Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 27. lokakuuta 2012

Daavidin Teltta -ylistystä Valkoisen Talon nurmikolla 40 päivää USA:n vaalipäivään saakka 2012 – dominionistien tavoitteena kolmas suuri herätys maan valtaamiseksi Jeesukselle

Valkoisen talon nurmikolla Washingtonissa on parhaillaan käynnissä 40 päivää kestävä 24/7 ylistäminen marraskuun 6. päivän presidentinvaaleihin saakka. Tämän tapahtuman järjestäjät, NAR ja sen sisarjärjestöt, kopioivat vanhaa Latter Rain -liikkeen Daavidin Maja -opetusta eli Tabernacle of David (TOD) -harhaoppia. Tämä on huolestuttavaa toimintaa ja asettaa monet alttiiksi lopunajan eksytykselle väärien profeettojen, kuten Cindy Jacobs, avustuksella. Karismaattisen liikkeen mielettömyys ja epäraamatullisuus paljastetaan jälleen kerran tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa.

----------------------------------------

MONDAY, SEPTEMBER 03, 2012
David's Tent DC
Latter-Rain 24/7 alttariläsnäolon valtaanasettaminen Valkoisen Talon nurmikolla vaalien aikana


By Dr. Orrel Steinkamp


Kun rukoilemme Daavidin teltan puolesta marraskuun 6. päivään saakka, me itseasiassa valvomme Herran kanssa tämän luvatun herätyksen täyttä ilmenemistä. Jumala on ennallistamassa kirkkauttaan morsiuskatoksena (Jesaja 4). Hän asuu siellä kanssamme! Ja Daavidin Teltta Valkoisen Talon Ellipsillä (soikea nurmikenttä em. talon takapihalla) on Jumalan varma merkki tulevasta herätyksestä...

Tiesin, että Jumala oli välittämässä lupausta tulevasta liikkeestään--kolmannesta suuresta herätyksestä. Hän oli kirjaimellisesti uudelleen muodostamassa tätä herätyksen ja sitä edeltävän rukouksen voitelua maaplaneetan piiriin. Se oli selvää silloin ja selvempää nyt, että Jumala oli kuvailemassa Hoosean 2. luvun siirtymistä Baalista Jeesukseen....

Maa huokailee ikävöiden Jumalan lasten ilmestymistä….

Jumala on asuva kanssamme jälleen!
- Jon & Jolene Hamill, HAPN, 8/8/12 [1] [korostus ja linkit lisätty]

Morsiuskatos, hallintavaltaistuin
Tässä me olemme tänä päivänä, aivan kuin Daavidin Teltassa. Keskeinen arvomme Daavidin Teltalle on yksinkertaisesti välittää rakkautta Jeesukseen 24/7 (24 tuntia 7 päivää viikossa) 43 päivän ajan Ellipsillä. Katkeamaton ylistys, joka rakentaa valtaistuimen Vapahtajallemme yötä päivää kuljettaen meidät ulos erämaasta!

- Jon & Jolene Hamill, HAPN, 8/16/12 [2]


"David'sTent Washington DC"

Hyvin harvoilla kristityillä, tai uskomattomilla, on mitään käsitystä sanojen ”Daavidin Teltta” merkityksestä. Siitä huolimatta nopeasti kasvavan apostolien ja profeettojen liikkeen (NAR, the New Apostolic Reformation) eri sisarjärjestöt aikovat telttailla Valkoisen Talon ellipsinurmikolla alkaen syyskuun 25. päivästä vaaleihin saakka harjoittaen ympärivuorokautista 24/7 -ylistystään ja he kutsuvat tätä toimintaa "Daavidin Teltaksi". Christian News Wire raportoi elokuun 28. päivänä, että:

DAVID'S TENT DC pidetään syyskuun 25. päivästä läpi marraskuun 6. päivän vaalien Valkoisen Talon ellipsillä Washington DC:ssä. 40 päivää jatkuva 24 tunnin ylistys tapahtuu riemukkaassa juhlinnassa Valkoisen talon tontilla. [3]

Sama raportti lainasi Washingtonin House of Prayer -johtajaa, Jason Hershey'tä, selittäen perustelua, joka on sopusoinnussa IHOP-liikkeen (International House of Prayer) opin kanssa:

"Ennenkuin Amerikka koskaan menee vaaliuurnille äänestämään tämän maan johtoa, me tahdomme ensin asettaa valtaistuimelle Jeesuksen ylistyksessämme jatkuvasti 40 päivän ajan.... Kuten kuningas Daavid vahvisti, niin ylistys on oleva hallituksen istuimen vieressä."
[4] [korostus lisätty]

Daavidin Teltta (David's Tent) = Daavidin Maja (Tabernacle of David = TOD)

Monilla, jotka rukoilevat ja laulavat kellon ympäri 43 päivää, ei myöskään ole mitään käsitystä ”Daavidin Teltan” historiasta. He vain tahtovat perustaa ”valtaistuimen Jeesukselle” Washingtoniin. ”Daavidin Teltta” on itseasiassa toinen nimi ”Daavidin majalle”, jolla on oma historiansa ulottuen 50 vuotta ajassa taaksepäin. Ensimmäisinä sitä opettivat ne, jotka olivat mukana Helluntailaisessa Latter Rain -liikkeen ääriryhmässä 1950-luvulla. Noista ajoista Latter Rain -liike, johon sisältyi väärä oppi nimeltä, Daavidin Maja, on tihkunut ylöspäin helluntailaisen kristikunnan ääriryhmien kautta. Latter Rain ja sen erilaiset uudet väärät opit aluksi heikkenivät 1950-luvulla, mutta sitten se tuotiin uudelleen karismaattiseen uudistukseen. Se eteni Toronton Siunaukseen ja nyt nähdään laajemmassa profeetallisessa liikkeessä. Nimeä Latter Rain (Myöhäissade) on aina huolellisesti vältetty, kun uusia nimiä ja muunnoksia lisättiin.

1950-luvulla Latter Rain sai hyvin negatiivisen maineen. Noina aikoina sen suhde William Branhamiin ei auttanut. Branham oli kolminaisuusoppia vastustava väärä profeetta, joka kutsui kolminaisuusoppiin uskovia paholaisen asiamiehiksi. Toinen syy, miksi nimitystä Latter-Rain vältettiin, on, että Assemblies of God -kirkkokunta, joka menetti satoja seurakuntia tälle liikkeelle 1950-luvun alussa, antoi Latter-Rain'in torjuvan päätöksen.

Tänä päivänä kuitenkin hyvin harvoilla, Assemblies of God'in väki ja pastorit mukaanlukien, on mitään muistoa Latter Rain'istä ja siksi he eivät myöskään tunne Daavidin Maja -harhaopin kiistanalaista historiaa. Kuitenkin yksinkertainen tosiasia on, että ”Daavidin teltta” on tänä päivänä vain Latter-Rain'in ”Daavidin Majaksi” kutsutun väärän opin uusi esittely.

Varhaisia kannattajia kutsuttiin nimellä New Order of the Latter Rain (NOLR). NOLR  alkoi North Battleford'issa Kanadan Saskatoon'issa vuonna 1948. Edellisenä vuonna pastorit Hunt ja Hawtin, Kanadan helluntailaisia, saivat voitelun William Branham'ilta kättenpäällepanemisen kautta. He jatkoivat pitkillä paastoilla (a la Franklin Hall) ja kanadalaisessa telttakokouksessa vuonna 1948 kokoontui yli 1000 henkeä. Hunt ja Hawtin alkoivat saarnata heille Latter Rain -oppeja. Näihin uusiin oppeihin kuului: (1) Kättenpäällepaneminen Pyhällä Hengellä täyttymiseksi. (2) Demonihenget voivat asua uskovissa ja ne voidaan ajaa ulos kättenpäällepanemisella. (3) Apostolin ja profeetan lahjaviran ennallistaminen. (4) Henkilökohtainen ja ohjaava profetia. (5) Daavidin Maja -opetus. (6) Ennenkuin Jeesus voi palata, tulee lopunaikojen herätys, joka saa aikaan kaikkien Jumalan vihollisten tappion, kuolema mukaanlukien.

Huomautus! Daavidin Maja -opetus oli olennainen osa tätä Latter Rain -liikettä. Tämä on siis tapahtuman David's Tent DC historiallinen lähde.

Daavidin Teltan aloitus Valkoisen Talon Ellipsillä

Seuraavassa näyte Daavidin Teltan nykyisestä julkisesta ilmoittelusta:

Haluamme ilmoittaa ennennäkemättömän todistuksen tälle armolle. Kuvittele 24/7 ylistystä Ellipsillä, Valkoisen Talon takapihalla, Yom Kippurista vaalipäivään saakka! Tietääkseni tätä ei ole koskaan ennen tehty. Jumala on antamassa meille kirjaimellisen kuvan Daavidin Majasta hallinnollisessa vallan istuimessamme, valtiomme pääkaupungissa....

Yli vuoden ajan Jumala on puhunut meille lehtimajojen (Tabernacles) merkityksestä, että vuosi 2012 itseasiassa olisi täyttymys Cindy Jacobs'in näylle ”X-kirjaimesta” maamme yli, joka muuttuu raamatulliseksi morsiuskatokseksi. [5] [korostus lisätty]

Lamplighters'in Jon ja Jolene Hamill ovat yhteydessä Reformation Network'iin, jota sponsoroi Generals International'in Cindy Jacobs, joka on NAR:in johtava profetissa ja väittää olevansa apostoli yli Amerikan. Jacobs on tapahtuman David'sTentDC neuvonantajien hallituksessa. Synnyttäen kirjaimellisesti sadoittain sisarjärjestöjä New Apostolic Reformation (NAR) toimii konglomeraattina, joka nimenomaan sisältää IHOP-liikkeen (International House of Prayer). Heidän agendansa on sekä kansallinen että globaali tavoite rakentaa 7 vuorta, johon usein viitataan ”seuraavana” eli "Kolmantena Suurena Herätyksenä".

Tämä on ryhmä, joka johtaa David's TentDC -operaatiota. He ovat käynnistämässä yrityksen Twitter'in, Facebook'in ja kaikkien satojen IHOP ”rukousuuni” -paikkakuntien kautta kaikkialla USA:ssa, käsittäen verkostoitumisen sellaisten ryhmien kanssa kuin YWAM (Suomessa Missionuoret) ja erilaiset rukousjärjestöt kaikkialla maapallolla.

Toinen NAR:in sisarjärjestö, HAPN (Heartland Apostolic Prayer Network), jota johtaa John Benefiel (joka veti omituisia Baalista eroamisen seremonioita kaikkialla Amerikassa), antaa myös tukensa David's Tent DC:lle. Jon ja Jolene Hamill ovat esittäneet kummallisen väitteen, että:

Tri. John Benefiel johti maanlaajuista aloitetta erota Baalista ja uudistaa liitto Jeesuksen Kristuksen kanssa.

Tämä aloite huipentui ensisijaisesti 4.7.2011 Lincoln -muistomerkin portailla. Erosimme Baalista ja esitimme Herralle liiton julistuksen. Täsmälleen 50 päivää myöhemmin maanjäristys vavisutti metro DC:tä ja aiheutti halkeamia Washington-monumenttiin.
[6] [korostus lisätty]

Hamill'it ovat myös esittäneet oudon lausunnon, että:

Ellipsi on soikea munanmuotoinen puisto nimeltä Presidentin Puisto suoraan Valkoisen Talon etelänurmikon takana. Me uskomme, että uusi elämä on munassa, kun rakennamme soikean ylistyksen alttarin Jeesukselle Soikean Toimiston (Oval Office) lähelle! [7] [korostus lisätty]

Hamill'it kirjoittivat vielä eksoottisemmin näkyä koskien, että vauvoja sinkoili maasta merkitsemään Kolmannen Suuren Herätyksen alkamista!

Maa vavahteli. Sitten puhkesi esiin geysir. Maa alkoi haljeta erilleen tästä herätyksen kaivosta Lowville'ssä koko matkan alas Washington -monumentille Washington DC:ssä. Aina, kun maa halkesi, vauvoja sinkoili maasta taivaalle! Enkelit ottivat ne kiinni.

Tiesin, että Jumala välitti lupausta tulevasta liikkeestään – Kolmannesta Suuresta Herätyksestä. [8] [korostus lisätty]

Hamill'it käyttävät tyypillistä rukoussodankäyntidominionistien sotilaskieltä kirjoittaessaan:

Soturit! Aika ympäröidä Teltta!

Vastustaakseen haavoittuvuuksiaan Salomolla oli viisaus ympäröidä tämä läheisyyden teltta 60 urhoollisella soturilla. Tässä minä ja sinä astumme kuvaan.

Aivan kuten näitä urhoollisia miehiä, sinuakin kutsutaan kirjaimellisesti ympäröimään Daavidin Teltta rukouksessa! [9] [korostus lisätty]
 
Hamill'it jatkavat lainaamalla Korkeaveisu 3:6-7: ”Mikä tuolla tulee erämaasta kuin savupatsaat?...Katso, siinä on Salomon kantotuoli ja sen ympärillä kuusikymmentä urhoa, Israelin urhoja...” Sitten he selittävät epäraamatullista ideaansa ”morsiuskatos, hallitusistuin (Bridal Canopy, Governmental Throne)”:

Tämä kuva Korkeaveisusta esittää Yljän ja hänen morsiamensa romanttista matkaa. He kulkevat yhdessä erämaasta Luvattuun Maahan.... Siellä me olemme tänä päivänä ja jopa Daavidin Teltalla ....loppumattomalla ylistyksellä, joka rakentaa valtaistuinta Vapahtajallemme yötä päivää kuljettaen meitä ulos erämaasta!

Huomaa kuitenkin, että Salomon kulkueessa tämä liikkuva ”morsiuskatos” oli myös hallitusvallan istuin koko Israelille! Se yksin teki heistä valtavan kohteen. [10] [korostus lisätty]

Allegorinen vai kirjaimellinen hallitusistuin?

Tänä päivänä "apostoli" Mike Bickle on lainannut Latter Rain -liikkeestä laajentaessaan sen harhaista opetusta Daavidin Majasta. Hän on tehnyt siitä palvelutyöjärjestönsä IHOP:in keskeisen opin elävöittäen sitä vertauskuvallisella morsiusmystiikalla. Bickle ei todellakaan ole ensimmäinen, joka allegorisoi ”Korkeaveisua”. Allegorisoidakseen täytyy päättää, että Raamatun tietyt historialliset tekstit ovat mystinen koodi ja edustavat asioita nykyajassa. Bickle on allegorialla luonut kokonaisen Morsiusmallin eroottisesta läheisyydestä Jeesuksen kanssa. Se on oma aiheensa.

Näitä IHOP:in versioita Daavidin Majasta kopioidaan kaikkialla maassa, varsinkin nuorten keskuudessa. IHOP ja YWAM (Youth with a Mission, Suomessa Missionuoret) ja monet muut NAR:in sidoshenkilöstöt tulevat siten työvoiman lähteeksi David's Tent DC -riennolle.

Mutta muistahan – Bickle'n opetus Morsiusläheisyydestä on saatu palvelemaan taustalla olevaa lopunajan sotaisaa dominionistista päämäärää, joka lopulta palautuu 1950 -luvulle ja Latter Rain -liikkeeseen. Huomaa, että katos on vain silmänlumetta, joka on lisätty dominionismin opetukseen lopunajalla tapahtuvasta kansakuntien valloituksesta. Kaikki tämä on vain hieno uusi tapetti, joka peittää olennaisen Latter Rain Dominionistisen/Valtakunta Nyt-opetuksen. Nykyisen Latter Rain -dominionismin ensisijainen ilmaus on NAR (New Apostolic Reformation = uusi apostolinen uskonpuhdistus) kaikkine tytäryhtiöineen, jotka on perustanut ja järjestänyt C. Peter Wagner (kaikkien maailman väärien apostolien ja väärien profeettojen päämies. Suom. lisäys.). 

"Valtaa me haluamme."

Älä mene lankaan, mitä tulee mystiseen ja allegoriseen hengelliseen sanastoon. NAR (New Apostolic Reformation), monine siihen liittyvine alajärjestöineen ja lukemattomine samanmielisine liittolaisineen on liike, joka on tullut USA:n poliittiselle näyttämölle ja jonka julistettu päämäärä on hallinta. George Grant totesi kerran dominionismin päämäärän hyvin selvästi:

Kristityillä on velvoite, mandaatti, käsky, pyhä vastuu, vaatia maa Jeesukselle Kristukselle – ottaa hallintaan siviiliyhteiskunnan rakenteet aivan kuten kaikilla muillakin elämän ja jumalisuuden aloilla. 

Valtaa (dominion) me kuitenkin haluamme. Emme vain ääniä. Valtaa me haluamme. Emme vain vaikutusvaltaa. Valtaa me haluamme. Emme vain yhtäläistä aikaa. Valtaa me haluamme. Maailmanvalloitusta. Se on se, mitä Kristus on käskenyt meidän suorittaa. Meidän täytyy voittaa maailma evankeliumin voimalla. Emmekä saa koskaan tyytyä mihinkään vähempään. 

Jos Jeesus Kristus on todella Herra, kuten Raamattu sanoo ja jos velvollisuutemme on tuoda maa Hänen herruutensa alaisuuteen, kuten Raamattu sanoo, niin kaikki toimemme, kaikki todistamisemme, kaikki saarnaamisemme, kaikki taitomme, kaikki taloudenhoitomme ja kaikki poliittinen toimintamme ei tähtää mihinkään muuhun, kuin tuohon pyhään päämäärään.

Kristillisen politiikan ensisijainen päämäärä on siis maan valtaaminen – miesten, perheiden, laitosten, virkakoneistojen, oikeusistuinten ja hallitusten – Kristuksen valtakunnalle. Se on uudelleen vahvistaa Jumalan Sanan auktoriteetti ylimmäiseksi yli kaikkien tuomioiden, yli kaiken lainsäädännön, yli kaikkien julistusten, perustuslakien ja liittoutumien. Aito kristillinen poliittinen toiminta pyrkii suitsimaan ihmisten intohimoja ja hillitsemään poikkeamisen mallia Jumalan hallinnan alaisuudessa.

Onneksi johtuen perustajaisiemme teokraattisesta suuntautuneisuudesta maallamme on käytännössä koko koneisto paikalla sellaisen valtauksen toteuttamiseksi. Valitettavasti evankeliumin viholliset ovat yhdessä jäytäneet näiden jumalisten perustusten voimaa. [11]

Se tosiasia, että NAR suunnittelee nyt telttailla Washington, D.C:n Ellipsillä, on huolestuttavaa.

Mikä on Tabernacle of David -harhaoppi?

Latter Rain -piireissä näyttää olevan neljä keskeistä ideaa Daavidin Maja-opetuksen (TOD) sisällä.

1. TOD on osa uusia profeettoja lopunajan seurakunnassa.
2. TOD laajentaa ja suosittelee ”ennallistettujen” apostolien ja profeettojen palvelutyötä.
3. TOD vetää (invokes, attracts) Jumalan näkyvän, konkreettisen (manifest) läsnäolon.
4. TOD on hengellisen sodankäynnin väkevä ase.

Riippuvuus fyysisistä manifestaatioista nykyisessä profeetallisessa herätyksessä yhdistetään usein suoraan TOD-tyypin ylistykseen. TOD-porukka väittää, että pitkäkestoinen toistava ylistys tavallisesti saa Jumalan ”ilmestymään (show up)”, joten ylistysmenetelmistä tulee usein alkusoitto Jumalan ilmestymiselle voimassa. ”Ilmestyminen (showing up)” on lyhenne kokonaiselle luettelolle Latter-Rain -herätykseen liittyviä fyysisiä manifestaatioita. Oikean lajin ylistys vetää manifestaatioita, jotka ovat merkki, että Jumala on ilmestynyt.

Jatka lukemista....

THE RESTORATION OF DAVIDIC WARFARE/WORSHIP 
By Orrel Steinkamp, The Plumbline, Volume 7, No. 4, September/October 2002


Endnotes:
1. Email from John & Jolene Hamill, HAPN (Heartland Apostolic Prayer Network), "8-8-12 DAVID’S TENT DC PRAYER BEGINS!"
2. Email from John & Jolene Hamill, HAPN (Heartland Apostolic Prayer Network), 8-16-12, "PROTECT AND DEFEND! PRAYER FOR DAVID'S TENT!"
3. Thomas Kenny, "David's Tent D.C. Launches September 25 on The White House Ellipse:
Historic 40 Days of 24-7 Worship Will Happen Continuously Through Election Day",
http://www.christiannewswire.com/news/2553120468.html. The article stated that "DAVID'S TENT DC can be found on the web at www.davidstentdc.org."
4. Ibid.
5. Jon & Jolene Hamill, "ANNOUNCING DAVID’S TENT DC: SEPTEMBER 25-NOVEMBER 6",
http://www.usrpn.org/articles/single/announcing_davids_tent_dc_september_25_november_6
6. HAPN, 8-8-12, Ibid.
7. Kenny, Ibid.
8. HAPN, 8-8-12, Ibid.
9. HAPN, 8-16-12, Ibid.
10. Ibid.
11.  George Grant, The Changing of the Guard (Dominion Press 1987), "Reclaiming the Land," pp. 50-51, 
http://www.garynorth.com/freebooks/docs/pdf/the_changing_of_the_guard.pdf 

A special thank you to Susan J. Conway and Sarah H. Leslie for their assistance with this article project.   


posted by Discernment Research Group @ 9/03/2012 03:18:00 PM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com