Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 15. joulukuuta 2012

Amerikan evankelikaalit ja luopiot yhdessä: Warren, Osteen ja Opra

Amerikan kaksi tunnetuinta evankelikaalia nykyään, Rick Warren ja Joel Osteen, puhuvat Oprah Winfreyn ohjelmassa toista evankeliumia hädässä oleville ihmisille, jotka soittavat ohjelmaan. Nämä uskonsanan teologiaa opettavat pastorit eivät eroa opeillaan paljoakaan Opran New Age -filosofiasta ja omaavatkin yhteiset uskonkäsitykset. Tämä on kaikki saatanallista valhetta ja Amerikan viemistä yhä suurempaan eksytykseen. Raamatullisesta kristinuskosta luopumista (1. Tim. 4:1-2) edustaa myös Billy Graham ja hänen liikkeensä joka vastikään ennen USA:n presidentinvaaleja verkkosivustollaan julisti, ettei mormonismi ole mikään kultti. Billy Grahamin lehti ”Christianity Today” edesauttaa hereetikkoja ja harhaoppeja väittäen mm. että tie Jeesuksen luokse voi kulkea myös muiden uskontojen kautta. Näistä asioista kerrotaan Don Koenigin tuoreessa artikkelissa, jonka suomensi Samuel Korhonen.

---------------------------------

Evankelikaalit ja luopiot yhdessä: Warren, Osteen ja Opra
Evangelicals and Apostates Together: Warren Osteen and Oprah
On October 20, 2012

by Don Koenig

Voitko kuvitella, että joku apostoleista esiintyisi miljoonien ihmisten edessä, mutta ei antaisi heille evankeliumin sanomaa? Amerikan kahden suurimman seurakunnan pastorit kuitenkin tekivät juuri näin esiintyessään kolme tuntia Opran ohjelmassa Lifeclass.

Unohda poliitikot; todellinen syy Amerikan ongelmiin käy ilmeisemmäksi seurakunnissa, joissa amerikkalaiset käyvät ja niissä uskonnollisissa johtajissa, joita he seuraavat. Evankelikaaliset johtajat eivät enää edes tiedä, mikä kristillinen sanoma on, tai sitten he eivät osaa, tai eivät tahdo ilmaista sitä. Minun mielestäni Joel Osteen ja Rick Warren yhdessä Opran ja kaikkien heidän seuraajiensa kanssa edustavat Amerikan todellista ongelmaa niiden keskuudessa, jotka vielä samaistuvat kristinuskoon. “Luopiot yhdessä” on osuva nimi tälle liikkeelle.

Amerikan kahdelle tunnetuimmalle ”evankelikaaliselle” pastorille annetaan kolme tuntia Opran ohjelmassa, mutta sensijaan, että esittäisivät Jeesuksen Kristuksen evankeliumin, he mainostavat omia vääriä filosofioitaan ja itseään. Slti arvostelukyvyttömät ”kristityt” jatkuvasti parveilevat heidän seurakuntiinsa ja ostavat heidän materiaalejaan.

Joel Osteen mainosti uutta kirjaansa, “I Declare: 31 Promises to Speak Over Your Life (Minä julistan: 31 lupausta puhumaan sinun elämääsi)“. Monet kristityt ajattelevat, että Osteen on vain hyvän olon kevytevankeliumin pastori (feel good gospel lite pastor). Se ei ole kaikki, mitä hänestä pitäisi tietää. Joel Osteen on todella susi lammasten vaatteissa, jolla on eri evankeliumi. Tällä miehellä on myös hyvin eksyttävä ja vaarallinen sanoma, joka on valhe Saatanalta.

Joel Osteen peri Lakewood -kirkon isältään John Osteen'ilta, joka oli johtava (helluntailainen. Suom. huom.) uskonsanan teologian edistäjä. Omena ei pudonnut kauas puusta. Joel Osteen olisi voinut aloittaa hyvän olon kevytevankeliumin sanomallaan, mutta nyt hän aloittaa siitä, mihin hänen isänsä lopetti väittäen, että sinun omat sanasi voivat luoda todellisuuden.

Kuten New Age -guru Opra, myös Joel Osteen sanoo, että sitä saat, mitä puhut. Uskonsanan opetuksen ja New Age -filosofian välillä ei ole paljonkaan eroa ja siksi Osteen ja Opra ovat niin paljossa yksimielisiä. New Age'n ”The Secret (Salaisuus, Rhonda Byrne'n kirja ja elokuva)” ja uskonsanan teologia puhuvat samasta asiasta.

Kuten sanonta kuuluu: “birds of a feather flock together (samanhöyheniset linnut kokoontuvat yhteen)”. Minä ymmärrän, että jotkut evankelikaalit sanovat, että he esiintyisivät vaikka paholaisen kanssa, jos vain voisivat antaa evankeliumin sanoman ihmisille, mutta se tuskin soveltuu tähän, koska niin Osteen, kuin Warren'kaan, ei esittänyt mitään todellista pelastuksen sanomaa.

Ei ainoastaan heidän seurakuntiensa koko ollut syy, että Joel Osteen ja Rick Warren kutsuttiin Opran ohjelmaan, vaan se oli se, että heillä on yhteiset uskonkäsitykset ja nuo uskonkäsitykset ovat hyvin pitkälti saatanallinen valhe.

Lukemastani käsitin, että Rick Warren esitti tavanomaisen sanomansa, että Jumalalla on tarkoitus jokaiselle ja sinun täytyy löytää se. Kun eräs nainen soitti ohjelmaan sanoen, että ”hän tarvitsee Jumalaa” ja kysyi, että ”mitä minun pitäisi tehdä,” niin Warren ei osannut, tai halunnut, johtaa Häntä Kristuksen tykö. Seuraavassa leike eräältä arvostelusivustolta, joka dokumentoi Rick Warren'in vastauksen tälle naiselle Opran ohjelmassa.
Se mikä oli todella vaikea katsella, oli, kun nainen Norjasta soitti Skypellä sanoakseen, että ymmärsi tarvitsevansa Jumalaa, mutta halusi tietää, kuka Jumala on ja kysyi: ”Mitä minun pitäisi tehdä?” Oli selvää, että hän oli kypsä kuulemaan evankeliumin ja tarvitsi Jeesusta! Se oli suurenmoinen tilaisuus kertoa hänelle evankeliumi ja samalla Opralle kuulla se. Sensijaan, että olisi kertonut evankeliumin, Rick Warren näytti vaivautuneelta ja lopulta sanoi jotenkin tähän tapaan: ”Mene Jumalan luokse ja löydä tarkoituksesi.” Se oli hirveä hetki!! Nainen näytti yllättyneeltä ja surulliselta; kuin olisi odottanut jotakin muuta. Rukoilin hänen puolestaan ja toivon, että ne monet kristityt, jotka näkivät tämän, rukoilisivat hänen puolestaan. lähde
Tämä ei ole mitään uutta. Rick Warren ei vielä tähän mennessä ole esittänyt selvää pelastuksen sanomaa yhdelläkään niistä monista maailman areenoista, joilla on esiintynyt. Silti Warren'illa on maan toiseksi suurin Etelän baptistien seurakunta. Jos Raamattuun uskovat kristityt todella pyörittäisivät Saddleback'in seurakuntaa, niin luulenpa, että Warren tuskin olisi enää siellä.

Rick Warren on ollut kaksimielisyydessään aika johdonmukainen. Minulla on tällä sivustolla monta artikkelia siitä, että Rick Warren'ilta on päämäärä kateissa. Löydät ne hakulaatikolla verkkosivuni alaosassa. Kuten on laita monien uusevankelikaalien kohdalla, niin Rick Warren'inkin suosio perustuu siihen, että hän kertoo maailmalle, mitä he haluavat kuulla ennemmin, kuin mitä he tarvitsevat kuulla.

Raamatullisesta kristinuskosta luopumisen ongelma ei tietenkään rajoitu vain Warren'iin, Osteen'iin ja Opraan.

Billy Graham on evankelikaalisen liikkeen isoisi, mutta BGEA:n (Billy Graham Evangelistic Association) verkkosivusto yhtäkkiä vain poisti lausunnon, että mormonismi on kultti. Mikä siis muuttui? Hylkäsivätkö mormonit demonisen oppinsa? Uskooko BGEA todella, että mormonismi on nyt kristikuntaa, vai onko niin, että he eivät halua sanoa mitään, mikä vahingoittaisi Romney'n mahdollisuuksia tulla valituksi? Sen perusteella, mitä Billy Graham sanoi hiljattain, hän on kokonaan Romney'n puolella, mutta mitä sillä on tekemistä mormonismia koskevan totuuden kertomisen kanssa? Billy Graham'illa on evankeliumista tinkimisen historia miellyttääkseen jotakin poliittista tai uskonnollista järjestöä.

On hyvin dokumentoitu, että katoliset, jotka vastasivat Billy Graham'in ristiretkiin, käännytettiin Billy Graham'in määräyksellä takaisin Roomalaiskatolisen porton tykö. Se oli Graham, joka ei suostunut käännyttämään roomalaiskatolisia.

Billy Graham perusti lehden “Christianity Today”, mutta siitä on tullut hyvin liberaali ison teltan kristikunnan lehti, joka nyt auttaa edistämään joka sortin hereetikkoja ja harhaoppeja.

Billy Graham on sanonut uskovansa, että ihmiset muissa uskonnoissa voivat tuntea Jeesuksen ilman, että kukaan koskaan antaa heille evankeliumin sanoman. Se saa minut pohtimaan, mitä virkaa lähetyskäskyllä ja hänen ristiretkillään oli, jos jokainen voi nyt löytää Jeesuksen osmoosin kautta.

Tuleeko meidän siis uskoa, että uskonsa tähden kuolleet marttyyrit kuolivat tyhjän vuoksi? Onhan meillä siellä evankelikaaleja, jotka luulevat, että jokainen voi löytää Jeesuksen kuulematta koskaan sitä sanomaa, jonka puolesta nämä ihmiset kuolivat! Minun mielestäni tässä käy niin, että kun jotkut ikääntyvät ja näkevät läheistensä kuolevan, niin heidän teologiansa avartuu auttamaan heitä uskomaan läheistensä pelastuneen. Jopa Jack Van Impe uskoo nyt lemmikkieläintensä pääsevän taivaaseen.

Näyttää, että monista megakirkoista, joita sanotaan myös evankelisiksi seurakunniksi, tuli megakirkkoja siksi, koska ne antoivat ihmisille väärän evankeliumin. Jos asiantunteva ja arvostelukykyinen raamatullinen kristitty kävisi läpi Amerikan megakirkkojen luetteloa, hän huomaisi, että noin puolet niistä on kallellaan jonkinlaiseen harhaoppiin, joka vain kutittaa ihmisten syyhyäviä korvia.

Evankelikaaliset johtajat yrittävät kaikkensa avartaakseen kristinuskoa maailman miellyttämiseksi. Monet kristilliset johtajat näyttävät uskovan, että säädyllisyys, moraali ja amerikkalainen isänmaallisuus ovat nyt yhtä kuin kristinusko. Kun Amerikan evankelikaalinen johto kertoo satuja siitä, mitä todellinen kristinusko on, niin se ei lupaa hyvää Amerikan uudistumiselle. Se kuitenkin lupaa hyvää Amerikan ”luopioille yhdessä.”



Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com