Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. toukokuuta 2013

Washington tukee barbaarisia ihmisiä NWO-suunnitelmissaan ja Amerikan presidentit syyllistyvät maanpetokseen

Tässä viime viikon Cutting Edgen viikkokirjeestä osuus, jossa kerrotaan yhä kohua aiheuttavasta videosta, jossa Syyrian kapinallistaistelija leikkaa ja syö surmatun Assadin taistelijan sydäntä. David Bay ei epäröi kertoa miten Amerikan hallinto on syyllistynyt 2. maailmansodan jälkeen yhä uudelleen tukemaan raakalaismaisia vallankumouksellisia eri valtioiden sisällä vain kaataakseen demokraattisilla vaaleilla valitun maan hallituksen tai siedettävän diktatuurin. Jotta Amerikan johtajat voisivat tehdä sellaista, heillä täytyy olla paha sydän ja okkultistinen mielenlaatu joka on saatu salaseuroihin kuulumisella. David kertoo Raamatun profetiaan nojautuen että lopull. Antikristus on Mustan Magian harjoittaja ja tuntee noituuden salat, kuten Adolf Hitler. Nykyiset Amerikan johtajat ovat vasta esimakua tulevasta viimeisestä maailmanjohtajasta. Lopuksi mennään maanpetosteemaan kun illuministiset Amerikan presidentit eivät toimi kansalaistensa parhaaksi vaan ovat sitoutuneet poliittisiin päämääriin jotka edesauttavat Uutta Maailman Järjestystä (NWO). Viikkokirjeen ensimmäisen osion suomensi: Olli R.

---------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 14.5.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD SET

I. Valkoinen Talo on sujauttanut aseita Syyrian kapinallisjoukoille jotka ovat taistelleet presidentti Assadia vastaan vuodesta 2006 lähtien, vaikka nämä taistelijat ovat radikaaleja jihadisteja!

Todelliset kasvot näistä Amerikan liittolaisista on nyt kaikkien näkyvillä koko maailmasta: Syyrian kapinallisen nähdään leikkaavan sydämen irti surmatusta sotilaasta ja syövän sitä!

UUTISKATSAUS: Syyrian kapinalliset kannibalistisessa sokkivideossa: Kapinallinen syö kuolleen kilpailijansa sydäntä”, Israel National News, 14. toukokuuta 2013

”Kapinalliset jotka taistelevat Syyrian vahvan miehen Bashar al-Assadin joukkoja vastaan ovat julkaisseet sokkivideon näyttämällä yhden heistä syövän kuolleen kilpailijan sydäntä. (Katso tämä mitä inhottavin video).”

”Jotkut Israelissa näkivät videon lisätodisteena siitä että USA ajaa jääräpäistä Lähi-idän politiikkaa. David Haivri Samarian uskonnollisesta neuvostosta kommentoi videota, sanoen että ’Syyrian kapinalliset tekevät sotarikoksia ja ylpeänä näyttävät tätä Internetissä. Jos nämä eläimet voittavat sodan he tulevat mielellään syömään sydämemme ja raiskaavat naisemme’.”

Meidän tuoreessa uutishälytyskirjeessä (News Alert) – Monday, May 13, 2013 – me uutisoimme että Benghazi Operaation todellinen tavoite oli kanavoida aseita ja ammuksia kapinallisjoukoille taistelemaan presidentti Assadia vastaan Syyriassa. Tämän CIA-operaation aloitti republikaani George W. Bush vuonna 2006 ja sitä jatkoi demokraatti Barack Obama, vaikka molemmat presidentit tiesivät että Syyrian kapinalliset olivat radikaaleja jihadisteja, ryhmä, joka on paljon verisempi ja barbaarisempi kuin Assad koskaan on ollut.

Tämä uusi sokkivideo todistaa Syyrian kapinallisten barbaarisen luonteen; kovan linjan saatanistit leikkaavat irti keskeisiä elimiä heidän ihmisuhriltaan ja syövät niitä. Valkoisen Talon tuki tämäntyyppisille barbaarisille ihmisille osoittaa meidän presidenttiemme ja miesten, jotka heitä ympäröivät, todellisen luonteen. Valkoisen Talon tuki radikaaleille militanteille kuten näille Syyrian kapinallisille muodostaa rikollisen aktiviteetin. (Muistatko kun Irakin militantit mestasivat barbaarisesti Amerikkalaisen sopimussotilaan? Lue NEWS1916, NEWS1917, ja NEWS1918)

Islam on verinen uskonto ja on vastuussa useammista kristittyjen kuolemista kuin mikään muu voima historiassa. Ainoa syy miksi Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä ovat niin vallitsevasti islamilaisia, on se, että kristityt hävitettiin perin pohjin verisin voimin. Tätä on islam ja tämä on tyyppi ”Syyrian kapinallisesta” jota me olemme valinneet tukea.

Toisesta maailmansodasta lähtien, Amerikan presidentit ovat jatkuvasti tukeneet kaikkein pahimpia ja verisimpiä voimia yrityksessä kukistaa kohteena oleva hallinto. On tullut aika käsittää että meidän salaseura-presidenttiemme sydämet ovat verisiä ja pahoja, aivan kuten profetia paljastaa että ne olisivat, aikakauden lopussa.

Ole hyvä ja lue huolellisesti nämä profetiat ja tarkastele niiden todella synkkää luonnetta.

Daniel 7:7-8 – ”Tämän jälkeen minä näin yöllisissä näyissä, ja katso, oli neljäs peto … ja sillä oli 10 sarvea [symbolisoiden 10 kuningasta] … Minä tarkkasin sarvia, ja katso, niiden keskeltä nousi vielä yksi sarvi (another horn), pieni sarvi…” (Daniel 7:7-8; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Aikakauden loppua koskien, Jumala näytti Danielille että maailma olisi uudelleenjärjestelty 10 supervaltioksi, joista kutakin hallitsisi kuningas, johtaja. Mutta, sitten Jumala paljasti että 11. sarven oli määrä nousta heti kun 10 supervaltiota ja kymmenen sarvea olisivat paikallaan ja toimimassa. Raamatun tutkijat yleisesti katsovat että tämä 11. sarvi on Antikristus. Se mikä tekee tästä ymmärryksestä niin kiehtovan, on se, että Jumala kertoi ennalta että Antikristus tulee olemaan vain ”eräs muu sarvi”. Sana ”eräs muu (another)” on Strongin sanahakemiston tunnus H371 joka yksinkertaisesti tarkoittaa ”from (kotoisin, lähtöisin)”, tai ”same as (samanlainen kuin)”. [KJV-käännöksessä sanan ”another” kohdalla on Strongin tunnus H317 tarkoittaen ”other (muu)”, tai ”erilainen”, eli David kaivoi tuon jostakin muusta lähteestä tai käännöksestä. Suom. huom].

Toisin sanoen, Antikristuksella tulee olemaan samanlainen uskonnollinen ja poliittinen rooli kuin 10 kuninkaalla! Minkälaisen uskonnollisen luonteen Antikristus omistaa? Käänny kanssani Danielin lukuun 8:23-25.

”Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee esiin tuimailmeinen kuningas, ja hän ymmärtää synkkiä lauseita. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan: ja hän menestyy … hänen vallassaan oleva ammattikunta menestyy; ja hän korottaa itsensä sydämessään…” (Daniel 8:23-25; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Tämä katkelma tarkoittaa sitä että Antikristus harjoittaa Mustan Magian noituutta! Antikristusta leimaa älykkyys, vakuuttavuus. (Daniel 7:8, 20; 8:23). Lisäksi, hänellä tulee olemaan ”ymmärrys synkistä lauseista” (8:23), mikä tarkoittaa sitä että hän tulee olemaan voimakas taituri okkultismissa. Tämä okkultismin mestaruus tulee suomaan hänelle suuren vallan maailman muiden johtajien ylitse. Historia osoittaa, että Adolf Hitler omisti okkulttisen kyvyn nujertaa muut maailman johtajat keskinäisissä keskusteluissa johtuen okkulttisen vallan mahtavasta voimasta hänessä.

Termi, ”tuimailmeinen kuningas (a king of fierce countenance)” tarkoittaa sitä että hän tulee olemaan Mustan Magian noita, jonka kasvonpiirteitä rumennetaan pysyvästi hänessä olevilla pahoilla voimilla. Adolf Hitler oli ”tuimailmeinen”.

Antikristus omaa väkevän voiman, mutta se tulee saatanalta, ei hänen omasta sydämestä eikä mielestä.

Lopuksi, sana ”ammattikunta (craft)” tässä katkelmassa viittaa Mustan Magian noituuteen muinaisessa heprealaisuudessa.

Siksi meidän pitäisi odottaa että aikakauden lopun johtajat tulevat olemaan noituutta harjoittavia henkilöitä. Illuministisen vapaamuurariuden, presidentti George Washingtonista Barack Obamaan, ja Skull & Bonesin jäsenet, sekä saksalaisen Thule-seuran jäsenet, ovat taatusti noituuden harjoittajia.

Alkaen tästä ymmärryksestä, me voimme nähdä että se mitä aikakauden lopun ihmisten pitäisi odottaa, on että, heidän poliittisilla johtajillaan tulee olemaan Mustan Magian petoksellinen sydän, voima, ja maailmanlaajuiset päämäärät. Meidän ei pitäisi olla yllättyneitä saadessamme tietää että viimeaikaiset Amerikan presidentit muodostavat siteitä ihmisten kanssa joilla on paha sydän, veren tahrimat kädet sekä petolliset mielet.

Meidän pitäisi odottaa että presidentit molemmista puolueista kuuluvat tähän häpeälliseen luokkaan.

Me tarjoamme kaksi esimerkkiä:

1) 1980-luvun puoliväli – Presidentti Ronald Reaganin suunnitelma toimittaa laittomasti aseita ja ammuksia Nicaraguan kontrasisseille, ”Iran-Kontra Skandaalissa”. Minkälainen oli näiden kontrakapinallisten luonne joita Reagan tuki yrityksessä kukistaa vasemmistolainen – mutta demokraattisesti vaaleissa valittu – Nicaraguan hallitus?

”Kontrien sodankäyntimuotona oli ’johdonmukainen ja verinen ihmisoikeuksien rikkominen, murhat, kidutus, silpominen, raiskaus, tuhopoltot, hävityksen aiheuttaminen ja kidnappaus’. ’Kontrat osallistuivat systemaattisesti väkivaltaisiin väärinkäytöksiin… joka oli niin yleistä, että näiden voitiin sanoa olevan pääasiallinen keino käydä sotaa’. Human Rights Watch’in raportissa todettiin että kontrat syyllistyivät terveydenhuoltoklinikoiden kohteeksi ottamiseen ja terveydenhuollon työntekijöiden salamurhaamiseen; siviilien kidnappaukseen; siviilien kidutukseen ja teloittamiseen; käsittäen lapset, joita vangittiin taisteluissa; naisten raiskaamisiin; summittaisiin hyökkäyksiin siviilejä ja heidän kotejaan vastaan; siviiliomaisuuden takavarikointiin; sekä siviilien kotitalojen polttamiseen kaapatuissa kaupungeissa.” (Ibid.)

2) Syyskuu 1973 – Presidentti Nixon, ja hänen kansallinen turvallisuusneuvonantaja Henry Kissinger, juonivat salaisesti äskettäin valitun presidentti Salvador Allenden alaisuudessa toimivan hallituksen väkivaltaisen kukistamisen. Useita hallinnon virkailijoita murhattiin kun uusi hallitus otti vallan (lue kaikki yksityiskohdat eettisestä spektaakkelista: "Christopher Hitchens' Trial of Henry Kissinger: A Review" (Christopher Hitchensin kirja Oikeudenkäynti koskien Henry Kissingeriä: Kirja-arvostelu)).

Me voisimme vain jatkaa ja jatkaa luettelemalla kaikki tapaukset joissa Amerikan hallinto on avustanut raakalaismaisia, verisiä hallintoja ja terroristeja yrityksessä saavuttaa poliittinen päämäärä, johon se on sitoutunut. Tässä valtakunnassa, moraalisia näkökohtia ei edes harkita. Vanha Illuminatin sanonta, ”Tarkoitus pyhittää keinot” on ainoa ohjaava periaate.

Yksi vaarallisimmista väärinkäsityksistä joita kansalaisilla voi olla, on uskoa että heidän hallituksellaan on heidän paras etu mielessään. (todellakin tämä pätee mm. Kataisen hallitukseen, Suom. huom.) Ihmiset voivat lukea pahat teot arvioinnin ”virheeksi” tai ahneudeksi tai useiksi muiksi tekijöiksi, mutta tosiasia on, että meidän johtajilla ei ole meidän parhaat edut mielessään. Illuministiset vapaamuurarit ja Skull & Bones -miehet aikovat luovuttaa meidän kansallisen itsemääräämisoikeutemme Rooman Klubin Suunnitelman supervaltio #1:lle ja viime kädessä, Yhdistyneille Kansakunnille.

Millä tahansa määritelmällä, tuo on maanpetos. Kuuntele:

”Maanpetos – rikos yrittää peittelemättömien teoin kaataa valtion hallitus jolle rikoksentekijä on kiitollisuudenvelassa” (Merriam-Webster Dictionary)

Keille Amerikan presidentit ovat kiitollisuudenvelassa? Amerikalle, ja ainoastaan Amerikalle, tietenkin. Sen vuoksi kun he puoltavat ”Uutta Maailman Järjestystä” niin tuo julkilausuma on maanpetos, koska he ajavat suunnitelmaa kaataa tämä hallitus jotta se voi luovuttaa kansallisen suvereniteettinsa supervaltio #1:lle ja lopulta, Yhdistyneille Kansakunnille.

Muistatko kun presidentti George W. Bush perusteli hänen toimensa Osama bin Ladenia vastaan Yhdistyneiden Kansakuntien päätöslauselmien nojalla mieluummin kuin Amerikan suvereniteettiin nojautuen? (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1551). Koska presidentti Bush hylkäsi Amerikan suvereniteetin YK:n auktoriteetin nojalla, hän teki maanpetoksen Amerikkaa vastaan.

Muistatko kun presidentti George H.W. Bush ei voinut tehdä vastaiskua Saddam Husseinia vastaan pakottaakseen hänet pois Kuwaitista ennen kuin hän sai Yhdistyneiden Kansakuntien hyväksynnän? Tuo toiminta oli maanpetoksellista!

Kaikki NWO-puoltajat ovat tekemässä maanpetosta. Mutta, ei minkään maan yksikään kansalainen yritä tuoda heitä oikeuteen vastaamaan tästä rikoksesta.

Illuminatin ”hulluuden käsi (Hand of Madness)” on hitaasti livahtamassa koko maapallon ympäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com