Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2012

Tässä noin kaksi ja puoli vuotta sitten kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta marraskuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue XI    November 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Sukupolvi jota pimeyden voimat piirittävät!
(A Generation Under Siege By The Forces Of Darkness!)

”Mutta jos hän kärsii kristittynä, älköön hävetkö, vaan ylistäköön sen nimensä tähden Jumalaa. Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset? Ja "jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?"”

1. Pietarinkirje 4:16-18

”Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa? Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?"”

Luukas 18:7-8

”Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu.”

Joel 2:32

”Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.”

Ilmestyskirja 12:17


Tässä LTN:n numerossa, me tutkistelemme meidän päiviemme ajankohtaisia tapahtumia ja monia indikaattoreita siitä että tämä maailma on pimeyden voimien piirittämä. Me tulemme myös tarkastelemaan joitakin vaaroista jotka uhkaavat maapalloa ja katsomme Pyhiin Kirjoituksiin saadaksemme selvää ymmärrystä tästä nykyisestä ajasta.

Toisen Tessalonikalaiskirjeen luvussa 2, apostoli Paavali varoittaa meitä että tulisi olemaan ”luopumus” viimeisinä päivinä. Minä uskon että on olemassa runsasta todistusaineistoa siitä että luopumus, josta puhutaan Pyhässä Raamatussa, on nyt tapahtumassa. Lokakuun 10:ntenä 2012, Huffington Post julkaisi artikkelin jonka on kirjoittanut hereetikko nimeltä Steve McSwain. Tässä artikkelissa, Mr. McSwain tekee väitteen että ”kristinusko on kuolemassa”. Hän sitten paljastaa että kristinuskoa ollaan hitaasti korvaamassa uudella uskonnolla, jota hän pitää paljon parempana kuin niiden uskomuksia jotka nojaavat Raamattuun. ”Vuosikymmenten ajan tähän hetkeen asti, kirkko on pyrkinyt selviytymään pelastusopilla joka on riippuvainen viattoman veren vuodattamisesta tyynnyttääkseen vihaisen Jumalan ihmiskunnan pelastamiseksi siltä mikä muutoin johtaisi heidän tietoiseen ja ikuiseen piinaan helvetissä. Se on hullu teologia”, McSwain kirjoitti. (1) Artikkeli myös toteaa että tämän uuden uskonnon seuraajat eivät kunnioita syvästi Pyhää Raamattua inspiroituna Jumalan Sanana. ”He tulkitsevat Raamatun siksi mikä se on: inspiroiduksi kirjaksi, kykeneväksi tuottamaan inspiraatiota, viisaudeksi ja hengelliseksi ohjeeksi, ei oppikirjaksi koskien tiedettä ja moraalia tai vastauskirjaksi jota saarnamiehet voisivat käyttää ’Nujerra saarnaaja (Stump the Preacher)’ -talkshow’ita varten”, artikkeli selittää. (2) Toinen osa artikkelista puoltaa muita uskontoja ympäröiviä elementtejä. ”Minä näen tämän uuden kehittyvän kristinuskon jota ollaan synnyttämässä vilpittömien ja omistautuneiden Kristus-seuraajien sydämiin jotka ovat avoimia sille mitä muut uskonnot myös voivat opettaa meille hengellisyydestä.” (3) Ehkä Mr. McSwain ei ole koskaan lukenut 1. Johanneksenkirjeen lukua 4:1, joka sanoo meille, ”Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.”

Mielikuvaa että raamatullinen kristinusko on kuolemassa innostetaan viimeaikaisella tutkimuksella jonka julkaisi Pew Forum on Religion & Public Life (Kirkonpenkkifoorumi koskien uskonnollista ja julkista elämää). Tutkimuksen tulosten mukaan, kahdellakymmenellä prosentilla amerikkalaisista ei ole mitään uskonnollista kytköstä, mikä edustaa viiden prosentin kasvua viimeisen viiden vuoden aikana. (4) Näiden ihmisten, joihin tavallisesti viitataan termillä ”the Nones (ei ketkään)”, tiedetään erityisesti pahoittavan mielensä konservatiivisten arvojen toimesta. ”Tutkimus havaitsee että uskonnottomat keskittyvät nuorten aikuisten, poliittisten liberaalien, ja ihmisten, joilla on liberaalit asenteet samaa sukupuolta olevien avioliittoihin, joukkoon”, totesivat raportista vastuussa olevat Pew-tutkijat. (5) Tutkimus paljasti myös että 72 prosenttia Nones’eista ilmaisi tukeaan abortille, samalla kun 73 prosenttia kannattaa samaa sukupuolta olevien avioliittoja. (6)

Vaikkakin jotkut ihmiset kuuluttavat että kristinusko on kuolemassa, Kalifornian teknologisen instituutin teoreettinen kosmologisti nimeltään Sean Carroll on ilmaissut toiveen siitä että tiedeyhteisö voisi jonakin päivänä kyetä osoittamaan vääräksi Jumalan olemassaolon. ”Kun me opimme enemmän maailmankaikkeudesta, on yhä vähemmän tarvetta katsoa sen ulkopuolelle avun saamiseksi”, Carroll lausui. (7) On myös mielenkiintoista panna merkille että äskettäinen tutkimus, joka suoritettiin Britanniassa, sai selville että on enemmän vastaajia jotka uskovat avaruusmuukalaisten olemassaoloon kuin niitä jotka uskovat Jumalaan. Koskien tutkimuksen tuloksia, Nick Pope, entinen Britannian puolustusministeriön UFO-tutkija totesi, ”Uskonnon tapauksessa meillä on vain usko – usko, joka perustuu joihinkin muinaisiin teksteihin joista, väitteistä huolimatta, ei voida osoittaa mitään jumalallista alkuperää. Jopa siellä missä ihmiset väittävät saaneensa ensi käden kokemusta, niin miksi meidän pitäisi uskoa ihmeiden ja näkyjen kuvauksiin yhtään enempää tai vähempää kuin UFO-havaintoihin tai väitteisiin aliensieppauksesta?” (8)

Me tiedämme Kirjoituksista että kun me etenemme läpi ajan, ja siirrymme aina vain lähemmäksi meidän Vapahtajamme paluuta, monet ihmiset jotka kerran omaksuivat kristinuskon tulevat luopumaan uskosta. Se oli tämä toteutuminen joka yllytti Jeesusta sanomaan Luukkaan luvussa 18:8, ”… Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” Onneksi, me tiedämme että Jumalan valtakunnassa tulee aina olemaan jäännös, ja kaikki Saatanan yritykset tuhota meidät tulevat epäonnistumaan. Sillä kuten meille kerrotaan Joelin luvussa 2:32, ”Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu.” Sinulla on mahdollisuus olla osa tuota jäännöstä jos sinä pyhität elämäsi Jumalalle ja noudatat käskyjä jotka löydetään Raamatusta. Jos sinä et ole vielä luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Hurja ja väkivaltainen sukupolvi! (A Fierce And Violent Generation!)

Toisen Timoteuskirjeen luvussa 3:1-5, apostoli Paavali kirjoittaa, ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.” Lyhyt tutkistelu tämän päivän ajankohtaisista tapahtumista paljastaa että meidän aikamme olosuhteet sopivat kuvaukseen joka löydetään Raamatusta erittäin tarkasti. Eräs sellainen ominaisuus joka on voimistunut viime päivinä, on demoninen raivo joka on nielaissut suuren osan nuoria ihmisiä Yhdysvalloissa, erikoisesti suuremmissa kaupungeissa.

Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa, kaupunki, jota Barack Obama kutsuu kodikseen kun hän ei miehitä Valkoista Taloa, jengiväkivallasta on tullut niin yleistä että hiljattainen uutisotsikko kysyi, ”Murhat Chicagossa: Mikä voi pysäyttää verilöylyn?” (9) Lukien syyskuun 23. päivästä 2012, lähes 400 murhaa on tehty Chicagossa tänä vuonna, mikä edustaa 25 prosentin lisäystä koko vuoden 2011 lukemaan. (19) Kaupungin jengijäsenten järkyttävä mentaliteetti paljastettiin äskettäisissä haastatteluissa jotka suoritti paikallisen CBS-tytäryhtiön toimittaja Chicagossa. Kun toimittaja Walter Jacobson kysyi yhdeltä jengiläiseltä mikä olisi ratkaisu väkivaltaan, jengiläinen vastasi, ”Ei ole olemassa ratkaisua väkivaltaan. Tappaminen, tappaminen on ratkaisu.” (11) Vastatessaan toiseen kysymykseen koskien sitä miten jengien jäsenet saavat rahaa, eräs nuori mies vastasi, ”Ryöstä, varasta, ja tapa. Se on ainoa keino.” (12)

Suurta osaa väkivallasta, johon syyllistytään Chicagossa, innostetaan sosiaalisen median webbisivujen kuten Facebookin julkaisuilla, ABC News’in raportin mukaan. ”Sosiaalinen media on johtanut lukuisiin surmiin Chicagossa”, sanoi Tio Hardiman, ryhmän nimeltä CeaseFire Illinois Cure Violence (Tulitauko Illinoisin väkivallan hoitamiseksi) johtaja. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Se mitä tapahtuu Facebookissa ja Twitterissä, on, että sinä voit sanoa väärän asian ja sinä et tiedä kuka tulee ampumaan sinut.” (13)

Samaan aikaan, rikollisuusaste Detroitissa, Michiganin osavaltiossa, on kasvanut sellaiseen laajuuteen että paikallinen poliisiosasto on jakanut mainosvaroituksen vierailijoille ”astumaan Detroitiin omalla riskillään”. (14) Liittyen asioiden nykyiseen tilaan kaupungissa, Detroitin poliisivirkailijayhdistyksen valtuutettu asiamies, Donato Iorio, totesi seuraavaa, ”Detroit on Amerikan väkivaltaisin kaupunki, sen murha-aste on korkein maassa ja silti Detroitin poliisiosasto on törkeästi alimiehitetty.” Huolimatta rikosten kasvusta, poliisivoima Detroitissa on huventunut nopeasti viime kuukausina. ”Nämä ovat miehiä ja naisia joiden me odotamme suojelevan meitä… ja poliisivirkailijat eivät voi suojella sinua jos heitä ei ole siellä. Poliisit lähtevät yksinkertaisesti siksi koska heillä ei ole varaa jäädä Detroitiin ja työskennellä 24 tunnin vuoroja sitä varten josta he saavat palkkaa. Näitä poliisivirkailijoita lannistetaan suunnattomasti. Nämä poliisit ovat lähtemässä käden käänteessä koska heillä ei ole enää varaa viipyä osastolla ja suojella yleisöä”, Iorio selitti. Hän edelleen jatkoi sanoen että kaupungin olosuhteet ovat ”vaarallisia ja sodankaltaisia”. (15)

Esimerkkinä siitä miten vaarallinen Detroitista on tullut, neljänkymmenen jengiläisen mellakoiva väkijoukko kaappasi elintarvikemyymälän ja pieksivät myyjän joka yritti pysäyttää heidät. ”He tulivat bensa-asemalle ja sanoivat, ’Me omistamme tämän. Tämä on meidän lähiö. Tämä on meidän bensa-asemamme. Me aiomme ottaa mitä tahansa me haluamme.’ Se on sota-aluetta”, sanoi myymälän omistaja. Joukon ollessa haluton lähtemään ja Detroitin poliisiosaston ollessa haluton pidättämään heitä, poliisit neuvoivat myymälän omistajaa että hänen pitäisi palkata turvavartio. (16) On sanomattakin selvää, että Detroitin kansalaiset eivät enää tunne oloaan turvalliseksi, ja niin muodoin, väestö jatkaa hupenemistaan. Enemmän kuin 200,000 kansalaista on jättänyt Detroitin kaupungin vuodesta 2001 lähtien. (17)

Järkyttäviä tapauksia hurjasta väkivallasta on sattunut myös pienemmissä kaupungeissa. Esimerkiksi, kuusi teini-ikäistä tyttöä pidätettiin äskettäin Chester’issä, Pennsylvanian osavaltiossa, sen jälkeen kun he olivat brutaalisti piesseet henkisesti vajaakykyisen naisen joka oli ollut istumassa kotiportaillaan. Raporttien mukaan, naista iskettiin nyrkillä, potkittiin, ja kiskottiin tukasta nuorten tyttöjen toimesta. Hyökkäykselle ei ole mitään tunnettua motiivia. ”Se näyttää tapahtuneen vain huvin vuoksi. Siellä ei ole ollut korvin kuultavaa selitystä kysymykseen miksi”, sanoi poliisietsivä James Nolan. (18)

Katso uutisvideo tapahtuneesta jossa on väläyksiä Facebookiin laitetusta 48-vuotiaan naisen järjettömästä hakkaamisesta (kyllä Amerikka on paha): http://philadelphia.cbslocal.com/2012/09/27/videotaped-beating-of-48-year-old-woman-in-chester-under-investigation/




Vielä yksi brutaali tapaus sattui Racine’ssa, Wisconsinin osavaltiossa, kun kaksi miestä ryösti ja hakkasi miehen pyörätuolissa. Raportin mukaan joka on päivätty lokakuun 15. päivälle 2012, kaksi miestä hakkasi miehen, nostivat hänet väkisin pyörätuolista, ja jättivät hänet makaamaan jalkakäytävälle ennen kuin häipyivät hänen puhelimensa kanssa. ”Minä luulen että he yrittivät tappaa minut, minä todella vahvasti uskon niin”, sanoi uhri. (19)

Surullista kyllä, lukuisat esimerkit järjettömästä väkivallasta, jota me nyt näemme uutisotsikoissa, ovat yksi indikaattori siitä että ihmismassat toimivat pahojen henkien vaikutusvallan ja orjuuden alaisuudessa. Kun ihmiset jatkavat siirtymistään kauemmaksi Jumalasta, he tulevat vain lisääntyvästi kovasydämisiksi ja pahoiksi. Jeesus varoitti meitä siitä että tämä olisi ihmiskunnan tila viimeisinä päivinä. Sillä kuten sanotaan Matteuksen luvussa 24:12, ”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.”

Geneettisesti muokatun ruoan vaarat! (The Dangers Of Genetically Modified Food!)

Ensimmäisestä Mooseksenkirjasta, luvusta 1, me löydämme luomiskertomuksen joka selittää miten Jumala loi maailmankaikkeuden, maapallon, ihmiskunnan, kasvit ja eläimet. Genesis 1:31 jakeesta me luemme, ”Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä.” Kuitenkin, näinä viimeisinä päivinä, ihmiskunta on päättänyt että Jumalan luomakunta ei ole tarpeeksi hyvää, ja niin muodoin on aloittanut manipuloimaan luontoa, erityisesti liittyen kasvien ja eläinten geneettiseen rakenteeseen.

Nykyään, suuri osa ruoasta joka tuotetaan Yhdysvalloissa sisältää geneettisesti muokattuja organismeja, joihin tavallisesti viitataan GMO’ina. Geneettiset muunnokset joita löydetään Amerikan ja muiden maiden ruokavarastoista ympäri maailman saadaan aikaan yhdistämällä geenejä erillisistä lajeista siemeniksi joita käytetään tuottamaan monia yleisimmistä viljalajikkeista. Nämä viljalajikkeet käsittävät soijan, maissin, juurikkaat, puuvillan ja sinimailasen. (20) Joissakin tapauksissa, geenejä, jotka yhdistetään siemeniksi, ei edes johdeta kasveista, vaan mieluummin eläimistä.

Vaikka yhtiöt, jotka tuottavat geneettisesti muunneltuja siemeniä, sellaiset kuten Monsanto, vakuuttavat että heidän tuotteensa ovat täysin turvallisia, jotkut riippumattomat tutkielmat osoittavat että sillä voi olla pitkänajan terveysseuraamuksia kun ruokaa, jota on luonnottomasti manipuloitu, nautitaan ihmisten taholta. Yksi sellainen tutkimus, jonka suorittivat Caen’in yliopiston tiedemiehet Ranskassa, havaitsivat että rotilla joita ruokittiin suurella määrällä geneettisesti muokattua maissia, joka tunnetaan nimellä NK603, kahden vuoden aikajakson verran, oli korkeampi keuhkosyöpäaste ja elinvahinkojen syntyriski. (21) Tutkimuksen löydöt yllyttivät Venäjän valtiota keskeyttämään kaikki NK603-maissin tuonnit kunnes tutkielmaa voitaisiin arvioida lisää heidän asiantuntijoidensa avulla. (22) Koskien tutkimusta, Mustafa Djamgoz, syöpää tutkiva biologian professori Lontoon Imperial College’ssa, Englannissa, sanoi, ”Tulokset ovat merkittäviä. Kokeilut ovat, enemmän tai vähemmän, parasta laatuaan tähän ajankohtaan. Me emme ole kauhujuttujen levittäjiä täällä. Lisätutkimukselle, käsittäen tämän nimenomaisen tutkimuksen toiston, annetaan takuut.” (23) Kuitenkin, Ranskan valtio on hylännyt tutkielman sanoen että se ei riittävästi näytä NK603-maissituotteen vaaroja. (24)

Toinen tutkimus, jonka suoritti professori Jack Heinemann Australian Canterbury’n yliopistossa, on löytänyt uuden lajin geneettisesti muunnellusta vehnästä, jonka kehitti australialainen entiteetti nimeltä Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation eli CSIRO (Liittovaltion tieteellinen ja teollinen tutkimusjärjestö), ja sillä voisi olla suunnattoman vahingoittava vaikutus jos ihmiset nauttivat sitä. ”Se mitä me löysimme, on se, että molekyylit jotka luotiin tässä vehnässä, pyrkien vaientamaan vehnägeenit, voivat sopia ihmisgeeneihin, ja ravinnonoton avulla, nämä molekyylit voivat tunkeutua ihmisiin ja mahdollisesti vaientaa meidän geenimme. Löydökset on täysin varmistettu. Ei ole mitään epäilystä siitä että näitä sopivuuksia on olemassa”, professori Heinemann selitti. (25) Samanaikaisesti, professori Judy Carman Australian Flinders-yliopistosta on myös antanut kauhean varoituksen koskien tätä uutta vehnälajia. ”Jos tämä vaientaa saman geenin meissä jonka se vaientaa vehnässä – well, lapset, jotka syntyvät ilman että tämä entsyymi toimii, ovat taipuvaisia kuolemaan noin viiteen ikävuoteen mennessä”, professori Carman totesi. (26)

Tällä hetkellä, elintarvikeyhtiöitä Yhdysvalloissa ei vaadita järjestämään leimaamista osoittamaan että heidän tuotteensa sisältävät geneettisesti muokattuja organismeja. Kuitenkin, tämä voisi pian muuttua Kalifornian osavaltiossa jos uusi laki hyväksytään. Marraskuun 6:ntena 2012, Kalifornian ihmiset tulevat äänestämään Proposition 37 -lakiesityksestä, joka hyväksyttäessä vaatisi kaiken osavaltion sisällä myytävän geneettisesti muokatun ruoan selkeää merkitsemistä. Biotekniikkayritys, Monsanto, on painokkaasti vastustanut lakiesitystä, ja se on kuluttanut ainakin seitsemän miljoonaa dollaria yritykseen estää lakia menemästä läpi. [Lakiehdotusta ei hyväksytty kansanäänestyksessä joka järjestettiin 6.11.2012 USA:n presidentinvaalien yhteydessä. Monsanto ja kumppanit voittivat. Lue http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/11/prop-37-lakimuutos-nurin-kaliforniassa.html. Suom. huom.] Huomautettakoon tässä että vaikka liittovaltion virastot Yhdysvalloissa vakuuttavat että geneettisesti muunnellut organismit ovat turvallisia kulutukselle, Barack ja Michelle Obama välttelevät niitä, valiten mieluummin syödä orgaanisesti tuotettua ruokaa. (28) Hämmästyttävää kyllä, kafeteria joka tarjoilee ruokaa Monsanton työntekijöille on myöskin kartellut geneettisesti muokattuja ruokia. Ilmoitus pantiin esille tapahtumapaikan luokse lausuen että päätös oli tehty ”poistamaan, sikäli kuin mahdollista, GM-soija ja -maissi kaikista ruokatuotteista joita tarjoillaan meidän ravintolassa. Me olemme ryhtyneet edellä mainittuihin toimenpiteisiin varmistaaksemme että sinä asiakas, voit tuntea varmuutta ruoasta jota me tarjoilemme.” (29)

Uusia varoituksia mahdollisista luonnononnettomuuksista! (New Warnings Of Potential Disasters!)

Elokuussa 2012, skottilainen professori Iain Stewart antoi kamalan varoituksen maailmalle. Tiedemies varoitti että se tulee olemaan vain ajankysymys ennen kuin katastrofaalinen maanjäristys iskee huomattavaan kaupunkiin ja aiheuttaa kuolonuhrien lukumäärän joka on ”ennenkuulumaton ihmisen historiassa”. Perustelu hänen ennustuksensa takana juontaa juurensa tosiasiasta että suuria kaupunkeja on ollut tapana rakentaa lähelle maanjäristyssiirroksia, ja ovat niin muodoin asettaneet ihmismassat ympäri maailman melkoiseen vaaraan. (30) Tämä huolestuttava ennustus on erityisen kiehtova kun se pannaan kontekstiin Raamatun profetian kanssa. Ilmestyskirjan luvusta 16:18-19 me luemme, ”Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä. Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan.”

Tiedeyhteisö on ryhtynyt uusiin toimenpiteisiin auttaakseen ihmisiä valmistautumaan merkittävään maanjäristykseen. Lokakuun 18. päivänä 2012, yli kolmetoista miljoonaa amerikkalaista osallistui harjoitukseen kun radioasemat simuloivat ilmoituksia 7,8 magnitudin järistyksestä. ”Ihmisten, jotka asuvat vaara-alueilla, luonnollinen taipumus on vähätellä vaaraa tai sivuuttaa se. Tämän harjoituksen päämäärä ei ole pelästyttää ihmisiä vaan antaa heille positiivisia juttuja joita he voivat tehdä valmistautuakseen ja selviytyäkseen”, sanoi Lance Webster, yksi harjoituksen organisoijista. (31) Israelin valtio on myös suorittanut maanjäristysharjoituksen lokakuun 21. päivänä 2012. Harjoitus sisälsi televisio- ja radiolähetysten käyttöä kehottamaan Israelin kansalaisia pakenemaan ulos rakennuksesta jos mahdollista. Israel ei ole koskaan aiemmin järjestänyt maanjäristysharjoitusta, ja se oli jyrkässä kontrastissa tavallisiin harjoituksiin jotka simuloivat ohjushyökkäyksiä maata vastaan. ”Me haluamme ihmisten juoksevan koteihin ohjushyökkäyksen kuluessa, ja me haluamme ihmisten juoksevan ulos kodeistaan maanjäristyksen aikana”, sanoi pääministeri Benjamin Netanyahu. (32)

Keskellä huomiota jota suotiin maanjäristysuhkaan viime päivinä, on huomionarvoista panna merkille että portugalilaiset tutkijat suorittivat hiljattain tutkimuksen osoittaen että ne jotka kokevat järistyksiä kärsivät usein sydänkomplikaatioista pian sen jälkeen. Itse asiassa, tutkimus havaitsi että riski kärsiä sydänongelmista kasvaa 60 prosentilla päivinä jotka seuraavat maanjäristystä. (33) Kun minä pohdin tätä uutta informaatiota, minä en voi muuta kuin ajatella Jeesuksen sanoja Luukkaan luvussa 21:25-26, joka sanoo meille, ”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.” Vaikkakaan se ei ehkä aina ole niin selvää, meidän planeettamme tärisee ja järisee nykyään jatkuvalla syötöllä. Jopa kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä lokakuun lopulla 2012, Yhdysvaltain geologinen tutkimuslaitos on raportoimassa että viimeisten kolmenkymmenen päivän aikana on ollut 7,443 maanjäristystä. (34)

Asiantuntijat ovat myös ilmaisseet syvää huolta mahdollisuudesta että Mount Fuji -tulivuori Japanissa voisi pian purkautua. Syyskuun 2012 raportti osoittaa että painetasot Mount Fujin magmakammiossa ylittävät nyt tasot jotka olivat läsnä vuoren viimeisimmässä purkauksessa, joka tapahtui vuonna 1707. (35) Professori Toshituga Fujii Japanin vulkaanisen purkauksen ennustuspaneelista on varoittanut että seuraukset sellaisesta purkauksesta voisivat olla ankaria. ”Vulkaaniset kivet tulevat putoamaan lähelle vuorta. Tokio tulee peittymään muutaman senttimetrin tuhkakerroksella. Yokohama tulee olemaan 10 senttimetrin tuhkakerroksen alla. Junat tulevat pysähtymään, lentokoneet eivät lennä ja viljasadot epäonnistuvat. Miljooniin tullaan vaikuttamaan”, sanoi professori Fujii. (36)

Huomattavaa kyllä, tiedemiehet ovat myöskin ilmaisseet huolta mahdollisuudesta että Maan magneettinen kenttä on heikentymässä, ja uhkaa ihmisrodun koko olemassaoloa. ”Magneettinen pohjoisnapa on siirtynyt enemmän kuin 1,500 kilometriä viimeisen vuosisadan aikana. Menneinä 150 vuotena, magneettikentän voimakkuus on vähentynyt 10 prosentilla, mikä voisi viitata siihen että napojen vaihtuminen on todennäköistä”, väitti Conall Mac Niocaill, tiedemies Oxfordin yliopistosta. Reutersin raportin mukaan, tiedemiehet pelkäävät että Maan magneettikenttä voi käytännöllisesti katsoen hävitä noin viidessäsadassa vuodessa. (37)

Se, mitä me näemme nyt tapahtuvan meidän planeetallemme, ei ole mikään yllätys kristityille ihmisille. Meitä varoitettiin tuhansia vuosia sitten Raamatun kautta että nämä katastrofit kohtaisivat maailman viimeisinä päivinä. Jesajan kirjan luvusta 51:6 me luemme, ”Nostakaa silmänne taivasta kohti ja katsokaa maata, joka alhaalla on, sillä taivaat katoavat kuin savu ja maa hajoaa kuin vaate ja sen asukkaat kuolevat kuin sääsket, mutta minun autuuteni pysyy iankaikkisesti, ja minun vanhurskauteni ei kukistu.”

Maa on todellakin käymässä vanhaksi kuin vaate jopa tänä nykyisenä aikana. Ihmiskunnalle ei ole muuta ratkaisua kuin panna meidän toivomme ja luottamuksemme Jumalaan. Jatkakaamme valvomista ja rukoilemista kun me tarkkailemme merkkejä jotka levittäytyvät kaikkialla ympärillämme osoittaen että meidän Vapahtajamme on tulossa pian.

Lisää uhkia kybersodankäynnistä! (More Threats Of Cyber Warfare!)

Viime päivinä, Yhdysvaltain puolustusministeri Leon Panetta on toistanut hänen huoliaan siitä että Yhdysvallat voi pian kohdata “Kyber-Pearl Harborin”. Varoituksessa joka annettiin lokakuussa 2012, Panetta totesi että iskut Amerikan infrastruktuuriin tietokoneverkkojen avulla voisivat horjuttaa maata ja jopa osoittautua kuolettaviksi. ”Hyökkäävä valtio tai ääriryhmä voisi saada kontrollin kriittisistä kytkimistä ja suistaa matkustajajunia kiskoilta, tai junia, jotka on lastattu tappavilla kemikaaleilla. He voisivat saastuttaa vesivarastot tärkeissä kaupungeissa tai sammuttaa sähköverkkoja suurista osista halki maan”, Panetta selitti. (38) On ollut viittauksia siihen että kyberhyökkäysten uhkia maata vastaan saatettaisiin käyttää verukkeena amerikkalaisten vakoilemiseksi, vaikkakin Panetta kielsi nopeasti sellaiset aikomukset. ”Me emme ole kiinnostuneita katsomaan sähköposteja, meitä ei kiinnosta informaation katseleminen tietokoneissa, minä en ole kiinnostunut rikkomaan ihmisten oikeuksia tai vapauksia. Mutta jos on olemassa koodi, jos on olemassa tietokonemato jota ollaan työntämässä väliin, meidän täytyy tietää milloin tuo tapahtuu”, Panetta sanoi. (39) Toisessa raportissa, Panetta teki väitteen että Yhdysvallat kohtaa jo kyberhyökkäyksiä Iranista käsin. ”Kun minä parhaillaan puhun, tätä maata vastaan on käynnissä hyökkäyksiä, kyberiskuja, finanssilaitoksiin, pankkeihin. Nyt he ovat kehittämässä kykyä voidakseen havitella meidän sähköverkkoamme, voimalaverkkoamme, meidän finanssijärjestelmiä, meidän hallintojärjestelmiä, ja käytännössä halvaannuttaakseen maamme”, Panetta harmitteli. (40) William Robertson, apulaisprofessori Bostonin Northeastern-yliopistossa, Massachusetts’in osavaltiossa, oli samaa mieltä Panettan kanssa, ”Minä en ajattele että se on liioittelua. Tämäntyyppisiä hyökkäyksiä, joista hän puhuu, on itse asiassa ollut käynnissä melkoisen ajanjakson verran. Ja ne ovat lisänneet intensiteettiään viime aikoina”, Robertson sanoi. (41)

Barack Obaman outoja kannatuksia! (Barack Obama's Strange Endorsements!)

Kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä, me olemme vähemmän kuin kahden viikon päässä sen tietämisestä annetaanko Barack Obamalle, vai ei anneta, neljää lisävuotta Valkoisessa Talossa. [Obama voitti selvästi vastaehdokkaansa Mitt Romneyn presidentinvaaleissa 6.11.2012 saaden kaikkiaan 332 valitsijamiestä taakseen kun taas Romneyn oli tyytyminen vain 206 valitsijamieheen. Tämä luku 332 on mielenkiintoinen koska se viittaa muinaisen Israelin viholliskansaan, amalekilaisiin. Amalek oli Eesaun, eli Edomin, pojanpoika. Katso luvun 332 gematriasta juutalaisuudessa: http://www.gematrix.org/?word=obama%20amalek%20are%20one. Tässä opetusta amalekilaisista: http://www.onewaymission.fi/index.php/opetusta/luettavaa/184-oletko-kohdannut-amalekilaiset. Lainaus tekstistä: ”Kyse on hengellisestä sodasta, joka jatkuu edelleen. Amalek on läsnä Raamatun lehdillä yhä uudelleen ja aina Jumalan kansaa vastustavana voimana. Amalek edustaa epäuskoista maailmaa, joka sotii Jumalan suunnitelmia vastaan. Siksi Raamattu sanoo: ”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä mitä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.” Suom. huom.] On todellakin merkillepantavaa kuinka paljon vahinkoa tämä mies on kyennyt aiheuttamaan tammikuusta 2009 lähtien, ja minä pidän sitä vaikeana luodattavaksi mitä seuraavat neljä vuotta saattavat pitää sisällään. Niille jotka miettivät mikä Obaman todellinen agenda saattaa olla, me voimme koota jotakin käsitystä niistä jotka tukevat häntä. Yksi Obaman varhaisimmista kannatuksista vuodelle 2012 tuli esiin viime vuonna USA:n kommunistiselta puolueelta. Samalla kun puolueen puheenjohtaja, Sam Webb, myönsi että Obaman suhteen oli ollut joitakin pettymyksiä, hän vakuutteli että Obama on silti paras mies hommaan. ”Kumpikaan puolue ei ole antikapitalistinen, mutta ne eivät myöskään ole identtisiä. Eroja on olemassa menettelyn ja sosiaalisen olemuksen tasoilla. Ja huolimatta monista menneiden kahden vuoden pettymyksistä, Barack Obaman valinta oli historiallinen ja antoi tilaa kamppailla ihmisten agendan puolesta”, Webb totesi. (42)

Barack Obama on myöskin saanut kannatusta Venezuelan presidentiltä Hugo Chavez’ilta. Televisioesiintymisessä, Chavez lausui, ”Obama on hyvä tyyppi.” Hän myös kertoi kuulijoilleen että hän äänestäisi Obamaa jos voisi, ja hän uskoo, että Obama tekisi vastapalveluksen ja äänestäisi häntä jos se olisi mahdollista. (43) Kuuban kommunistidiktaattorin, Raul Castron, tytär viestitti myöskin tukeaan Obamalle. ”Minä uskon että Obama tarvitsee vielä yhden tilaisuuden ja hän tarvitsee suuremman tuen liikkuakseen eteenpäin projektiensa ja ideoittensa kanssa, joiden minä uskon tulevan hänen sydämestään”, Mariela Castro sanoi. (44) Mielipiteeni on että kun kommunistit ja diktaattorit ryhmittyvät tukemaan tätä miestä, niin se nostaa ylös suunnattoman punalipun. (Ei mikään sutkaus ollut aikomuksena.) Kuitenkin, meidän pitää muistaa että annettiinpa Obamalle neljä lisävuotta tai ei, niin lopulta Jumala on kontrollissa. Hän vain sallii pimeyden voimien edetä toistaiseksi ennen kuin hän täysin pysäyttää ne niiden reiteillä. [Kyllä tässä on kyse suuren Babylonin eli USA:n (Ilm. 18) tuhoamisprosessista joka lopullisesti pantiin käyntiin Barack Obaman valinnalla neljä vuotta sitten. Nakertaminen alkaa sisältä päin kuten aikoinaan Gorbatshovin NL:ssa joka uudistuspolitiikallaan vei maan supervaltastatuksen unholaan kunnes Putin nostaa karhun taas toiselle kyljelleen (Dan. 7:5). Suom. huom.]

Lopuksi, minä haluan ilmaista kiitollisuuteni niille jotka niin jalomielisesti tukevat tätä ministeriötä. Kiitokset teille rahallisesta tuestanne, ystävällisistä kirjeistä, artikkeleista ja sanomalehtileikkeistä. Me arvostamme mahdollisuutta palvella teitä ja ponnistelemme aina Jumalan tahdon seuraamiseksi kun me valvomme ja rukoilemme tässä suunnattoman tärkeässä ajanjaksossa. Minä tiedän että tässä maailmassa on paljon väärin, mutta me tiedämme että meidän Jumalamme tulee olemaan kanssamme matkan joka askeleella kun me kärsimme tuohon suureen ja merkittävään päivään asti jolloin meidän Vapahtajamme tulee takaisin. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Me suomme aina kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota, ja me olemme nähneet lukuisiin rukouksiin vastattavan tämän uutiskirjeen julkaisemisen 31 viime vuoden aikana. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Huffington Post, October 10, 2012, By Steve McSwain, http://huffingtonpost.com.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. Pew Forum, October 9, 2012, By Pew Forum, http://pewforum.org.
05. The Huffington Post, October 15, 2012, By Michelangelo Signorelle, http://huffingtonpost.com.
06. Ibid.
07. LiveScience, September 18, 2012, By Natalie Wolchover, http://livescience.com.
08. The Huffington Post, October 18, 2012, By Lee Spiegel, http://huffingtonpost.com.
09. USA Today, October 4, 2012, By Judy Keen, http://usatoday.com.
10. Ibid.
11. CBS News, September 27, 2012, By CBS News, Chicago, Illinois.
12. Ibid.
13. ABC News, October 19, 2012, By Lauren Effron and Kinga Janik, http://abcnews.go.com.
14. CBS News, October 6, 2012, By Kathryn Larson, Detroit, Michigan.
15. Ibid.
16. World Net Daily, October 1, 2012, By Colin Flaherty, http://wnd.com.
17. Forbes, October 19, 2012, By Daniel Fisher, http://forbes.com.
18. Associated Press, September 28, 2012, By Patrick Walters, Chester, Pennsylvania.
19. 620 WTMJ, October 15, 2012, By WTMJ News Team, Racine, Wisconsin.
20. Natural News, September 19, 2012, By PF Louis, http://naturalnews.com.
21. The Daily Mail, September 25, 2012, By Sean Poulter, http://dailymail.co.uk.
22. Ibid.
23. Ibid.
24. Reuters News Service, October 22, 2012, By Marion Douet and Gus Trompiz, Paris, France.
25. Digital Journal, October 9, 2012, By Elliot Freeman, http://digitaljournal.com.
26. Ibid.
27. San Jose Mercury News, October 1, 2012, By Jason Hoppin, http://mercurynews.com.
28. Natural News, October 8, 2012, By Carolanne Wright, http://naturalnews.com.
29. Ibid.
30. The Courier-Mail, August 9, 2012, By Athony Marx, http://news.com.au.
31. The Telegraph, October 17, 2012, By Raf Sanchez, Washington, D.C.
32. Reuters News Service, October 21, 2012, By Dan Williams, Jerusalem, Israel.
33. The Portugal News, September 13, 2012, By The Portugal News, http://theportugalnews.com.
34. US Geological Survey, October 24, 2012, http://usgs.gov.
35. Wired, September 6, 2012, By Liat Clark, http://wired.co.uk.
36. Australian Broadcasting Corporation News, October 13, 2012, By Mark Wallacy, http://abc.net.au.
37. Reuters News Service, October 3, 2012, By Chris Wickham, London, England.
38. The Telegraph, October 12, 2012, By Alex Spillius, http://telegraph.co.uk.
39. Ibid.
40. Reuters New Service, October 20, 2012, By Reuters, http://reuters.com.
41. Ibid.
42. World Net Daily, August 3, 2012, By Aaron Klein, http://wnd.com.
43. The Washington Times 24/7, October 2, 2012, By Ilana Freedman, http://times247.com.
44. Ibid.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com