Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

9/11 oli ydinasehyökkäys – paikalla olleiden pelastustyöntekijöiden syöpätapauksia tullut ilmi runsaasti

BBC-uutispalvelu raportoi viime perjantaina (26.9.2014) että kolme 9/11-iskujen aikaan toiminutta palomiestä kuoli samana päivänä (22.9.2014) tuntien sisällä toisistaan syöpään alle 60-vuotiaina. Tämä herätti CE:n David Bayn uutisoimaan asiasta myös omalla päivittäisiä uutisia -sivullaan. David linkitti myös aikaisempaan tämän vuoden uutishälytyskirjeeseensä, jossa kerrotaan totuus 9/11-iskujen toteutuksesta, joka oli lopulta ydinhyökkäys, kuten Illuminatin vuoden 1995 pelikorteissa kuvataan. Suomensin syöpätapauksiin liittyvät uutisjutut sekä tämän huhtikuisen Cutting Edgen uutishälytyskirjeen ensimmäisen osion, jossa paljastetaan 9/11-uhrien sairauden alkuperä. Silloisten pelastustyöntekijöiden ja muiden newyorkilaisten kuolemantapauksista, johtuen ydinsäteilystä, on vuosien saatossa vaiettu Yhdysvaltain hallinnon toimesta.

------------------------------------

26 September 2014 Last updated at 14:33 GM


Syöpä tappaa kolme 9/11 palomiestä samana päivänä


Vasemmalta: Luutnantti Howard Bischoff ja palomiehet Daniel Heglund sekä Robert Leaver


Kolme palomiestä jotka olivat päivystystehtävissä Ground Zero'lla 9/11-iskujen aikana on kuollut samana päivänä syöpään, paloviranomaiset ovat sanoneet.

Luutnantti Howard Bischoff, 58, ja palomiehet Robert Leaver, 56, sekä Daniel Heglund, 58, kuolivat tuntien sisällä toisistaan maanantaina.

Tuhansilla ihmisillä, jotka auttoivat 9/11 pelastustöissä on diagnosoitu sairaus, kuten syöpä.

Mutta lääkärit sanovat, että on epäselvää, voidaanko sairautta kytkeä iskuihin.

Palokomissaari Daniel Nigro kuvaili kolmen miehen kuolemia ”tuskallisena muistutuksena siitä että 13 vuotta myöhemmin me edelleen maksamme hirvittävää hintaa osaston sankarillisista ponnisteluista”.

Tuona päivänä, kun pelastustyöntekijät saapuivat, ilma oli myrkyllistä ja pysyi myrkyllisenä monta kuukautta jälkeenpäin”, sanoi Virkapukuisten paloviranomaisten yhdistyksen presidentti, James Lemonda.

Noin 1,000 kuolemantapausta on yhdistetty sairauksiin jotka myrkyllinen pöly on aiheuttanut, jota pääsi ilmaan Ground Zero'n raunioilla.



Kuukauden kuluttua siitä kun tornit romahtivat paikka oli yhä sakeana savusta
 


Pelastustyöntekijät toimivat ilman kasvonaamareita tuntien ajan


Monet niistä, jotka olivat paikan päällä, ovat kärsineet hengityselinten sairauksista, ja sadat pelastustyöntekijät ovat lisäksi sairastuneet syöpään.

Mutta huolimatta näistä luvuista, mitään selvää yhteyttä iskujen ja syövän välille ei ole tehty.

Lääketieteelliset tutkimukset eivät ole kertoneet todisteita huomattavasta noususta syöpämäärissä jotka liitetään 9/11-iskuihin, vaikka hallinnon raportit ovat antaneet ymmärtää, että työntekijät altistettiin joukolle kemikaaleja jotka voisivat aiheuttaa syöpää.

New Yorkin palokunta on sanonut, että 343 palomiehen lisäksi, jotka kuolivat päivänä jolloin iskut tapahtuivat, 89 palomiestä on kuollut sairauteen.


Yhdysvaltain Kongressi on varannut 2.7 miljardia dollaria (1.7 miljardia puntaa) kompensoidakseen niille, joilla on sairauksia, jotka saattavat liittyä iskuihin.

Mutta lain, jolla tarjotaan lääketieteellistä hoitoa ja kompensaatiota 9/11-uhreille, on määrä vanhentua kahdessa vuodessa, ja Kongressin täytyy vielä äänestää pidentääkseen sen voimassaoloaikaa.

Pyydän Washingtonin johtajia olemaan yhtä urhoollisia kuin ihmiset, jotka vastasivat hätäkutsuun tuona päivänä”, sanoi Mr Lemonda.

Tämä ei ole vain palomiehiä koskeva kysymys. Tämä on amerikkalainen ongelma.”






9/11 syöpäuhrien rahoitus mittavaa


Yhdysvaltain liittovaltion hallitus on lisännyt noin 50 syöpätyyppiä luetteloon sairauksista jotka mainitaan 9/11 terveydenhuollon hoito-ohjelmassa.

Päätös oikeuttaa ilmaisen hoidon 70,000:lle iskuista selviytyneelle hätätila-pelastustyöntekijälle ja muille eloonjääneille.

John Feal on FealGood-säätiön, joka perustettiin iskujen jälkeen, perustaja ja puheenjohtaja.

Hän toivotti kehityksen tervetulleeksi sanoen että se voisi helpottaa monien ihmisten kärsimystä ja vaikeuksia.

Read More



News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, April 24, 2014


http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
I. Vuoden 1995 Illuminati-korttipeli – kuvattu vasemmalla – oli aivan oikeassa!

9/11-hyökkäys oli ydinhyökkäys loppujen lopuksi.

UUTISKATSAUS: “ 'Ydinasesyöpä' peräisin 9/11-iskuista paljastettu”, Press TV, 21. huhtikuuta 2014

”Yksi suurimmista lääketieteen salailuista historiassa paljastettiin tällä viikolla kun Wall Streetin välittäjät, jotka kärsivät syövästä 9/11-iskujen jälkeen, pääsivät uutisiin. Kertoessaan heidän tarinaansa, New York Post paljasti että 70,000 newyorkilaista oli hakenut 9/11-uhreille tarkoitettua korvausta, eniten syöpätapauksiin, jotka voidaan ainoastaan laittaa suoran säteilyaltistuksen syyksi johtuen ionisoivasta säteilystä joka on peräisin ydinaseista … 70,000 uhria edustaa suurinta syöpäryhmää historiassa, mikä on enemmän uhreja kuin oli eloonjääneitä sekä Hiroshimassa että Nagasakissa yhteensä, ainoa toinen samankaltainen “piikki” multippelin myelooman tapauksissa.”

Kaksoistorneja vastaan tehtyjen 9/11-iskujen jälkimainingeissa, muistamme hyvin, että palomiehet ja pelastustyöntekijät eivät voineet työskennellä romahtaneiden tornien pohjakerroksissa koska koko kivijalka oli liian kuuma! Jotain hohti hyvin kuumana hyvin pitkän ajan.

Koska Illuminatin korttipeli kuvasi kaksoistornihyökkäyksen ydinasetapahtumana, me totesimme uskomuksemme, että näiden kahden massiivisen tornin ohjattu purkaminen suoraan alaspäin kivijaloilleen ei olisi voinut tapahtua ilman pientä minikokoista ydinaselaitetta joka sijaitsi kellarikerroksessa.

Tietenkin, virallinen media pilkkasi näitä raportteja, ja useimmat amerikkalaiset eivät halunneet uskoa totuutta. Mutta nyt, meillä on 'suurin syöpäryhmä historiassa' niiden ihmisten keskuudessa jotka altistuivat säteilylle ja myrkylliselle ilmalle 9/11-iskujen aikana ja niiden jälkeen. Tämä syöpäryhmä on jopa suurempi kuin se, joka luotiin Amerikan atomipommihyökkäyksillä “yhdistettynä” Hiroshimaa ja Nagasakia vastaan!

Kuinka perusteellisesti massamedia on katkaissut sähköt tältä räjähtävältä aiheelta? Valmistaudu järkyttymään.

”70,000 uhrista, yli 90% sanoo että he olivat altistuneena yhden neliömailin alueella. Silti peittely on ollut niin perusteellista, että vain yhdestä kuolemasta on 'virallisesti raportoitu' ja vain pienelle joukolle uhreja on maksettu korvausta johtuen 'järjestelmän' ronskiudesta kieltämiseen, disinformaatioon ja korruptioon.”

Miten massamedia voi olla niin kontrolloitu? Illuminati kerskaili 200 vuotta sitten kun “Siionin Viisaiden Pöytäkirjoissa” kanavoitiin että he kontrolloivat maailman lehdistöä silloin. Kuuntele:

”Meidän täytyy pakottaa hallitukset … ryhtymään toimiin ohjauksessa joka on suotuisa meidän laajasti siittämämme suunnitelman toimesta … sen avulla mitä me kuvaamme julkisena mielipiteenä, salaisesti meidän johdattelemana tuon niin sanotun 'Suuren vallan' keinoin – Lehdistön, joka muutamin poikkeuksin, on jo kokonaan käsissämme.” ["Protocol of the Learned Elders of Zion, Protocol" #7; written early 1800's]

”9/11-iskujen jälkeen, kymmenille tuhansille amerikkalaisille kehittyi syöpä. Monet kuolivat, mutta kukaan ei tule koskaan tietämään kuinka monta. Kyseinen määrä on jostain syystä 'salaiseksi luokiteltu'. Vuoteen 2006 mennessä, the Village Voice oli alkanut kirjoittaa syöpäepidemiasta ja Tri. Larry Norton New Yorkin syöpäsairaalasta (Memorial Sloan Kettering Cancer Center) mainitsi, että jokin pölyssä on saattanut aiheuttaa syövän puhkeamisen. Norton vaati että yksityiskohtaista tutkimusta rahoitetaan, mutta mitään tutkimusta ei seurannut.”

”Syöpä on multippeli myelooma … On olemassa yksi tunnettu suora syy tähän tautiin, altistus ydinräjähdykselle. Multippeli myelooma tunnetaan myös 'Hiroshiman tautina' … Tutkimukset sekä Los Alamos'in että Livermore'n laboratorioissa osoittavat … Ei ole olemassa muita vakiintuneita tekijöitä, ei mitään 'myrkyllistä keittoa', joka voi aiheuttaa tätä tautia.”

”Samankaltainen tilanne vallitsee New Yorkissa … kymmenille tuhansille on kehittynyt tilastollisesti mahdottomia sairauksia kun suurta enemmistöä on diagnosoitu väärin vuosien ajan.”

Vihdoinkin me tiedämme totuuden; aivan kuten “Terrorist Nuke” -kortti Illuminatin korttipelissä osoittaa, tämä hyökkäys toteutettiin Illuminatin toimesta jonka tarkoituksena on lopulta aiheuttaa tämän nykyisen Maailman Järjestyksen romahdus jotta Uusi Maailman Järjestys voidaan perustaa. Globaali Eliitti saavutti paljon näillä 9/11-iskuilla:

1) Patriot Act I ja II -lakien hyväksyminen, joka riistää meiltä kaikilta perustuslailliset oikeutemme paperilla.

2) Valtavien valtion virastojen luominen, kuten Kotimaan turvallisuusvirasto (Homeland Security), jotta meitä voidaan suojella enemmiltä “terrori-iskuilta”.

3) Presidentti George W. Bush käytti hyväksi 9/11-iskuja käynnistääkseen Afganistanin ja Irakin invaasiot. Nämä kaksi invaasiota olivat avaava yhteislaukaus “Pentagonin Uuden Kartan” strategialle “ei-integroituneen aukon alueella”. Tämän strategian, joka kehitettiin ennen 11.9.2001 päivämäärää, tarkoitus on tyhjentää alue tien tukkeena olevista diktaattoreista jotta supervaltiot #7 ja #8 voidaan luoda!

Profetia on täyttymässä tässä kohden, mutta massiivisia menetyksiä oman kansamme keskellä on pidetty yllä!

2 kommenttia:

  1. Tässä tuore kova uutinen aiheeseen liittyen.

    http://beforeitsnews.com/9-11-and-ground-zero/2014/09/911-truth-goes-nuclear-massive-download-in-progress-2441056.html

    Suomennosta kuvan alta:

    "Valtavia luolia johtuen ”sulaneesta graniitista (melted granite)” löydettiin kaksoistornien perustusten alapuolelta. Saatiinko nämä aikaan lämpö-ydinräjähdyksillä joiden tarkoitus oli tuhota teräsvahvisteinen, valetusta betonista oleva WTC 1&2 -rakennusten putkimainen sisusrakenne (kantava keskirunko)?"

    The evidence is now clear and indisputable that the false flag operation carried out on September 11, 2001 was a multi-nation conspiracy. The USA, Israel, Saudi Arabia and UK have each been proven to be directly involved with the execution and coverup of this crime against humanity.

    Ja tietenkin seuraavaa sivustoa on hyvä tutkia.

    http://www.11syyskuu.net/

    Varsinkin:

    http://www.11syyskuu.net/sortuminen.htm

    "Mitä tarkoittaa rakennuksen hallittu purkaminen räjähteillä? (controlled demolition)

    Usein edullisin tapa purkaa suurikokoinen rakennus on sortaa se itsensä sisään, niin että purkujäte voidaan sitten kuljettaa pois. Tämä tapahtuu panostamalla kantavat rakenteet räjähteillä, joiden tehtävänä on ainoastaan leikata kyseiset rakenteet (esim pilarit) poikki. Hallittu lopputulos edellyttää suuressa rakennuksessa jopa tuhansien erillisten ja vaiheistetusti laukaistavien panosten käyttöä."

    "Kuvassa WTC-2 sortuu, kallistunut hattu on jo pulverisoitunut (kallistuma oli suoraan poispäin kamerasta). Rakennuksen tyvellä näkyy pölypilvi, joka saattaisi viitata perustuksissa tapahtuneeseen räjähdykseen. (huipulta ei ole vielä pudonnut mitään maahan asti)"

    VastaaPoista
  2. Niin ja asiaan perehtymättömälle vielä tiedoksi että tämä hallittu purkaminen siis edellytti kuukausien piilossa tapahtuvaa panostustyötä ennen "iskuja"
    Panokset piti laittaa alhaalta ylös asti. Panostus pystysuorassa muutaman metrin välein että saadaan rakennus tippuamaan nätisti jaloilleen ja purkukasasta palkit nätisti rekkaan.
    Rakennuksen purun näkökulmasta kaikki tapahtuikin kovin hallitusti ja nätisti...

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com