Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Joulukuu 2012

Tässä kaksi ja puoli vuotta sitten kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta joulukuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue XII    December 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Lähestyvä hengellinen myrsky!
(An Approaching Spiritual Storm!)

”Tämä on säädetty enkelien päätöksellä, ja niin ovat tästä asiasta pyhät sanoneet, että elävät tietäisivät Korkeimman hallitsevan ihmisten valtakuntaa ja antavan sen, kenelle hän tahtoo, ja asettavan sen päämieheksi ihmisistä halvimman.”

Daniel 4:17

”Niin minäkin valitsen heidän vaivaamisensa ja annan heille tulla sen, mitä he pelkäävät, koska ei kukaan vastannut, kun minä kutsuin, koska he eivät kuulleet, kun minä puhuin, vaan tekivät sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsivat sen, mikä ei ole minulle otollista.”

Jesaja 66:4

”Herra on minun puolellani, en minä pelkää; mitä voivat ihmiset minulle tehdä? Herra on minun puolellani ja auttaa minua, ja minä saan ilolla katsella vihamiehiäni. Parempi on luottaa Herraan, kuin turvata ihmisiin. Parempi on luottaa Herraan, kuin turvata ruhtinaihin.”

Psalmi 118:6-9

”Ja nousi kova myrskytuuli, ja aallot syöksyivät venheeseen, niin että venhe jo täyttyi. Ja itse hän oli peräkeulassa ja nukkui nojaten päänaluseen. Ja he herättivät hänet ja sanoivat hänelle: "Opettaja, etkö välitä siitä, että me hukumme?" Ja herättyään hän nuhteli tuulta ja sanoi järvelle: "Vaikene, ole hiljaa". Niin tuuli asettui, ja tuli aivan tyven. Ja hän sanoi heille: "Miksi olette niin pelkureita? Kuinka teillä ei ole uskoa?"”

Markus 4:37-40


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme ajatuksia herättävästi tarkastelemaan meidän päiviemme viimeaikaisia tapahtumia ja tutkimme seuraamuksia joita sellaisilla tapahtumilla voi olla koskien Yhdysvaltojen ja koko maailman tulevaisuutta. Tänä nykyisenä aikana, maailma on läpikäymässä perusteellista muodonmuutosta kun me edelleen näemme Yhdysvaltojen muuttumista sosialistiseksi maaksi, sotien ja sekasorron jatkumista Lähi-idässä, sekä Euroopan Unionin jatkavan kärsimistään epävakaan taloussysteemin johdosta. Minä uskon että tulevat vuodet saattavat olla kaikkein merkityksellisintä aikaa ihmiskunnan historiassa, joka tulee kulminoitumaan Saatanan valtakunnan hävitykseen ja meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, takaisintuloon.

Lokakuun lopussa 2012 vaalipäivän lähestyessä, massiivinen myrsky alkoi lähestyä Yhdysvaltojen itärannikkoa. Tämä myrsky, joka tunnettiin hurrikaani Sandy’na, oli laajin myrsky läpimitaltaan joka on koskaan tilastoitu Atlantin valtameren yllä sen tuulten ulottuessa 1,100 mailin (1 maili = n. 1,6 km) vaikutusalueeseen yhdestä päästä toiseen päähän. ”Sen kiertoliike on valtava; se vaikuttaa tavalla tai toisella koko itäiseen kolmannekseen maasta. Myrsky on suurin trooppinen myrsky Atlantilla”, sanoi Rob Carolan, meteorologi Nashua’sta, New Hampshiren osavaltiosta. Mr. Carolan edelleen jatkoi sanoen, ”Minä en ole koskaan nähnyt näin suurta myrskyä mitä tulee tuulen virtaukseen. Niin monien pahojen asioiden täytyi tulla yhteen samalla kertaa. Se saa ’Täydellisen Myrskyn’ näyttämään pieneltä. On ainutlaatuista mikä vaikutus tällä tulee olemaan.” (1) Lokakuun 29. päivänä 2012, Marylandin kuvernööri Martin O’Malley antoi kamalan varoituksen. ”Edessäolevat päivät tulevat olemaan hyvin vaikeita”, kuvernööri O’Malley julisti. ”Siellä tulee olemaan ihmisiä jotka kuolevat ja saavat surmansa tässä myrskyssä.” (2)

Huomattavaa kyllä, hurrikaani Sandy pani täytäntöön urotekoja jotka muutoin olisivat näyttäneet mahdottomilta. Esimerkiksi, myrsky ei ainoastaan tehnyt tuhojaan lentomatkustamisessa ympäri maailman aiheuttaessaan kymmenien tuhansien lentojen peruutukset, vaan se myös johti New Yorkin pörssin sulkemiseen, yhtä hyvin kuin kaikkien tapaamisten peruuttamiseen joita oli aikataulutettu Yhdistyneiden Kansakuntien rakennukseen. (3)

Myrskyn jälkimainingeissa, miljoonat ihmiset New Yorkin, New Jerseyn, ja ympäröivien alueiden osavaltioissa olivat ilman sähköä. (4) Kohdatessaan levittäytyvän sähkökatkoksen ja laajalle levinneitä bensiinin saatavuusongelmia, New Yorkin ja New Jerseyn ihmiset tulivat lisääntyvästi turhautuneiksi ja alkoivat purkaa sisuaan viranomaisiin. ”Tämä on Amerikka, ei kolmannen maailman kansakunta. Me tarvitsemme ruokaa, me tarvitsemme vaatteita”, sanoi Staten Islandin hallintoalueen johtaja Jim Molinaro. (5) Epämieluisat olosuhteet yllyttivät erästä newyorkilaista sanomaan, ”Minusta tuntuu kuin hurrikaani Katrinan uhrilta. Minä en koskaan ajatellut että se voisi tapahtua täällä New Yorkissa, mutta se tapahtui.” (6)

Vahinko, jota myrsky aiheutti, oli merkittävää. Itse asiassa, Associated Press’in raportti osoittaa että tuhansittain puita on kiskottu juurineen, joista jotkut olivat yli 120 vuotta vanhoja. ”Nämä ovat täysin terveitä puita, jotkut vanhempia kuin 120 vuotta jotka ovat selvinneet hurrikaaneista, jäämyrskyistä, northeaster’eistä, mistä tahansa mitä Äiti Luonto on voinut heittää niiden tielle. Sandy oli vain liian suurta”, sanoi Todd Forrest, varajohtaja New Yorkin kasvitieteellisessä puutarhassa. (7) Suunnilleen 10,000 puuta tuhottiin New York Cityssä, kun taas 113,000 puuta kuulemma tuhottiin tai vahingoitettiin New Jerseyn osavaltion sisäpuolella. (8) Surullista kyllä, hurrikaani Sandy vaati myös yli 200 ihmisen hengen Yhdysvaltojen, Kanadan, ja Karibian alueen sisällä. (9)

Useiden kuukausien ajan minä olin tuntenut hengessäni että Barack Obamalle annettaisiin neljä lisävuotta Yhdysvaltain presidenttinä. Kun minä katselin uutisia hurrikaani Sandy’sta, minä en voinut muuta kuin tuntea jopa enemmän varmuutta siitä että Obama uudelleenvalittaisiin. Sellaisen merkittävyyden omaava myrsky, joka sattui juuri ennen vaaleja, tuskin näytti siltä kuin yhteensattumalta. Minä uskon että hurrikaani Sandy oli symboliikkaa lähestyvästä hengellisestä myrskystä joka tulee pian nielaisemaan Yhdysvallat ja suuren osan maailmaa.

[Englanninkielessä Sandy assosioituu sanaan sand eli hiekka, josta tulee mieleen Jeesuksen opetus niistä jotka rakensivat elämänsä hiekalle, eivätkä Kristus-kalliolle (Matt. 7:24-27). Oliko tämä Sandy-myrsky varoitus maallistuneelle ja vapaamieliselle New Yorkille (+lähialueet), että sen lopullinen sortuminen on lähellä? Katso http://www.youtube.com/watch?v=hWqhNAQplVk. Suom. huom.]

Onneksi, meillä on Vapahtaja joka opastaa meidät läpi tämän myrskyn, ja Hänen vahvuutensa avulla meillä tulee olemaan voimaa kestää loppuun saakka. Markuksen evankeliumissa, luvussa 4, me luemme Jeesuksesta Kristuksesta nuhtelemassa myrskyä ja ilmaisten käskyn, ”Vaikene, ole hiljaa.” Tavallaan, meidän Herramme on valmis ja halukas antamaan meille voimaa ja mahdollisuuksia kestää tämän elämän hengellisiä myrskyjä. Jopa kun aallot ovat murskaamassa kaiken ympärillämme ja maailma tuntuu joskus olevan kolkko ja toivoton paikka, meidän Vapahtajamme voi puhua meidän sieluillemme ja sanoa meille, ”Vaikene, ole hiljaa.” Sillä kuten apostoli Paavali kirjoitti Filippiläiskirjeen luvussa 4:7, ”Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Vuoden 2012 vaalien seurannaisvaikutukset! (The Ramifications Of The 2012 Election!)

Marraskuun 6:ntena 2012, Barack Obama julistettiin vuoden 2012 presidentinvaalien voittajaksi. Kun uutiset vaalituloksista ilmoitettiin, poliittinen jakaantuminen Yhdysvalloissa tuli pelottavan korostuneeksi. Samalla kun Obaman kannattajat reagoivat suurella riemulla, hänen vastustajansa vastasivat inholla, ja joissakin tapauksissa, eripuraa lietsovilla kommenteilla. Itse asiassa, saadessaan tietää että Obama miehittäisi presidentin virkahuonetta (the Oval Office) vielä yhden kauden, kiinteistömoguli Donald Trump julisti seuraavaa, ”Nämä vaalit ovat totaalinen huijaus ja irvikuva. Me emme ole demokratia!” Mr. Trump ehdotti sitten että amerikkalaisten pitäisi järjestää vallankumous. (10)

Suuri joukko amerikkalaisista on niin vihaisia vaalituloksista että he ovat jättäneet anomuksia Valkoiselle Talolle pyytäen että heitä edustavien osavaltioiden sallittaisiin eroavan Amerikan Yhdysvalloista. Vaikka jokaisella Amerikan osavaltiolla on joitakin allekirjoituksia pyytämässä oikeutta erota, Teksasin osavaltio ylittää kaikki muut tähän asti yli 115,000 ihmisen ollessa allekirjoittanut anomuksen lukien tästä kirjoittamishetkestä. (11) Samalla kun on turvallista olettaa että Yhdysvaltain liittovaltio ei koskaan sallisi osavaltion erota rauhanomaisesti Unionista, nämä anomukset palvelevat indikaattorina siitä miten tyytymättömiä ja vihaisia monista amerikkalaisista on tullut. On mielenkiintoista panna merkille että Teksasin kuvernööri Rick Perry antoi vihjeen osavaltion eroamisen mahdollisuudesta puheensa aikana vuonna 2009. ”Me olemme saaneet hienon unionin. Ei varmastikaan ole mitään syytä hajottaa sitä. Mutta jos Washington edelleen viittaa kintaalla amerikkalaisille, sinä ymmärrät, kuka tietää mitä tuosta saattaisi tulla esiin”, kuvernööri Perry totesi. (12) [Tähän asiaan liittyen Verkkomedia uutisoi 15.11.2012: Seitsemän USA:n osavaltiota pyrkii eroon liittovaltiosta (http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=5736), Suom. huom.]

Minä uskon että vuoden 2012 vaalit on indikaattori muutoksesta amerikkalaisten enemmistön arvoissa. Tästä muutoksesta ideologiassa tulee todennäköisesti jopa havaittavampi, kun vanhemmat konservatiiviset sukupolvet korvataan nuorilla ihmisillä joille on opetettu siitä saakka asti kun he olivat pikkulapsia syleilemään liberaaleja arvoja kuten sosialismia, abortintekoa, ja homoseksuaalisuutta. Vapaamielinen kirjailija nimeltään Andrew Sullivan, jonka yleisesti tiedetään olevan yksi Obaman suurimmista tukijoista, kirjoitti seuraavat sanat vaalien lopputuloksen jälkeen, ”Ja joku tunsi jotakin tektonista siirtymistä tänä yönä. Amerikka ylitti Rubikon-joen koskien jokaisen kansalaisen pääsyä terveydenhoitoon, ja valitsi uudelleen mustan presidentin todella ankarassa taloudellisessa ilmastossa. Siirtyminen kohti gay -tasa-arvoa on nyt peruuttamaton. Loppu marihuanan kieltämiselle on nyt näkyvissä. Naiset, erityisesti, liikuttivat kansakuntaa eteenpäin – pragmaattisesti, alustavasti, järkevästi.” (13)

Barack Obamasta on tullut hyvin tunnettu säätäessään ahdistavia uusia säännöksiä sellaisia kuten Kansallisen puolustuksen valtuutuslaki (National Defense Authorization Act, or NDAA), mikä sallii määrittelemättömän pidätysajan Amerikan kansalaisille. Nyt kun hänelle on annettu vielä neljä vuotta Yhdysvaltojen presidenttinä, tuntuu todennäköiseltä että hän tulee jatkamaan uusien sääntöjen, säädöksien, ja toimeenpanevien määräysten (executive orders) esittämistä, jotka laajentavat hallinnon kokoa, lisäävät sen valtuuksia, sekä jatkuvasti riisuvat amerikkalaisia heidän oikeuksistaan ja vapaudestaan. Huomautettakoon tässä että Obaman hallinto on julkistanut keskimäärin 68 uutta säädöstä ja ilmoitusta joka päivä viimeisten kolmen kuukauden aikana. (14) On myös huomionarvoista että Barack Obama allekirjoitti toimeenpanevan määräyksen lokakuun 26:ntena 2012, määräten Kotimaan turvallisuusviraston laajentamisen Turvakumppanuusneuvoston (Security Partnership Council) avulla, joka tulee luomaan kumppanuuksia Liittovaltion osastojen ja ei-hallinnollisten järjestöjen välille. Osassa executive orderia lukee seuraavaa: ”Meidän täytyy käyttää hyväksi kekseliäisyyttä hallinnon ulkopuolella strategisten kumppanuuksien avulla yksityisen sektorin, ei-hallinnollisten organisaatioiden, säätiöiden, ja yhteisöpohjaisten järjestöjen kanssa. Sellaiset kumppanuudet ovat kriittisiä USA:n menestykselle kotona ja ulkomailla, ja me tulemme tukemaan niitä parannettujen mahdollisuuksien avulla sotilaallista selkkausta, koordinaatiota, läpinäkyvyyttä, ja tiedon jakamista varten.” (15) Tämä toimeenpaneva määräys tulee luomaan mekanismin jonka avulla yksityisistä organisaatioista voi tulla alati-laajentuvan hallinnon lonkeroita.

Vaikkakin Barack Obaman uudelleenvalinta on useimmille konservatiivisille amerikkalaisille vaikea pala nieltäväksi, meidän täytyy muistaa että Jumala salli tämän tapahtuvan jostakin syystä. Sillä kuten sanotaan Danielin kirjan luvussa 4:17: ”Tämä on säädetty enkelien päätöksellä, ja niin ovat tästä asiasta pyhät sanoneet, että elävät tietäisivät Korkeimman hallitsevan ihmisten valtakuntaa ja antavan sen, kenelle hän tahtoo, ja asettavan sen päämieheksi ihmisistä halvimman.” Minä en teeskentele tuntevani Jumalan mielenlaatua; kuitenkin, minä luotan Häneen sokeasti ja uskon täysin että lopussa kaikki tulee olemaan hyvin Hänen armonsa ja sääliväisyytensä kautta. [Barack Obaman uudelleenvalinta oli tuomio USA:lle ja vapaalle maailmalle. Kannattaa lukea seuraava profetia-kirjoitus tästä aiheesta. Mielenkiintoista teoriaa todellakin: http://alamongordo.com/apocalypse-armageddon/obama-victory-gods-judgment-on-the-world/, Suom. huom.]

Uusi aalto irtisanomisia! (A New Wave Of Layoffs!)

Kun Barack Obama iski jälkensä kampanjapolulle vuonna 2012, hän kerskui että hänen taloudelliset menettelytapansa toimivat ja että työttömyysaste oli paranemassa. Kuitenkin, päivinä, jotka välittömästi seurasivat vaaleja, Yhdysvaltoihin iskettiin tulvalla työpaikkojen irtisanomisia. Yksi sellainen esimerkki on Murray Energy -yhtiö, joka sai huomiota mediassa sen jälkeen kun yhtiön toimitusjohtaja johti rukousta juuri ennen kuin hän aloitti työntekijöidensä irtisanomisen. ”Herra, please anna minulle ja jokaiselle kanssani Murray Energy Corporation’issa anteeksi päätöksistä joita me olemme nyt pakotetut tekemään säilyttääksemme kaikkien yritysten, jotka sinä olet auttanut meitä rakentamaan, aidon olemassaolon”, rukoili toimitusjohtaja Robert E. Murray. (16)

Toinen laaja työpaikkojen menetys tuli Hostess Brands Inc.’n toimesta, joka ilmoitti perjantaina, marraskuun 16:ntena 2012, että se panisi lapun luukulle sen toiminnoille pysyvästi, käsittäen 565 jakelukeskusta, 33 leipomoa, ja 570 leipomoiden myyntipistettä. Myöskin ilmoitettiin että noin 18,500 työntekijää irtisanottaisiin. (12) Samaan aikaan, lukuisat yritykset ovat ilmoittaneet irtisanomisista, sisältäen Energizer’in, Exide Technologies’in, Westinghouse’n, Research in Motion LTD’n (RIM), Hawker Beechcraft’in, Boeing’in, ja US Cellular’in monien muiden joukossa. (18)

Suuri osuus irtisanomisista, joita ollaan nyt ilmoittamassa, ovat tulosta kasvavista toimintakuluista jotka on aiheutettu Barack Obaman tulevalla terveydenhuoltouudistuksella, tunnettu nimellä the Patient Protection and Affordable Care Act (Potilasturvan ja edullisen hoidon lakisäädös). Kuitenkin, jotkut yhtiöt ovat valinneet luovempia tapoja korvata menetettyjä tuloja. Esimerkiksi, Jon Metz, mies, joka operoi noin 40 Denny’n ravintolaa Floridan osavaltiossa, on ilmoittanut että hänen liikelaitoksensa tulevat lisäämään 5 prosenttia lisämaksua jokaisen asiakkaan laskuun yrityksessä peittää kulujen kasvu. Myöskin ilmoitettiin että ravintolat vähentäisivät monien työntekijöiden työtunteja kahteenkymmeneenkahdeksaan viikossa pitääkseen heidät sen kynnyksen alla joka edellyttää sairausvakuutuksen hankkimista heille. Selittäessään järjellistä perustaa päätökselleen, Metz’iä siteerattiin sanomasta, ”Päivänselvästi, minä mielellään turvaisin kaikki meidän työntekijämme tuon vakuutuksen alaisuuteen. Mutta maksaa 5,000 dollaria työntekijää kohden maksaisi meille 175,000 dollaria per ravintola ja valitettavasti, suurin osa meidän ravintoloista ei tuota 175,000 dollaria vuodessa. Minulla ei ole varaa siihen.” (19)

Juuri kun lukuisat yhtiöt kamppailevat pysyäkseen voitollisina, Yhdysvaltain postilaitoksella oli ennätystappiot verovuodelle 2012, tehden yhteensä 15,9 miljardia dollaria. Hirveä tilanne on aiheuttanut suurta levottomuutta postilaitoksen pääjohtajalle Patrick Donahoe’lle jota siteerattiin sanomasta, ”Se on kriittistä että Kongressi tekee osansa ja hyväksyy kattavia lakeja ennen kuin he pitävät taukoa tänä vuonna siirtääkseen postilaitoksen kauemmas pois alasvievältä polulta kohti taloudellista tervehtymistä.” Donahoe edelleen jatkoi sanoen, ”Me emme pysty pitkittämään suuria tappioita epämääräiseksi ajaksi. Merkittävät maksujen laiminlyönnit ovat pelottavia.” (20) Senaattori Tom Carper, demokraatti Delawaren osavaltiosta, on myös ilmaissut huolta postilaitoksen kohtalosta. ”USA:n postilaitos on selvästikin marssimassa kohti sen omaa taloudellista romahdusta. Minä olen toiveikas siitä että nyt kun vaalit ovat ohi, minun kollegani, ja minä, voimme kokoontua ja hyväksyä postin uudistuslait jotta lopullinen lakiesitys voidaan allekirjoittaa laiksi vuoden loppuun mennessä”, senaattori Carper sanoi. (21) Art Sackler, Koalition 21. vuosisadan postilaitosta varten (Coalition for a 21st Century Postal Service) kanssakoordinaattori, ilmaisi myös huolestuneisuutta koskien postilaitosta. ”Jos Kongressi epäonnistuu toimimaan, siellä voisi olla postitoiminnan hidastumisia tai sulkemisia joilla olisi katastrofaalisia seurauksia kahdeksalle miljoonalle yksityisen sektorin työntekijälle joiden työpaikat riippuvat postinkuljetuksesta”, Sackler sanoi. (22)

Obaman ja Planned Parenthoodin vahvat siteet! (The Strong Ties Of Obama And Planned Parenthood!)

Matteuksen luvusta 19:14 me luemme, ”Niin Jeesus sanoi: "Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta".” Tämä jae on vain yksi monista jotka osoittavat sitä rakkautta ja mieltymystä jota Jumalalla on lapsia kohtaan. Käänteisesti, me tiedämme että Saatana on inspiroinut ihmisiä teurastamaan lapsia läpi aikakausien, sisältäen ajankohdan jolloin Mooses syntyi Egyptissä ja Jeesuksen syntymäajan kun Herodes määräsi kaikkien miespuolisten pikkulapsien, iältään kaksi vuotta tai alle, jotka löydetään Betlehemistä ja rannikkoalueilta, mestaamisen. Surullista kyllä, tämä sama saatanallinen vaikutus on läsnä tänä päivänä Yhdysvalloissa missä miljoonia viattomia vauvoja abortoidaan joka vuosi.

Eräs vankimmista abortin kannattajista Amerikassa tänä päivänä ei ole kukaan muu kuin Barack Obama, joka antoi ymmärtää kampanjatiellään vuonna 2008 että hän haluaisi tyttäriensä mieluummin tavoittelevan abortteja kuin synnyttää ei-toivottujen raskauksien tapauksessa. ”Minulla on kaksi tytärtä, yhdeksän vuotta vanha ja kuusi vuotta vanha. Minä aion opettaa heille arvoista ja moraalikäsityksistä. Mutta jos he tekevät virheitä, minä en halua heitä rangaistavan vauvalla”, Obama selitti. Heinäkuun 24:ntenä 2012, Obama mainitsi taas hänen tyttärensä osaksi siitä syystä että hän tukee Planned Parenthood’ia, järjestöä, joka ylpeästi teurastaa vauvoja kun siihen annetaan tilaisuus. ”Mr. Romney haluaa päästä eroon Planned Parenthood’in rahoittamisesta. Minusta se on huono idea. Minä olen saanut kaksi tytärtä. Minä haluan heidän kontrolloivan heidän omia terveydenhuoltovaihtoehtoja. Me emme aio mennä taaksepäin, me menemme eteenpäin”, Obama sanoi. (23)

Obama ilmaisi tukeaan Planned Parenthood’ille useita kertoja kampanjapolullaan vuonna 2012 ja jopa mainitsi järjestön neljä kertaa presidenttikeskustelun aikana lokakuussa. Ryhmän ylistäminen yllytti Planned Parenthood’in johtajaa Cecile Richards’ia sanomaan, ”Koskaan elämässään he eivät kuvittelisi että Planned Parenthood mainittaisiin presidentin taholta sellaisella ylpeydellä puhuessaan miljoonille, ylistäen Planned Parenthood’in työtä. Tällä on pitkänajan seuraamukset. Tämä on päivä muistettavaksi.” (24) Frances Kissling, tutkija Pennsylvanian yliopistosta, selitti että ”poliittisessa ilmastossa on tapahtunut muutos” ja että ”presidentti ja muut ajattelevat nyt että itsensä liittäminen hyvin julkisesti Planned Parenthood’iin on suotavaa yleisön silmissä.” (25)

Yhdysvalloissa, suunnilleen 40 prosenttia kaikista aborteista suoritetaan Planned Parenthood’in klinikoilla. Tämä viattomien teurastus on kuulemma hyvin tuottoisaa bisnestä, mikä tuo ryhmälle 51 prosenttia sen tuloista, tai noin 164,154,000 dollaria jokaisena vuotena. Ryhmä myös vastaanottaa joka vuosi 487.4 miljoonaa dollaria veronmaksajilta. (26)

Kun me pohdimme näitä faktoja, joku voisi ihmetellä miten Planned Parenthood sai alkunsa ja kuinka se on noussut sellaiseen merkittävään asemaan viime vuosina. Vuonna 1921 ryhmä nimeltä the American Birth Control League (Amerikan syntyvyyssäännöstelyliitto), josta myöhemmin tuli Planned Parenthood, sai rahoitusta radikaalilta sosialistilta ja humanistilta nimeltään Margaret Sanger. (27) Tämän naisen tiedettiin kannattavan eugeniikan hyviä puolia, mikä on uskomus että lisääntymistä pitäisi huolellisesti kontrolloida edistämään haluttujen geneettisten ominaisuuksien leviämistä, samalla kun vähennetään heikkojen tai ei-toivottujen geneettisten ominaisuuksien kantaa ihmisrodusta. Hän myös uskoi että mustat ihmiset ovat alempiarvoisia valkoisiin verrattuna, ja hänet kutsuttiin puhumaan ryhmien eteen joihin oli osallisena Ku Klux Klan yli kymmenen kertaa. (28) Vuonna 1939 hän aloitti ”Neekeriprojektin (Negro Project)”, mikä käsitti vaikutusvaltaisten mustien pastoreiden pestaamista rohkaisemaan mustia naisia soveltamaan syntyvyyden säännöstelyä. (29) Laajasti uskotaan että tämä oli yritys supistaa mustaa väestöä Yhdysvalloissa. Surullista kyllä, hänen suunnitelmansa näyttää toimineen. Vaikkakin mustat ihmiset muodostavat vain 12 prosentin osuuden Yhdysvaltojen väestöstä, he ovat vastuussa 37 prosentista kaikista aborteista maassa, ja 512 raskautta jokaista 1000 raskautta kohden, joihin on osallisina mustat naiset, keskeytetään nyt abortinteolla. (30)

Sattumalta, Ms. Sanger halveksi suuresti isoja perheitä. Kirjassaan nimeltä ”Woman and the New Race (Nainen ja uusi rotu)” hän kirjoitti, ”KAIKKEIN VAKAVIN meidän aikamme paha on rohkaista isojen perheiden tuomista maailmaan. Tämän päivän moraalittomin käytäntö on siittää liian paljon lapsia.” Toisessa kirjan osassa hän kirjoitti, ”Armeliain asia, jonka iso perhe tekee yhdelle sen alkuasteella olevista jäsenistä, on surmata se.” (31)

Nykyään, Margaret Sanger’ia mainostetaan liberaalina sankarina ja ”naisten oikeuksien” mestarina. Planned Parenthood on nyt isompi ja vaikutusvaltaisempi kuin koskaan, ja sen seurauksena, minä uskon että se on tuonut kirouksen Amerikan Yhdysvaltojen ylle. Viidennessä Mooseksen kirjassa, luvussa 30, israelilaisia varoitettiin seurauksista jotka kohtaisivat heitä jos he palvelisivat muita jumalia. On mielenkiintoista panna merkille että väärien jumalien palvonta sisältäisi usein lapsiuhrausta, ja jopa nykyään, monet naiset, pitäessään kiinni uskomuksesta että lapsen kasvattamisesta olisi liian paljon taloudellista taakkaa, uhraavat heidän lapsensa rahan vuoksi, josta on monelle ihmiselle tullut väärä jumala. 5 Moos. 30:17-19 välittää huomattavan viestin kun sinä tarkastelet sitä aborttikontekstissa. Näissä jakeissa lukee seuraavaa: ”Mutta jos sinun sydämesi kääntyy pois etkä tottele, vaan annat vietellä itsesi kumartamaan muita jumalia ja palvelemaan niitä, niin minä julistan teille tänä päivänä, että te totisesti hukutte; te ette kauan elä siinä maassa, johon sinä menet Jordanin yli, ottamaan sen omaksesi. Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.”

Ateistien yritys kietoa pauloihinsa sinun lapsesi! (An Attempt By Atheists To Ensnare Your Children!)

Psalmista 53:1 me luemme seuraavaa, ”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on.” Tämä jae tekee selväksi sen että tuhansia vuosia sitten eli ihmisiä jotka olivat tarpeeksi typeriä julistamaan, ettei ole olemassa mitään Jumalaa. Viime vuosina ateistit ovat tulleet rohkeammiksi, ja yksi heidän tuoreimmista hankkeista on uusi webbisivusto joka on suunniteltu saamaan pauloihin nuoria lapsia ja teini-ikäisiä. Tämä webbisivusto, jonka nimi on ”Kids Without God (Lapset ilman Jumalaa)”, esittelee lähteitä lapsille joiden on määrä käännyttää heidät humanistiseen ajattelutapaan. ”Olivatpa he jo muodostaneet mielipiteensä hylkäämään yliluonnolliset selitykset, tai ovat vain kyseenalaistamassa ne, on aika tehdä saatavilla olevaksi verkossa näkyvä lähde joka laaditaan vain lapsille ilman Jumalaa”, sanoi Roy Speckhardt, Amerikan humanistiyhdistyksen toiminnanjohtaja. (32)

Webbisivuston etusivulla näkyy esittely joka sanoo, ”Tervetuloa Kids Without God’iin, sivusto miljoonille nuorille ihmisille ympäri maailman jotka ovat innokkaasti omaksuneet tieteen, hylänneet taikauskon, ja vihkiytyneet olemaan hyviä ilman Jumalaa!” (33) Webbisivuston osasto, joka on tarkoitettu nuorille lapsille, esittelee videoita jotka on suunniteltu aivopesemään heidät yhtälailla kuin suloinen animaatiokoira nimeltään Darwin jonka pitäisi opettaa heitä olemaan hyviä lapsia ilman Jumalan vaikutusta. (34) Osasto, joka on suunniteltu teini-ikäisille, esittelee neuvontapalstan otsikolla ”Ask an Atheist (Kysy ateistilta)” ja sellaisia kirjoituksia kuten ”Voinko tapailla ateistia vaikka minä en ole sellainen?” (Can I date an atheist even if I'm not one?) (35)

Tämä webbisivusto on uusi juoni viholliselta tarkoituksenaan vangita meidän vaikutuksille alttiin nuorison mielet. Jatkuvalla sekularismin rumputulella jota populaarikulttuuri syöksee ilmoille, vanhempien on kasvavassa määrin vaikea suojella heidän lapsiaan pahuuden tulvalta joka on nyt hyvin vallitseva näinä viimeisinä päivinä.

Katso ateistisivustoa ja hämmästy: http://kidswithoutgod.com/

Ikävyyksiä horisontissa! (Trouble On The Horizon!)

Maailma on kohtaamassa lukuisia uhkia jotka indikoivat että tulevat vuodet voivat olla hyvin ahdistavia maapallon väestölle. Marraskuussa 2012, väkivallan purkaus Israelin ja palestiinalaisten välillä palveli juuri muistutuksena miten räjähdysherkkä Lähi-itä on näinä myrskyisinä aikoina. Viimeisimmässä konfliktissa, 130 palestiinalaista ja viisi israelilaista menetti henkensä kun kumpikin osapuoli käynnisti rakettien rumputulen toisiaan vastaan. Kahdeksan päivän sotimisen jälkeen, julistettiin hauras tulitauko, mutta sinne jää paljon eripuraa kahden osapuolen välille. ”Tämä on kriittinen hetki alueelle. Tämän alueen ihmiset ansaitsevat mahdollisuuden elää pelosta vapaata elämää ja tämän päivän sopimus on askel tuohon suuntaan. Nyt meidän täytyy keskittyä saavuttamaan kestävä tulos”, sanoi USA:n ulkoministeri Hillary Clinton. (36) [Kuin takaiskuna Clintonin Lähi-idän rauhansuunnitelmille, Palestiina hyväksyttiin YK:n tarkkailijavaltioksi yleiskokouksessa viime viikon äänestyksessä (29.11.2012). Tämä palestiinalaisten yksipuolinen toimenpide vähentää kahden valtion ratkaisumallin toteutumista, johon päästäisiin Israelin ja Palestiinan keskinäisellä rauhansopimuksella. Näin Israel ja USA olivatkin niitä harvoja valtioita jotka äänestivät YK:n yleiskokouksessa Palestiinan tarkkailijavaltiostatusta vastaan. USA:n johdon ja YK:n pääsihteerin Ban Ki-moonin toiveita karisti myöhemmin vielä Israelin kostotoimet YK-äänestyksen johdosta kun Israel päätti laajentaa juutalaissiirtokuntiaan Itä-Jerusalemissa ja Länsirannalla 3000 uuden asunnon rakentamisella juutalaisille. Lisäksi Israel rankaisee palestiinalaishallintoa pidättämällä 93 miljoonaa euroa sen tullituloja joita se yleensä saa Israelin kautta. Suom. huom.]

Marraskuussa 2012 tuli päivänvaloon että koko euroalue, mikä koostuu seitsemästätoista valtiosta jotka käyttävät eurovaluuttaa, on nyt laskeutunut taantumaan. ”Me voimme jättää väliin kiertoilmaukset ja välttelyn ja avoimesti kuuluttaa että euroalueen talous on todellakin teknisessä taantumassa”, sanoi James Ashley, vanhempi ekonomisti RBC Capital Markets’issa. (37) Säästötoimenpiteet useissa Euroopan valtioissa ovat kipinöineet protesteja, ja asiantuntijat ovat varoittaneet että lisäprotestit ovat todennäköisiä tulevina päivinä. ”Todennäköisyys on että tämä suuttumus tulee edelleen kasvamaan, elleivät Euroopan johtajat ja politiikan tekijät ala toimia ikään kuin heillä olisi johtolanka siihen miten ratkaista kriisi joka on alkamassa purkautua heidän silmiensä edessä”, sanoi Michael Hewson, analyytikko CMC Markets’issa. (38)

Samaan aikaan, ekonomistit myös varoittavat että Yhdysvallat tulee todennäköisesti astumaan toiseen taantumaan vuonna 2013 jos jotakin ei tehdä estämään kansakuntaa putoamasta yli ”fiskaalisen jyrkänteen”, mikä on termi jonka on sepittänyt Federal Reserven (USA:n keskuspankki) puheenjohtaja Ben Bernanke kuvaillakseen potentiaalista taloudellista kiistaa jonka aiheuttavat veronkorotukset ja budjetin menoleikkaukset jotka on ajoitettu toteutettaviksi ensi vuonna. ”Fiskaalinen jyrkänne vaikuttaa talouteen sekä luomalla epävarmuutta että määräämällä talouden säästötoimia. Jos me käymme yli jyrkänteen pitkälle ajanjaksolle, taantuma on todennäköinen”, arveli Ethan Harris, Bank of America’n ekonomisti. (39)

Yhdysvaltain pääpuolueet yrittävät nyt kuumeisesti ratkaista budjettikiistaansa ennen vuodenvaihdetta välttääkseen talouskuilun (”fiscal cliff”). Lue http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/12/04/puheet-kovenevat-talouskuilu-kiistassa/201243224/12

Lopuksi, minä haluan rohkaista jok’ikistä teistä asettamaan täysin uskonne ja luottamuksenne Jumalaan. Tämä maailma ei aina ole miellyttävä paikka, silti meidän Vapahtajamme sääliväisyyden avulla me voimme totisesti olla rauhassa. Kun minä pohdin tämän maailman ongelmia, minä en voi muuta kuin ajatella apostoli Paavalin sanoja, jotka on kirjoitettu 2. Korinttolaiskirjeen lukuun 4:6-9, ”Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa. Mutta tämä aarre on meillä saviastioissa, että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä. Me olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat, vainotut, mutta emme hyljätyt, maahan kukistetut, mutta emme tuhotut.”

Kiitokset kaikille teille jotka niin jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. Tämä LTN:n numero päättää vuoden 2012 julkaisuvolyymin. Jos sinä tilaat tämän uutiskirjeen paperipainoksen ja haluaisit olla postituslistalla vuotta 2013 varten, ole hyvä ja muista postittaa meille uusimislomake. Kuten aina, jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, me tulemme iloiten kantamaan sinun pyyntösi Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen puolestasi. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Bloomberg News, October 29, 2012, By Brian K. Sullivan, http://bloomberg.com.
02. Associated Press, October 29, 2012, By Associated Press, http://chicagotribune.com.
03. Ibid.
04. Associated Press, November 3, 2012, By Jocelyn Noveck and Michael Rubinkam, New York, NY.
05. Natural News, November 2, 2012, By Mike Adams, http://naturalnews.com.
06. Associated Press, November 3, 2012, By Jocelyn Noveck and Michael Rubinkam, New York, NY.
07. Associated Press, November 18, 2012, By The Associated Press, New York, NY.
08. Ibid.
09. Reuters News Service, November 16, 2012, By Robin Respaut, Dhanya Skariachan, Andrew Longstreth, and Barbara Goldberg, http://reuters.com.
10. Huffington Post, November 7, 2012, By Nick Wing, http://huffingtonpost.com.
11. Petition to the Whitehouse, November 9, 2012, http://petitions.whitehouse.gov.
12. WCPO News, November 20, 2012, By WCPO Staff, Cincinnati, OH.
13. The Daily Agenda, November 7, 2012, By The Daily Agenda, http://dailyagenda.org.
14. CNS News, November 9, 2012, By Penny Starr, http://cnsnews.com.
15. Official Executive Order, October 26, 2012, By Barack Obama, http://whitehouse.gov.
16. The Washington Post, November 9, 2012, By Steven Mufson, http://washingtonpost.com.
17. Los Angeles Times, November 16, 2012, By Alana Semuels, New York, NY.
18. The Blaze, November 8, 2012, By Mike Opelka, http://theblaze.com.
19. The Daily Mail, November 15, 2012, By James Nye, http://dailymail.co.uk.
20. Associated Press, November 15, 2012, By Hope Yen, Washington, D.C.
21. Ibid.
22. Ibid.
23. Life Site News, July 27, 2012, By Jill Stanek, http://lifesitenews.com.
24. The Daily Beast, October 18, 2012, By Allison Yarrow, http://thedailybeast.com.
25. Ibid.
26. Life News, September 5, 2012, By Matthew Clark, http://lifenews.com.
27. Wikipedia, Margaret Higgins Sanger, http://wikipedia.org.
28. Ibid.
29. The National Review, June 24, 2008, By Jonah Goldberg (excerpt from the book Liberal Fascism), http://nationalreview.com.
30. Ibid.
31. Woman and the New Race, by Margaret Sanger, http://bartleby.com/1013/5.html.
32. The Blaze, November 13, 2012, By Billy Hallowell, http://theblaze.com.
33. Kids Without God, Official Website, http://kidswithoutgod.com.
34. Kids Without God, Official Website, http://little.kidswithoutgod.com.
35. Kids Without God, Official Website, http://kidswithoutgod.com/teens.
36. ABC News, November 21, 2012, By Colleen Curry, http://abcnews.go.com.
37. Associated Press, November 15, 2012, By Pan Pylas, London, United Kingdom.
38. Ibid.
39. CNBC, October 19, 2012, By Jeff Cox, http://cnbc.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.or tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com