Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 27. helmikuuta 2014

Krim Ukrainan kriisin keskipisteenä nyt, miehittääkö Putin Krimin? – Kansainvälisten pankkiirien kuolemat lyhyessä ajassa ihmetyttävät tällä hetkellä

Panokset kovenevat Ukrainan kriisissä kun se on nyt laajentunut Krimin niemimaalle jossa venäläismielinen väestönosa on huolissaan Ukrainan uudesta länsimielisestä hallinnosta ja haluaa Venäjän suojelua turvakseen. Venäläisjoukkojen siirtoja on jo tapahtunut Krimin sisällä sekä Länsi-Venäjällä. Tästä kriisin eskaloitumisesta kertoo tuore Cutting Edgen viikkokirje jonka kaksi ensimmäistä osiota keskittyvät Ukrainan tilanteeseen. Kolmannessa osiossa CE:n David Bay kiinnittää huomiota viimeaikaisiin pankkiirikuolemiin jotka ovat pääasiassa olleet itsemurhia lyhyen ajan sisällä. Selitystä näille oudoille kuolemille haetaan skandaaleista joihin jotkut pankit, kuten JP Morgan, ovat syyllistyneet hiljattain. Pankkien väärinkäytöksistä perille päässeet omat työntekijät ovat näin saattaneet joutua tulilinjalle tapettaviksi. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

Iltalehden liveseuranta Ukrainan tilanteesta: http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014022718079043_uk.shtml

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 26.2.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1083
DVD

I. Venäjä hoputtaa maajoukkoja ja laivaston aluksia Krimille, heti kun Ukrainan hallitus kaatui.

Krim on ”kruununjalokivi” Venäjälle! Putin sanoo että hän käy sotaan Krimin vuoksi. (Katso karttaa)

UUTISKATSAUS: Unohda Kiova. Todellinen taistelu tulee olemaan Krimistä”, By Andrei Malgin, The Moscow Times, 24. helmikuuta 2014

Keskellä lukuisia raportteja tapahtumista Ukrainassa viime päivinä, tarkkailijat ovat lähestulkoon jättäneet huomiotta tilanteen Krimillä. Mutta olen vakuuttunut siitä että Mustanmeren niemimaasta voisi tulla suurtapahtumien keskus lähitulevaisuudessa.”

Venäläiset poliittiset yllyttäjät siirtyivät nopeasti Krimin sisälle lietsoakseen tukeaan Venäjän suojelulle. Putin oli todennäköisesti päättänyt, ettei salli länsimielisten agitaattorien saada jalansijaa ensiksi, koska niin he varmasti tekisivät Ukrainassa.

Mielenosoittajat Krimillä ovat kantaneet mukanaan kylttejä joissa lukee 'Putin on meidän presidenttimme' ja 'Venäjä, meidät on hylätty, ottakaa meidät takaisin!' Myöhään sunnuntaina Kertš'in kaupungissa, joku veti alas Ukrainan lipun kaupungin hallintorakennuksen yläpuolelta ja veti salkoon Venäjän lipun sen tilalle. Samaan aikaan, panssaroidut ajoneuvot Venäjän sotilastukikohdasta Sevastopolissa estivät kaikki sisäänkäynnit kaupunkiin – lähinnä suojellakseen sitä – Putinin ei edes tarvitse lähettää joukkoja Krimille; ne ovat jo siellä...”

Nopea silmäys Krimin karttaan osoittaa miksi Venäjä haluaa säilyttää määräysvallan Krimin suhteen. Niemimaa sijaitsee paikalla jossa Mustameri ja Asovanmeri ympäröivät sitä kolmelta puolelta. 18. vuosisadan lopusta lähtien Venäjän ”Mustanmeren laivasto” on operoinut Mustanmeren ja Asovanmeren eri satamista käsin.

Nyt kun Ukraina vapisee veitsenterällä koskien sisällissotaa, Venäjä näyttää päättäneen varmistaa, ettei Krim jää kiinni tulossa olevaan poliittiseen tsunamiin joka Ukrainasta syytää.

http://www.cuttingedge.org/news/n2363.cfm
II. Samaan aikaan, Ukrainan hallinnon presidentti Janukovitsh syöstiin vallasta lauantaina, 2/22/2014, ja korvattiin länsimyönteisemmällä hallinnolla jonka johtajaksi tuli väliaikainen presidentti, Olexander Turtshinov.

Välittömästi Turtshinov varoitti julkisesti että Ukrainassa voisi puhjeta sisällissota. Todellakin, kuten me totesimme viime maanantain uutishälytyksessämme, Ukraina on jakautunut venäläismielisiin idässä ja länsimielisiin lännessä. Jos sisällissota puhkeaa niin ettei kumpikaan puoli todella voita, on todennäköistä, että Itä-Ukraina liittoutuu Venäjän kanssa, samalla kun Länsi-Ukraina liittoutuu Euroopan kanssa.

Määrätietoisilla Venäjän armeijan joukkojen sijoituksilla alueella, ihmiset alkavat ajatella mahdottomia.

UUTISKATSAUS: ”Tuleeko Putin miehittämään Krimin?”, The Moscow Times, 24. helmikuuta 2014

Jos Ukraina kääntyy kohti Euroopan Unionia ja Länttä, tuleeko presidentti Vladimir Putin liikahtamaan tarttuakseen Krimiin? Samalla kun Krim sijaitsee kaukana Kiovan draamasta, se erottuu ainoana alueena Ukrainassa missä venäläiset ovat enemmistönä, muodostaen noin 60 prosenttia Krimin niemimaan väestöstä. Siellä on myös tärkeä laivastotukikohta Sevastopolissa jota venäläiset vuokraavat Ukrainalta. Sevastopol palvelee Venäjän Mustanmeren laivaston kotina, ja se antaa Venäjän laivastolle suoran pääsyn Välimerelle.”

Alleviivaten Venäjän etuja Krimillä, tuntematon Venäjän hallinnon virkailija kertoi Financial Times'ille helmikuun 20:ntena että Venäjä olisi valmis taistelemaan sodassa Krimin vuoksi jos Ukraina alkaisi hajota. 'Jos Ukraina hajoaa osiin, se laukaisee sodan', virkailija sanoi. 'He tulevat menettämään Krimin ensiksi koska me menemme sinne ja suojelemme sitä, aivan kuten me teimme Georgiassa'.”

Sen tähden, koska Rooman Klubin suunnitelmaan kuuluva supervaltio #5 on muodostumassa, Venäjän asevoimat on ehkä otettava käyttöön pakottamaan haluttomat valtiot periaatteessa uudelleenliittymään vanhaan Neuvostoliittoon.

Ukrainan kriisi ei suinkaan ole ohi. Me saatamme vielä nähdä kokonaan tai osittain tämän kansakunnan pakotetuksi takaisin Venäjän vaikutuspiiriin, supervaltio #5:een.

----------------------------

Krimin tilanne kärjistyi tänään 27.2.2014. Venäjää tukeva aseistettu joukko on vallannut Ukrainaan kuuluvan Krimin niemimaan paikallishallinnon rakennuksen ja parlamentin. Ukrainan armeija on valmiustilassa ja Venäjällä on käynnissä sotaharjoitus Ukrainan vastaisella rajalla. Ks. http://yle.fi/uutiset/krimin_tilanne_karjistyi_-_yle_uutiset_seuraa_hetki_hetkelta/7110894


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2264
III. Miksi niin monet huomattavat kansainväliset pankkiirit tekevät yhtäkkiä itsemurhan?

Pelkäävätkö he että jotain tapahtuu?


HONG KONG – Koko kuukauden ajan meille on kerrottu epäilyttävästä sarjasta ilmeisiä itsemurhia jotka ovat osuneet rahoitusteollisuuteen. Useita pankkiireja on löydetty kuolleina viime viikkoina, ja jokainen tapauksista on määritelty itsemurhiksi huolimatta tosiasiasta, että vain vähän tietoa on julkaistu joissakin tapauksissa … Nyt tällä viikolla, toinen investointipankkiiri on hypännyt eri JP Morganin pääkonttorista, eri mantereella, tällä kertaa Hong Kongissa, Kiinassa.”

Se, että monet näistä kuolemista näyttävät olevan sidoksissa JP Morganiin herättää edelleen epäilyksiä siitä, että tähän juttuun kuuluu enemmän kuin mitä silmä näkee.”

Me olemme varauksetta samaa mieltä.

Monet ovat arvelleet, että nämä pankkiirit tekevät itsemurhan koska he tietävät että globaali taloudellinen romahdus on välitön. Olemme täysin eri mieltä. Taloudellisen taantuman aikana, rikkaat rikastuvat köyhien kustannuksella. Suuren laman (Great Depression) aikana, rikkaat pankkiirit eivät kärsineet raskaita tappioita; vaan he tiesivät etukäteen että osakemarkkinat oli määrä laukaista massiiviseen myyntiaaltoon, joten he myivät osakkeitaan etuajassa. Sitten, he ostivat osakkeita joiden arvot olivat laskeneet suuresti, ja noin 10 vuotta myöhemmin, tulivat tavattoman rikkaiksi, koska nuo osakkeet olivat nousseet entisiin arvoihinsa.

Koska tämä on asianlaita, niin miksi kaikki nämä pankkiirit – monet heistä J.P. Morganista – löytyvät kuolleina? On olemassa joukko avoimia skandaaleja J.P. Morgania vastaan.


Liittovaltion tutkimukset eivät ole mitään uutta JP Morgan Chase'lle (JPM), mutta hallinnon tuorein tutkimus maan suurimman pankin varojen käyttäytymisestä kantaa mukanaan epämiellyttäviä yhtäläisyyksiä yhteen pahamaineisimmista Amerikan bisneshistorian luvuista. New York Times'in raportit hallinnon muistion luottamuksellisesta sisällöstä lähetettiin pankille maaliskuussa, jossa oli ”varoitus mahdollisesta sääntelijän tukahduttamistoimenpiteestä koskien kansakunnan energiamarkkinoita”:

Liittovaltion tutkijat ovat havainneet että JP Morgan Chase kehitti 'manipuloivia järjestelmiä', jotka muuttivat rahaa menettävät energialaitokset voimakkaiksi tulosyksiköiksi', ja että yksi henkilö sen ylimmästä johdosta antoi 'vääriä ja harhaanjohtavia lausuntoja' valan alla.”

Vau! Yksi johtavista johtohenkilöistä valehteli Liittovaltion tutkijoille valaehtoisesti? Jos yksi huippujohtaja valehteli valan alla, lukuisat muutkin ovat saattaneet valehdella yhtä hyvin. Kenties nämä kuolemat liittyvät tähän skandaaliin. Joko nämä miehet tekevät itsemurhan tai heitä ollaan ammattimaisesti murhaamassa estämään heitä todistamasta johtajatovereitaan vastaan.

http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
Mutta, on lisää skandaalia.

Pankilla on olemassa enemmänkin väitettyjä väärinkäytöksiä, käsittäen luvatonta luottokorttivelan keräämista ja vaikenemista epäilyttävästä Bernie Madoff'in, historian suurimman Ponzi-juonittelijan, kaupankäynnistä. Times kertoo myös JP Morganin pääjohtajasta Jamie Dimon'ista, joka ei henkilökohtaisesti ole hallinnon valvonnan alla, mutta tapasi syyttäjät ja FBI'n tällä viikolla keskustellakseen pahamaineisesta 'London Whale' -tapauksesta, massiivisista kaupankäyntitappioista, jotka nostattivat syytöksiä salailusta ja johtivat kirottuun Senaatin raporttiin.”

Me epäilemme, että näitä miehiä murhataan vaientamaan heidän todistuksensa. Tämä tarina on katsomisen arvoinen, koska liiketoiminta rahoitusareenalla on armottomampaa kuin koskaan. Pankit tietävät että Illuminatin suunnitelman tarkoituksena on vähentää pankkien määrää joka maassa ja kansainvälisesti. Ja, he eivät varmastikaan halua menettää asemaansa heidän pankissaan.

Ehkä nämä miehet ovat ryhtyneet vastatoimiin, jotka olivat laittomia. Nyt, kun giljotiini lähestyy, he ovat saattaneet päättää ”kirjautua ulos”.

Ei, mielestäni he olivat jotenkin mukana J.P. Morganin skandaaleissa ja heitä murhataan suojelemaan todella vaikutusvaltaisia johtajia.

2 kommenttia:

  1. Luuletko Olli että nuo 10 supervaltiota muodostuu Rooman klubin suunnitelman mukaan? Onko suunnitelma vain heidän utopia, puoltaako Raamatun ilmoitukset lopunajoista sitä? Onko itäliitto eli Goog&kumppanit salaisesti liitossa antikristillisen lännen eli seitsemän sarven kanssa? Terv. Seppo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne supervaltiot jo nyt olemassa jossakin muodossa, esim. EU on lähellä lopullista muotoa. Ja nyt on muodostumassa supervaltio #5 Euraasian tulliunionin muodossa. Pohjois-Amerikkaan puolestaan muodostuu NAU eli Pohjois-Amerikan Unioni (supervaltio #1), joka ei liene vain salaliittoteoriaa.

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1370

      Uskon että Rooman klubin suunnitelma ei ole vain utopiaa, vaan Raamattu tukee sitä kun maailma jaetaan 10 hallinnolliseen alueeseen (Danielin ja Ilmestyskirjan pedon 10 sarvea), joita Antikristuksen johtama maailmanhallitus ohjaa (vrt. nykyiseen YK:hon). Sanotaanhan Ilmestyskirjassa että pedon valtaan annettiin kaikki maailman kansat. (Ilm. 13:7-8)

      7. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.
      8. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

      Juu, kyllä itäliitto on varmaan salaisesti liitossa Lännen kanssa, josta nykyään käy esimerkkinä Putinin veljeily Amerikan johtajien kanssa sekä Kiinan Amerikan rahoitus. Illut kuitenkin saa Idän ja Lännen taistelemaan keskenään lopussa omien päämääriensä hyväksi. Ilmestyskirja puhuu idän kuninkaiden noususta kurittamaan turmeltunutta länsimaailmaa. Joten Jumalakin ohjailee (huom. koukut Googin leukoihin, Hes. 38). Harmagedonilla Herra lyö sitten sekä Idän että Lännen joukot, jotka yhdistyvät Herraa vastaan.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com