Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Globalismi epäonnistuu kunnes Peto/Antikristus tulee 3. maailmansodan jälkeen

Seuraavassa yhdysvaltalaisen raamatunprofetian tutkijan, Don Koenig'in, aiheellinen profetia-artikkeli heti Britannian Brexit-kansanäänestyksen jälkeen globalisaation etenemisvaikeuksista nykymaailmassa. Odotettavissa on yllätyksiä ennen Eliitin hamuamaa Uutta Maailmanjärjestystä (NWO), jossa kaikki maailman sukukunnat, kansat, kielet ja kansanheimot kumartavat Raamatun Antikristusta (Ilm. 13:7-8). Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------

Globalismi epäonnistuu kunnes Peto/Antikristus tulee

Posted on June 27, 2016 by Don Koenig
 

Brexit -äänestyksen myötä jotkut voivat ajatella, että globalismi on epäonnistumassa ja he olisivat oikeassa. Toisin kuin monet luulevat, globalismi tulee epäonnistumaan, koska ei voi olla globaalia yhteyttä, kun maailma on täysin jakautunut niin monissa kysymyksissä.

Maailma on itseasiassa luomassa lisää kansallisvaltioita, ei vähentämässä. Vuonna 1900 maailmassa oli 79 maata, mutta nyt niitä on noin 200 ja lisää valtioita syntyy melkein joka vuosi.

Kaikki historialliset ponnistukset maailman yhdistämiseksi ovat epäonnistuneet. Jotkut ovat yrittäneet yhdistää maailman valloittamalla, mutta se on aina epäonnistunut. Jotkut yrittävät yhdistää maailman utopistisella idealismilla, mutta sekin on epäonnistunut ja tulee jälleen epäonnistumaan. Kansakunnat eivät nyt ole aseistautumassa hampaisiin asti, koska luulevat, että globaalista utopiasta on nyt yhtäkkiä tulossa totta.

Danielin 7. luku sanoo, että neljäs peto rikkoo koko maan palasiksi. Neljäs peto oli Rooman valtakunta. Ei ole viidettä petoa, joten Rooman valtakunta edelleen hallitsee kansakuntia Danielille annetun profetian mukaan. Miksi? Koska Rooman valtakunta ei koskaan ole lakannut olemasta. Se laajeni itään ja sitten eteni maailmanlaajuiseksi. Se rikkoi koko maailman palasiksi, juuri kuten Raamattu sanoo:
Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen (Dan. 7:23). 
Thus he said, The fourth beast shall be the fourth kingdom upon earth, which shall be diverse from all kingdoms, and shall devour the whole earth, and shall tread it down, and break it in pieces. (Dan. 7:23 KJV).
Tuo neljäs valtakunta on edelleen toteuttamassa ohjelmaa, jota enkelilähettiläs selitti. Se on polkemassa maata ja rikkomassa sitä kansallisvaltioiksi jopa niin, että pieni sarvi, josta tulee kadotuksen lapsi, ei voi ilmestyä Rooman valtakunnassa, ennenkuin pidättäjä on otettu pois tieltä (2. Tess. 2:3).

Jokainen pyrkimys globalismiin epäonnistuu, ennenkuin Jumala sallii sen. Pidättäjä ei salli sen tapahtua, ennenkuin pakanain ajat ovat täyttyneet. Aina siitä saakka, kun kansakunnat hajotettiin Baabelissa, kaikki globalisaatiopyrkimykset ovat epäonnistuneet. Se johtuu siitä, että ainoa pakanallinen globaali hallinto Raamatun profetiassa on väärennetty Jumalan valtakunta, jonka Jumala tunnistaa Babyloniksi ja Pedoksi. Se tapahtuu vasta aikakauden lopussa juuri ennen Herran tulemusta perustamaan valtakuntansa. Saatanallinen väärennös ei voi tulla niin kauan, kuin sitä pidätetään.

Ensimmäiset kolme valtakuntaa samaistettiin ihmiskuninkaaseen ja samoin on oleva neljännen pedon kanssa. Ensimmäinen oli Nebukadnessar, toinen oli Koores ja kolmas oli Aleksanteri Suuri. Minulla ei ole aavistustakaan kehen neljäs peto voisi samaistua. Emme ehkä pysty määrittelemään tuota kuningasta, koska Jumala ei tahdo maailman tietävän sitä.

Ilmestyskirja kertoo meille, että viisi seitsemästä tunnetun maailman kuninkaasta Välimeren ympärillä elivät ja kuolivat ennen Johannekselle annettua ilmestystä. Kuudes hallitsi Johanneksen kirjoittaessa Ilmestyskirjaa. Minä uskon, että seitsemäs kuningas tulee, kun seurakunta-aika on täyttynyt.

Ilmestyskirja kertoo myös, että kahdeksas kuningas on oleva yksi edeltävistä seitsemästä. Kuka heistä, sitä emme tiedä varmasti. Todennäköisin ehdokas on kuitenkin seitsemäs kuningas. Näyttää, että seitsemännen kuninkaan inkarnoi yliluonnollinen olento syvyyden kuilusta ja silloin hänet tunnistetaan kahdeksantena. Hän on se Peto- / Antikristus-hahmo, joka menee kadotukseen (Ilm. 17:11).

Neljännestä pedosta (Rooman valtakunta) nousee viimeinen kuningas, josta tulee Peto / Antikristus. Uskon, että seitsemäs kuningas, joka on vielä tuleva, vetää Rooman valtakunnan yhteen ja siitä tulee taas tunnistettava Rooman valtakunta.

Uskon, että hän on Saatanan valtaama ihmisjohtaja, joka salamurhataan, mutta langennut hengellinen olento inkarnoituu hänessä ja hänestä tulee trans-ihminen (trans-human). Tuohon aikaan myös valheen henki pannaan väärän profeetan suuhun pettämään kaikki ne, jotka hylkäsivät totuuden.

Hänen ruumiinsa oli seitsemännen kuninkaan ruumis, mutta henki nousee syvyyden (apolloniaanisesta) kuilusta ja inkarnoituu ruumiissa ja siitä jotenkin tulee trans-inhimillinen yliluonnollinen olento. Tuohon aikaan hänestä tulee kahdeksas kuningas. Hän on myös se kadotuksen lapsi (2. Tess. 2:3). Jumala tunnistaa hänet ennemmin Petona kuin Aadamin jälkeläisenä.

”Nokialaisen” kommentti: Parhaiten Pedon eli Antikristuksen kriteerit täyttää nykytietämyksen mukaan Walesin prinssi Charles. Samuel Tuominen on tehnyt avartavaa tutkimusta hänestä Raamatun profetian valossa nettikirjassaan (huom: 700 sivua) ja blogisivuillaan. Kannattaa tutustua.

Kun ihmiset ottavat Pedon merkin, täällä on todennäköisesti käynnissä jokin geneettinen manipulaatio, joka synnyttää trans-ihmisiä. Siksi ne, jotka ottavat merkin, eivät voi pelastua. Jeesus ei maksanut hintaa trans-ihmisten synneistä. Hän tuli lunastamaan langenneen aadamilaisen rodun.

Emme vielä näe maailmassa kymmentä kuningasta, emmekä pientä sarvea, joten tämä on edelleen jonkin ajan päässä tulevaisuudessa. Kaikki nämä tulevat neljännestä Pedosta, joka tunnistettiin Danielinkirjassa (Rooman valtakunta). Historiasta tiedämme, että kaikki nämä neljä pakanallista valtakuntaa vastustivat tai sortivat Israelia ja olivat YHWH -vastaisia. Heillä oli omat jumalansa.

Väitän, että kaikki ponnistukset globalismissa tulevat epäonnistumaan, ennenkuin seitsemäs ja erityisesti kahdeksas kuningas panee sen yhteen. Hän pystyy saavuttamaan globalismin vain, koska pidättäjä on silloin poistettu ja koska hänellä on saatanalliset valtuudet perustaa tämä väärennetty Jumalan valtakunta.

Jeesus sanoi selvästi, että sodat ja huhut sodista jatkuisivat loppuun saakka. Ei ole rauhan ruhtinasta ilman rauhan Ruhtinasta. Itseasiassa Jeesus sanoo, että kun maailman ihmiset luulevat tulleensa vaiheeseen, jossa voivat julistaa rauhan ja turvallisuuden, niin äkillinen tuho tulee heidän päällensä kuin synnytyskivut naiselle (1.Tess. 5:3), eivätkä he pääse pakoon.

Siksi en millään lailla innostuisi liikaa nykyisistä globalistisista ponnistuksista. Globalismi on ollut päämäärä Nimrodista saakka, mutta se tulee epäonnistumaan ennen Petoa. Se voi toteutua vasta Jumalan ajalla. Kun globalismi todella tulee saatanallisilla valtuuksilla kuninkaan kautta, joka ei ole Jumalan Messias, niin Jumala hoitaa sen.

Uskon, että olemme nyt tulossa aikaan, jolloin nationalismi lisääntyy ja on enemmän alueellista sotaa ja maailmansota, mutta idealistinen globalismi ei menesty. Jos arvioni, että Antikristus ilmestyy noin vuonna 2030, on oikea, niin meidän pitäisi odottaa vielä yhtä kierrosta nationalismia ja kansallisia sotia, jotka saavat ihmiset haluamaan voimamiestä maailman johtoon estämään näitä asioita. Silloin Antikristus nousee, mutta vasta, kun pidättäjä on myös poistettu.

”Nokialaisen” kommentti: Tuo vuosi 2030 Antikristuksen ilmestymiselle on liian kaukana oleva vuosiluku. Sen osoittaa jo Jeesuksen viikunapuuvertaus (Matt. 24:32-34), jonka mukaan Jeesuksen Kristuksen takaisintulemus maan päälle pitäisi tapahtua viimeistään v. 2028 (v. 1948 (Israelin perustamisvuosi) + 80 vuotta (maksimi sukupolven mitta) = v. 2028).

Globalismi ei tule nousemaan EU:n ja YK:n byrokraattisten kynänörttien (pencil neck geeks) kautta. Kun maailman tilanne näyttää paljolti samanlaiselta kuin toisen maailmansodan päivinä, mutta vielä paljon pahemmalta, niin ihmiset etsivät johtajia, joilla on vastauksia. Ja löytäessään sellaisen, joka tarjoaa ratkaisuja, he tekevät hänestä maailman kuninkaan.

Tuleva Antikristus ei ole henkilö, jonka asettaisi valtaan jokin vihamielinen maailman vallankaappaus pankkiirien, poliitikkojen, yhtiöjohtajien, uskonnollisten johtajien tai maailmanbyrokraattien toimesta. Hän tulee mukanaan kaikki vastaukset. Suurin osa maailman ihmisistä haluaa, että hän ottaa komennon.

Ne kansakunnat, jotka pysyvät vahvoina ja huolehtivat omista kansallisista eduistaan, sensijaan että haluaisivat taistella jonkin uuden maailmanjärjestyksen utopistisen toiveunen puolesta, todennäköisesti pakenevat seuraavaa maailmansotien kierrosta. Kuten olen antanut ymmärtää, niin ne, jotka odottavat Antikristusta nyt, ovat väärässä käsityksessä. He luulevat, että vihollinen on pyrkimys globalisaatioon. He luulevat, että heti, kun se on vahvistettu, Antikristus tulee näyttämölle. Heillä on rattaat hevosen edessä.

Tämä ihmiskeskeinen globalismi tulee epäonnistumaan, kuten kaikki aiemmat yritykset ovat epäonnistuneet. Sen epäonnistuttua, seuraa lisää sotia. Tuona aikana, tai sen jälkeen, pidättäjä poistetaan ja niin Saatana todella pystyy sallimaan voitelemansa miehen pettää maailman. Kun suurin osa maailman ihmisistä haluaa tämän miehen hallinnon maailmanlaajuiseksi ja kun he kannattavat hänen agendaansa, niin silloin globalismi toteutuu.

”Nokialaisen” kommentti: Uusi Antikristuksen Maailmanjärjestys (NWO) nousee 3. maailmansodan tuhkista ja tuo maailmansota kolkuttaa jo ovella. Näin Don Koenig on osittain oikeassa globalisaation suhteen, jota ei saavuteta ilman kriisejä. Sen lopullinen muoto saavutetaan okkulttisella kaavalla: Kaaoksesta Järjestys (Ordo ab Chao). Nykyinen terrorismin aalto maailmalla on esimakua kaaoksesta.

Luulen, että nyt laitetaan koukkuja voimakkaiden kansakuntien leukoihin. Kun eliitti valvoo salaa taustalla, niin jotkut voivat tanssia utopistisen globalismin toiveunen mukaan, mutta se ei tule menemään käsikirjoituksen mukaan. Ei milloinkaan. Tanssijat polttavat kansakuntansa tuhkaksi ja toiset kansakunnat nousevat, kunnes Jumalan aika aikakauden lopulle on täyttynyt. Vasta silloin näemme Saatanan johtaman yhdistetyn maailman pyrkimyksen yrittävän pysäyttää Jumalan tulevaa valtakuntaa ja Hänen Poikansa globalismia.

Ne, jotka odottavat Antikristusta nyt, koska elitistit yrittävät tuoda maailmanhallitusta, ennenkuin se on suosittu, tulevat huomaamaan olleensa väärässä. Globalismin epäonnistuessa he luulevat, että selvisimme tästä globalismin yrityksestä, eikä loppu olekaan vielä. Juuri silloin Kristuksen päivä ja tempaus tulevat yhtäkkiä. Herran Päivä ja antikristillinen petos seuraavat sitten pian. Suurimmalle osalle maailmaa se on täydellinen yllätys. [Brexit ja Donald Trump'in äskettäinen valinta republikaanien presidenttiehdokkaaksi eräällä tavalla kuvastavat globalismin epäonnistumista nykyään. ”Nokialainen” huom.]

Kaikki viimeisimmät ihmiskunnan tekniset luomukset ovat kyllä johtamassa maailmaa kohti globalismia. Aika on ilmeisesti käymässä vähiin. On kuitenkin toinen kysymys, kuinka globalismi todella vahvistetaan niin, että kaikki sukukunnat, kansat, kielet ja kansanheimot hyväksyvät sen. Se ei tule menemään, kuten useimmat luulevat. Globalismi ei tule eliitin vihamielisen vallankaappauksen kautta. Se tulee olemaan sitä, mitä kansa vaatii ja koska he eivät halua vaihtoehtoa, niin Jumala antaa heille, mitä he haluavat. Ne maailmassa, jotka toivottavat Antikristuksen tervetulleeksi, tulevat hänen pettämikseen, koska eivät halunneet uskoa totuuteen (2. Tess. 2:10).

Lyhyesti sanottuna, muista, että syklit maan päällä toistuvat. Ei ole mitään uutta auringon alla. Nykyisen EU:n hajoamisen myötä maailma voisi olla siirtymässä poispäin globalismista tämän vuosikymmenen loppuajaksi. Melko varmasti se tuo suuria sotia seuraavalla vuosikymmenellä. Eliitti haluaa globalismin etupäässä siksi, koska pelkää niitä. Tulevat sodat saavat aikaan voimamieshahmoja. Yksi heistä voisi onnistua tuomaan globalismin, mutta vain, jos pidättäjä on poistettu. Tuohon aikaan yliluonnollisia tapahtumia esiintyisi, kun kuilu näkymättömään maailmaan on avattu.

Toisin sanoen, globalismi tulee epäonnistumaan kunnes Peto / Antikristus ilmestyy. Älä mene lankaan median raamatunprofetiahypetyksessä, jossa muutamat väittävät, että globalismi ei tule epäonnistumaan, koska se tuo Antikristuksen ja tuo aika on nyt tullut. Asia on todella päinvastoin. Se aika ei tule, ennenkuin pidättäjä on poistettu ja kadotuksen lapsi on paljastettu ja ottaa komennon. [Niin, nykyisen pyrkimyksen globalismiin ja lopull. Antikristuksen ilmestymisen välissä täytyy tapahtua Kristuksen morsiusseurakunnan tempaus ja 3. maailmansota. ”Nokialainen” huom.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com