Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Israel ja Hamas sodassa – Onko 'Sarajevon laukaukset' ammuttu 3. maailmansodalle?

Tässä tämän viikon maanantain Cutting Edgen uutishälytyskirjeen (NewsAlert) 1. osio sekä CE:n tuoreen viikkokirjeen 1. osio, joissa paneudutaan uutislähteiden avulla parhaillaan kiristyvään Lähi-idän tilanteeseen, joka alkoi kolmen israelilaisen teinipojan sieppauksesta ja murhasta ja laajeten sitten välittömästi kostotoimenpiteenä palestiinalaispojan raakaan surmaan israelilaisten ääriainesten toimesta (poika poltettiin elävältä). Ongelmat alkoivat juuri näistä tapauksista ja nyt Israel ja Hamas ovat avoimessa sodassa jossa raketit ja ohjukset lentävät puolelta toiselle; tosin Israelin osumatarkkuus on aivan toista luokkaa kuin Hamasin. David Bay kertoo omaa analyysiaan kriisistä jonka pelätään eskaloituvan suursodaksi jos Israel aloittaa maahyökkäyksen Gazan kaistaleelle. Kaikesta tästä tulee mieleen tasan sata vuotta sitten alkanut 1. maailmansota kesällä 1914, jolloin laukaisevana tekijänä oli Itavalta-Unkarin ja Serbian kiista heinäkuussa (ns. Heinäkuun kriisi), jonka puolestaan pani alulle ns. Sarajevon laukaukset 28.6.2014, jolloin serbialaisten tukema separatisti Gavrilo Princip ampui Itävalta-Unkarin miehittämässä, slaavien asuttamassa Bosniassa Itävalta-Unkarin kruununprinssi Ferdinandin ja hänen puolisonsa. Nyt siis Israel 'miehittäjänä' = Itävalta-Unkari ja Palestiina = 'miehitetty' slaavien asuttama Bosnia ja Gazan Hamas-taistelijat vastaavat näitä sen ajan serbinationalisteja?! Mielenkiintoinen teoria kun ottaa huomioon vapaarapparien kuninkaan, Albert Piken, näyn 3. maailmansodasta, jonka mukaan Kolmas maailmansota edeltä nähtiin olevan Juutalaisuuden ja Islamin välillä (Lue http://www.sunpoint.net/~patato/Yst4.html). Loppukesä näyttää miten käy kun Israel ei ole nyt aikeissakaan ryhtyä minkäänlaiseen tulitaukoon Hamasin kanssa. Uutiskirjeiden osiot suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, July 7, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2622
I. Lähi-itä vapisee suursodan partaalla.

Israelin tankit ja jalkaväki ovat jo valmiina Gazan rajalla!

Ongelmat alkoivat kolmen juutalaisteinin murhasta josta syytetään Hamas'ia.


”JERUSALEM (JTA) – Kolme kidnapattua teiniä, jotka löydettiin murhattuina läheltä Hebronia, tullaan hautaamaan vierekkäin … Israelin puolustusministeri Moshe Yaalon vannoi tiistaiaamuna vangitsevansa sieppaajat. 'Me näemme Hamas'in vastuullisena kidnappauksesta ja murhasta, ja me tiedämme, miten ratkaista pisteet siinä', Yaalon sanoi lausunnossa. 'Tulemme jatkamaan teinien murhaajien takaa-ajamista ja emme lepää tai ole paikallaan kunnes luomme kätemme heidän päälleen. Ja niin siinä tulee käymään'.”

Maailmanjohtajat reagoivat tyrmistyneenä ja epäuskolla siihen että kolme juutalaisteiniä voitaisiin kaapata kirkkaassa päivänvalossa ja murhata lähes välittömästi.


”WASHINGTON – Presidentti Barack Obama tuomitsee sen mitä hän kutsuu järjettömäksi terroriteoksi viattomia nuoria vastaan Lähi-idässä ja tarjoaa Yhdysvaltain apua löytämään ne, jotka tappoivat kolme teini-ikäistä nuorta. Obama ulottaa surunvalittelunsa teinipoikien, jotka Israelin armeija löysi maanantaina, perheille, kaksi viikkoa sen jälkeen kun heidät väitetysti siepattiin Hamas-militanttien toimesta.”

Mutta sitten, epävakaa tilanne muuttui jopa pahemmaksi. Palestiinalainen teini löydettiin julmasti murhattuna.

Palestiinalaiset syyttivät heti juutalaisia, ja reagoivat väkivaltaisesti. [Tämä vaikuttaa aivan Illuminatin lavastamalta tapahtumaketjulta, jonka avulla suursota saataisiin syttymään alueella. Vrt. Sarajevon laukauksiin 1. maailmansodan edellä tasan 100 vuotta sitten. Nyt Itävalta-Unkaria vastaa Israel ja Suur-Serbiaa vastaa Hamas+Palestiina. Suom. huom.]

UUTISKATSAUS: “Yhteenotot leviävät palestiinalaispojan hautajaisten jälkeen”, Yahoo News, 5. heinäkuuta 2014

”Yhteenotot Israelin poliisin ja palestiinalaisten mielenosoittajien välillä levisivät Jerusalemista arabikaupunkeihin Pohjois-Israelissa lauantaina seuraten arabiteinin, jonka palestiinalaiset sanovat tapetun kostoksi israelilaisten ääriainesten toimesta, hautajaisia.”

Vaikka maailma voisi tuskin kestää tätä uusinta huonoa uutista, Israelin poliisi pidätti israelilaiset epäillyt, syyttäen heitä tämän murhan tekemisestä.


”Israelilaiset epäillyt suorittavat uuden kidnappauksen, 16-vuotiaan Mohammad Abu Khdeir'in murhan; poliisi uskoo että murha oli kosto kolmen israelilaisen teinin sieppauksesta ja murhasta Länsirannalla. Kolme kuudesta israelilaisesta epäillystä koskien 16-vuotiaan palestiinalaisen Mohammed Abu Khdeir'in murhaa on tunnustanut rikoksen, poliisi sanoi maanantaina.”

Olin heti vaikuttunut nopeudesta jolla Israelin poliisi tutki tätä murhaa ja pidätti kuusi epäiltyä. Meillä ei ole mitään todisteita siitä että Palestiinan Auktoriteetti on edes tekemässä tutkimusta kolmesta murhatusta juutalaisteinistä, ja meillä ei ole realistisia odotuksia, että kukaan tekijöistä on edes lähellä tulla pidätetyksi. Useimmat palestiinalaiset eivät pidä näiden kolmen teinin murhaa edes rikoksena!

Samaan aikaan, Hamas'in terroristit ampuvat ohjuksia eteläiseen Israeliin, yllyttäen Israelia ilmaiskuihin.

UUTISKATSAUS: “Yön kolmas ilmaisku osuu viiteen Gazan kohteeseen”, Israel National News, 7/7/2014

”Kolmannen kerran yhdessä yössä, israelilainen lentokone iski terrorikohteisiin Gazassa pian klo 04:00 jälkeen maanantaiaamuna. Israelin puolustusvoimien (IDF) tiedottaja vahvisti ilmaiskut, sanoen että ne kohdistettiin viiteen kätkettyyn raketinheittimeen Pohjois-Gazassa … Ilmaiskut ovat Israelin vastaus lakkaamattomaan rakettituleen Gazasta. Yhteensä 110 rakettia on iskeytynyt Israeliin viimeisten viiden päivän aikana, ja lisäksi 40 rakettia on ammuttu Gazasta sunnuntaina. Ainakin kaksi rakettia räjähti Sderot'issa sunnuntaiyönä.”

Hamas on järkähtämättömästi rohkea kun he reagoivat Israelin vastaiskuihin, saaden aikaan epätavallisen voimakkaan Israelin toiminnan. IDF alkoi äkillisesti koota tankkeja ja joukkoja Gazan rajalle.

UUTISKATSAUS: Eskaloituminen? IDF'n panssareita, jalkaväkeä kerääntyy lähelle Gazaa”, Israel National News, 7/7/2014

”Kuvat: Flash 90, hyväksytty IDF'n julkaisemana, osoittavat tankkien, panssaroitujen kuljetusajoneuvojen (APCs) sekä maajoukkojen, jotka on tunnistettu Beduiini-yksiköksi, kokoontumisen Gazan laitamille. Tämä voi olla viime hetken varoitus Hamas'ille että jos se ei välittömästi lopeta ampumista Israeliin, IDF aikoo kasata suurempia joukkoja ja käyttää niitä Gazaa vastaan maahyökkäyksessä.”

Useat Israelin johtajat ovat viime aikoina uhanneet tuhota Hamas'in Gazassa kertaheitolla. Me voimme olla näkemässä tuon toiminnan sen alkuvaiheissa. Maahyökkäys nostaisi jännitteitä ylöspäin uskomattomalla tavalla. Mutta, Israel ehkä uskoo että sen viholliset ovat tällä hetkellä kykenemättömiä panemaan toimeen tehokasta sotilaallista vastausta.

Silti jatkuvasti epävakaassa Lähi-idässä, ei ole koskaan viisasta aloittaa tahallaan tulitaistelua!


Cutting Edgen viikkokirje 9.7.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
I. Israel lanseeraa vahvaa maahyökkäystä Gazaan.

Vastoin kaikkia numeerisia todennäköisyyksiä, Israel TULEE selviämään.


”Hamas ilmeisesti odotti rajoitettua vastausta viimeaikaisiin raketti-iskuihin Israelin kaupunkeihin; järjestö on huolissaan että IDF'n operaatio voisi päättää Hamas'in hallinnan Gazan kaistaleella. Huolimatta Hamas'in tiedottajan rajuista lausunnoista kuluneiden 48 tunnin aikana, tiistaiyönä oli selvää, että islamistinen liike oli etsimässä keinoja irrottaa itsensä nykyisestä eskaloitumisesta.”

Nykyisessä tilassaan, Hamas ei selvästikään ole valmis Israelin sotilaalliseen hyökkäykseen. Mutta, Hamas'in johtajat eivät pysty hillitsemään tarpeeksi heidän vihaansa juutalaisvaltiota kohtaan jotta he lopettaisivat raketti-iskut Israeliin. Nyt, heidän johtajansa työskentelevät maan alla, peläten henkensä edestä, ja heidän rajoitettu sotilaallinen infrastruktuurinsa on ankaran hyökkäyksen kohteena.

Israel valmistautui diplomaattisesti tätä hyökkäystä varten useiden viime viikkojen aikana. Sen tärkeimmät toimet pyörivät kolmen juutalaisen teinipojan sieppauksen ja murhan ympärillä, jotka kuulemma suoritettiin Hamas'in terroristien toimesta.

1) Israel käynnisti täysimittaisen sotilaallisen etsinnän, kaiken aikaa mielistellen maailmaa. Mutta, Hamas oli vahingoniloinen näistä mielettömistä murhista, näyttäen todellisen luonteensa.

2) Kun palestiinalainen teini löydettiin murhattuna muutaman tunnin sisällä siitä kun juutalaisteinit löydettiin, Israel viipymättä käynnisti tutkinnan ja pidätti kuusi “oikean äärilaidan” juutalaismiestä. Siten, Israel pystyi pitämään hallussaan korkeaa moraalia tässä hirvittävässä tarinassa.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2435
Heti kun Israelilla oli korkean moraalin perusta luotuna Hamas'ia vastaan, sen kehutut asevoimat iskivät terroristikohteisiin ilmaiskuilla. Ja, se kutsui palvelukseen 40,000 reserviläistä, jotka aloittivat kokoontumisen Gazan rajalla.

UUTISKATSAUS: “Israel valmistautuu mahdolliseen maaoperaatioon Gazassa”, CNN News, 9. heinäkuuta 2014

”Kun raketteja ja ohjuksia lentää edestakaisin Gazan ja Israelin välillä, Israelin armeija … on valmistautumassa maahyökkäystä varten. Israelin puolustusvoimat (IDF) sanoi, että se tähtäsi noin 160:een 'terroripaikkaan' Gazassa keskiviikon varhaisina tunteina, suoritettuaan 150 ilmaiskua päivää aiemmin. Militantit ampuivat enemmän kuin 130 rakettia Israelin siviilejä vastaan, Israel kertoi.”

Koska Israelia komentaa nyt konservatiivinen pääministeri (Netanyahu) eikä liberaali sellainen, kuten PM Olmert, odotan todellista sotilaallista hyökkäystä enkä vain pelkkää näytöstä. Israel tajuaa että sen täytyy iskeä nyt kun se voi tuhota militantin Hamas'in, eikä odottaa kunnes Hamas on eliminoinut hieman maltillisemman Fatah'in, joka hallitsee Länsirantaa.

Meidän täytyy katsoa tätä tilannetta tarkasti, koska suuri sotilaallinen operaatio, kuten tämä, voisi riistäytyä käsistä hetken varoitusajalla, nielaisten mukaansa kaikki muut arabivaltiot alueella. Siina vaiheessa, Israel kohtaisi huomattavasti enemmän sotilaita kuin se on koskaan aiemmin kohdannut, ja tällä kertaa, sen vastustajat tulevat käyttämään hyväksi yli 100,000 rakettia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com