Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Ilmastomuutos on suunnaton valhe!

Vielä kerran tähän Climate-gate tapaukseen, joka osittain käänsi ylösalaisin suuren yleisön mielipiteet ilmastomuutoksesta. Cutting Edgen David Bay valistaa tässä artikkelissa miten eliitti valmistautuu kumoamaan ja ehkäisemään tämän ilmastoskandaalin vaikutuksia omia päämääriään silmällä pitäen. Mikään ei tule muuttamaan hallitusten asenteita. Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen

------------------------

Ilmastomuutoksen on osoitettu olevan suunnaton valhe!

Alaotsikko: Ylimmät Climate-gate -tiedemiehet myöntävät nyt, ettei vuoden 1995 jälkeen ole ollut mitään globaalia lämpenemistä!

("Climate-gate" on ilmastotieteilijä James Delingpole Telegraph’in blogillaan keksimä sana kuvailemaan East Anglia’n yliopiston ilmastotutkimusyksiköstä vuotaneiden sähköpostien paljastamaa skandaalia. Suom. huom.)

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2010 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Avain globaalia lämpenemistä koskevan valheen, jota meille on syötetty viimeiset 30 vuotta, syvyyden ymmärtämiseksi on yksinkertainen. Kaikki, mitä meidän tarvitsee tehdä, on tarkistaa, mitä New Age-kirjailija William Cooper sanoo kirjassaan "Behold A Pale Horse". Tämä naseva lausunto kertoo kaiken, mitä meidän täytyy tietää tämän globaalin valheen suuruudesta.

"Salaseurat suunnittelivat jo vuonna 1917 keinotekoisen uhan keksimistä ... tuodakseen ihmiskunnan yhteen maailmanhallinnossa, jota he kutsuvat Uudeksi Maailman Järjestykseksi."
[William Cooper, "Behold A Pale Horse", p. 27]

Pyydän sinua varaamaan aikaa lukeaksesi todellinen totuus kaikista niistä globaaleista katastrofeista, joita juuri nyt pakotetaan päällemme. Lue UUTINEN 2193 otsikolla, "Five Major Created Global Disasters Are Being Constantly Preached To The World As Reasons To Form The Global New World Order (Viittä suurta tehtyä globaalia katastrofia saarnataan jatkuvasti maailmalle syinä globaalin UMJ:en muodostamiseksi)!"

Mitkä ovat nämä viisi suurta Illuminaatin luomaa globaalia katastrofia maailman työntämiseksi UMJ:een?

1) Globaali lämpeneminen

2) Globaali terrorismi

3) Globaali sota

4) Globaali taloudellinen katastrofi - laukaistaan kunhan kolmas maailmansota alkaa

5) Globaali virus-pandemia

Nyt kun näemme sen roolin, jota kaikki nämä globaalit kriisit näyttelevät maailman kansojen johdattelemisessa globaaliin UMJ:een, niin tarkastelkaamme nykyisiä uutisia, jotka väkevästi osoittavat, että menneiden 30 vuoden julkinen retoriikka on suunnattoman suuri valhe!

UUTISKATSAUS: "Climategate U-turn as scientist at centre of battle admits: There has been no global warming since 1995 (Climategate tekee U-käännöksen, kun tiedemiehet taistelun keskuksessa myöntävät: Ei ole ollut mitään lämpenemistä vuodesta 1995)", By Jonathan Petre, Daily Mail Online, 14th February 2010

"Se akateemikko Climategate-sotkun keskustassa, jonka kenttätieto on ratkaisevan tärkeä ilmastomuutosteorialle, on myöntänyt, että hänellä on ollut ongelma tietojen hallinnassa 'pysyä kärryillä' ... Tieto on ratkaisevan tärkeää kuuluisalle 'jääkiekkomailakaaviolle,' jota ilmastomuutoksen puolustajat käyttävät teorian pönkittämiseksi. Myös professori Jones myönsi mahdollisuuden, että maailma oli keskiaikana lämpimämpi kuin nyt – vihjaten, että globaali lämpeneminen ei ehkä olekaan ihmisen aikaan saama ilmiö."

Myönnettyään väitteen, että maailma keskiaikana oli mahdollisesti lämpimämpi kuin nyt, tri Jones pudotti pommin!

”Ja hän sanoi, että menneiden 15 vuoden aikana ei ole ollut 'tilastollisesti merkittävää' lämpenemistä.”

Tarkoitatteko sanoa, että me ”salaliittotyypit” olimme sittenkin oikeassa?

Tarkoitatteko, että me olimme oikeassa tuodessamme esiin kaikki nämä oikeutetut tieteelliset tosiasiat, jotka osoittivat aivan erilaiseen johtopäätökseen?

Tarkoitatteko, että me olimme oikeassa kaiken aikaa varoittaessamme, että tieteellisiä dokumentteja luotiin tyhjästä, tai ainakin tohtoroitiin sellaisten johtopäätösten saavuttamiseksi, joita kenttätieto ei tukenut?

Kyllä, sitä juuri minä olen sanomassa!! Jälleen kerran tulemme siihen todellisuuteen, että ainoat ”salaliittoteoriat” ovat ne, joita virallisen hallituksen laitokset ja ”tieteelliset” tutkimuslaitokset, jotka luovat tätä väärää tietoa, levittävät. Olemme sanoneet toistuvasti, että ainoat ”salaliittoteoriat” koskien syyskuun 11. päivän iskuja ovat ne, joita tulvii hallituksen virkailijoiden ja heille kiitollisuudenvelassa olevien lehtimiesten suista.

Professori Jones on ollut hiljattain toisenkin skandaalin eturintamassa, sellaisen, joka liittyy tähän globaalin lämpenemisen katastrofiin.

"Professori Jones on ollut parrasvaloissa siitä saakka, kun luopui East Anglia’n yliopiston ilmastontutkimusyksikön johtajan virasta sen jälkeen, kun oli vuotanut sähköposteja, jotka osoittivat tiedemiesten manipuloineen tietoa. Kenttätietoa, jota on kerätty sadoilta sääasemilta kaikkialta maailmasta ja analysoitu tässä yksikössä, on käytetty vuosia tukemaan YK:n hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin ponnistuksia painostaa hallituksia leikkaamaan hiilidioksidipäästöjään."

Avainkäsite tässä kappaleessa on: ”käytetty vuosia”. Kaikki ne tuhannet uutistarinat ja tieteelliset varoitukset, joille meidät on alistettu ”vuosia”, on nyt osoitettu olevan vääriä – maailman illuminististen hallitusten ja tieteellisen yhteisön, joka uskollisesti palveli noita hallituksia, tarkoituksella väärentämiä. Tässä vaiheessa mieleeni tulee suuttumus ennen Amerikan sisällissotaa, kun ”tiedemiehet” Etelästä astuivat esiin ”tieteellisin todistein”, että mustat muka olivat synnynnäisesti huonompia kuin valkoiset!

Surullinen tosiasia on, että tiedeyhteisö on täysin riippuvainen hallituksen apurahoista koko olemassaolonsa suhteen ja siksi he myyvät itsensä hallitukselle, joka jakaa rahat. He sanovat mitä tahansa ja ottavat minkä kannan tahansa ja ”todistavat” mitä tahansa hallitus vain tahtoo heidän todistavan vain pitääkseen rahavirrat käynnissä.

Älä odota mitään muutosta

Mitä muutosta voimme odottaa hallituksen viranomaisilta nyt, kun professori Jones on myöntänyt suunnattoman valheensa?

Ei mitään.

Toistamme: Älä odota mitään muutosta hallituksen asenteissa koskien globaalia lämpenemistä – seuraavista syistä:

1) Jos viranomaiset pystyvät rajoittamaan tämän tositarinan toistamiskertojen määrää, he todennäköisesti pystyvät estämään tätä paljastusta saavuttamasta kadun miestä.

2) Yhteistyöhaluisen massamedian tukemilla virallisilla julistuksilla he tietävät voivansa toitottaa valhetta kerran toisensa jälkeen, sitä vastaan, että tositarina ilmestyy vain yhden kerran vaihtoehtoisessa uutislähteessä.

3) Illuminaatti on jo käyttänyt valhetta globaalisesta lämpenemisestä globaalin yhteistoimintansa luomiseksi. Tärkeimmät globaalit johtajat ovat jo kokoustaneet Kööpenhaminassa Tanskassa ja ovat jo takoneet globaalin hallinnon suunnitelmansa. Vaikka globaalin lämpenemisen väärennetty uhka häviäisi huomenna, niin Eliitillä edelleen on tavattomat valtuutensa.

Levitä totuutta niin paljon ja niin usein, kuin voit. Tapahtumat ovat ajamassa ihmiskuntaa kohti Antikristuksen ja hänen Väärän Profeettansa globaalia systeemiä.

----------------------

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos olet jo vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille joko etana tai sähköpostia.

Jumala siunatkoon teitä!

Become a Headline news subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2407.

Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Samuel Korhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com