Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 28. helmikuuta 2014

Angela Merkel, Hitlerin biologinen tytär? -- Jumala puhuu uutiskuvan kautta jne.

Maailmaan levisi pari päivää sitten erikoinen valokuva Saksan liittokansleri Angela Merkelistä joka oli vierailulla Israelissa Lähi-idän nykytilanteen vuoksi. Jerusalemin tiedotustilaisuus pääministeri Benjamin Netanyahun kanssa jää varmasti mieleen yhtenä epäonnisimmista hetkistä Angela Merkelin uralla, koska hänestä ja Netanyahusta otettu uutiskuva paljastaa jotakin hyvin oleellista Merkelin juurista. Uskon että Kaikkivaltias Jumala järjesti tämän ohikiitävän hetken tarkoituksella joka tallentui joidenkin mielestä vuoden valokuvaksi. Herralla riittää huumorintajua ja Hän haluaa viestittää kaikille totuutta etsiville kätketyt salaisuudet. Minulle tuli heti kuvan nähtyäni mieleen pastori David J. Meyerin uutiskirje 6,5 vuotta sitten jossa hän ruotii Amerikan Yhdysvaltojen nykyistä hengellistä laskua ja uuden eurooppalaisen supervaltion syntyä joka oli Adolf Hitlerin unelma. Nyt tätä supervaltiota edustaa Euroopan Unioni, jonka moottorina toimii Saksa johtajanaan Angela Merkel. Meyer paljasti uutiskirjeessään salaisia KGB:n arkistoja joiden mukaan virallinen syntymäkertomus Angela Merkelistä ei pidäkään paikkansa, vaan hän olisikin Adolf Hitlerin biologinen tytär keinohedelmöityksen kautta ja syntynyt silloisessa Itä-Saksassa. Panen tähän kyseisen katkelman uutiskirjeestä ja lopussa on sitten tämä kohahduttava uutiskuva viime tiistailta Jerusalemissa.

----------------------------------------

Kuka on tämä hämmästyttävä nainen?

Euroopan äitipuoli ja Puolan Kaczyńskin kaksoset

Uuden eurooppalaisen valtakunnan nousu!
Katkelma David J. Meyer'in elokuun 2007 Last Trumpet –uutiskirjeestä

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/ltn_--_elokuu_2007.pdf

Kun Yhdysvallat jatkaa kamppailuaan synnin ja vääryyden tuhoisien voimien alla, uusi maailmanvalta nousee Euroopassa. Kummalliset tapahtumat ovat ympäröineet uuden eurooppalaisen valtakunnan nousua, mutta vain harvat näyttävät kiinnittävän huomiota siihen, mitä tapahtuu kaikkialla heidän ympärillään. Eräs tapahtuma, joka sai osakseen hyvin vähän palstatilaa, oli kesäkuun 16. päivänä 2007 tapahtunut Baron Guy de Rothschildin kuolema 98 vuoden ikäisenä. (17) Rothschildin dynastia kontrolloi edelleen maailman talouksia salaisesti ja hengellisten keinojen kautta. Korkean tason noidat eivät pidä Rothschildin perheen jäseniä ihmisinä vaan jumalina. Rothschildien tuomioistuin esitetään kolmiona, joka on kohotettu katkaistun pyramidin ja silmän yläpuolelle voimakkaan valon säteillessä sen takana. Tämä on Illuminatin vaakuna ja se esiintyy USA:n yhden dollarin setelin takapuolella.

Heti seuraavana päivänä Rothschildin kuoleman jälkeen ilmoitettiin, että Britannian pääministerin Tony Blairin viimeinen toimi antaisi Euroopan Unionille radikaaleja uusia voimia. London Daily Expressin tätä koskevan otsikon sanat olivat täsmälleen seuraavat: ”Salaisia uusia suunnitelmia EU:n supervaltiota varten.” (18) Me olemme nyt näkemässä oudon ja salaisen suunnitelman paljastuvan silmiemme edessä. Mahtava Euroopan Yhdysvallat, eli Euroopan Unioni, vahvistuu päivä päivältä ja kolmetoista sen jäsenvaltioista on jo yhdistynyt taloudellisesti euro-valuutan alle. Samalla kun osakemarkkinat Yhdysvalloissa nopeasti paisuvat kuin ilmapallo valmiina räjähtämään, niin USA:n dollari jatkaa luisumistaan ja laskee nopeasti kaikkia muita valuuttoja vastaan. Mitä on tapahtumassa? Muista, että meidän täytyy aina etsiä hengellisiä syitä!

Me tiedämme, että noin 70 vuotta sitten miehellä nimeltä Adolf Hitler oli unelma ja kiihkeä halu tuoda maailma järjestykseen ja yhdistää koko Eurooppa Vatikaanin salaisella avulla. Hitler oli se, joka keksi sanat Uusi Maailman Järjestys. Hitler myös asetti tavoitteensa kirjassa nimeltä Mein Kampf. Se on kaikkiaan pitkä tarina ja jätti tehokkaasti jälkensä historian sivuille, kun toinen maailmansota puhkesi. Tätä kaikkea junailtiin globalististen salaliittolaisten toimesta. Sodat suunnitellaan hyvin etukäteen ja aina ensisijainen tavoite mielessä.

Useimmat uskovat Adolf Hitlerin tehneen itsemurhan bunkkerissa ja jotkut uskovat hänen paenneen Argentiinaan saksalaisella sukellusveneellä. Yksi asia on varma: Nyt hän on kuollut. Hitlerin unelmat ja päämäärät eivät kuitenkaan ole kuolleet ja tämä on se, mistä tämän tarinan hämmästyttävä osa alkaa. Saksalainen kansleri Angela Merkel teki tunnetuksi päätöksensä yhdistää koko Eurooppa yhden perustuslain alle tammikuun 7. päivänä 2007. Tämä voimakas nainen näytti nousevan lähes tyhjästä tullakseen Saksan kansleriksi, Euroopan Unionin presidentiksi ja G-8 maiden taloudellisen ryhmän johtajaksi. (19) Kuka on tämä hämmästyttävä nainen?

Angela Merkel syntyi D.D.R.:ssä, Saksan kommunistisessa osassa vuonna 1954. Hänen elämäkertansa sanoo, että hän syntyi heinäkuun 17. päivänä 1954 ja että hän on erään luterilaisen papin tytär Itä-Saksan valvomasta kirkosta. Äskettäin kuitenkin entisen Neuvostoliiton KGB:n arkistot paljastivat kokonaan erilaisen tarinan. Stasin GDR:n asiakirjat osoittavat, että hän syntyikin huhtikuun 20. päivänä 1954 ja hänen syntymänsä yksityiskohdat sisältyivät saksalaisen tri. Karl Klaubergin muistiinpanoihin, joka oli yksi natsien ”kuoleman tohtoreista” ja tuomittu syylliseksi Neuvostoliiton tuomioistuimissa ja vangittu. Kun hänet myöhemmin tunnistettiin loistavaksi tiedemieheksi, hänet vapautettiin seitsemän vuoden jälkeen ja tunnistettiin keinohedelmöityksen isäksi. Neuvostoliittolaiset kiihtyivät vieläkin enemmän saatuaan tietää, että tri. Klauberg oli säilyttänyt Adolf Hitlerin jäädytettyjä spermanäytteitä. Pimeyden voimat korkeissa asemissa päättivät yrittää tuottaa lapsen Hitlerin spermasta ilmeisesti okkulttisia ja illuministisia tarkoituksia varten. Tri. Klauberg vei sitten Eva Braunin (Hitlerin vaimon) nuorimman sisaren, jonka nimi oli Gretl, Itä-Saksaan ja kokeilu tuotti, ei biologista poikaa Hitlerille, vaan sen sijaan tyttären. On hämmästyttävää, että Adolf Hitler syntyi huhtikuun 20. päivänä 1889 ja Angela Merkel huhtikuun 20. päivänä 1954. (Huhtikuun 20. päivä on 11 päivää ennen noitien korkeaa Beltaine-sapattia.) Angelasta tuli katolisen kirkon intendentti yhteyksiensä kautta Itä-Saksan luterilaiseen kirkkoon. Heti, kun saksalainen paavi ottaisi Rooman valtaistuimen, Angela Merkel'in oli myös määrä ottaa hänen biologisen isänsä asema Saksan kanslerina. Huhtikuun 20. päivänä 2005 natsi Joseph Ratzingerista tuli paavi Benediktus XVI, täsmällisesti Adolf Hitlerin 116. syntymäpäivänä. Sitten marraskuun 22. päivänä 2005 Hitlerin biologinen tytär, Angela Merkel, valittiin Saksan kansleriksi. Vaalipäivä, marraskuun 22. päivä, oli Charles Darwinin kirjan, Lajien Synty, julkaisemisen vuosipäivä, tuon antikristillinen julkaisun, joka kieltää maailmankaikkeuden Luojan.

Jos neuvostoliittolaiset muistiinpanot ovat totta -- ja todistusaineisto on vahva, se avaa joitakin hämmästyttäviä mahdollisuuksia. Kiistaton tosiasia on, että Angela Merkel tuli tuntemattomuudesta kolminkertaiseen valta-asemaan Saksan kanslerina, Euroopan Unionin presidenttinä ja mahtavan G-8 taloudellisen kartellin johtajana. Kun aloin tehdä lisätutkimusta tästä, niin huomasin, että Hitlerin isä, joka otti nimen Hitler, oli Rothschildin rakastajattaren, jonka sukunimi oli Schiclgruber, avioton poika. Nimen Hitler etymologia paljastaa, että nimi tarkoittaa majassa elävää paimenta. Nimi Adolf johdettuna vanhasta yläluokan saksankielestä tarkoittaa jalosyntyistä sutta. Siten hänen yhdistetty nimensä osoittaa, että hän oli Susipaimen (Shepherd Wolf) eli väärä paimen. Eikä siinä vielä kylliksi, myös paavi Ratzingerilla, eli Benediktus XVI:llä, on arvonimi Kirkon Paimen ja hänen virkaanastumisestaan lähtien roomalaiskatolisella kirkolla on ollut saksalainen paimen. Tuo koirarotu (saksanpaimenkoira) muuten muistuttaa sutta. Tiedämme myös, että Adolf Hitler antoi itselleen lisänimen Herra Susi (Herr Wolf). Hänen itäpreussilaista päämajaansa kutsuttiin Sudenpesäksi (Wolfsschanze), hänen päämajaansa Ranskassa Sudenrotkoksi (Wolfsschlucht) ja hänen päämajaansa Ukrainassa Ihmissudeksi (Werwolf). (20) Tuleeko mahtavasta Euroopan Unionista Uusi Maailman Järjestys ja neljäs valtakunta? Vain Jumala tietää.

Vielä eräs mielenkiintoinen seikka on Angela Merkel'in epätavallinen pakkomielle okkulttisen säveltäjän Richard Wagnerin teoksiin, joka oli saatanisti. Hän teki pakkomielteensä tunnetuksi uutislehti Frankfurter Allgemeine Zeitungin haastattelussa heinäkuussa 2005. (21) Wagner kirjoitti halpamaisen sävellysteoksen nimeltään Parsifal, joka on puhtaasti okkulttinen ja demoninen. Parsifal oli Adolf Hitlerin suosikki yhtä lailla ja Hitler totesi, että Wagnerin musiikki valtasi hänen mielensä. Angela Merkel, kuten Adolf Hitler, on syvästi lumoutunut Wagnerin teoksesta Valkyyrien ratsastus. Valkyyrit olivat pieniä naispuolisia jumalia, jotka ratsastaen kiisivät läpi jokaisen taistelun poimiakseen mukaansa urheimmat surmatut ja kuljettaakseen heidät paikkaan nimeltä Valhalla, missä he odottavat liittymistä Odinin armeijaan viimeisessä taistelussa maailman lopussa. (22)

Angela and "the devil's horns" in the left hand

Käyttääkö saatana tätä naista, Angela Merkel'iä, järjestämään joukot viimeiseen taisteluun, jota kutsutaan Harmagedoniksi? On myös mielenkiintoista panna merkille, että kansleri Merkel'illä on täsmälleen samat silmät, kuin kansleri Hitlerillä ja hän on silmiinpistävän yhdennäköinen Hitlerin kanssa -- lukuunottamatta tietysti pieniä viiksiä.




Valokuva Angela Merkelin "Hitler-viiksistä" levisi maailmalle

HS 26.2.2014

http://www.hs.fi/ulkomaat/Merkelin+Hitler-viikset+levisiv%C3%A4t+lehtiin/a1393404269131

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2567570/Possibly-awkward-political-photograph-Unfortunate-image-Israeli-prime-minister-casting-Hitler-moustache-shadow-German-chancellor-goes-viral.html

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288658811913.html?pos=ok-trm-uutu

Tässä keskustelussa jotakin Hitleriin liittyvää: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9860670

2 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Aikamoinen paukku. Ymmärrys lisääntyy ja salat tulevat julki. Voimme jälleen todeta, että totuus on tarua ihmeellisempi. Viiksikuva on mainio. Suorastaan merkellinen :)

    VastaaPoista
  2. Varokaa vääriä profeettoja numerologia on kabbalismia juutalaista saatanan palvontaa josta jumala tulee teitä rankaisemaan.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com