Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. syyskuuta 2014

Amerikka on nyt Sodoma! – Vanhempien suorittama lapsen kurittaminen Amerikassa on nykyään pahoinpitelyä!

Amerikka on rappion tiellä nykyään ja odottaa vain jumalallista tuomiotaan. Tämän voi todeta seuraavasta toiseksi tuoreimmasta Cutting Edgen viikkokirjeestä, josta suomensin kaksi viimeisintä osiota. Näistä ensimmäisessä David Bay kertoo tapauksesta jossa isää syytetään lapsensa pahoinpitelystä kun hän vain kuritti lastaan piiskalla. Lapsen ruumiillinen kurittaminen on raamatullisesti hyväksyttävää, mutta nyky-yhteiskunnassa kaikki perinteiset perhearvot halutaan viskata romukoppaan Uuden Maailman Järjestyksen tieltä. Viimeisessä osiossa puolestaan kerrotaan toisesta aikamme vääristymästä Amerikassa, kun homoseksuaalisuutta aletaan edistää julkisissa kouluissa lainsäädännön kautta (kiusaamislait). Viattomat lapset joutuvat jo nyt alttiiksi homoseksuaaliselle propagandalle joissakin Amerikan osavaltioissa. Tilanne muistuttaa pahaenteisesti muinaisen Sodoman tilannetta, kaupunki, jonka Jumala tuhosi tulella ja tulikivellä sen harjoittaman räikeän luonnonvastaisen seksuaalisuuden vuoksi. Sodomian yleinen hyväksyntä yhteiskunnassa on yksi Jeesuksen paluun merkeistä. On siirrytty antikristilliseen laittomuuden aikaan. Tule pian Herra Jeesus!

-----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 17.9.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


UPDATED / NEW STORY

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2624
V. Onko Adrian Peterson'in lapsen pahoinpitelytapaus muuttumassa massamediakampanjaksi hyökkäämään vanhempien suorittamaa kuritusta vastaan?

Muista, Peterson'ia ei ole vielä tuomittu mistään rikoksesta, joten hän on ”syytön kunnes toisin todistetaan”.

UUTISKATSAUS: Adrian Peterson: Onko kaikki kurittaminen lapsen pahoinpitelyä?”, By Nancy French, National Review, 17.9.2014

”... Minnesota Vikings'in keskushyökkääjä Adrian Peterson … pidätettiin äskettäin varomattomasta tai välinpitämättömästä vamman tuottamisesta lapselle. Hänen rikoksensa? Hän hakkasi poikaansa vitsalla, aiheuttaen juomuja ja viiltoja, joista lääkäri kertoi. Kysymys on tietenkin noussut suuremmaksi, kulttuuriseksi kysymykseksi: Onko selkäsaunan antaminen laillinen kurinpitomenetelmä?”

Antikristilliset elementit kaikkialla Amerikassa eivät ole tuhlanneet tilaisuutta mustamaalatakseen Raamatun opetuksia ja ilmettä. Vuonna 1963, Korkein oikeus heitti Raamatun ulos julkisista kouluista, se laillisti abortin tätä vaadittaessa vuonna 1973, ja se on kääntänyt raamatulliset perhearvot päälaelleen erilaisilla päätöksillä, joista tärkein on samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistaminen.

Siksi meidän ei pitäisi olla liian yllättyneitä kuullessamme että Raamatun periaate ruumiillisesta rangaistuksesta on tulossa hyökkäyksen alle massamedian taholta. Kristittyjä tullaan jälleen demonisoimaan ”lasten pahoinpitelijöinä” olemisesta samalla kun TV:n puhuvat päät vaativat että kaikkinainen lasten kuritus on kiellettävä ja kriminalisoitava.

”Kun juttelin Bostonissa olevan äidin kanssa, hän oli tyrmistynyt siitä, että oli jokin keskustelu asian ympärillä. 'Tämä on selvä pahoinpitelystä johtuva viiltelytapaus', hän sanoi minulle. Etelässä, missä piiskaus on yleisempää, vanhemmat olivat vastahakoisempia joko tuomitsemaan Peterson'ia tai vähättelemään hänen tekojaan.”

Julkisen koulun virkailijoita on jo useiden vuosikymmenten ajan kielletty fyysisesti rankaisemasta koululapsia, joten tänään, koulut ovat aseistettuja leirejä ja vartijoiden täytyy partioida niitä! Opettajat pelkäävät oppilaitaan, samalla kun oppilaat eivät pelkää ketään tai mitään. Heidän sotaisuudellaan ei ole rajoja.

Kuten tämä kirjoittaja jatkaa, tosiasia on, että vasemmisto on erittäinkin asiantuntija kehystämään keskustelun niin että jokainen joka on eri mieltä heidän kanssaan, demonisoidaan ja mustamaalataan.

”... Voisin kertoa teille satoja tapauksia ihmisistä joita piiskattiin lapsena, jotka osoittautuivat varsin jaloiksi. (Minä olen yksi esimerkki, kyllä – piiskanjälkineen yms. kanssa) Mutta tarinat selkäsaunoista, joita annettiin varovaisesti ja rakkaudella, eivät rehellisesti sanottuna ole kovin mielenkiintoisia. Vasemmisto, tietenkin, tuntee taidon venyttää tarinaa, ja heidän kertomuksensa ei tarvitse edes olla totta ollakseen tehokas.”

Tänäpäivänä, Adrian Peterson ja lapsen piiskaaminen ovat maalitaulun keskustassa vasemmiston kehystämänä ja kristilliset periaatteet tässä kysymyksessä ovat suunniteltuja uhreja.

Tervetuloa Uuteen Maailman Järjestykseen!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2532
VI. Kiusaamislakien julkisissa kouluissa on todella tarkoitus edistää homo/lesbo -arvojen hyväksyntää ja vaientaa toisinajattelijat.

Nyt on aika kristittyjen vanhemmille vetää lapsensa ulos julkisista kouluista! Verkossa tapahtuvaa koulunkäyntiä on tarjolla runsaasti.

UUTISKATSAUS: ”Uusi hälytys kun kiusaamislakia ollaan käärimässä auki!”, Child Protection League, 16. syyskuuta 2014

”Vuonna 2012, Yhdysvaltain oikeusministeriö pakotti kiusaamisen vastaisen yleisasetuksen Anoka-Hennepin'in koulupiiriin, josta tuli piirustus Minnesotan vastahyväksytylle osavaltion kiusaamislaille. The A-H -koulupiiri on vain hieman edellä siitä mitä vuoden 2014 kiusaamislaki tuo tullessaan kaikille Minnesotan kouluille. Jokaisen halki osavaltion on oltava varuillaan menettelyistä joita heidän eteensä tulee.”

Yksi oppilaiden vanhemmista totesi ilmeisen: ”Tässä päätöslauselmassa ei ole kyse kunnioituksesta, myötätunnosta, ystävällisyydestä ja suvaitsevaisuudesta. Pikemminkin se pakottaa uskollisuutta räikeään ja vaaralliseen poliittissosiaaliseen agendaan. Se on poikkeama suojella kaikkia opiskelijoita aidolta kiusaamiselta.”

Mitkä ovat säännökset, joista kristittyjen vanhempien pitäisi olla voimallisesti huolissaan?

* ”Kunnioitus ja ylistys erilaisten ihmisten ja perheiden panoksille yhteisössämme, maassamme, ja maailmassamme, muun muassa LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transsexual) -yhteisön panokselle.”

* ”Koulut tunnustavat, vahvistavat, ja arvioivat erityiset LGBT-aktiviteetit käsittäen, mutta rajaamatta, jatkuvan tuen opiskelijoiden johtamiin Gay Straight Alliance -kerhoihin; kouluun liittyvien perheöiden järjestämisen meidän eri väestöryhmille, kuten LGBT-perheille ja LGBT-opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen; sekä julkisten näyttelyjen luominen kunnioittamaan LGBT-historiaa kuukausittain lokakuun alusta 2014 lähtien.”

Kuten näette, julkisista kouluista on nyt tulossa mestareita seksuaaliselle elämäntavalle joka tuomitaan voimakkaasti ja rohkeasti Raamatussa. Koulut eivät vain passiivisesti tue homo/lesbo -elämäntapaa, vaan niiden on tarkoitus järjestää ja valvoa kaikkia näitä kerhoja ja toimintaa, joka tukee tätä poikkeavaa seksuaalista valintaa.
 
* ”... kuka tahansa opiskelija, vanhempi, toimihenkilö tai asianmukaisesti valittu hallituksen jäsen, joka vastustaa LGBT-toimintojen kunnioittamista, myöntämistä ja ylistämistä, vastustaa täten ystävällisyyden ja kunnioituksen opettamista, ja on syyllistynyt uskonnolliseen kiihkoiluun, rikkoen Perustuslakia, ja on, oikein määriteltynä, kiusaaja.”

”Opiskelijat, lapsemme, tulevat olemaan kohteena juuri tämänkaltaiselle ilkeälle syyttämiselle yksinkertaisesti ilmaisemalla tai vain viittaamalla siihen että heillä on omantunnon aiheuttamia vastaväitteitä LGBT-toiminnoille.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=5
Amerikka on nyt Sodoma.

Seminaari Ykkösessä, ”America's Leadership of the New World Order (Amerikan johtajuus Uudessa Maailman Järjestyksessä)”, näytämme mikä tilanne oli Sodoman kaduilla sinä päivänä kun enkelit tulivat Lootin taloon. Miehet ja nuoret pojat ympäröivät Lootin talon, vaatien häntä lähettämään enkelit ulkopuolelle jotta he voisivat harrastaa seksiä heidän kanssaan. Tarkastellaanpa asiaankuuluvaa Raamatun ilmoitusta.

Enkelit olivat astuneet Lootin taloon viipyäkseen yön yli ja olivat juuri nauttineet päivällistä Lootin ja hänen perheensä kanssa:

Ennenkuin he olivat laskeutuneet levolle, piirittivät kaupungin miehet, sodomalaiset, sekä nuoret että vanhat, koko kansa kaikkialta, talon. Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin."” [1. Moos. 19:4-5; KR 33/38]

"... before they lay down, the men of the city of Sodom, both young and old, all the men from every quarter, surrounded the house. And they called to Lot and said, Where are the men who came to you tonight? Bring them out to us, that we may know (be intimate with, have sex with) them." [Genesis 19:4; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

Tästä kohdasta, voimme nähdä, että nuoret pojat ja vanhat miehet ympäröivät Lootin talon odottaen täysin saavansa julkista homoseksiä enkelien kanssa Lootin talossa! Amerikassa vieläpä nykyisin – vaikka meidän Korkein oikeus on laillistanut sodomian – on laitonta millekään parille ryhtyä julkiseen seksinharjoittamiseen, olipa se heteroseksuaalista taikka homoseksuaalista. Meillä on lait julkista seksiä vastaan, mutta Sodomalla ei ilmeisesti ollut, sillä homomiehet, jotka ympäröivät talon, eivät osoittaneet mitään pelkoa pidätyksestä. He olivat häpeämättömän rohkeita.

Tämä todellisuus kertoo meille toisen tekijän myös: koska jokaisen kulttuurin lait maan päällä määritellään koulutuksellisen ja uskonnollisen järjestelmän avulla (Sociology 101, College), Sodoman koulujen ja sen uskonnollisten instituutioiden on täytynyt opettaa, että homoseksuaalisuus oli aivan yhtä oikeutettua kuin oli heteroseksuaalisuus. Joten, aikaan mennessä kun enkelit saapuivat, Sodoman kansalaisiin oli täysin istutettu käsitys että homoseksuaalisuus oli ihan ok, ja että julkinen seksi oli sallittua.

Amerikka on nyt nopeasti vakiinnuttamassa itsensä Sodomana ja Gomorrana. Muistatko:

Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.” (Gal. 6:7)

Mitä Sodoma ja Gomorra niitti?

Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.” (Luukas 17:28-30)

Yksi niistä merkeistä, että Jeesuksen paluu on välitön, on valtavirran hyväksyntä homoseksuaalisuudelle, kun aletaan opettaa tätä poikkeavaa käyttäytymistä kaikkein viattomimmille lapsille.

Olemme tässä vaiheessa juuri tässä ja nyt!

3 kommenttia:

  1. Adrian Petersonin tapauksessa media on asiasta erityisen kiinnostunut ehkä siitäkin syystä, että viime vuonna hänen 2-vuotias poikansa kuoli pahoinpitelyn seurauksena. Tekijänä oli toinen mies, mutta uutisoinnissa käytettiin näkyvästi Petersonin nimeä. Kuritusaihe itsessään on erinomaisen hankala käsiteltävä. Ymmärrän Raamatun sanan tästä aiheesta olevan osoitettu ihmisille, jotka pitävät muiltakin osin käyttäytymisessä Raamattua ohjenuoranaan. Asiayhteydestään erotettuna ja Sanalle ei-kuuliaisten ihmisten harjoittamana kurituskaan ei välttämättä ole Jumalan alkuperäisten tarkoitusperien mukaista, eikä johda samaan "lapselle hyväksi"-lopputulokseen. Vaan on pahoinpitelyä. Tietyissä tapauksissa on varmasti Jumalan tahto ja sallimusta että lapsi saa avun tilanteessa. Voi olla vaarallista, että joitain kristillisiä periaatteita sovellataan ei-kristillisten toimesta ja pimeyden henkivaltojen ohjaamana. Jumalan alun perin omilleen tarkoittama on oikein ja hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo..tuo on hyvä näkökulma, mutta yleinen trendi on että kaikkia elämänohjeita, joita Raamatussa opetetaan, pyritään nykyään mustamaalaamaan ja saattamaan naurunalaisiksi. Se kai oli jutun pointti.

      Poista
  2. Kyllä, olen samaa mieltä kanssasi Olli, että maailma pyrkii jatkuvasti ahdistamaan Jeesuksen omia. Yhä enenevissä määrin, sen mukaan mitä tämän ajan loppu lähestyy. Onhan ahtaalle ajaminen ilmoitettu Raamatussakin. Artikkeli varmasti alunperin käsittelikin sitä aihetta, kuten totesit. Halusin kuitenkin tarkoituksellisesti muistuttaa siitä, että erilaiset tämän maailman tilanteet voivat olla hankalia arvioitavia uskovalle. "Vakiovastaukset" voivat olla helppoja itselle, mutta on hyvä arvioida ovatko ne aina varmasti Jumalan tahdon mukaisia ratkaisuja joka tilanteessa. Pidän itse Raamatun ilmoitusta ehdottomana totuutena! Ja itselläni on hyvinkin taipumusta mustavalkoisuuteen. Halusin siis peräänkuuluttaa itselleni ja muille arviointikykyä ja Jumalan tahdon näkemistä (ja etsimistä) eri tilanteissa. Raamatun totuus itsessään on järkähtämätön. Mutta "automaattinen putkinäkö" ei ole aina hyväksi uskovallekaan. Siksi että joskus voi luulla ymmärtävänsä Jumalan tahdon, mutta olla väärässä. Ajat eivät ole helpot, ja vastustaja pyrkii sekoittamaan asioita ja ajatuksia sen minkä pystyy. Jeesuksen siunausta sinulle Olli! Jeesus Kristus on Herra! Tv: Alkuperäinen kommentoija.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com