Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 9. helmikuuta 2013

Darwinin hauta kristillisessä Westminster Abbey’n kirkossa

Tämä on pöyristyttävää. Aikamme kuuluisin ateisti ja ihmiseksyttäjä ateistisella kehitysopillaan on haudattu Lontoon Wetsminster Abbey’n kristillisenä pidettyyn kirkkoon. Joukko aikansa Englannin vallanpitäjiä halusi väkisin Darwinin haudattavaksi maineikkaaseen paikkaan ilmeisesti vain tehdäkseen hänestä salonkikelpoisen kansan keskuudessa. Roger Oaklandin kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------

KUOLLEET KERTOVAT SATUJA

Commentary by Roger Oakland


Vaimoni väittää, että voin olla hyvin aggressiivinen ihminen. Kun kohtaan vakavan ongelman, tai tunnistan ristiriidan jonkun päättelyssä, en niin vain pääse siitä irti.

Muutamia vuosia sitten, kun kiertelin Westminster Abbey'n historiallista kirkkoa Lontoossa, niin huolestuttava asia tuli esiin. Havaitsin, että Charles Darwin, kehitysopin kuuluisa edistäjä, oli haudattu sinne. Hänen elämäkertansa lukeneena tunsin hänen käsityksensä kristillisestä uskosta. Miksi tämä mies haudattiin kirkkoon, joka sanoi olevansa kristillinen, minä pohdiskelin. Tämä tuntui naurettavalta. Oliko tähän jokin ratkaisu?



Kysyin eräältä ovivartijalta olisiko hänellä vastaus kysymykseen, mutta hän vain pudisti päätään sanoen ”no”. Hän ohjasi minut kuitenkin Westminster Abbey'n kirjastoon. Soitin summeria suuren lukitun puisen oven vieressä. Ääni sisäpuhelimesta kysyi, mitä minulla oli asiaa ja sanoi sitten, että voisin tulla sisään.

Kun astuin ovesta sisälle huoneeseen, en voinut nähdä muuta, kuin vanhoilla kirjoilla täytettyjä hyllyjä. Näytti, kuin ketään ei olisi ollut paikalla. Lopulta toisen kerroksen parvelta ilmestyi mies ja pyysi minua tulemaan yläkertaan. Kun kysyin voisiko hän kertoa minulle, miksi Charles Darwin haudattiin Abbey'iin, hän meni erään hyllyn luokse, otti Ronald W. Clark'in kirjan nimeltä, The Survival of Charles Darwin ja avasi sivun 196.

Kuten olin odottanut, tämä kirja paljasti, että Darwin'ia ei haudattu Westminster Abbey'iin suuren rakkautensa vuoksi Jeesukseen Kristukseen. Kuoltuaan, mikä tapahtui huhtikuun 19. päivänä 1882, hänen perheensä suunnitteli haudata hänet hautausmaalle Downe'ssa, jossa hän eli. [1] Mutta huhtikuun 21. päivänä 20 parlamentin jäsentä, joihin kuului Henry Campbell Bannerman, tuleva Englannin pääministeri, kirjoittivat Westminster'in rovastille, tri. George Granville Bradley'lle ja ilmoittivat seuraavaa: ”Toivomme, ettette pidä meitä omavaltaisina, jos rohkenemme ehdottaa, että olisi otollista hyvin suurelle joukolle kansalaisiamme kaikista luokista ja näkemyksistä, että maineikas maanmiehemme, herra Darwin, haudattaisiin Westminster Abbey'iin.” [2]

Hautajaiset olivat tietysti hyvin kiistanalainen tapahtuma. Hautauksen aikaan jokainen ajatteleva ihminen tiesi sen vaikutuksen, mikä Darwin'in teorialla oli uskoon Jumalaan, ihmisen lankeemukseen ja Lunastajan tarpeeseen. Darwin itse ei koskaan olisi suostunut haudattavaksi Westminster Abbey'iin. Hänhän oli kirjoittanut omaelämäkerrassaan, että uskominen Jeesukseen Kristukseen oli ”kirottu oppi”.



Vaikka hänen aikansa poliittiset johtajat ehkä pitivät häntä ”maineikkaana maanmiehenä”, niin raamatullisten normien mukaan hän ei varmasti ollut ”pyhä”. Vaikka monissa hautakivissä Abbey'in sisällä on raamatunlause, niin Darwin'in haudan päällä olevassa laatassa on vain hänen nimensä, syntymäaikansa ja kuolinpäivänsä. Olisi ehkä sopivaa lisätä huomautus: ”Tässä lepää Charles Darwin. Miljardit ihmiset ovat hyljänneet Luojansa johtuen hänen panoksestaan yhteiskunnalle. Hänen Jumalansa oli kehitysoppi.”

Oletko sinä hyväksynyt hänen uskonsa?

Olen Roger Oakland. Tämä on ollut raamatullinen näkökulma ajan ymmärtämiseksi.

[1] Ronald W. Clarke, The Survival of Charles Darwin: A Biography of a Man and an Idea, London, 1985, page 197
[2] Ibid.


--------------------

Email This to a friend (sähköpostita tämä ystävälle)

Understand The Times on riippumaton ei-voittoa tekevä järjestö Kanadassa ja Yhdysvalloissa.
Understand The Times ei ole sidoksissa tai riippuvainen mistään muusta järjestöstä tai uskonlahkosta.
Understand The Times on vastuunalainen hallituksille Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja tilivelvollinen,
ennen kaikkea, Jeesukselle Kristukselle ja Hänen sanalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com