Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Karttakaa alfakurssia – vääräoppiset katoliset suosivat sitä!

Nykyisin kristinuskon alkeita opettava alfakurssi eri seurakunnissa julistaa toista evankeliumia, koska se on hyvin suosittu roomalaiskatolisten joukossa ja kasvaa katolisessa kirkossa nopeimmin. Katoliset saavat siitä vahvistusta väärille opeilleen, kuten sille että vanhurskautus ei tapahdu yksin uskosta, vaan edellyttää tekoja. Näin kaikkien hengelliseen herätykseen tulleiden pitäisi karttaa ankarasti tätä ekumeenista alfakurssia, joka eksyttää monia nykyaikana. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

Alfa: kurssi, jota pitää karttaa. Katoliset saavat siitä vahvistusta väärille opeilleen!
Alpha: a course to be avoided. Catholics emerge from it with their false faith reinforced!

By Alan Franklin
08/02/2013

On hämmästyttävää kuinka sinisilmäiset kristityt käyvät lyyrillisiksi, kun on kyse jostakin sellaisesta kuin ”alfakurssi”, kevytkristillisyys (Christianity-lite), tuomiovapaa Raamatun parodia.

Alfa epäonnistuu kaikessa, alkaen väitteistään, että se opettaa tuhansille Jeesuksesta Kristuksesta aina ideaan, että se olisi jotenkin herättänyt eloon sen mätänevän raadon, joka on anglikaaninen ns. ”kirkko” – laodikealainen sotku, jos mikä. Suurin ja inhottavin epäonnistuminen on, että se lämpimästi hyväksyy katolisen porttokirkon, jolla on koko joukko alfaa mainostavia vääriä opettajia.

Tarkista numerot itse: Alfan käynnistymisen jälkeen anglikaaninen/episkopaalinen kirkossakäynti on romahtanut jyrkästi. Ja hyvä niin. Elleivät lasimaalausikkunat luo sinuun hengellistä tunnetta, niin heidän kirkkojaan tulee karttaa, elleivät vanhat rauniot kiinnosta sinua historian kannalta.

Huomaa tämä: Jos maailman mielestä jokin on ihmeellistä, jos kaikki (enimmäkseen mädät) päälinjan kirkkokuntien haarat yleisesti osoittavat sille suosiota, niin tiedät, että se on väärin, väärin, väärin! Evankeliumin Totuus ei koskaan ole niin suosittu.

Ihmiset kertovat minulle Alfan kautta pelastuneista. Todellako? Mistä he itseasiassa ovat pelastuneet? Auton pesusta sunnuntai-aamuna? On varma, että mitään niin hirveää, kuin helvetti, ei koskaan mainita näissä mukavissa pienissä kokoontumisissa? Tuomiota ei mainita. Vaarallisin puoli tulee lopussa ”Pyhän Hengen viikonlopun” myötä. Siinä sinä avaat mielesi hengellisesti, mikä on vaarallinen asia sinisilmäisen etsijän tehtäväksi, koska kaikenkaltainen hengellinen pahuus voi tulvia sisään.

Tunnemme erään pastorin, joka meni Holy Trinity Brompton'in hullujen huoneeseen, joka on Alfan Pietarinkirkko. Outoja temppuja nähtiin, kuten ihmisten kaatumista ”hengessä”. Se on vaarallista okkulttista hölynpölyä. Jos sinua joskus kutsutaan osallistumaan alfa-kokoukseen, niin kieltäydy. Etsi sensijaan hyvä seurakunta, kuten meidän omamme, Tongham Christian Fellowship, jossa joka sunnuntai saarnataan Jumalan tinkimätöntä sanaa.

Meillä on oma kurssimme. Se on yksinkertainen. Sanomme sitä raamattutunniksi. Se ei tietenkään tuo rahaa niiden kirstuihin, jotka tunnetaan ”kristillisinä kirjakauppoina”, joissa viimeiset alfamainokset täyttävät ikkunat.

Jos haluat tietää miksi me olemme niin vastaan katolista väärää kirkkoa ja lukemattomia muita järjestöjä, jotka johtavat tuhannet miljoonat helvettiin, niin harkitse kirjojemme ja videoidemme ostamista; ne kertovat koko raamatullisen totuuden. Kirjat erityisesti ovat täynnä viittauksia, joissa Raamattu on oma todistajansa vääriä uskontunnustuksia vastaan. Tarjoamme 48 kirjan laatikoita seurakunnille Amerikassa noin 270 dollarin hintaan perille tuotuna. Kysykää meiltä lisätietoja. Tämä tieto on saatava ulos nopeasti, koska aika on lyhyt. Kirjalaatikoita voidaan lähettää kaikkialle maailmaan, mutta kysykää meiltä lähetyskuluista.

Eräs järjestö on osoittanut alfan puutteita vuosien ajan: The Berean Call.

Tässä heidän viimeisin, hyvintutkittu kommenttinsa. Jos haluat perusteltuja kristillisiä uutisia ja näkemyksiä, niin kirjoittaudu Berean Call'in sähköpostiuutiskirjeisiin. He valistavat – ja varoittavat sinua. Tässä se TBC:n artikkeli:

[TBC: Olemme hälyttäneet lukijoitamme alfakurssin vaaroista uutiskirjeissämme ja radiolähetyksissämme (ks. toukokuu 2004 TBC). On kuitenkin hyvä tietää, kuinka alfakurssi on kehittynyt menneinä vuosina.]

NICKY GUMBLE KEHOTTAA ALFAKURSSIN KÄVIJÖITÄ: "MENKÄÄ TAKAISIN KATOLISEEN SEURAKUNTAANNE" [Katkelmia]

Nicky Gumbel, joka on myös Lontoon Holy Trinity Brompton-kirkon (HTB) kirkkoherra, vahvistaa usein alfan suosion roomalaiskatolisten kaskuudessa, kuten myös ohjelman samankaltaisen luonteen kaikissa kirkkokunnissa. Willow Creek -seurakunnan Catalyst -palvelutyön haastattelussa vuonna 2012 Gumbel totesi: ”Alfa pyörii seurakunnan jokaisessa haarassa. Nopeimmin se kasvaa katolisessa kirkossa.”

”Maailmassa on yli 1000 miljoonaa katolista – monet latinalaisessa Amerikassa ja Ranskassa, jossa katolisia on 99%. Kurssi on kuitenkin sama kirkkokunnasta riippumatta. Alfassa me pitäydymme kristillisen uskon peruspalasiin, joista kaikki olemme yhtä mieltä: Jeesus, risti, ylösnousemus, Raamattu, rukous. Se, mikä meitä yhdistää, on äärettömästi suurempaa, kuin mikä erottaa.”

”Keskitymme siihen, mikä meitä yhdistää. Me esitämme maailmalle yhdistetyn rintaman. Jokaisessa erilaisessa Kristuksen ruumiin osassa – presbyteerisessä, baptistisessa, luterilaisessa, kirkkokunnattomassa, katolisessa, helluntailaisessa, Bulgarian ortodoksisessa, koptiortodoksisessa – alfa ylittää kaikki erimielisyydet (http://www.willowcreek.org/southbarrington/get-involved/catalyst/interview-with-nicky-gumbel).”

Roomalaiskatolisen kirkon opit ovat täysin vastoin oikeaoppisen kristinuskon oppeja. On merkillepantavaa, että alfakurssin ei ole tarvinnut muuttaa ohjelmaansa katolisille, kun roomalaiskatolinen kirkko itseasiassa julisti kirotuksi raamatullisen opin vanhurskauttamisesta Trent'in kirkolliskokouksessa, joka pidettiin vv. 1545-1563. Yhtenä esimerkkinä kaanon 9 Trent'in kirkolliskokouksen säätämänä kuuluu seuraavasti:
Jos joku sanoo, että syntinen vanhurskautetaan yksin uskosta, tarkoittaen, ettei minkään muun yhteistoimintaa vaadita vanhurskautuksen armon saamiseksi ja että se ei mitenkään ole välttämätöntä, että hän on oman tahtonsa toiminnan valmistama ja halulliseksi tekemä, niin hän olkoon kirottu (http://www.catholic-forum.com/saints/trent06.htm).
Raamattu opettaa päinvastoin, että ihmisen teot ovat Herran edessä kuin saastainen vaate (Jes. 64:6) ja että ihmiset eivät pelastu omien kättensä teoilla, vaan Jumalan armosta (Ef. 2:8-9). Tämä on vasta yksi lukuisista ristiriidoista, joita on raamatullisen oikeaoppisen kristinuskon ja roomalaiskatolisen kirkon oppien väillä, silti se on kohtalokas ristiriita. Sen todellisuus merkitsee, että Rooma vastustaa Jumalan Sanaa ja siten Jumalaa itseään.

Jos sitten alfakurssi todella opettaa Jeesuksen Kristuksen pelastavaa evankeliumia, että ihminen pelastuu yksin uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, niin kuinka voi olla, että sen havaitaan olevan sen ryhmän hyväksymä, joka on tuominnut tämän saman evankeliumin? Edelleen, kuinka voi olla, että kristillinen johtaja, kuten Gumbel julistaa olevansa, lähettäisi ihmiset takaisin roomalaiskatoliseen kirkkoon, ryhmään, joka kieltää vanhurskautuksen yksin uskosta ja siten on määritelmällisesti luopio?

Haastatellessaan Gumbel'ia The Spectator -lehden toimittaja Damian Thompson kertoo heidän keskustelunsa tästä osiosta: Mutta eikö Pyhä Henki joskus käytä alfakurssia katolisten salametsästämiseen? ”Ei. Kun he suorittavat Alfan, minä sanon heille: älkää tulko HTB:iin, vaan menkää takaisin katoliseen seurakuntaanne. Se on osa seurakuntaa ja minä rakastan koko seurakuntaa.”

Joten nyt sen sitten tiedätte – itsensä alfa-miehen suusta! (http://www.spectator.co.uk/features/8789231/alpha-male/)

http://apprising.org/2013/01/08/nicky-gumbel-tells-alpha-course-attendees-go-back-to-your-catholic-parish/

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, ettei vaan lipsahda lapsi pesuveden mukana ... Aika rankkaa yleistystä, oletko saanut ensikäden tietoa tai jopa itse tutustunut alfaan? Minulla alfa on puolessa välissä ja tähän asti opetus on ollut sekä Raamatun opin mukaista, että tervehenkistä. Mielenkiinnolla odotan alfa-viikonloppua, tuleeko siellä eteen mainitsemiasi " Siinä sinä avaat mielesi hengellisesti, mikä on vaarallinen asia sinisilmäisen etsijän tehtäväksi, koska kaikenkaltainen hengellinen pahuus voi tulvia sisään." -efektejä.

    VastaaPoista
  2. Voi rukkaa, ettet vain itse lipsahtaisi tuon kurssin mukana eksytykseen. Artikkeli puhuu puolestaan kun katoliset hyväksyvät mielihyvin alfan, joka on nykyajan kokemushuumaa. Lue vaikka seuraava juttu, tuskin siinä valehdellaan.

    http://heikkisipolan.vuodatus.net/lue/2009/04/totuus-alfa-kursseista

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com