Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. lokakuuta 2012

Hengellinen globalisoituminen – merkki Jeesuksen toisesta tulemuksesta

Tässä artikkelissa otetaan kantaa hengelliseen laumasieluisuuteen tai yhteisö-ajattelutapaan joka pyrkii tuomaan kaikki maailman uskomusjärjestelmät yhteen välittämättä lainkaan kristinuskon keskeisistä totuuksista. Tämä ”globalisoituminen hengellisesti” tapahtuu nykyisin pääasiassa ’Esiintulevan Kirkon’ (Emerging Church, jälkimoderni kristillinen liike) kautta joka keskittyy globaaliin yhteiseen hyvään luvaten kuulijoille onnellisuutta, maailman selviämistä ja ongelmien ratkaisemista yhteisöllisyyden avulla. Kaikki on kuitenkin vain suurta lopunajan petosta mikä valmistaa massoja Antikristuksen ilmestymiselle. Kyseessä on Raamatunkin ilmoittama väkevä eksytys joka saa ihmiset luopumaan Raamatun totuudesta ja palvomaan kokemuksellisuutta. Jeesuksen pääsanoma opetuslapsille, jotka kysyivät Häneltä maailman lopun merkkiä, oli katsoa, ettei kukaan eksytä heitä (Matt. 24). Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen

----------------------------------

Globaali yhteisö – merkki Hänen tulemuksestaan
A Global Community – The Sign Of His Coming

Commentary by Roger Oakland
www.understandthetimes.org
October 6th, 2012


Yli 400 000 seurakuntaa on nyt osallistunut Rick Warren'in päämäärätietoiseen ohjelmaan. Ilmiselvästi miljoonat kristityt ovat omaksuneet idean, että Kristuksen paluun yksityiskohdat eivät kuulu meille ja meidän täytyy auttaa tuomaan uusi uskonpuhdistus kitkemään ne globaalit ongelmat, jotka maaplaneetalla on edessään. Rick Warren'in mukaan me pystymme siihen vain, jos kaikki toimimme yhdessä.

Tämä yhteisyys/yhteisö-ajattelutapa on se sama sanoma, johon [okkultisti] Alice Bailey viittasi ”oikeina ihmissuhteina” ja sama, jonka esiintuleva kirkko toivoo välittävänsä maailman ihmisille. Henkilökohtaista yksilöllistä suhdetta Kristuksen kanssa pidetään itsekeskeisenä, koska se ei keskity globaaliin, yhteiseen hyvään. Yhteisöllinen hengellisyys nähdään ainoana tienä maailman selviämiseen. Kuuntele tämän päivän uuden uskonpudistuksen ajattelijoita:
Kirkko on vain ennakkoaavistus kokomaailman täydestä, luvatusta yhteisöstä … kirkko itsessään ei ole Jumalan luomakunnan päämäärä. — Walter Brueggemann, An Emergent Manifesto of Hope

Kirkolla kaikissa ilmaisuissaan—katolinen, evankelikaalinen, helluntailainen, protestanttinen ja monet muut—on 2.3 miljoonaa kannattajaa.… Käyttäkäämme ruohonjuuritason verkostoa, joka jo on maaperässä. On aika laittaa sivuun ennakkoluulomme ja toimia yhdessä. — Rick Warren, Forbes magazine

Olemme esiintulemassa kristillisen uskon uuteen aikakauteen globaalin yhteisön ”elävänä valona” … On välittömästi selvää, että tämän kaltaisen esiintulemisen täytyy johtaa yhteentulemiseen … eräänlaiseen suhteeseen, jota ei koskaan ennen ole ollut. — Brian McLaren
Valitettavasti esiintulevan kirkon leirissä niin usein mainittu ”globaali yhteisö” on peitekieltä maailmanlaajuiselle uskonnolliselle yhteisölle, joka käsittää kaikki uskomussysteemit. Kuten [New Age -johtaja] Neale Donald Walsch sanoi, se on ”globaali liike … jossa kukaan ei ole väärässä siinä, miten sitä tekee.”

Sen vauhdin, jolla tämä globaali yhteys kehittyy, pitäisi kertoa meille, että Kristuksen paluu voi hyvinkin olla lähellä. Ei kuitenkaan jokainen Kristuksen nimeä tunnustava tule olemaan valmis. Jeesus itse kysyi: ”Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” (Lk. 18:8). Kuten vertauksessa kymmenestä neitsyestä (Mt. 25:1-13) monet eivät tule olemaan valmiita, kun Herra palaa. Monet ovat vaipuneet uneen.

Muistatko, mitä Jeesus sanoi opetuslapsille, kun he kysyivät Häneltä: ”mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?” (Mt. 24:3) Hän ei sanonut heille, että koko maailma tulisi kokemaan hengellisen herätyksen kääntyen evankeliumiin. Sen sijaan Hän sanoi:
”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus' ja he eksyttävät monta.”
Jeesus varoitti, että Hänen paluutaan edeltävinä päivinä olisi niin suuri luopumus, että ”monet” eksytettäisiin. Kreikankielen sana monet tarkoittaa valtavaa määrää, tai suuria joukkoja. Itseasiassa enemmistö merkeistä, joita Jeesus käski odottaa, koski hengellistä petosta. Hän jopa varoitti, että olisi väärien Kristusten vääriä ilmestymisiä eli manifestaatioita, jotka liittyisivät valheellisiin merkkeihin ja ihmeisiin (Mt. 24:23-25).

Myös apostoli Paavali antoi Jeesuksen varoituksen petoksen ajasta, joka huijaisi koko maailman:
”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.” (2. Ts. 2:7-11)
Huomaa, kuinka Saatanan petossuunnitelma toimii. Kuten Eevan kiusauksessa paratiisissa hän ensin kyseenalaistaa, mitä Jumala on sanonut, saaden monet hylkäämään Raamatun erehtymättömänä Jumalan Sanana, tai eksymään outoihin Raamatun tulkintoihin vetämään jakeita ulos kontekstista. Seuraavaksi hän heikentää Jumalan Sanan niin, että se jää toiseksi kokemukselle. Eikö Jumala loppujen lopuksi haluakin kaikkien olevan onnellisia ja ”rakastavan” kaikkia? Tämä rakkaus tyypillisesti kääntyy hyväksymään kaikki ja myös heidän oudot uskomuksensa. Petos lopulta merkitsee Jumalan Sanan totuuden hylkäämistä valheen hyväksi samalla koko ajan luullen, että Jumalaa tässä palvellaan.

On varmaa, että Paavalin kirjoittamat varoittavat sanat Korinton seurakunnalle koskien Saatanan vietteleviä suunnitelmia, ovat tänä päivänä hyvin ajankohtaiset:
”Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan. Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.” (2. Kor. 11:3-4)
Monet ovat unohtaneet nämä Raamatun perusvaroitukset koskien viimeisiä päiviä, jolloin toinen evankeliumi ja toinen Jeesus esitetään petetylle maailmalle.

(for more information on this topic, read Faith Undone by Roger Oakland (suomennos tästä))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com