Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Paavi Franciscus I tuki Argentiinan sotilasdiktatuuria ollessaan katolilaisen kirkon johtajien joukossa 1970-1980 -luvuilla – Uusi paavi kuuluu pahamaineiseen jesuiittaveljeskuntaan

Tässä tuoreimman Cutting Edgen uutishälytyskirjeen (News Alert) kaksi viimeistä osiota, joissa David Bay käsittelee uuden vastavalitun paavin, Jorge Mario Bergoglion, taustoja. Ensimmäisessä uutisjutussa paljastetaan Bergoglion likainen menneisyys Argentiinan sotilasjuntan julkisena tukijana kun hän kuului kirkon johtajiin 1970- ja 1980-luvulla Argentiinassa. Juntta tappoi 30,000 kansalaista roomalaiskatolisen kirkon hiljaisella tuella alusta saakka. Mahdollista on että sotilasdiktatuurin johto oli lahjonut jollain tavalla Bergoglion ja muut kirkon johtajat tuenantajiksi. Toisessa kirjeen uutisosiossa David kertoo jesuiittojen pahamaineisesta historiasta ja heidän luonteestaan. Uudella jesuiittapaavilla pitäisi juuri olla tämä jesuiittojen mentaliteetti, jotta hän voi joskus toimia UMJ-uskonnon johtajana (Väärä Profeetta) ja kyetä mestaamaan julmasti kaikki pedonmerkistä kieltäytyvät. Paavi toimii Antikristuksen oikeana kätenä ja saa kansat kumartamaan Ilmestyskirjan ensimmäistä petoa pedonmerkin ottamisen kautta. Jesuiittojen päämäärä on aina ollut paavin asettaminen maallisten kuninkaiden yläpuolelle johtamaan globaalisti maailmaa. Nyt kaikki jesuiittojen unelmat saattavat toteutua kun heillä on ”oma mies” puikoissa. Uutishälytyskirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, March 14, 2013


II. Samalla kun me emme löydä mitään ongelmia seksuaalisen hyväksikäytön suhteen kardinaali Jorge Mario Bergoglion taustalla, me huomasimme että häntä on pitkään syytetty ihmisoikeusjärjestöjen taholta olemisesta liian tukimyönteinen Argentiinan brutaalille diktatuurille vasemmistolaisiin kohdistuneen verisen tehoiskun aikana 1970-1980 -luvuilla.

Jos tämä paavi on viimeinen paavi ja hänestä tulee tulevaisuuden Väärä Profeetta, meidän pitäisi odottaa jesuiittamielenlaatua tuossa miehessä.

UUTISKATSAUS: Paavin valinta herättää Argentiinan ’likaisen sodan’ menneisyyden: Hän oli kirkon johtajien joukossa jotka tukivat aktiivisesti Argentiinan murhanhimoista diktatuuria”, The Boston Globe, 14. maaliskuuta 2013

”BUENOS AIRES, Argentina (AP) – Paavi Francis’ista puhutaan harvoin ilman mainintaa hänen nöyryydestään, hänen haluttomuudestaan puhua itsestään. Alttiutta, ihailijat sanovat, on se miksi hän on tuskin koskaan kieltänyt yhtäkään kovimmista syytöksistä häntä vastaan: Se että hän oli kirkon johtajien joukossa jotka tukivat aktiivisesti Argentiinan murhaavaa diktatuuria.”

”On kiistatonta että Jose Mario Bergoglio, kuten useimmat muut argentiinalaiset, epäonnistuivat kohtaamaan avoimesti vuosina 1976-1983 hallinnutta sotilasjunttaa samalla kun se kidnappasi ja tappoi tuhansia ihmisiä ’likaisessa sodassa’ eliminoidakseen vasemmistolaisvastustajat … Jotkut ihmisoikeusaktivistit syyttävät Bergogliota, 76, olemisesta enemmän huolestunut kirkon imagon säilyttämisestä kuin todisteiden tarjoamisesta Argentiinan monille ihmisoikeustutkimuksille. ’Täällä on tekopyhyyttä kun tulee kyse kirkon menettelytavasta, ja erityisesti Bergoglion suhteen’, sanoi Estela de la Cuadra, jonka oli perustamassa Grandmothers of the Plaza de Mayo -aktivistiryhmää diktatuurin aikana etsiäkseen kadonneita perheenjäseniä. ’Nyt on olemassa kaikenlaisia oikeudenkäyntejä, ja Bergoglio systemaattisesti kieltäytyy tukemasta niitä’.”

Viimeaikaisessa historiassa, roomalaiskatoliset huippuvirkailijat maan sisäpuolella jonka hallitus on yhtäkkiä muuttunut julmaksi, ovat tarkastelleet pitkällä tähtäyksellä asiaa; he järkeilevät että katolinen kirkko on ollut maassa useita satoja vuosia ennen uutta hallintoa, ja se tulee olemaan useita satoja vuosia jälkeenpäinkin. Lyhyesti sanottuna, katoliset virkailijat yrittävät tyynnytellä uutta diktaattoria ja yksinkertaisesti odottavat häntä ulos virasta.

Ainakin, tämä tuntuu olleen kardinaali Bergoglion näkemys. Mutta, on olemassa tarina joka ei häviä.

” ’Bergoglion omat lausunnot todistivat että kirkon virkailijat tiesivät varhain että juntta kidutti ja tappoi kansalaisiaan juuri kun kirkko tuki julkisesti diktaattoreita’, hän sanoi. ’Diktatuuri ei olisi voinut toimia tällä tavalla ilman tätä avaintukea’, hän sanoi.”

Tämä lausunto on vakava, koska se merkitsee sitä että Argentiinan diktaattori ei olisi voinut surmata 30,000 kansalaista joita pidettiin vasemmistolaisina/kumouksellisina ilman roomalaiskatolisen hierarkian, jota johti kardinaali Bergoglio, hiljaista tukea. Mutta, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, kahdesta syystä:

1) Katolinen johto on aina yrittänyt lepytellä väliaikaista problemaattista hallintoa, kuten selitin edellä.

2) Jesuiitat ovat tunnetusti militantteja ja heitä on syytetty menneisyydessä julmien toimien suorittamisesta vihollisiaan vastaan tai kannustamalla tällaisia julmuuksia hallinnon johtajan puolelta, joka ripittäytyy säännöllisesti merkittävälle jesuiittapapille.


III. Tämä seuraava uutisjuttu puhuu uskonnollisen jesuiittaveljeskunnan huolestuttavasta historiallisesta maineesta.

UUTISKATSAUS: SNAP: Uudella paavilla on ”valtava tilaisuus ja velvollisuus”: Lasten seksuaaliset hyväksikäyttörikokset ja niiden peittelyt ovat historiallisesti olleet pahempia uskonnollisen veljeskunnan pappien toimesta kuten jesuiittojen”, Survivors Network of Those Abused By Priests, POSTED BY DAVID CLOHESSY ON MARCH 13, 2013

”Me olemme pitkään olleet huolissamme lasten seksuaalisista hyväksikäyttörikoksista ja niiden peittelyistä uskonnollisten veljeskuntapappien kuten jesuiittojen toimesta. Uskonnolliset veljeskunnat ovat usein olleet pahempia kuin piispat saalistajien piilottamisessa. Jesuiitoilla, erityisesti, on huolta herättävä ansioluettelo koskien lasten turvallisuutta.”

Jesuiitat ovat aina olleet militantein ja ankarin monista katolisista veljeskunnista. Jesuiitat, jotka perusti Ignatius Loyola (oli itse mystikko jolle annettiin Maria-näkyjä, ruoski ja viilteli usein itseään), ovat, katolisen teologin J. Huber’in (professori Münchenissä) sanoin julkaisussaan Les Jesuites (1875): ’Sekoitus hurskautta ja diplomatiaa, asketismia ja maallista viisautta, mystiikkaa ja kylmää laskelmointia; kuten oli Loyolan luonne, ja on siksi tämän veljeskunnan tavaramerkki’ ("Secret History of the Jesuits", Edmund Paris,s. 19).

Jesuiittojen historia on täynnä heidän moraalista turmeltuneisuutta ja heidän lukuisia rikoksiaan ihmisyyttä vastaan jotka kaikki on tehty ”Jumalan kunniaksi”. Itseasiassa, jesuiittaveljeskunnan päämäärä alusta alkaen oli tuoda Euroopan kuninkaat takaisin paavin poliittisen ja uskonnollisen peukalon alle, jonka valtaa ja auktoriteettia kuninkaitten ylitse oli vähennetty vakavasti Martti Lutherin protestanttisen reformaation kautta.

Saavuttaakseen tämän tavoitteen, jesuiitat todella lähtivät kaatamaan kuningaskuntia joiden kuningas kieltäytyi kumartamasta paavia uudelleen. Tästä syystä, monet kuninkaat karkottivat jesuiittaveljeskunnan heidän maastaan ja/tai vangitsivat heidät. Jesuiittaveljeskunnan maine oli kauhistuttava johtuen heidän kumouksellisista ”hallinnon kaatamisaktiviteeteista”.

”Oma historiani jesuiitoista ei ole kaunopuheisesti kirjoitettu … Jos koskaan olisi joukko miehiä jotka ansaitsisivat ikuisen kadotuksen maan päällä ja helvetissä, se on tämä Loyolan seura.” – John Adams, Yhdysvaltain presidentti

”Oma mielipiteeni on että jos tämän maan – Amerikan Yhdysvaltojen – vapauksia tuhotaan, se tullaan tekemään roomalaiskatolisten jesuiittapappien oveluuden kautta …” – Marquis de LaFayette, vapaussodan sankari

Suuren sekulaarin painostuksen jälkeen, paavi Clement XIV antoi määräyksen jesuiittaveljeskunnan hajottamisesta vuonna 1774. Mutta, vuonna 1814, paavi Pius VII antoi käskykirjan ennallistaa veljeskunta. Tuosta ajasta lähtien, jesuiitat ovat olleet eturintamassa saattaakseen koko maailman Rooman paavin johdon alaisuuteen. Sen vuoksi, jesuiitat ovat olleet vahvoja ekumeenisessa liikkeessä, jonka määritelmänä on yhdistää kaikki maailman uskonnot yhdeksi paavin ollessa uuden maailmanjärjestyksen uskonnon ylin uskonnollinen johtaja.

Viimeinen ajatus. Kun kardinaali Bergoglio valitsi paavinimen, ’Francis’, ihmiset välittömästi lukivat tämän valinnan Pyhän Franciscus Assisilaisen (St. Francis Assisi) syyksi, jonka elämä koostuen hurskaudesta ja vaatimattomuudesta ja alttiudesta rinnastuu Bergoglion vastaavaan. Ja, tämä voi olla asianlaita. Mutta, minä mietin josko Bergoglio valitsi nimen Francis hänen paavinimekseen koska St. Francis Xavier oli yksi kuudesta alkuperäisestä miehestä jotka perustivat jesuiittaveljeskunnan Ignatius Loyolan kanssa vuonna 1534. Tämä mahdollisuus näyttää vahvalta, koska Francis Xavier oli yksi alkuperäisistä jesuiittaveljeskunnan perustajista, ja kardinaali Bergoglio on elinikäisen näkyvästi jesuiitta.

Muista, jos tämä paavi on viimeinen paavi, ja jos hänen on määrä toteuttaa Illuminatin suunnitelma tullakseen NWO-uskonnon ylimmäksi uskonnolliseksi johtajaksi, niin se tekee hänestä Ilmestyskirjan luvun 13:11-18 toisen pedon. Profeetallisesti, Väärän Profeetan on tarkoitus esittää itsensä maailmalle kristittynä ja hänet tullaan hyväksymään kristittynä, mutta hänen sisimpänsä tulee raivoamaan kuin lohikäärme (häntä riivaa sama demoninen isäntä joka riivaa ensimmäistä petoa, Antikristusta).

Tämä Väärä Profeetta tulee olemaan johtaja joka pakottaa kaikki maailman kansat ottamaan ”pedonmerkin” symboliksi heidän lojaalisuudestaan ja vihkiytymisestään Antikristukselle.

Tämän Väärän Profeetan täytyy olla tarpeeksi julma johtamaan kenen tahansa henkilön globaalia mestaamista joka kieltäytyy ottamasta pedonmerkkiä. Olemalla elinikäinen korkeimman suuruusluokan jesuiitta tuntuu loogiselta vaatimukselta.

Yksi viimeinen ajatus on soveliasta. Pyhän Malakian katolilaisen profetian mukaan niin että viimeinen paavi olisi nro 112 listallaan, viimeisen paavin oli määrä ottaa nimi ”Peter the Roman (Pietari Roomalainen)”. Mutta, Bergoglio on ottanut nimen, ’Francis I’. On täysin mahdollista että, kun paavi Francis anastaa NWO-uskonnon johtajan viran, hän saattaisi muuttaa nimensä uudelleen, ja voisi sitten valita nimen ”Peter the Roman”. Meidän täytyy vain odottaa nähdäksemme.

---------------------------


Lopuksi kannattaa lukea tämä tuore uutinen joka liittyy edelliseen uutiskirjeeseen:

http://yle.fi/uutiset/uuden_paavin_kultaus_rapisee_jo/6538678

PÄIVITYS 16.3.2013

Pope Francis Is ‘Petrus Romanus’, Here’s Why.

http://beforeitsnews.com/religion/2013/03/pope-francis-is-petrus-romanus-heres-why-2449564.html

"The town of Assisi is known for Rocca Maggiore, which means Big Rock, which is the meaning of the name “Peter,”
so, Pope Francis is named for Francis of Assisi – Francis of Big Rock."

Big Rock = "Peter"

http://www.catholicbasictraining.com/apologetics/coursetexts/4a.htm

http://fi.wikipedia.org/wiki/Assisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com