Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

ISIS ja Islamin olemus jota Barack Obama ei halua ymmärtää: Hal Lindseyn raportti syyskuussa 2014

Tässä tunnetun amerikkalaisen pastorin ja profetiatutkijan, Hal Lindsey'n, viikoittainen raportti sivuillaan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista maailmalla. Tällä kertaa Lindsey keskittyy ääri-islamilaisen ISIS-järjestön olemukseen ja Amerikan presidentin, Barack Obaman, olemattomaan taisteluun sitä vastaan. Kirjoituksesta paistaa esiin näkemys, että maailmanjohtajat eivät ymmärrä Islamin olemusta, eivätkä haluakaan sitä ymmärtää. ”Maltillinen” muslimi on illuusio, johon Obama on takertunut. Tämän raportin suomensi: Olli R.

-----------------------------

The Hal Lindsey Report: 9-19-2014

This week on 'The Hal Lindsey Report'

http://www.hallindsey.com/the-hal-lindsey-report-9192014/

Äskettäin presidentti Barack Obama puhui Islamilaisesta Valtiosta, eri yhteyksissä tunnettu myös nimillä ISIS tai ISIL. Hän sanoi, ”ISIL ei ole 'islamilainen'. Mikään uskonto ei suvaitse viattomien tappamista. Ja valtaosa ISIL:n uhreista on ollut muslimeja.”

Presidentti ilmeisesti tarkoittaa että se ei ole ”islamilainen” jossakin epämääräisessä hengellisessä mielessä, mutta se ei yksinkertaisesti ole totta. Se on toiveajattelua. Joka suhteessa, ISIS on ”islamilainen”. Johdonmukaisesti se heijastaa kovia, perustavanlaatuisia Koraanin, Hadith'in opetuksia sekä vakavia esimerkkejä Muhammedin omasta elämästä.

Kirjain ”I” tunnuksissa ISIS tai ISIL todellakin seisoo ”Islamin” takana. Sallivatko he kristittyjen ja juutalaisten liittyä järjestöön? Eivät tietenkään. He pakottavat heidät kääntymään tai kohtaamaan kuoleman. Kun he valtaavat yhteisön, pystyttävätkö he maallisia oikeusjärjestelmiä? Eivät. He välittömästi asettavat Sharia-lain voimaan.

Vastatessaan hiljattaiseen ISIS:n videoon jossa mestattiin brittiläinen avustustyöntekijä David Haines, pääministeri David Cameron sanoi, ”Islam on rauhanuskonto. He (ISIS) eivät ole muslimeja, he ovat hirviöitä.” Kyllä, Hra pääministeri, he ovat hirviöitä, mutta he ovat myöskin muslimeja.

Presidentti Obama sanoo, etteivät he mitenkään voi olla islamilaisia, koska suurin osa heidän uhreista on muslimeja. Viiltäjä-Jackin kaikki uhrit olivat brittejä. Tarkoittaako se, että hän ei ollut britti? Tappajat surmaavat kenet tahansa saatavilla olevan uhrin jonka he löytävät.

Gary Bauer Campaign for Working Families -järjestöstä sanoi, ”Syy miksi valtaosa uhreista on ollut muslimeja, on maantieteellinen kysymys – ISIL toimii pääasiassa muslimialueella... toistaiseksi. Jos ISIL, Hamas ja Hizbollah joskus pääsisivät Israeliin, valtaosa heidän uhreistaan tulisi olemaan juutalaisia.”

Lisäksi heidän muslimitoveriensa tappaminen sopii Koraanin ja Hadith'in opetuksiin. He tappavat niitä, joita he pitävät luopioina, aivan kuten heidän uskontonsa vaatii. Miljoonat muslimit uskovat, että heillä on rauhanuskonto, kuten jotkut kristitytkin, koska he eivät ole todella paneutuneet heidän uskontonsa perustusasiakirjoihin.

En odota että presidentit ovat yhtä suorapuheisia Islamin suhteen kuten joku minun kaltaiseni, kristitty pastori. Osa työtäni on erottua jyrkästi muista uskomusjärjestelmistä evankeliumin asialla ja näyttää, niin paljon kuin voin, Jeesuksen ja Hänen Sanansa ääretön paremmuus. Mutta odotan heidän olevan realistisia arvioidessaan Islamia. Ei ole heidän tehtävänsä luoda vastakohtaisuutta Islamin ja Kristinuskon välille, mutta heidän tehtävänsä ei myöskään ole sekoittaa näitä kahta.

Maailma haluaa laittaa hymyilevät kasvot uskonnolle. Se opettaa, että kaikki uskonnot ovat pohjimmiltaan hyviä. Poliittisen korrektiuden kaunisteltu maailma ei aina ole todellista maailmaa ollenkaan, ja kun valtion politiikka perustuu poliittiseen korrektiuteen tosiasioiden sijaan, tuo valtio – ja sen kansalaiset – ovat todellisissa vaikeuksissa.

Presidentti näyttää rakentavan uuden strategiansa ISIS:n käsittelemiseksi ajatukseen aseistaa ”maltillisia” kapinallisia auttaakseen meitä taistelemaan ISIS:tä vastaan Syyriassa. Yhden päivän kuluttua ilmoituksestaan, ”maltilliset” kapinalliset, joihin presidentti Obama oli äsken julkisesti asettanut uskonsa, suostuivat hyökkäämättömyyssopimukseen ISIS:n kanssa. Pohjimmiltaan he julkisesti ilmoittivat, etteivät he aio taistella tai vastustaa ISIS:tä.

Tuo sopimus pitää tai sitten ei pidä, mutta se osoittaa hataran pohjan jolla kävelemme. Voisimme yhtä hyvin rakentaa ISIS-politiikkamme Peter Pan'in ja Helinä-keijun (Tinker Bell) varaan. Maltillisia, joita etsimme, ei vain ole olemassa.

Aiemmin olen kiitellyt presidentti Obamaa siitä ettei hän ole antanut periksi painostukselle niiden taholta jotka uskovat tähän myyttiin. Tämä kaikki on nyt muuttunut. Hänen syyskuun 10. päivän puheessaan, hän teki paitsi heidän olemassaolostaan, niin myös heidän luotettavuudestaan kulmakiven koskien hänen ISIS-strategiaansa.

Sanomalla, että voimme luottaa heihin nyt, hän myöntäisi siten perustavanlaatuisen virheen arviossaan. Jos kapinalliset todella olisivat hyviä-kavereita -vaihtoehto Assadille ja ISIS:lle, niin silloin hän olisi voinut aseistaa heitä kaksi vuotta sitten ja tänään meidän ei tarvitsisi olla tekemisissä Assadin tai ISIS:n kanssa. Mutta ”maltilliset” olivat illuusio silloin, ja he ovat yhä tänäpäivänä illuusio.

Syyrian presidentti Bashar al-Assad on epäilemättä paha ja ilkeä ihminen, mutta hän ei ole ISIS. Ja hän on valtionpäämies jonka tarvitsee ylläpitää jonkinlaista hyväksyntää maailman valtioiden keskuudessa, toisin kuin ISIS:n, joka uskoo, että mitä julmemmin ja barbaarisemmin se käyttäytyy, sitä enemmän se miellyttää Allahia.

On varovainen ilmaus sanoa, että tapahtumat ja kehityskulut Lähi-idässä sekä kaikkialla maailmassa ovat huolestuttavia ja pelottavia. Se on myös vähättelevää sanoa, että suurimmalla osalla johtajistamme ei ole aavistustakaan siitä, mitä tehdä, koska he kieltäytyvät tunnistamasta vihollista ja toimimasta tämän arvioinnin pohjalta, eikä sen pohjalta, mikä on poliittisesti hyväksyttävää. Se tekee sen mitä on tapahtumassa maailmassa vieläkin pelottavammaksi.

Ja ei ole epäilystäkään siitä, että viha kristittyjä ja juutalaisia kohtaan on räjähtämässä ympäri maailman. Yllättävää kyllä, meidän ”sivistyneessä” maailmassa, mestaukset ja ristiinnaulitsemiset ovat nyt lehtien pääotsikoissa.

Jeesus itse varoitti siitä, että viimeisinä päivinä meitä vihattaisiin Hänen nimensä tähden. Kuten olen sanonut monta kertaa, mielestäni fyysinen kristittyjen vaino on tulossa pian Amerikkaan. Aiotko olla valmis seisomaan vahvana niinä päivinä? Monille veljille ja sisarille muissa maissa, ”ne päivät” ovat jo täällä.

Tällä viikolla aion myös keskustella siitä kuinka voit valmistaa itseäsi henkisesti ja hengellisesti sitä aikaa varten jolloin sinun täytyy päättää kiellätkö Kristuksen vai vaarannatko työsi, ystäväsi, mukavuutesi, tai kenties henkesi pysymällä uskollisena Hänelle.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Jumalan siunausta,
Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com