Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Lokakuu 2012

Tässä reilut kaksi vuotta sitten kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta lokakuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue X    October 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Oireita vallitsevasta antikristuksen hengestä!
(Symptoms Of A Prevalent Antichrist Spirit!)

”Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.”

Johannes 5:43

”Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.”

Matteus 24:23-24

”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.”

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-4

”Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.”

1. Johanneksenkirje 2:18


Tässä LTN:n numerossa, me valaisemme antikristuksen henkeä, joka on nyt noussut esiin näinä päivinä. Tämä kummallinen henki, joka usein omaksuu herjaavan messiaanisen äänensävyn, on tullut kasvavassa määrin vallitsevaksi näinä myöhempinä aikoina, ja Yhdysvaltojen vuoden 2012 presidentinvaalien myötä, jotka on säädetty tapahtuvaksi tulevina viikkoina, tämä saastainen antikristuksen henki ilmenee jälleen.

Ensimmäisessä Johanneksen kirjeessä, luvussa 2, jakeessa 18, meitä varoitetaan että monia antikristuksia nousisi ”viimeisenä aikana”. Yksi sellainen esimerkki antikristuksesta ei ole kukaan muu kuin Yhdysvaltain nykyinen presidentti, Barack Obama. Tämä tosiasia tuli selväksi kaikille arvostelukykyisille kristityille kun Obama pyrki presidentiksi ensimmäistä kertaa vuoden 2008 vaaleissa. Kampanjoidessaan presidentinvirkaa varten, Barack Obama antoi seuraavan lausunnon puheen aikana New Hampshiren osavaltiossa tammikuun 7:ntenä 2008, ”Valo tulee paistamaan tuon ikkunan läpi, valonsäde tulee laskeutumaan yllenne. Te tulette kokemaan jumalallisen ilmestyksen… ja te tulette yhtäkkiä käsittämään että teidän täytyy mennä vaaliuurnille ja äänestää Obamaa.” (1) Huolimatta vakuutteluistaan että hän on kristitty, Barack Obama ei ole tehnyt mitään estääkseen ihmisiä palvomasta häntä. Yhdessä sellaisessa esimerkissä yliopistoalueen sanomalehden toimittajatoveria nimeltä Maggie Mertens siteerattiin sanomasta, ”Obama on minun kotipoikani (homeboy). Ja minä en sano tuota siksi että hän on musta – minä sanon tuon viitaten noihin Urban Outfitters’in (urbaani miesten vaatetusliike) T-paitoihin muutama vuosi takaperin joissa luki ’Jesus is my homeboy’. Kyllä, minä juuri sanoin sen. Obama on minun Jeesukseni.” (2) Se oli myös vuonna 2008 jolloin Louis Farrakhan, uskonnollisen ryhmän nimeltä Nation of Islam johtaja julisti että Obama oli ”Messiaan sanansaattaja (herald of the Messiah)”. ”Te olette instrumentteja joita Jumala aikoo käyttää saadakseen aikaan yleismaailmallisen muutoksen, ja sen vuoksi Barack on vanginnut nuorison. Ja hän on vetänyt mukaansa nuoria ihmisiä poliittiseen prosessiin josta he eivät välittäneet yhtään. Se on merkki. Kun Messias puhuu, nuoriso kuulee, ja Messias on ehdottomasti puhumassa”, Farrakhan julisti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Veljet ja siskot, minulle Barack Obama on Messiaan sanansaattaja. Barack Obama on kuten pasuuna joka hälyttää teidät johonkin uuteen, jotakin parempaa on tulossa.” (3) Pop-laulaja Gordon Sumner, myös tunnettu nimellä Sting, ilmaisi myös ihailuaan Obamaa kohtaan. Artikkelissa joka julkaistiin lokakuussa 2009, Sumneria siteerattiin sanomasta, ”Monilla tavoin, hän (Obama) on Jumalan lähettämä, koska maailma on sekaisin.” (4)

Huolimatta useista rikotuista kampanjalupauksista ja latteasta työsuorituksesta lähtien vuodesta 2009, laaja kansanryhmä edelleen ilmaisee palvontaansa ja kiintymystään Obamaa kohtaan. Eräs sellainen esimerkki on kirja otsikolla ”The Gospel of Barack Hussein Obama According to Mark (Barack Hussein Obaman evankeliumi Mark’in mukaan)”, jonka on kirjoittanut Mark F. Bozzuti-Jones ja julkaistiin maaliskuun 20. päivänä 2012. Koskien kirjaa, Bozzuti-Jones totesi että se ”on suunniteltu perehdyttämään lukija meditaatioon koskien sitä mitä merkitsee olla ihminen, mitä merkitsee olla Jumalan ilmentymä, ja kuinka Barack Obama on ainutlaatuinen ja tärkeä Jumalan tahdon ilmentymä ihmisen menestymistä varten.” (5) Vielä yksi esimerkki Obamaan liittyvästä jumaloinnista havaittiin äskettäisessä Demokraattien kansallisessa puoluekokouksessa Charlotte’ssa, Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Kuudentoista kuukauden kalenteri, otsikolla ”Keep the Dream (Pidä unelmaa yllä)” ja julkaistiin miehen nimeltä James Hickman taholta, esittelee Jumalaa pilkkaavan sivun elokuulle. Sivu esittää kuvan Barack Obaman väitetystä syntymätodistuksesta ja kuvatekstin sanoilla ”Heaven Sent (Taivaan lähettämä)”. Noiden sanojen alapuolella, näytetään teksti Johanneksen evankeliumin luvusta 3:16, jossa lukee, ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (6)




http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/09/03/Obama-Messiah-complex-arrives-at-DNC


Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen (First Lady), Michelle Obama, on myös käyttänyt messiaanisia vivahteita kuvaillakseen aviomiestään. Puhuessaan kampanjakokouksessa huhtikuun 17. päivänä 2012, Michelle Obama julisti, ”Meillä on hämmästyttävä tarina kerrottavana. Presidentti on vienyt meidät pois pimeydestä ja kohti valoa.” (7) Lausuntoonsa ensimmäinen nainen on ottanut ominaisuuden Jumalalta ja soveltanut sitä aviomieheensä. Sillä kuten sanotaan 1. Pietarinkirjeen luvussa 2:9, ”Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa.”

Kun me tutkimme tosiasioita, tulee ilmeiseksi että Barack Obama on antikristus. Vaikkakaan minä en usko että hän on ”kadotuksen lapsi”, josta puhutaan 2. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 2, niin minä uskon että hän on olennainen osa Saatanan suunnitelmaa kaapata maailma ja perustaa uusi maailmanjärjestys. Kristittyinä, meidän täytyy aina olla tietoisia siitä, ettei meidän pitäisi koskaan suoda palvontaamme ja omistautumistamme ihmiseen. Sillä kuten Jeesus sanoi Saatanalle Luukkaan luvussa 4:8, ”… Kirjoitettu on: 'Sinun pitää kumartaman Herraa, sinun Jumalaasi, ja häntä ainoata palveleman'.”

On huomionarvoista että vaikka on olemassa monia ihmisiä joilla on epätavallinen ja epäpyhä kiintymys Barack Obamaan, Yhdysvalloissa on myöskin monia ihmisiä jotka vastustavat häntä. Itse asiassa, piirikunnan tuomari nimeltään Tom Head Lubbock’in piirikunnassa, Teksasissa, on varoittanut että voisi olla vakavia jälkiseurauksia jos Obamalle annetaan uudet neljä vuotta presidenttinä. ”Hän aikoo yrittää luovuttaakseen Yhdysvaltojen suvereniteetin YK:lle, ja mitä tulee tapahtumaan kun tuo tapahtuu? Minä ajattelen pahinta. Kansalaislevottomuutta, kansalaistottelemattomuutta, sisällissota ehkäpä. Ja me emme ainoastaan puhu muutamasta mellakasta ja mielenosoituksista täällä; me puhumme Lexingtonin ja Concordin taisteluista tarttua aseisiin ja koettaa päästä eroon kaverista”, arveli tuomari Head. (8) Tuleeko Amerikassa olemaan kansalaislevottomuuksia? Vain Jumala tietää varmasti, mutta kun me pohdimme tosiasiaa että hyvin monet ihmiset keskustelevat tästä mahdollisesta vaarasta Yhdysvalloissa, niin kaikkien tarkkanäköisten kristittyjen pitäisi olla kannustettuja laskeutumaan polvilleen ja etsimään Jumalaa sitäkin kiihkeämmin, kun me valvomme ja rukoilemme edessäolevina epävarmoina aikoina.

Sattumoisin, minun isäni, pastori David J. Meyer, tuotti DVD’n vuonna 2008 aiheella Barack Obamasta otsikon ollessa Profile of An Antichrist (Antikristuksen profiili, katso http://video.google.com/videoplay?docid=-6054696301896752957). Jos olet kiinnostunut hankkimaan kopion tästä DVD’stä, sinä voit kirjoittaa meidän postiosoitteeseen ja pyytää sellaista. Kuten kaikessa jota me tarjoamme, DVD’stä ei peritä maksua. Me toimimme kokonaan lahjoituksilla ja olemme tehneet niin lähes 32 vuotta.

[Todistuksia Barack Obaman antikristusolemuksesta voi katsoa seuraavista YouTube-videoista: http://www.youtube.com/watch?v=MnvpYVZnjzA ja http://www.youtube.com/watch?v=Ns0xDdQ43aQ ja http://www.youtube.com/watch?v=zqncQ85Q1qA sekä lopuksi Jonathan Kleckin pitkä video Obaman leikkausarvesta päässä ym.: http://www.youtube.com/watch?v=hUTKoJUqrYo. Suom. huom.]


Filmi kiihottamaan islamilaista maailmaa! (A Film To Incite The Islamic World!)

Heinäkuun 1:senä 2012, salaperäinen filmi ilmestyi videonjakamissivustolle nimeltä YouTube. Tämä video, joka on tunnettu eri nimillä, sisältäen nimet The Real Life of Muhammed ja The Innocence of Muslims, kuvaa miehen, jota islamilainen maailma pitää heidän profeettanaan, murhanhimoisena lapsia ahdistelevana pellenä. (9) Neljätoistaminuuttinen filmi dubattiin myöhemmin arabiaksi, ja syyskuun 8:ntena 2012, videopoiminto lähetettiin Egyptin islamistisella televisiokanavalla nimeltä Al-Nas TV. (10) Filmin julkistamisen vanavedessä, väkivaltaiset protestit ovat pyyhkäisseet läpi koko Lähi-idän, ja ainakin 47 ihmistä on saanut surmansa. (11) Islamilaisen uskon seuraajat pitävät mitä tahansa kuvausta Muhammedista, olipa se filmillä, piirroksissa, maalauksissa, tai millä tahansa muulla metodilla esitettynä, jumalanpilkkana ja rikoksena joka on kuolemalla rangaistava. Lukuisat hahmot islamilaisessa maailmassa ovatkin nyt vaatineet kostoa Yhdysvalloille ja Israelille, samalla kun toiset ovat pyytäneet Yhdysvaltoja julistamaan laittomaksi jumalanpilkan heidän profeettaansa vastaan. ”Loukkaus joka aiheutettiin sanansaattajalle (profeetta Muhammed) tulee laittamaan kaikki Amerikan intressit vaaraan ja me emme anna anteeksi heille sen vuoksi”, julisti Qais al-Khazdi, Asaib al-Haq -miliisin johtaja Irakissa. (12) Useissa maissa, käsittäen Pakistanin, Afganistanin ja Indonesian, protestoijat sytyttivät Amerikan lippuja tuleen ja messusivat, ”Kuolema Amerikalle!” Protestoijat, jotka toisinaan muuttuivat väkivaltaisiksi, eivät karttaneet ilmaisemasta heidän vihaansa Yhdysvaltoja kohtaan. ”Me tulemme puolustamaan profeettaamme kunnes meillä on verta halki meidän ruumiimme. Me emme salli kenenkään loukata häntä. Amerikkalaiset tulevat maksamaan heidän loukkauksestaan”, sanoi eräs protestoija Kabulissa, Afganistanissa. (13) Beirutissa, Libanonissa, terroristiryhmä Hizbollahin johtaja Sayyed Hassan Nasrallah antoi seuraavan julistuksen tuhansille libanonilaisille jotka kokoontuivat filmin protestiin, ”Jumalan profeetta, me uhraamme itsemme, veremme, ja sukulaisemme sinun arvokkuutesi ja kunniasi tähden.” (14) Iranin hallitus on myös tuominnut filmin ja luvannut ajaa takaa filmintekijöitä jotka ovat vastuullisia siitä. ”Varmastikin me tulemme etsimään, jäljittämään, ja ajamaan takaa tätä syyllistä henkilöä joka on loukannut 1,5 miljardia muslimia maailmassa”, totesi Iranin ensimmäinen varapresidentti, Mohammed Reza Rahini. (15) Samaan aikaan, Hafiz Saeed islamilaisesta järjestöstä nimeltä Jamatud Dawa pyysi Yhdysvaltoja kieltämään jumalanpilkan heidän profeettaansa vastaan protestikokouksessa Pakistanissa. ”USA:n täytyy laatia laki jumalanpilkkaa vastaan – tai me emme tule sallimaan USA:n konsulaattien toimintaa Pakistanissa”, Saeed julisti. (16)

Viime päivien islamilainen raivo on myös johtanut hyökkäyksiin Amerikan suurlähetystöjä vastaan tietyissä maissa, kuten Libyassa, Jemenissä, ja Egyptissä. Yksi sellainen tapaus sattui syyskuun 13. päivänä 2012 Jemenissä jolloin vihainen väkijoukko teki rynnäkön Yhdysvaltojen suurlähetystöön, rikkoi ikkunoita, poltti Amerikan lipun, ja korvasi sen mustalla sotalipulla julistaen, ”There is no god but Allah (Ei ole muuta jumalaa kuin Allah).” (17) Surullista kyllä, toinen hyökkäys, joka tapahtui syyskuun 11. päivänä 2012 Benghazi’ssa, Libyassa, johti Yhdysvaltain suurlähettilään Christopher Stevens’in ja kolmen muun amerikkalaisen kuolemaan. (18) Terroristiryhmä nimeltä Al-Qaida riemuitsi amerikkalaisten teurastuksista ja kehotti muslimeja ryhtymään lisätoimenpiteisiin, julistaen tarvetta ”puhdistaa meidän maa heidän saastastaan kostoksi profeetan kunnian puolesta”. (19)

Yhdysvalloissa, hallinnon virkailijat ovat kritisoineet Islamin vastaista filmiä ja ovat yrittäneet suostutella Googlea, yhtiötä, joka omistaa YouTuben, poistamaan videon kierrosta. Kuitenkin, Google on hylännyt pyynnön, valiten mieluummin sensuroida sitä vain niissä maissa missä se on laiton. ”Me olemme rajoittaneet pääsyn siihen maissa missä se on laiton kuten Intiassa ja Indonesiassa, yhtä hyvin kuin Libyassa ja Egyptissä, johtuen hyvin tulenherkistä tilanteista näissä kahdessa maassa”, Google lausahti. (20) Googlen kieltäytyminen filmin sensuroinnista on nostanut islamilaisten hahmojen vihaa sellaisten kuten Khalid Amayreh’in, huomattavan journalistin Hebronissa. ”Kyllä, me ymmärrämme Perustuslain ensimmäisen lisäyksen ja kaiken tästä materiaalista. Mutta sinun täytyy myös ymmärtää että meidän profeettamme on miljoona kertaa pyhempi kuin Amerikan perustuslaki”, Amayreh totesi. (21)

On valitettavaa että 14 minuutin filmi on kykenevä saamaan aikaan sellaista suuttumusta, vihaa, ja väkivaltaa ympäri maailman. Islamilainen suhtautuminen kostaa heidän profeettansa kunnia on jyrkässä vastakohdassa periaatteisiin joita kristityt noudattavat. Matteuksen luvussa 5:43-45, Jeesus ohjeisti meitä seuraavasti, ”Te olette kuulleet sanotuksi: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi'. Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin.” Apostoli Paavali myöskin kehotti meitä olemaan tavoittelematta kostoa Roomalaiskirjeen luvussa 12:18-21, joka lausuu, ”Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa. Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra". Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle". Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.”

Varautumisia sotaa varten! (Preparations For War!)

Useiden kuukausien ajan, Israel ja Iran ovat vaihtaneet sotauhkauksia edestakaisin, ja paljon spekulaatiota on tehty koskien sitä milloin ja saattaisiko aseellinen konflikti alkaa. Nämä ”sanomat sodasta” eivät ole vähentyneet, ja monet hahmot osallisina konfliktin molemmilla puolilla saavat ajatuksen siitä että näiden kahden kansakunnan välillä tulee pian olemaan sota kuulostamaan kuin itsestäänselvyydeltä.

Uusimmat raportit joita on nyt noussut pintaan osoittavat että Obaman hallinto on pyrkinyt loitontamaan itsensä Israelista viime viikkoina. Huteria suhteita Obaman ja Israelin välillä korostettiin juutalaisen sanomalehden nimeltä Yedioth Ahronoth raportissa, joka teki väitteen että Yhdysvallat oli käyttänyt sivukanavia välittäessään viestin Iranille ilmaisten että se ei tukisi Israelia hyökkäyksessä niin kauan kuin Iran pidättyisi tähtäämästä Amerikan intresseihin alueella. Kuitenkin, Yhdysvallat on ehdottomasti kieltänyt nämä syytökset. ”Minä voin kertoa teille, ettei varmasti ole olemassa mitään erimielisyyttä Yhdysvaltojen ja Israelin välillä kun tullaan välttämättömyyteen estää Irania hankkimasta ydinasetta”, vakuutti Valkoisen Talon tiedottaja Jay Carney. (22) On huomionarvoista että Barack Obama hylkäsi pyynnön Israelin pääministeri Banjamin Netanyahulta järjestää tapaaminen Yhdysvalloissa muka keskustellakseen mahdollisista sotilaallisista vaihtoehdoista. (23) Tämä hylkäys tuli sen jälkeen kun Netanyahu käynnisti heikosti peitetyn verbaalisen hyökkäyksen Obaman hallintoa vastaan kun hän julisti, ”Maailma sanoo Israelille ’Odota, on yhä aikaa’. Ja minä sanon ’Odottaa mitä? Odottaa mihin saakka?’ Niillä kansainvälisessä yhteisössä, jotka kieltäytyvät asettamasta punaisia linjoja Iranin eteen, ei ole moraalista oikeutta sijoittaa punaista valoa Israelin eteen.” (24) [Benjamin Netanyahu piti äskettäin YK:n yleiskokouksessa värikkään puheen jossa hän havainnollisti punaisen linjan vetämisen tärkeyttä Iranin ydinaseohjelman suhteen. Netanyahu esitti paperitaululla piirroksen Iranin ydinpommista jonka sytytyslanka palaa jo ja hän veti punakynällä viivan kohtaan jossa Iranin ydinmateriaalin rikastusaste saavuttaa kriittisen 90%:n tason ollen nykyään 70%:n tasolla. Siinä vaiheessa eli punaisen linjan kohdalla on enää muutamia viikkoja aikaa kun Iran pystyy valmistamaan käyttökelpoisen ydinpommin ja silloin viimeistään pitäisi iskeä Iranin ydinlaitoksiin. Israelin mukaan Iran saavuttaa 90%:n tason uraanin rikastusohjelmassa ensi kesään mennessä. Lue enemmän Netanyahun puheesta YK:ssa 27.9.2012 tästä (sis. videon). Puheen transkripti: http://www.latinospost.com/articles/4677/20120927/netanyahu-un-general-assembly-2012-speech-transcript-video-iran-palestine-nuclear-obama.htm. Suom. huom.]

Samaan aikaan, Israelin Channel 2 News’in raportin mukaan, Netanyahun ja Israelin puolustusministeri Ehud Barak ovat ”lähes lopullisesti” päässeet ratkaisuun hyökätä Iraniin. (25) Entinen Amerikan Israelin-suurlähettiläs, Martin Indyk, on myös ilmoittanut että on olemassa suuri todennäköisyys tuon sodan puhkeamiselle seuraavien kuuden kuukauden sisällä. ”On vielä aikaa, ehkä kuusi kuukautta, jopa pääministeri Netanyahun omalla aikataululla yrittää ja katsoa josko neuvotteluratkaisu voidaan löytää”, Indyk sanoi. Kuitenkin, hän varoitti että jos neuvottelut epäonnistuvat sota tulee todennäköisesti alkamaan vuonna 2013. ”Minä pelkään että 2013 tulee olemaan vuosi jonka kuluessa meillä tulee olemaan sotilaallinen yhteenotto Iranin kanssa”, Indyk kertoi toimittajille CBS’n uutisohjelmassa ”Face the Nation.” (26)

Kun useat julkiset henkilöt ovat jatkaneet heidän ajatustensa ilmaisemista sodan mahdollisuudesta, Iranin valtio on tehnyt yrityksiä osoittamaan sen sotilaallista mahtiaan. Perjantaina, syyskuun 21. päivänä 2012, Iranin armeija esitteli tuhansittain armeijan henkilökuntaa, sekä tankkeja ja ohjuksia, suuren yleisön nähtäväksi vuosien 1980-1988 Iran-Irak -sodan alkamisen vuosipäivän juhlinnan yhteydessä. (27) Iran on myös sijoittanut venäläisvalmisteisen sukellusveneen Persianlahdelle, juuri kun Iranin korkein johtaja, Ajatollah Khamenei, ilmoitti parannuksista Iranin asevoimiin. ”Aseistettujen joukkojen pitäisi olla kohennettuja sillä tavalla, ettei kukaan kykene häiritsemään voimakeinoin Iranin vahvistettua linnoitusta”, Khamenei julisti. (28) Yksi sellainen parannus Iranin armeijaa varten on uusi Meshkat-risteilyohjus, jolla kuulemma on 2,000 kilometrin, tai 1,242 mailin, kantomatka. Sellaisten ohjusten kerrotaan kykenevän iskemään moniin kaupunkeihin Israelissa, käsittäen Jerusalemin. (29) Iranin hallinto on tehnyt selväksi sen että he odottavat Israelin hyökkäävän. ”Heidän uhkauksensa vain näyttävät toteen sen että heidän vihamielisyytensä Islamin ja vallankumouksen suhteen on syvää, ja lopulta tämä vihamielisyys johtaa fyysiseen konfliktiin”, totesi Mohammad Ali Jafari, Iranin vallankumouskaartin komentaja. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Sota tulee ilmaantumaan, mutta ei ole selvää missä tai milloin se tulee olemaan. Israel tavoittelee sotaa meidän kanssa, mutta ei ole selvää milloin sota tulee esiintymään.” (30)

Israelin ja Iranin kansakunnat voivat pian olla sodassa. Sellaisen konfliktin jälkiseuraukset voisivat olla paljon tuhoisampia kuin useat ihmiset osaavat aavistaakaan ja se voisi johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan. Minä rukoilen että sellainen tragedia voidaan välttää; kuitenkin, molemmat osapuolet tuntuvat päättäväisemmiltä kuin koskaan tuhotakseen toisensa. Itse asiassa, Iranin puolustusministeri Ahmad Vahidi’lla on suuri toive konfliktille, koska hän uskoo sen johtavan suureen sotaan, ja islamilaisen uskonnollisen hahmon, joka tunnetaan 12. imaamina eli Mahdina, ilmestymiseen. Tämän imaamin, tiettyjen islamilaisten traditioiden mukaisesti, odotetaan surmaavan kaikki jotka vastustavat Islamia ja nostavan heidän uskontonsa lipun maailman kaikissa kolkissa. (31) Niin suuren epävarmuuden myötä näinä päivinä, on äärimmäisen tärkeää että me jatkamme valvomista ja rukoilemista.

Uusi konflikti Aasiassa! (A New Conflict In Asia!)

Juuri kun me näemme islamilaisen maailman kokoontuvan väkivaltaisiin protesteihin ja rakentumista mahdolliseen sotaan Israelin ja Iranin välillä, niin samaten konflikti on nyt noussut pintaan Aasiassa. Jännitteet ovat leimahtaneet Japanin ja Kiinan välille kiistellyn saarijonon suhteen, jota kumpikin maa väittää omakseen. Kiista alkoi kun Japanin hallitus osti kolme saarta Senkaku’n saarijonossa (Diaoyu-saaret kiinaksi) yksityisiltä omistajilta, jotka tehokkaasti kansallistivat niitä. (32) Reaktiona, Kiina lähetti kuusi tarkkailulaivaa kiistellylle alueelle ja antoi varoituksen japanilaisille aluksille jotka sijaitsivat lähellä saaria. ”Teidän alustenne toimet rikkovat Kiinan suvereniteettia ja oikeuksia. Mikä tahansa yksipuolinen teko teidän puolelta koskien Diaoyu-saaria ja sen tytärsaaria on laiton ja pätemätön. Please lopettakaa kaikki loukkaavat teot. Muutoin, teidän puoli tulee kantamaan seuraukset jotka aiheutettiin toimillanne”, ilmoitti Kiinan laivaston valvontaupseeri radioviestissä japanilaisille aluksille. (33)

Japanin päätös ostaa saaret on saanut aikaan nationalistisen tulisieluisuuden Kiinassa tuhansien kiinalaisten kerääntyessä protestoimaan Japania vastaan. Eräs sellainen protesti sattui Japanin suurlähetystön luona Pekingissä, Kiinassa, syyskuun 15. päivänä 2012. Mellakkapoliisi kutsuttiin näyttämölle kontrolloimaan väkijoukkoa joka koostui suunnilleen kahdestatuhannesta vihaisesta protestoijasta, joista jotkut heittelivät kiviä ja muita esineitä japanilaista rakennusta kohti. (34) Johtuen vaarallisista olosuhteista ja uhista Japanin kansalaisia ja yhtiöitä vastaan, lukuisia liikeyrityksiä pakotettiin väliaikaisesti sulkemaan niiden toiminnot Kiinassa. Jotkut näistä yrityksistä käsittävät Mazda Motor Corporation’in, Nissan Motor Company’n, Canon’in, ja Panasonic’in. (35) Liittyen massiivisiin protesteihin joita esiintyi Kiinassa, Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Hong Lei antoi seuraavan lausunnon, ”Vakavan tuhoisat seuraukset Japanin laittomasta Diaoyu-saarten ostosta ovat vankasti nousemassa esiin, ja Japanin pitäisi kantaa vastuu tästä.” (36) Yhdysvaltain puolustusministeri Leon Panetta ilmaisi syvää huolta konfliktin suhteen Kiinan ja Japanin välillä. ”Ilmiselvästi me olemme huolissamme mielenosoituksista ja konfliktista Senkaku-saarten suhteen. On äärimmäisen tärkeää että diplomaattisia keinoja molemmin puolin käytetään yrityksessä ratkaista rakentavasti nämä riitakysymykset”, Panetta totesi. Toisessa vakavassa lausunnossa joka annettiin toimittajille, Panetta myöskin selitti, ”Se kasvattaa mahdollisuutta että väärä arviointi yhdellä puolella tai toisella voisi johtaa väkivaltaan, ja voisi johtaa konfliktiin. Ja tuolla konfliktilla sen jälkeen olisi potentiaalia laajeta.” (37) Panetta teki myös selväksi sen että Yhdysvallat tukisi Japania konfliktin tapauksessa Kiinan kanssa. ”Tietysti me seisomme meidän sopimusvelvoitteidemme takana. Ne ovat kestäviä, ja se ei muutu”, Panetta sanoi. (38)

Obaman talousohjelman vaikutus! (The Impact Of Obama's Economic Plan!)

Heinäkuussa 2012, Barack Obama puhui varojenkeruutilaisuudessa Oaklandissa, Kaliforniassa, jossa hän puheessaan vakuutteli hänen talouskäytäntöjään, ”Me olemme kokeilleet ohjelmaamme – ja se toimi.” (39) Jos Obama pitää hänen taloudellisia menettelytapoja onnistuneena, meidän täytyy pysähtyä ja kysyä itseltämme mitä hän tarkalleen toivoi toteuttavansa alun alkaen. Itse asiassa, viime päivinä on noussut pintaan lukuisia uutisraportteja osoittaen että amerikkalaiset ovat paljon pahemmassa jamassa kuin heidän uskotaan olevan.

Vaikka virallinen työttömyysaste putosi 8,3 prosentista 8,1 prosenttiin syyskuussa 2012, vähennys aiheutettiin pikemminkin pääosin amerikkalaisten lähdöllä työvoimasta kuin että uusia työpaikkoja oltaisiin luotu. Itse asiassa, Bloombergin julkaisema uutisraportti totesi että 368,000 amerikkalaista lopetti työn etsimisen elokuussa 2012. (40) Hämmästyttävää kyllä, taantuman aikana työllistettiin enemmän amerikkalaisia kuin heitä työllistetään tällä hetkellä, The Weekly Standard’in raportin mukaan. Tänä nykyisenä aikana, vain 58,3 prosenttia kaikista työikäisistä amerikkalaisista on työllistettynä. Taantuman aikana tämä prosenttiosuus oli 59,4 prosenttia. (41)

Jos eräs Barack Obaman tavoitteista oli muuttaa Yhdysvallat rutiköyhäksi hyvinvointivaltioksi, hän on onnistunut tuossa suhteessa. Surullista kyllä, 265,000 amerikkalaista lisättiin ruokakuponkiohjelmaan huhtikuusta kesäkuuhun 2012. Tämä on luku joka ylittää amerikkalaisten määrän jotka kykenivät löytämään työpaikan tuona samana aikajaksona. (42) Ruokakuponkien vastaanottajien kokonaismäärä saavutti 46,7 miljoonaa ihmistä kesäkuussa 2012. (43) Samaan aikaan, kodittomuus New York City’ssä on noussut 41,000 ihmiseen, 19,000:n noista ihmisistä ollessa lapsia. Tämä surullinen asioiden tila yllytti Patrick Markee’ta Kodittomien liitosta (the Coalition for the Homeless) sanomaan, ”Suuren laman (the Great Depression) synkistä päivistä lähtien ei New York City’ssa ole ollut 20,000 lasta nukkumassa kodittomina joka yö.” (44)

Juuri kun Yhdysvaltain liittovaltio jatkaa kansallisen velan lisäämistä huikealla tahdilla, varoituksia ympäri maailman ollaan kuulemassa, ilmoittamalla että tulevaisuus Yhdysvalloissa voisi olla hyvin kolkko. ”Vaalien edellä Yhdysvalloissa on olemassa suurta epävarmuutta kurssin suhteen jonka amerikkalaiset poliitikot omaksuvat käsitellessään USA:n hallinnon velkoja, jotka ovat aivan liian suuria. Meidän täytyy muistuttaa itseämme tuosta joskus ja globaali talous tietää siitä ja on sen taakoittama”, totesi Saksan rahaministeri Wolfgang Schaeuble. (45) Kansallisen velan ylittäessä nyt kuusitoista biljoonaa dollaria Yhdysvalloissa, (46) luottoluokituslaitos Egan-Jones on jälleen kerran laskenut heidän luottoluokitustaan Yhdysvaltojen kohdalla. Yksi syistä, joka annettiin laskulle, oli Federal Reserven (USA:n keskuspankki) pääjohtajan Ben Bernanken päätös käynnistää toinen määrällisen elvytyksen kierros, joka tulee pumppaamaan 40 miljardia dollaria Amerikan talouteen joka kuukausi määrittelemättömälle kestoajalle. (47)

Lopuksi, minä tiedän että olisi paljon enemmän jota voitaisiin sanoa näistä epävarmoista ajoista joissa me elämme, ja me tulemme selostamaan joitakin noista aihepiireistä seuraavissa Last Trumpet Newsletterin numeroissa. Yksi asia josta minä olen varma, on se, että meidän täytyy katsahtaa Jumalaan ja panna toivomme ja luottamuksemme Häneen. Minä en haluaisi kohdata tämän maailman haasteita ilman meidän Vapahtajamme opastavaa kättä, ja kiitollisina me tiedämme että Hän ei koskaan hylkää meitä. Sillä kuten Jeesus sanoi meille Johanneksen luvussa 14:16-18, ”Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti, totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva. En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sisimpääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille teille jotka niin jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. Se on nöyräksi tekevä ajatus tietää että meitä pidetään teidän huomioonottamisenne arvoisena, ja me kiitämme Jumalaa resursseista ja kyvyistä joita Hän on suonut meille toteuttamaan tätä ministeriötä. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, pieniä tai suuria, please tuntekaa tervetulleiksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Me tiedämme kokemuksesta että Jumala totisesti kuulee jokaisen rukouksen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. WorldNetDaily, October 10, 2008, By WorldNetDaily, http://wnd.com.
02. WorldNetDaily, October 16, 2008, By WorldNetDaily, http://wnd.com.
03. WorldNetDaily, October 10, 2008, By WorldNetDaily, http://wnd.com.
04. WorldNetDaily, October 29, 2009, By WorldNetDaily, http://wnd.com.
05. Amazon.com, The Gospel of Barack Hussein Obama According to Mark, Official Book Description, By Mark F. Bozzuti-Jones http://amazon.com.
06. Breitbart, September 3, 2012, By William Bigelow, http://breitbart.com.
07. The Weekly Standard, April 17, 2012, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
08. Fox 34 News, August 23, 2012, By Fox 34 News, http://myfoxlubbock.com.
09. Wikipedia, Innocence of Muslims http://en.wikipedia.org/wiki/Innocence_of_muslims.
10. Ibid.
11. Associated Press, September 21, 2012, By Associated Press, http://news.yahoo.com.
12. Reuters News Service, September 13, 2012, By Suadad al-Salhy, Baghdad, Iraq.
13. Reuters News Service, September 17, 2012, By Mirwais Harooni, Kabul, Afghanistan.
14. Ibid.
15. Ibid.
16. The Express Tribune, September 17, 2012, By Rana Tanveer, http://tribune.com.pk.
17. Associated Press, September 13, 2012, By Associated Press, Sanaa, Yemen.
18. Ibid.
19. Associated Press, September 18, 2012, By Maamoun Youssef, Cairo, Egypt.
20. Reuters News Service, September 17, 2012, By Gerry Shih, San Francisco, California.
21. Associated Press, September 18, 2012, By Gillian Flaccus, Cerritos, California.
22. Associated Press, September 14, 2012, By Daniel Estrin, Jerusalem, Israel.
23. Reuters News Service, September 11, 2012, By Jeffrey Heller, Jerusalem, Israel.
24. Ibid.
25. The Times of Israel, August 11, 2012, By Times of Israel Staff, http://timesofisrael.com.
26. The Times of Israel, September 17, 2012, By Michal Shmulovich, http://timesofisrael.com.
27. France24, September 21, 2012, By Blade, http://france24.com/en.
28. Associated Press, September 18, 2012, By Nasser Karimi, Tehran, Iran.
29. The Washington Free Beacon, September 10, 2012, By Adam Kredo, http://freebeacon.com.
30. Reuters News Service, September 22, 2012, By Yeganeh Torbati, Dubai, United Arab Emirates.
31. WorldNetDaily, By Reza Kahlili, September 20, 2012, http://wnd.com.
32. Associated Press, September 14, 2012, By Malcolm Foster, Tokyo, Japan.
33. Ibid.
34. AFP News, September 16, 2012, By Neil Connor, http://news.yahoo.com.
35. Reuters News Service, September 17, 2012, By Kazunori Takada and Chris Buckley, Shanghai/Beijing, China.
36. Ibid.
37. AFP News, September 17, 2012, By Dan De Luce, http://news.yahoo.com.
38. Ibid.
39. The Washington Examiner, July 24, 2012, By Joel Gehrke, http://washingtonexaminer.com.
40. Bloomberg News, September 7, 2012, By Shobhana Chandra, http://bloomberg.com.
41. The Weekly Standard, September 10, 2012, By Jeffrey H. Anderson, http://weeklystandard.com.
42. The Weekly Standard, September 21, 2012, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
43. Bloomberg News, September 4, 2012, By Alan Bjerga, http://bloomberg.com.
44. The Huffington Post, September 10, 2012, By The Huffington Post, http://huffingtonpost.com.
45. Reuters News Service, September 11, 2012, By Reuters News Service, http://reuters.com.
46. Fox News, September 4, 2012, By Greg Wilson, http://foxnews.com.
47. CNBC, September 14, 2012, By CNBC, http://cnbc.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com