Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 1. lokakuuta 2011

Lähi-idän rauhanneuvotteluille takaraja Illuminatin taholta – Palestiinan hallinto nykyään yhtä radikaali kuin Hamas – Fukushiman ydinonnettomuus vetää vertoja Nagasakin ydintuholle – todisteita Amerikan talouden vahvistumiselle – Mitt Romney näyttää jyrkän konservatiiviselta presidenttiehdokkaalta

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay ottaa aluksi esille Lähi-idän kiistatilanteen, jossa Lähi-idän Kvartetti lähinnä USA:n johdolla yrittää saada Israelia ja palestiinalaisia takaisin rauhanneuvotteluihin. Näille neuvotteluille on annettu myös takaraja, joka vaikuttaa Illuminatin suunnittelemalta. Toisessa osiossa kerrotaan Palestiinan johtajan Mahmoud Abbasin suunnanmuutoksesta kohti antiamerikkalaista leiriä. Sitten esitetään hälyttävä paljastus Japanin Fukushiman ydinonnettomuuden seurauksista kun radioaktiivisuutta on päässyt laajalle alueelle, joka on muuttunut kokonaan asuinkelvottomaksi. Japanin maanjäristys ja tsunami täyttivät Illuminati-pelikorttien suunnitelman. Neljänneksi katsaus USA:n taloustilanteeseen joka erään uutislähteen mukaan on valoisampi kuin yleisesti luullaan ja talouden romahdusta ei ole odotettavissa. Lopuksi esitellään Mitt Romneyn uusin hyökkäys toista republikaaniehdokasta, Rick Perryä, vastaan USA:n presidenttikisassa, jossa asetelmat kääntyvät päälaelleen. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 28.9.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Israelin pääministeri on yhtä mieltä ’Kvartetin’ kanssa joulukuun 2012 takarajasta, sopimuksen saamiseksi Israelin ja palestiinalaisten välille!

Onko rauhansopimus ajoitettu tapahtuvaksi samassa kuussa kuin paradigman muutos (Paradigma Shift)? Minä pidän tätä ”yhteensattumaa” hyvin merkittävänä.

UUTISKATSAUS: PM: Meillä ei ehkä ole tarpeeksi ääniä estämään YK:n turvallisuusneuvoston äänestystä, The Jerusalem Post, 26. syyskuuta 2011

”Pääministeri Benjamin Netanyahu sanoi, ettei ole varma siitä pystyvätkö Israel ja Yhdysvallat saamaan avukseen tarpeeksi ääniä Palestiinan hakemusta vastaan YK-jäsenyydelle estääkseen sen tulemista äänestykseen YK:n turvallisuusneuvostossa … Hänen halukkuutensa työskennellä Kvartetin kanssa koskien uutta rauhanaloitetta joka asettaa uuden joulukuun 2012 päivämäärän Israelille ja palestiinalaisille saattamaan päätökseen lopullisen statuksen omaava sopimus, toi hänelle lisääntynyttä tukea eurooppalaisten ja amerikkalaisten keskuudessa.”

Mitä hetkinen? Kuka asettaa tämän joulukuun 2012 päivämäärän takarajaksi saavuttaa rauhansopimus Israelin ja palestiinalaisten välillä? Keksikö Netanyahu tämän päivämäärän, vai tekikö sen maailmanlaajuinen Illuminati?

Kun me luemme Kvartetin rauhanaloitteesta, me käsitämme että Illuminati asetti tämän takarajan.

UUTISKATSAUS: Clinton: Rauha mahdollista vain neuvotteluiden kautta, The Jerusalem Post, 24. syyskuuta 2011

”Lähi-idän Kvartetin sovittelijat pyysivät perjantaina Israelia ja palestiinalaisia palaamaan neuvottelupöytään perustuen uuteen aikarajaan, jonka avulla lopullisen statuksen sopimus saavutettaisiin joulukuuhun 2012 mennessä. USA:n ulkoministeri Hillary Clinton antoi voimakkaan lausunnon uuden aloitteen tueksi ryhmältä joka koostuu YK:sta, EU:sta, USA:sta ja Venäjästä.”

Tämän vuoksi, pääministeri Netanyahu reagoi kerta kaikkiaan positiivisesti uuteen rauhanaloitteeseen jonka Kvartetti loi! Illuminati on asettamassa takarajapäivämäärää joulukuulle 2012, jotta lopullinen rauhansopimus saavutettaisiin!

Tämä päiväys on epäilyttävän samankaltainen joulukuun 21. päivän 2012 päiväykselle, jota valtamedia on rummuttanut mitä tärkeimpänä ihmiskunnan historian päivämääränä. Monenlaisia tuomiopäivän skenaarioita on nostettu esiin median taholta jotka saattaisivat tapahtua tuona päivänä.

Kuitenkin, me osoitimme meidän DVD-sarjassa "2012 & Beyond: Combination Offer" (Vuosi 2012 ja sen jälkeen: Yhdistymisesitys), että, samalla kun minkään valtamedian julkaisemien tuomiopäiväskenaarioiden ei ole todennäköisesti määrä toteutua, me uskomme sen olevan hyvin mahdollista että tämä voi olla päivämäärä jona Pyhä Henki tulee sallimaan Saatanan toteuttaa hänen ”Paradigman muutoksensa joka synnyttää universaalin mielen”, maailmanlaajuinen demoninen riivaustila, jonka Illuminati on suunnitellut lähimmäksi edeltäjäksi heidän Antikristuksensa ilmestymiselle. Itse asiassa, Teosofisen Seuran kirjoitukset toteavat melko yksiselitteisesti sen että Antikristus ei voi nousta ennen kuin tämä demoninen Paradigman vaihto on tapahtunut.

Raamatun profetia ei tee mahdottomaksi tämänkaltaista maailmanlaajuista demonista kuhinaa, kuten me niin elävästi demonstroimme meidän 2012 DVD’eillä.

Minä olen oppinut olemaan uskomatta sattumiin. Onko mahdollista että Illuminati suunnittelee sarjaa mullistavia maailmantapahtumia joulukuuksi 2012?


II. Palestiinan hallinto on tullut yhtä radikaaliksi kuin Hamas käsitellessään Israelia.

Me varoitimme että se oli erehdys Hamasilta aloittaa neuvottelut Palestiinan hallinnon kanssa, koska Hamas on paljon, paljon voimakkaampi – ja vihamielisempi.

UUTISKATSAUS: Abbas näyttää keskisormea Obamalle: Hamas ja Palestiinan hallinto laulavat nyt samaa säveltä”, Hudson New York news, 27. syyskuuta 2011

”Hylkäämällä molemmat USA:n presidentin Barack Obaman pyynnöt – karttaakseen Yhdistyneitten Kansakuntien puitteissa olevaa pyrkimystä Palestiinan asemalle itsenäisenä valtiona ja palata neuvottelupöytään – Palestiinan hallinnon presidentti, Mahmoud Abbas, toivoo nyt liittyvänsä muutamien arabi- ja muslimijohtajien voittajakulkueeseen joka on uskaltautunut nousemaan amerikkalaisia vastaan.”

”Useiden vuosien ajan, Abbasin arabi- ja muslimiviholliset ovat tuominneet hänet USA:n käsissä olevaksi ’nukeksi’.”

Tämä syytös on totta! Presidentti Abbas on arabivapaamuurari joka on ollut Illuminatin suunnitelman tiukassa otteessa. Mutta, nyt hän näyttää lähtevän omille teilleen, luultavasti eroon silkasta kauhusta koskien Hamasin johdon, jonka kanssa hän on neuvotellut nämä viimeiset kaksi vuotta, salamurhaviettymyksiä!

”… hänen päätöksensä hylätä USA tulee varmasti auttamaan häntä pääsemään eroon tuosta mielikuvasta. Abbas on hyvin tietoinen siitä tosiasiasta että antiamerikkalaiset tuntemukset pysyvät niin korkeina kuin milloinkaan suurimmassa osassa arabi- ja muslimimaita. Tämä oli syy miksi hän päätti että olisi epäviisasta häneltä jatkaa uimista tätä virtaa vastaan. Loitontamalla itsensä Washingtonista, Abbas on siirtynyt lähemmäksi kohti arabimaailman anti-USA -leiriä, jota johtaa Iran ja joka koostuu Hamasista, Hizbollah’ista ja muista radikaaleista ryhmistä.”

Nämä maat ja/tai ryhmät ovat osa kansakuntien konsortiota jonka monet kristityt näkevät hyökkäävän Israelia vastaan aikakauden lopun sodassa jonka tuloksena Israel pirstoo nämä kansat ja laajenee ulospäin ”Suur-Israeliksi”, vaikkakin Israel todennäköisesti kärsii suuresti sodassa.

Tämä sota aloittaa 3. maailmansodan joka asettaa Antikristuksen maailman näyttämölle.

Sen tähden, jos Kvartetin rauhanaloite ei tuota rauhaa joulukuussa 2012, niin syttyykö alueellinen suursota Lähi-idässä? Ei väliä millä tavalla sinä viipaloit sen, joulukuu 2012, näyttää olevan kliimaksiaikaa maailmantapahtumissa. [Enpä usko että edes koko rauhanneuvotteluihin päästään, koska Abbas on asettanut neuvotteluiden alkamiselle ehtoja, joita Israel ei voi hyväksyä, esim. uusien juutalaissiirtokuntien rakentaminen pitää keskeyttää Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa sekä hyväksyä pohjaksi vuoden 1967 sotaa edeltäneet rajat. Lue tuoreet uutiset http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/09/israel_laajentaa_ita-jerusalemin_siirtokuntia_2904530.html ja http://yle.fi/uutiset/teksti/ulkomaat/2011/09/abbas_rauhanneuvotteluille_ehtoja_2898259.html. Suom. huom.]

   
DVD

III. Ydinkatastrofin lamautetussa japanilaisessa ydinvoimalassa sanotaan olevan pahempi kuin hävityksen jonka aiheutti Nagasakin pommi mikä auttoi päättämään 2. maailmansodan.

UUTISKATSAUS:Fukushiman hävitys pahin sitten Nagasakin, Bloomberg News, 27. syyskuuta 2011

”Poliisin tiesulkujen toisella puolen, joka merkitään kielletyksi vyöhykkeeksi Japanin tuhoutuneen Fukushiman ydinlaitoksen ympärillä, kuusi jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) korkeat rikkaruohot tunkeutuvat riisipelloille ja köynnöskasvit, jotka rehottavat villeinä, kuristavat maantiekylttejä pitkin tyhjiä katuja … Se mikä on nousemassa esiin Japanissa kuusi kuukautta siitä kun ydinreaktorin ytimen sulaminen tapahtui Tokyo Electric Power -yhtiön voimalassa, on radioaktiivinen vyöhyke, joka on isompi kuin se, jonka jättivät jälkeensä vuoden 1945 atomiasepommitukset Hiroshimassa ja Nagasakissa.”

Mikä on radioaktiivisuuden, jota on päästetty irti maaliskuun 11. päivän järistyksestä ja tsunamista lähtien, laajuus?

”Radioaktiivisen saasteen määrä leikkaa 5-10 kilometriä leveän maakaistaleen edeten niinkin kauas kuin 30 kilometriä luoteeseen ydinlaitoksesta, osoittavat Japanin tiedeministeriön tekemät säteilymittaustutkimukset. Hallitus laajensi evakuointeja kauemmaksi kuin 20 kilometrin vyöhykkeelle huhtikuussa turvatakseen tämän käytävän.”

Kuinka monta ihmistä on kuollut tähän asti tämän onnettomuuden seurauksena?

”Maaliskuinen maanjäristys ja tsunami, jotka aiheuttivat ydinkriisin ja jättivät lähes 20,000 ihmistä kuolleiksi tai kadonneiksi, saattaa maksaa 17 biljoonaa jeniä (223 miljardia dollaria), estäen maailman kolmanneksi suurimman talouden toipumisen … Hallinnon paneeli joka tutkii Tokyo Electricin raha-asioita arvioi korvauskustannusten ihmisille, johon vaikutti ydinonnettomuus, ylittävän 4 biljoonaa jeniä.”

Kuinka tämä kestää vertailun vuoden 1986 Tshernobyl’in ydinvoimalaräjähdykseen?

”Huhtikuun 26. päivänä 1986, räjähdys Tshernobyl’in reaktorissa sinkosi 180 tonnia ydinpolttoainetta ilmakehään, luoden maailman ensimmäisen poissulkevan 30 kilometrin vyöhykkeen ydinlaitoksen ympärille. Neljännesvuosisata myöhemmin, vyöhyke luokitellaan yhä asuinkelvottomaksi.”

Kuten kolme Illuminati-korttipelin korttia, edellä, valaisee, Illuminati suunnitteli täsmälleen täksi ajankohdaksi heidän suunnitelmansa tapahtuvaksi. Japanin maanjäristys ja tsunami, todellakin, synnyttivät katastrofien yhdistelmän maanjäristyksestä, kovasta tulvimisesta, ja ydinonnettomuudesta.

Me uskomme että tämä Japanin maaliskuun 11. päivän 2011 onnettomuus, toteutti kokonaan Illuminatin suunnitelman ”yhdistetyistä katastrofeista”. Kuinka kukaan voisi saada aikaan tämänkaltaisen ”luonnononnettomuuden”? Muista varoitus puolustusministeri William Cohen’ilta:

”Toiset (ulkomaiset tiedemiehet) ovat kytkeytymässä jopa ekotyyppiseen terrorismiin jonka avulla he voivat muokata ilmastoa, käynnistää maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia etäisesti käyttämällä elektromagneettisia aaltoja.” (COHEN PUHUU 28.4. TERRORISMIA KOSKEVASSA KONFERENSSISSA, terrorismi, joukkotuhoaseet, ja USA:n strategia, Sam Nunn’in politiikkafoorumi, 28. huhtikuuta 1997, Georgian yliopisto, Athens, Georgia).

Vuosien ajan, Cutting Edge on hankkinut paljon todistusaineistoa siitä että ”elektromagneettiset aallot”, joista puolustusministeri Cohen varoitti, on sekä ”Skalaariaseet” että HAARP.


IV. Todistusaineisto kasvaa koskien sitä että Amerikan talous on vahvistumassa!

UUTISKATSAUS: Kasvava todistusaineisto siitä että talous on nousemassa, The New American, 26. syyskuuta 2011

”… jotkut liikealat työntyvät eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunut, johtaen korotukseen taloudessa … Kuljetusmateriaalit joita käytetään teollisessa tuotannossa ratakiskojen kautta Yhdysvalloissa nousivat viime kuussa korkeimmalle tasolle sitten lokakuun 2008, Union Pacific’in nauttiessa sen vahvimmasta viikkovolyymista tähän asti tänä vuonna. UP:n talousjohtaja (CFO) Robert Knight sanoi että hän edelleen näkee ’vakaata kysyntää’ läpi useimpien liiketoiminta-alojen, teollisuustuotteiden kuljetusten lisääntyessä kahdeksalla prosentilla vuosittain.”

Tämä artikkeli luettelee sitten muita vahvoja indikaattoreita siitä että meidän talous kasvaa.

* ”Norfolk Southern’sin talousjohtaja, James Squires on myös positiivinen, ylläpitäen näkymää ’joka on yhä toiveikas’ … ei ole olemassa ketään tuossa lähes paniikin kaltaisessa tilassa jota me näimme varmastikin vuoden 2008 lopussa ja vuonna 2009.”

* ”… tilaukset leikkaaville työkaluille, joita tehdasvalmistajat käyttävät, jatkavat kasvuaan 20 prosentin vuosittaistasolla Kennametal Inc:ssä, maan ykköstoimittaja sellaisille työkaluille.”

* ”Vuoden 2009 lopusta lähtien, kun nykyisen taantuman ilmoitettiin olevan virallisesti ohi, ihmisten lukumäärä jotka saavat työttömyyskorvausta on laskenut enemmällä kuin viidellä miljoonalla.” [Tähän on kyllä selvä syy kun melkoinen määrä työttömiä USA:ssa on lopettanut kokonaan työnhaun ja näin tippunut liittovaltion virallisilta listoilta. Suom. huom.]

* ”… uudet työttömyyskorvaushakemukset ovat myös laskeneet tasaisesti, alas 350,000:een viime viikolla verrattuna 382,000:een samana viikkona vuosi sitten. Kuten Grannis huomautti, ”Täällä ei ole mitään merkkiä mistään välittömästä tai esiintulevasta romahduksesta USA:n taloudessa tai työmarkkinoilla.” [En tiedä mistä nuo luvut ovat peräisin mutta tuntuvat tekaistuilta. Viime viikolla (viikko 38) USA:ssa jätettiin 391,000 uutta työttömyyskorvaushakemusta joka oli yllättävän vähän sitä edelliseen viikkoon verrattuna jolloin jätettiin 428,000 hakemusta. Tämän selitetään johtuvan kalenteriajankohtaan liittyvistä teknisistä seikoista. Lue http://www.dol.gov/opa/media/press/eta/ui/current.htm, http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/usan+tyottomyyskorvaushakemukset+yllattivat+iloisesti/a69508, http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/usan+tyottomyyskorvaushakemukset+laskivat+odotettua+vahemman/a690854. Suom. huom.]

* ”Johtavien taloudellisten indikaattorien indeksi jonka Conference Board julkaisi viime viikolla jatkaa myös kasvuaan, ylöspäin 6,5 prosentilla viimeisten 12 kuukauden aikana … ’Jokaista taantumaa viimeisten 50 vuoden aikana on edeltänyt merkittävä lasku tämän indeksin kasvutahdissa; tuo ei ole asianlaita tänä päivänä…. Se ei ole edes lähellä antamassa signaalia lähestyvästä tuomiosta tai edes vaatimattomasta taantumasta’.”

* ”Kotitalouksien velka prosenttiosuutena käytettävissä olevista tuloista jatkaa jyrkkää laskuaan kesästä 2007, pudoten 14 prosentista 11 prosenttiin, alhaisin suhde lähtien vuoden 1994 neljännestä neljänneksestä.”

Vuoden 1998 puolivälistä saakka, Cutting Edge on väittänyt että entinen saatanisti, Doc Marquis, tiesi mistä hän puhui kun hän vakaasti totesi että Illuminatilla ei olisi mitään aikomusta romahduttaa taloutta ennen 3. maailmansodan, joka synnyttäisi Antikristuksen, alkua.

He vääristelisivät taloutta ja saisivat sen näyttämään ikään kuin romahdus olisi tulossa, mutta he nykäisisivät takaisin juuri ajoissa estääkseen romahduksen.

Tämä on täsmälleen sitä mitä on tapahtumassa! Kymmenissä tapauksissa vuoden 1998 puolivälistä lähtien, me olemme pitäneet lujasti kiinni tästä Suunnitelman ymmärryksestä ja olemme osoittautuneet oikeassa oleviksi joka ainut kerta. Kristittyjen on korkea aika lakata sallimasta itsensä pelästyttäminen väärillä pelottavilla talousuutisilla.


DVD

V. Mitt Romney on menestyksekkäästi tuhoamassa Rick Perry’ä maahanmuuton vuoksi.

UUTISKATSAUS: Romney’n salainen ase Perry’ä vastaan: Maahanmuutto, By David Corn, Mother Jones News, 27. syyskuuta 2011

”Se oli kova pala Harvard-koulutetulle, entiselle maltilliselle republikaanikuvernöörille (jolla oli tapana tukea gay-oikeuksia, aborttioikeuksia, asesääntelyä) mennä oikealle rehvastelevasta konservatiivisesta teksasilaisesta joka näyttää siltä ikään kuin hän kävelisi – tekisi tuon pitkin askelin – suoraan ulos teekutsuliikkeen (tea party) videosta. Mutta Mitt Romney on löytänyt tien – tähtäämällä kuvernööri Rick Perryn myötätuntoiseen konservatismiin. Tuo tarkoittaa, Perryn kannatusta sallia dokumentoimattomien maahanmuuttajien lasten maksaa osavaltion sisäisiä (in-state) lukukausimaksuja Teksasin osavaltion yliopistoille.”

”Tuossa keskustelussa, Romney … arvosteli Perryn tukea toimenpiteelle sallia opiskelijoiden jotka olivat asuneet Teksasissa kolmen vuoden ajan ja valmistuneet teksasilaisesta lukiosta (high school) olla kelvollisia noille matalammille osavaltion sisäisille maksuille … Perry oli tehnyt äkkikäännöksen. Pahempaa, hän oli loukannut kaikkia niitä republikaaniäänestäjiä jotka olivat eri mieltä hänen kanssaan. Ja Romney-robotit (Romneybots) menivät kaupunkiin. Samalla kun keskustelu oli yhä käynnissä, Romneyn kampanja päästi ilmoille lehdistötiedotteen syyttämällä Perryä tuen antamisesta ”laittomien siirtolaisten lukukausimaksualennuksille”. Tuo oli aika kielteistä PR:ää.”

”Esittäen kansankiihottajaa, Romney, oli saamassa sen näyttämään siltä ikään kuin Teksasin lainsäätäjät yrittäisivät houkutella ”laittomia” Teksasin kouluihin. Romney myös huomautti että hän kannatti massiivista aitaa rajalle – ajatus josta Perry ei pidä.”

Me olemme aina pitäneet kiinni siitä että syy miksi Perry ja Palin ja Bachmann olivat hypänneet mukaan presidenttikilpaan alun alkaenkaan oli saada Romney näyttämään sekä presidentilliseltä että konservatiivilta. Tämänkaltaiset uutiset vain vahvistavat tämän käsitteen todellisuudeksi.



Jos Romney kiipeää Valkoiseen Taloon 2013, hän tulee hissukseen unohtamaan kantansa laittomiin maahanmuuttajiin ja suunnattoman aidan rakentamiseen. Presidenttinä, Romney tulee kannattamaan Illuminatin suunnitelmaa uudelleenorganisoida maailma 10 supervaltioksi, kuten Danielin luku 7:7-8 kertoo edeltä.

Ja, tuo suunnitelma ryhmittää Kanadan, Yhdysvallat ja Meksikon supervaltio numero yhdeksi (#1), nimeltään ”Pohjois-Amerikan Unioni”.

Romney juuri nyt vakuuttelee tekaistua kantaa tekaistulle kohteelle – liian tyypillistä poliitikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com