Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Uusi paavi valittiin okkulttisena päivämääränä – Rick Warren twiittasi rukouspyynnön paavin valinnan onnistumiseksi

Tässä päivitetty Cutting Edgen tuore viikkokirje, jonka pääuutiseksi nousee uuden paavin valinta keskiviikkona 13. maaliskuuta 2013. Kuten David Bay kertoo artikkelissaan, niin tähän päivämäärään sisältyy voimakas okkulttinen allekirjoitus, joka vahvistaa sen että Franciscus I eli argentiinalainen Jorge Mario Bergoglio on Illuminatin valinta viimeiseksi paaviksi eli Ilmestyskirjan Vääräksi Profeetaksi. Toiseksi kuumaksi uutisaiheeksi David nostaa esiintulevan kirkon pääedustajan maailmassa Rick Warrenin Twitter-viestin (12.3.2013) kaikille kannattajilleen, jossa kehotettiin rukoilemaan konklaavin 115 kardinaalin puolesta jotta nämä osaisivat valita oikean paavin. Warren osoittaa näin katolilaismyönteisyytensä eikä näe mitään vikaa paaviudessa tai roomalaiskatolisuudessa. Viikkokirjeen kaksi ensimmäistä osiota suomensi: Olli R.

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 12.3.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------

UPDATED ARTICLE -- 4:30PM March 13


I. Uusi paavi on valittu, 3/13/2013:na, päivämäärä, joka sisältää voimakkaan “okkulttisen allekirjoituksen”!

Tämä uusi paavi on ensimmäinen jesuiittapaavi, ensimmäinen paavi uudesta maailmasta (Amerikat) ja ensimmäinen, joka ottaa nimekseen ’Francis’.

UUTISKATSAUS: ”Uusi paavi valittu: Argentiinalainen Jorge Mario Bergoglio josta tulee paavi Francis I”, CTV News 3/13/13

”Roomalaiskatolinen kirkko on valinnut uuden paavin: Argentiinalaisen Jorge Mario Bergoglion, 76-vuotiaan Buenos Airesin arkkipiispan joka on valinnut paavinimen Francis. Jorge Bergoglio on tehnyt historiaa Amerikoiden ensimmäisenä paavina; ensimmäisenä jesuiittana; ja ensimmäisenä ei-eurooppalaisena paavina enemmän kuin 1,000 vuoteen.”

Kaikkein tärkein yksittäinen fakta tämän uuden paavin valinnan suhteen on se, että hänet valittiin maaliskuun 13. päivänä 2013, esitetään myös muodossa 3/13/2013 tai 3/13/13. Kun sinä ”supistat” näitä lukuja (lasket yhteen jokaisen numeron päivämäärässä), kuten okkultistit aina tekevät, ensimmäinen tämän päivämäärän esitys antaa luvun ’13’, okkulttinen luku, joka edustaa ”äärimmäistä kapinaa Jumalaa vastaan”. Kun sinä supistat toisella tapaa ilmaisemaan tätä päivämäärää, sinä saat luvun ’11’, mikä on Antikristuksen okkulttinen luku.

Miksi numerot ovat pyhiä saatanistille? Kuuntele yhden historian suurimman saatanistin, W. Wynn Wescott’in, selitystä. ’Numerot ovat avain kosmogonian muinaisiin näkemyksiin – sen laajassa mielessä, hengellisesti yhtä hyvin kuin fyysisesti tarkasteltuna, nykyisen ihmisrodun evoluutioon; kaikki uskonnollisen mystiikan systeemit perustuvat numeroihin. Numeroiden pyhyys alkaa Suurella Alkusyyllä, sillä Yhdellä, ja päättyy vasta olemattomuuteen tai nollaan – äärettömän ja rajattoman maailmankaikkeuden symboliin.’ ["The Occult Power of Numbers", W. Wynn Westcott, p. 15.]

Toistetaan: ”… Numerot ovat avain kosmogonian muinaisiin näkemyksiin … hengellisesti yhtä hyvin kuin fyysisesti … nykyisen ihmisrodun evoluutioon; kaikki uskonnollisen mystiikan systeemit perustuvat numeroihin. Numeroiden pyhyys …”

Saatanisti asettaa aina suuren voiman numeroihin, erityisesti Mustan Magian saatanisti. Saatanistit uskovat että huolellisesti suunniteltu tapahtuma täytyy toteuttaa oikeiden numeroiden mukaan, tai muutoin se saattaa epäonnistua. He näkevät paljon vaivaa saadakseen tapahtuman sattumaan oikeiden numeroiden mukaisesti. Kuten Wescott selittää, ”… joten 11 on olemusta kaikesta joka on synnillistä, haitallista, ja vajavaista.” [Ibid., p. 100] Siispä, samalla kun 11 on hyvin tärkeä, monistumiset ovat myöskin tärkeitä, sellaiset kuten 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, ja 99.

Näin ollen, tämä uusi paavi, joka on Pyhän Malakian (St. Malachy) profetian 112. paavi, ja oletetaan olevan viimeinen paavi, valittiin päivänä, jossa numeroiden yhteenlaskulla saadaan okkulttiset luvut ’11’ ja ’13’, jotka molemmat liitetään Illuminatiin ja tulevaan Uuteen Maailman Järjestykseen.

UPDATED ARTICLE - 11:00AM March 13

II. Rick Warren kannattaa roomalaiskatolista kirkkoa ja paavia – jälleen kerran!

Ymmärtääkö Warren että paavi on tulevaisuuden Väärä Profeetta?

UUTISKATSAUS: ”Rick Warren Twitter”, 12. maaliskuuta 2013

Rick Warren twiittasi tämän rukouspyynnön hänen monille seuraajilleen:

”Liittykää minuun paastossa ja rukouksessa 115 kardinaalin puolesta jotka etsivät Jumalan tahtoa uudessa johtajassa.”

Noin vain, Rick Warren antaa laillisuuden leiman roomalaiskatoliselle kirkolle ja paavin viralle hänen kymmeniä tuhansia seuraajiaan varten. Warren on juuri rohkaissut seuraajiaan eräänä päivänä yhdistymään paaviin kun hän johdattaa maailman kansat ensimmäisen pedon, Antikristuksen, palvontaan!

Eikö Warren ole kuullut jytkyuutista? Illuminati on valinnut paavin olemaan Ilmestyskirjan uskonnollinen Väärä Profeetta (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1052 (suomennettu)).

Mutta, on olemassa lisää kauhistusta! Onko Warren unohtanut tosiasian että paavius ohjasi roomalaiskatolista kirkkoa sen 300-vuotisessa mammuttimaisessa inkvisitiossa koskien aitoja kristittyjä? Onko Warren unohtanut että jokaista näistä kristityistä jotka murhattiin ”harhaoppisina” kidutettiin brutaalisti ennen teloittamista! Onko Warren unohtanut että katolinen inkvisitio murhasi 70 miljoonaa kristittyä? (("The Great Apostacy, Identical With Papal Rome; Or An Exposition of the Mystery of Iniquity, and the Marks and Doom of Antichrist (Suuri luopumus, samaistuu paavin Roomaan; Vai kuvaus laittomuuden salaisuudesta, ja Antikristuksen merkeistä ja tuomiosta))", by Joseph Berg, (Philadelphia: J. B. Lippincott & Co., 1842) pp. 139-140, 167; tai lue meidän arkistoitu artikkeli, NEWS1763).

Heidän verensä huutaa heidän haudoistaan suuntautuen tähän kauhistuttavaan katolisen kirkon tukemiseen Warrenin taholta. Sanat eivät juuri nyt riitä kuvaamaan täsmälleen sitä kauhistusta jota minä koen.

Kuuntele kirjailija James Sundquist’in reaktiota, sähköpostissaan minulle tänä aamuna.

”Tämä on kauhistus ja häpäiseminen, huijarin ja vallananastajan nuhdetta … miljoonille tosi pyhille joita surmattiin, kidutettiin ja vainottiin, ja poltettiin paalussa vastustamisen ja kutsumisen paavia asianmukaisesti Antikristukseksi vuoksi! Saa minut takuulla ihmettelemään miksi Calvary Chapel -seurakunnat mainostavat Rick Warrenia? Ja miksi Greg Laurie jatkaa mainostamista koskien Warrenin vuoden 2013 elpymiskonferenssia (Warren at Resurgence): http://theresurgence.com/conference

Tässä on kuva Warrenin twiittauksesta.




Kun aika saapuu tulevaisuuden paaville/Väärälle Profeetalle panna alulle ihmisten pakottaminen ottamaan ”pedonmerkki” tai kärsimään mestauksen, Kirkko voi käyttää hyväkseen kokemustaan inkvisitiosta suorittaakseen tehokkaasti tämän mielivaltaisen teurastuksen. [Eikös se pedonmerkin ottaminen perustu vapaaehtoisuuteen eli 2. peto SAA ihmiset panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa tai myydä kuin se, jossa on merkki (Ilm. 13:16-17). Mm. älypuhelin (eräänl. uskonto) on kenraaliharjoitusta pedonmerkistä – kaikki kätevästi yhdessä paketissa. Suom. huom.]

Rick Warren tulee kohtaamaan tuomion kaikkien ihmisten vuoksi joita hän on johdattanut harhaan kun hän kohtaa Jeesuksen Valkoisen valtaistuimen tuomiolla.


-----------------------------

Lopuksi joitain blogini vieraskirjaviestejä eilispäivältä ja tältä päivältä koskien uuden paavin valintaa. Viestit on aikajärjestyksessä; vanhin ensin.


Vieraskirja

Nimi : Olli

Viesti : Seuraa suoraa lähetystä Vatikaanista koskien paavin valintaa..

http://areena.yle.fi/tv/1862885

Luulen että valinta tapahtuu tänään koska nyt on 13. päivä maaliskuuta ja (1+3+3+2+0+1+3=13). Tämän paavin pitäisi olla Ilmestyskirjan Väärä Profeetta, muutoin spekulaatiot menee pahasti pieleen ja tämäkin blogi hiljenee silloin.

Paras urheiludokumentti ikinä Areenassa. Dokumenttiprojekti: Sinivalkoinen valhe

http://areena.yle.fi/tv/1822190

13. maaliskuuta 2013 12:25:41


Nimi : markku

Viesti : Tulipas ikäviä lauseita uuden Paavin nimestä Gematria laskimessa:

Paavin kutsumanimi on: pope franciscus i

Katso mitä laskin antaa:

http://www.gematrix.org/?word=pope+Franciscus+I

muutamia kohtia siitä:

the son of perdition
=kadotuksen lapsi

bottomless pit
=pohjaton kaivo

last days
=viimeiset päivät

these lies are of satan
=nämä valheet on saatanasta

2. Tessalonikalaiskirje 2
1 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
2 ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.

13. maaliskuuta 2013 22:21:26


Nimi : Olli

Viesti : Kuten arvelinkin tätä päivää:

New Pope Selected on 3/13/13 = 11

Benedictuksen erosta 28/2/2013 kului sitten 13 päivää uuden paavin valintaan, joka on muuten 76-vuotias (7+6=13).

Onpa ensimmäisellä jesuiittapaavilla harvinaisen paljon yhdennäköisyyttä Jorma 'bilderberg' Ollilan kanssa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/03/1721291/han-on-uusi-paavi

Uuden paavin nimi viittaa Sir Francis Bacon'iin (1561-1626), jota kutsutaan Amerikan todelliseksi perustajaksi ja modernin vapaamuurariuden isäksi.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2166665/pg1

13. maaliskuuta 2013 23:41:27


Nimi : markku

Viesti : Heh niinpäs onkin ihan Ollilan näköinen. Jotenkin päättäväisen oloinen...

14. maaliskuuta 2013 0:03:50


Nimi : Olli

Viesti : Lisää numerologiaa, jossa esiintyy luku 13:

http://beforeitsnews.com/alternative/2013/03/new-pope-elected-at-706-pm-13-italian-time-on-31313-2592100.html

Siis valkoinen savu ilmestyi 7:06 PM Italian aikaa.

Vaikuttiko nykyinen 13. jesuiittakenraali eli 'musta paavi' uuden paavin valintaan?

http://beforeitsnews.com/alternative/2013/03/the-new-and-final-pope-petrus-romanus-pope-francis-the-black-pope-2592102.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Adolfo_Nicol%C3%A1s

14. maaliskuuta 2013 0:19:45


Nimi : markku

Viesti : kelloaika 7:06...hmm sehän on sama kuin Gematria laskimen antama luku paaville (706), oho

http://www.gematrix.org/?word=pope+Franciscus+I

14. maaliskuuta 2013 0:42:13


Nimi : Olli

Viesti : Miten voi eksytys purra paremmin tämän uutisotsikon perusteella..katsokaa vielä tuota ollilamaista hymyä (iso leuka) ja lisäksi rillit päässä

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/03/1721383/tutkija-uusi-paavi-noyra-ja-vaatimaton-mies-joka-loistaa-pyhyytta

"– Jesuiitan valinta paaviksi on hyvin yllättävää. Yleensä sääntökuntiin kuuluvia ei valita paaveiksi. Se tarkoittaa myös, että hän on intellektuelli, koska jesuiitat saavat yleensä pitkän teologisen koulutuksen. He ovat katolisen kirkon dynaamisin ja radikaalein ryhmittymä, summaa Komulainen."

14. maaliskuuta 2013 0:47:18


Nimi : markku

Viesti : mitähän tuokin tarkoittaa, terveys ei ole niin hyvä kuin näyttää...paha flunssa voi heikentää............


http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288548123098.html

14. maaliskuuta 2013 10:21:40


Nimi : Olli

Viesti : Kuinkas ollakaan, uusi paavi astuu virallisesti virkaansa ensi tiistaina 19.3.2013, jolloin on kevätpäiväntasaus (tai sen aatto), noitien Ostara-kevätjuhla. Muistaakseni edellinen paavi Benedictus XVI astui virkaansa myöskin okkulttisena päivänä eli 19.4.2005 joka aloitti noitien 13-päiväisen Beltaine-juhlan.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288548111037.html

Kuulkaas kaverit, kyllä se on vain niin että näiden nykypaavien valinnat ja eroamiset toteutetaan illuministisen kaavan mukaisesti ja mitään ei jätetä sattuman varaan.

Luurankoja löytyy uuden paavin kaapista..

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288548119651.html

Jarmo Moilanen Joensuusta alias rovaniemelaenen, kaipaan mielipidettäsi uudesta paavista kun olet seurannut katolilaisuutta jonkin verran.

14. maaliskuuta 2013 13:03:47


Nimi : Olli

Viesti : Sain selville hämärän yhteyden Franciscus I:n ja viimeisen paavin kutsumanimen Malakian profetiassa (Peter The Roman) välillä kun katsoin sivua http://en.wikipedia.org/wiki/Prophecy_of_the_Popes. Siellä sanotaan:

Since Francis's election as Pope, proponents in internet forums have been striving to link him to the prophecy. Theories include a vague connection with Francis of Assisi, whose father was named Peter.[127]

Uusi paavihan nimesi itsensä juuri Franciscus Assisialaisen mukaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Franciscus_Assisilainen

"Franciscus oli rikkaan kangaskauppiaan, Pietro di Bernardonen, poika italialaisesta Assisin pikkukaupungista."

14. maaliskuuta 2013 14:36:27


Nimi : markku

Viesti : Pope Francis (Assisi) is PETER THE ROMAN, Malachy prophecy holds true 112th time
http://youtu.be/fbPB9EPDWuE

14. maaliskuuta 2013 19:19:00


Nimi : markku

Viesti : Tämän linkin uninäky on siinä mielessä mielenkiintoinen että se on marraskuulta 2012. Siinä kerrotaan, että jotain merkittävää tapahtuu 13.3.2013. No nyt tiedetään että kyse oli uudesta paavista. Näyssä oli vielä että 25.3. tapahtuu jotain.

http://www.fivedoves.com/letters/nov2012/robertr1129.htm

14. maaliskuuta 2013 20:00:56



PÄIVITYS 16.3.2013

Pope Francis Is ‘Petrus Romanus’, Here’s Why.

http://beforeitsnews.com/religion/2013/03/pope-francis-is-petrus-romanus-heres-why-2449564.html

"The town of Assisi is known for Rocca Maggiore, which means Big Rock, which is the meaning of the name “Peter,”
so, Pope Francis is named for Francis of Assisi – Francis of Big Rock."

Big Rock = "Peter"

http://www.catholicbasictraining.com/apologetics/coursetexts/4a.htm

http://fi.wikipedia.org/wiki/Assisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com