Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 11. lokakuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Lokakuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta lokakuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue X    October 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Rauhaton maailma niittää vääryyden hedelmää!
(A Troubled World Reaping The Fruit Of Iniquity!)

”Katso, ei Herran käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan: vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule. Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta. Ei kukaan vaadi oikeuteen vanhurskaasti, eikä kukaan käräjöi rehellisesti. He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion.”

Jesaja 59:1-4

”Kylväkää itsellenne vanhurskauden kylvö, niin saatte leikata laupeuden leikkuun. Raivatkaa itsellenne uudispelto, silloin kun on aika etsiä Herraa, kunnes hän tulee ja antaa sataa, teille vanhurskautta. Kylväkää itsellenne vanhurskauden kylvö, niin saatte leikata laupeuden leikkuun. Raivatkaa itsellenne uudispelto, silloin kun on aika etsiä Herraa, kunnes hän tulee ja antaa sataa, teille vanhurskautta.”

Hoosea 10:12-13

”Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee".”

2. Timoteuskirje 2:19


Tässä LTN:n numerossa, me tutkistelemme ajankohtaisia tapahtumia maailmassamme jotka osoittavat että elämä, kuten me tunnemme sen, on muuttumassa ja että me elämme nyt ajassa joka on erilainen kuin mikään muu ajankohta ihmishistoriassa. Kun minä tutkin uutisia valmistautuen tätä uutiskirjettä varten, minä en voinut muuta kuin tuntea syvää huolestuneisuutta koskien ilmeisen loputtomia esimerkkejä rehottavasta brutaaliudesta, väkivallasta, ja synnistä tässä maailmassa nykypäivänä. Minä ihmettelin suuresti kun luin monista tieteellisistä ja teknologisista kehitysaskeleista jotka voisivat muuttaa tämän planeetan asukkaiden elämiä ikuisiksi ajoiksi, ja minua suretti sairaudet, kulkutaudit, ja luonnononnettomuudet jotka ovat kohdanneet ihmiskuntaa viime päivinä. Kun minä pohdin tämän maailman ilmeisen toivotonta tilaa, mieleeni tuli Kirjoitukset Valitusvirsien luvussa 3:21-26 jossa lukee, ”Tämän minä painan sydämeeni, sentähden minä toivon. Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut: se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa. Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni; sentähden minä panen toivoni häneen. Hyvä on Herra häntä odottaville, sille sielulle, joka häntä etsii. Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua.” On äärimmäisen tärkeää ettemme koskaan unohda sitä että meidän toivomme on vain Jumalassa. On helppoa tulla muserretuksi sillä mitä on tapahtumassa tässä nykymaailmassa, kuitenkin meidän Herramme ja Vapahtajamme voiman avulla, meillä voi olla aito rauha sydämissämme. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sisimpääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Vilkaisu tulevaisuuden teknologiaan! (A Glimpse At The Future Of Technology!)

Tässä modernissa aikakaudessa, teknologia jatkaa kehittymistään hengenvaarallista vauhtia, ja jotkut maailman nerokkaimmista mielistä ovat suoneet meille vilkaisun siitä kuinka he näkevät ihmiskunnan tulevaisuuden. Yksi tärkeimmistä yhtiöistä, joka on vastuussa teknologian kehittämisestä, ei ole mikään muu kuin Google, joka on tunnettu sen hakukoneesta, ja siitä on tullut kaikkien tuntema nimi maailmanlaajuisesti. Tietysti, äskettäin tuli päivänvaloon että Google näyttelee keskeistä roolia Yhdysvaltain hallinnon vakoilukoneiston sisällä ja on tehnyt laajasti yhteistyötä Kansallisen turvallisuusviraston, tai NSA’n, kanssa. Googlen hallituksen puheenjohtaja, Eric Schmidt, puolusti hiljattain tuollaista toimintaa ja hän oli sanonut, ”Vakoilua on ollut vuosien ajan, tarkkailua on ollut vuosikausia, jne. Minä en aio hyväksyä tuomiota tuota koskien; se on meidän yhteiskuntamme luonne.” (1)

Ei ole yllättävää että Google puolustaisi tällaisia valvontajärjestelmiä koska yhtiö itse lukee jokaisen sähköpostin sisällön joka lähetetään ja vastaanotetaan sen sähköpostipalvelun nimeltä Gmail kautta. Itseasiassa, Googlen käytännöt koskien sähköpostien tutkistelua ovat johtaneet oikeusjuttuun joka on nostettu yhtiötä vastaan kymmenen ihmisen toimesta josta odotetaan tulevan ryhmäkanteen oikeusjuttu. ”Tämä yhtiö lukee, päivittäin, jokaisen sähköpostin, joka on toimitettu, ja kun minä sanon lukee, minä tarkoitan jokaisen sanan katsomista määrittämään merkitys”, Rommel totesi. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Vahinko on kaksinkertainen: yksityisyyden tungettelu ja omaisuuden menetys. Google anastaa ihmisten omaisuutta koska he voivat saada sen ilmaiseksi eikä suinkaan maksamalla siitä.” (2) Vastauksessa, Google ilmoitti että ”kaikkien sähköpostikäyttäjien täytyy väistämättä odottaa että heidän sähköpostinsa tulevat olemaan automaattisen prosessoinnin kohteena.” (3) Yksityisyyden puoltajat ovat myöskin alkaneet hälyttää Googlea vastaan. ”Tässä Gmail-tapauksessa, Google yrittää kiistää että sen teknologia on irrallaan yksityisyydestä ja salakuuntelulaitteista. Jos he voittavat, se asettaa kauhistuttavan ennakkotapauksen jota he yrittävät soveltaa muihin Googlen teknologioihin jotka suuresti uhkaavat kuluttajien yksityisyyden oikeuksia”, arveli John Simpson, kuluttajien yksityisyyttä vahtivan projektin (Consumer Watchdog Privacy Project) johtaja. (4)

Googlen päämäärien mahdollisuudet menevät kauas yli hakukoneiden ja sähköpostipalvelun. Itseasiassa, katseilta piilossa yhtiön päämajassa on salainen tutkimuslaitos nimeltä Google X. Tätä salaperäistä osastoa johtaa mies joka tunnetaan nimellä Astro Teller, joka sattuu olemaan fyysikko Edward Tellerin, jota on joskus kutsuttu vetypommin isäksi, pojanpoika. Google X’n projekteihin kuuluu kehitystyötä koskien tietokoneen rakentamista silmälasipariin mikä tunnetaan nimellä Google Glass (älylasit), itseohjautuvia autoja, ja systeemi joka tunnetaan nimellä Project Loon, jota käytettäisiin tarjoamaan pääsy Internetiin jopa maailman syrjäisimmillä seuduilla. (5) Hämmästyttävästi, Google ilmoitti syyskuussa 2013 että se käynnistää uuden yhtiön nimeltä Calico, joka keskittyy terveystutkimukseen. Uuden firman tavoite tulee olemaan ikääntymisen peruuttaminen, pidentää ihmisen elämänkaarta, ja lopulta saada aikaan loppu kuolemalle. (6)

On hieman hätkähdyttävää lukea tiettyjen Googlen hahmojen joitakin sanoja ja heidän rohkeita ennustuksia koskien ihmisrodun tulevaisuutta. Joku voisi olettaa että heidän projektinsa varastettiin Hollywoodin tieteiselokuvaprojekteista, mutta kun he puhuvat, he ovat täysin vakavissaan. Tuo on asianlaita miehen nimeltä Ray Kurzweil suhteen joka on Googlen suunnitteluinsinööri. Kurzweil on ennustanut että ihmisolennot tulevat olemaan kykeneviä lataamaan heidän koko mielensä tietokonejärjestelmiin vuoteen 2045 mennessä. Hän lisäksi uskoo että niinkin varhain kuin vuonna 2100, monia ihmiskehon biologisia osia tullaan korvaamaan ei-biologisella mekaniikalla ja tietokoneistetuilla osilla, joiden hän väittää mahdollistavan ihmisten elää ikuisesti. (7)

Minä en usko että tuollaiset yritykset luoda nykypäivän nuoruuden lähde tulevat koskaan toteutumaan. Sillä kuten meille sanotaan Hebrealaiskirjeen luvussa 9:27, ”Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio.” Kuitenkin, on mielenkiintoista panna merkille että tällaiset yhtiöt kuten Google ovat ryhtyneet projekteihin joilla on lähes uskonnollinen ominaispiirre niiden suhteen. Surullista kyllä, monille ihmisille tässä maailmassa, Google näyttelee paljon merkittävämpää roolia heidän elämissään kuin Jumala.

Samaan aikaan, kanadalainen yritys nimeltä Bionym on kehittänyt uudenlaisen rannekkeen, joka pystyy erottamaan ainutlaatuisen kuvion henkilön sykkeestä ja sitä voitaisiin käyttää tunnistuskeinona. He toivovat että tätä teknologiaa käytetään lopulta korvaamaan yksilön salasanat, henkilökohtainen tunnistusnumero (pin), sekä luottokortit. ”Se on kuin että sinun henkilökohtainen pin-koodisi on sinun sydämenlyöntisi”, sanoi Lance Ulanoff teknologiaa katsastelevasta yhtiöstä nimeltä Mashable. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Sinä et tule omistamaan paperinpalaa taskussasi salasanasi kanssa. Sinulla tulee olemaan se osana sinun kehoasi jotta se on turvallisempi.” (8) Tietenkin, tämä systeemi voisi olla ongelmallinen jos yksilö kadottaisi rannekkeensa. Joku saattaisi miettiä, josko samaa teknologiaa tullaan jonakin päivänä sovittamaan istutettavaan mikrosiruun, joka voitaisiin yhdistää käyttäjän varsinaiseen sydämeen.



http://newyork.cbslocal.com/2013/09/16/seen-at-11-getting-personal-your-pulse-could-be-your-new-password/
http://www.liveleak.com/view?i=772_1379519194

Tässä nykyajassa on jo ihmisiä joilla on mikrosiruja istutettuina kehoihinsa. Itseasiassa, tuoreen uutisraportin mukaan, yhdellä miehellä oli radiotaajuustunnistussiru, johon tavallisesti viitataan RFID-siruna, istutettuna käteensä vapaaehtoisesti. Sirua, joka on kooltaan yhden hiekanjyväsen kokoinen, sovelletaan esittelemään digitaalista taidetta yhteensopivilla matkapuhelimilla kun ne asetetaan kahden senttimetrin päähän sirusta. (9) Vaikkakin tätä nimenomaista sirua käytetään leluna, istutettavat sirut hyväksyttiin ihmiskäyttöön lääkinnällistä käyttöä varten Yhdysvaltain lääke- ja elintarvikeviraston (FDA) toimesta vuonna 2004. Tuolloin uutisoitiin että noin tuhanteen yksilöön ympäri maailman oli jo istutettu mikrosiru. (10)

Vihan ja väkivallan tulva viimeisinä päivinä! (Abounding Hatred And Violence In The Last Days!)

Joka kuukausi kun minä teen tutkimustani, minä en voi muuta kuin säpsähtää vihan ja väkivallan äärimmäisistä tasoista jotka nyt kyllästävät maata. Näitä järjettömiä raakuuden tekoja epäilemättä ohjataan demonisten voimien kautta, ja useat uutisotsikot, joita päätyy työpöydälleni, muistuttavat Galatalaiskirjeen luvusta 5:19-21. Näissä jakeissa, apostoli Paavali antaa osuvan kuvauksen tämänpäivän maailmasta kun hän kirjoittaa, ”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.”

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa, on olemassa kalvava vihan henki josta on tullut kasvavassa määrin vallitseva viime kuukausina. Tämä viha on jopa läsnä hallinnon virastojen toimitiloissa ja ihmisten keskuudessa jotka oletettavasti työskentelevät suojellakseen amerikkalaisia. Itseasiassa, hankinnoista vastuussa oleva virkailija Kotimaan turvallisuusvirastossa nimeltään Ayo Kimathi paikannettiin palkalliselta virkavapaalta elokuussa 2013 kun tuli päivänvaloon että hän oli käyttämässä webbisivustoa nimeltä ”War on the Horizon”, joka puoltaa rotusotaa ja puhuu ”väistämättömästä törmäyksestä valkoisen rodun kanssa”. Nimeämätöntä valvojaa Kotimaan turvallisuusvirastossa siteerattiin sanomasta, ”Minä olen ällistynyt että hänet on palkattu liittovaltion hallituksen toimesta, saati sitten Kotimaan turvallisuusviraston.” (11)

Valitettavasti, väkivalta Yhdysvalloissa esiintyy usein massa-ampumisen muodossa. Taas yksi sellainen tapaus toteutui elokuun 16:ntena 2013, kun Merivoimien veteraani Aaron Alexis ampui ja surmasi 12 ihmistä Navy yard -laivastotukikohdassa Washington D.C:ssä. (12) Ne jotka tunsivat hänet väittävät että hän oli mies joka ei ollut tyytyväinen elämäänsä Yhdysvalloissa. ”Minä tiesin, ettei hän ollut tyytyväinen Amerikan suhteen ja hän tunsi halveksuntaa veteraanina ja hän oli valmis muuttamaan pois maasta”, sanoi nainen jolla oli tapana olla Alexis’in huonetoveri. (13) Uutisraportit kuvaavat Aaron Alexis’in miehenä joka kärsi henkisestä sairaudesta ja valitti kuulleensa ääniä päässään. Hän myöskin totesi uskovansa että häntä seurattiin ja että ihmiset jotka aikoivat tehdä hänelle pahaa käyttivät mikroaaltolaitetta lähettääkseen värähdyksiä hänen ruumiinsa lävitse ja jotka eivät antaisi hänen nukkua. (14) Associated Press’in mukaan, Alexis’ia hoidettiin Yhdysvaltain veteraanihallinnon sairaalassa henkisen sairauden vuoksi. (15) Kuitenkin, sairaala väittää, ettei heillä ole mitään rekisteriä henkisen sairauden takia hoidettavasta miehestä, vaan hänelle oli ainoastaan annettu lääkeresepti unettomuuden hallitsemiseksi. (16) Oli miten oli, Alexis, joka kuoli ammuskelussa poliisien kanssa, oli ilmiselvästi hyvin huonossa kunnossa. On tärkeää muistaa että monet henkisen sairauden tapaukset tosiasiallisesti aiheutetaan pahojen henkien vaikutuksesta. Sellainen oli asianlaita Raamatun kertomuksessa joka on talletettu Markuksen evankeliumin lukuun 5:1-20. Itseasiassa, miestä, jota piinattiin pahoilla hengillä, kuvailtiin Markuksen luvussa 5:15 ”istuvan puettuna ja täydessä ymmärryksessään” sen jälkeen kun Jeesus heitti riivaajat ulos hänestä.

Samaan aikaan, väkivalta Chicagon suurkaupungissa, Illinoisin osavaltiossa, on eskaloitunut siihen pisteeseen että USA:n liittovaltion poliisi, tai FBI, on ilmoittanut että kaupungissa on nyt enemmän murhia kuin missään muussa kaupungissa Yhdysvalloissa. Mediakanavat ovat viitanneet Chicagoon ”Yhdysvaltain murhapääkaupunkina”. (17) Elokuu 2013 oli erityisen brutaalia aikaa kaupungille jossa 53 ihmistä tapettiin ja lisäksi 224:ää haavoitettiin. (18) Valitettavasti, raakuus ja väkivalta ei ole tyyntynyt syyskuun aikana. Syyskuun 19. päivänä 2013, kolmeatoista ihmistä, käsittäen 3-vuotiaan pojan, ammuttiin kun he olivat pelaamassa koripallokentällä. Eräs todistaja kuvaili näyttämöä seuraavasti: ”He osuivat valopylvääseen vieressäni mutta minä väistin alas ja juoksin taloon. He ovat pyörineet täällä ympäriinsä etsiäkseen ihmisiä ammuttaviksi joka yö – vain jengisotajuttua. Se on sitä mitä he tekevät.” (19) Neljä henkilöä lisää ammuttiin ja surmattiin syyskuun 20. päivän ja syyskuun 21. päivän 2013 välisenä aikana. Äskettäinen väkivallan puhkeaminen yllytti Chicagon pormestaria Rahm Emmanuel’ia julistamaan, ”Me emme pysty antamaan lapsille Chicagon kaupungissa, emmekä tule antamaan lapsille Chicagon kaupungissa omistusoikeutta heidän täyteen nuoruuteensa, heidän optimismiinsa, ja heidän toivoonsa, jotka on otettu heiltä pois. Tuo on sitä mitä aseväkivalta tekee.” (20)

Tähän asti yritykset tukahduttaa väkivalta Chicagossa ovat olleet epäonnistuneita. Sellaisiin ponnisteluihin kuuluu ”turvallisten kulkureittien” perustaminen, joista huolehditaan vartijoiden toimesta jotka työskentelevät kaupungille yrityksessä suojella koululaisia. 28-vuotiasta miestä ammuttiin ja haavoitettiin sekä 14-vuotias poika ammuttiin ja surmattiin alueilla jotka oli tarkoitettu turvallisiksi kulkureiteiksi päivää ennen kuin koulu alkoi kesätauon jälkeen elokuussa 2013. (21) Hirvittävä väkivalta Chicagossa on yllyttänyt erästä kaupungin oltermannia ehdottamaan että lennokkeja otettaisiin käyttöön turvallisten kulkureittien ylle pitämään lapset turvassa. ”Me voisimme pyytää apua! Miksi emme käyttäisi lennokkeja turvakulussa?” kirjoitti oltermanni George Cardenas verkkoviestissä. Hän oli myöhemmin sanonut seuraavaa haastattelussa, ”Ei ole epäilystäkään siitä että lennokkiteknologia on siirtymässä sotilaskäytöstä… Se vie aikaa löytää nuo sovellukset kaupunkiympäristössä. Se on, kuitenkin, tulevaisuus ja minä uskon että ihmiset haluavat suorittaa tuon hypyn. Minä ajattelen että lopulta me tulemme katsomaan tätä teknologiaa.” (22) Ainakin yksi lennokeiden käytön puoltaja ei vastustanut ajatusta. ”Teknologiaa voitaisiin varmastikin käyttää apuna pitämään lapset turvassa. Merkittävästi, kuitenkin, se riippuu paikallisista johtajista päättämään onko tämä sopiva käytäntö heidän yhteisössään”, julisti Melanie Hinton, joka on miehittämättömien ajoneuvosysteemien kansainvälisen yhdistyksen (Association for Unmanned Vehicle Systems International) tiedottaja. (23)

Yhdysvaltain muut alueet ovat myöskin nähneet inhottavia väkivallan tekoja viime viikkoina. Iltapäivällä syyskuun 6. päivänä 2013, julkisen joukkoliikenteen käyttäjää vastaan hyökättiin New York City’n Harlem-alueella sen jälkeen kun häneen oli kohdistettu rasistinen herjaus valkoisia ihmisiä varten. Uhria lyötiin niin kovaa että jotkut hänen kasvoluista särkyivät, käsittäen nenän ja silmäkuopan. (24) Vain kahta päivää ennen, syyskuun 4:ntenä 2013, 62-vuotiasta valkoista miestä vastaan hyökättiin kohtalokkaasti 31-vuotiaan mustan miehen toimesta Union Square’lla New York City’ssä. Uhri iskeytyi jalkakäytävään niin voimallisesti että törmäys aiheutti aivovamman ja jätti hänet koomaan, joka lopulta johti hänen kuolemaansa. Hyökkääjä kielsi että hyökkäyksellä oli rasistinen motivaatio ja hän oli sanonut: ”Olen lyönyt valkoisia ihmisiä. Olen lyönyt tummia ihmisiä. Olen lyönyt latinoja. Entä sitten? En tähtää mihinkään rotuun.” (25)

Miksi maassa on niin paljon väkivaltaa nykyään? On valitettava tosiseikka että Yhdysvalloissa on suuri halu väkivaltaan. Tämä osoitetaan uuden videopelin nimeltä Grand Theft Auto 5 ällistyttävällä menestyksellä. Tässä pelissä, pelaajasta tulee rikollinen joka suorittaa tehtäviä joihin kuuluu autojen varastelu, tappaminen, ja muut väkivallan teot. Hämmästyttävästi, peli tuotti 800 miljoonaa dollaria myyntituloina 24 tunnin sisällä sen julkaisusta. (26) Ne jotka pelaavat väkivaltaisia videopelejä vakuuttavat usein, ettei väkivalta vaikuta heihin koska he tietävät että se on vain peliä ja he pystyvät irrottamaan kokemuksen todellisuudesta. Kuitenkin, tuoreet uutisraportit osoittavat että videopelit aiheuttavat väkivaltaisia impulsseja joissakin ihmisissä. Itseasiassa, pelaajaa, joka oli juuri ostanut Grand Theft Auto 5:n tavaratalossa Lontoossa, Englannissa, ensimmäisenä yönä pelin julkaisusta, puukotettiin välittömästi, iskettiin tiiliskivellä, ja ryöstettiin kolmen yksilön toimesta jotka yrittivät epätoivoisesti saada käsiinsä kyseisen pelin. (27) Baton Rouge’ssa, Louisianan osavaltiossa, mies pidätettiin syyskuun 21. päivänä 2013, sen jälkeen kun hän oli päättänyt pelata Grand Theft Auto’n tosielämän versiota. Mies hyppäsi autoon joka oli jätetty tyhjäkäynnille baarin ulkopuolelle, ja sitten ryhtyi huviajelulle, johon sisältyi törmääminen useisiin parkkeerattuihin ajoneuvoihin. Koska nainen oli yhä sisällä autossa kun mies varasti sen, häntä syytettiin kidnappauksesta ajoneuvovarkauden ja yhdeksän syytekohdan koskien pakenemista onnettomuuspaikalta lisäksi. (28)

Synnin seurausten niittäminen! (Reaping The Consequences Of Sin!)

Galatalaiskirjeen luvusta 6:7-8, me löydämme seuraavan varoituksen, ”Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.” Nämä jakeet tuntuvat häkellyttävän sopivilta paljastuksen jälkeen että aikuisviihdeteollisuus kärsii nyt HIV-viruksen puhkeamisen seurauksista sen esiintyjien joukossa. Tämä puhkeaminen on pakottanut pornoyhtiöt keskeyttämään toiminnot lukuisissa tapauksissa juuri kun raportteja tulee julki osoittaen että neljä aikuisviihdetähteä on saanut tartunnan viruksesta. (29) ”Meillä ei ole tällä hetkellä tuotantoa. Meidän seuraava kuvaus on ajoitettu lokakuun puolivälille. Me tulemme arvioimaan tilanteen tuolloin”, totesi erään pornoyhtiön yhteisjohtaja. (30)

Samaan aikaan, antibiootille vastustuskykyisistä sairauksista on tullut huolenaihe lääkärikunnalle Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskusten, tai CDC’n, mukaan lähes kaksi miljoonaa amerikkalaista sairastuu sellaisiin tauteihin joka vuosi joista noin 23,000 tapausta johtaa kuolemaan. Eräs näistä taudeista käsittää lääkkeelle vastustuskykyisen muodon seksuaalisesti leviävästä taudista nimeltä tippuri. ”Uusien antibioottien vaimennus on mennyttä. Me olemme aivan tämän jyrkänteen reunalla missä olemme lähestymässä antibioottien jälkeistä aikakautta”, julisti Steve Solomon, yksi CDC’n johtajista Atlantassa, Georgian osavaltiossa. (31) Ylipäätään, CDC arvioi että Yhdysvalloissa on noin 110 miljoonaa miestä ja naista jotka ovat saaneet tartunnan seksuaalisesti leviävästä taudista. (32) Tästä luvusta tulee jopa käsittämättömämpi, kun me tajuamme että Yhdysvalloissa asuu tänäpäivänä vain noin 317 miljoonaa ihmistä, Yhdysvaltain väestölaskentaviraston mukaan. (33) Tämä on lisätodiste siitä että me olemme yhä etäämmällä vain seuraamasta Jumalan Sanaa ja elämästä elämiämme sillä tavalla jonka Pyhät Kirjoitukset määräävät.

Uusia raportteja vaikeuksissa olevasta taloudesta! (New Reports Of A Troubled Economy!)

Niille jotka tutkivat talouden lukuja, on päivänselvä tosiasia se, että Amerikan talous on kärsinyt suuresti Barack Obaman vallan alaisuudessa. Kuitenkin, ne, jotka eivät ole kiinnittäneet läheistä huomiota talousasioihin, voivat olla yllättyneitä saadessaan tietää Amerikan talouden todellisen tilan tänä nykyisenä aikana loppuvuonna 2013. Obama on usein kerskunut alenevasta työttömyysasteesta. Kuitenkin, jopa suuresti manipuloidut luvut, jotka on julkaissut työvoiman tilastotietoja tutkiva virasto (Bureau of Labor Statistics), paljastavat, ettei paljon edistystä ole saatu aikaan siitä asti kun Obamasta tuli presidentti vuonna 2009. Tammikuussa 2009, virallinen työttömyysaste Amerikassa oli 7,8 prosenttia. Elokuuhun 2013 mennessä tuo aste oli tippunut ainoastaan 7,3 prosenttiin, mikä merkitsee että 56 kuukauden aikana, Obama onnistui alentamaan työttömyyttä vaivaisella 0,5 prosenttiyksiköllä, virallisten lukujen mukaan. (34) Silti, meidän täytyy muistaa että viralliseen työttömyystilanteeseen ei lasketa mukaan lannistuneita työntekijöitä jotka eivät enää etsi työllistymistä. Totuus on että amerikkalaisten joukko iältään 16 vuotta ja vanhempia, jotka eivät ole työvoimassa, on todella kasvanut lähes kymmenellä miljoonalla ihmisellä siitä lähtien kun Obama astui virkaansa ja on kivunnut ennätykselliseen 90,473,000 ihmiseen jotka eivät käy töissä lukien elokuusta 2013. (35)

Yksi osa Amerikan väestöstä, joka on erityisesti kamppaillut työttömyyden kanssa, ovat nuo, jotka ovat 16-19 -vuotiaita. Raporttien mukaan, vain 3:lla jokaisesta 10 teinistä tässä ikäluokassa oli työpaikka kesällä 2013. ”Meillä ei ole koskaan ollut mitään näin alhaista elämässämme. Tämä on suuri lama teineille, ja ei mikään aika historiassa ole kohdannut mitään tuonkaltaista. Siksi se on niin tärkeä juttu”, totesi Andrew Sum, työmarkkinatutkimuskeskuksen (Center for Labor Market Studies) johtaja Northeastern’in yliopistossa Bostonissa, Massachusetts’in osavaltiossa. (36) Teini-ikäiset, jotka ovat kykenemättömiä työskentelemään, jäävät vaille kriittistä tilaisuutta joka johtaa parempaan onnistumismahdollisuuteen myöhemmin elämässä. ”Koskien ihmisiä jotka astuvat työvoiman sisäpuolelle täyttäessään 20 vuotta, näyttää yhä enemmän tällä hetkellä siltä, ettei heillä tule olemaan minkäänlaista työkokemusta teineinä. Työvoimaosuus on alhaisin koskaan koettu”, selitti Keith Hall, entinen Bureau of Labor Statistics’in asiamies. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Minä luulen sen merkitsevän sitä että monet työntekijät eivät siirry eteenpäin heidän työurillaan. Nuoremmat työntekijät eivät tule etenemään läpi heidän uriensa niin kuin he tekivät aikaisemmin.” (37) Työttömyysaste mustien amerikkalaisten keskuudessa on myöskin aika synkkä. Virallisten tilastotietojen mukaan jotka julkaistiin syyskuussa 2013, mustien ihmisten työttömyysaste on 13 prosentissa. (38)

Oikeastaan kuinka paljon amerikkalaisten elintasot ovat laskeneet Obaman johtajuuden aikana? Raportit osoittavat että Amerikan kotitalouksien reaaliset keskitulot tippuivat 2,627 dollarilla Obaman ensimmäisellä virkakaudella. Saman aikajakson aikana, 6,667,000 yksilöä lisättiin köyhyystasolle. (39) Raportin mukaan joka julkaistiin syyskuussa 2013, siellä on 23,116,928 amerikkalaista kotitaloutta jotka vastaanottavat nyt etuuksia täydentävän ravinnon avustusohjelmasta (Supplemental Nutrition Assistance Program), tai ohjelmasta, johon tavallisesti viitataan ruokakuponkeina. (40) Lisäksi, monet amerikkalaiset turvautuvat nyt vastaanottamaan työkyvyttömyysetuja sen jälkeen kun heidän työttömyysetuutensa on käytetty loppuun. Työkyvyttömyysmaksut ovat lisääntyneet noin 5 miljoonasta saajasta vuonna 2000 8,8 miljoonaan vastaanottajaan vuonna 2012. (41) ”Työkyvyttömyysohjelmasta on kasvavassa määrin tulossa pitkänajan työttömyysohjelma. Me näemme paljon siitä nyt johtuen taantuman vaikutuksista”, sanoi Richard Burkhauser, professori Cornell’in yliopistossa. (42)

Lokakuussa 2013, jotkut lausekkeet Obaman terveydenhuoltolaista astuvat voimaan. Tämä uusi terveydenhuoltojärjestelmä, joka tavallisesti tunnetaan Obamacare’na, uhkaa vahingoittaa lisää Amerikan taloutta ja alentaa yhdysvaltalaisten elintasoa. Itseasiassa, Forbes’in julkaisema raportti tekee väitteen että vuosittainen keskimääräinen sairausvakuutuksen hinta neljän hengen perheelle tulee kasvamaan 7,450 dollarilla Obamacare’n alaisuudessa. (43) Reaktiossa uhkaaviin terveydenhuoltouudistuksiin, emoyhtiön luvalla toimivien yksityisravintoloiden (fransiisi-ravintoloiden) omistajat matkustivat Washington D.C:hen syyskuussa 2013 protestoidakseen lauseketta Obamacare’ssa, joka vaatii kaikkia liikeyrityksiä, joilla on yli 50 työntekijää, hankkimaan kaikille kokoaikaisille työntekijöille sairausvakuutuksen. ”Työntekijöillä ei tule olemaan tunteja joita he tarvitsevat, ja he eivät saa työnantajan rahoittamaa terveydenhuoltoa myöskään”, sanoi Steve Caldera, kansainvälisen fransiisi-yhdistyksen johtaja. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Fransiisit joutuvat tekemisiin korkeiden hyödykehintojen, korkeiden energian hintojen, sekä korkeampien verojen kanssa jotka ovat peräisin ’valtiontalouden jyrkänne (fiscal cliff)’ -sopimuksesta, ja nyt he yrittävät työskennellä Obamacare’n lomassa.” (44)

Astuminen taaksepäin sodan partaalta! (Stepping Back From The Brink Of War!)

Perustuen uskomukseen että Syyrian presidentti Bashar al-Assad oli käyttänyt kemiallisia aseita kapinallistaistelijoita vastaan jotka taistelevat Assadin hallinnon kukistamiseksi, Amerikan presidentti Barack Obama näytti päättäväiseltä käynnistämään hyökkäyksen Syyriaa vastaan elokuun loppupuolella ja syyskuun alussa 2013. Puheessa joka osoitettiin Amerikan kansalle, Obama julisti seuraavaa syyskuun 10. päivänä 2013: ”Huolellisen harkinnan jälkeen, minä päättelin että se on Yhdysvaltain kansallisten turvallisuusetujen mukaista vastata Assadin hallinnon kemiallisten aseiden käyttöön kohdistetun sotilaallisen iskun avulla. Tämän iskun tavoitteena olisi estää Assadia käyttämästä kemiallisia aseita, heikentää hänen hallintonsa kykyä käyttää niitä, ja tehdä selväksi maailmalle, ettemme tule suvaitsemaan niiden käyttöä.” (45)

Obama muutti myöhemmin mieltään hyökkäyksen käynnistämisen suhteen Syyriaa vastaan sen jälkeen kun Venäjän hallitus vakuutti Assadin että se olisi hänen etujensa mukaista luopua kemiallisten aseiden varastostaan ja antaa ne tuhottaviksi. Puhuessaan haastattelussa tämän kehitysaskeleen jälkeen, Obama julisti seuraavaa: ”Minä pidän tätä kohtuullisen positiivisena kehityksenä. Katsotaan voimmeko löytää sanamuodon joka välttää iskun mutta panee täytäntöön päätavoitteemme varmistuaksemme, ettei näitä kemiallisia aseita käytetä.” (46) Suostuttuaan hävittämään kemialliset aseet, Bashar al-Assad ehdotti että Yhdysvaltain pitäisi maksaa lasku. ”Se on hyvin mutkikas operaatio teknisesti ja se vie paljon rahaa. Ei ole kyse tahdosta; on kyse tekniikoista”, Bashar sanoi. Hän arvioi että operaatio maksaa noin miljardi dollaria. (47)

On huomionarvoista mainita että monet kapinallistaistelijoista jotka taistelevat Assadin hallintoa vastaan Syyriassa ovat ääri-islamisteja, ja jotkut ovat jopa Al-Qaidan jäseniä. Itseasiassa, raportti jonka julkaisi IHS Jane’s, yhtiö, joka on erikoistunut puolustus- ja turvallisuustiedusteluun, arvioi että lähes puolet kaikista kapinallistaistelijoista Syyriassa ovat kovanlinjan ääriaineksia jotka ovat vihamielisiä Yhdysvaltoja ja suurta osaa läntistä maailmaa kohtaan. (48) Barack Obama tukee jo näitä kapinallisia jossakin laajuudessa sikälikin kun hän äskettäin luopui kiellosta toimittaa asekalustoa terroristiryhmille. (49) Niinpä, Barack Obama avustaa nyt terroristeja. Hän oli jopa suunnitellut käynnistävänsä sotilaalliset iskut auttaakseen heitä lisää.

Lopuksi, minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa asettamaan täysin uskonsa ja luottamuksensa meidän Kaikkivaltiaaseen Jumalaan. Kun minä pohdin tämän maailman nykyistä ja pahenevaa tilannetta, minä en voi muuta kuin ikävöidä meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, takaisintuloa. Raamatun katkelma, joka kajahtelee mielessäni yhä uudestaan, voidaan löytää Ilmestyskirjan luvusta 22:20 jossa lukee seuraavaa, ”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!”

Kiitokset teille jalomielisestä tuestanne tälle ministeriölle. Olemme syvästi kiitollisia tästä mahdollisuudesta joka meillä on palvellaksemme jok’ikistä teistä. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Me suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Guardian, September 13, 2013, By Amanda Holpuch, http://theguardian.com.
02. Associated Press, September 5, 2013, By Martha Mendoza, San Jose, California.
03. Ibid.
04. Ibid.
05. Time Magazine, September 30, 2013, By Harry McCracken and Lev Grossman, http://time.com.
06. Ibid.
07. The Daily Mail, June 19, 2013, By Victoria Woollaston, http://thedailymail.co.uk.
08. CBS News, September 16, 2013, By Kristine Johnson, http://newyork.cbslocal.com.
09. Fox News, August 28, 2013, By Fox News, http://foxnews.com.
10. Associated Press, October 13, 2004, By Associated Press, http://nbcnews.com.
11. Fox News, August 24, 2013, By Fox News, http://foxnews.com.
12. NBC News, September 17, 2013, By Mark Potter and Charles Hadlock, http://nbcnews.com.
13. Ibid.
14. ABC News, September 17, 2013, By Colleen Curry, http://abcnews.go.com.
15. Associated Press, September 17, 2013, By Matt Apuzzo and Adam Goldman, Washington, D.C.
16. NBC News, September 19, 2013, By Maggie Fox, http://nbcnews.com.
17. Yahoo News, September 19, 2013, By Dylan Stableford, http://news.yahoo.com.
18. Breitbart, September 6, 2013, By Rebel Pundit, http://breitbart.com.
19. Chicago Sun Times, September 19, 2013, By Becky Schlikerman, Brian Slodysko, and Kim Janssen, http://suntimes.com.
20. Reuters News Service, September 21, 2013, By Renita Young, Chicago, Illinois.
21. Chicago Sun Times, August 25, 2013, By Lauren Fitzpatrick, Mitch Dudek, Stefano Esposito, and Maureen O'Donnell, http://suntimes.com.
22. DNAInfo Chicago, August 27, 2013, By Casey Cora, http://dnainfo.com.
23. Ibid.
24. New York Post, September 9, 2013, By Kirstan Conley, http://nypost.com.
25. New York Daily News, September 12, 2013, By Barry Paddock and Oren Yaniv, http://nydailynews.com.
26. Variety, September 18, 2013, By Marc Graser, http://variety.com.
27. NBC News, September 18, 2013, By Alexander Smith, http://nbcnews.com.
28. Live 5 News, September 23, 2013, By Matt Smith, http://live5news.com.
29. The Daily Mail, September 10, 2013, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk.
30. CNBC, September 4, 2013, By Chris Morris, http://cnbc.com.
31. Bloomberg News, September 17, 2013, By Elizabeth Lopatto, http://bloomberg.com.
32. CBS News, February 14, 2013, By Ryan Jaslow, http://cbsnews.com.
33. United States Census Bureau, September 24, 2013, http://census.gov/popclock.
34. CNS News, September 6, 2013, By Michael W. Chapman, http://cnsnews.com.
35. CNS News, September 6, 2013, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
36. McClatchy Washington Bureau, August 29, 2013, By Kevin G. Hall, Washington, D.C.
37. Ibid.
38. Breitbart, September 6, 2013, By John Nolte, http://breitbart.com.
39. CNS News, September 17, 2013, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
40. CNS News, September 17, 2013, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
41. The Washington Post, September 20, 2013, By Michael A. Fletcher, http://washingtonpost.com.
42. Ibid.
43. Forbes, September 23, 2013, By Chris Conover, http://forbes.com.
44. The Hill, September 17, 2013, By Kevin Bogardus, http://thehill.com.
45. Remarks by the President in Address to the Nation on Syria, September 10, 2013, By Barack Obama, http://whitehouse.gov.
46. ABC News, September 9, 2013, By Abby D. Phillip, http://abcnews.go.com.
47. USA Today, September 19, 2013, By Melanie Eversley, http://usatoday.com.
48. The Telegraph, September 15, 2013, By Ben Farmer and Ruth Sherlock, http://telegraph.co.uk.
49. The Washington Examiner, September 17, 2013, By Joel Gehrke, http://washingtonexaminer.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com