Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 17. toukokuuta 2013

Moraalinen sekasorto – viimeisten päivien merkki

Tässä lyhyessä kirjoituksessa Tony Pearce ottaa esille joitakin esimerkkejä moraalisesta turmelluksesta nykyajan läntisessä maailmassa, jotka ovat aikainmerkkejä osoittamassa tämän aikakauden pikaista päättymistä Jumalan tuomioihin, kun Herramme Jeesus Kristus tulee takaisin. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------

Moraalinen sekasorto – viimeisten päivien merkki
Moral confusion – a Sign of the Last Days
http://www.lightforthelastdays.co.uk/Moral%20confusion.pdf

Tony Pearce

Puhuessaan liikehdinnän puolesta aikaansaada homoseksuaalinen avioliitto David Cameron julisti tukensa tälle toimenpiteelle, koska hän on 'avioliiton intohimoinen kannattaja' eikä halua nähdä, että tämä instituutio kiellettäisiin homoilta. Avioliitto on kuitenkin määritelmältään miehen ja naisen välinen suhde. Jeesus sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako." Mt. 19.4-6. Siksi riippumatta siitä, mitä lakeja hallitus tuottaakin, niin raamatullisesta näkökulmasta se on aina kielletty homoseksuaaleilta.

Hallitus on sanonut suojelevansa seurakuntia, jotka eivät halua suorittaa homovihkimisiä ja tekevänsä laittomaksi homovihkimisten suorittamisen Englannin kirkossa. Järjestö, Coalition for Marriage, sanoi kuitenkin, että se voidaan viedä Euroopan ihmisoikeuksien tuomioistuimeen. (European Court of Human Rights). On myös huomautettu, että nykyinen laki vaatii kouluja opettamaan lapsille avioliiton tärkeyttä. Jos nyt avioliitolle annetaan uusi määritelmä, niin sitä tullaan suosittelemaan kouluissa. Lakiasiantuntijan mukaan jokainen opettaja, joka ei suostu suosittelemaan samaa sukupuolta olevien avioliittoa, voitaisiin erottaa. Jo nyt homoavioliiton kannattajat suosittelevat kouluihin kirjoja, jotka tuhoavat perinteistä käsitystä avioliitosta ja kutsuvat kouluja panemaan lapset leikkimään homohäitä.

Se opetus ja esimerkki, joka lapsille tänä päivänä annetaan kouluissa, on jo saanut heidät täysin sekaisin. Viimeisin hulluudenosoitus tulee Englannin Kirkon Lancashire'n ala-asteelta, jossa opettaja on ilmoittanut vaihtavansa sukupuolta eikä häntä enää saa puhutella herra Upton'iksi, vaan neiti Meadows'iksi. Koulun uutiskirje ilmoitti, että ensi lukukaudesta alkaen hän 'siirtyy elämään naisena.' Lapsille on kerrottu, että heitä rangaistaan, jos he sanovat häntä herra Upton'iksi. Neloskanavan ‘Generation Sex’ -ohjelmasarja paljasti lasten sukupuolistamisen laajuuden. Oppilaat iältään 13 – 16 vuotta tunnustivat ohjelmassa, että intiimit kuvat auttavat heitä ratkaisemaan kenen kanssa tehdä treffejä. Jopa vain 13-vuotiaat pojat ja tytöt vaihtavat tekstiviesteillä hävyttömiä kuvia itsestään.

Filmikriitikko Christopher Tookey, kuvailee filmejä, joita häntä on pyydetty arvostelemaan, että ne ovat 'ällöttäviä seksuaalisen sadismin harjoituksia'. Hän sanoo, että brittiläinen filmien luokituslautakunta (British Board of Film Classification) on toistuvasti myöntänyt 18 sertifikaattia filmeille, jotka rypevät seksuaalisessa rappiossa, raiskauksissa ja kidutuksessa. On syntynyt uusi valtavirran englanninkielisten filmien genre, jota sanotaan 'kidutuspornoksi (torture porn)'. Hiljattain filmisensuuri pakotettiin kurinpalautukseen koskien turmeltuneita filmejä johtuen peloista, että ne vääristävät teini-ikäisten poikien ajattelutapaa naisista.

Amerikassa on alkanut väittely koskien videopelien äärimmäistä väkivaltaa, kun tuli esiin, että Adam Lanza, Connecticut'in koululasten surmaaja, nautti väkivaltaisten videopelien pelaamisesta. Monet näistä peleistä näyttävät äärimmäisen väkivaltaisia kohtauksia, joissa pelaajat lahtaavat ihmisiä automaattiaseilla. Onko se mikään yllätys, jos henkisesti häiriintynyt yksilö pyörittää tuntikausia näitä kohtauksia tietokoneen fantasiamaailmassa, että hän sitten suorittaa niitä reaalimaailmassa?

Jeesus sanoi, että yksi Hänen tulemuksensa merkki on lisääntyvä pahuus: 'Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.' Mt. 24:12. Hän sanoi myös, että ennen Hänen paluutaan olisi 'niinkuin Nooan päivinä' ja 'niinkuin Lootin päivinä'. Luemme, kuinka Nooan päivinä maa oli täynnä väkivaltaa ja kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat (Genesis 6). Luemme Lootista, joka eli Sodomassa, jossa seksuaalinen turmelus ja homoseksuaalisuus hallitsivat ihmisten menoa. Loot oli sellainen, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi (sillä tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla). 2. Piet. 2:7-8. Tätä tapahtuu kaikkialla maailmassa.


-----------------------

Vielä lopuksi esimerkki Suomen moraalisesta rappiotilasta kun portto-euroviisuedustajamme Krista Siegfrids suuteli naista esityksensä päätteeksi eilisessä (16.5.2013) Euroviisujen semifinaalissa Malmössa. Todennäköisesti tämä oli kannanotto sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta Suomessa. Ei tämmöistä ennen ole euroviisuhistoriassa tapahtunut. Hyi olkoon! What a shame for Finland!


Kohuttu hetki! Krista Siegfrids suuteli taustalaulajansa kanssa euroviisujen
semifinaalin esityksensä lopussa Malmössä.

http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/art-1288566023228.html

Turkki ei näytä euroviisuja – syynä Kristan lesbosuudelma?
http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/art-1288565981534.html

Ulkomaalaiset kannustavat Kristaa Twitterissä: "New York juhlii"
http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/art-1288566160662.html


Huomaa ristikorvakoru portolla, puuttuu vain kultainen malja ja punainen väri (Ilm. 17).
Tosin Kristan taustalaulajanaiset oli puettu punaiseen.

http://yle.fi/uutiset/kristan_lesbosuudelma_kauhistuttaa_georgiassa/6647015

1 kommentti:

  1. "kyllä ne miehetkin suutelee" ,,,ainakin hurrit,,

    http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/art-1288566471528.html

    ja saatanallinen SEXPO ei petä :

    http://www.iltalehti.fi/perhe/2013051717032481_pr.shtml

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com