Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Outoa säätä ja luonnonkatastrofeja – viimeisten päivien merkki

Tässä Raamatun lopunajan profetiaan nojautuva katsaus viimeaikaisista poikkeuksellisista sääilmiöistä ja luonnonkatastrofeista kaikkialla maapallolla ja erityisesti Yhdysvalloissa, jotka ovat merkkejä Kristuksen toisen tulemuksen läheisyydestä. Raamattu sanoo että luomakunta kokee synnytystuskia ennen suurta mullistusta ja ne tihenevät ja voimistuvat aikakauden loppua kohden. Messiaamme Jeesus Kristus on tulossa pian takaisin! Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------

Outoa säätä ja luonnonkatastrofeja
Weird Weather and Natural Disasters
http://www.lightforthelastdays.co.uk/Weird%20Weather%20and%20Natural%20Disasters.pdf

Tony Pearce

Vuonna 2012 UK koki 'oudoimman' koskaan kirjatun säänsä. Dramaattisessa täyskäännöksessä, jonka kaltaista ei koskaan aikaisemmin ole dokumentoitu, kuivin kevät yli sataan vuoteen antoi tietä märimmälle koskaan kirjatulle jaksolle huhtikuusta kesäkuuhun. Oli tulvia, kummia myrskyjä (freak storms), salamoita ja valtavia rakeita aiheuttaen vahinkoa ja tulvimista ja jättäen teitä ja rautatieyhteyksiä kulkukelvottomiksi. Viljelijät sanoivat sen olleen kaikkien aikojen pahin vuosi, kun ennätysmärkä sää vaurioitti ruuan tuotantoa ja johti kehnoihin satoihin kaikkialla UK:ssa. Edelleen syyskuussa, marraskuussa ja joulukuussa kaatosateet aiheuttivat tulvimista ympäri maata.

Yhdysvallat kärsi päinvastaisesta ongelmasta, kun kesä toi ennätyksiä rikkovia lämpötiloja lämpömittarin näyttäessä viikkokausia 40 Celsius-astetta, ilman että USA:n keskilännen hedelmällisillä pelloilla olisi yhtään satanut, mikä tuhosi maissi- ja soijasadon. Kuivuus on tuhonnut satoja muuallakin maailmassa, kuten vehnää Venäjällä ja Australiassa ja soijaa Brasiliassa ja Argentiinassa. Intia koki neljännen kuivuutensa 12 vuoden sisällä, mikä aiheutti huolta koskien maan tärkeimmän makeanveden lähteen, monsuunisateiden kesäkuusta lokakuuhun, luotettavuutta. Kaikki tämä on vaikuttanut satoihin aiheuttaen YK:n tietojen mukaan 6% nousun globaaliin ruuan hintaan.

Marraskuussa New York'iin ja Amerikan itärannikolle iski hurrikaani Sandy, ainutlaatuinen ja epätavallinen 'kumma' myrsky ('freak' storm). Atlantin hurrikaani kehittyi Karibian epätavallisen lämpimän meren päällä, siirtyi Itärannikolle ja törmäsi Kanadasta etelään valuvaan kylmään ilmaan. Törmäys kohotti myrskyn energiatason ja laajensi sen kattamaa aluetta, niin että se vaikutti noin 100 miljoonaan ihmiseen. Kovat tuulet ja se, että myrsky iski korkean vuoroveden aikaan, merkitsi, että meri tulvi New Jersey'stä Connecticut'iin ja New York kärsi pahasti.

Ilmastotieteilijät syyttivät globaalia lämpenemistä antaen todisteita, että globaaliin lämpenemiseen yhdistetty arktisen jään sulaminen saavutti kesällä 2012 ennätystason ja vaikutti osaltaan ilmakehämalliin, joka lähetti erittäin kylmän purkauksen etelään poikki Kanadan ja itäisen USA:n. He ovat varoittaneet, että globaali lämpeneminen tulee aiheuttamaan äärimmäisten sää-ilmiöiden lisääntymistä, kuivuutta joissakin paikoissa ja tulvia toisaalla, helleaaltoja joillakin alueilla ja hyvin kylmiä talvia muualla. Arktisen jään sulaminen voisi aiheuttaa Golf-virran siirtymisen tehden sään UK:ssa ja Pohjois-Euroopassa paljon kylmemmäksi talvella. Vaikka kukaan ei voi olla varma, milloin se tapahtuu, he sanovat, että ihmisen toiminnan ja ilmastomuutoksen välillä on selvä yhteys.

Eräs maailman johtavista ympäristöaktivisteista antoi varoituksen, että se voisi johtaa globaalin elintarvikehuollon romahdukseen jättäen satoja miljoonia ihmisiä nälkään entisten lisäksi. Järkyttävässä ruuan tarpeen täyttämisen näkymien uudessa arviossaan Lester Brown, Washington'in Earth Policy Institute'n (EPI) presidentti, sanoo, että ilmasto ei ole enää luotettava ja että ruuan kysyntä kasvaa niin nopeasti, että romahdus on väistämätön, ellei ryhdytä kiireesti toimiin. Hän sanoi: 'Elintarvikepulat tuhosivat aiemmat sivilisaatiot. Me olemme samalla tiellä.'

Lokakuun 17. päivänä vakuutusyhtiö Munich Re julkaisi raportin otsikolla ‘Severe Weather in North America’ jossa sanottiin, että maailmanlaajuisesti äärimmäisten sääilmiöiden tiheys on kasvussa 'eikä missään maailmassa luonnonkatastrofien määrän kasvu ole ilmeisempi kuin Pohjois-Amerikassa.' Globaali lämpeneminen 'vaikuttaa erityisesti helleaaltojen muodostumiseen, kuivuuteen, rankkasateisiin ja pitkällä tähtäyksellä mitä todennäköisimmin myös trooppisten syklonien voimakkuuteen', Munich Re sanoi.

Joten onko globaalin lämpenemisen teoria huijaus, kuten jotkut väittävät, salajuoni maailmanhallituksen tuomiseksi? Vai liittyykö se todella Raamatun profetioihin, että luonnonkatastrofeja tulee sitä enemmän, mitä lähemmäksi tulemme Kristuksen toista tulemusta? Monet niistä osoittavat, että ilmasto muuttuu.

Jeesus sanoi päivistä ennen Hänen toista tulemustaan: 'Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.' (Lk. 21:11). Viime vuosina on tapahtunut useita tuhoisia maanjäristyksiä, joista tunnetuin on vuoden 2004 Intian valtameren tsunami, joka tappoi 230 000 ihmistä, Haitin järistys vuonna 2010, joka tappoi 220 000 ihmistä ja maaliskuun 2011 maanjäristys ja tsunami, joka tuhosi Japania. Huhtikuun 11. päivänä 2012 kaksi valtavaa maanjäristystä keinuttivat Intian valtamerta. Tiedemiesten mukaan se voisi olla merkki siitä, että jättiläismäinen Indo-Australian maankuoren laatta on murtumassa erilleen osien siitä noustessa ja osien laskiessa. Jos näin on, niin se voisi aiheuttaa lisää maanjäristyksiä kaikkialla maailmassa. Voimakkuudeltaan 8.6 ja 8.2 asteen järistykset, jotka puhkesivat pitkin lukuisia murtumia, vapauttivat epätavallisen määrän voimakkaita maanjäristyksiä viikon ajan tämän järistyksen jälkeen.

Hän sanoi myös: 'Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.' Lk. 21:25-6. Sanat, 'meri ja aallot pauhaavat' ovat merkittävät. Sana 'pauhaavat' tulee kreikan sanasta 'echeo', joka tarkoittaa 'kovan äänen synnyttämistä'. Mieleen tulevat hurrikaanit ja rannikkoalueiden tulvat.

Ilmestyskirjan mukaan tämän aikakauden viimeisiä päiviä leimaavat valtava helle, puiden palaminen ja juomakelvottomat vedet, kuten myös rajut myrskyt ja luonnonkatastrofit tuoden nälänhätää, tauteja ja kuolemaa. Ilm. 6:5-6 kuvailee suuren niukkuuden aikaa, jonka seurauksena päivän palkalla saa vain säälittävän vähän ruokaa. Ilm. 8:7-11 sanoo: 'Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi ja kolmas osa puita paloi ja kaikki vihanta ruoho paloi. … Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.' (Ilm. 8:7-11). Ilm. 16 puhuu ajasta, jolloin 'ihmiset paahtuvat kovassa helteessä', jolloin Eufrat-virta kuivuu ja on 'niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä.' (Ilm. 16:8,12,18).

Raamattu puhuu myös suuresta pimeydestä, joka tulee maan päälle. 'Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa ja tähdet putoavat taivaalta ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.' Mt. 24.29-30. Tämän pimeyden lävistää Jumalan shekinan kirkkauden valo, kun Herra Jeesus Kristus palaa voimassa ja kirkkaudessa.

Kansojen tuomion jälkeen, joka pidetään Hänen paluunsa yhteydessä, maaplaneetassa tapahtuu valtava muutos. Maa on 'täynnä Herran tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren.' (Jes. 11:9) ja ihmisen alennustilan tuhoisat vaikutukset antavat tietä Messiaan uudistetun ja ennallistetun maan hallinnalle. Erämaat kukoistavat, kun vedet puhkeavat niihin (Jes. 35), kun hedelmällisyys ja tasapuolinen ilmasto palautetaan maan päälle.

Niillä, jotka uskovat nyt Jeesukseen, on loistava tulevaisuus Hänen tulevassa valtakunnassaan. Kun näemme nykyisen pimeyden tulevan maan päälle johtuen ihmisen synnistä ja typeryydestä, niin Jumala käskee meitä katumaan ja uskomaan evankeliumi, jotta voimme olla varmoja, että meillä on paikka tulevassa Jumalan valtakunnassa.

3 kommenttia:

  1. Voi ei! Lapsia ei uskalla lähettää kouluun, eikä päästää pelien ja TVn ääreen . . Enemmistö joutuu elämään vähemmistön ehdoilla! Kuinkahan kauan Kaikkivaltias taivaan ja maan Luoja sallii?
    Euroviisuista,
    tosi häpeällistä kun suomalainen Suomen edustajana ei osaa käyttäytyä yleismaailmallisten normien mukaisesti. Olisiko aiheellista vaatia pieni diplomatiakurssi, jotta edustaja ymmärtäisi, että maailma ei rajoitu pelkästään länsimaihin ja että uutiset kyllä leviävät joka puolelle.
    Siunausta toivottaen,
    Maarit
    North Sulawesi, Indonesia

    PS. Kiitos sinulle Olli kirjoituksistasi ja siunausta työllesi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maarit

      samaa mielta taalla Jakartassa ollaan,,,Lootin paivat lahestyy,,,

      mutta terveisia sinne Manadoon (?)

      t.tauno

      Poista
  2. Kiitos Maarit! Sun kommentti oli varmaan tarkoitettu tuohon tuoreempaan kirjoitukseen http://nokialainen.blogspot.fi/2013/05/moraalinen-sekasorto-viimeisten-paivien.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com