Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Varma todiste että Obama on muslimi – Musta pastori kehottaa Amerikan mustia kristittyjä jättämään Demokraattisen puolueen – Protestantit Amerikassa jääneet ensimmäistä kertaa vähemmistöön

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje josta olen poiminut kolme osiota tähän julkaisuun. David Bay paljastaa aluksi presidentti Obaman käyttämän vihkisormuksen, jonka kaiverrusteksti osoittaa kiistattomasti Barack Obaman olevan harras muslimi. Se merkitsee sitä että Amerikkaa on johtanut viimeiset neljä vuotta islamilainen johtaja. Toiseksi siteerataan huomattavaa amerikkalaista mustaa pastoria joka kehottaa mustia kristittyjä Amerikassa vetäytymään Demokraattipuolueen kannattamisesta, koska puolueesta on tullut niin antikristillinen ja jumalavastainen nykyään. Pastori puhuu YouTube-videolla. Kolmanneksi David kertoo että protestanttisten aikuisten osuus amerikkalaisista on pudonnut ennätysalhaiselle tasolle. Uskonnottomuus on kasvanut viime aikoina nopeasti maassa. Nykykehitykseen voi olla syynä se, etteivät protestanttiset kristityt Amerikassa ole enää ”maan suola” ja ovat kadottaneet hengellisen arvostelukyvyn ja tulleet petetyiksi eksytyksillä. Tämän suunnan Raamattu toki ennustaa tapahtuvaksi viimeisinä päivinä kun luopumus valtaa alaa. Se puolestaan johtaa Antikristuksen ilmestymiseen. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 9.10.2012

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------

UPDATED ARTICLE

(Päivitetty keskipäivällä 10.10.2012)


I. Varma todiste siitä että presidentti Barack Obama on muslimi!

Hän on päivittäin väläytellyt tätä todistetta 30 vuoden ajan.

UUTISKATSAUS: ”Obaman sormus: ’Ei ole muuta jumalaa kuin Allah’ ”, By Jerome Corsi, World Net Daily, 10. lokakuuta 2012

”Opiskelijana Harvardin lakikoulussa, poikamiehenä silloin, Barack Obaman tapa käyttää kultarengasta hänen vihkisormus-sormessaan askarrutti hänen kollegojaan. Nyt, vasta julkistetut valokuvat Obamasta 1980-luvulla osoittavat että sormus, jota Obama käytti hänen vihkisormus-sormessaan naimattomana opiskelijana, on sama sormus jonka Michelle Robinson asetti hänen sormeensa parin vihkimisseremoniassa vuonna 1992.”

Samalla kun monet ihmiset olivat ymmällään sormuksesta, jahka henkilö jolle arabiankieli ja Islamin käytäntö oli tuttu, näki sormuksen, hän tiesi tarkalleen mitä se merkitsi. Tämä sormus merkitsee sitä että henkilö käyttäessään sitä on muslimi, elinikäinen muslimi!

”…Arabiankielen ja islamilaisten asiantuntijoiden mukaan, sormus, jota Obama on käyttänyt yli 30 vuoden ajan, koristellaan Islamin uskontunnustuksen, Shahadan, ensimmäisellä osalla: ’Ei ole olemassa muuta jumalaa kuin Allah’. Shahada on ensimmäinen Islamin viidestä peruspilarista, ilmaisten kahta perustavanlaatuista uskomusta jotka tekevät henkilöstä muslimin: ’Ei ole olemassa muuta jumalaa kuin Allah, ja Muhammed on Allahin profeetta’.”

”Shahadan vilpitön lausunta on ainoa vaatimus muslimiksi tulemisessa, kun se ilmaisee henkilön torjuntaa kaikkien muiden jumalien kohdalla … Käyttämällä Shahadaa koruissa, henkilö viestittää että Allah on kontrollissa koskien kaikkia olosuhteita. Allah kontrolloi sinua; Allah on yksi ja ainoa.”

Hienoa! Neljän viime vuoden ajan, kaikkein mahtavin mies maailmassa ja mies, joka kontrolloi ydinaseiden laukaisukoodeja ja joka voi määrätä tämän kansakunnan sotaan, on radikaali, fundamentalistinen muslimi. Jos hän on radikaali muslimi, niin sitten hän vihaa tätä maata – ja Israelia!

Amerikan juutalaisten äänestäjien pitäisi säpsähtää kauhusta tämän vakuuttavan todisteen suhteen että Barack Hussein Obama on palava uskoaan harjoittava muslimi. Kriittisenä ajankohtana sota-aikana, kun Israel on hiuskarvan varassa hyökkääjiään vastaan, ja kun minuutit ratkaisevat kohtalon, tuleeko muslimi Obama määräämään varusteiden toimituksia? Tuleeko hän määräämään amerikkalaisia lentokoneita tai merivoimien joukkoja kiiruhtamaan Israelin avuksi?

Kiista Obaman syntymätodistuksen suhteen ehdottomasti kalpenee tämän konkreettisen todisteen rinnalla että hän on uskoaan harjoittava muslimi!!

Minä en ole järkyttynyt suurestikaan viimeisten 20 vuoden aikana, koska tapahtumat seuraavat Illuminatin suunnitelmaa ja Raamatun profetioita. Mutta, minun täytyy kertoa sinulle että tämä paljastus järkyttää minua. Kuinka presidentti Bush saattoi määrätä meidän joukkomme sotaan kukistaakseen islamilaisen johtajan nimeltään ’Hussein’, vain valitakseen vaaleilla islamistisen johtajan nimeltä ’Hussein’ Yhdysvaltojen presidentinvirkaan?

Barack Hussein Obaman täytyy mennä!


DVD

II. Musta pastori antaa herätyshuudon kristityille mustille jättämään Demokraattisen puolueen.

Viimeinkin, musta pastori näkee totuuden, ja on tarpeeksi rohkea huutamaan varoituksen.

UUTISKATSAUS: ”Piispa E.W. Jackson’in viesti mustille kristityille”, Videoklippi YouTubesta, ’Ministers Taking A Stand (Kantaaottavat papit)’ -järjestön perustaja

”On tullut aika päättää orjamainen vihkiytyminen Demokraattiseen puolueeseen. He ovat loukanneet meitä, hyväksikäyttäneet meitä ja manipuloineet meitä. He ovat kyllästäneet mustien yhteisön naurettavilla valheilla … He luulevat että me olemme tyhmiä, ajatellen että nämä valheet pitävät meidät vangittuina, samalla kun he rikkovat kaikkea johon me uskomme kristittyinä.”



”Demokraattinen puolue on synnyttänyt epäpyhän liiton tiettyjen niin kutsuttujen kansalaisoikeusjohtajien kanssa jotka ovat yhteydessä ryhmiin kuten Planned Parenthood, järjestö, joka on ollut vastuussa kymmenien miljoonien mustien vauvojen murhaamisesta. Planned Parenthood on ollut paljon kuolettavampi mustien elämiin kuin KKK (Ku Klux Klan) koskaan oli. Ja Demokraattinen puolue ja mustat kansalaisoikeusjohtajat ovat kumppaneita tässä mustien kansanmurhassa.”

”Demokraattinen puolue on rinnastanut homoseksuaalisuuden mustana olemiseen … jälleen yksi törkeä valhe … he sanovat vastustuksen samaa sukupuolta oleviin avioliittoihin olevan samaa kuin vastustus mustien avioliittoja kohtaan … Ei kenenkään kristityn pitäisi tukea tällaista … Demokraattinen puolue on nyt ilmoittanut samaa sukupuolta olevat avioliitot viralliseksi osaksi sen puolueohjelmaa, ja silti mustat kristityt pysyvät tuossa puolueessa? Kansalaisoikeuksien auktoriteetit (The Civil Rights Establishment) on pettänyt mustat, kristityt ja Jumalan Kaikkivaltiaan, vain 30 hopeakolikosta Demokraattiselta puolueelta … Häpeä meille salliessamme myydä itsemme korkeimmalle tarjoajalle. Me kuulumme Jumalalle. Meidän esi-isämme myytiin orjuuteen vastoin heidän tahtoaan satoja vuosia sitten, mutta me olemme menossa orjamarkkinoille vapaaehtoisesti tänä päivänä …”

Nyt pastori äityy todella vakavaksi ja käytännölliseksi.

”Jos pastorisi kehottaa sinua äänestämään puoluetta joka parjaa Jeesusta, sinun täytyy jättää tuo seurakunta. Mustien pastoreiden täytyy myös vastata tulevaisuudessa kannattivatko he Jeesusta vai Demokraattista puoluetta … vuosien kuluessa, Demokraattisesta puolueesta on tullut antikristillinen, raamattuvastainen, perhevastainen ja jumalavastainen.”

”Demokraattisesta puolueesta on myös tulossa kasvavassa määrin Israel-vastainen … Raamattu sanoo että Jumala kiroaa ne jotka kiroavat Israelia. Haluatko sinä olevan kirottu heidän kanssaan? On tullut aika vetäytyä Demokraattipuolueesta ja kieltäytyä tukemasta sen kandidaatteja heidän kapinassaan Jumalaa vastaan. Ei ole kyse puolueesta, vaan periaatteesta. Ei ole kyse rodusta, vaan oikeudenmukaisuudesta. Ja sinä tulet seisomaan Jumalan edessä tehdessäsi tiliä valinnoistasi ja motiiveistasi. Me emme tarvitse Demokraattipuoluetta, tai mitään puoluetta, me tarvitsemme Jumalaa.”

”On tullut aika ottaa kantaa. Vetäydy heidän keskuudestaan. Exodus käyntiin nyt.”

Samalla kun minä varmasti uskon tämän pastorin olevan tismalleen oikeassa hänen havainnoissaan koskien mustien tarvetta vetäytyä Demokraattisesta puolueesta, minä myös uskon että sama yleinen totuus vallitsee koskien konservatiivisten valkoisten kristittyjen vetäytymistä pois Republikaanisesta puolueesta. Valkoiset kristityt ovat aivan yhtä tiukasti sidottuja valheisiin ja Republikaanipuolueen agendaan kuin mustat kristityt ovat sidottuja Demokraattipuolueeseen.

Cutting Edge on pitkään opettanut, ettei ole olemassa rahtuakaan eroa Demokraattisen ja Republikaanisen puolueen kesken. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi meidän Headline News -artikkelimme tästä aiheesta.

”Tiedosta tukahduttava globaali voima joka dominoi/kontrolloi sekä Demokraattista että Republikaanista puoluetta” -- NEWS2479.


Trailer

VI. Ensimmäistä kertaa Amerikan historiassa, protestantit eivät enää muodosta uskonnollisen yhteyden enemmistöä.

Kauan ennakoitu kristillisen kirkon luopumus on nyt niin syvää ja niin laajaa että Antikristus voisi nousta.

UUTISKATSAUS: ”Protestantit eivät enää ole enemmistö USA:ssa”, CBS News, 9. lokakuuta 2012

”Ensimmäistä kertaa maan historiassa, Yhdysvalloilla ei ole protestanttista enemmistöä, uuden tutkimuksen mukaan. Eräs syy: Amerikkalaisten lukumäärä joilla ei ole mitään uskonnollista kytköstä on nousussa. Protestanttisten aikuisten prosenttiosuus USA:ssa on nyt saavuttanut 48 prosentin alhaisuustason, ensimmäinen kerta kun Pew Forum on Religion & Public Life on uutisoinut varmuudella että lukema on pudonnut alle 50 prosentin. Pudotusta on pitkään ennakoitu ja tulee aikana jolloin protestantteja ei ole yhtään USA:n Korkeimmassa oikeudessa ja Republikaaneilla on heidän ensimmäinen presidentillinen ehdokaspari ilman yhtäkään protestanttiehdokasta.”

Protestanttiset kristityt ovat kadottaneet meidän ”maan suola” -vaikutuksen ihmisiin. Jeesus varoitti että ”Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.” (Matt. 5:13)

Protestanttiset kristityt ovat menettäneet meidän kykymme ehkäistä hengellistä löyhkää koskien väärää oppia ja vääriä käytäntöjä. Enää ei protestanttisista saarnatuoleista kuulu jylisevää saarnaamista joka on tarpeeksi voimakasta vaikuttamaan pelastumattomiin kirkon seinien ulkopuolella. Sen tähden, useimmat kristityt nykypäivänä ovat ”hyviä ilmaiseksi” ja heitä tullaan pian vainoamaan suuresti kaikkialla meidän maassa.

Kristityt johtajat jotka johdattavat joukkojaan pois vakiintuneesta kristillisestä opista ovat kirjaimellisesti avaamassa ovea Antikristuksen ilmaantumiselle maailman näyttämölle! Kun synnin mies ilmestyy maapallolle, liian monet kristityt pastorit tulevat olemaan tien näyttäjinä.

Meidän uusi yläpuolella näytetty DVD, "Countdown To Eternity: Worldwide Upheaval / Rise of Unprecedented Falsehood" (”Lähtölaskenta ikuisuuteen: Ennennäkemättömän valheellisuuden maailmanlaajuinen kuohunta/nousu”) vangitsee täsmällisesti tämän aitojen kristittyjen vaikutusvallan romahduksen. Niin hirvittävä kuin tämä uutinen onkin, se sisältää profeetallisen ”hopeasisäpinnan”. Sinä ymmärrät, apostoli Paavali sanoo että Antikristus ei voi nousta ennen kuin aito kristillisyys joutuu jyrkkään laskuun.

”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy…” (2 Tess. 2:3, KR 33/38)

"Let no one deceive or beguile you in any way, for that day will not come except the apostasy comes first, unless the predicted great falling away of those who have professed to be Christians has come, and the man of lawlessness (sin) is revealed..." (2 Thessalonians 2:3; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com