Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Hillary Clinton vapaaksi rikossyytteistä koskien hänen sähköpostiviestittelyä ulkoministerinä ollessaan, mikä merkitsee Clintonin nousemista oikeusvaltioperiaatteen yläpuolelle! – Venäjä sieppasi Hillaryn sähköpostiviestejä ja uhkaa nyt paljastaa ne?! – Bill Clinton lahjoi oikeusministeri Loretta Lynchin liittyen vaimonsa sähköposti-skandaaliin?! – Amerikassa homoaktivistit suunnittelevat kirkkojen pakottamista noudattamaan seksuaalivähemmistöjä varten säädettyjä vessalakeja!

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje kuluneelta viikolta, jonka suomensin kokonaan. Uutiskirje sisältää viisi osiota, joista neljä ensimmäistä koskee Hillary Clintonin sähköposti-skandaalia, jolle laitettiin tällä viikolla piste, kun FBI vapautti entisen ulkoministerin rikossyytteistä, mutta David Bay haluaa tuoda esille Clintonin epäpätevyyden Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi uutislainauksillaan ja omilla tiedoillaan. Viimeisessä uutiskirjeen osiossa taas yksi todiste siitä, että Yhdysvallat on liukumassa Sodoman kaltaiseen tilaan kun perverssit yksilöt pääsevät määräilemään jopa kristillisten seurakuntien normikäytäntöjä.

-----------------------

Cutting Edgen viikkokirje 6.7.2016

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=980
I. Hillary Clinton kävelee rangaistuksesta vapaana sähköpostirikoksista joita hän teki!

UUTISKATSAUS: FBI'n johtaja sanoi, että Hillary on ”syyllinen, mutta ei tarpeeksi syyllinen”, ja hän myönsi, että Hillary ja hänen henkilökuntansa olivat epäpäteviä, ja että hän on laillisuusperiaatteen yläpuolella!


FBI'n johtaja James Comey sanoi tiistaina, että hänen virastonsa ei suosittele rikossyytteiden nostamista ketään vastaan, joka on ollut mukana Hillary Clinton'in yksityisessä sähköpostisysteemissä, vaikka totesi, että Clinton'in tiimi oli ”äärimmäisen huolimaton” käsitellessään salaisiksi luokiteltuja sähköpostiviestejä.”

Myöhemmin Comey myönsi, että Hillary oli ollut tarpeeksi varomaton niin että jotakin turvaluokitellusta aineistosta epäilemättä oli hakkeroitu vihamielisten ulkomaisten valtojen taholta. Tämä on rikollisen teon määritelmä ja, jos kyseessä olisi Hillary ja ei Clinton, niin hän olisi menossa vankilaan.

FBI'n johtaja jatkoi:

Silti hän sanoi Clinton'in lähettäneen tai vastaanottaneen kymmeniä sähköpostiviestejä, jotka luokiteltiin salaisiksi aikana, jolloin ne lähetettiin, ja huomautti, että entinen ulkoministeri ei siirtänyt tuhansia työperäisiä sähköpostiviestejä ulkoministeriölle.”

Mutta asiat kääntyvät välittömästi huonommiksi:

Comey sanoi, että 110 sähköpostiviestiä sisälsivät tietoa, joka oli luokiteltu salaiseksi aikana, jolloin ne lähetettiin, kuten kahdeksan sähköpostiviestiä, jotka olivat huippusalaisia (top secret).”

Hillary oli toistuvasti valehdellut tästä asiasta, väittäen, että ei ollut mitään näyttöä siitä, että hän olisi lähettänyt jotakin salaiseksi luokiteltua aineistoa hänen yksityisen, suojaamattoman sähköpostipalvelimensa kautta. Tämän vuoksi Hillary syyllistyi väärään valaan FBI'lle!

Kertakaikkinen merkityksellisyys sille, että FBI'n johtaja ei suositellut mitään syytettä Hillary'a vastaan tulee todella tärkeäksi kun ymmärrät, että oikeusministeri Lynch ilmoitti aikovansa seurata FBI'n suositusta. ”Jalakset on nyt rasvattu” Hillary'a varten, jotta hän voi luistaa pois koko tästä sotkusta, jossa on todella ytimeltään kysymys siitä, onko Hillary Clinton pätevä henkilö johtamaan Valkoista Taloa kun hän on jo osoittanut sen, ettei hän pysty johtamaan ulkoministeriötä turvallisesti, jotta meidän raskaasti aseistetut vihollisemme eivät pystyisi vaarantamaan fyysistä olemassaoloamme!

Venäjän presidentti Putin'in täytyy kuolata sillä mahdollisuudella että kohtaa Hillary'n vastapuolella neuvottelupöytää!

HUOMAUTUS: Videollamme ”In Megiddo II”, näytetty yläpuolella, Chris Pinto osoittaa, että Hillary Clinton on ammattiaan harjoittava shamaani New Age -uskonnossa, ja Doc Marquis paljasti vuonna 1992, että okkultismin maailmassa, Hillary on 4. tason noita, samalla kun Bill Clinton on ”vain” 3. tasolla! Toisin sanoen, okkultismissa, Hillary on rankattu korkeammalle.

Nyt sinä tiedät lähteen Hillary Clinton'in uskomattomalle vaikutusvallalle, joka hänellä on ihmisten, hallinnon, ja minkä tahansa ylemmän viranomaisen suhteen.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2227
DVD

II. Mitkä ovat 14 huolestuttavinta tosiasiaa koskien näitä Hillary-skandaalin paljastuksia?

Valmistaudu järkyttymään totaalisesti.


FBI'n johtaja James Comey on suositellut, ettei mitään syytteitä nostettaisi Hillary Clinton'ia vastaan hänen yksityisen sähköpostipalvelimen käytöstä jolla harjoitettiin valtion virallista liiketoimintaa. Ja samalla kun on lähes varmistunut, ettei Clinton kohtaa mitään rikossyytettä nyt, Comey'n lehdistötiedote sisälsi paljon, joka oli haitallista entiselle ulkoministerille ja sitä pitäisi käyttää häntä vastaan yleisissä vaaleissa.”

Kuuntele mitä FBI-johtaja sanoi Hillary'sta tässä asiassa.

1) Clinton valehteli käyttäneensä vain yhtä laitetta sähköpostiviestejään varten.

2) Clinton valehteli, ettei mitään salaiseksi luokiteltua tietoa lähetetty hänen yksityiseltä palvelimeltaan.

3) Oli työsähköposteja, joita Clinton ei siirtänyt, huolimatta hänen toistuvista lupauksista tehdä niin.

4) Oli työsähköposteja, joita Clinton ei siirtänyt.

5) FBI'n johtaja kutsui Clinton'ia 'äärimmäisen huolimattomaksi'.

6) Clinton'in ”olisi pitänyt tietää”, että hänen systeeminsä oli riskialtis.

7) Epäpätevyyden/huolimattomuuden taso oli hämmästyttävää, sanoi FBI'n johtaja.

8) Clinton'in olisi pitänyt tietää että hänen kohdeaineistonsa oli salaiseksi luokiteltua.

9) Liittovaltion turvallisuuskulttuuri Clinton'in alaisuudessa oli 'yleisesti ottaen puutteellista'.

10) Niiden ihmisten sähköpostitilejä oli hakkeroitu, jotka sähköpostittelivat Clinton'in kanssa.

11) On mahdollista, että Clinton'in sähköpostipalvelimia hakkeroitiin.

12) Clinton on mahdollisesti rikkonut liittovaltion lakia, vaikka FBI ei suositellut mitään syytteitä.

13) Muut ihmiset vastaavissa tilanteissa kohtaisivat seuraamuksia.

14) Clinton ei tarkoituksellisesti tehnyt tätä, hän oli vain niin tyhmä.

Hillary Clinton kävelee pois rikosoikeudellisesta syytteestä pahimmassa mahdollisessa uhassa meidän kansalliselle turvallisuudelle yksinkertaisesti ja ainoastaan siksi, että ”Bill Clinton Sääntöä” noudatetaan yhä Washington D.C:ssä.

Mikä on ”Bill Clinton Sääntö (Bill Clinton Rule)”?

Menkäämme takaisin Clinton/Monica Lewinsky -seksiskandaalin rumiin päiviin:

Senaatin republikaanijohto, vapaamuurari-senaattori Trent Lott'in johtamana, toimi varmistaakseen, ettei Clinton saisi syytettä virkavirheestä. Kun oli aivan selvää, että edustajainhuoneen virkasyytteen hoitajat eivät tienneet, että ”järjestely” oli paikoillaan, ja protestoivat sitä tosiasiaa, että senaatin republikaanijohto oli pettänyt heidät, senaattori Stevens Alaskasta letkautti, ”Henry, en välitä, paitsi jos osoitat, että hän raiskasi naisen ja sitten nousi ylös ja ampui hänet kuoliaaksi – et tule saamaan 67:ää ääntä virkasyytettä varten.” (NEWS1448)


III. Venäjän sanotaan valmistautuvan massiiviseen turvaluokiteltujen sähköpostiviestien, joita he sieppasivat Hillary'n suojaamattomalta yksityiseltä palvelimelta, julkaisuun!


... Venäjän hallitus voisi lähitulevaisuudessa julkaista sähköpostiviestien tekstit, joita he sieppasivat Yhdysvaltain presidenttiehdokkaan Hillary Clinton'in yksityiseltä sähköpostipalvelimelta aikana, jolloin hän oli USA:n ulkoministeri. Julkaiseminen todistaisi, kuten annettiin ymmärtää, että ulkoministeri Clinton oli tosiasiassa asettanut avoimeksi Yhdysvaltain salaisuudet ulkomaiselle viestien sieppaukselle laittamalla korkeasti luokitellut hallituksen raportit yksityiselle palvelimelle vastoin Yhdysvaltain lakia, ja että, kuten epäillään, palvelin oli ollut ulkomaisten tiedustelupalvelujen hakkeroinnin kohteena.”

Kyberturvallisuuden asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että meidän aggressiiviset viholliset mitä luultavimmin sieppasivat kaiken Hillary'n kirjeenvaihdosta.

UUTISKATSAUS: Kyberturvallisuus-analyytikko: 'Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Clinton'in sähköpostiviestit ole vihollistemme käsissä'”, Breibart News, 5. heinäkuuta 2016


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1005
IV. Kuva Bill Clinton'ista nousemassa lentokoneeseen kiitoradalla taluttaen oikeusministeri Loretta Lynch'ia ja puhuen hänen kanssaan 37 minuutin ajan on korvaamaton paljastus.


Oletettu republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump sanoi, että oikeusministeri Loretta Lynch'in ja presidentti Bill Clinton'in tapaaminen oli 'kauhea' ja 'kamala'.”

'Se on hämmästyttävää', Mr. Trump sanoi 'The Mike Gallagher -show'ssa'.”

'Se oli todella halpamaista … se oli todella jotakin, jota he eivät halunneet julkisuuteen, ymmärtääkseni, vai olenko väärässä?' Ms. Lynch'illa ja Mr. Clinton'illa oli improvisoitu yksityinen tapaaminen kun heidän tiensä kohtasivat Phoenix'in lentokentällä aiemmin tällä viikolla.”

Toimittiko Bill Clinton viestin Loretta Lynch'ille?

Jos hän toimisi yhteistyössä, jotta Hillary ei saisi syytettä, niin ehkäpä Hillary voisi pitää hänet virassaan oikeusministerinä, mutta jos hän kieltäytyisi yhteistyöstä, no, silloin, Loretta, miten on lastenlastesi terveyden laita?




V. Radikaalit homoaktivistit suunnittelevat käyttävänsä hyväksi meidän oikeussysteemiä pakottaakseen kristilliset seurakunnat palvelemaan LGBT (lesbot/homot/biseksuaalit/transsukupuoliset) -ihmisiä.


Onko kirkko julkisen majoituksen paikka ja jos on – vaaditaanko seurakuntia noudattamaan syrjinnänvastaisia lakeja koskien sukupuolta ja seksuaalista suuntautumista? Se on kysymys, jonka Iowan kansalaisoikeuksien komission julkaisema esite on nostanut esiin. He katsovat, että minkä tahansa seurakunnan, joka avaa ovensa yleisölle, olisi noudatettava lakeja jotka koskevat seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettiä.”

Hiram Sasser, riitajuttuja käsittelevän lakifirman johtaja, sanoi komission esitteen merkitsevän, että kirkkoja vaadittaisiin sallimaan transsukupuolisten yksityishenkilöiden käyttää heidän valintansa mukaista WC-tilaa.”

'Se myös pakottaa meidän asiakkaan käyttämään tiettyjä pronomineja kun viitataan tiettyihin 'sukupuoli-identiteetteihin' ja kieltää asiakastamme jopa opettamasta uskonnollisia vakaumuksiaan', Sasser sanoi.”

Jos näillä aktivisteilla on keinonsa, kristilliset seurakunnat eivät enää voi opettaa Raamatun standardista homoseksuaalisuutta vastaan.

Amerikka jatkaa syöksyään kohti samantyyppistä kaupunkia kuin Sodoma ja Gomorra!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com