Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 29. lokakuuta 2011

Vatikaani vaatii uutta maailman talousjärjestelmää – Syyria Illuminatin seuraava kohde – Afganistan tukee Pakistania mahdollisessa USA:n hyökkäyksessä Islamabadia vastaan

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay paljastaa Vatikaanin Globaalia Eliittiä myötäilevän kannan maailman uudesta talousjärjestyksestä. Vatikaani käy käsi kädessä Illuminatin suunnitelmien kanssa ja vaatii Maailman Keskuspankkia. Seuraavaksi osoitetaan että Syyria on illuminaattien mustalla listalla seuraavana vuorossa tulla alistetuksi arabimaaksi kun USA:n Syyrian suurlähettiläs yllyttää protestoijia kaatamaan Assadin perheen 41-vuotisen hallinnon. Ei ole epäilystäkään siitä miksi USA on perustettu; se pyrkii globalisoimaan maailman jotta uusi Baabelin torni muodostuisi. Uusi Maailmanjärjestys on Amerikan agenda. Lopuksi muistutus siitä että toinen muslimimaa yleensä kannattaa ”sukulaisiaan” eikä anna ”vääräuskoisen” maan, joka on ollut näennäisesti kyseisen maan ystävä, käydä ”heimoveljiensä” kimppuun. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 26.10.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Vatikaani vaatii uutta maailman talousjärjestelmää!

Tämä julkilausuma vie roomalaiskatolisen paavin laivaan yhdessä maailman taloudellisten voimien kanssa jotka tavoittelevat kiihkeästä Uutta Maailman Talousjärjestystä.

UUTISKATSAUS: Vatikaani kehottaa taloudellisiin uudistuksiin: vaatii myös ’Maailman Keskuspankkia’, Worthy News, 24. lokakuuta 2011

”VATICAN CITY, Oct 24 (Reuters) – Vatikaani vetosi maanantaina maailmantalouden laajoihin uudistuksiin ja eettisen, globaalin auktoriteetin luomiseen sääntelemään finanssimarkkinoita kun mielenosoitukset yritysten ahneutta vastaan jatkuivat ponnahtaen esiin merkittävissä suurkaupungeissa halki maapallon.”

Vatikaani on historiallisesti ollut yksi ahneimmista, saaliinhimoisimmista taloudellisista eläimistä maailmassa, kun se edelleen myy tekaistuja aneita pienentämään aikaa jonka läheinen viettää kidutettuna Kiirastulessa. Silti, kirkon johtajat tekopyhästi ottavat avoimesti kantaa yritysten ahneutta vastaan ikään kuin heidän omassa silmässään ei olisi mitään tukkia!

Nyt, tarkastelkaamme kuinka Vatikaanin kehotus on täysin yhdenmukainen keskuspankkien kaikkialla maailmassa suunnitelmien kanssa.

”Vatikaani vaati ’ylikansallisen auktoriteetin’ perustamista maailmanlaajuisissa puitteissa ja ”universaalia oikeudenkäyttöä” ohjaamaan talouspolitiikkaa ja -päätöksiä … Sellaisen auktoriteetin pitäisi aloittaa Yhdistyneiden Kansakuntien piirissä sen kosketuskohtana mutta tulla myöhemmin riippumattomaksi ja varustautuneeksi toimivallalla pitämään huolta siitä, että kehittyneiden maiden ei sallittaisi käyttää ”kohtuutonta voimaa heikompien maiden ylitse”.

Tuo globaali ’ylikansallinen auktoriteetti’ on ollut Illuminatin päämäärä monien, monien vuosien ajan nyt. Sen vuoksi, Vatikaani on astumassa laivaan juuri keskuspankkiirien suunnitelman kanssa jotka ovat olleet tekemässä tuhojaan maailman talouksien suhteen saavuttaakseen sen auktoriteetin jota Vatikaani on nyt vaatimassa!

Mutta, Vatikaani ilmaisee vaatimuksensa globaalista keskuspankkikontrollista empatian muodossa maailman köyhille ja puutteenalaisille! Mitä tekopyhyyttä!

”Vatikaani sanoi että Kansainvälisellä valuuttarahastolla (IMF) ei olisi enää voimaa ja kykyä vakauttaa maailman raha-asioita sääntelemällä kokonaisrahavarastoja ja se ei olisi enää kyvykäs huolehtimaan ”luottoriskimäärästä joka on omaksuttu järjestelmän kautta”. Maailma tarvitsisi ”minimiyhteissääntökokoelman hoitaakseen globaaleja finanssimarkkinoita” ja ”jonkinlaisen muodon globaalista valuuttakäsittelystä”.”

” ’Itse asiassa, joku voi nähdä esiintulevan tarpeen kokonaisuudelle joka tulee suorittamaan ’Maailman Keskuspankki’ -tyyppisiä tehtäviä ja joka sääntelee rahavirtaa ja valuutanvaihtosysteemiä ollen samankaltainen kansallisiin keskuspankkeihin verrattuna’, sanoi Vatikaani.”

Jos poliittinen tai taloudellinen hahmo olisi tehnyt tämän ehdotuksen, Vatikaani ja liberaalit kaikkialla maailmassa olisivat käyneet hänen kimppuunsa; kuitenkin, koska tämä vaatimus juuri Globaalin Eliitin rakennelmaa varten tehdään uskonnollisen järjestön toimesta väittäessään olevansa huolestunut köyhistä, niin arvostelukyvyttömät ihmiset maailmassa tulevat kannattamaan tätä kehotusta. [Tässä näkyy jo selvät Ilmestyskirjan Väärän Profeetan merkit, eli ”niinkuin karitsan sarvet” (Ilm. 13:11), katolisen kirkon yllä. Suom. huom.]

Arvostelukyvyttömiä tullaan todennäköisesti vetämään nenästä tällä naamioidulla uskonnollisella tuella himoitulle Keskuspankille jolla on tosiasiallinen valta hallita taloudellisesti kansakuntia.

On pienoinen kummastus että Jeesus varoitti kolmesti Matteuksen luvussa 24 että eräs suurista aikainmerkeistä olisi vertaansa vailla oleva eksytys aikakauden lopulla, sekä uskonnollisten että poliittisten hahmojen taholta (Matt. 24:24).


 

II. Nyt kun Libya on pudonnut Illuminatin käsiin, Syyria näyttää seuraavalta kohteelta!

Muista, nämä arabiprotestit ovat todella suunniteltu osoittautumaan verukkeeksi vankasti juurtuneiden diktaattorien kukistamista ja heikentämistä varten tällä alueella jotta Supervaltio #7 voidaan perustaa.

UUTISKATSAUS: USA:n Syyrian suurlähettiläs mahdollisine yhteyksine CIA:han kehottaa protestoijia Syyriassa päättämään presidentti Assadin 41 vuoden roolin, Mark Matheny, 24. lokakuuta 2011

”Tänään Reuters raportoi että USA:n Syyrian suurlähettilään on täytynyt paeta kiireesti takaisin Yhdysvaltoihin sen jälkeen kun useat artikkelit Syyrian mediassa ovat lietsoneet vihamielisyyttä USA:n suurlähettilääseen. Robert Ford, nimitettiin suurlähettilääksi Syyriaan vuonna 2010 Barack Obaman toimesta. Viime aikoina on kerrottu että Ford on ollut yhteydessä seitsemän kuukautta vanhaan ruohonjuuritasolla olevaan protestiliikkeeseen, ja kehottanut heitä lopettamaan Assadin perheen 41-vuotisen hallinnon.”

Sen että Amerikan Syyrian suurlähettiläs kurkottelisi Assadin hallinnon vihollisiin ei pitäisi yllättää ketään. Kuten kuka tahansa profeetallisella erottamiskyvyllä käsittää, Supervaltiota #7 (Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka) ja Supervaltiota #8 (Keski- ja Etelä-Afrikka) ollaan muodostamassa juuri nyt; merkittäviä kompastuskiviä ovat juurtuneet diktaattorit jotka eivät halua luovuttaa heidän kansallista suvereniteettiaan niin että heidän maansa voitaisiin sulauttaa Rooman Klubin Supervaltioon.

Lähes kauttaaltaan, heikko hallinto joka kaappaa vallan juurtuneelta diktaattorilta koostuu radikaaleista islamilaisista militanteista. Uusi hallinto on liian heikko vastustamaan suunnitellun supervaltion osaksi tulemista, mutta ne tulevat kollektiivisesti aiheuttamaan lisääntyvää uhkaa Israelin valtiolle.

Assadin Syyrian perhe on johtanut diktatorisesti vuodesta 1971 lähtien. Neljänkymmenen vuoden ajan, nämä Assadit ovat hallinneet tukevalla otteella Syyriaa, vieden aikoinaan Syyrian sotaan Israelia vastaan. Ajankohta saattaa olla tässä ja nyt tälle perhehallinnolle tulla loppuunsa.

Kuitenkin, Supervaltio #7 antaa merkin – jos presidentti Assad vastustelee voimakkaasti, hänen loppunsa voi näyttää paljolti Libyan Gaddafin lopun kaltaiselta.


III. Yllätys! Amerikan ”liittolainen” ja ”ystävä”, Afganistanin länsimielinen hallitus, on varoittanut meitä siitä että se tulee asettumaan Pakistanin puolelle jos Yhdysvallat käy sotaa Islamabadia vastaan!

Voitko nyt nähdä kuinka paljon Afganistanin länsimieliset johtajat arvostavat meidän kymmenvuotista sotaa heidän maaperällään?

UUTISKATSAUS: Karzai: Afganistan tukee Pakistania jos se sotii USA:n kanssa, The Raw Story, 22. lokakuuta 2011

”ISLAMABAD (Reuters) – Afganistan tukisi Pakistania sotilaallisen konfliktin tapauksessa Pakistanin ja Yhdysvaltojen välillä, sanoi afgaanipresidentti Hamid Karzai haastattelussa yksityisen pakistanilaisen TV-kanavan lähetyksessä lauantaina.”

Voitko sinä uskoa tätä? Länsimielinen johtaja Karzai, jota Washington on pitänyt pystyssä monien vuosien ajan ja on estänyt useat salamurhayritykset häntä vastaan, on juuri julkisesti varoittanut että hän tukisi Pakistania jos Amerikka joskus lähtisi sotimaan Islamabadia vastaan.

Tämä vain riittää näyttämään sinulle että veri on sakeampaa kuin vesi – tai massiiviset summat rahaa tuota asiaa varten. Joku ei vain voi odottaa muslimin tukevan ”vääräuskoista” maata jos tuo maa lähtee sotimaan hänen ”suutelusukulaisiaan (kissing cousins)” vastaan naapurissa!

Kun Amerikan sotavoimat jättävät Afganistanin kuten ne ovat nyt jättämässä Irakin, niin koko helvetti pääsee valloilleen ja Amerikka-mielinen hallitus tullaan pyyhkäisemään pois kuten pieni oksa tsunamin kulkureitillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com