Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 1. marraskuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta marraskuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue XI    November 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Tuleva lopullinen sulkeminen!
(The Coming Final Shutdown!)

”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.”

Roomalaiskirje 13:11-12

”Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!" Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.”

Efesolaiskirje 5:14-15

”Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: "Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, ja talo kaatuu talon päälle.”

Luukas 11:17

”Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa, vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.”

Ilmestyskirja 10:5-7


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme huolellisesti viimeaikaisia suuntauksia, kuten läpitunkevaa ristiriitaista tilaa Yhdysvaltojen kansalaisten ja heidän hallintonsa keskellä. Kasvava tyytymättömyys Amerikan hallinnon suorituskykyyn saavutti vetovoiman lokakuussa 2013 kun kaksi määräävässä asemassa olevaa puoluetta, republikaanit ja demokraatit, tasasivat kulmat tahtojen sodassa joka johti hallinnon sulkuun kestäen lokakuun 1. päivästä 2013 lokakuun 17. päivän aamuyötunteihin saakka 2013. (1) Sulku syntyi kun Kongressin kaksi osastoa, Senaatti ja Edustajainhuone, olivat kykenemättömiä hyväksymään tarvittavia lakiehdotuksia jotka olisivat riittävästi rahoittaneet hallinnon toimintoja. (2) Tuloksena, ainoastaan ne Amerikan hallinnon segmentit, joita pidettiin ehdottoman välttämättöminä, jatkoivat toimimistaan koko sulun ajan, ja 800,000 liittovaltion työntekijää lähetettiin kotiin. (3)

Hallinnonalat, joita pidetään olennaisina, on ilmeisen avoin tulkinta Obaman hallinnolle, ja tämä sulku paljasti Barack Obaman julman luonteen joka näytti olevan enemmän huolissaan elämän tekemisestä kurjaksi kuin hallinnoida oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti. Itseasiassa, Obama myönsi että hän tarkoituksellisesti salli hallinnon sulkemiset kuumentaakseen republikaanipuoluetta lopettamaan sulun. ”Haluaisit ajatella voivasi ratkaista ainakin joitakin ongelmista, jos et voi ratkaista kaikkea. Mutta tässä on ongelma. Se mitä olet nähnyt, ovat lakiehdotuksia joita nousee esiin aina kun republikaanit tuntevat poliittista painetta, laittaen lakiehdotuksen eteenpäin. Ja jos ei ole mitään poliittista lämpöä, jos ei ole televisiota tarinoimassa siitä, niin sitten mitään ei tapahdu”, Obama julisti. (4)

Sulun seurauksena, kaikki Yhdysvaltain kansalliset puistot suljettiin. Puistonvartijat Obaman käskystä toimivat nopeasti, ja kävijöitä, jotka olivat läsnä puistoissa kun ne suljettiin, kohdeltiin usein karkeasti. Sellainen oli tapaus Yellowstonen kansallispuistossa missä vierailijoita systemaattisesti käännytettiin ja pakotettiin lähtemään. Niiden, joilla oli hotellivaraukset, sallittiin viipyä 48 tuntia, mutta heidän ei sallittu tehdä mitään puiston sisäpuolella. Kun ryhmä vierailijoita, myöskin eläkeläisiä, lähti kiertuebussilla ottamaan kuvia suuresta biisonilaumasta, heidät määrättiin aseistetun vartijan toimesta menemään takaisin bussiin koska heidän ei sallittu osallistua mihinkään jota pidettäisiin vapaa-ajan virkistyksenä. Kun kiertueopas väitti, etteivät he olleet virkistäytymässä vaan ainoastaan ottamassa valokuvia, aseistettu vartija vastasi, ”Sir, te olette virkistäytymässä.” Kun kiertueryhmä saapui Old Faithful Inn’iin, he huomasivat että kuuluisa geysir nimeltä Old Faithful oli suljettu esteellä, ja vierailijat lukittiin sitten hotellin sisäpuolelle samalla kun aseistettu vartija seisoi ovella. ”He näyttivät kuin Hulk Hoganeilta, aseistettuina. He sanoivat meille ’te ette voi mennä ulos.’ Jotkut aasialaiset jotka olivat kiertueella, sanoivat, ’O my God, olemmeko pidätettyjä?’ He tunsivat olleensa rikollisia”, totesi Pat Vaillancourt, yksi kiertueryhmän pidätetyistä jäsenistä. (5) Epämiellyttävä kokemus nosti kiertueopas Gordon Hodgson’in vihaa. ”Hän (naispuolinen puistonvartija) käski minua palaamaan takaisin hotellille ja pysymään siellä. Tämä on juuri Gestapon taktiikkaa”, Hodgson sanoi. (6)

Yorktown’issa, Virginian osavaltiossa, ravintolanomistaja Glenn Helseth määrättiin sulkemaan paikkansa kansallisen puistopalvelun (Park Service) toimesta koska rakennuksen, jossa hän on vuokralla, omistaa liittovaltion hallitus. ”Minulle soitettiin noin klo 9 tiistaiaamuna, lokakuun 1:senä päivänä. Minulle sanottiin että minulla oli kolme tuntia aikaa lähteä evakkoon ravintolastani. Olin järkyttynyt ja soitin takaisin sanoakseni, etten mahdollisesti voi tehdä sitä”, Helseth sanoi. Ravintolanomistaja lopulta sulki liiketilansa kolme päivää myöhemmin, mutta uhmassaan hän avasi sen uudelleen viikon perästä. ”Olen halukas menemään vankilaan tämän vuoksi. Jos Park Service haluaa laittaa minut vankilaan koska haluan kunnioittaa sopimukseni ehtoja, no kai heillä on tämä oikeus”, Helseth totesi. (7) Pohjois-Carolinan osavaltiossa, hotelli nimeltä Pisgah Inn pakotettiin sulkemaan tilansa hallinnon taholta koska kiinteistö sijaitsee liittovaltion mailla. Kun liiketilan omistaja, Bruce O’Connell, yritti avata uudelleen liiketoimintansa, puistonvartijat saapuivat pian ja sulkivat kaikki sisäänkäynnit. ”He ovat olleet siellä 24 tuntia per päivä lähtien viime perjantaista klo 12:30”, O’Connell lausui lokakuun 8:ntena 2013. Puistonvartijat sanoivat liiketilan omistajalle että he noudattivat vain määräyksiä. (8)

On selvää, ettei monia puisto- ja muistomerkkisulkemisia koko maassa tehty halusta säästämistehokkuuden vuoksi, vaan pikemmin ilkeydestä. Itseasiassa, kansallinen puistopalvelu Yhdysvalloissa oli niin suunnitelmallinen sulkemistensa suhteen että he jopa estivät näkemästä alueita valtatiellä Etelä-Dakotan osavaltiossa jossa Mount Rushmore on näkyvissä. (9) Jotkut asukkaat lisäksi pakotettiin ulos kodeistaan johtuen hallinnon sulusta. Itseasiassa, 77-vuotias nainen ja 80-vuotias mies määrättiin jättämään kotinsa Lake Mead’issa Nevadan osavaltiossa. Vaikka aviopari omistaa kotinsa, se sijaitsee liittovaltion mailla ja siten heidät pakotettiin poistumaan kiinteistöstään. Alueen asukkaille sanottiin että voivat palata ainoastaan hakemaan joitakin heidän tavaroitaan. ”Valitettavasti, yöpymiset eivät ole sallittuja ennen kuin budjetti hyväksytään ja puisto voidaan avata uudelleen”, puistoviranomaiset sanoivat lausunnossa joka annettiin lehdistölle. (10)

Samaan aikaan, hallinnon yritykset sulkea ulkoilmamuistomerkit Washington D.C:ssä kohtasivat pikaisia protesteja ja uhmatekoja monilta Amerikan kansalaisilta. Yksi tällainen tapaus, joka sai huomiota kansallisessa valokeilassa, tapahtui lokakuun 1. päivänä 2013. Sinä päivänä, yhdeksänkymmentäkaksi 2. maailmansodan veteraania ylitti barrikadit World War II -monumentin luona Washington D.C:ssä, huolimatta siitä että alue oli suljettu liittovaltion toimesta. (11) Lokakuun 13:ntena 2013, tästä samasta paikasta tuli vihaisen mielenosoituksen paikka jossa mielenosoittajat kaatoivat katusulut joita oli pystytetty yrityksessä pitää vierailijat loitolla. Mielenosoittajien kuultiin huutavan, ”Tear down these walls (Repikää alas nämä esteet)”, kun he astuivat alueelle jonka piti olla rajoitukseton. (12) Vihaiset protestoijat marssivat sitten Valkoisen Talon luokse missä he tekivät selväksi mitä mieltä he ovat samalla kun Barack Obama jäi sisälle presidentin asumukseensa. Uutisraportit osoittavat että melkoinen osa poliisivoimista oli käytettävissä ja heidän tehtävänsä oli siirtää mielenosoittajat pois Valkoisesta Talosta. (13)

Koko aikana koskien sulkua, julkinen mielipide liittovaltion hallituksesta vajosi uusiin alhaisuusennätyksiin. Rasmussen Reports’in julkaiseman mielipidekyselyn mukaan lokakuun 16:ntena 2013, vain 13 prosenttia vastaajista tunsivat että Yhdysvallat oli menossa oikeaan suuntaan. (14) Toinen mielipidekysely, jonka suoritti NBC News ja Wall Street Journal, havaitsi että 60 prosenttia vastaajista tunsi että jokaiselle jäsenelle Yhdysvaltain Kongressissa pitäisi antaa potkut. ”Käytämme edelleen tätä lukua jonkinlaisena keinona ymmärtää kuinka paljon on olemassa vastenmielisyyttä. Meillä on nyt uusi nousuveden merkki”, sanoi mielipidetutkija Peter D. Hart, koskien tämän tutkimuksen tuloksia. ”Se mitä nämä luvut kertovat meille, on se, että koskien jo horjunutta kansaa – tämä potkaisi jakkaran pois heidän altaan. Me näemme lukuja jotka liittyvät historiallisen alhaisiin tasoihin julkisessa luottamuksessa”, McInturff selitti. (16) Gallupkysely, joka julkaistiin lokakuun 11. päivänä 2013, havaitsi että 60 prosenttia vastaajista uskoo että on olemassa tarve kolmannelle poliittiselle puolueelle, joka voisi kilpailla republikaanien ja demokraattien kanssa, Yhdysvalloissa. (17)

Vaikka hallinnon sulku lopulta päättyi aamuyötuntien aikana lokakuun 17:ntenä 2013, sopimus, johon päästiin Kongressissa, on vain väliaikainen korjaus. Sopimus rahoittaa liittovaltion hallintoa tammikuun 15. päivään 2014 saakka, joka asettaa näyttämön toiselle taistelulle Washington D.C:ssä, tulevina kuukausina. (18) Sopimus sääti myös lykkäyksen kansalliselle velkakatolle, joka oli aikaisemmin asetettu 16,4 biljoonaan dollariin ja on velkataso joka olisi ohitettu lokakuun 17. päivänä 2013. Tämä uusi velkarajan lykkäys kestää helmikuun 7. päivään 2014 asti, ja mahdollistaa liittovaltion tuhlata niin paljon rahaa kuin he haluavat tuohon päivämäärään saakka. (19) Puhuessaan tästä kehityskulusta, David Williams’ia, Veronmaksajien suojeluliiton (Taxpayers Protection Alliance) johtajaa siteerattiin sanomasta, ”Velkakaton lykkääminen ilman dollarimäärää on lisätodiste siitä että Kongressi on ottamassa merkittävän askeleen taaksepäin valtiontalouden vastuullisuudessa. Todellinen dollariluku on jatkuva muistutus veronmaksajille ja Kongressille että maa on vararikossa. Tämä tehtiin kätkemään todellinen velka veronmaksajilta.” (20)

Todellisuudessa äskettäinen niin kutsuttu hallinnon sulku, huolimatta kaikesta kurjuudesta jota se aiheutti, ei oikeastaan sulkenut Yhdysvaltain hallintoa, eikä estänyt liittovaltiota tuhlaamasta rahaa. Itseasiassa, raportit osoittavat että koko ajan seisokin ensimmäisten kahden päivän aikana, liittovaltion hallitus onnistui tuhlaamaan yli 63 miljardia dollaria. (21) Myöskin tuli päivänvaloon että seisokin kuluessa, hallinto toimi yhä suunnilleen 83 prosenttisesti, mikä merkitsee käytännössä sitä, että hallinto oli suljettuna 17 prosentin asteella sen mukaan miten rahaa kulutetaan. (22)

Kun minä pohdin Yhdysvaltain huonosti toimivaa hallintoa nykyään, en voi muuta kuin muistaa Jeesuksen sanat Luukkaan evankeliumin luvussa 11:17, joka varoittaa, ”Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, ja talo kaatuu talon päälle.” Amerikan Yhdysvallat on nyt jakautuneempi kuin se on koskaan ollut Amerikan sisällissodasta lähtien. Kuitenkin kriittinen ajattelija voi kysyä itseltään onko kaikki tämä amerikkalainen eripura, joka on niin vallitsevaa nykypäivänä, vain sivutuote huonosta johtajuudesta, tai onko siellä voimakkaita ihmisiä jotka haluavat saada Yhdysvallat polvilleen ja muokata sitä sopivaksi heidän visioonsa ”toivosta ja muutoksesta”. On heikosti kätketty salaisuus että Barack Obama on sosialisti sisimmältään, ja meidän pitää muistaa entisen presidentin Franklin D. Rooseveltin sanat joka sanoi kerran, ”Politiikassa, mitään ei tapahdu sattumalta. Jos se tapahtuu, voit lyödä vetoa siitä että se oli suunniteltu sillä tavalla.” (23)

Joka tapauksessa, kaikki viimeaikainen pulina koskien hallinnon seisokkia palvelee muistutuksena siitä että lopullinen sulkeminen on tulossa, ja se vaikuttaa koko maailmaan. Sillä kuten meille kerrotaan Ilmestyskirjan luvussa 10:5-6, ”Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa.” Onneksi, jos sinä olet lukemassa tätä uutiskirjettä, on yhä aikaa kurottautua Jumalaa kohti ja vihkiä elämäsi Hänelle. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kivinen alku Obamacarelle! (A Rocky Start To Obamacare!)

Kuten useimmat amerikkalaiset tietävät jo, uusi terveydenhuoltojärjestelmä Yhdysvalloissa, nimeltään The Affordable Care Act ja jota joskus kutsutaan nimellä Obamacare, on vakaasti juurtunut maan laiksi. Ohjelma vaatii jokaista Amerikan kansalaista hankkimaan sairausvakuutuksen tai maksamaan sakkorangaistuksen Yhdysvaltain verolaitokselle (Internal Revenue Service tai IRS). Lokakuun 1:senä 2013, hallinnon verkkosivut, jotka tunnetaan nimellä www.healthcare.gov, aloitti toimintansa ja sen oli määrä mahdollistaa niiden jotka tavoittelevat sairausvakuutusta rekisteröityä siihen helposti ja nopeasti. Tästä kirjoittamishetkestä lukien, Obamacare-verkkosivujen käynnistys on ollut katastrofi.

Sivustoa vaivasi Internetin verkkoliikenne ja lukuisat tekniset toimintahäiriöt alusta alkaen. Barack Obama alkoi keksiä tekosyitä lähes välittömästi. Puhuessaan Rose Garden’issa Valkoisen Talon luona lokakuun 1:senä 2013, Obama oli sanonut, ”Ajattele että vain pari viikkoa sitten Apple kääri auki uuden mobiilin käyttöjärjestelmän ja päivien sisällä he löysivät ongelman, joten he korjasivat sen. En muista että kukaan olisi ehdottanut että Applen pitäisi lopettaa iPhonesien tai iPadien myyminen tai olisi uhkaillut yhtiön sulkemisella vai miten se oli”, Obama sanoi. (24) Lokakuun 24. päivään mennessä 2013, CNBC uutisoi että 99 prosenttia kaikista osallistujista ei onnistunut jättämään hakemusta verkkosivuille johtuen teknisistä vioista. (25) Asiantuntijat, joille tilanne on tuttu, ovat väittäneet että lopputulos voisi olla katastrofi jos Obaman hallinto ei kykene saamaan heidän webbisivustoaan toimimaan kunnolla ajoissa. ”Jos me edelleen näemme näitä ongelmakysymyksiä seuraavan kolmen tai neljän viikon aikana on olemassa paljon huolta siitä kuinka monella ihmisellä tulee olemaan tehokas kattavuus tammikuun 1. päivään mennessä”, Dan Shuyler, Leavitt Partners -konsulttiyhtiön johtaja, sanoi.

Niille, jotka ovat yrittäneet käyttää hallinnon ylläpitämää webbisivustoa tai puhelinpäivystykseen liittyvää ohjelmaa, se on vaatinut valtavasti kärsivällisyyttä. Yksi tällainen esimerkki on itsenäinen apurahaa saava kirjailija New Hampshiren osavaltiosta. Vaikka hänen kokemuksensa mainitaan menestystarinana Obaman hallinnon toimesta, naiselta vei kolme päivää rekisteröityä onnistuneesti sairausvakuutusjärjestelmään käyttämällä Obamacaren verkkosivuja. (27) Iowan osavaltiossa, mies yritti yli sata kertaa ennen kuin hän oli onnistunut pyrkimyksessään rekisteröidä sairausvakuutus verkossa. (28) Lokakuun puolivälissä 2013, aikakauslehti nimeltä Consumer Reports suositteli että amerikkalaiset jotka tavoittelevat sairausvakuutusta pysyvät poissa hallinnon ylläpitämiltä verkkosivuilta ainakin vielä yhden kuukauden. Lokakuun 8:ntena 2013, aikakauslehti kertoi, ”Yksi viikko, ja Healthcare.gov on tuskin toiminnassa.” Toisessa raportissa joka päivättiin lokakuun 10. päivälle 2013, aikakauslehden henkilökunnan jäsen kirjoitti seuraavaa: ”Healthcare.gov on hieman vähemmän kauhea tänään. Huono uutinen on, että se on edelleen lähes mahdotonta luoda käyttäjätunnusta ja salasanaa joita sinä voit todella käyttää kirjautuaksesi sisään. Itse olen yrittänyt viisi kertaa ilman menestystä. Lukijamme kertovat samanlaisista pettymyksistä.” Lopuksi, jutussa joka on päivätty lokakuun 21. päivälle 2013, aikakauslehteä siteerattiin sanomasta, ”Pysy poissa Healthcare.gov’sta vielä ainakin kuukauden, jos voit.” (29)

Valkoisen Talon lehdistösihteeri Jay Carney on yrittänyt häivyttää pelkoja siitä että amerikkalaiset voivat olla pulassa maksaessaan sakkoa IRS’lle vaikka olet yrittänyt ostaa vakuutuksen mutta et pysty tekemään niin johtuen viallisista verkkosivuista. ”Laki on selvä niin että jos sinulla ei ole pääsyä kohtuulliseen sairausvakuutukseen niin sitten sinulta ei vaadita sakon maksamista koska et ole hankkinut edullista sairausvakuutusta”, Carney totesi. (30) Näin ollen pitkäaikainen Obamacaren webbisivuston häiriö saattaa pakottaa Obaman hallintoa lykkäämään Affordable Care Act -säädöksen käyttöönottoa, jos he eivät kykene saamaan webbisivustoa toimimaan hyvässä järjestyksessä pian.

Huolimatta Obamacaren verkkosivujen heikosta käynnistymisestä, propagandakoneisto, joka mainostaa Affordable Care Act’ia, on mukana täydellä teholla. Itseasiassa, koripalloammattilaiset, Chris Paul Los Angeles Clippers’istä ja Stephen Curry Golden State Warriors’ista, ovat julkisesti kehottaneet ihmisiä rekisteröitymään Obamacareen. ”Me voimme tavoittaa nuoret aikuiset. Me olemme lasten kanssa koko päivän, joka päivä, ja he katselevat pelejämme, ja meillä on vaikutusvaltaa, joten meillä on tilaisuus käyttää ääntämme”, Chris Paul sanoi. (31) Lisäksi, ammattilaisjalkapallojoukkueelle nimeltä Baltimore Ravens on annettu 130,000 dollaria veronmaksajien rahaa vastineeksi sopimuksesta mainostaa Obaman uutta terveydenhuoltojärjestelmää. (32) Samaan aikaan, 500,000 dollarin apuraha on myönnetty instituutiolle nimeltä Hollywood Health & Society -ohjelma, jonka tehtäväksi tulee valistaa Hollywoodin sisäpiiriläisiä Obamacaresta jotta he pystyvät insertoimaan olennaista propagandaa heidän elokuviinsa ja televisio-ohjelmiinsa. ”Meidän kokemuksemme on osoittanut että suuri yleisö saa yhtä paljon, ellei enemmän, tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tärkeistä asioista heidän suosikkitelevisio-ohjelmista ja suosikkihahmoilta kuin he saavat uutismedialta ja verkkolähteistä. Tämän avustuksen avulla voimme varmistaa, että teollisuuden harjoittajat ovat ajan tasalla tärkeistä faktoista koskien terveydenhuoltouudistusta integroidakseen sen heidän suunnitelmiin ja projekteihin”, totesi Martin Kaplan Hollywoodin terveys- ja yhteiskuntaohjelmasta. (33)

Meidän järisevän planeettamme lähestyvät uhat! (Impending Threats To Our Quaking Planet!)

Näinä myrskyisinä aikoina, ihmiset voivat joskus tulla huonomuistisiksi uhasta jonka maailmamme kohtaa maanjäristyksistä. Itseasiassa, siitä on tullut niin normaalia kun planeettamme tärisee ja järisee jok’ikinen päivä että ihmiskunta on tottunut siihen. Kuitenkin, me tiedämme että Jeesus varoitti meitä Matteuksen luvussa 24:7 että maanjäristykset olisivat keskeisessä asemassa lopunajan skenaariossa ja nimenomaisesti todetaan että siellä tulee olemaan ”maanjäristyksiä monin paikoin.” Huomautettakoon tässä että kun kirjoitan tätä uutiskirjettä, Yhdysvaltain geologinen tutkimuslaitos raportoi että viimeisten 30 päivän aikana on ollut 1,132 maanjäristystä. (34)

Yksi alue erityisenä huolenaiheena on Yellowstonen kansallispuisto, joka ensisijaisesti sijaitsee Wyomingin osavaltion sisällä Yhdysvalloissa. Vaikka maanjäristyksiä tapahtuu säännöllisesti alueella, se, mitä tapahtui syyskuussa 2013, oli melko epätavallista. Alkaen syyskuun 10. päivänä ja kestäen syyskuun 16. päivään saakka, yhteensä 130 maanjäristystä sattui Yellowstonen kansallispuistossa. Nämä järistykset olivat osa kolmesta erillisestä mutta samanaikaisesta maanjäristysparvesta, joka on ilmiö jota ei ole koskaan aikaisemmin nähty monien geologien toimesta. Itseasiassa, Bob Smith, geofysiikan professori Utahin yliopistosta, oli yllättynyt tästä kehityksestä. ”Se on hyvin merkittävää. Kuinka yksi parvi liittyy toiseen? Voiko yksi parvi laukaista toisen ja päinvastoin?”, Smith ihmetteli. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Ne eivät olleet isoja maanjäristyksiä, mutta ne tuntuivat. Tämä on aika epätavallista, ollakseni rehellinen.” (35) Seismistä aktiivisuutta Yellowstonen kansallispuistossa seurataan aina huolellisesti koska se on lepäävän tulivuoren päällä, joka aiheuttaisi äärimmäistä tuhoa kaikkialle suureen osaan Yhdysvaltoja jos se purkautuisi. On maininnan arvoista huomauttaa että maaperä Yellowstonen kalderan (kattilalaakso) yläpuolella nousi niinkin paljon kuin 10 tuumaa (1 tuuma = 2,54 cm) joillakin alueilla vuosien 2004 ja 2010 välisenä aikana National Geographic’in julkaiseman raportin mukaan vuonna 2011. (36) Aikaisemmin mainittu professori, Bob Smith, varoitti että sellainen aktiviteetti voi joskus johtaa maanjäristyksiin ja tulivuoren purkauksiin. ”Näillä kalderoilla on pyrkimys mennä ylös ja alas, ylös ja alas. Mutta joka kerta tällöin ne röyhtäisevät, luoden hydrotermisiä räjähdyksiä, maanjäristyksiä, tai – viime kädessä – ne voivat synnyttää tulivuorenpurkauksia”, Smith sanoi. (37) Suunnilleen 3000 maanjäristystä esiintyy Yellowstonen kansallispuistossa vuosittain. (38)

Geologit ovat myös huolissaan Seattle Fault’ista, siirroslinjasta, joka sijaitsee Seattlen alueella, Washingtonin osavaltiossa. Viimeaikaisten raporttien mukaan, suuri maanjäristys alueella olisi katastrofaalinen ja voisi nähdä jopa 8000 rakennuksen tuhoutuvan maanjäristyksen aiheuttamien maanvyörymien johdosta. ”Suuri järistys pitkin Seattle Fault -siirroslinjaa on yksi pahimmista skenaarioista alueelle koska siirroslinja kulkee juuri etelään keskikaupungista”, sanoi Kate Allstadt, jatko-opiskelija Washingtonin yliopistossa joka oli mukana kirjoittamassa tuoretta tutkimusta koskien tätä uhkaa. Geologit uskovat että viimeinen maanjäristys Seattle Fault’issa tapahtui vuonna 900 jKr., ja he varoittavat että toinen järistys voisi iskeä milloin tahansa. (39)

Tuore esimerkki hävityksestä, jota maanjäristys voi aikaansaada, tapahtui syyskuun 24. päivänä 2013, Pakistanissa. Itseasiassa, maanjäristys, jonka voimakkuus oli 7.7 richteriä, oli niin voimakas että se aiheutti mutaisen saaren muodostumisen, joka ehdittiin nimetä Zalzala Jazeera’ksi (maanjäristyssaari). (40) Surullista kyllä, voimakas järistys tuhosi 30 kylää, 20,000 kotia, ja johti ainakin 825 ihmisen kuolemaan. (41) Tappava järistys sattui myös lokakuun 16. päivänä 2013, Filippiineillä, joka aiheutti yli sadan ihmishengen menetyksen. (42) Lisäksi, viisi maanjäristystä iski hiljattain Israelin kansakuntaan; kuitenkaan, siellä ei ollut mitään raportteja näiden maanjäristysten aiheuttamista vahingoista. (43)

http://thewatchers.adorraeli.com/2013/09/25/new-island-emerges-near-gwadar-after-massive-m-7-7-earthquake-in-pakistan/
http://www.universetoday.com/105077/pakistans-earthquake-island-seen-from-space/


Uusia raportteja eläinten joukkokuolemista! (New Reports Of Animals Die-offs!)

Näinä päivinä, ei ole epätavallista kuulla suurten eläinlaumojen joukkokuolemisesta. Kuitenkin, tämä viimeaikainen suuntaus on melko hämmentävää, erityisesti tiedemiehille jotka eivät kykene selvittämään miksi sitä tapahtuu. Yksi tällainen esimerkki on hirvikanta Yhdysvalloissa, joka on vähentynyt useita vuosia. Itseasiassa, hirvikanta New Hampshiren osavaltiossa on pudonnut 7,000:sta noin 4,600 eläimeen. Minnesotan osavaltion koillisosassa, hirvikannan koko on pudonnut 50 prosentilla, ja hirvien lukumäärä Montanan osavaltiossa on vähentynyt 40 prosentilla lähtien vuodesta 1995. Wyomingin osavaltiossa, vain 919 hirveä jatkaa elämistään. (44)

Samaan aikaan, outo lumimyrsky, joka esiintyi lokakuun alussa 2013, on aiheuttanut suunnatonta vahinkoa karjalle Etelä-Dakotassa, Nebraskassa, Wyomingissa, ja Iowassa. Tämä epätavallinen myrsky kaatoi enemmän lunta kolmessa päivässä kuin alue tyypillisesti vastaanottaa läpi koko lokakuun. Raporttien mukaan, lumimyrskyn mukana oli tornadoja, ukkosta, salamointia ja voimakkaita tuulia. Arvioidaan että niin paljon kuin 100,000 karjaeläintä kuoli tässä myrskyssä. ”Asiat täällä ovat paljon huonommin kuin osasin odottaa kuolemien suhteen karjan joukossa. Karjahävikkien Nebraskan, Etelä-Dakotan, ja Wyomingin tasangoilla arvioidaan olevan 60,000 ja 100,000 pään välillä. Siellä on myös eläimiä jotka sairastuvat ja kuolevat kun aika kuluu lisäten näitä lukuja”, sanoi senaattori Al Davis Nebraskan osavaltiosta. (45)

Paavi herättää lisää polemiikkia! (The Pope Stirs More Controversy!)

Heinäkuussa 2013, paavi nostatti kiistaa kun hän otti hyväksyvän kannan homoseksuaalisuuteen kun hän tunnetusti sanoi, ”Jos joku on homoseksuaali ja hän etsii Herraa ja hänellä on hyvä tahto, niin kuka minä olen häntä tuomitsemaan?” (46) Siitä lähtien, paavi Franciscus on lähestynyt ateisteja, julistaen, että hekin voivat pelastua ilman uskoa Jumalaan. Syyskuussa 2013, paavi kirjoitti paperille, ”Sinä kysyt, voiko kristittyjen Jumala antaa anteeksi niille jotka eivät usko ja jotka eivät tavoittele uskoa. Aloitan sanomalla – ja tämä on keskeinen asia – että Jumalan armolla ei ole rajoja jos menet häntä vastaan vilpittömällä ja särjetyllä sydämellä. Kysymys niitä varten jotka eivät usko Jumalaan on noudattaa omaatuntoaan. Synti, myös niille joilla ei ole uskoa, on olemassa, kun ihmiset eivät tottele omaatuntoaan.” (47) Kumma kyllä, en voi ajatella yhtäkään Raamatun kohtaa joka ohjaa meitä ”tottelemaan omaatuntoamme.” Itseasiassa, apostoli Pietarin kirjattiin sanovan, ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä” Apostolien tekojen luvussa 5:29. On melko selvää että paavi Franciscus haluaa ihmisten tykkäävän hänestä ja tekee sitkeää yritystä miellyttää ihmisiä. Kuitenkin, Jeesus varoittaa meitä Luukkaan luvussa 6:26, ”Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää! Sillä niin tekivät heidän isänsä väärille profeetoille.”

Suomentajan kommentti: Lukekaa myös Leo Mellerin ylistävät lausunnot paavista, tulevasta Väärästä Profeetasta. Esim. Mellerin eksyttävä blogikirjoitus viime kesältä: http://www.patmos.fi/leo_meller_blogi/?entityId=186. Erään lukijan kommentti tähän Mellerin kirjoitukseen Patmos-blogin kommenttipalstalla: ”Tulee tippa silmään kun lukee tuollaista. Ihanaa että jokainen Paavin sana tihkuu Pyhää Henkeä ja hän on niin Jumalan sanassa kiinni, mitä kuulee kuitenkin yhä harvemmin ja harvemmin. Kiitos Leo että jaat nämä tiedot kanssamme. Upeaa että tällainen Jumalan mies paavi Franciscus on päässyt valtaan. Kiitos Jeesus!” Huh huh!

Lopuksi, minä tiedän että nämä ovat vaikeita aikoja, mutta minä kehotan jok’ikistä teistä panemaan uskonne ja luottamuksenne Jumalaan. Vaikkakin me näemme monien asioiden menevän pieleen tässä maailmassa, me voimme lohduttautua sillä tietämyksellä että meidän Herramme paluun päivä on lähestymässä kunkin ohikiitävän hetken myötä. Sillä kuten sanotaan Roomalaiskirjeen luvussa 13:11, ”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.” Kiitokset kaikille teille anteliaasta tuestanne tälle ministeriölle. Meillä on kunnia asia palvella teitä ja jatkaa sitä niin kauan kuin Jumala sallii. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, please tuntekaa tervetulleiksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Meidän Jumalamme on vastannut moniin rukouksiin tämän ministeriön vuosien varrella. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. CNN, October 17, 2013, By Tom Cohen, http://cnn.com.
02. The Washington Post, September 30, 2013, By Brad Plumer, http://washingtonpost.com.
03. Ibid.
04. The Blaze, October 8, 2013, By Jason Howerton, http://theblaze.com.
05. Newburyport News, October 8, 2013, By John Macone, http://newburyportnews.com.
06. Washington Times, October 8, 2013, By Stephen Dinan, http://washingtontimes.com.
07. CBN News, October 11, 2013, By Charlene Israel, Yorktown, Virginia.
08. The Blaze, October 8, 2013, By The Blaze, http://theblaze.com.
09. Argus Leader, October 5, 2013, By Jonathan Ellis, http://siouxfallsbusinessjournal.argusleader.com.
10. KTNV News, October 4, 2013, By Jacqui Heinrich, Las Vegas, Nevada.
11. ABC News, October 1, 2013, By Anneta Konstantnides, Jared Kotler, and Nicole Rossoll, http://abcnews.go.com.
12. Associated Press, October 14, 2013, By Associated Press, http://ap.org.
13. NBC Washington, October 14, 2013, By NBC Washington, http://nbcwashington.com.
14. Rasmussen Reports, October 16, 2013, By Rasmussen Reports, http://rasmussenreports.com.
15. NBC News, October 10, 2013, By Domenico Montanaro, http://nbcnews.com.
16. Ibid.
17. Gallup, October 11, 2013, By Jeffrey M. Jones, Princeton, New Jersey.
18. The New York Times, October 16, 2013, By Jonathan Weisman and Ashley Parker, Washington, D.C.
19. The Daily Caller, October 17, 2013, By Alex Pappas, http://dailycaller.com.
20. Ibid.
21. CNS News, October 4, 2013, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
22. The Washington Examiner, October 5, 2013, By Byron York, http://washingtonexaminer.com.
23. Brainy Quote, http://brainyquote.com.
24. CBS News, October 1, 2013, By CBS News, http://newyork.cbslocal.com.
25. CNBC, October 4, 2013, By Dan Mangan, http://cnbc.com.
26. Ibid.
27. National Review, October 22, 2013, By Sterling Beard, http://nationalreview.com.
28. National Review, October 22, 2013, By Andrew Johnson, http://nationalreview.com.
29. The Washington Times, October 21, 2013, By Cheryl K. Chumley, http://washingtontimes.com.
30. Fox News, October 22, 2013, By Chris Stirewalt, http://foxnews.com.
31. CBS News, October 21, 2013, By CBS News, http://losangeles.cbslocal.com.
32. The Washington Examiner, October 22, 2013, By Paul Bedard, http://washingtonexaminer.com.
33. Deadline, October 9, 2013, By Dominic Patten, http://deadline.com.
34. United States Geological Survey, October 23, 2013, http://usgs.gov.
35. KOMO News, September 22, 2013, By Mike Koshmrl, http://komoone.news.
36. National Geographic News, January 19, 2011, By Brian Handwerk, http://nationalgeographic.com.
37. Ibid.
38. Ibid.
39. Seattle PI, October 22, 2013, By Vanessa Ho, http://seattlepi.com.
40. Universe Today, September 27, 2013, By Jason Major, http://universetoday.com.
41. Dunya News, October 1, 2013, By Web Desk, http://dunyanews.tv.
42. CBS News, October 15, 2013, By Associated Press, http://cbsnews.com.
43. The Times of Israel, October 22, 2013, By Times of Israel Staff, http://timesofisrael.com.
44. The Christian Science Monitor, October 15, 2013, By Elizabeth Barber, http://csmonitor.com.
45. Indian Country Today Media Network, October 13, 2013, By Christina Rose, http://indiancountrytodaymedianetwork.com.
46. Associated Press, July 29, 2013, By Nicole Winfield, http://news.yahoo.com.
47. The Independent, September 11, 2013, By Michael Day, http://independent.co.uk.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com