Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 8. marraskuuta 2012

Analyysia USA:n vaalituloksista 2012 – Obama kosiskeli menestyksekkäästi naisäänestäjiä – Kalifornian äänestäjät hylkäsivät GMO-leimaa suosittavan lakialoitteen – Mainen osavaltiossa opetetaan homojen esileikkejä koululaisille – Illuminati suunnittelee täydellistä ihmistä kloonausteknologian avulla

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje jossa David Bay aluksi ruotii vasta käytyjen USA:n presidentinvaalien tuloksia uutislähteittensä kautta. Kirjeen kahdessa ensimmäisessä osiossa vaalitulosten katsotaan heijastavan Amerikan kansakunnan enemmistön heikentyvää moraalista tilaa jossa liberaalit ja antikristilliset arvot jylläävät. Kaikesta alkaa näkyä että USA on eurooppalaistumassa ja perinteinen Amerikka, jota vanhoillinen republikaanipuolue, nykyään auringonlaskun puolue, on edustanut, häipyy taka-alalle Obaman muutospaineiden alla. Varsinkin väkirikkaissa ja tiheään asutuissa osavaltioissa Obama sai vahvan tuen kun taas harvaanasutuissa ja konservatiivisissa USA:n keskiosan osavaltioissa Romney menestyi parhaiten. Uutiskirjeen kolmannessa osiossa kiinnitetään huomio Yhdysvaltain naisäänestäjiin jotka oikeastaan ratkaisivat vaalit Obaman hyväksi koska he kannattivat vapaata aborttioikeutta ja lisääntymiskysymysten pitämistä lainsäädännön ulkopuolella. Romneyn vanhoillisuus ei vedonnut varsinkaan nuoriin naisiin. Neljännessä osiossa paljastetaan äänestystulos Kaliforniassa jossa Monsanto-yhtiö ja muut geneettisesti manipuloidun ruoan valmistajat saivat erävoiton kun lakiesitys GMO-elintarvikkeiden merkitsemisestä kauppojen hyllyillä kaatui äänestäjien taholta. Kuudennen osion juttu kertoo puolestaan USA:n siirtymisestä kohti sodomalaista yhteiskuntaa kun homoseksuaalisuutta on alettu vaalia julkisissa kouluissa. Lopuksi on ihmisrodun jalostamiseen keskittyvä uutisjuttu kun kloonausteknologialla pyritään edeltämääräämään syntyvän lapsen ominaisuudet. Ihminen leikkii Jumalaa ’parempien’ ihmisten luomiseksi ja ’viallisten’ eliminoimiseksi Adolf Hitlerin tapaan. Geneettisellä tutkimuksella on nykyään valtava viehätysvoima Antikristuksen ajan lähestyessä. Tämän viikkokirjeen (5. osio tulee myöhemmin) suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 7.11.2012 (osa 1)

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------

2012 Vaalit: Jälkikristillinen Amerikka nousee esiin


Trailer

I. Presidentti Obama voitti uudelleenvalinnan, kukistaen Mitt Romney’n ratkaisevasti valitsijamiesäänissä.

Obaman voitto leimaa Amerikan ”jälkikristilliseksi” kansakunnaksi, kun hänet valitaan uudelleen gay-ihmisten ja vapaata aborttia kannattavien naisten musertavilla enemmistöillä.

UUTISKATSAUS: ”Obama selvittää uudelleenvalinnan kovassa kamppailussa”, MSNBC, 7. marraskuuta 2012

”Ohiolaisten antaessa ratkaisevat äänet, presidentti Obama uudelleenvalittiin tiistaina kovassa kamppailussa Mitt Romney’n kanssa mikä osoittautui melkein yhtä täpäräksi kuin mainostettiin. TV-yhtiöiden ennusteet Obaman voitosta Ohion ikuisessa vaa’ankieliosavaltiossa, pian klo 8:10 p.m. jälkeen PST-aikaa (Pacific Standard Time), asettivat kansakunnan ensimmäisen mustan presidentin kärkisijalle nousujohteisessa toisen kauden kamppailussa, maassa, joka on hiljalleen toipumassa pahimmasta taloudellisesta kurimuksesta sitten Suuren Laman.”

”Ainoa syy miksi kansanäänestys oli niinkin täpärä kuin se oli, on se, että Obama vei tiheään asutut osavaltiot niin ylivoimaisesti. Obama voitti Romney’n 24%:lla Massachusetts’issa, osavaltio, jota hän palveli menestyksekkäästi kuvernöörinä. Presidentti löi Romney’n 20%:lla Kaliforniassa, 17%:lla Connecticutissa, 24%:lla Marylandissa, 19%:lla Delawaressa, 12%:lla Washingtonissa ja 9%:lla Oregonissa.”

Vaikkakin Romney sai ratkaisevia voittoja ”yli koko maan”, useimmat näistä osavaltioista eivät ole läheskään niin tiheään asuttuja kuin ne osavaltiot jotka Obama vei.

Kuitenkin, muista että konservatiivit/kristityt olisivat olleet katkeran pettyneitä jos Mitt Romney olisi voittanut vaalit. Aikana jolloin hän oli Massachusetts’in kuvernööri, Romney etabloi itsensä vakaasti liberaalina, Rockefeller-republikaanina. Hänen menettelytapansa olivat homo- ja aborttimielisiä. Hän aloitti ”siirtymisen kohti keskustaa” vain koska hän vaihtoi suuremmalle vaihteelle vuoden 2012 vaaleissa.

Järkyttävä uutinen on se että republikaanit eivät pystyneet lyömään istuvaa presidenttiä joka oli johtanut pahinta talousjaksoa 70 vuoteen, katastrofaalisen korkeaa työttömyyttä, ja heikkoa ulkopolitiikkaa. Jos republikaanit eivät pysty lyömään presidenttiä näissä olosuhteissa, niin kuinka he toivovat voittavansa presidenttiyden kun ajat ja olosuhteet paranevat?

Me olisimme todennäköisesti nähneet Romney’n toistavan Bush-pettymyksen kun hän kieltäytyi kumoamasta mitään Bill Clintonin käytäntöjä kun hän astui virkaan. Itse asiassa, Bush oli niin homomielinen että, vuonna 2001, Concerned Women of America (CWA eli Amerikan huolestuneet naiset -järjestö) antoi hälytyksen siitä että Bushin gay-käytännöt olivat samanlaisia kuin Clintonin (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1652).

Romney’n rekisteri on hyvin liberaali, ja se olisi tuottanut pettymyksen meille kaikille jos hänet olisi valittu.

Kristittyjen täytyy nyt rukoilla meidän hyvin liberaalin presidentin puolesta. Muista mitä apostoli Paavali kehotti: ”Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, jotta saisimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää, kaikin tavoin hurskaasti ja arvokkaasti.” (1 Tim. 2:1-2) [Minä rukoilisin mieluummin Obaman kukistumista sillä hän on selvä Antikristuksen edelläkävijä ja hänen poismenonsa vain nopeuttaisi Raamatun loppuprofetioiden täyttymistä! Suom. huom.]

Kuten nämä vaalit osoittavat sen että Amerikka on kulkenut ”jälkikristilliseen” vaiheeseen, aidot kristityt tulevat huomaamaan vaikeammaksi elää ”hiljaista ja rauhallista elämää kaikessa hurskaudessa ja arvokkuudessa”!


DVD

II. Tärkeät vaali-indikaattorit osoittavat että Amerikka on nyt liikkunut sen kristillisiltä kiinnityspaikoilta ja on nyt lujasti paholaisen leirissä.

UUTISKATSAUS: ”Jälkikatsanto: Opetuksia vuoden 2012 vaaleista”, by Albert Mohler, 6. marraskuuta 2012

* ”Katastrofi koskien moraalikysymyksiä – Evankelikaalisten kristittyjen täytyy nähdä vuoden 2012 vaalit katastrofina hyvin tärkeiden moraalihuolenaiheiden vuoksi.”

* ”Presidentti Obaman valinta palauttaa radikaalin aborttimyönteisen presidentin Valkoiseen Taloon, pian sen jälkeen kun hän kannatti samaa sukupuolta olevien avioliittoja.”

* ”Presidentti Obama saa todennäköisesti tilaisuuden nimittää yhden tai useamman tuomarin USA:n Korkeimpaan oikeuteen, ja he ovat lähes varmuudella yhtä mieltä hänen perustuslaillisen filosofiansa kanssa.”

* ”Maine’sta ja Maryland’ista (sekä luultavasti Washingtonin osavaltiosta) tuli ensimmäisiä osavaltioita unionissa jotka laillistavat samaa sukupuolta olevien avioliitot äänestäjien toimenpiteellä. Ei ole mitään väheksyttävää moraalin muutoksessa jota kohtalokas kehitys edustaa.”

* ”Muut osavaltiot pohtivat kysymyksiä vaihdellen abortista ja marihuanasta avustettuun itsemurhaan. Samalla kun kaikkea ei hävitty, moraalin muutos oli ilmeistä äänestyskuvioissa.”

* ”Äärimmäisen liberaalin Elizabeth Warrenin (MA), ja Tammy Baldwinin (WI) valinnat ja Sherrod Brownin (OH) uudelleenvalinta osoittavat tätä suuntausta. Tammy Baldwinista tulee ensimmäinen avoimesti gay-kandidaatti joka valitaan USA:n senaattiin.”

Nämä katastrofaaliset äänestystulokset ovat tapahtuneet koska Amerikka on läpikäynyt dramaattisen muutoksen meidän kansallisessa maailmankuvassa. Tämä muutos alkoi vuonna 1990, jolloin presidentti George H.W. Bush julisti uuden maailmanjärjestyksen, jatkui dramaattisesti presidentti Clintonin kauhistuttavien seksiskandaalien johdolla, edelleen jatkui mielettömien sotien kautta presidentti George W. Bushin ja nyt presidentti Obaman alaisuudessa.

Amerikan johtajat eivät enää perusta päätöksiään raamatulliseen maailmankuvaan suvereenista Jumalasta ja Hänen käskyjensä noudattamiseen. Nyt, johtajat nojaavat päätöksensä antikristillisiin arvoihin kuten samaa sukupuolta olevien tasa-arvoon, huumeiden laillistamiseen, meidän henkilökohtaisten oikeuksien ja vapauksien nakertamiseen ja valehtelemalla Amerikan kansalle jatkuvasti sekä kansallisista että kansainvälisistä asioista. Amerikka on viimein siirtämässä koko maailmaa vapaamuurarikristuksen valtakuntaan, joka tunnetaan Uutena Maailman Järjestyksenä.

Meidän kansakuntamme on siirtymässä lähemmäksi kohtaa missä vapaamuurarikristus voi ilmestyä. Constance Cumbey paljasti hänen kirjassaan, ”Hidden Dangers of the Rainbow (Sateenkaaren kätketyt vaarat)”, että New Age -johtajat uskoivat, ettei ’Kristus’ voisi ilmestyä ennen kuin enemmistö amerikkalaisista valmennettaisiin etukäteen hyväksymään hänet. Viime yön tulokset osoittavat että näitä antikristillisiä arvoja ollaan syleilemässä amerikkalaisten enemmistön taholta.

Moraalinen ovi Antikristuksen ilmestymiselle on heilahtamassa auki Amerikassa.


DVD

III. Presidentti Obama huolellisesti ja tarkoituksellisesti kosiskeli liberaalia, itsenäistä naisäänestäjää.

UUTISKATSAUS: ”Vaalikilpa kohdistui omillaan toimeen tuleviin naisäänestäjiin”, The Washington Times, 6. marraskuuta 2012

” ’Romney’ta varten, kysymys on lisääntymisoikeuksista’, Mr. Zogby sanoi. ’Edustaako hän todellakin puoluetta joka kyseenalaistaa ehkäisyn, puhuen ’legitiimistä raiskauksesta’ ja raiskauksesta johtuvista raskauksista Jumalan lahjana?”

Kun nämä lainaukset osuvat uutislangoille, minä ravistelen päätäni epäuskon vallassa että vastuullinen poliitikko todellakin antaisi näitä lausuntoja. Minä tiedän että he olivat sanomassa että naisen ei pitäisi abortoida vauvaa joka on hedelmöitetty raiskauksen avulla, turvautuen Jumalan suvereniteettiin tuoda esiin hyvää katastrofaalisesta tilanteesta; mutta näiden poliitikkojen olisi pitänyt tietää että heitä lainattaisiin väärin ja otettaisiin pois asiayhteydestä vihamielisen massamedian kautta. Sen tähden, heidän ei olisi pitänyt antaa näitä lausuntoja.

Kun Mitt Romney kieltäytyi vetämästä pois tätä lausuntoa, ilmaisten sen sijaan tukea poliitikolle joka antoi lausunnon, minä tiesin että hän oli juuri menettänyt paljon kannatusta naisilta. Eräs aborttia kannattava naisäänestäjä verbalisoi tämän tilanteen täsmällisesti.

DVD

”Allison Kellogg, 50-vuotias lainaneuvoja Henricon piirikunnasta, Virginiasta, sanoi että nuo kysymykset näyttelivät ratkaisevaa roolia hänen päätöksessään äänestää Mr. Obamaa. ’Se oli pääsyy, Romney’n kanta naisten oikeuksiin aina aborttiin ja syntyvyyden säännöstelyyn asti’, hän sanoi. ’Peli on ohi. Sinulla voi olla omia mielipiteitäsi noissa asioissa, mutta ne eivät ole lainsäädännön puheenaiheita. Ja minä tuntisin samalla tavalla jos Barack Obama alkaisi syöksemään suustaan samaa järjettömyyttä jota minun mielestä republikaanit tekevät’.”

Ydinasia on se, että pelkät naisten lukumäärät, jotka ovat samaa mieltä Allison Kelloggin kanssa, ovat saavuttaneet niin korkean vesirajan meidän yhteiskunnassa että, kun he äänestävät blokkina, he pystyvät keikuttamaan vaaleja. Presidentti Obaman marginaali Romney’n suhteen naisten joukossa oli 53% vastaan 44%, tukeva yhdeksän pisteen kaula. Koska hyvin monet näistä naisäänestäjistä asuivat kaikkein tiheimmin asutuissa osavaltioissa, he keikuttivat vaaleja kovasti Obaman suuntaan.


Trailers

IV. Kalifornian äänestäjät hylkäsivät aloitteen joka olisi vaatinut elintarviketuottajia merkitsemään tuotteet jotka sisältävät geneettisesti muunneltua ruokaa.

Monsanto ja koko GMO-teollisuus sai kriittisesti tärkeän voiton meidän ruokamme turvallisuuden suhteen.

UUTISKATSAUS: ”Lakiehdotus 37 näyttää kaatuneen Kaliforniassa”, Natural News, 6. marraskuuta 2012

”Ehdotus 37 näyttää kaatuneen vaaliuurnassa Kaliforniassa … GMO-leimaa suosittava lippuäänestyslakiesitys, joka olisi vaatinut elintarvikeyhtiöitä merkitsemään elintarvikkeiden GM-sisällön, kaatui yli 45 miljoonan dollarin petollisella mainosrahan käytöllä ja likaisilla tempuilla joita rahoittivat Monsanto, PepsiCo, Coca-Cola, Kellogg, General Mills, DuPont, Bayer ja muut elintarvike- sekä torjunta-aineyhtiöt.”

Vielä yllättävämpää on se että ruoan vähittäismyyjät, kuten Safeway, Albertson’s ja Wal-Mart vastustivat GMO-leiman antavaa lakiesitystä. Kuinka näin voi olla? Vähittäismyyjät tajuavat että valtava määrä tuotteita jotka jo sijaitsevat heidän hyllyissään sisältävät GMO-valmistetta. Suuria tyhjiä tiloja ilmestyisi heidän hyllyilleen jos heidän täytyy vetää pois kaikki ruoka joka sisältää GMO’ta.

Totisesti, ei ole olemassa mitään puolestapuhujayritystä suojelemaan keskivertokansalaista kun he ostavat elintarvikkeita.

”Viimeisen kuukauden aikana, tämä petollisten yhtiöiden salaliitto on kanavoinut rahaa kampanjaan rikollista huijausta joka, muiden rikosten ohella, sepitti tekaistun FDA (USA:n lääke- ja elintarvikevirasto) -lainauksen ja lähetti mailauksia jotka vilpillisesti käyttivät FDA-sinettiä. Rikoskanne on jo nostettu FBI’n kanssa. ”Ei koskien ehdotusta 37” -kampanja myös käytti keksittyjä eturyhmiä ja esitti poliisiorganisaatiota (muiden ohella) lähettääkseen vielä lisää tekaistuja maileja äänestäjille, väittäen että poliisi vastustaa GMO-leimausta. Tuo vilpillinen väite, tietysti, on kokonaan väärä.”

The Natural News’in toimittaja sitten vakuuttaa moraalista voittoa, kuvitellen että tarpeeksi äänestäjiä on nyt tietoisia tästä asiasta ja että torjuntavoittoa voidaan julistaa. Rehellisesti sanoen, minä en näe sitä tuolla tavoin. Joka ainut kerta kun äänestys suoritetaan tulevaisuudessa koskien tätä asiaa, samat yritysallianssit tulevat riuhtaisemaan jokaisen yksittäisen kuviteltavissa olevan ”likaisen tempun”, aivan kuten he tekivät tässä kohden ja asiakysymys tullaan painamaan alas.

Amerikkalaiset tulevat edelleen nauttimaan kasvavia määriä geneettisesti muunneltuja elintarvikkeita, monet sairauteen ja kuolemaan asti. GMO-elintarvikkeet tulevat luultavasti näyttelemään suurta osaa nälänhädässä ja profetoiduissa kuolemissa koskien Ilmestyskirjan 6. luvun neljännen sinetin tuomioita.


Book

VI. Julkisen koulun lapsille Mainen osavaltiossa ollaan opettamassa homoseksuaalisia esileikkejä!

Häpeä kaikille kristityille vanhemmille jotka pitävät lapsiaan julkisissa kouluissa. Sinun lastesi sieluja ollaan vangitsemassa opetussuunnitelman kautta.

UUTISKATSAUS: ”Homoseksuaalien esileikkejä opetetaan Mainen keskikouluissa”, WCSH TV, 2. marraskuuta 2012

”GORHAM, Maine (NEWS CENTER) – Gorhamin koulun virkailijat pahoittelevat esitystä keskikoulussa jonka vanhemmat sanovat menneen liian pitkälle. ’Minä en halua lapselleni opetettavan homoseksuaalien esileikkejä, sallittakoon ainoastaan heteroseksuaalien esileikit koulussa. Minusta se ei ole oikea paikka’, sanoi eräs vanhemmista Kristy Howard. Hän sanoi järkyttyneensä kun hänen poikansa kertoi hänelle keskustelusta.”

Kuinka homoseksuaaliaktivistit edes pääsevät julkisen koulun foorumille missä he pystyvät myrkyttämään nuorten mieliä, vaikutuksille alttiita keskikoulun lapsia?

”Viikko sitten torstaina kansalaisoikeuksien tiimi Gorhamin keskikoulussa isännöi edustajia ryhmästä nimeltä PRYSM, Proud Rainbow Youth of Southern Maine (Etelä-Mainen ylpeä sateenkaarinuoriso), puhumaan seksuaalista suuntausta koskevasta erilaisuudesta ja syrjinnästä.”

Juuri se tosiasia että koulun virkailijat uskovat sellaiseen elämäntapaan joka toi Jumalan tuomion Sodoman ja Gomorran ylle on kylliksi ongelmia tuottavaa, mutta esittelyn loppua kohden, PRYSM’in puhujat ryhtyivät seksuaalisesti sopimattomiksi. Tämä artikkeli ei onneksi kerro meille tarkkaan mitä puhujat sitten sanoivat, mutta todellinen ongelma on se että julkisen koulun virkailijat uskovat olevan välttämätöntä tuoda homo/lesbo -puhujia kouluun esittelemään heidän elämäntapaansa lapsille. Vain tuomalla näitä puhujia kouluun merkittiin heidän elämäntapansa hyväksyttäväksi.

Tuo oli merkittävä probleema joka johti synteihin jotka tuhosivat Sodoman. Heidän julkiset koulunsa ja kaikenlaiset instituutiot opettivat että homoseksuaalisuus on aivan yhtä hyväksyttävää kuin heteroseksuaalisuus. Tuo synnillinen uskomus johti kirkaisuihin ja huutoihin jotka Jumala kuuli ja saivat Hänen toimimaan.

HUOMAUTUS: ”IndoctriNation” -kirja on myös saatavilla DVD’nä. Hieno traileri.


Trailer

VII. Illuminati kiiruhtaa eteenpäin suunnitelmillaan korvata Jumala Luojana!

Nyt olisi erinomainen ajankohta tempaukselle meidän TODELLISEN Luojamme taholta.

UUTISKATSAUS: ”Kloonatut lapset, ’Tarkasti valitut geenit’ aivan nurkan takana”, by Anthony Gucciardi, Natural Society, 5. marraskuuta 2012

”…on mahdollista että sinä olet nähnyt enemmän kuin pari juttua puiden mahdollisuutta laajentaa suuresti problemaattista geneettisten muunnosten tekoa ihmisrodulla. Askel, josta on kerrottu ennalta tieteisromaanien kautta ja samanaikaisesti vähätelty salaliittoteoriana vuosien ajan. Erään johtavan synteettisen biologian tutkijan mukaan jolla on intohimo eugeniikkaan (tarkoittaen ’valikoivaa jalostamista’) ja kloonausteknologiaan, se voi olla aivan nurkan takana.”

Kun minä ensimmäisen kerran aloin opiskella noituutta ja New Age -liikettä, minä luin kerta toisensa jälkeen geneettisen tutkimuksen viehätysvoimasta kun se liittyi sairauksien ratkomiseen ja pitkittämään henkilön elämää epämääräiseksi ajaksi. Nämä New Age -kirjailijat tuntuivat näkevän genetiikkaa tutkivat tiedemiehet jumalina ja melkein palvoivat heidän tieteellistä kyvykkyyttään.

Kuuntele tämänkaltaista suhtautumista kun me jatkamme meidän esille ottamalla artikkelilla.

”Tiedemies George Church näkee mielessään maailman missä vanhemmat edeltämääräävät luonteenpiirteet heidän jälkikasvulleen – lapsia jotka on luotu kloonausteknologian avulla muodostamaan ’parempia’ ihmisiä. … Sinä saatat ajatella että Church on vain joku hullu tiedemies teljettynä laboratorioonsa tehden kokeita genetiikalla hänen vapaa-ajallaan, mutta hänet tosiaankin tunnustetaan vakavasti tiedeyhteisön sisällä missä samanmieliset eugenistit pyrkivät työntämään kloonausteknologian moraaliseen ja sosiaaliseen stratosfääriin toteuttaakseen heidän visionsa. Työskennellessään professorina Harvardin lääketieteellisessä tiedekunnassa ja neuvonantajana enemmälle kuin 20 merkittävälle yritykselle, Church ajattelee että se on vain ajankysymys kunnes joku injektoi perustelun valtavirran medialle joka sallii täyden mittakaavan kloonausteknologian päästettäväksi valloilleen maailman päälle.”

Tuossa vaiheessa, täysimittainen kansanmurha tulee olemaan käynnissä tähdättynä niitä ihmisiä vastaan joilla ei ole ”edeltämäärättyjä luonteenpiirteitä”. Adolf Hitler päästi irti sellaisen kansanmurhan yhteiskunnan aliarvostettuja – seniilejä, parantumattomasti sairaita, vanhuksia, mustalaisia ja juutalaisia – vastaan.

Mielenkiintoista kyllä, meidän esille ottaman jutun kirjoittaja tajuaa tämän kuolettavan vaaran.

Trailer

”Ja mitä tulee niihin joilla on ’viallinen’ genetiikka, heidän ei ehkä itse asiassa sallita lisääntyvän. Samanlaisessa muoti-ilmiössä viitaten rehottavaan eugeniikkakampanjaan joka oli liikkeellä vuodesta 1929 vuoteen 1974 ja vaadittiin ’parempaa yhteiskuntaa’ pakottamalla sterilisaatiota kriminaaleille ja niille joilla oli mielenterveyshäiriöitä … nyt on olemassa moderni teknologia joka todella väittää että tietyt yksilöt tulevat olemaan rikollisia tai kärsivät sairauksista tulevaisuudessa.”

”Mutta hulluus ei lopu siihen. George Churchin mukaan, he voivat myös luoda monentyyppisiä kloonattuja lapsia sellaisia kuten neandertalilaisia vauvoja. ’Me olemme luomassa neandertalilaisia soluja’. On tarpeeksi huolestuttavaa että viljalajikkeiden geneettinen muuntelu on johtanut syöpäkasvainten puhkeamiseen, elimelliseen vammaan, ja muihin vakaviin huoliin. Terveysseuraamukset yksinään jotka ympäröivät ihmisten suoraa geneettistä muuntelua ovat tarpeeksi soittamaan hälytyskelloja. Kun tarkastellaan orwellilaisia näkökulmia lisääntymiskontrollista ja hillitöntä kloonausta johon on sekoitettu eriskummallisia hybridikokeiluja, on helppo nähdä, ettei yksinkertaisesti ole olemassa mitään sijaa sellaisen bioteknologian häikäilemättömälle käytölle. Perustelu tullaan, kuitenkin, muovaamaan oikealla tavalla valtavirran medialle soveltamalla sydäntälämmittävää tarinaa siitä kuinka kloonaus voi auttaa antamaan energiaa tutkimukselle sydänsairauksia ja syöpää varten – taas kerran yksi juoni.”

Tällä kertaa, Uuden Maailmanjärjestyksen eugeniikan ammattilaisilla tulee olemaan geneettinen testaus puolellaan kun he putsaavat ei-toivottua ihmiskunnan aluskasvillisuutta valmistaessaan tietä täydelliselle miehelle ja naiselle ja lapselle.

Antikristus tulee olemaan maailmannäyttämöllä tähän aikaan mennessä. Aidot kristityt tulevat istumaan Karitsan hääateriallaan.

Profeetallisia merkkejä voidaan nyt nähdä horisontissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com