Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Maaliskuu 2013

Tässä vajaat kolme vuotta sitten kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta maaliskuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue III    March 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Rauha ahdistuksen ajassa!
(Peace In A Time Of Trouble!)

”Hiljenny Herran edessä ja odota häntä. Älä vihastu siihen, jonka tie menestyy, mieheen, joka juonia punoo. Herkeä vihasta ja heitä kiukku, älä kiivastu, se on vain pahaksi. Sillä pahat hävitetään, mutta jotka Herraa odottavat, ne perivät maan.”

Psalmi 37:7-9

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.”

Johannes 14:27

”Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

Filippiläiskirje 4:7

”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.”

Matteus 24:12-13


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme tarkastelemaan läheisesti meidän aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja katsomme Kirjoituksiin huomataksemme miten Jumalan lapset voivat olla rauhassa huolimatta tämän modernin aikakauden ankarista realiteeteista. Niille jotka uskaltavat lukea uutisia, tulee pian selväksi että tämä maailma on syvässä sekasorron ja epätoivon tilassa. Tästä syystä johtuen monet ihmiset valitsevat luopua uutisten seuraamisesta kokonaan koska se on liian kova taakka heille kannettavaksi. Kuitenkin me tiedämme että se oli Jeesus itse joka varoitti meitä epätietoisena olemisen vaaroista koskien sitä mitä tapahtuu ympärillämme sekä puutteesta valvoa ja rukoilla. Luukkaan luvusta 21:34-36 me luemme, ”Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat. Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä.”

Kun minä valmistauduin kirjoittamaan tätä uutiskirjettä, useita juttuja ilmestyi työpöydälleni jotka kertoivat taloudellisesta ahdingosta, moraalisesta rappeutumisesta, maanjäristyksistä, tulvimisesta, kuivuusjaksoista, meteoreista ja asteroideista, nälänhädästä, kulkutaudeista, pimeyden voimien noususta, sodista ja sotien sanomista, sekä ylettömästä määrästä muita ahdistavia uutisia. Maailman nykytila on saanut monet maineikkaimmista ja parhaimmista tiedemiehistä kamppailemaan ratkaisujen puolesta maailman pelastamiseksi. Näin silti, vaikka he ovat joskus halukkaita myöntämään että he saattavat olla taistelemassa toivotonta taistelua. Tammikuun 14:ntenä 2013, atomiajan tiedemiesten tiedotuslehti (the Bulletin of the Atomic Scientists) ilmoitti että heidän symbolinen tuomiopäiväkellonsa pysyisi viisi minuuttia vaille keskiyöhön kohdassa, mikä osoittaa että planeetan täydellinen tuho ja maailmanloppu voisi olla lähellä. (1)

Onneksi, kristityt voivat olla rauhassa ja kokonaan vapaita pelosta huolimatta kaikesta mitä tiedämme tämän maailman nykytilanteesta. Johanneksen luvussa 14:27 Jeesus sanoo meille, ”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.” Samalla tavalla, apostoli Paavali kirjoitti Filippiläiskirjeen luvussa 4:7, ”Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.” Niillä, jotka eivät tunne Jeesusta Kristusta, ei voi olla tätä rauhaa, eivätkä he pysty käsittämään sitä. Kuitenkin, me tiedämme Jesajan luvusta 9:6 että meidän Vapahtajamme on myös meidän rauhanruhtinaamme. Panemalla uskosi ja luottamuksesi Häneen, sinä voit olla täysin vapaa kaikesta pelosta. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Merkkejä taivaasta! (Signs From Heaven!)

Kun ihmiset hoitavat heidän päivittäisiä asioitaan, he harvoin miettivät planeetta Maahan kohdistuvien uhkien yletöntä määrää ulkoavaruudesta. Silti, me tiedämme että Jeesus varoitti meitä Luukkaan luvussa 21:11 että ”taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä” viimeisinä päivinä. Viimeaikoina, Venäjän kansa vastaanotti vakavan muistutuksen aina läsnä olevasta vaarasta jonka me kohtaamme meteoreista ja asteroideista, jotka joskus iskeytyvät maahan odottamattomasti. Helmikuun 15. päivänä 2013, meteori räjähti venäläisen Tsheljabinskin kaupungin yllä räjähdyksessä joka vahingoitti yli tuhatta ihmistä. (2) Tämän meteorin arvioidaan painaneen suunnilleen 10,000 tonnia ja ollen halkaisijaltaan 55 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) ennen räjähtämistään 500 kilotonnin voimalla. (3) Hämmästyttävästi, räjähdys oli noin kolmekymmentä kertaa voimakkaampi kuin räjähdys, jonka synnytti ydinpommi Japanin Hiroshimassa vuonna 1945. (4) Tiedemiehet ympäri maailman ja Venäjän hallitus olivat täysin yllätettyjä tällä epätavallisella tapahtumalla raporttien mukaan. ”Meidän maalaitoksemme ja, kuten minä käsitän, ulkomaiden vastaavat eivät seuranneet tätä taivaankappaletta”, totesi Venäjän avaruusviraston Roscomos’in tiedottaja. (5)

Hämmästyttävässä yhteensattumassa, asteroidi, tunnettu nimellä 2012 DA14, joka havaittiin vasta viime vuonna, ohitti maapallon 17,200 mailin (1 maili = n. 1,6 km) sisäpuolelta samana päivänä jolloin meteori iski Venäjälle. ”Se on kuin ampumarata täällä. Meillä on kaksi harvinaista tapahtumaa Maan läheltä kiitävistä objekteista jotka ovat lähestymässä maapalloa samana päivänä”, julisti NASA:n tiedemies Paul Chodas. (6) Paul Dimotakis, ilmailun ja fysiikan professori Kalifornian teknologisesta instituutista Pasadenassa, Kalifornian osavaltiossa, ilmaisi syvää huolta Maan läheltä kiitävien objektien uhasta. ”Tämä on kaikkia koskeva laukaus. Se havainnollistaa tarkkailukampanjan haastetta joka on nyt meneillään”, Dimotakis sanoi. Koskien läheltä piti tilannetta asteroidi 2012 DA14:n suhteen, Dimotakis julisti seuraavaa: ”On hyvä asia, ettei se osunut meihin, koska totuus on, ettei ole olemassa mitään mitä me pystyisimme tekemään sen suhteen paitsi mahdollisesti suorittaa evakuoinnit, mikä ei tule olemaan helppoa johtuen epävarmuudesta missä törmäys voisi tapahtua.” (7)

Uhat taivaasta ovat myös keränneet erityiskiinnostusta Yhdistyneistä Kansakunnista kun tiedemiehet kiihdyttävät yrityksiään parantaakseen heidän kykyjään havaita ja ennustaa Maan läheltä ohittavien objektien kulkureitti. ”Tämä tapahtuma Venäjällä ja suurehkon asteroidi 2012 DA14:n ohikulku ovat hyviä muistutuksia että useita tuhansia sen kaltaisia objekteja kulkee läheltä Maata päivittäin”, totesi Ray Williamson, Maailman turvallisuussäätiön (Secure World Foundation) neuvonantaja. Williamson edelleen jatkoi sanoen, ”Työ Yhdistyneiden Kansakuntien kanssa jatkuu koskien kansainvälisten vastausten kehittämistä tulevaisuuden uhkaaviin asteroideihin. Johtuen epävarmuustekijöistä koskien sitä missä tuollaiset asteroidit voivat iskeä maapallolle ja kuinka paljon vahinkoa ne saattaisivat tehdä, kansainväliset vastaukset tulevat olemaan kriittisiä.” (8)

Kumma kyllä, Yhdysvaltain armeija ilmoitti vuonna 2009, etteivät he enää jakaisi dataa liittovaltion avaruusaluksesta tiedeyhteisön kanssa. ”Meistä on hämmentävää miksi tämä yhtäkkiä muuttuisi. Se on valitettavaa koska oli olemassa tämä valtava synergia… erittäin hyvä yhteistyöjärjestely. Systeemejä pantiin kaksoiskäyttö-moodiin (dual-use mood) missä paljon tiedettä saatiin tehdyksi jota ei olisi pystytty tekemään millään muulla tavalla. Se on valitettava muutos menettelytavassa”, sanoi nimetön tiedemies jota lainattiin vuoden 2009 raportissa. (9) Dataa, jota saatiin liittovaltion avaruusalukselta, sovellettiin tiedemiesten toimesta tutkimaan Maan läheltä ohittavia esineitä ja lähestyviä tulipalloja. ”Tämä tulipalloista saatu data yhdessä astronomisten havaintojen kanssa koskien suurehkoja Maan läheltä ohittavia asteroideja määrittävät törmäysriskin luonteen ja mahdollistavat rationaalisen suunnittelun käsittelemään tätä asiaa”, sanoi David Morrison, NASA-tiedemies Ames-tutkimuskeskuksessa. (10) Tämä kummallinen käytäntö voi vain saada minut ihmettelemään mitä Yhdysvaltain armeija yrittää salata tiedeyhteisöltä ja suurelta osalta väestöä. On mielenkiintoista panna merkille että suuren asteroidin, nimeltään Apophis ja nimetty egyptiläisen kaaoksen jumalan mukaan, odotetaan ohittavan Maan läheltä vuonna 2029 ja se voisi iskeä tälle planeetalle kun se tulee jälleen lähelle vuonna 2036. (11)

Äskettäinen meteori-isku Venäjällä ja asteroidien uhka jotka nuijivat Maata ovat kiehtovia kun me tarkastelemme niitä Raamatun kontekstissa. Tuttavallisin termein, tulossa olevan meteorin näkyvä lentorata on usein tunnettu ”tähdenlentona”. Ilmestyskirjan luvusta 6:13 me luemme seuraavaa, ”Ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa.”

Ilmenemismuotoja nousevasta poliisivaltiosta! (Manifestations Of A Rising Police State!)

Keskiverto amerikkalaiselle, käsite että tyrannimainen poliisivaltio on nousussa Yhdysvalloissa voi tuntua kaukaa haetulta ajatukselta. Kuitenkin, viimeaikaiset trendit antavat olettaa että Obaman hallinto on ryhtynyt rohkeammaksi yrityksessään tyrkyttää sen tahtoa amerikkalaisten ylle. Tämä on seikka jota korostetaan hiljattaisessa Associated Press’in julkaisemassa artikkelissa otsikolla ”How Obama is Wielding Executive Power in 2nd Term (Kuinka Obama käyttää toimeenpanovaltaansa toisella kaudella).” Artikkeli kuvailee kauas ulottuvien uusien säännösten rajua hyökkäystä joka vaikuttaa asekontrolliin, terveydenhuoltoon, ja energiapolitiikkaan lukuisten muiden asioiden joukossa. (12) Itse asiassa, Barack Obamasta on tullut niin mukavuudenhaluinen käyttäessään ”eksekutiivisia toimia (executive actions)” että hän jopa uhkasi toimivansa niin vuoden 2013 liittovaltion tilaa käsittelevän puheensa aikana. Puhuessaan ilmastonmuutosaiheesta, Obama sanoi yleisölleen, ”Nyt, hyvä uutinen on, että me voimme saada aikaan merkityksellistä edistystä tässä kysymyksessä samalla kun ajamme vahvaa taloudellista kasvua. Minä kehotan tätä Kongressia pääsemään yhteisymmärrykseen, tavoittelevan molempien puolueiden, markkinapohjaista ratkaisua ilmastonmuutokseen, kuten eräs John McCain ja Joe Lieberman työskentelivät yhdessä muutama vuosi sitten. Mutta jos Kongressi ei toimi pian turvatakseen tulevaisuuden sukupolvia, minä toimin. Minä tulen ohjaamaan… Minä johdan kabinettiani keksimään eksekutiivisia toimia joihin me voimme ryhtyä, nyt ja tulevaisuudessa, vähentämään saastumista, valmistamaan meidän yhteisöjämme ilmastonmuutoksen seurauksiin, ja nopeuttamaan siirtymistä kestävämpiin energialähteisiin.” (13) Barack Obaman taipumus käyttää eksekutiivisia toimia on nostanut Marco Rubio’n, republikaanisenaattorin Floridasta, vihaa. ”Asioiden saamista huonommaksi on se että presidentti Obama on jälleen käyttämässä väärin valtaansa määräämällä poliittiset menettelynsä toimeenpanevan mahtikäskyn kautta sen sijaan että sallisi niistä keskusteltavan Kongressissa. Presidentti Obaman turhautuminen meidän tasavaltaan ja tapaan miten se toimii, ei anna hänelle lupaa sivuuttaa Perustuslakia”, Rubio selitti. (14)

Barack Obamalla on kunniamaininta olla ensimmäinen presidentti määrätäkseen Amerikan kansalaisten teloituksia ulkomailla lennokki-iskujen käytön avulla. Huolimatta tosiasiasta että Perustuslaki takaa jokaiselle amerikkalaiselle oikeuden rehelliseen oikeudenkäyntiin, oikeusministeriö ilmoitti hiljattaisessa muistiossa että sellaiset tapot ovat hyväksyttäviä jos kohdetta pidetään terroristina vaikkakaan ei olisi mitään todistusaineistoa siitä että yksilö suunnittelee iskua. ”Tilanne jossa operatiivinen johtaja esittää ’välittömän’ uhkauksen väkivaltaisesta hyökkäyksestä Yhdysvaltoja vastaan ei edellytä Yhdysvaltojen omaavan selkeää todistusaineistoa siitä että tietty isku yhdysvaltalaisia henkilöitä ja intressejä vastaan tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa”, muistio toteaa. (15) Mike Lee, republikaanisenaattori Utahin osavaltiosta on arvostellut ankarasti muistiota. ”Jos sinä aiot suhtautua johonkuhun niin että hän esittää välittömän uhkauksen iskusta Yhdysvaltoja vastaan yksinkertaisesti siksi että sinä olet päätellyt että he ovat ’operatiivinen johtaja’ tai he ovat sekaantuneet iskun suunnitteluun tavalla tai toisella, sinä löydät itsesi antamassa tietä liian suurelle hallinnon valinnanvapaudelle”, Lee totesi. (16)

Obaman hallinnon halukkuus salamurhata Amerikan kansalaisia lennokeiden käytön avulla on erityisen levottomuutta herättävää kun me tarkastelemme lennokkien melko suurta laivuetta jota ollaan nyt päästämässä irti halki Yhdysvaltojen. Liittovaltion ilmailuhallinto (The Federal Aviation Administration, or FAA), on antanut 1,428 lupaa kotimaisille lennokeille vuodesta 2007 lähtien. Hallinnon virasto arvioi että siellä voisi olla niinkin paljon kuin 10,000 lennokkia, joita ensisijaisesti käytettäisiin valvontaan, liitelemään Amerikan taivaan yllä vuoteen 2020 mennessä. (17)

Samaan aikaan, paljon huomiota on annettu tosiasialle että Kotimaan turvallisuusvirasto on varastoinut massiiviset määrät ammuksia viime kuukausina. Virkailijat virastosta väittävät että luoteja käytetään ensisijaisesti koulutukseen; kuitenkin, heidän varastonsa paljous on johtanut monet ihmiset miettimään onko turvallisuusviraston motivaatio jotakin rikollisempaa. Kotimaan turvallisuusvirasto on hankkinut enemmän kuin 1,6 miljardia ammuserää, jotka aikataulutetaan toimitettaviksi seuraavan viiden vuoden aikana. (18)

On myös mielenkiintoista panna merkille että yhtiö nimeltä Law Enforcement Targets Inc. on julkaissut epätavallisen rivin kohteita lainvalvontavirastojen käyttöön heidän henkilökuntansa kouluttamiseksi. Virallinen kuvaus näille kohteille on seuraava: ”No More Hesitation Targets (Ei enempää epäröintiä kohteet) -ohjelma suunniteltiin antamaan poliiseille kokemusta joutuessaan tekemisiin tappavaa voimaa sisältävien ampumisskenaarioiden kanssa koehenkilöillä jotka eivät ole normi valmennuksen aikana. No More Hesitation -ohjelma häivytti taustaa joka nostaa eristyneisyyttä ja on tarkoitettu auttamaan muutosta poliiseja varten jotka joutuivat kasvotusten näiden hyvin epätavallisten kohteiden kanssa ensimmäistä kertaa.” (19) Nämä kohteet esittävät raskaana olevia naisia, nuoria äitejä, pieniä lapsia, ja vanhuksia. (20) Näiden kohteiden synnytys on aiheuttanut sellaisen vastareaktion yleisöltä että yhtiö, joka synnytti ne, ilmoitti tammikuun 21. päivänä 2013, että he olivat poistaneet ne heidän verkkoluettelostaan. ”Me pahoittelemme meidän ’No More Hesitation’ -tuotteidemme hyökkäävän luonteen puolesta”, yhtiö kirjoitti verkkolausunnossaan. ”Nämä tuotteet on otettu pois verkosta johtuen niin monien ilmaisemista mielipiteistä, käsittäen lainvalvontayhteisön jäsenet.” (21)

Toisessa kehityksessä, Kotimaan turvallisuusviraston kansalaisoikeuksien ja -vapauksien toimisto (the Department of Homeland Security's Office of Civil Rights and Civil Liberties) määräsi hiljattain että liittovaltiolla on oikeus etsiä ja takavarikoida mitä tahansa elektronisia laitteita joita jokin henkilö kantaa mukanaan sadan mailin sisällä Amerikan rajasta. Tämä päätös vahvistaa uudelleen ja käsittelee laajemmin käytäntöä joka on ollut paikoillaan vuodesta 2008 lähtien. Itse asiassa, Kotimaan turvallisuusvirasto tutki 6,500 ihmisen elektronisia laitteita vuosien 2008 ja 2010 välisenä aikana. Lausunnossa oikeuttamaan menettelytapansa, liittovaltion virasto totesi seuraavaa, ”Me myös päättelemme että asettamalla vaatimuksen että poliiseilla on järkeenkäypä epäilys tehdäkseen elektronisen laitteen rajatutkimuksen niin se olisi toiminnallisesti haitallista ilman samanaikaisia kansalaisoikeus/kansalaisvapaus etuuksia.” (22)

Epäpyhä kuoleman henki! (An Unholy Spirit Of Death!)

Näinä synkkinä ja moraalittomina aikoina, tuntuu olevan koko ajan vähenevää kunnioitusta ihmiselämän pyhyyttä kohtaan. Me tiedämme että abortit johtavat miljoonien elämien menetykseen Yhdysvalloissa ja muissa maissa kuten Kiinassa. Surullista kyllä, on myös tullut ilmeiseksi että nyt on olemassa sitkeää yritystä nopeuttaa sellaisten ihmisten poismenoa jotka ovat sairaita tai vanhuksia. Tätä seikkaa korostetaan lausunnossa tammikuulta 2013 jonka antoi Taro Aso, Japanin talousministeri. ”Taivas varjelkoon jos sinua pakotetaan elämään silloin kun sinä haluat kuolla. Minä havahtuisin voimaan lisääntyvästi pahoin tietäen että koko hoidon olisi maksanut valtio. Ongelmaa ei ratkaista, ellet sinä anna heidän jouduttaa kuolemaansa”, Aso totesi. (23)

Eutanasiasta, tai lääketieteellisesti avustetusta kuolemasta, on tullut lisääntyvästi yleinen Euroopassa. Esimerkiksi, käytäntö on laillista Belgian valtiossa ja ei edes vaadi niitä jotka toivovat proseduuria parantumattomasti sairaille. Raportin mukaan, kaksi kuuroa kaksoisveljeä pantiin kuolemaan joulukuussa 2012. Kuvaillen tapausta, lääkäri, joka suoritti proseduurin, totesi seuraavaa, ”He olivat hyvin onnellisia. Oli helpotus nähdä heidän kärsimyksiensä loppuvan. He joivat kupin kahvia aulassa. Se meni hyvin ja meillä oli rikas keskustelu. Sitten erottaminen heidän vanhemmistaan oli hyvin levollinen ja kaunis. Lopussa he heilauttivat hieman kättään ja sitten he olivat poissa.” (24) Toisessa tapauksessa, belgialainen mies järkyttyi saadessaan tietää että hänen eronnut äitinsä oli lopetettu huhtikuussa 2012. Järjellinen perusta sallia proseduurin toteuttaminen oli se että nainen kärsi kroonisesta masennuksesta. (25) Järkyttävästi, belgialainen senaattori Philippe Mahoux on tuoreeltaan esittänyt että nuorille jotka eivät vielä ole saavuttaneet aikuisuuden ikää pitäisi antaa mahdollisuus tavoitella eutanasiaa. (26)

Jok’ikinen mies, nainen, ja lapsi on ainutlaatuinen Jumalan luomus. Ei pitäisi jättää lääkäreille päätettäväksi milloin ihmisen pitäisi kuolla. Jobin kirjan luvusta 33:4 me luemme, ”Jumalan henki on minut luonut, ja Kaikkivaltiaan henkäys elävöittää minut.” Se on saatanan liiketoimintaa tuhota ihmiselämiä. Miten surullista se onkaan kun ihmiset luopuvat elämästä ja sallivat lääkärikunnan avustaa heitä heidän elämiensä päättämisessä.

Epäpuhdas uskonto ja jumalanpilkka viimeisinä päivinä! (Unclean Religion And Blasphemy In The Last Days!)

Päivät, joissa me elämme, ovat totisesti merkittäviä kun me näemme koko ajan lisääntyvää määrää outoja ja järkyttäviä uutisotsikoita. Nämä jutut vaihtelevat eriskummallisesta jumalanpilkkaan ja osoittavat että me elämme ajassa joka on erilainen kuin mikään toinen aika historiassa. Eräs sellainen juttu kertoo uudesta kirkosta Britanniassa joka koostuu kokonaan ateisteista. Kirkko, joka tunnetaan nimellä ”The Sunday Assembly (Sunnuntaikokous)”, väittää olevansa ”jumalaton seurakunta joka kokoontuu jokaisen kuun ensimmäisenä sunnuntaina kuulemaan suuria puheita, laulaa lauluja ja ylipäätään juhlii elämän kummallisuuksia.” Yksi kirkon perustajista, Sanderson Jones, selittää hänen järjellistä syytään seurakunnan muodostamiselle seuraavasti: ”Sen tarkoituksena on hyödyntää tunnetta ihmeestä joka ateisteilla on kuten uskovillakin, haastamaan uskomuksia ja antamaan sinulle jotakin ajateltavaa edessä olevaa viikkoa varten. Ihmiset myöskin rakastavat tuntea olevansa osa jostakin ja eräässä mielessä sinä kadotat sen kun sinä kadotat Jumalan. Meidän näkemyksemme on että sinun ei tarvitse uskoa saadaksesi tuon takaisin.” (27) Raporttien mukaan, kaksisataa ihmistä osallistui ensimmäiseen ”jumalanpalvelukseen”, ja toisella kerralla tuo lukumäärä oli paisunut kolmeensataan osanottajaan. (28)

Vielä yksi indikaattori siitä että monilla tunnustavilla kristityillä on ankaraa vajausta Jumalan antamasta erottelukyvystä, on uuden bändin kasvava suosio johon kuuluu muusikoita valtavirran kristillisen yhteisön joukosta. Bändi, joka kutsuu itseään nimellä ”Micah’s Rule”, koostuu avoimesta homomiehestä, transvestiittinaisesta, ja lesbosta. Bändin jäsenet ovat pyrkineet vähättelemään heidän taustojaan sanomalla että he vain tykkäävät tehdä gospel-musiikkia. ”Se on vain meidän taustatarina, silminnähtävä ja helppotajuinen, mutta me emme käytä sitä markkinointityökaluna musiikkiamme varten, positiivisesti tai negatiivisesti. Me haluamme olla musikaalinen ryhmä kuin mikä tahansa muukin, mutta me tajuamme että meidän taustatarinamme tulee ilmi”, sanoi bändin jäsen Grey McCaw. (29) Lisäksi mitä tulee lauluihin joiden he väittävät olevan luonteeltaan kristillisiä, he ovat myös äänittäneet potpurin John Lennonin ”Imagine”-kappaleesta, The O’Jays’in ”Love Train”-kappaleesta, sekä Bob Marleyn ”One Love”-kappaleesta. Vaikkakin laulu ”Imagine” on musiikkifanien suuressa suosiossa ympäri maailman, laulun sanat maalaavat selvästi Jumala-vastaisen kuvan. Laulu alkaa sanoilla, ”Imagine there's no heaven, it's easy if you try. No hell below us, above us only sky (Kuvittele jos ei ole Taivasta lainkaan, se on helppoa jos yrität. Ei helvettiä allamme, yläpuolellamme vain sinitaivas)”. Huolimatta näistä järkyttävistä faktoista, bändin fanikanta on kasvussa. Viitaten bändin CD:hen, yhtä kirkossakävijää siteerattiin sanomasta, ”Minä kuuntelen sitä päivin ja öin. Se on viesti jonka jokaisen täytyy kuulla.” (30)

http://www.religionnews.com/2013/02/15/gay-transgender-band-breaks-barriers-in-christian-music/
http://www.micahsrule.com/fr_home.cfm (bändin kotisivut)

Täydellisessä jumalanpilkan teossa, nainen nimeltään Browyn Lundberg, joka kutsuu itseään taiteilijaksi, on luonut uuden mielikuvan otsikolla ”Lesbian Last Supper (Lesbojen viimeinen ehtoollinen)”. Niin kutsutussa taideteoksessa, Jeesus Kristus korvataan lesbonäyttelijätär Ellen Degeneres’illä, jota ympäröivät sitten lesbotoverit Jane Lynch, Sandra Bernhard, Rachel Maddow, Linda Perry, Portia De Rossi, Heather Matarazzo, Wanda Sykes, KD Lang, Lily Tomlin, Melissa Etheridge, ja Rosie O'Donnell. Fiktionaalinen ”Shane McCutcheon’in” lesbohahmo Showtime televisioverkon ohjelmasta nimeltä ”The L Word” ottaa Juudas Iskariotin paikan. Puhuessaan taideteoksestaan, Lundbergia siteerattiin sanomasta, ”Minä piirsin sen koska se sai minut hymyilemään ja koska minä halusin osoittaa kunnioitusta naiselle joka teki helpommaksi olla oma itsensä. Uskonnollinen taide tulee väistämättä iskemään vahvoja reaktioita joissakin ihmisissä mutta nuo ovat asioita joista en voi huolehtia koska minä en todellakaan pysty samastumaan niihin.” (31)

http://guardianlv.com/2013/01/ellen-degeneres-as-jesus-in-the-lesbian-last-supper/ (katso kuva teoksesta)
http://www.youtube.com/watch?v=kUWeT71Lr04 (katso aiheesta Paul Begleyn video)

Siirrossa joka ällistytti maailman, 85-vuotias paavi Benedictus XVI ilmoitti helmikuun 11. päivänä 2013, että hän eroaisi paavin virasta, tullen ensimmäiseksi paaviksi joka tekee niin 600 vuoteen. Vedoten heikkoon terveyteensä ilmoituksessaan, paavi Benedictus julisti, ”Sekä mielen että ruumiin voima ovat välttämättömiä, voima, joka viime kuukausina on heikentynyt minussa siinä määrin että minun on täytynyt tunnustaa kykenemättömyyteni täyttää riittävästi palvelusvirkaa joka on uskottu minulle. Tästä syystä, ja hyvin tietoisena tämän toimenpiteen vakavuudesta, täysin vapauksin minä ilmoitan että luovun Rooman piispan, Pyhän Pietarin seuraajan, palvelustehtävästä.” (32) Paavin ilmoituksen jälkeen, paljon spekulaatiota tehtiin hänen todellisesta motivaatiosta astua syrjään. USA Today -lehden julkaiseman raportin mukaan, paavi Benedictus päätti erota saatuaan sisäisen tutkimuksen tulokset jotka saivat selville että Vatikaanista oli tullut homoseksuaalisen aktiviteetin pesäpaikka. ”Se mitä tulee ilmi, on hyvin yksityiskohtaista Rooman kuurian röntgensädetarkastelua (x-ray of the Roman Curia) joka ei säästä edes paavin lähimpiä työtovereita. Paavi ei ollut mikään vieras vehkeilyille, mutta hän ei luultavasti tiennyt että hänen paaviutensa alla oli tuollainen monitahoinen verkosto ja sellaisia mutkikkaita henkilökohtaisten intressien ja sopimattomien suhteiden ketjuja”, julisti Ignazio Ingrao, suuresti kunnioitettu asiantuntija Vatikaanissa. (33) Sisäinen tutkimus, jonka suoritti kolme kardinaalia Vatikaanissa, kuulemma paljasti homoseksuaalisten pappien, jotka tapasivat useissa paikoissa, maanalaisen verkoston, käsittäen kylän Rooman ulkopuolella ja kauneussalongin Vatikaanissa häpeällistä homoseksuaalista aktiviteettia varten. (34)

Suomentajan kommentti:
Paavi Benedictus erosi 11.2., joka assosioituu kansainväliseen hätänumeroon 112 Euroopassa ja muualla. Luku 11 esiintyy hyvin usein merkittävissä NWO:ta ajavissa tapahtumissa, kuten 9/11-iskuissa. Lisäksi paavin eroilmoitus tuli tasan vuosi Whitney Houstonin kuoleman 11.2.2012 jälkeen, joka mitä ilmeisimmin oli illuministinen Hollywood-tähden rituaalimurha Uuden Maailman Järjestyksen agendaa varten, jossa viimeinen paavi eli Ilmestyskirjan Väärä Profeetta näyttelee merkittävää osaa. Nimittäin tämä YKSI VUOSI voisi rinnastua YHTEEN PÄIVÄÄN joka kului Whitneyn kuolemasta Grammy Awards -musiikkipalkintogaalaan Los Angelesissa 12.2.2012 (Whitney kuoli juuri Los Angelesissa), jossa pop-tähti Nicki Minaj tuli tilaisuuteen paaviksi pukeutuneen miehen rinnalla ja oli itse puettuna helakanpunaan (Ilm. 17). Nicki Minaj esitti Väärän Profeetan (vrt. Johannes Kastaja) äitiä, joka on Babylonin portto (vrt. Elisabet Raamatussa, joka tuli vanhalla iällä raskaaksi 6 kk ennen Jeesus Nasaretilaisen sikiämistä). Mainittakoon muuten että ennen Whitneyn kuolemaa Superbowl-tilaisuudessa 5.2.2012 supertähti Madonna, joka on Nicki Minaj’in hyvä ystävä, esitti puoliaikashow’ssaan Ishtar’ia tai Isis’tä, antikristuksen äitiä eli Babylonin porttoa, rinnastuen Jeesuksen äitiin Mariaan. Katso tämä lataamani piilotettu video Whitney Houstonin kuolemasta: http://www.youtube.com/watch?v=6mPxCx-ssfU (huom. Nicki Minaj+Madonna jutut alkaen kohdasta 27:54). Näin tämän 111. paavin St. Malachyn profetiassa eroilmoitus oli tarkoituksella ajoitettu 11. päivään helmikuuta tasan vuosi Whitneyn kuoleman jälkeen ja seuraava 112. paavi on Väärä Profeetta. Tässä vielä joitain linkkejä paavin eroon liittyen: http://nokialainen.blogspot.fi/2013/02/paavi-benedictus-xvi-eroaa-virastaan.html ja http://nokialainen.blogspot.fi/2013/02/pedofiileja-suojeleva-paavi-eroaa.html ja http://nokialainen.blogspot.fi/2013/02/viimeinen-paavi-astumassa-nayttamolle.html.


Lopuksi, minä tiedän että nämä ovat ahdistavia aikoja joissa me elämme, ja me edelleen kohtaamme lukuisia haasteita edessä olevina päivinä. Juuri kun Barack Obaman toinen presidenttikausi on nyt kokonansa käynnissä, me alamme jo nähdä uusien taloudellisten vastoinkäymisten tulevan esille Yhdysvalloissa. Itse asiassa, ekonomistit järkyttyivät äskettäin havaitakseen Yhdysvaltojen talouden kutistuneen 0,1 prosentilla vuoden 2012 viimeisellä neljänneksellä. (35) Samaan aikaan, Euroopan komissio on varoittanut että he odottavat taantuman jatkuvan Euroopan Unionin alueella ainakin läpi vuoden 2013. Euroopan kansakunnista Kreikan, Espanjan, Italian, Kyproksen, Hollannin, ja Portugalin odotetaan kaikkien olevan kutistuvia talouksia. (36) Huolimatta kaikesta tästä ahdingosta ja lukemattomista potentiaalisista ongelmista jotka kohtaavat Yhdysvaltoja ja koko maailmaa, me voimme asettaa uskomme ja luottamuksemme Jumalaan, ja tekemällä niin me voimme omistaa rauhan elämissämme. Psalmista 29:11 me luemme, ”Herra antaa kansallensa väkevyyden, Herra siunaa kansaansa rauhalla.” Se on minun toiveeni ja rukoukseni että kaikki jotka lukevat tätä uutiskirjettä ympäröidään tällä rauhalla ja annatte elämänne kokonaan Jumalalle.

Kiitokset kaikille teille jotka niin jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. Me Last Trumpet -ministeriössä käsitämme evankeliumin julistamisen tärkeyden näinä myrskyisinä aikoina, ja me emme pystyisi tekemään sitä mitä me teemme ilman apuanne. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, pieniä tai suuria, please tuntekaa tervetulleiksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Meidän vihkiytyneet esirukoilijatiimimme kuljettavat anomuksesi rukouksen kautta Kaikkivaltiaan valtaistuimelle. Me otamme rukouksen vakavasti, ja me suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Live Science, January 15, 2013, By Live Science Staff, http://livescience.com.
02. Huffington Post, February 16, 2013, By Tariq Malik, http://huffingtonpost.com.
03. Ibid.
04. RT News, February 15, 2013, By RT News, http://rt.com.
05. Ibid.
06. Reuters News Service, February 15, 2013, By Irene Klotz, Boston, MA.
07. Ibid.
08. NBC News, February 17, 2013, By Leonard David, http://nbcnews.com.
09. Space.com, June 10, 2009, By Leonard David, http://space.com.
10. Ibid.
11. The Register, January 9, 2013, By Iain Thomson, San Francisco, CA, http://theregister.co.uk.
12. Associated Press, February 10, 2013, By Matthew Daly, Ricardo Alonso-Zaldivar, Mary Clare Jalonick, and Sam Hananel, Washington, D.C.
13. The Washington Post, February 12, 2013, State of the Union Address transcript, By Barack Obama, http://washingtonpost.com.
14. The New York Times, January 16, 2013, By Charlie Savage, http://nytimes.com.
15. NBC News, February 19, 2013, By Michael Isikoff, http://nbcnews.com.
16. Washington Examiner, February 18, 2013, By Joel Gehrke, http://washingtonexaminer.com.
17. Los Angeles Times, February 15, 2013, By Brian Bennett and Joel Rubin, Washington, D.C.
18. Associated Press, February 14, 2013, By Associated Press, http://ap.org.
19. Law Enforcement Targets, Official Website, February 21, 2013, http://letargets.com.
20. Reason Magazine, February 19, 2013, By Mike Riggs, http://reason.com.
21. Law Enforcement Targets, February 21, 2013, http://facebook.com/LawEnforcementTargets.
22. Wired Magazine, February 8, 2013, By David Kravets, http://wired.com.
23. The Guardian, January 22, 2013, By Justin McCurry, http://guardian.co.uk.
24. ABC News, January 14, 2013, By Russel Goldman, http://news.yahoo.com.
25. Mercator Net, February 4, 2013, By Tom Mortier, http://mercatornet.com.
26. Life News, January 31, 2013, By Dr. Peter Saunders, http://lifenews.com.
27. The Blaze, February 12, 2013, By Billy Hallowell, http://theblaze.com.
28. Ibid.
29. Religion News Service, February 15, 2013, By Amanda Greene, Wilmington, NC.
30. Ibid.
31. The Guardian, January 9, 2013, By Kelly J. Newson, http://guardianlv.com.
32. Reuters News Service, February 11, 2013, By Philip Pullella, Vatican City.
33. USA Today, February 22, 2013, By Doug Stanglin, http://usatoday.com.
34. Ibid.
35. Associated Press, January 30, 2013, By Christopher S. Rugaber, Washington, D.C.
36. The Telegraph, February 22, 2013, By Rachel Cooper, http://telegraph.co.uk.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com