Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 18. helmikuuta 2014

Amerikka elää nyt tyrannihallinnon alaisuudessa – Massamedia aivopesee yleisöä ilmastonmuutoksella

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) tältä viikolta, jonka ensimmäisessä osiossa David Bay muistuttaa amerikkalaisia siitä että he elävät hallinnon tyrannian alla joka pantiin alulle heti syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskujen jälkeen lainsäädännön kautta. Uutislähdettä lainaten eräs entinen kongressiedustaja syyttää nyt presidentti Obamaa siitä että hän on sivuuttanut Perustuslain periaatteita. Toisessa osiossa käsitellaan massamedian ilmastonmuutos-propagandaa josta räikeänä esimerkkinä uutiskanava CBS'n hiljattain esittelemä 'ilmastonmuutos-asiantuntija' joka todellisuudessa oli New Age'n harjoittaja paljastaen agendan miksi Globaali Eliitti haluaa meidän uskovan ilmaston lämpenemiseen. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, February 17, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2333
I. Tom DeLay valitti toisenlaisesta ajasta kun Amerikka elää nyt hallinnon tyrannian alla.

DeLay on oikeassa, mutta hän on noin 13 vuotta myöhässä!

UUTISKATSAUS: Tom DeLay: Amerikkalaiset elävät nyt 'tyrannihallinnon alaisuudessa' ”, NewsMax, 14. helmikuuta 2014

”Presidentti Barack Obama on sillä tavoin sivuuttanut Perustuslain periaatteet että amerikkalaiset elävät nyt 'hallinnon tyrannian alla', Tom DeLay, entinen Teksasin kongressiedustaja ja edustajainhuoneen puhemies sanoo … Se mitä meillä on nyt, on presidentti, joka on kiihdyttänyt progressiivista liikehdintää joka alkoi aikaa sitten Teddy Rooseveltin ja Woodrow Wilsonin toimesta … siinä määrin että voin kertoa sinulle nyt että me elämme tyrannihallinnon alaisuudessa.”

” 'Kun sinulla on presidentti joka on julma ja epäoikeudenmukainen ihmisille käyttäen valtuuksiaan heikentämään Yhdysvaltojen Perustuslakia luodakseen … monarkian presidenttiyden sisälle, ja sivuuttaa Kongressin tai tuomiovallan, sinulla on tyrannia'.”

Olemme täysin samaa mieltä, mutta entinen puhemies DeLay on kolmetoista vuotta myöhässä varoituksissaan. Muistatko kun Amerikka virallisesti menetti perustuslailliset suojansa? Välittömästi 9/11-iskujen jälkeen, presidentti Bush ja hänen varapresidenttinsä Dick Cheney esittelivät massiivisen uuden lakiesityksen, niin että he vaativat Kongressia hyväksymään sen lukematta sitä läpi. Lakiesitys tuli tunnetuksi “Patriot Act” -lakina ja se vei pois, paperilla, kaikki vapaudet ja etuoikeudet ja perustuslailliset suojat joista me amerikkalaiset olimme aina nauttineet.

Julkaisimme teräväsävyisen Headline News -artikkelin otsikolla, ”Amerikan 'luotetuin presidentti' kaappasi juuri diktatoriset valtuudet”, julkaistu joulukuussa 2001. Me kehotamme sinua lukemaan tämän artikkelin kokonaisuudessaan, koska sinä tulet hämmästymään muistutuksesta miten aggressiivisesti republikaanipresidentti Bush oli kaappaamassa diktaattorin absoluuttisia valtuuksia. Lainaamme osia tästä artikkelista:

”Yhdysvaltain kansalaiset kohtaavat todellisuuden josta hyvin harvat heistä ymmärtävät tänään, vain lähes 3 kuukautta syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen. Todellisuus joka meitä kohtaa, on se, että Yhdysvaltain presidentti on haalinut itselleen mitä pelottavimman joukon diktatorisia valtuuksia kansakuntamme historiassa. Mitä valtuuksia Kongressi ei ole antanut presidentti Bushille, ne hän on ottanut toimeenpanevilla määräyksillään. Jos hän haluaisi, presidentti Bush voisi hajottaa Kongressin, lakkauttaa Perustuslain, julistaa kaikki toisinajattelijat “kotimaisiksi terroristeiksi”, tuomita kansalaisia salaisissa tuomioistuimissa, tunkeutua meidän koteihimme etsinnöillä ilman kotietsintälupaa, ja kaapata kaikki sektorit taloudestamme. Ei kukaan presidentti historiassa ole koskaan omannut tällaisia voimakkaita valtuuksia, ja jokaisen ajattelevan kansalaisen täytyy olla syvästi huolissaan.”

”Tutkikaamme nyt joitain huolestuttavia merkkejä jotka jo jylisevät läpi kansakuntamme kuin voimakas maanjäristys. Valvotko, ja oletko hereillä?”

LIITTOVALTION VIRANOMAISET VOIVAT NYT TUNKEUTUA KOTEIHIMME ILMAN LUPAA

SYYTETYLLE KANSALAISELLE EI TARVITSE SUODA PIKAOIKEUDENKÄYNTIÄ

LIITTOVALTIO VOI NYT TAKAVARIKOIDA YKSITYISTÄ OMAISUUTTA

LIITTOVALTIO VOI TAKAVARIKOIDA YKSITYISIÄ ASEITA

Tosiasia on, että Tom DeLay yrittää vedota mantraan “Demokraatit ovat pahoja ja vaarallisia, mutta republikaanit ovat hyviä ja hyveellisiä”. Tämä mantra on todella väärässä ja hyvin vaarallinen jos hyvin monet amerikkalaiset uskovat sitä. Todellisuudessa ei ole ratkaisevaa eroa demokraatin ja republikaanin välillä, koska kummankin puolueen johto on yhtäläisesti sitoutunut tulevaan Uuteen Maailman Järjestykseen!

Totuus on, että lähtien Patriot Act -lain hyväksymisestä lokakuussa 2001, Amerikka on elänyt “hyväntahtoisen diktatuurin” alla missä demokraatti- ja republikaanijohtajat hallitsevat hyväntahtoisesti täysin harhaanjohdettua kansaa!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2450
DVD

II. CBS osti ja maksoi ilmastonmuutoksen ”asiantuntijalle” joka oli todellisuudessa New Age'n harjoittaja!

UUTISKATSAUS: CBS esitteli 'tulevaisuudentutkijan' ilmastontutkijana joka pani ennätyskylmän sään syyksi 'ilmaston lämpenemisen': Myöskin asiantuntija 'telepatiassa, telekinesiassa, ja ajatustenluvussa' ”, Climate Depot News, 14. helmikuuta 2014

” 'CBS This Morning'-ohjelma esitteli tulevaisuudentutkijan joka mainostaa paranormaaleja ilmiöitä, kuten 'telepatiaa, telekinesiaa ja ajatustenlukua' ilmastoasiantuntijana helmikuun 13. päivän lähetyksessään. CBS identifioi fyysikko Michio Kaku'n (mkaku@aol.com) pelkästään New York City -yliopiston professoriksi, ilman mitään mainintaa hänen erityisistä kyvyistä.”

”Kaku'n verkkosivut (http://mkaku.org/home/) mainostavat hänen kirjaansa: 'THE FUTURE OF THE MIND: The scientific quest to understand, enchance, and empower the mind (MIELEN TULEVAISUUS: Tieteellinen pyrkimys ymmärtää, parantaa, ja voimaannuttaa mieltä)'. Ja hänen pyrkimyksensä ajaa: “Telepatiaa. Telekinesiaa. Ajatustenlukua. Unien valokuvausta. Muistojen lataamista. Henkisesti ohjattuja robotteja.”

Kaku'lla oli joitakin hulluja ideoita ilmastonmuutosta koskien.

” 'Ylimääräinen lämpö, jota tämä kaikki lämmin vesi tuottaa, on epävakauttamassa tätä kylmän ilman jättimäistä ämpäriä....Joten on ironista, että lämpeneminen voisi aiheuttaa jättimäisiä myrskyjä historiallisessa mittakaavassa'.”

Tieteelliset meteorologit reagoivat voimakkaasti ja negatiivisesti Kaku'un. Lainaamme vain yhtä meteorologia.

”Kaku'lla ei ole … aavistustakaan siitä mistä hän puhuu – 'epävakaa suihkuvirtaus' – huh? Kuinka joku oletettavasti hyvin oppinut voi kuulostaa noin pölkkypäiseltä? Täytyy pyytää anteeksi Bill Nye'ltä – hän on nykyisin toiseksi näkyvin meteorologian ja ilmastotieteen teurastaja.”

Samalla kun massamedia edelleen mainostaa väärennettyä maailmanlaajuista kriisiä nimeltä “ilmastonmuutos/globaali lämpeneminen/globaali kylmeneminen”, meidän täytyy kiittää Tri. Daniel Faulkner'ia asian asettamisesta suoraan hänen DVD'lleen “Climate Change or Mind Control (Ilmastonmuutos vai mielenhallinta)”. Käytyämme läpi jaksollisia ilmaston muutoksia viimeisten 4,000 tuhannen vuoden ajalta, me osoitamme New Age/New World Order -syyt sille miksi Globaali Eliitti haluaa meidän uskovan sellaiseen muutokseen.

Sinä ymmärrät, maailmanlaajuinen kriisi edellyttää globaalia pakkokeinojen hallitusta! Useita vuosia sitten, me huomautimme että massamedia mainostaa viittä globaalia kriisiä, jotka kaikki edellyttävät pakkokeinoja käyttävän globaalin hallinnon. Käytä hetki lukeaksesi uutisen NEWS2193, otsikolla, “Viittä suurta luotua globaalia katastrofia saarnataan jatkuvasti maailmalle syinä muodostaa globaali Uusi Maailman Järjestys!”

Miten täydellinen massamedian voitto on vakuuttaakseen keskivertohenkilön siitä että ilmaston hallinta (Climate Control) on todellista? Viikonloppuna, Cutting Edgen verkkomestari (webmaster) asioi Dollar General'issa. Kauppa-apulainen mainitsi hänelle että oli epätavallista Etelä-Carolinassa saada lunta, jäätä ja maanjäristys vain muutaman päivän sisällä. Hän (she) sanoi sitten, ”Sen täytyy olla 'ilmastonmuutos' ”.

Massamedia on voittanut tämän propagandasodan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com