Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 6. helmikuuta 2014

Toinen 9/11-tapahtuma tulossa helmikuulle 2014 joka ravisuttaa koko maailmaa?

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean tällä hetkellä kolmanneksi tuorein uutisraportti joka Edward Snowdenin paljastuksia tulkiten kertoo koko maailmaa uhkaavasta "katastrofista" helmikuussa 2014. Tämä falseflag-isku toteutettaisiin Obaman hallinnon toimesta suojelemaan romahtamaisillaan olevaa länsimaista pankkijärjestelmää. Jos markkinoiden annettaisiin kehittyä "rehellisesti" niin koko systeemi kaatuisi. Vaa'ankieliasemassa tässä on ennenkaikkea amerikkalainen JPMorgan Chase -pankki joka kullan ja hopean hintojen manipuloinnillaan on tähän mennessä säilyttänyt asemansa länsimaisen pankkijärjestelmän takaajana. Ennustettavissa oleva kriisi tarjoaa mahdollisuuksia sisäpiirikauppoihin joilla rikastutaan valtavasti. Näin kävi myös vuoden 2001 terrori-iskujen yhteydessä. Pelailu johdannaismarkkinoilla pelastaisi monia, mm. tutkinnan alla olevan JPMorganin, joka on Yhdysvaltain suurin pankkikonserni. Uutisraportin suomensi: Olli R.

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/suurpankki+jpmorganin+tulos+painui/201401603895

------------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


February 2, 2014

Varoitettu helmikuun 15. päivän ”Katastrofi” tulee ravisuttamaan koko maailmaa


By: Sorcha Faal, ja raportoituna hänen läntisille tilaajilleen



Synkkä raportti kiertää Kremlissä tänä päivänä jonka on laatinut Venäjän puolustusministeriön tiedustelupäähallinto (GRU) varoittaen että kolmen läntisen huippupankkiirin salamurhat menneellä viikolla sattuivat samaan aikaan Snowdenin paljastusten kanssa jotka selostavat yksityiskohtaisesti helmikuun 15. päivän 2014 ”katastrofista” jota Obaman hallinto on suunnitellut tarkoituksenaan luoda jonkintyyppinen ”uusi maailman talousjärjestys” ennen tulevaa maailmanlaajuista romahdusta markkinoilla ja massiivisia pankkien kaatumisia, joista jotkut ovat jo alkaneet tapahtua.

Edward Snowden on tietokoneasiantuntija ja entinen Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun (CIA) agentti joka hänen vielä tunnistamattomien Yhdysvaltain armeijan tukijoidensa kanssa sai käsiinsä lähes kaksi miljoonaa korkeasti luokiteltuja huippuasiakirjoja Yhdysvaltain puolustusministeriön (DOD) ohjaamalta Kansallisen turvallisuusviraston keskusturvallisuuspalvelulta (NSA/CSS), ja hänelle myönnettiin väliaikainen turvapaikka Venäjältä vuonna 2013 hänen nimityksensä etsityimpänä miehenä maan päällä jälkeen Obaman hallinnon taholta.

 

Kolme länsimaiden pankkiiria jotka olivat Obaman hallinnon ”mustan tiimin iskuryhmien (black team hit squads)” eliminointikohteena, tässä raportissa todetaan, olivat Deutsche Bank'in johtaja Bill Broeksmit, 58, löydetty kuolleena kotoaan Chelsea'sta, Lontoon lounaisosasta, tammikuun 26. päivänä 2014, JPMorgan Chase & Company'n teknologisten toimintojen varatoimitusjohtaja Gabriel Magee, 39, joka kuoli pudottuaan alas Lontoon pääkonttoristaan tammikuun 28. päivänä 2014, sekä Russell Investments'in pääekonomisti, ja entinen Yhdysvaltain keskuspankin ekonomisti, Mike Dueker, 50, löydetty kuolleena valtatien varrelta, joka johtaa Tacoma Narrows Bridge'en Washingtonin osavaltiossa, tammikuun 31. päivänä 2014.

Yhteinen linkki” näiden pankkiirien välillä, tämä GRU-raportti jatkaa, alkoi menneenä vuotena sen jälkeen kun kaksi JPMorgan'in ilmiantajaa tunnusti että heidän pankkinsa manipuloi kulta- ja hopeamarkkinoita, jotka johtivat tähän viime viikkojen yllättävään ilmoitukseen että Euroopan suurin pankki, Deutsche Bank, vetäytyisi asianmukaisesti nimetystä kullan ja hopean hintojen ”etukäteissopimisesta (fixing)”, kun Euroopan sääntelyviranomaiset tutkivat jalometallien hintojen manipulointia länsipankkien toimesta.

Deutsche Bank'in johtaja Broeksmit, joka on nimetty ”oman alansa hienoimpien mielien (finest minds)” joukkoon, ja Russell Investments'in Dueker, rankattu ekonomistien top 5 prosenttiin julkaistujen teosten lukumäärän mukaan, tässä mietinnössä todetaan, olivat eurooppalaisen tutkimuksen eturintamassa koskien JPMorgan'in kullan ja hopean hintojen manipulointia ja heillä oli ”sisäpiirin miehensä”, JPMorgan'in teknoguru Magee, joka piti silmällä pankkinsa tietokonesysteemejä, jotka rakennettiin tätä rikosta varten.

Kriittistä panna merkille, GRU:n talousanalyytikko sanoo tässä raportissa, on se, että jos kullan ja hopean hintojen oli määrä saavuttaa ”rehelliset” tasonsa, JPMorgan romahtaisi, koska sillä ei ole tarpeeksi varantoja vastaamaan ”paperi”-kultaa jota se on jo myynyt, ja JPMorgan'in romahdus silloin, vuorostaan, romahduttaisi koko globaalin talousjärjestelmän.

Vielä pahempaa, tämä raportti jatkaa, JPMorgan'in rikokset ovat nyt ulottuneet osaksi Äiti-Venäjää itseään sen jälkeen kun Venäjän keskuspankin (RCB) oli eilen pakko sulkea Moskovassa sijaitsevat lainanantajat, My Bank ja Priroda Bank, sen jälkeen kun ne eivät voineet enää noutaa ulkomaisia talletuksiaan brittiläiseltä monikansalliselta pankki- ja rahoituspalvelujen yritykseltä HSBC'ltä johtuen heidän määräämistä rajoituksista suurille käteisnostoille tammikuun 24. päivänä 2014.

Koska Yhdysvallat kertoi äsken sen huonoimmasta tammikuun osakemarkkinakehityksestä 24 vuoteen, tämä raportti jatkaa, Obaman hallinnon määrätietoinen ”yleissuunnitelma” luoda maailmanlaajuinen rahoitusmarkkinoiden kaaos epävakauttamaan vihollismaita ja luoda lento USA:n dollariin on nyt epäonnistumassa ja on johtanut erittäin vaikutusvaltaisen trendejä ennustavan Gerald Celente'n varoittamaan ihmisiä tällä viikolla että heidän täytyy ”pönkittää itseään katastrofaalista maailmanlaajuista romahdusta ja mellakointeja varten jotka tulevat nielaisemaan koko maailman.”

Ei vain Celente ole antamassa varoituksia myöskään, tämä raportti sanoo, vaan niin on myös kuuluisa yhdysvaltalainen ekonomisti ja entinen Harvardin taloustieteiden professori Terry Burnham joka haastattelussa viime viikolla PBS NewsHour'illa totesi, että hän oli siirtämässä pois hänen yhden miljoonan elämänsäästöjään Bank of America'sta koska amerikkalaiset pankit eivät enää ole turvallisia.

Tämä GRU toteaa lisäksi että huolimatta 6,5 prosentin Yhdysvaltain osakemarkkinoiden rallista viimeisen kolmen kuukauden aikana, kourallinen miljardööreja on vaivihkaa myymässä polkuhintaan heidän amerikkalaisia osakkeitaan … ja pikatahdissa.

Kaikkein pahaenteisintä huomata tässä GRU-raportissa, on se, että Venäjän tiedusteluanalyytikot panevat merkille että Snowdenin asiakirjat viittaavat helmikuun 15. päivän ”katastrofiin”, jonka on määrä tapahtua, perustuen Yhdysvaltoja lähestyvään Black Eagle -säätiörahasto tyyppiseen ”tapahtumahorisonttiin (event horizon)”.

Vaikka se on lähes tuntematon juttu tavalliselle amerikkalaiselle, kahden tunnin kuluessa syyskuun 11. päivän 2001 iskuista, Yhdysvaltain arvopapereita valvova elin (SEC) julisti kansallisen hätätilan, ja ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain historiassa, vetosi hätätilavaltuuksien nojalla Securities Exchange Act (Arvopapereiden vaihto) -säädöksen pykälään 12 helpottamaan sääntelyrajoituksia arvopaperikauppojen selvitysoperaatioita varten seuraavien 15 päivän ajaksi.

Nämä muutokset mahdollistaisivat arviolta 240 miljardin dollarin arvoisia peitossa olevia Yhdysvaltain hallinnon arvopapereita olemaan selvittämättä niiden erääntyessä ilman asetuksen mukaista valvontaa omistajuuden tunnistamisen ympärillä johtuen pikaisesti kehittyvästä Black Eagle Trust Fund -juonesta, joka olisi varmasti tuhonnut koko globaalin talousjärjestelmän.

Vieläkin pahaenteisempää, ja, jälleen, käytännössä tuntematon asia amerikkalaisille, on se, että sota, jota USA on käynyt yli vuosikymmenen ajan, oli itseasiassa julistettu syyskuun 10. päivänä kun silloinen puolustusministeri Donald Rumsfeld, todistaen Yhdysvaltain Kongressin edessä [katso video tästä], lausui julistaneensa sodan Pentagonia itseään vastaan löytönsä vuoksi koskien 2,3 biljoonaa dollaria jotka puuttuivat heidän tileiltään ja varoittaen että se oli ”elämän ja kuoleman kysymys”.



Sitä jos Obaman hallinto turvautuisi 9/11-tyyppiseen falseflag-iskuun jälleen kerran suojelemaan länsimaista pankkijärjestelmää, tämä raportti varoittaa vakavasti, ei voida sulkea pois, koska todistusaineisto on pitkään osoittanut sellaiseen mitä Saksan keskuspankin pääjohtaja Ernst Welteke kutsui ”terrorismiin kytkeytyneeksi sisäpiirikaupanteoksi” liittyen tähän kauhistuttavaan tapahtumaan.

Erityisesti Chicagon johdannaispörssi (Chicago Board Options Exchange tai CBOE) raportoi SEC'ille että neljä päivää ennen hyökkäystä erittäin epätasapainoista lukumäärää kauppoja lyöden vetoa että Yhdysvaltojen osakekurssit laskisivat roimasti oltiin järjestelemässä, jonka jälkeen päivää ennen 9/11-hyökkäystä Yhdysvaltain osakeoptioita seuraavat markkinaviranomaiset raportoivat SEC'ille että yhtäläisesti tavallisesta poikkeava määrä kauppoja löi vetoa että American Airlines -lentoyhtiön osakkeen hinta romahtaisi myös. Mitä tulee siihen kuka teki nämä kaupat, ja ansaitsi kymmeniä miljoonia dollareita niistä, maailma ei tule koskaan tietämään kun Obaman hallinnon SEC-valvontaelin myönsi vuonna 2010 että he olivat tuhonneet kaikki dokumentit jotka liittyivät niihin.

Tämä GRU-raportti edelleen toteaa että SEC'in New Yorkin päämajan, joka tuhoutui 9/11-iskuissa World Trade Center Buildning 7:n salaperäisen romahtamisen jälkeen, ja yhtä tuhoisan risteilyohjusiskun Pentagonia vastaan, joka tuhosi sen ATK-kirjanpidon haudaten ikuisiksi ajoiksi informaation siitä minne kadoksissa olleet 2,3 biljoonaa dollaria menivät, suhteen, tämän uuden ”katastrofaalisen tapahtuman”, jota Obaman hallinto on suunnittelemassa kahden viikon sisälle helmikuun 15. päiväksi, voidaan odottaa olevan yhtä paha, ja se tulee mitä varmimmin ”ravisuttamaan koko maailmaa”.

February 2, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.]

1 kommentti:

  1. No nyt vahvistusta tähän helmikuun 2. päivän artikkeliin.

    Nykyajan pörssikäyrä muistuttaa vuosien 1928-29 pörssiromahduskäyrää. Pelottava vastaavuus.

    Jos tämä pitää paikkansa, nyt seistään ihan reunalla:

    Scary! Today's Market Chart Matches 1929 Great Depression Chart!

    http://youtu.be/ewNxDA7KAI0

    http://aijaa.com/pDo3rj

    Johtuuko romahdus mahdollisesta falseflag-iskusta Sotshissa? Toinen 9/11-tapahtuma? Vasta huhtikuussa tilanne rauhoittuisi.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com