Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 14. joulukuuta 2012

Juutalaisviha – parantumaton rutto

Tässä aivan aiheellinen artikkeli nykypäivänä kun Israel-viha on alkanut nostaa päätään jopa kristillisissä piireissä (vrt. korvausteologia). Israelia pidetään kestävän rauhan esteenä Lähi-idässä ja palestiinalaisten sortajana. Katolisen kirkon piiristä varsinkin on noussut äänenpainoja, etteivät juutalaiset enää ole Jumalan valittu kansa ja Israelin valtio on rakennettu laittomasti Palestiinaan. Viha juutalaisia vastaan on kuin parantumaton rutto ilmeten aika ajoin juutalaisten joukkoteurastuksina ja nyky-Israelin vastaisuudesta käy esimerkkinä joidenkin israelilaisten tavaroiden boikotointi EU:n alueella. Juutalaisia demonisoidaan ja mustamaalataan muidenkin kuin muslimijihadistien taholta. Tämän takana on varmastikin luciferistinen henkivalta joka pyrkii Israelin hävittämiseen jotta Jeesus ei voisi tulla takaisin. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

Parantumaton rutto
The Plague That Will Not Go Away

by Elwood McQuaid

Tämä artikkeli on julkaistu David Reagan'in lehdessä Lamplighter (November – December 2011)

Elwood McQuaid
(Toimittajan huomautus: Elwood McQuaid palveli järjestön Friends of Israel palvelutyön johtajana 12 vuotta. Nykyisin hän palvelee järjestön lehden, Israel My Glory, päätoimittajana. Hän myös juontaa Friends of Israel’in päivittäistä ja viikottaista radio-ohjelmaa. Tämä artikkeli on julkaistu uudelleen luvalla. Artikkeli on reaktio BBC:n hiljattaiseen ilmoitukseen, että 17 ruumiin jäänteet löydettiin keskiaikaisen kaivon pohjalta Englannissa. DNA testit paljastivat, että ne olivat todennäköisesti yhden juutalaisen perheen jäseniä. Kuusi oli aikuisia. Muut 11 olivat lapsia iältään 2 -15 vuotta.)


Valokuva luurangoista kuten ne tosiasiassa
 olivat sijoittuneet kaivon pohjalle

Englannin Norwich'issa tehtiin hiljattain karmea löytö. Seitsemäntoista juutalaista luurankoa, ilmeisesti samasta perheestä, löydettiin keskiaikaisen kaivon pohjalta.

Arkeologit arvelevat, että pogromistit pakottivat juutalaiset alas kaivoon, koska he kieltäytyivät kääntymästä kristinuskoon.

Kymmenen vuosisataa myöhemmin viisi Udi Fogel'in perheen jäsentä Israelin Itamar'issa puukotettiin hengiltä raa'asti vuoteisiinsa, mikä osoittaa, että aika ei muuta vihaa juutalaisia ja Israelia vastaan. ”Rutto” on edelleen keskellämme — pyrkimys löytää ”lopullinen ratkaisu juutalaisongelmaan” — nyt se vain keskittyy Israelin hävittämiseen.

Kristittyinä, jotka täysin tuemme juutalaisen kansan laillista oikeutta kotimaahansa Erets Israeliin, olimme kauhuissamme lukiessamme, että tunnettu italialainen katolinen pappi, julisti törkeästi: ”Mikä on Itamar? Varastetulle maalle rakennettu laiton israelilainen siirtokunta.”

Miksi kukaan missään olosuhteissa lakaisisi pois tämän viattoman perheen sanoinkuvaamattoman hirvittävän teurastuksen, koska on erimieltä siitä, missä heidän olisi pitänyt asua?


  

  

Valitettavasti tämän papin asenne ei rajoitu muutamaan kiihkoilijaan, jotka toimivat jossakin ääriryhmässä. Koko joukko kehuttuja kristillisiä järjestöjä on omaksunut idean, että Israelia täytyy puristaa, kunnes se katoaa, tai on niin kuohittu, että se jää eloon vain sekasortoisena, häväistynä juutalaisten klaanina, jonka ovat pakottaneet takaisin ghettoihin valekristillisen rakkauden ja/tai muslimi- ”humanismin” lähettiläät.

Tässä on näyte niistä, jotka ovat tulleet etulinjaan USA:n presbyteerisen kirkon ja muiden päälinjan kirkkokuntien lähiomaisina, jotka ylistävät omaisuuden pakkoluovutusta keinona saada Israel näyttämään apartheid- ja paaria-luokan valtiolta, joka pitää viedä taloudelliseen puuvajaan ja piiskata ojennukseen.
Luterilaiset Yhdysvalloista
Katoliset ja protestantit Betlehemistä ja Nasaretista
Ortodoksiset kristityt Kreikasta ja Venäjältä
Kristityt Libanonista
Koptit Egyptistä
Kaikki nämä kokoontuivat hiljattain konferenssiin julistamaan juutalaisvaltion ”synniksi” ja miehitysvallaksi, joka epäinhimillistää palestiinalaisia. He vaativat vastarintaa (jihadia) ”kristillisenä velvollisuutena”.

Vaikutusvaltainen kansainvälinen katolinen rauhanliike, Pax Christi, edistää israelilaisten tavaroiden boikotoimista ”rakkauden nimissä”. Jopa EU:n rahoittamien kristillisten ryhmien, Dutch Interchurch Organization for Development Cooperation ja irlantilais-katolinen Trócaire, kerrotaan kampanjoivan pakkoluovutuksen puolesta. Ne menevät jopa niin pitkälle, että sisällyttävät suositun israelilaisen kosmetiikkayhtiön, Ahava’n, yhteistyötä tekevänä rikkurina. Etelä-afrikkalainen arkkipiispa Desmond Tutu lisäsi oman vaikutusvaltansa saaden Johannesburg'in yliopiston katkaisemaan kaikki yhteytensä israelilaisiin kumppaneihin.

Tämä syrjivä vihamielisyys on muuntumassa yhä sotaisammaksi retoriikaksi ja kiihotukseksi. Suosittu Vatikaanin lehti julisti hiljattain, että Israelin suorittama ”etninen puhdistus” loi palestiinalaiset pakolaiset ja että ”siionistit osasivat ovelasti hyödyntää länsimaista syyllisyydentuntoa Shoah'in [holokaustin] vuoksi laskemaan perustukset omalle valtiolleen”.

Arkkipiispa Cyrille Salim Bustros [kreikkalaiskatolisesta melkiittikirkosta (Melkite Greek Catholic Church)] lisäsi oman osuutensa sanomalla: ”Me kristityt emme voi puhua Luvatusta Maasta juutalaiselle kansalle. Ei ole enää valittua kansaa.” Lisäksi tärkeä paavin lähettiläs kutsui Israelia laittomaksi ”vieraaksi istutukseksi”, joka häikäilemättömästi juutalaistaa Jerusalemia ja laittomasti miehittää arabien maata.

Tämä radikaali Israelin laillisuuden irtisanominen valmistaa tietä seuraavalle askeleelle: fyysiselle väliintulolle poistaa ”vieras” esine. Liittyneinä muslimijihadisteihin, jotka ovat kauan etsineet tilaisuutta hyökätä ja tuhota Israel, ovat valtavat joukot idealistisia, mutta tietämättömiä, eurooppalaisia ja länsimaisia kiihkoilijoita, jotka ovat vapaaehtoisia flotilloille ja flytilloille (laivoille) ja palvelevat jalkaväen sotilaina pyrkien valtaamaan Israelin sorrettujen puolustajina. Kun väkijoukot kirkuvat muutosta alueella ja kun Länsi tukee tuota kirkumista, niin voi melkein ennustaa väkivallan nousun lähitulevaisuudessa.

Meidän täytyy kysyä itseltämme: ”Miksi sellaisen ilmiön keulilla olevat tunnustavat kristityt ovat niin selkeästi epäkristillisiä joka suhteessa?” Vastaus on korvausteologia. Se oli tekosyy siihen, että juutalainen perhe julmasti heitettiin alas kaivoon keski-ajalla ja se on tänä päivänä käytettyjen tekosyiden ytimessä demonisoida ja tehdä Israel laittomaksi. Arkkipiispa Bustros puhui kaikille noille kristityille, jotka näkevät itsensä ”uutena Israelina”, sanoessaan: ”Me kristityt emme voi puhua Luvatusta Maasta juutalaiselle kansalle. Ei ole enää valittua kansaa.”

Hänen lausuntonsa on sen teologian täydellinen määritelmä, joka takavarikoi sen, mitä Jumala loi (juutalaiset) ja halveksii niitä, joita Jumala rakastaa. Se myös selittää sitä valitettavaa uskonnollista röyhkeyttä, joka tahtoisi purkaa kansallisvaltion ja vainota sen ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com