Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 31. heinäkuuta 2014

Saksan sokkisiirto Venäjälle tietää tuomiota Obamalle

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean toistaiseksi kolmanneksi tuorein uutisraportti jossa kerrotaan Venäjän ulkoasiainministeriön raporttiin nojaten Saksan yllättävästä siirrosta Venäjälle. Tämä siirto on ajamassa Saksaa pois USA:n johtamasta maailmanjärjestyksestä, jota Yhdysvaltain dollari dominoi. Saksa on suuttunut Yhdysvalloille viimeaikaista paljastuksista johtuen ja on tietoinen tulevasta globaalista kehityksestä joka johtaa Yhdysvaltojen romahdukseen. Raportin suomensi: Olli R.

PS. Kieliikö tämä uutinen jotain Saksan ja Venäjän tulevasta yhteistyöstä USA:n romahduksen jälkeen?

Putin ja Hitlerin tytär samassa VIP-katsomossa futiksen MM-loppuottelussa..Vladimirilla oli hauskaa kun Saksa voitti..

http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-1288713924957.html

--------------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


July 23, 2014

Saksan sokkisiirto Venäjälle tietää tuomiota Obamalle

By: Sorcha Faal, ja kuten raportoitiin hänen läntisille tilaajilleen
 

 

Järkyttävä uusi ulkoasiainministeriön (MoFA) laatima raportti kiertää Kremlissä tänä päivänä todeten, että Saksan liittovaltion ulkoministeriö (FFO) otti yhteyttä Moskovaan tällä viikolla pyytäen nopeutettua jäsenyyskurssia heidän liittymiselleen BRICS-talousyhteisöön kun he aikovat jättää Euroopan Unionin (EU), siirto, josta venäläiset asiantuntijat sanovat, että se ”tietäisi tuomiota” Obaman hallinnon ”imperiumiunelmalle”.

BRICS on lyhenne viiden suuren kehittyvän kansantalouden yhdistykselle: Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina sekä Etelä-Afrikka, ja vuodesta 2013 lukien, viisi BRICS-maata edustavat lähes 3 miljardia ihmistä, joiden yhteenlaskettu nimellinen bruttokansantuote (BKT) on 16.039 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja yhdistetty valuuttavaranto suunnilleen 4 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Vuodesta 2014, BRICS-kansakuntien osuus oli 18 prosenttia maailmantaloudesta.

Vastapuolella BRICS-maita on globaali rahoitusjärjestelmä joka on Lännen järjestämä ja USA:n hallitsema, joka pakottaa kansakunnat harjoittamaan kansainvälistä liiketoimintaansa epävakaassa Yhdysvaltain dollarissa, saaden heidän taloutensa keinumaan edestakaisin politiikan tuulien mukaan jota muotoillaan Washington D.C:ssä, ja New York City'ssä.

Länsi on luovuttanut vaikutusvaltansa instituutioille kuten Maailmanpankille ja Kansainväliselle valuuttarahastolle (IMF) vain vastahakoisesti, ja BRICS'iä ajatellen, tämänpäivän rahoitusjärjestelmä on vailla kosketusta muuttuviin olosuhteisiin, ja tukee huonosti maailman ylöspäin meneviä taloustitaaneja.

Tämän raportin mukaan, Saksa tuli ”huolestuneeksi” tällä viikolla sen jälkeen kun Obaman hallinto käski EU'ta ”sivuuttamaan ja olemaan kommentoimatta” todistusaineistoa, jota Venäjä tarjosi koskien Malaysian Airlines 17 -lentoa joka ammuttiin alas Ukrainan yllä viime viikolla, ja jossa osoitettiin että se oli ”tarkoituksellista toimintaa” Kiovan virkamiesten tilaamana johon CIA oli osallisena.

Saksan tiedustelulähteet, tämä raportti jatkaa, vahvistaa heidän yhdysvaltalaisen kollegansa arvion että Venäjällä ei ollut osallisuutta tämän lentokoneen alasampumiseen ja edelleen vahvistaa että Obaman hallinnon tapa käyttää YouTube-videoita ja twiittejä Venäjän syyttämiseksi on ”kuin halvan neulepaidan purkamista” kasvavan oivalluksen alla että arveluttavan sosiaalisen median lähdeaineisto on pohjimmiltaan kaikki mitä Yhdysvalloilla on näyttää.

Kaikkein langettavinta Obaman hallinnon syytösten suhteen Venäjää vastaan liittyen MH-17'n alasampumiseen, tämä raportti toteaa, olivat Saksan tiedustelupalvelun vahvistukset siitä että nämä samat YouTube-videot ja twiitit, pyrkien todistamaan Venäjän osallisuuden, ovat osoittautuneet ”manipuloiduiksi” ja, sen sijaan, osoittavat Ukrainan asevoimien olleen syyllisiä.

Tärkeää huomata, MoFA-asiantuntijat sanovat tässä raportissa, on se, että Saksa, tietäen tulevan välienselvittelyn Obaman hallinnon ja Venäjän välillä, oli salaa suunnitellut liittyvänsä BRICS-maiden talousblokkiin vuonna 2011, kun sen Bundesbank (Saksan keskuspankki) vaati täydellistä kotiuttamista Saksan koko 141 miljardin Yhdysvaltain dollarin arvoiselle kultavarannolle USA:n keskuspankista, jonne ne on talletettu.

24. päivänä kesäkuuta 2014, tämä raportti jatkaa, Saksa oli pakotettu luopumaan suunnitelmastaan kotiuttaa sen kultaansa Yhdysvalloista sen jälkeen kun Obaman hallinto oli kertonut sille että Saksa saisi kultansa takaisin seitsemässä vuodessa, josta käy selvästi ilmi, että Yhdysvaltojen keskeinen pankkikartelli teki jotain ilkeää metallin suhteen jonka se oli uskonut turvaan.

Vastatoimessaan Obaman hallinnon siirtoon, kuitenkin, tämä raportti toteaa, Saksa pidättäytyi muuttamasta euroiksi yli 13 miljardin Yhdysvaltain dollarin arvosta sen entistä valuuttaansa, Saksan markkaa, ja vuodesta 2011 lähtien heidän painokoneensa ovat paiskineet ylitöitä painamalla lisää rahaa.

 

Saksan siirtyessä BRICS'iin päin, pois Obaman hallinnosta, vielä hälyyttävämpää, tämä raportti varoittaa, on amerikkalaisten suunniteltu hyökkäys Bundesbank'ia vastaan, joka muistuttaa heidän iskua Ranskan suurimpaan pankkiin BNP Paribas'iin, jota rangaistiin 9 miljardin Yhdysvaltain dollarin oikeudellisella maksulla sen jälkeen kun Ranska kieltäytyi peruuttamasta Mistral -sota-alusten kuljetuksen Venäjälle, ja joka pikaisesti johti Banque de France'n (Ranskan kansallispankki) johtajaa Christian Noyer'ia varoittamaan että ”Yhdysvaltain dollarin päivät reservivaluuttana ovat luetut”.

Samaa mieltä Noyer'in kanssa, tämä raportti toteaa, on Brasilian presidentti Dilma Rousseff, joka ilmoitti viime viikolla seitsemännen BRICS-maiden huippukokouksen alussa, että viisi suurta kehittyvää taloutta ”ovat liikkumassa kohti uutta globaalia arkkitehtuuria”; elinkeinorakenne, jota Saksa kipeästi tarvitsee kun Obaman hallinnon Venäjä-sanktioiden ”bumerangivaikutus” alkaa tuhota Saksan taloutta.

Yhtä tärkeänä asiana Saksan siirron takana liittyä BRICS'iin, tämä raportti toteaa, oli Obaman hallinnon CIA-vakoiluverkko jonka paljastettiin vakoilevan Saksan huippuvirkamiehiä ja joka sai Saksan määräämään CIA-aseman päällikön Berliinissä lähtemään heidän maastaan.

Joten Saksa on tullut niin huolestuneeksi Obaman hallinnon vakoilusta heitä vastaan, Venäjän tiedustelupalvelun asiantuntijat toteavat tässä raportissa, että heidän [Saksan] ylimmät hallinnon viranomaiset ovat nyt pakotettuja säilömään heidän älypuhelimensa ja tablettitietokoneensa kun arkaluonteisia keskusteluja tapahtuu, ja kirjoituskoneiden myynti on nyt nousussa Saksassa myöskin kun CIA/NSA-pelot pakottavat jopa tavallisimmat ihmiset pitämään salaisuutensa turvassa.

Mitä tulee amerikkalaisiin itseensä olemalla tietoisia katastrofaalisen vaarallisesta Lännen ja Idän taistelusta jota käydään parhaillaan maailmantalouden herruudesta, ja jokaisen päivän kuljettaessa avoimeen konfliktiin, tämä raportti ei lausu mitään.

Kuitenkin, äskettäisessä mielipidekyselyssä, jonka suoritti Politico, saatiin selville että useimmat amerikkalaiset eivät kiinnitä vähääkään huomiota sotapropagandaan jota Washington suoltaa ulos...tahallista tietämättömyyttä josta he varmasti maksavat paljon ennemmin kuin myöhemmin.

July 23, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com