääminen ei ole vastaus, koska ainoa tapa tehdä se on lainata enemmän Benjamin Shalom Bernankelta ja hänen Keskuspankiltaan (FED). (15) Koko järjestelmä on epärehellinen ja suunniteltu säilyttämään raskas ja mahdoton velka Liittovaltiota ja kansalaisia varten. Sattumoisin, Keskuspankki ei vaadi lisävakuuksia rahansiirroille, joita se tekee Liittovaltion kanssa. Ainoa lisävakuus, jonka Liittovaltio voi antaa Keskuspankille, on verotusvalta, joka sillä on ihmisten ylitse!

Kirjoitukset varoittivat meitä kauan sitten Jaakobin kirjeen luvussa 5:3-6 viimeisten päivien petollisesta rahajärjestelmästä. ”Teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä. Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin. Te olette herkutelleet maan päällä ja hekumoineet, te olette sydäntänne syötelleet teurastuspäivänä. Vanhurskaan te olette tuominneet ja tappaneet; hän ei vastusta teitä.”

Nämä varmastikin ovat suurien vaikeuksien aikoja, ja paljon näistä ongelmista on olemassa, koska meillä on hallinto joka on niin uskomattomasti vailla tuntumaa tavallisiin ihmisiin. Lähellä viime vuoden loppua, the Associated Press raportoi, että joka seitsemäs koti Amerikassa kamppaili riittävän ruuan saamisella pöytään. Siten, 49 miljoonaa amerikkalaista oli jollain tasolla ruuan puutteen tilassa. (16) Tuo mielessä, kuinka Edustajainhuoneen lieroilija (Sleazer of the House), Nancy Pelosi, voi oikeuttaa 101,000 dollarin tuhlaamisen alkoholiin menneinä kahtena vuotena lentäessään ilmavoimien suihkukoneilla? Tämä tekee keskimäärin tuhat dollaria viikkoa kohden. Viralliset kuitit paljastavat, että tätä rahaa käyttivät Pelosi ja hänen henkilökuntansa lentomatkoillaan, ja se käsittää seuraavat hankinnat: ”Maker’s Mark viski, Courvoisier konjakki, Johnny Walker Red scotch -viski, Grey Goose vodka, E&J brandy, Bailey's Irish Crème, Bacardi Light rommi, Jim Beam viski, Beefeater gini, Dewars scotch -viski, Bombay Sapphire gini, Jack Daniels viski, ja Corona olut.” (17) Lyhyesti, nämä viralliset lennot eivät olleet enempää kuin villejä juhlia ilmakuljetuskapakassa!

Noituuden seuraukset!

Hyvin harvat ihmiset käsittävät kuinka läpitunkevaa noituus on meidän maailmassa nykyään. Noituus ja okkultismi niiden eri muodoissa on tunkeutunut hallituksiin, uskontoihin, viihdeteollisuuteen, sotavoimiin, ja kaikkeen muuhun ihmisen ponnistukseen. [Myös urheiluun ja varsinkin pakanallisiin olympialaisiin, josta esimerkkinä Suomen jääkiekkojoukkueen omituinen romahdus Vancouverin välierässä USA:ta vastaan ensimmäisten 13 minuutin aikana kun lukemat olivat jo 6-0 USA:lle. Huom. USA:n viimeinen 6. maali syntyi ajassa 12:46 (1+2+4+6=13). Suomalaispelaajat olivat aivan sekaisin tuon noidutun 13 minuutin aikana ja sillä peli oli ratkaistu. Suom. huom.] Noituus esiintyy monissa muodoissa, käsittäen Wiccan, Old Order Celtic’in (vanha kelttiläinen järjestys), druidismin, shamanismin, Amerikan intiaanien luonnonpalvonnan, Voodoon, Santerian, vapaamuurariuden, skottilaisen riitin, Yorkin riitin, jne. Okkultismiin sisältyy myös talismaanien, pyhien korujen, rituaalisen kasvomaalauksen, Ouija-lautojen, skarabee-korujen, astrologian, numerologian, biorytmien, marihuanan, psykedeelisten huumeiden, pornografian, astraaliprojektion ja sielunvaelluksen, sekä levitaation käyttö. Noituus ja okkultismi löydetään myös Kolumbuksen ritarien (Knights of Columbus), eläinlooshien (kotkat, hirvet, amerikanhirvi, leijonat), ja muiden sellaisten korkeilta ja salaisilta tasoilta. Lyhyesti, saatana on kuljeksinut edestakaisin maapallolla, sekä ylös ja alas siinä. On olemassa aivan liian paljon muita okkultismiin sekaantuneita järjestöjä ja yrityksiä mainittavaksi tässä julkaisussa.

Noituus ja okkultismi eivät ole kaapissa näinä viimeisinä päivinä. Näitä saatanallisia harjoituksia ihannoidaan elokuvissa ja televisiossa. Niin kutsutut ”kristilliset” pakanalomapäivät pitävät noituutta elossa ja kukoistamassa meidän ajassamme. Pitää muistaa, kuitenkin, että aina on olemassa kirous niiden yllä, jotka harjoittavat okkultismia jollain tavalla, ja se täytyy hylätä katumuksessa. Se ei ole mikään vitsi!

Niin paljon on sanottu Haitin kansakunnasta, missä tapahtui äskettäinen maanjäristys, joka alussa kesti vain 35 sekuntia, tappaen lopulta 230,000 ihmistä. Tämä on shokeeraava ja hämmästyttävä tragedia, mutta me tiedämme myös että monet ihmiset säästettiin ihmeenomaisesti. Surullinen mutta aito tosiasia on, että tämä kansakunta oli ja on hengellisen bakteerin pesäpaikka. Haiti on maailman voodoo-pääkaupunki. Voodoo on todellinen uskonto, ja se on hirvittävä pelon ja kauhun uskonto. Tässä uskonnossa, pahojen henkien nähdään yleisesti ”nostavan” ihmisiä ja ajavan heitä kiihkoon. Voodoon pääjumalaa kutsutaan nimellä Bondye, ja vähäisemmät henget, joita myös palvotaan, ovat Iwa, voimansiirtäjät (twin forces), ja kuolleet esi-isät. Voodoo-papeilla ja -papittarilla on kuusi rituaalista tehtävää, ja ne ovat rituaaliparantaminen, henkien kutsuminen (koolle) ja lepyttäminen, vihkiminen, tulevaisuuden kertominen ja unien luku, loitsujen heittäminen ja suojien luominen, sekä lemmenjuomien valmistaminen ja kuolemanloitsut. (18) [Mitäs ne piikittelyt voodoo-nukeilla ovat? Suom. huom.]

On mielenkiintoista panna merkille, että New Orleansin kaupungilla, Lousianan osavaltiossa, on merkittävä haitilaisväestö joka pitää kiinni voodoo-uskonnosta. Itse asiassa, New Orleansia pidetään Haitin sisarena monien haitilaisten mukaan. Me muistamme voimakkaan hurrikaanin nimeltä Katrina (mikä tarkoittaa puhdistusta), joka tuhosi New Orleansin vain muutama vuosi sitten. On melko selvää, että Haiti ja New Orleans ovat molemmat saatanan linnakkeita. Äskettäin, Sallie Ann Glassman, voodoo-papitar New Orleansissa, sanoi seuraavaa koskien 5,000 haitilaista, jotka asuvat New Orleansissa: ”He saivat aikaan New Orleansin rytmin ja sielun. Tuo on syynä siihen miksi New Orleans tanssii eri rytmissä maan muun osan kanssa.” (19)

Haitissa on suurta kaunaa ja vihaa kaikkia kristittyjä kohtaan. Helmikuun 1:senä 2010, Max Beauvoir, voodoon korkein mestari Haitissa, valitti kristittyjen tarjoamasta avusta ja lievitysyrityksistä. Voodoo-mestari sanoi, ”Evankelikaaliset ovat valvomassa ja he valtaavat kaiken itselleen. Heillä on etulyöntiasema siinä, että he hallitsevat lentokenttää missä kaikki on jumissa. He vievät kaiken minkä saavat heidän omalle kansalleen ja se on häpeä.” (20) [Viitataanko tässä niihin haitilaislapsiin, joita amerikkalaiskristityt yrittivät salakuljettaa maasta pois? Suom. huom.] Todellinen ongelma on se, että nämä paholaisen palvojat eivät halua kansalaisiaan missään lähelle kristittyjä, vaikka kristityt tarjoavat suurimman avun. Saatana on hyvin suojeleva hänen Haitin linnakettaan varten, ja ihmiset kärsivät suuresti sen vuoksi. [Suomesta muuten Patmos Lähetyssäätiö on aktiivisesti auttamassa Haitia paikan päällä, ja he järjestivät massiivisen rahankeruun radion välityksellä sinne. Suom. huom.]

On olemassa vielä yksi hämmästyttävä asia koskien äskettäistä maanjäristystä Haitissa. Kun järistys iski, se katkaisi lähes kaikki tietoliikenneyhteydet, ja sähkökatkokset sulkivat kaiken paitsi yhtä radioasemaa. Tuon aseman lähetystaajuus oli FM 90,5. Kun rakennukset alkoivat sortua ja maa kouristeli ankarasti, mies joka työskenteli radioasemalla, juoksi nopeasti ulos. Hän oli soittanut musiikkia eetteriin ja jostakin syystä hän painoi toistonappulaa ennen lähtöään, jotta laulukappale soisi yhä uudestaan. Tuo kappale, jota hän soitti, oli Eagles-yhtyeen ”Hotel California”. Seuraava lainaus on otettu suoraan National Public Radio’n raportista: ”Kun järistys iski kello 4:53 iltapäivällä tammikuun 12. päivänä, FM-taajuus soitti kappaletta ’Hotel California’. Maa voihki ja rakennus tärisi. Mutta juuri ennen kuin DJ juoksi pakoon, hänellä oli mielenmalttia painaa ’repeat’-nappulaa. Joten ensimmäisten 30 minuutin aikana, kun Port-au-Prince laskeutui helvettiin, ainoa asia jonka sinä pystyit kuulemaan radiosta, oli Eagles’ien vakiokappale – yhä uudestaan ja uudestaan.” (21) Jokainen satanisti ja useimmat noidat tietävät oikein hyvin, että ”Hotel California” on toinen nimi saatanan kirkolle (church of Satan). Laulu kuvaa hyvin selvästi sielun lumoamista satanismin taholta. Se jopa sisältää laulusäkeen kuvaillen ihmisuhraamista, lausuen että osanottajat ”pistivät häntä heidän terävillä veitsillään mutta eivät voineet tappaa petoa (sielussa?)”. Se myös kuvailee sivustakatsojaa, joka pyrkii ovelle, missä hän tapaa ”yöihmisen”, joka kertoo hänelle, ”…meidät on ohjelmoitu vastaanottamaan (yöpyjät), sinä voit luovuttaa huoneesi milloin tahansa sinä haluat, mutta sinä et voi koskaan lähteä (hotellista).” On aika hämmästyttävää, että tämä laulu, joka on niin yhteensopiva voodoon kanssa, oli ainoa kappale soimassa, kun tuomio lankesi tuon pakanamaan ylle. Tämä on liian sopivaa ollakseen sattumaa.

Missä tahansa noituutta harjoitetaan, siellä tulee lopulta olemaan tuomio! Minua hiljattain suretti, mutta ei järkyttänyt, havaitessani että Yhdysvaltain ilmavoimat ovat viimeaikoina tukeneet noituutta varustamalla ulkoilma-pakanatemppelin ilmavoimien opiston (Air Force Academy) maille Colorado Springsin tukikohdan luona. Sitä kutsutaan nimellä Stonehenge of the Rockies, ja se koostuu kahdesta kivien muodostamasta kehästä: yksi kehä toisen sisällä, aidossa druidi-muodostelmassa! (22) Vuosien ajan, minä olen seurannut noituuden ja okkultismin lisääntymistä kaikissa armeijan osastoissa, erityisesti upseerien keskuudessa. Yksi suurimmista noitien ja okkultistien populaatioista armeijassa sijaitsee Fort Hoodin sotilastukikohdassa, Teksasissa.

Suuret synnytystuskat Jumalan luomakunnassa!

Yksi Jumalan teoista, joka on totisesti ilmeinen, on talvisää, joka on peittänyt meidän maapalloamme. Tämän oletettiin olevan vuosi kaikille kansakunnille yhdistyä ”globaalia lämpenemistä” vastaan, joten Kaikkivaltias on näyttänyt meille toistuvasti kuka on vastuussa. Lumimyrsky lumimyrskyn jälkeen on lamauttanut meidän kansakuntaamme ja suurta osaa pohjoista pallonpuoliskoa. Washington D.C. täytyi sulkea kokonaan useiksi päiviksi kun ennätyslumi hautasi tuon kaupungin, joka tunnetaan marmoripatsaista, hautakammioista, mausoleumeista, ja korruptiosta. Lumimyräkkä oli niin kova, että jopa Barack Obama kutsui sitä ”lumiapokalypsiksi (snowpocalypse)”. (23) Valkoisen talon läntinen siipi melkein hautautui näistä lumikiteistä, jotka tulivat Taivaasta. Yli neljä jalkaa kerryttänyt lumentulo ja voimakas tuuli koillisesta saivat aikaan suunnattomia kinoksia, jotka tekivät teistä ja kaduista mahdottomia kulkea. Jopa senaatin kuuleminen koskien globaalia lämpenemistä ja Al Goren puhe täytyi peruuttaa. Yksi raportti totesi myös, että kun hallinto suljetaan, niin jokainen Liittovaltion työntekijä saa täyden palkan työskentelemättä lainkaan, ja tuo nousee 100 miljoonaan dollariin päivää kohden. (24) Työskentelivätpä he tai eivät, minä en usko, että me saamme rahoillemme vastinetta. Tämä talvisää on ollut suorastaan hämmästyttävä kun jopa syvään etelään (Deep South) on isketty ankarasti jäämyrskyillä ja lumimyräköillä. Floridassa, isoja jääpuikkoja riippui sitruspuissa. (25)

Yksi suurista merkeistä koskien tämän nykyisen maailmanajan loppua on maanjäristykset, jotka ovat kasvamassa lukumäärältään, esiintymistiheydeltään, ja keskimääräiseltä voimakkuudeltaan. Mitä tahansa yli 4 Richterin maanjäristystä pidetään merkittävänä järistyksenä. USA:n geologisen tutkimuslaitoksen mukaan, meillä on ollut 389 sellaista järistystä viimeisten 30 päivän sisällä lähtien helmikuun 11. päivästä 2010. (26) Tämä on keskimäärin 12,9666 (tai me voimme pyöristää sen 13:aan) merkittävää järistystä per päivä. Tämä merkitsee noin yhtä huomattavaa järistystä joka kahden tunnin välein. Jotain on tekeillä, ja paljon suurempia järistyksiä on tapahtumaisillaan! [Viimeksi tapahtui suuri maanjäristys Chilessä 27.2.2010, jonka voimakkuus oli peräti 8,8 Richteriä, ja se synnytti tsunamin. Tämänhetkisten arvioiden mukaan järistys vaati yli 800 kuolonuhria. Suom. huom.] Me tiedämme myös, että tammikuun 19:ntenä 2010, the Denver Post raportoi että Yellowstonen kalderaa (Caldera) ja ympäröivää aluetta ravisuttavat maanjäristysparvet. (27) Viimeisin raportti, jonka minä olen nähnyt, paljastaa että tuolla alueella on ollut maanjäristysparvia nousten yli 2,000 järistykseen ja ne ovat olleet liikkumassa ylöspäin suuntautuvassa ryöpyssä tammikuun 24. päivästä 2010 lähtien. Siellä on myös ollut massiivisia maanjäristysparvia lähellä Tansanian rajaa Afrikassa viime päivinä. (28) Keskiviikkona, helmikuun 10:ntenä 2010, maanjäristys iski lähelle Chicagoa, Illinoisin osavaltiossa, varhain aamulla. Jotkut rekisteröintiasemat kertoivat sen olleen 4,3 Richterin järistys, ja se tunnettiin niinkin kaukana kuin Madisonissa, Wisconsinin osavaltiossa. (29) Lopulta, meidän kansakuntamme halkeaa erilleen ja jakautuu kolmeen segmenttiin, geologien mukaan, joilta minä olen sen henkilökohtaisesti kuullut. [Katso Ilm. 16:19 ja ”se suuri Babylon meni kolmeen osaan”, Suom. huom.]

Muita omituisia asioita on meneillään kun meidän maapallomme reagoi globaalin synnintekemisen vakavaan ongelmaan. The National Geographic Society (Kansallinen Maantieteellinen Seura) raportoi äskettäin, että Maan magneettinen pohjoisnapa on siirtymässä itään päin johtuen maapallon ytimen epävakaasta tilasta. Napa on itse asiassa porhaltamassa kohti Venäjää noin 40 mailin (1 maili = n. 1,6 km) vuosinopeudella. (30) Kaikki tämä aktiviteetti osoittaa, että maapallosta on tulossa alinomaa epävakaampi.

Hyvin paljon Kirjoituksista jätetään huomioon ottamatta näinä päivinä, ja yksi jae, johon meidän pitäisi kiinnittää huomiota, on Ilmestyskirja 6:8, jossa lukee seuraavaa: ”Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” Joten, viimeisinä päivinä, näyttää siltä että monet eläimistä siirtyvät asutetuille alueille ja saalistavat kauhistuneita ja uskottomia ihmisiä. Helmikuun 9:ntenä 2010, the New York Post raportoi lukuisista kojooteista, joita on nähty Manhattanilla. Niitä on nähty keskuspuistossa (Central Park) ja Columbian yliopiston kampuksella. (31) New Smyrna Beach’illä, Floridassa, ilveksiä (bobcats) on havaittu asutusalueilla, ja monet ihmiset ovat melko hätääntyneitä sen johdosta. (32) Näyttää siltä, että metsien villipedot ovat siirtymässä lähemmäksi, ja jopa kaupunkeihin, vieläpä suurkaupunkeihin.

Kirjoitukset varoittavat meitä myös siitä, että taivaissa on oleva suuria merkkejä viimeisinä päivinä. NASA:n tiedemiehet ovat huolissaan ja pelästyneitä koskien aurinkomyrskyjä, joita he ovat nähneet meidän aurinkomme yllä. Tammikuun 31:senä 2010, the London Times raportoi seuraavaa: ”NASA näkee mahdollisia ongelmia aurinkomyrskyjen kanssa, jotka ovat hyvin todellisia. Niitä tullaan seuraamaan uudella satelliitilla. Tämä voisi olla tapahtuma, jos siihen joskus törmätään, joka aiheuttaisi maailmanlaajuisen paniikin, ja häiritsisi modernia sivilisaatiota. Sillä on historiansa menneissä tapahtumissa. Kuvittele jos ei olisi mitään toimivaa elektroniikkaa tai sähkövoimaa. Ruokatoimitukset, kaasunjakelu, ja kaikki tietoliikenneyhteydet menisivät poikki. Sähköyhtiöt eivät voisi edes soittaa ja tilata uusia osia korjaamaan rikkimennyttä sähköverkkoa. Monet mikroelektroniikkapiirit käräytetään kuten elektromagneettisessa pulssissa (EMP), joka on peräisin ydinräjähdyksestä. Autoilla ei voisi ajaa.” (33) Tiedemiesten sanojen lukeminen on melkein kuin Ilmestyskirjan lukemista. On myös mielenkiintoista panna merkille että viimeaikaiset kuvat Hubble-teleskoopilla paljastavat salaperäisen esineen avaruudessa, jota tiedemiehet eivät pysty selittämään. Se ei ole komeetta, ja se kiertää Marsin ja Jupiterin välissä. Hämmentyneillä tiedemiehillä ei ole mitään selitystä sille mikä se on, mutta sillä on selvä ylösalaisin olevan murretun ristin muoto! (34) Tämä muistuttaa hyvin paljon ”antikristuksen rauhansymbolia”, tunnettu noitien keskuudessa myös ”variksen jalkana”. Kaikkivaltias Jumala näyttää meille monia merkkejä taivaissa ja maan päällä. Markuksen evankeliumin luvussa 13:37, Herra Jeesus sanoi, ”Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: valvokaa.”















Mystery ... pictures taken by Hubble telescope


Lopuksi, minä taas kerran kiitän kaikkia teitä, jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Jumala siunatkoon teitä nyt ja iankaikkisuudessa, on minun rukoukseni teille. Muistakaa lähettää rukouspyyntöjänne, ja niille tullaan antamaan yksilöllistä huomiota meidän esirukoilijatiimiemme taholta. Armo ja rauha olkoon moninkertaisena yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 28, 2010, by Tom Held, Milwaukee, WI.
02. Associated Press, Jan. 27, 2010, Washington, D.C.
03. Obama Photograph, Jan. 26, 2010.
04. Breitbart News Service, Jan. 26, 2010, Washington, D.C.
05. London Daily Mail, Jan. 29, 2010, by Carol Driver, London, England, U.K.
06. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 14, 2010, AP, Washington, D.C.
07. The Raw Story, Jan. 27, 2010, http://therawstory.com/.
08. CNet News, Feb. 11, 2010, by Declan McCullagh, Washington, D.C.
09. Washington Times, Feb. 2, 2010, by Stephen Dinan, Washington, D.C.
10. WorldNetDaily, Feb. 1, 2010, by Joseph Farah, http://www.wnd.com/.
11. Guardian, Jan. 31, 2010, by Chris McGreal, London, England, U.K.
12. Associated Press, Feb. 1, 2010, by Andrew Taylor, Washington, D.C.
13. AFP News Service, Feb. 4, 2010, Washington, D.C.
14. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 1, 2010, by Tim Paradis, AP, New York, NY.
15. Reuters News Service, Feb. 4, 2010, by Michael Snyder, Washington, D.C.
16. Associated Press, Nov. 16, 2009, by Henry C. Jackson, Washington, D.C.
17. WorldNetDaily, Feb. 6, 2010, by Bob Unruh, http://www.wnd.com/.
18. Introduction to Voodoo in Haiti, Jan. 28, 2010, by Bob Corbett.
19. Seattle Times, Jan. 20, 2010, by Cain Burdeau, AP, New Orleans, LA.
20. London Daily Telegraph, Feb. 1, 2010, by Nick Allen, Port-au-Prince, Haiti.
21. National Public Radio, Jan. 25, 2010, by John Burnett, NPR.
22. Fox News Service, Feb. 1, 2010, Colorado Springs, CO.
23. London Daily Telegraph, Feb. 6, 2010, from Washington, D.C.
24. ABC News, Feb. 10, 2010, by Devin Dwyer, Washington, D.C.
25. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 12, 2010, by Tamara Lush, AP, Frostproof, FL.
26. U.S. Geological Survey, Feb. 11, 2010, http://www.iris.edu/seismon/.
27. Denver Post, Jan. 19, 2010, by Howard Pankratz, Denver, CO.
28. Google News, Jan. 25, 2010, http://docs.google.com/Doc?id-dg54phss%1f%1f_12f477gsfr.
29. NBC News, Feb. 10, 2010, by Ivanna Hampton, Chicago, IL.
30. National Geographic, Dec. 26, 2009, National Geographic Society.
31. New York Post, Feb. 9, 2010, by Andy Soltis, New York, NY.
32. WKMG Orlando, Feb. 9, 2010, Orlando, FL.
33. London Times, Jan. 31, 2010, London, England, U.K.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com