Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Lokakuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta lokakuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX    Issue X    October 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

--------------------------

Vaaran merkit viimeisinä päivinä!
(Signs Of Danger In The Last Days!)

”Jumalattomien ylpeyden tähden kurja kärsii, takertuu heidän punomiinsa juoniin.”

Psalmi 10:2

”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.”

2. Pietarinkirje 3:10

”Silloin mennään kallioluoliin ja maakuoppiin Herran kauhua ja hänen valtansa kirkkautta pakoon, kun hän nousee maata kauhistuttamaan.”

Jesaja 2:19

”Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"”

Ilmestyskirja 6:15-17


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tarkastelemme meidän aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja vertailemme niitä viimeisten päivien olosuhteisiin, joista kerrottiin edeltä Jumalan Sanassa. Meille ihmisrotuna on annettu ihana lahja. Kun Jumala inspiroi palvelijoitaan kirjoittamaan Pyhät Kirjoitukset, meille toimitettiin kirja ylentämään mieltä, rohkaisemaan, ja lohduttamaan meitä näinä hyvin koettelevina aikoina joissa me elämme. Vaikka monet uppiniskaiset ihmiset, Saatanan ja hänen käskyläistensä inspiroimina, ovat nousseet esiin kyseenalaistamaan Raamatun totuudenmukaisuutta, Jumalan Sana on kestänyt ajan testin. Huolimatta siitä että se kirjoitettiin tuhansia vuosia sitten, Kirjoitukset eivät ole koskaan olleet asiaankuuluvampia kuin ne ovat tänä päivänä.

Kun henkilö tutkii Raamattua avoimella mielellä, tulee pian ilmeiseksi että se on enemmän kuin vain kirja. Vaikkakin Raamattu jaetaan osiin, jotka on kirjoitettu monien erilaisten miesten toimesta Jumalan inspiraation alaisuudessa, kukin osa toimii yhdessä tavoilla jotka menevät kuolevaisten ihmisten kykyjen tuolle puolen. Esimerkiksi, Danielin kirjan osiot kulkevat käsikkäin Ilmestyskirjan osioiden kanssa, huolimatta siitä että palvelijat, jotka valittiin kirjoittamaan kumpikin kirja, eivät olleet koskaan tavanneet toisiaan. Lukuisat Raamatun jakeet myös sisältävät tieteellisiä luonnonlakeja, jotka joissakin tapauksissa kirjoitettiin ylös tuhansia vuosia ennen kuin juuri samat luonnonlait löydettiin tiedeyhteisön taholta.

Kuitenkin minun näkymässä, kaikkein ihmeellisin Pyhien Kirjoitusten näkökohta on elävä ja tarkka kuvaus päivistä joissa me elämme nyt. Käännytpä Matteuksen lukuun 24, Markuksen lukuun 13, Luukkaan lukuun 21, 2. Timoteuskirjeen lukuun 3, tai moniin muihin Raamatun osiin, olosuhteet, joista kirjoitetaan, ovat yhdenmukaisia olosuhteiden kanssa jotka me näemme tänä nykyisenä vuotena 2011.

”Alkuaineet kuumuudesta hajoavat!” ("The Elements Shall Melt With Fervent Heat!")

Toinen Pietarinkirje luku 3:10 antaa meille kuvauksen Herran tulemuksesta jossa olosuhteet jotka ympäröivät tapahtumaa omaavat huomiota herättävän yhdennäköisyyden ydinkatastrofiin. Samalla kun kukaan ihminen ei voi sanoa varmuudella miten suuri osatekijä ydinaseet tulevat olemaan lopunajan skenaariossa, joukkotuhon mahdollisuus sellaisten aseiden toimesta pysyy hyvin todellisena uhkana.

Yhdysvaltain tutkijaliiton (Federal of American Scientists) raportti arvioi että tänä päivänä on olemassa yli 20,500 ydinkärkeä. Valtioita, joiden tiedetään omistavan näitä aseita, ovat Venäjä, Yhdysvallat, Ranska, Kiina, Britannia, Israel, Pakistan, Intia, ja Pohjois-Korea. (1) On olemassa myös kasvavaa pelkoa maailmanjohtajien keskuudessa että Iran kehittää salaisesti ydinaseita. Äskettäisessä puheessa, Israelin pääministeri Banjamin Netanyahu pyysi maailmanjohtajia estämään Irania kehittämästä sellaisia aseita, lausumalla, ”Mahdollisuus että maailman vaarallisimmat aseet päätyvät maailman vaarallisimpien hallitusten käsiin on liian todellista.” (2)

Samaan aikaan, Kiinan kansakunta on nopeasti laajentamassa sen ydinasearsenaaliaan. Pentagonin raportti USA:n Kongressille totesi, ”Kiina on sekä laadullisesti että määrällisesti parantamassa sen strategisia ohjusjoukkoja. Peking tulee todennäköisesti edelleen sijoittamaan huomattavia resursseja ylläpitämään rajoitettua ydinasevoimaa … varmistaakseen että [Kansan vapautusarmeija] voi järjestää vahingollisen ydinase-kostoiskun.” (3)

Täsmälleen sitä kuinka paljon ydinasemateriaalia maailmassa on, on mahdotonta määritellä koska paljon siitä on kadotettu. Järkyttävä raportti joka julkaistiin syyskuussa 2011 Liittovaltion julkista varainkäyttöä valvovan viraston (Governement Accountability Office) toimesta osoittaa että 36,000 naulaa (1 naula = n. 454 grammaa) Yhdysvaltojen aseiden rikastettua uraania ja plutoniumia on joutunut kadoksiin. (4) On olemassa myös arviolta viisikymmentä atomipommia jotka kadotettiin Kylmän Sodan aikana, joista monet sijaitsevat nyt valtameren pohjalla. Artikkelissa joka julkaistiin vuonna 2008, Otfried Nassaur, asiantuntija koskien ydinvarustelua, selitti miten useat noista aseista kadotettiin. ”Kylmän Sodan varhaisina aikoina, lentokoneesta puuttui riittävä kantomatka ylittämään Atlanttia yhdellä polttoainetankillisella. Jotkut pommikoneet törmäsivät yhteen niiden tankkaajakoneiden kanssa, samalla kun toiset yksinkertaisesti jäivät vaille tankkaajia ja, polttoaineen loppumisen jälkeen, syöksyivät mereen. Artikkeli myös kertoo tarinan B-52 pommittajasta joka räjähti tammikuun 24. päivänä 1961. Ennen kuin kone räjähti, kaksi vetypommia, joita se oli kuljettamassa, heitettiin ulos. Yksi pommeista laskeutui puuhun, samalla kun toinen laskeutui suomaalle lähelle Goldsboro’a, Pohjois-Carolinassa, missä se vieläkin on tähän päivään saakka. Alue on nykyään eristetty sotilasalue. (5) [Entäpä sitten kaikki Neuvostoliiton hallusta kadonneet ydinpommit? Varmasti niitä on paljon enemmän kuin länsimailta kadonneita ja joutuneet pikemmin terroristien ja länsimaiden vihaajien käsiin. Aikaisemmin puhuttiin jopa sadasta salkkuydinpommista, nyt jo edesmenneen venäläisen kenraalin Alexander Lebedin kertomana, jotka olisi salakuljetettu Yhdysvaltoihin. Mene ja tiedä. Lue http://nuclearweaponarchive.org/News/Lebedbomb.html. Suom. huom.]

On ollut myös kasvavia huolia viime päivinä koskien sitä mahdollisuutta että ydinvoimalaonnettomuus, sellainen kuten hiljattainen tapaus Japanissa, voisi tapahtua myös Yhdysvalloissa jos siellä olisi merkittävä maanjäristys. Yhdysvalloilla on kotimaassaan 104 ydinvoimalaitosta, ja Ydinvalvontakomission (the Nuclear Regulatory Commission, or NRC) mukaan, kaksikymmentäseitsemän näistä laitoksista tarvitsee ehkä parannuksia ehkäisemään mahdollinen ydinreaktorin sulaminen. Laitoksia joita liputetaan korjauksiin sisältävät Perry I reaktorin Ohiossa, jonka havaittiin 24 kertaa todennäköisemmin kärsivän ydinreaktorin sydämen vaurion kuin aikaisemmin luultiin. Siellä on myös huolta ydinlaitosten suhteen länsirannikolla, koska yleisesti uskotaan että merkittävä maanjäristys tulee tapahtumaan tuolla alueella, ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa. Associated Press’in artikkelissa, Brian Sheron’ia, NRC:n Ydinvalvontatutkimusviraston johtajaa, lainattiin kirjoittamalla, ”Eikö olekin olemassa ennustus että länsirannikkoon todennäköisesti isketään jollakin valtavalla maanjäristyksellä seuraavien 30 vuoden tai sinne päin aikana? Silti me uusimme luvat heidän laitoksille.” (6)

Ydinonnettomuuden tapahtumisen mahdollisuus Yhdysvalloissa on saanut monet ihmiset tulemaan pelokkaiksi tulevaisuudesta. Välittömästi seuraten maanjäristystä, tsunamia, ja ydinvoimalaitoksen kriisiä joka sai aikaan hävitystä Japanin kansakunnassa maaliskuussa 2011, varaukset oleskelupaikkaa varten maanalaisessa bunkkerissa, joita ollaan nyt rakentamassa Nebraskassa, kohosivat 1000 prosentilla. Bunkkeri on pinta-alaltaan 137,000 neliöjalkaa (1 jalka = n. 30 cm) ja suunnitellaan majoittavan 950 ihmistä vuotta kohden. (7)

Vielä eriskummallisemmassa kehitystuloksessa, ”aikuisviihde” -yhtiö, nimeltään Pink Visual, on myös rakentamassa maanalaista bunkkeria apokalypsin varalta jonka pitäisi tapahtua vuonna 2012 kuten jotkut ryhmät ja yksittäishenkilöt ovat ennustaneet. Lisäyksenä tavallisiin mukavuuksiin joita sinä saattaisit löytää maanalaisesta bunkkerista, tämä laitos tulee myös esittelemään täysin varustetut baarit, suunnattoman esiintymislavan, ja studion jossa he toivovat tuottavansa pornografiaa. ”Me emme rakenna tätä juttua vain saadaksemme muutaman kuukauden lisää köyhää, vaatimatonta olemassaoloa. Meidän tavoitteemme ei ole vähempää kuin selviytyä apokalypsista saapuaksemme mukavuuksiin ja ylellisyyteen, muodostuupa tuo katastrofi pitkitetystä ryöppyävästä sateesta, raamatullisesta tempauksesta, maanjäristyksellä ajetusta megatsunamista, radioaktiivisista lihansyöjä-zombeista, tai jostakin edelläolevien yhdistelmästä”, totesi ryhmän tiedottaja, Quentin Boyer. (8)

On myös hyvin tunnettu tosiasia että on olemassa monia hallinnon ja armeijan bunkkereita, sellaisia kuten Raven Rock -vuoristokompleksi Pennsylvaniassa, the Cheynne -vuoristo-osasto Coloradossa, ja Mount Weather -hätäoperaatiokeskus Virginiassa. Kun minä luen bunkkereista joita on rakennettu maan alle ja kaiverrettu vuorien sisälle, minä en voi ajatella muuta kuin Ilmestyskirjan lukua 6:15-17, jossa lukee, ”Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"” [Eliitin ”piilopaikoista” puhuen, niin ei pidä unohtaa Denverin uutta kansainvälistä lentokenttää, jonka alle on rakennettu maanalainen verkosto, jopa kaupunki, jonka olemassaolo vihjaa eliitin valmistautumiseen suurta katastrofia varten, joka synnyttää Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO). Koko lentokenttäalue sisältää runsaasti natsi-NWO-symboliikkaa maalausten ja esineiden muodossa. Katso esim. http://www.youtube.com/watch?v=aTNDC_fP72A&feature=related. Suom. huom.]

”Vaarallinen uusi vaihe!” (A "Dangerous New Phase!")

Syyskuun 2011 puheessa, Christine Legarde, Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) pääjohtaja, varoitti että maailma on astumassa “vaaralliseen uuteen vaiheeseen”. ”Maailma kärsii kollektiivisesti luottamuskriisistä, heikentyneen talousnäkymän ja kasvavien huolten suvereenien valtioiden ja pankkien terveydentilan suhteen edessä”, Legarde lausui. (9) On olemassa kasvavaa huolta ekonomistien ja maailmanjohtajien keskuudessa että Kreikka tulee laiminlyömään sen valtionvelkansa ja sytyttää sarjan tapahtumia jotka johtavat ”globaaliin taantumaan”. Jos Kreikan ja muiden valtioiden taloudet euroalueella kaatuvat, niin se todennäköisesti aiheuttaisi useiden eurooppalaispankkien romahtamisen kun monet niistä ovat jo hoippumassa katastrofin partaalla. Äskettäinen Business Insider’in artikkeli esitteli listan 20 pankista jotka mitä todennäköisimmin kaatuvat. Luettelo sisälsi rahainstituutioita Italiassa, Irlannissa, Espanjassa, Kreikassa, Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, ja Britanniassa. (10)

Ratkaistakseen nykyisen kriisin Euroopassa, entinen Saksan liittokansleri Gerhard Schroeder on vaatinut ”Euroopan Yhdysvaltojen” muodostamista. Vaikka monet Euroopan kansakunnista ovat jo liittyneet yhteen yhteisen valuutan nimeltä Euro alaisuuteen, jokainen maa silti säilyttää autonomian asteen. Hra. Schroeder uskoo että tämän täytyy muuttua. ”Nykyinen kriisi tekee sen säälimättömän selväksi että meillä ei voi olla yhteistä valuuttavyöhykettä ilman yhteistä vero-, talous-, ja sosiaalipolitiikkaa. Meidän täytyy luopua kansallisesta itsemääräämisoikeudesta”, Schroeder totesi.

Samaan aikaan, taloudelliset olosuhteet Yhdysvalloissa eivät ole parantuneet. Minä olisin iloinen voidessani kertoa että talous on vahvistumassa, työttömyys on hellittämässä, ja asuntomarkkinat ovat elpymässä, mutta mitkään näistä lausunnoista eivät olisi tosia.

Ekonomisteja Yhdysvalloissa järkytettiin saadessaan käsiin ”työttömyystilanteen yhteenvedon” tiedotteen USA:n työvoimatilastokeskukselta (U.S. Bureau of Labor Statistics) jonka mukaan työpaikkakasvu elokuussa 2011 oli nolla. (12) Huomautettakoon tässä että tämä oli ensimmäinen kuukausi jonka aikana yhtään työpaikkaa ei luotu Yhdysvalloissa sitten helmikuun 1945. (13) [Siis tarkoittanee nollakasvua. Suom. huom.] Synkkä tilanne yllytti New York Cityn pormestarin Michael Bloombergin varoittamaan että me voimme pian nähdä laajalle ulottuvaa mellakointia New Yorkissa. ”Teillä on paljon lapsia valmistumassa yliopistosta, jotka eivät löydä työtä. Tuo on sitä mitä tapahtui Kairossa. Tuo on sitä mitä tapahtui Madridissa. Te ette halua tuonkaltaisia mellakoita tänne”, Bloomberg totesi. Hän myös jatkoi sanoen, ”Suuri yleisö ei ole tyytyväinen. Yleisö tietää että tässä maassa on jotakin vialla, ja siinä on. Ratkaiseva tekijä on se, että he ovat poissa tolaltaan.” (14) [Kuin tilauksesta New Yorkissa tosiaankin puhkesi viikonloppuna (1.-2.10.2011) mellakoita ja mielenosoittajia pidätettiin n. 700. Poliisit käyttivät jopa pippurisumutetta. Lue ja katso http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/10/1400994/yli-700-wall-street--mielenosoittajaa-pidatettiin-new-yorkissa, http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/10/1401041/mielenosoittajat-valtasivat-new-yorkin---talta-siella-nayttaa. Suom. huom.]

Ikään kuin taloudelliset vastoinkäymiset Yhdysvalloissa eivät olisi tarpeeksi pahaa, me näemme nyt yhden maan vanhimmista instituutioista, Yhdysvaltain postilaitoksen, olevan romahduksen partaalla. ”Meidän tilanteemme on äärimmäisen vakava. Jos Kongressi ei toimi, me joudumme vararikkoon”, vetosi postilaitoksen pääjohtaja Robert R. Donahue. (15) Yrityksessä torjua maksukyvyttömyys, postilaitos toivoo saavansa hyväksynnän Kongressilta eliminoida lauantain postinkuljetus, sulkea 3,700 postitoimistoa, ja irtisanoa 120,000 työntekijää. ”Tilanne on hirveä. Jos me emme tee mitään, jos me emme reagoi viisaalla, tarkoituksenmukaisella tavalla, postilaitos voitaisiin kirjaimellisesti sulkea myöhemmin tänä vuonna. Tuo ei ole sellaista kehittämistä jota meidän täytyy ruiskuttaa heikkoon, epätasaiseen taloudelliseen elpymiseen”, sanoi senaattori Thomas R. Carper Delawaren osavaltiosta, Senaatin alakomitean puheenjohtaja joka valvoo postilaitosta. (16) On käsittämätöntä että USA:n Kongressi tuosta vain sallisi postilaitoksen romahtaa. Varsin todennäköisesti, jonkin sortin pelastusoperaatio tullaan järjestämään. Tämä, tietenkin, tulee maksamaan veronmaksajille paljon rahaa.

Yrityksessä parantaa työllisyystilannetta Amerikassa, Barack Obama on suunnitellut Amerikan työpaikka-lakiesityksen (American Jobs Act), joka jos hyväksytään, maksaisi 447 miljardia dollaria. Suunnitelma sisältää varauksia laajentaa veroleikkauksia jotka muutoin vanhentuisivat pian, järjestää enemmän työttömyysetuja, parantaa infrastruktuuria Yhdysvalloissa, ja järjestää rahoitusta koulujen avustamiseksi opettajien virassa pitoa varten. (17) Samalla kun minä voin olla kiitollinen saadessani vähän ylimääräistä rahaa kukkarooni johtuen veronalennuksista, niin minusta näyttää epätodennäköiseltä että Obaman suunnitelmat tulevat tekemään paljoakaan luodakseen uusia työpaikkoja. Jos jotakin, se voi estää joitakin työpaikkoja katoamasta ja luoda pienen määrän väliaikaisia työpaikkoja rakennustyömiehille tai samansuuntaista työtä. Ne jotka muistavat Obaman alkuperäisen elvytyspaketin saattavat muistaa että siinä oli samanlaisia varauksia ja ne tekivät vähän parantamaan todellisesti Amerikan taloutta. Minä en voinut muuta kuin panna merkille että Obama on omaksunut kummallisen uuden itseään toistavan sävelen kun hän kehottaa Kongressia yhä uudelleen ”hyväksymään lakiesityksen”. Joka tapauksessa, Obaman suunnitelma on jättänyt monet lainsäätäjät pettymyksen tilaan. ”Liittohallitus on jo yrittänyt käyttää enemmän tuhlausta ja enemmän velkaa elvyttääkseen taloutta. Tuo kokeilu epäonnistui. Presidentillä pitäisi olla rohkeutta tunnustaa kun hän on väärässä, ja ei ole olemassa epäilystäkään että hänen talouspolitiikkansa on ollut totaalisen väärää”, totesi kansanedustaja Justin Amash Michiganin osavaltiosta. (18)

Tämä on surullista aikaa Amerikassa. Suunnilleen 800,000 taloa on otettu haltuun Yhdysvalloissa johtuen taantumasta, ja 248,000 niistä omistaa liittovaltio. (19) Asuntokriisi on vaikuttanut voimakkaasti joihinkin meidän haavoittuvaisimpiin kansalaisiin. Itse asiassa, 101-vuotias nainen Detroitin kaupungissa ulosmitattiin äskettäin, ja niin muodoin häädettiin kotoaan. (20) On ollut myös merkittävää kasvua yhdistetyissä kotitalouksissa joissa yksi lisäaikuinen asuu kotona joka ei ole opiskelija tai päätalonomistaja. Siellä oli 21,8 miljoonaa sellaista kotitaloutta vuoden 2011 keväällä USA:n väestönlaskentakeskuksen (U.S. Census Bureau) mukaan. (21)

Traagista kyllä, kodittomien ihmisten lukumäärä Yhdysvalloissa on noussut 20 prosenttia vuodesta 2007 vuoteen 2010. Siellä on nyt yli 700,000 koditonta amerikkalaista. Jotkut ovat turvautuneet asumaan ”telttakaupungeissa”, kuten eräässä, joka löydettiin metsästä läheltä Lakewoodin kaupunkia, New Jerseyn osavaltiossa. (22) Kun minä pohdin asuntokriisiä tässä maassa, minä en voi muuta kuin ajatella Jesajan kirjan lukua 5:9, jossa lukee, ”Minun korviini kuului Herran Sebaotin sana: Totisesti, ne monet talot tulevat autioiksi, ne suuret ja kauniit asujattomiksi.”

Kun monet amerikkalaiset kamppailevat vain selviytyäkseen, ruoan hinta on jatkanut nousuaan vakaasti. Elokuussa 2011, valmiiden kulutusruokien hinnat kohosivat vuosittaisella 13,2 prosentin tasolla. (23) Edelleen pahentaakseen ongelmaa, huonot maissiviljasadot, johtuen ankarasta säästä ja kuivuudesta tänä vuonna, saattavat aiheuttaa hintojen nousua jopa nopeammalla tahdilla. USA:n maatalousministeriö, tai USDA, on varoittanut että maissin ylijäämä Yhdysvalloissa voisi huveta 19 päivän varastotilanteeseen tämän vuoden syksykuukausien aikana. (24) Amerikkalaisten tullessa kasvavassa määrin epätoivoisiksi saada ruokaa pöytään, jotkut ovat turvautuneet roskisten penkomiseen (dyykkaus, dumpster diving). ”Minä en pidä menemisestä kaiken aikaa roskiksille, ellei siellä ole todella jotakin arvokasta, mutta minun poikani ei välitä siitä niin paljon. Hän käy suoraan kimppuun”, sanoi eräs dyykkaaja, kuten lainaus kuuluu MSNBC:n artikkelissa. ”Minulla on kolme lasta koulussa ja vaimo sairaanhoitajakoulussa, ja asiat ovat tiukalla. Tämä auttaa tonnin”, mies jatkoi sanoen. (25)

Tässä entisessä vauraassa Yhdysvaltojen kansakunnassa, on tullut kirvelevän selväksi että tätä maata ei Jumala enää siunaa. Kun ihmisten täytyy penkoa roskalaatikkoja saadakseen ruokaa, satojentuhansien talojen lojuessa tyhjillään, ja laajoja viljasato-osuuksia menetetään johtuen kuivuudesta, on melko selvää että tässä maassa on jotakin hyvin pielessä. Kuitenkin, näinä vaikeuksien aikoina me voimme luottaa meidän Taivaalliseen Isään opastuksen ja varjeluksen suhteen. Mitä tahansa tulevaisuus saattaa pitääkin sisällään, meillä on Vapahtaja joka on kanssamme matkan jokaisella askeleella. Sillä kuten kirjataan Hebrealaiskirjeen 13. luvussa, Jumala on luvannut, ”Minä en koskaan jätä sinua, taikka hylkää sinua.”

Maailmanlaajuinen terveyskriisi! (A Worldwide Health Crisis!)

Pyhissä Kirjoituksissa, Jeesus varoittaa meitä että viimeisinä päivinä tulisi olemaan kulkutauteja. Tämä ei ole koskaan ollut enemmän totta kun salaperäiset sairaudet ja monenlaiset taudit vaikuttavat miljooniin ihmisiin kaikkialla maailmassa. Jotkut terveysongelmat jotka nyt vaivaavat sivilisaatiota ovat ihmistekoisia tauteja samalla kun toiset ovat kehittyneet tuntemattomista aluista.

Elokuussa 2011, kerrottiin että uusi lintuinfluenssaviruksen mutanttikanta on levinnyt Aasiassa, erityisesti Kiinassa ja Vietnamissa. Virkailijat YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestössä, tai FAO’ssa, ovat ilmaisseet huolta että uusi muunnos lintuflunssasta, joka virallisesti tunnetaan nimellä H5N1, voi pian levitä laajemmalle. ”Yleinen poikkeaminen etenevästä laskusta vuosina 2004-2008 voisi merkitä sitä että tänä syksynä ja talvena tulee olemaan H5N1:sen räjähdys, ihmisten löytäessä yllättäen viruksen heidän takapihaltaan”, sanoi Juan Lubroth FAO’sta. (26)

Syyskuussa 2011, Yhdysvaltojen tartuntatautien valvontavirasto (Center for Disease Control and Prevention, or CDC) varoitti kasvavasta uhasta joka on lähtöisin punkin (puutiaisen) levittämästä infektiosairaudesta tunnettu nimellä Babesioosi, joka on nyt saastuttamassa Amerikan verivarastoja. Infektiotulehdusta, joka voi aiheuttaa ankaran taudin tai jopa kuoleman, ei voida havaita minkään diagnostisen menetelmän avulla tällä hetkellä ennen kuin ihminen lahjoittaa verta. (27)

Tiedemiehet ovat myös löytäneet uuden kannan seksuaalisesti leviävästä taudista nimeltä Gonorrea (tippuri), jota ei voida nujertaa millään tyypillisillä hoitokeinoilla joita käytetään tautia vastaan. Tämä uusi ”superpöpö” löydettiin Kiotossa, Japanissa. (28)

Diabeteksesta on tullut globaali epidemia 366 miljoonan ihmisen ympäri maailman kärsiessä joko tyypin 1 tai tyypin 2 muotoa tästä sairaudesta. Surullista kyllä, sairaus vie ihmishenkiä 4,6 miljoonan ihmisen edestä vuodessa, ja joku ihminen kuolee diabetekseen joka seitsemäs sekunti. (29)

Elokuussa 2011, uusi tutkimus julkaistiin joka esitti että liiallinen television katselu voi merkittävästi lyhentää katsojan elinkaarta. ”TV:n katsomisajalla saattaa olla haitallisia terveysseuraamuksia jotka vetävät vertoja seurauksille fyysisen aktiviteetin puutteesta, liikalihavuudesta, ja tupakoinnista; joka ainut tunti TV-katselua voi lyhentää elämää niinkin paljon kuin 22 minuutilla”, kirjoittivat tutkijat Queenslandin yliopistosta Australiassa. (30)

Minä tajuan että kun on niin paljon sairautta maailmassa, on helppo olla pelokas ja huolissaan siitä että me voimme sairastua. Minä lohduttaudun sen tietämisessä että viime kädessä Jumala pitää hallussaan elämän ja kuoleman avaimia. Minä en voi muuta kuin ajatella minun isääni joka nukkui pois kesäkuussa 2010. Hän oli voimakas Jumalan parantavan voiman puolestapuhuja ja kokenut lukuisia sellaisia paranemisia läpi hänen 60-vuotisen elämänsä tällä planeetalla. Minä muistan istuneeni sairaalassa viime vuonna miettien, soisiko Jumala hänelle vielä yhden ihmeen. Kuitenkin, 40 vuoden palveluksen jälkeen, Jumala päätti että oli aika viedä minun isäni kotiin.

Jumalan lapsina, meidän ei tarvitse olla pelokkaita. Kyllä, maailma on turmeltunut ja täynnä syntiä, ja siellä on monia asioita jotka voivat vahingoittaa meitä. Kuitenkin, Jumala on ohjaksissa, ja Hän ei tee koskaan virheitä. Kautta evankeliumikirjojen, yksi asioista, joista meidän rakastava Vapahtajamme, Jeesus Kristus, kertoo meille yhä uudestaan, on ”Älä pelkää.”

Jumalanpilkan henki viimeisinä päivinä! (The Spirit Of Blasphemy In The Last Days!)

Eräs indikaattori siitä että me totisesti elämme viimeisissä päivissä, on lisääntyvä jumalanpilkan määrä Jumalaa vastaan. Ilmestyskirja varoittaa meitä siitä, että jumalanpilkan henki nousisi esiin ja että tämä ongelma tulee lisääntymään kun me siirrymme lähemmäksi meidän Herramme tulemusta.

Etelä-Kaliforniassa, ateistien ryhmä, tunnettu nimellä Backyard Skeptics (Takapihan skeptikot) kokoontui hiljattain repimään hajalle valokopioita Raamatun jakeista. Yksi Kirjoitusten osuuksista jonka nämä ateistit erikoisesti löytävät hyökkäyskohteeksi on Jaakobin kirjeen luku 5:14-15, jossa lukee, ”Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat, ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä. Ja uskon rukous pelastaa sairaan, ja Herra antaa hänen nousta jälleen; ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi.” Vaikka alkuperäinen suunnitelma oli vain repiä kappaleiksi valokopioita Raamatun jakeista, ryhmän johtaja, Bruce Gleason, oli niin vallattu demoneilla hänen sisällään, ettei hän voinut vastustaa repimästä varsinaisia sivuja pois Raamatusta. ”Minä haluan repiä pois Raamatun sivut, jotka ovat laittomia”, Gleason sanoi. (31)

Brittiläinen näyttelijä ja niin kutsuttu ”koomikko” Ricky Gervais on jälleen poikennut tieltään loukatakseen kristittyjä. Gervais, joka on mies vastuussa elokuvasta nimeltä ”The Invention of Lying (Valehtelemisen sietämätön keveys)” joka avoimesti ilkkuu Jumalaa, on vienyt jumalanpilkkansa jopa pidemmälle. Näyttelijä esitetään valokuvassa New Humanist -aikakauslehden kansisivulla jossa hän poseeraa paidattomana sanan ”atheist (ateisti)” ollessa kirjoitettuna hänen rintakehänsä päälle verenpunaisena. Hän myös pitää yllään orjantappurakruunua päässään valokuvassa. (32) [Ja eiköhän tuo näytä kuvassa siltä kuin olisi ristillä riippumassa Jeesuksen tapaan. Suom. huom.]




Friday, 19 August 2011
Ricky Gervais on cover of Sept/Oct issue of New Humanist – on sale 25 August


Maapallo – jatkuvasti tärisevä planeetta! (Earth - A Constantly Shaking Planet!)

Luonnonkatastrofit, joita me näemme ympäri maailman, ovat vielä yksi indikaattori siitä että me elämme viimeisissä päivissä. Samalla kun maailma on aina kärsinyt luonnonkatastrofeista, niin se mitä me näemme nyt, on lähes jatkuvaa katastrofirumputulta. Maanjäristyksistä, aivan erityisesti, puhuttiin Jeesuksen taholta lopunaikojen ilmaisijana, ja me näemme nyt enemmän järistyksiä kuin koskaan.

Elokuun 23. päivänä 2011, 5,8 magnitudin maanjäristys iski Yhdysvaltoihin. Maanjäristys käsitti kaksikymmentä osavaltiota, ja se sai aikaan merkittävää rakenteellista vahinkoa Washington D.C:ssä. Raportoitiin että tämä oli suurin maanjäristys Virginian osavaltion alueella sitten vuoden 1897. (33) On mielenkiintoista panna merkille että Washington Monumentti (obeliski), joka on iso fallossymboli (miehen penis) kohoten meidän kansakuntamme pääkaupungin yläpuolelle ja sillä on vahvat siteet vapaamuurariuteen, vahingoittui järistyksessä. Uutisraportti CNN:ltä osoitti että monumentti ”suljettaisiin toistaiseksi”. (34)

A one-inch wide, four-foot long crack was spotted
Wednesday in the Washington Monument's pyramidion,
near the very top of the 555-foot obelisk.
 (U.S. Park Police Aviation)
  
  

























[Virginian maanjäristys saattoi johtua kahdesta maanalaisesta ydinräjähdyksestä, joissa kuoli joidenkin arvioiden mukaan yli 60,000 USA:n armeijan sotilasta. Tämä olisi ollut NWO-vastainen isku, jonka takana oli estää maailmanlaajuinen holokausti jonka nämä Uuden Maailmanjärjestyksen illuminaatit olisivat saaneet aikaan ydinpommi-iskuillaan Länsimaissa ja muualla. Venäjän pääministeri Vladimir Putin olisi kuulemma saanut vihiä asiasta ja ryhtynyt toimenpiteisiin. Uskoo ken haluaa, mutta NWO-pyramidin huippukiveä muistuttavan obeliskin huippukohdan särö saattaisi olla vinkki tällaiseen (särö suunnitelmaan). Lue enemmän http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/09/ydinpommi-isku-usan-armeijan-bunkkeriin.html. Suom. huom.]

On ollut lukuisia muita viimeaikaisia maanjäristyksiä ”monin paikoin (in divers places)”. Juuri samana päivänä kuin edellä mainittu maanjäristys tapahtui, toinen järistys iski Coloradoon. 5,3 magnitudin tärinä oli voimakkain alueella yli 40 vuoteen. (35) Muita maanjäristyksiä joita sattui elokuussa ja syyskuussa 2011 sisältävät 6,8 magnitudin järistyksen Itä-Timorissa (36), 6,8 magnitudin järistyksen Aleuttien saarilla lähellä Alaskaa (37), 6,4 magnitudin järistyksen Argentiinassa (38), 7,0 magnitudin järistyksen Vanuatu’lla (39), 5,9 magnitudin järistyksen Uudessa-Seelannissa (40), 5,9 magnitudin järistyksen Chilessä (41), 6,2 magnitudin järistyksen Japanissa, 6,0 magnitudin järistyksen Kuubassa (42), 7,2 magnitudin järistyksen Fidzi-saarilla (43), ja 6,9 magnitudin järistyksen Intiassa, Nepalissa, ja Tiibetissä (44).

Niin suuren hävityksen tapahtuessa ympäri maailman, maanjäristykset ovat vain yksi osa ongelmaa. Uutiset usein pitävät sisällään raportteja tulvimisesta, kuivuudesta, maastopaloista, ja muista katastrofeista. Nuo jotka edustavat sekulaaria maailmaa syyttävät sellaisista tapahtumista globaalia lämpenemistä ja ilmastonmuutosta, mutta kuten minun isälläni oli tapana sanoa, ”Ongelma ei ole globaali lämpeneminen; se on globaali synnintekeminen.”

Lopuksi, minä haluan rohkaista kaikkia teitä panemaan luottamuksenne ja toivonne Jumalaan. Kyllä, tässä maailmassa on monia ikävyyksiä ja murheita, mutta kaiken sen lävitse meillä on rakastava Vapahtaja joka ei koskaan hylkää meitä. Vain hänen voimansa kautta me kykenemme kestämään nämä epätoivoiset ajat. On olemassa monia hälyttäviä asioita joista minä olen kirjoittanut tässä uutiskirjeessä, mutta me voimme voittaa joka ainoan niistä Jeesuksen Kristuksen meidän Herramme avulla. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt. Kutsu Häntä rukouksessa, lue Hänen Pyhää Sanaansa, pane uskosi ja luottamuksesi Häneen, ja noudata Kirjoituksia.

Kiitokset kaikille teille jotka tuette tätä ministeriötä. Se on teidän hyväsydämisyytenne ansiota että me voimme julkaista tätä uutiskirjettä ja tehdä työtä Herralle. Me Last Trumpet -ministeriössä arvostamme lahjoituksianne, kirjeitänne, uutisleikkeitänne, ja tukeanne hyvin paljon. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, pieniä tai isoja, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Kullekin pyynnölle annetaan aina henkilökohtaista ja yksilöllistä huomiota. Ole varma siitä – jos sinä lähetät meille rukouspyynnön, me tulemme rukoilemaan puolestasi. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Federation of American Scientists, "Status of World Nuclear Forces," http://fas.org/.
02. Associated Press, September 11, 2011, By Associated Press, Jerusalem, Israel.
03. The Washington Times, August 25, 2011, By Bill Gertz, http://washingtontimes.com/.
04. Business Insider, September 15, 2011, By Robert Johnson, http://businessinsider.com/.
05. Spiegel Online, November 14, 2008, By Benjamin Maack, http://spiegel.de/.
06. Associated Press, September 2, 2011, By Dina Cappiello and Jeff Donn, Washington, D.C.
07. The Daily Mail, April 1, 2011, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk/.
08. Laist, September 8, 2011, By Lauren Lloyd, http://laist.com/.
09. CNBC, September 9, 2011, By Catherine Boyle, http://cnbc.com/.
10. Business Insider, September 16, 2011, By Simone Foxman, http://businessinsider.com/.
11. Reuters News Service, September 4, 2011, By Brian Rohan, Berlin, Germany.
12. U.S. Bureau of Labor Statistics, Official Report, September 2, 2011.
13. CNN Money, September 16, 2011, By Aaron Smith, http://cnnmoney.com/.
14. Ibid.
15. The New York Times, September 4, 2011, By Steven Greenhouse, http://nytimes.com/.
16. Ibid.
17. Economy In Crisis, September 9, 2011, By Karl Rusnak, http://economyincrisis.com/.
18. Human Events, September 9, 2011, By Audrey Hudson, http://humanevents.com/.
19. Bloomberg Businessweek, September 5, 2011, By Lorraine Woellert and Clea Benson.
20. Associated Press, September 14, 2011, By The Associated Press, Detroit, MI.
21. Chicago Tribune, September 14, 2011, By Mary Ellen Podmolik, http://chicagotribune.com/.
22. Business Insider, September 8, 2011, By Robert Johnson, http://businessinsider.com/.
23. Economic Policy Journal, September 14, 2011, By Robert Wenzel, http://economicpolicyjournal.com/.
24. Associated Press, September 17, 2011, By The Associated Press, New York, NY.
25. MSNBC, September 8, 2011, By Bob Sullivan, http://msnbc.com/.
26. Associated Press, August 29, 2011, By The Associated Press, Rome, Italy.
27. Reuters News Service, September 5, 2011, By Julie Steenhuysen, Chicago, IL.
28. Reuters News Service, July 11, 2011, By Kate Kelland, London, England.
29. CBS News, September 13, 2011, By Ryan Jaslow, http://cbsnews.com/.
30. The Telegraph, August 15, 2011, By Martin Beckford, http://telegraph.co.uk/.
31. Christian Post, September 18, 2011, By Audrey Barrick, http://christianpost.com/.
32. Christian Post, August 22, 2011, By Eryn Sun, http://christianpost.com/.
33. Reuters News Service, August 23, 2011, By Lily Kuo and Malathi Nayak, Washington, D.C.
34. CNN, August 24, 2011, By CNN Staff, http://cnn.com/.
35. CNN, August 23, 2011, By Samuel Gardner III and Josh Levs, http://cnn.com/.
36. Fox News, August 30, 2011, By Associated Press, http://foxnews.com/.
37. Reuters News Service, September 2, 2011, By Yereth Rosen, Anchorage, AK.
38. Associated Press, September 2, 2011, By Michael Warren, Buenos Aires, Argentina.
39. Associated Press, September 3, 2011, By The Associated Press, New York, NY.
40. Earthquake News, September 14, 2011, By Earthquake News, http://savant7.com/earthquakenews/
41. Reuters News Service, September 14, 2011, By Reuters News Service, Santiago, Chile.
42. Christian Post, September 15, 2011, By Emma Koonse, http://christianpost.com/.
43. Associated Press, September 15, 2011, By The Associated Press, New York, NY.
44. Reuters News Service, September 19, 2011, By Biswajyoti Das, Guwahati, India.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com