Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Juutalaisten rabbien ennustuksia vuodelle 2010

Tässä mielenkiintoisia laskelmia, jotka osoittavat että Herran Jeesuksen tulemus omilleen on lähellä. Pakanaseurakunta voi seurata Israelin pyhiä päiviä ja sen tärkeitä tapahtumia, jotka on ennustettu juutalaisten taholta vuosisatoja sitten toteutumaan viimeisinä päivinä. Tämä Pääsiäisen aika tänä vuonna on hyvin tärkeä. Seuraava on Samuel Korhoselta:

Longtom Radio Newsletter. Sain tämän mielenkiintoisen viestin professori Malanilta Etelä-Afrikasta. Lisään siihen suomennoksen.

Bileamin Aasi

----- Original Message -----
From: Johan Malan
To: Samuel Korhonen
Sent: Monday, February 15, 2010 12:47 PM
Subject: Fw: News Flash

Kuinka pian…..?

Helmikuu 12, 2010

"Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että me saisimme viisaan sydämen."

Psalmi 90:12

Rakas veli, EN tiedä onko Uuden Testamentin uskovien tempaus sovitettava juutalaisen kalenterin pyhiin päiviin, sillä Herran uusitestamentillinen seurakunta on etupäässä pakanayhteisö.

Herran seurakunta ei ole juutalainen ja siksi on mahdollista, ettei seurakunnan ole mukauduttava juutalaisiin pyhiin päiviin. Tuo kysymys riippuu kuitenkin Herrasta. Voi olla, että seurakunnan todella on mukauduttava niihin! Tulemme pian näkemään! Jos on määrätty, että profetiat koskien Herran seurakuntaa toteutuvat juutalaisten pyhien päivien mukaan, niin minusta näyttää, että kaikki ennustettu, mikä johtaa seurakunnan tempaukseen on tulossa yhteen kuin käsi hanskaan.

Veli, Herra Jeesus Kristus ratsasti Jerusalemiin aasin selässä 10. päivänä Abib-kuuta [Nisan] lähes 2000 vuotta sitten Messiaana ilmestymisensä täsmällisessä täyttymyksessä Daniel 9:25 ennustuksen mukaan tuoden Danielin 69 viikkoa täyttymykseen täsmälleen tuona päivänä. Neljä päivää myöhemmin Hänet ristiinnaulittiin [tuhottiin] jakeen Daniel 9:26 alkuosan suorassa täyttymyksessä. Herra itse vahvisti tämän totuuden kolme kertaa Luukkaan 19. luvun jakeissa 40, 42 ja 44. Koska tiedän kuinka tarkka Herra on kaikkialla innoitetussa Sanassaan, niin en näe mitään raamatullista syytä, miksi Danielin 70. viikko ei voisi alkaa siitä, missä 69. viikko päättyi -- niiden välissä vain on 2000 ARMON vuotta. Jos asioiden pitäisi olla näin [?], niin Ahdistuksen aika [Danielin 70. viikko] alkaa juutalaisen kalenterin Abib-kuun 11. päivänä, joka tänä vuonna alkaa auringon laskiessa Israelissa maaliskuun 25. päivänä. Siis tämä päivämäärä häämöttää horisontissa ilmeisenä "mahdollisuutena".

On hyvin merkittävää, että juutalaiset alkoivat viime marraskuussa rakentaa uhrialttaria täsmällisten Raamatun antamien ohjeiden mukaan. Tuo alttari on nyt valmis!


Tammikuun 12. päivänä KorbanPesach.org, Sanhedrinin komitea Jerusalemissa, lähetti kutsun juutalaisille kaikkialla maailmassa tulla Jerusalemiin Pääsiäisenä tänä vuonna uudelleen perustamaan todellista ja kirjaimellista Pääsiäiskaritsan uhria. He suunnittelevat ostaa riittävästi lampaita, niin että jokainen osallistuva juutalainen voi saada osansa Pääsiäiskaritsan lihasta, kuten täsmällisesti on määritelty 2.Moos. luvussa 12. He odottavat tänä vuonna vähintään miljoonan juutalaisen tulevan Jerusalemiin viettämään Pääsiäistä, joka tapahtuu maaliskuun 29-30. päivinä. (Rabbiininen päivämäärä)

Muista, että Pietari jakeissa Apt. 2:17-21 puhuessaan juutalaisille Jerusalemissa helluntaipäivänä [Apt. 2:5; 2:14; 2:22; 2:36; 2:39 (alkuosa)] ja lainatessaan Joelin profetiaa sanoi selvästi: "Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat...." Sekä tässä käytetty konteksti, että sanoitus, tekevät selväksi, että tämä ilmoitus puhuu juutalaisista. Tätä ei voi kiistää kukaan, joka ymmärtää lauseiden kieliopillisen rakenteen ja jolla on todellinen halu "oikein jakaa Sanan totuutta" (2. Tim. 2:15).

Se sanoo selvästi, että näinä "viimeisinä päivinä" juutalaisille annettaisiin profetioita, he näkisivät näkyjä ja uneksuisivat unia. Olen tietoinen, että tänä päivänä monet väittävät saaneensa näitä "lahjoja", mutta on hyvin ilmeistä, että toiset ovat saaneet ja toiset eivät. Kohta 1. Joh. 4:1-3 on edelleen Raamatussa! Kuitenkin kun törmään tänä päivänä juutalaiseen, joka väittää saaneensa profetian tai näyn tai unen, minä kiinnitän hiukan enemmän huomiota hänen väitteeseensä kuin vastaavaan väitteeseen pakanalta. Pyytämättä anteeksi keneltäkään!

Sitten tämän Pietarin antaman innoitetun profetian valossa minä luulen, että on on hyvin merkittävää, että:

Vuonna 1217 juutalainen rabbi Judah Ben Samuel profetoi, että Turkin Ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. 3. Moos. 25:8-13 mukaan riemuvuosi on 50 vuoden jakso. Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot kenraali George Allenby'n johdolla ajoivat heidät lopulta vuonna 1917 ulos kaupungista ja pyhältä maalta. Rabbin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.

Sama Rabbi oli myös profetoinut, että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi "ei kenenkään maata". Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta, että Kansainliitto asetti pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se "kuulunut" millekään valtiolle. Vielä Israelin itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, joka meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanian hallitessa kaupungin itäistä osaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä jopa kutsuttiin nimellä "ei kenenkään maa" sekä israelilaisten että jordanialaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin. Elin tuon ajan ja muistan hyvin raportit sanomalehdissä ja TV:ssä koskien Jerusalemin jakoa. Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti pyhän maan koko länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Siten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen.

Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös, että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja messiaaniset "lopunajat" alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017. Rabbin profetia on toteutunut kirjaimelleen tähän päivään saakka. Ei siis ole mitään raamatullista syytä uskoa, ettei se voisi jatkaa toteutumistaan täsmälleen, kuten se annettiin, aina seitsenvuotisen Ahdistuksen loppuun vuonna 2017. Silloin tämä merkitsee, että Uuden Testamentin uskovien ennen ahdistusta tapahtuva ylösnousemus tapahtuu tänä vuonna, 2010 ja että Israelin Messias ja Vapahtaja palaa ja perustaa Millenniuminsa vuonna 2017 jälleen toteuttaen tämän Rabbin profetian kirjaimelleen. [En usko joukkotempaukseen tänä vuonna, vaan vain harvojen valittujen, jotka ovat kärsineet, ylösottoon. Jokainen ylöstemmattava joutuu ahdistukseen. Jos sovelletaan Danielin 70. vuosiviikkoa seitsenvuotiseen Ahdistukseen, niin se käsittää kaksi 1260 päivän jaksoa, joiden lopulla tapahtuu suurempi uskovien ylösotto (Ks. Ilm. 12:6,14). Vain Ilm. 12:5:n poikalapsi temmattaisiin tänä vuonna, jos edetään kronologisessa järjestyksessä Ilmestyskirjan 12. luvussa. Nyt Ihmisen Poika ei löydä aitoa uskoa maan päältä kun eksytykset ja luopumus jylläävät kristikunnassa (Luuk. 18:8). "Nokialainen" huom.]

Tässä ei kuitenkaan ole vielä koko profeetallinen kuva. Kahdeksannellatoista vuosisadalla [1700-luvulla] rabbi Vilna Gaon profetoi, että Hurva'n synagooga
Jerusalemissa, luultavasti mahtavin juutalainen synagooga koko maailmassa, tuhottaisiin ja jälleenrakennettaisiin kaksi kertaa, tuhottaisiin vielä kerran ja rakennettaisiin kolmannen kerran. Hän ennusti, että kun se jälleenrakennettaisiin kolmannen kerran, niin silloin alkaisi [kolmannen...?] juutalaisen Temppelin rakentaminen.

Muslimit tuhosivat Hurva'n synagoogan
kohta, kun se oli rakennettu. Sata vuotta myöhemmin se rakennettiin toisen kerran. Sitten Jordanian armeija tuhosi sen toisen kerran Israelin itsenäisyyssodan aikana 1948-1949. Se oli raunioina aina vuoteen 2001! Tuona vuonna Israelin hallitus ja juutalaiset Israelissa alkoivat rakentaa sitä jälleen. Tässä on kiehtova suhde Raamatun lopunajan profetiaan:

Hurva'n synagooga on juuri valmistunut ja on tarkoitus vihkiä ja virallisesti avata isossa seremoniassa Jerusalemissa maaliskuun 15. päivänä 2010. On merkittävää, että Jerusalemin Juutalainen Rabbinaatti on jo ilmoittanut, että suunnitelmat juutalaisen temppelin jälleenrakentamiseksi esitetään Israelin valtiolle ja juutalaiselle kansalle maaliskuun 16. päivänä 2010. Rabbin profetia toteutuu jälleen!

Herramme tulemus kansalleen on aivan ovella! Lue Ilm. 3:8.

Rakas veli ja rakkaat lukijat, ihmisten on aika VALMISTAUTUA LÄHTÖÖN TAI TÄNNE JÄÄMISEEN! Lue Joh. 3:3-7, 3:16, 3:36, 5:24, 14:6, Apt. 4:12, 16:30-31, ja Room. 10:8-13. TEE SE TÄNÄÄN! Huomenna voi olla myöhäistä! Siis paina pääsi ja sydämesi Herran edessä ja pyydä Herraa Jeesusta Kristusta tulemaan sydämeesi ja antamaan sinulle tosi parannus ja pelastamaan sinut, puhdistamaan sinut ja tekemään sinusta yksi Hänen lapsistaan. AINOA mahdollisuus kenellekään koskaan tulla "katsotuksi arvolliseksi" on omistaa "Kristuksen vanhurskaus", joka luetaan sinulle. Vertaa kohtia Luukas 21:36 ja 20:35-36 ja lue sitten huolellisesti Room. 4:1-25.

Rakas veli, toivon, että tämä vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle lisää hengellistä näkökykyä.

Suurin siunaukseni on saada olla Herran käytössä jakamassa Hänen Sanaansa Hänen kansalleen ja kadotetuille, jotka etsivät Häntä pelastukseksi. Pidä minua rukouksissasi. Jumalan siunausta sinulle.

Pastori F. M. Riley


12 kommenttia:

  1. Pastori F.M. Riley tulkinnat Raamatusta olivat virheellisiä jos verrataan Raamatun mukaisiin tulkintoihin. Israelin kansalla ei ole enää muuta merkitystä kuin olla varoittavana esimerkkinä luopumuksesta, kylläkin sapatin he ovat viettäneet aina Jumalan säädöksen mukaisena päivänä. 2300 vuoden profetian tulkinta osuu täydellisesti kohdalleen maailmanhistorian kanssa. 1260:n päivän=vuoden aikaprofetia osuu kauniisti historian kanssa yhteen. Kannattaisi tutkia. Siis päivä on vuosi, oli uskonpuhdistajien näkemys.
    Salaista ylöstempaamista Raamattu ei tunne, se perustuu jesuiittojen tulkintaan. Matt. 24:31 enkelit kokoavat valitut Jeesuksen tullessa Suuren Pasuunan pauhatessa, kuulostaako salaiselta tempaamiselta? Ei kannata antaa pettää itseään. Jeesus sanoi Matt. 23:38 "Teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi. Kun apostolit lähtivät pakanoille viemään evankeliumia, Israelin armonaika oli ohitse. Vaarallisinta on opettaa ihmisiä väärin. Jos Raamattua valtapoliittisista syistä halutaan tulkita vastoin uskonpuhdistajien saamaa valoa, on se mahdollista, mutta mitä hyötyä on pitää kiinni erheestä.
    Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista
  2. Paavo,miten on ? voitko kumota tämän ?
    Tässä herää monille Raamattua tunteville kysymys Israelin erityisasemasta Jumalan valittuna kansana. Jos lakiliitto ei enää ole voimassa, kuinka sitten Israelille annettujen lupausten on käynyt? Erään näkemyksen mukaan Israelin asema Jumalan valittuna kansana ei enää koskisikaan nykyistä Israelia Lähi-Idässä ja juutalaisia yleensäkään.

    Jumalan lupaukset Israelille ovat kuitenkin voimassa - ja ne ovat vieläpä vahvistetut juuri Jeesuksen Kristuksen työn perusteella. Israelille annetut lupaukset omasta maasta, erityisestä kansallisesta varjeluksesta ja lopun aikana tapahtuvasta eskatologisesta pelastuksesta sekä siitä, että kansat myös tuomitaan sen perusteella, kuinka ne juutalaisiin kaikkina aikoina suhtautuvat, ovat voimassa. Nämä lupaukset annettiin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille yli neljä sataa vuotta ennen lakiliittoa ja ne ovat Uuden testamentin opetuksen mukaan vahvistetut Jeesuksessa Kristuksessa, ks. 1. Moos. 12:1-3, 1. Moos. 26:3,4, Room. 11:26-29, Room. 15:8.

    Syntien anteeksiantamuksen ja iankaikkisen pelastuksen suhteen sen sijaan ei ole mitään erotusta juutalaisen ja pakanan välillä. Jumalalla on nyt vain yksi seurakunta, jonka pää on Hänen Poikansa Jeesus Kristus, ja jossa kaikki ihmiset - ovatpa he juutalaisia tai pakanoita - ovat yhtä ruumista Kristuksessa Jeesuksessa, Gal. 3:28.
    Linkki:http://www.nic.fi/~vpekki/raamattu/laki.htm
    T.Make

    VastaaPoista
  3. Make, Gal. 3:28-29. on yksi niistä teksteistä jotka osuvat asian ytimeen. Vanhantestamentin puolella ovat ehdolliset lupaukset Israelille, mutta he eivät niitä täyttäneet. Stefanuksen kivitys oli viimeinen niitti heille kansana. Jeesus on Aabrahamin siemetä oleva sukulunastaja uskoville pakanoillekin. Ilmestyskirjassa toteutuvat Israelille annetut lupaukset. Mm. Uusi Jerusalem laskeutuu taivaasta, siellä ovat ne pyhät jotka Jeesus kävi noutamassa toisessa tulemuksessaan 21:2.10-27. Tämän taivaallisen Uuden Jerusalemin ympärille kerääntyvät herätetyt jumalattomat ja yrittävät vielä hyökätä ja vallata Uuden Jerusalemin,Joh.Ilm. 20:7-10 (Goog ja Maagog), mutta tuli lankeaa heidän päälleen. Samoin puhutaan Suuresta Babylonista, joka on turmeltunut/luopunut uskontosysteemi (katolisuus ja luopunut/ekumeeninen protestantismi). Ilm. 20:10.
    Mal. 4:1. kertoo ettei helvetin tuli jätä "juurta eikä oksaa", siis saatanaa ja hänen oksiaan (jumalattomia), palo ei ole ikuinen niinkuin meille uskotellaan, vaan seuraukset ovat ikuiset. Ei Jumala tyranni ole niinkuin vastustaja meille uskottelee, miltä tuntuisi katsella ikuisesti kun omaisiamme kidutettaisiin, tämä on julma oppi. Siunausta!
    Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista
  4. Mm. Uusi Jerusalem laskeutuu taivaasta.

    onko kukaan katsonut fiktiifistä elokuvaa (-2009) district 9. siinä ihan perus rautaklönttinen avaruus alus laskeutuu polttoaineen loputtua pakosta afrikkan yhden kaupungin ylle.

    ja siitä varsinaista pohdintaa raamtun pohdiskeluihin. ...

    onko kukaan uskossa elävä tullut miettineeksi miksi uusi jerusalem/hesekielin kuvaavat peltipurkki avaruus alukset??? on niin kovin vähään huomioon jäänyt uskossa jeesukseen kristukseen omaavien aivotyöskentelyssä?????????????????????????.......?

    eli miksi kukaan järkeväksi tai yli/ali sydämmelliseksi omaava ihmispersoona """ei ymmärrä""" että miksi jumalaksi kuvaava persoona tarvitsee avaruusaluksen joka on valtavan suuri ihmisen silmissä. jos tuo alus on intianvaltion kokoinen jättiläis kuutio raamtun mittoja mukaillen.

    onko kukaan tullut miettineeksi että se olisi mahdollisesti hyvin pitkän teknologisen saavutuksen loppu tulos? eli tuo avaruusalus perustuisi lopulta ihan yksinkertaiseen magnetismiin ja robotit olisi sen rakentanet. onko ketään teistä tullut ajatelleeksi että tavallinenkin ihminen pystyisi myös rakentamaan vastaavan kun vaan hiukan aika kuluuja kerätään eri metalli materiaalit ja myös tekniikka paranee. jos nyt ei sodat tai taudit sotkisi ihmisen elämisen kuvioita.

    pistää vaan niin kovasti miettineksi miksi jeesus kristus niminen persoona jumalan ainokainen poika, oikeastaan tarvitsee jättiläis avaruus aluksia yhtään mihinkään ..????

    --

    tuntuu välillä usko jeesuksen valtavan rakkauden logiikkaan jollain tavalla ohjautuvan väkisinkin. olentoihin joilla on maapallon kiertoliikkeistä/magneettikentistä tai auringon kiertoaikojen liittyvien selitysten omaavaa tietoa maapallon aikaspectristä eli toisin sanoen ongelmista joita pystytään kuvaamaan enne kuin n etapahtuvat.

    eli onko jeesus kristuksella jokin super tietokone joka laskee toden näköisyys arvoja maapallon maanjäristyksille/sodille suhhteessa tiettyjen sotien laskemalle toden näköisyyksille suhteessa ajan kehitykselle.

    mutta joo. tiedän että juutalaiset ovat valittu kansa ja alfa ja omega eli jeesus kristus on sama persoona kuin herra sebaut. mutta en tiedä miksi jeesus sanoo että hän ei tuomitse ihmisiä esim. yhdessä uuden testamentin kohdassa, mutta kumminkin "sana" sama persoona kuin jeesus. eli joh evankeliumin 1:1 tuomitsee ihmisiä ikuiseen gehenna tuleen perkeleen kanssa johanneksen ilmestyksessä viimeisillä raamatun sivuilla. eikö jeesusken puheessa olekkina aika risti riita? eli toisin sanoen hänkään ei tiedä tuomitseko vai ei tuomitse.???

    isä ja poika ovat edelleen yhtä eli alfaa ja omegaa.

    miten on??

    mihin perustuu väitteesi?????


    jeesus saa olla kristus jumalan ainokainen poika. ja hän saa olla kakkivaltias. mutta silti herättää kysymyksiä mitä tää raamattu oiken tarkoitaa. on mekaanisia magneettisia avaruusaluksia israelin yllä. ja on kykyjä jeesuksella ohjata ihmislaumoja oman mielensä mukaan.

    mielenkiintoista. miksi kaikki menee ikävään paikkaan ilman uskoa jos jeesus on uskon antaja ihmisille. mutta ei sitä sittenmin tahdo jakaa maapallon ihmisille.??????? niinkuin ovi avautuis uskoon room 10:17 perusteella.jumalahan antaa uskon nimityksen siemenen. miksi se ei halua sitten jakaa tuota siementäänsä massana ihmisille?????? ja kumminkin jokaisen ihmisen synnyttyää kohdussa menee kohti ikävää paikkaa ilman ymmärrystä vapaasta tahdosta varman päälle. on tää usko 2000 luvulla tekniikan seurauksena ja oppina ymmärtää raamattua jumalan sanaa hiukan monimutkaista.


    terv. eräs tavallinen suomalainen.

    VastaaPoista
  5. Raamattu on läpikotaisin pyhä, täysin juutalainen kirja eikä mikään peräpohjolan porovarkaitten iltasatukokoelma. Messias on tullut. Internet -aikana ei ole mitään syytä olla ottamatta juutalaisuudesta selvää. Kaikkien uskovien tulee heti paikalla ja alkaa kristittynä siunaamaan Israelia ja rukoilemaan sen puolesta.

    VastaaPoista
  6. Nyt varsinkin 2010 1 Mooses 12:1-3 on ajankohtaista! Itsesi ja Suomen kannalta! Temppelin rakentaminen ja 7 vuodet alkamassa... Joko sitten 2017?!!! Kuitenkin Shalom!

    http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku?kirjat=roo&hakuehto=11

    Lue kokonaan ja rukoillen viisautta!

    VastaaPoista
  7. Etsin netistä tietoja pastori Rileyn opista mutten löydä. Mihin hän uskoo?

    VastaaPoista
  8. Ainakin Riley uskoo vahvasti pre-trib -tempausoppiin ja tempauksen tapahtumiseen mahdollisesti syksyllä juutalaisten juhlapäivien mukaan.

    http://www.his-forever.com/is_the_rapture_doctrine_new.htm

    Riley'ltä löytyy erittäin hyviä artikkeleita seuraavalta nettisivulta ja hän arvostelee mm. seitsemännen päivän adventisteja lakihenkisyydestä. Luulen että Rileyn evankeliumi on oikeaa paavalilaista armon evankeliumia. Hän vaikuttaa oikeamieliseltä.

    http://www.his-forever.com/pastor_rileys_articles.htm

    Riley on tutustunut myös Raamatun numerologiaan.

    http://www.his-forever.com/doctrinal_significance_of_bible_numbers.pdf

    Riley on kuitenkin väärässä tässä kirjoituksessa:

    http://www.his-forever.com/america_is_babylon.pdf

    Riley ennustelee päivämääriä uusimmassa artikkelissaan (9/23/10):

    http://www.his-forever.com/attention_pre_trib_rapture_believers_fmr.pdf

    Riley'llä on mielestäni 30 päivän virhe ennustuksessaan. Israelin 70. vuosiviikkoon (2520 päivää eli 7 raamatullista vuotta (1 vuosi = 360 pv.)) ei pidä lisätä ylimääräistä 30 päivää. Tällöin tempaus tapahtuisi marraskuun alussa 2010, jos Jeesus tulee näkyvästi takaisin 30.9.2017 Yom Kippur -juhlapäivänä.

    Mielenkiintoista muuten, että arabiliitto päätti antaa lokakuun 8. päivän 2010 kokouksessaan kuukauden aikaa USA:lle taivutella Israel setlementtien rakennuskieltoon ja sitä myöten palata takaisin rauhanneuvotteluihin. Tuo kuukausi päättyy marraskuun 8. päivänä. Riley ennusti tempauspäiväksi 8.10.2010!

    Tämä kirjoitus on vielä erittäin hyvä:

    http://www.his-forever.com/the_holy_days_and_the_church.pdf

    VastaaPoista
  9. nyt 16.11. 2010 ja taas laskelmat ovat menneet kiville.

    VastaaPoista
  10. Ei tulisi asettaa määräaikoja, vaan seurata ajan merkkejä. Kun tulee lehti puihin tiedämme, että kesä on lähellä.
    Seitsemännen päivän adventistit varmaankin tuntuvat lakihenkisiltä, kun muut ovat hyljänneet Jumalan lain, ettei tarvitsisi viettää alkuperäistä sapattia. Luuletteko saavanne taivaallisessa oikeudenkäynnissä Jeesukselta ymmärtämystä kun olette kumartaneet paavin merkkiä, sunnuntaita.
    Ymmärrystä tutkimuksiinne, T. Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista
  11. Aurinkoinen en ei Simson14. tammikuuta 2011 klo 12.44

    Ei tässä mitään! Puolueellista kaikki sanomaa, profetia ei näissä sinänsä voi olla profetia (PROFETIAA) Ymmärrän, me tarvitsemme Tiedon ja viisauden - selvittää mistä on kysymys niinkin kuin ystävyydessä israelia kohtaan tytär nuori lapsi ovat suhteen israel siinä missä ajattelemme "minä esittelen sinulle tyttäreni", olemme asioissa esim. profetia silmälläpitäen arvostelisin useita profetioita käsitellä Tiedon ja Viisauden snoin ...........

    VastaaPoista
  12. Ei raamattu puhu mitään tempauksesta,paitsi siinä yhteydessä kun temmataan herraa vastaan yläilmoissa,samoin kun talon isäntä menee ovelle vierasta vastaan kun se tulee taloon.Tätä samaa mieltä on myös tunnettu opettaja Deivid Boufson.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com