Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 23. syyskuuta 2014

ISIS ja CIA ovat liitossa keskenään monien irakilaisten mukaan – USA liittolaisineen hyökkäsi tänään Syyrian maaperälle

Tässä viime lauantailta ajankohtainen juttu The New York Times'in verkkosivuilta semminkin kun Yhdysvallat arabiliittolaisineen on aloittanut tänään presidentti Obaman johdolla ilmaiskut Syyriassa sijaitseviin ISIS'in tukikohtiin. Verkkoartikkelissa kerrotaan monien irakilaisten epäilyistä että Islamilainen Valtio tai ISIS-järjestö on Yhdysvaltojen ja Israelin luomus ollen liitossa CIA:n kanssa. Näinollen salaliittoteorian pitäessä paikkansa tämä ilmapommituskampanja voi olla pelkkää sumutusta länsimaiden ihmisille, jotta saataisiin kuva että Yhdysvallat taistelee tosissaan IS:n islamisteja vastaan. Niinpä kyseessä on harhautusoperaatio, jolla luodaan sellainen tilanne ja mielikuva, että ISIS voi tehdä jonkinlaisen vastaiskun kostotoimenpiteenä Amerikalle ja mahdollisesti Euroopalle. Kun sitten Yhdysvaltain maaperällä räjähtää vaikkapa ydinpommi, joka tosiasiassa on FalseFlag-isku (ns. sallittu ja toivottava isku), niin syypää on heti tiedossa. USA tulee tämän jälkeen aloittamaan oikopäätä 3. maailmansodan Lähi-idästä, johon myös Israel tulee osalliseksi. Kaikki tähtää Uuteen Maailman Järjestykseen (NWO), joka on siis Order from Chaos, ja sen johtajaksi tulee Raamatun Antikristus (Maitreya), jonka aika on rajattu. (Lue http://www.overlordsofchaos.com/html/illuminati.html) Yhdysvaltojen ujuttamisesta mukaan maailmansotaan on olemassa valaiseva esimerkki kun illuminaatit lavastivat Pearl Harbor'in iskun 2. maailmansodan aikana (7.12.1941), jossa Japani hyökkäsi USA:n Havaijilla sijaitsevaan ”romutettavaan” laivastotukikohtaan tarpeeksi ärsytettynä sille kohdistetuista talouspakotteista johtuen. USA suunnitteli ja tiesi kaiken etukäteen. Lue http://www.heinola.org/~patato/makow84.html. Nyt sama voi toistua ISIS'iin kohdistettujen ilmaiskujen myötä. Kostonkierre on valmis ja seuraukset tiedossa.

http://www.foxnews.com/politics/2014/09/23/us-launches-first-wave-bombing-strikes-over-syria/

http://yle.fi/uutiset/jarjesto_yhdysvaltojen_ilmaiskuissa_kuoli_tai_haavoittui_kymmenia_isis-taistelijoita/7486381?ref=leiki-es

http://yle.fi/uutiset/isis_uhkaa_iskea_usan_ja_muiden_liittoumamaiden_kansalaisia_vastaan/7486076?ref=leiki-uup

Tämän seuraavan uutisjutun, jossa kartoitetaan irakilaisten nykymielipiteitä, suomensi: Olli R.

------------------------------------

The New York Times




Epäilykset ovat syvällä Irakissa että CIA ja Islamilainen Valtio ovat liitossa

By DAVID D. KIRKPATRICK

Sept. 20, 2014
 


 
BAGDAD – Yhdysvallat on suorittanut asteittain laajentuvaa kampanjaa tappavia ilmaiskuja Islamilaisen Valtion (IS) ekstremisteja vastaan yli kuukauden ajan. Mutta sillä näyttää olevan vähän tekemistä topatakseen salaliittoteorioita jotka edelleen kiertävät Bagdadin kaduilta Irakin hallinnon korkeimpiin tasoihin että CIA on salaisesti samojen äärinesten takana joita vastaan se nyt hyökkää.

”Tiedämme, kuka loi Daesh'in”, sanoi Bahaa al-Araji, varapääministeri, käyttäen arabilyhennystä Islamilaiselle Valtiolle lauantaina mielenosoituksessa jonka kutsui koolle shiiapappi Moktada al-Sadr varoittaakseen mahdollisesta amerikkalaisten maajoukkojen käyttöönotosta. Mr. Sadr syytti julkisesti CIA:ta Islamilaisen Valtion luomisesta puheessaan viime viikolla, ja haastattelut antoivat ymmärtää että useimmat muutamasta tuhannesta ihmisestä mielenosoituksessa, käsittäen kymmeniä parlamentin jäseniä, yhtyivät samaan teoriaan. (Mr. Sadr'ia pidetään läheisenä Iranille, ja teoria on suosittu myös siellä.)

Kun amerikkalainen toimittaja pyysi Mr. Araji'a selkeyttämään sitä syyttääkö hän CIA:ta Islamilaisesta Valtiosta, hän vetäytyi: ”En tiedä. Olen yksi köyhistä ihmisistä”, hän sanoi, puhuen sujuvasti englantia ja perääntyen nopeasti kohti kuljettajan kyyditsemän katumaasturin avointa ovea. ”Mutta pelkäämme hyvin paljon. Kiitos!”


Kuinka ISIS toimii
Öljytulojen, aseiden ja järjestäytymisen myötä, jihadisti-ryhmä kontrolloi suuria osia Syyriasta ja Irakista ja pyrkii itsenäisen valtion asemaan.


http://www.nytimes.com/interactive/2014/09/16/world/middleeast/how-isis-works.html
 

Teorian vallitsevuus kaduilla korosti syviä epäilyksiä Amerikan sotavoimien paluusta Irakiin yli kymmenen vuotta invaasionsa vuonna 2003 jälkeen. Korkea-arvoisen virkamiehen välinpitämätön hyväksyntä, kuitenkin, oli myös terävä muistutus siitä että Irakin uusi hallitus voi olla hankala kumppani Amerikka-johtoiselle kampanjalle ajaa ulos ääriainekset.

Islamilainen Valtio, joka tunnetaan myös lyhenteellä ISIS on vallannut monia pääasiassa sunnimuslimeille kuuluvia maakuntia Irakin koillisosassa, apunaan monien asukkaiden vieraantuminen shiiojen hallitsemasta entisen pääministerin, Nuri Kamal al-Malikin, johtamasta hallituksesta. Presidentti Obama on väittänyt toistuvasti, että Yhdysvaltojen sotatoimet Islamilaista Valtiota vastaan riippuivat laajapohjaisemman hallituksen asentamisesta Bagdadiin, mutta hän eteni ennenkuin se oli valmis.

Parlamentti ei ole vielä vahvistanut ehdokkaita tärkeitä sisä- ja puolustusministerin virkoja varten, osittain eripuran takia sunni- ja shiiaryhmittymien kesken, ja Irakin uutismedia on kertonut, että se voi viedä yli kuukauden ennenkuin virat täytetään.

Lauantain mielenosoitus oli viimeisin sarjassa signaaleja shiiajohtajilta tai puolisotilaallisilta joukoilta, erityisesti niiltä joita pidetään läheisinä Iranille, varoittaen Yhdysvaltoja laittamasta sotilaitaan takaisin maaperälle. Mr. Obama on luvannut olla lähettämättä taistelujoukkoja, mutta hän näyttää vakuuttaneen vain harvoja irakilaisia. ”Me emme luota häneen”, sanoi Raad Hatem, 40.

Haidar al-Assadi, 40, oli samaa mieltä. ”Islamilainen Valtio on selkeä Yhdysvaltojen luomus, ja Yhdysvallat yrittää sekaantua jälleen käyttämällä tekosyynä Islamilaista Valtiota”, hän sanoi.

Shiiojen puolisotilaalliset joukot ja vapaaehtoiset, hän sanoi, olivat jo vastaamassa kutsuun uskonnollisilta johtajilta puolustaa Irakia Islamilaiselta Valtiolta ilman Amerikan apua. ”Näin me sen teemme”, hän sanoi, lisäten että samat joukot pitäisivät Amerikan joukot poissa. ”Pääsyy sille miksi Obama sanoo, ettei hän hyökkää uudestaan, on se, että hän tietää islamilaisen vastustuksen” shiia-miliiseiltä ”ja koska hän ei halua menettää yhtäkään sotilasta.”

Islamilaisen Valtion johtaja puolestaan ilmoitti lauantaina, että hän uhmaisi maailmaa jos se yrittää pysäyttää hänet.

”Juutalaisten, kristittyjen, shiiojen ja kaikkien itsevaltaisten hallintojen muslimimaissa salaliitot ovat olleet voimattomia saamaan Islamilaista Valtiota poikkeamaan polultaan”, johtaja Abu Bakr al-Baghdadi julisti äänitallenteessa joka julkaistiin Internetissä, käyttäen halventavia termejä varhaisesta Islamin historiasta viitatessaan kristittyihin ja shiioihin.

”Koko maailma näki Amerikan ja sen liittolaisten voimattomuuden uskovien joukon edessä”, hän sanoi. ”Ihmiset ymmärtävät nyt, että voitto on Jumalasta, ja sitä ei saada raukeamaan armeijoilla ja niiden asevarastoilla.”

Monet Bagdadin joukkokokouksessa toivottivat ilmaiskut tervetulleiksi Mr. Baghdadin Islamilaista Valtiota vastaan, mutta eivät olleet ilahtuneita Amerikan maajoukoista, kanta, jonka Mr. Sadr on ottanut. Monet 30 lainsäätäjästä, joita Mr. Sadr' tukee – erottautuen parlamentin 328 paikasta – osallistuivat mielenosoitukseen.

Mr. Sadr'in kannattajat vastustivat Mr. Maliki'a, entistä pääministeriä, ja monet joukkokokouksessa olivat kärkkäitä arvostelemaan entistä hallitusta virheistä, kuten epäonnistumisesta rakentaa luotettavampaa armeijaa. ”Meillä oli hyvä armeija, joten missä tämä armeija on nyt?” kysyi Waleed al-Hasnawi, 35. ”Maliki antoi heille kaiken, mutta he vain jättivät taistelukentän.”

Mutta tuskin yksikään syytti Mr. Maliki'a sunnien vieraannuttamisesta, kuten amerikkalaiset virkamiehet väittävät, sallimalla lahkolaisväärinkäytökset shiiojen hallitsemien turvallisuusjoukkojen alaisuudessa.

Omar al-Jabouri, 31, sunnimuslimi, joka on lähtöisin etupäässä Bagdadin shiiaseudulta, joka osallistui mielenosoitukseen ja sanoi että hän tulisi vapaaehtoiseksi shiiojen prikaatiin, väitti että Mr. Maliki oli vieraannuttanut useimmat irakilaiset, riippumatta mihin lahkoon he kuuluivat.

”Hän ei sulkenut pois ja marginalisoinut ainoastaan sunneja; hän sivuutti myös shiialaisia”, Mr. Jabouri sanoi. ”Hän antoi erityistä apua perheelleen, ystävilleen, ihmisille, jotka olivat häntä lähellä. Hän ei todellakaan auttanut shiioja, niin kuin monet ihmiset luulevat.”

”Mutta Islamilainen Valtio on eri juttu”, Mr. Jabouri sanoi. ”On selvää kaikille, että Islamilainen Valtio on Yhdysvaltojen ja Israelin luomus.”

---------------------

Ali Hamza edesauttoi raportointia.

A version of this article appears in print on September 21, 2014, on page A9 of the New York edition with the headline: Suspicions Run Deep in Iraq That C.I.A. and the Islamic State Are United.

1 kommentti:

  1. Sama kävi mielessä, että Syyrian pommituksilla saadaan valhe viritettyä, Isis muka tekee kostoiskun Usa:n maaperälle ja saadaan poikkeustila päälle.

    -Markku

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com