Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Turkin vallankaappausyritys sekä terrorismin lisääntyminen maailmalla 2016 osoittavat nykyisen aikakauden lopputapahtumien alkamiseen

Tässä tuore suomentamani viime viikon sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka kertaa lyhyesti menneen viikon profeetallisesti merkittäviä uutistapahtumia ja luo oman analyysinsa niistä. Selvää on, että elämme tähän nykyiseen maailman väkivaltakierteeseen perustuen aivan viimeisiä päiviä ennenkuin profeetallinen loppunäytös alkaa viimeisen esiripun noustessa.

---------------------

Mid-East Prophecy Update – July 17th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 17.7.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-07-17.pdf

Pastori J.D. selittää, miten äskettäinen epäonnistunut vallankaappaus Turkissa Islamilaisen Valtion terrori-iskun Ranskassa ohella on asettamassa maailmannäyttämöä viimeisen esiripun nostokehotusta varten.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua hieman jostakin, jota katselimme torstaina Nizzan terrori-iskun jälkeen.
- Oikeastaan se tavallaan kytkeytyy Genesis 50:20 jakeeseen meidän Toisen Korinttolaiskirjeen tutkimuksessamme, koska se liittyy siihen, miten Jumala kääntää ihmisen pahuuden hyväksi.
- Kuitenkin aluksi mielestäni olisi hyvä kerrata lyhyesti jälleen yhtä vilkasta viikkoa Raamatun profetian kalenterissa.
Aloitan edellämainitulla islamilaisella terrori-iskulla Ranskan Nizzassa torstai-iltana ja lainaan tästä Jerusalem Post'in artikkelista, joka vahvisti sen mitä olemme tienneet koko ajan, mikä on se, että kyseessä oli Islamilainen Valtio. Post'in mukaan ISIS väitti olevansa vastuussa kuorma-autoiskusta ranskalaisessa Nizzan kaupungissa lauantaina kun Ranskan poliisi pidätti siellä kolme ihmistä yhteydestä verilöylyyn, joka vaati ainakin 84 ihmisen hengen. ”Henkilö, joka suoritti operaation Nizzassa, Ranskassa, ajaessaan kumoon ihmisiä, oli yksi ISISin sotureista”, sanoi uutistoimisto Amaq Telegram-tilinsä kautta, joka tukee Islamilaista Valtiota. ”Hän suoritti operaation vastauksena kehotuksiin tähdätä niiden valtioiden, jotka ovat osallisina koalitiossa joka taistelee ISISiä vastaan, kansalaisiin”, lausunnossa sanottiin.

Torstaisen ISISin suorittaman terrori-iskun Ranskassa kannoilla, heräsimme perjantaina vallankaappausyritykseen Turkissa, joka tämän raportin mukaan, myöskin Jerusalem Post'ilta, ei ainoastaan epäonnistunut, vaan on antanut Erdogan'ille aiheen kostaa armeijalle. Lainaten Post'ia, ”Turkin hallitukselle uskolliset joukot taistelivat lauantaina murskatakseen armeijan sotilasvallankaappausyrityksen viimeisetkin jäänteet, joka kaatui siihen kun väkijoukot vastasivat presidentti Erdogan'in kehotukseen vallata kadut ja kymmenittäin kapinallisia hylkäsi tankkinsa. Satakuusikymmentäyksi ihmistä kuoli, mukaanlukien useita siviilejä, sen jälkeen kun asevoimien ryhmittymä yritti kaapata vallan käyttämällä tankkeja ja hyökkäyshelikoptereita. ...Erdogan syytti vallankaappauksen juonittelijoita hänen surmaamisyrityksestään ja käynnisti puhdistuksen armeijassa, joka viimeksi käytti voimaa järjestäessään onnistuneen vallankaappauksen yli 30 vuotta sitten. ”He tulevat maksamaan kovan hinnan tästä”, sanoi Erdogan, joka lopetti massiiviset julkiset protestit hänen hallintoaan vastaan kolme vuotta sitten. Erdogan jatkoi: ”Tämä kansannousu on Jumalan lahja meille, koska tämän myötä puhdistamme armeijamme.” Turkkilainen medialähetys raportoi, että oikeuslaitoksen puhdistus oli myös käynnissä. Kuitenkin epäonnistunut vallankaappausyritys voisi vielä horjuttaa NATOn jäsenmaata ja merkittävää Yhdysvaltain liittolaista, joka sijaitsee Euroopan Unionin ja Syyrian kaaoksen välissä ISISin pommittajien tähdätessä turkkilaisiin kaupunkeihin ja Turkin hallituksen ollessa lisäksi sodassa kurdiseparatistien kanssa.”

Kaiken sen keskellä, mitä tapahtui menneellä viikolla, oli jotain hyvin mielenkiintoista joka toteutui, mutta se jäi kuitenkin sen varjoon mitä tapahtui Ranskassa ja Turkissa. Se mistä puhun on Iran, joka Fox News'in mukaan on tehnyt neljännen ohjuskokeensa ydinsopimuksen allekirjoituksesta lähtien. Tässä jotakin mitä raportilla oli sanottavaa tästä erittäin huolestuttavasta kehityksestä. ”Kaksi päivää ennen Iranin ja maailmanvaltojen ydinsopimuksen vuosipäivää, islamilainen tasavalta yritti laukaista uudentyyppisen ballistisen ohjuksen käyttämällä pohjoiskorealaista teknologiaa, kertoivat useat tiedusteluviranomaiset Fox News'ille. Testi, rikkoen YK:n päätöslauselmaa, epäonnistui pian laukaisun jälkeen kun ohjus räjähti, lähde sanoi. Yritys tapahtui illalla 11.-12. heinäkuuta lähellä iranilaista Saman'in kaupunkia, Isfahan'ista länteen tunnin verran, jossa Iran on suorittanut samankaltaisia ballististen ohjusten kokeita menneisyydessä. Se olisi ainakin neljäs kerta kun Iran on laukaissut tai yrittänyt laukaista ballistisen ohjuksen siitä saakka kun ydinsopimus allekirjoitettiin heinäkuun 14. päivänä 2015. ...Viime päivinä, Iranin viranomaiset ovat ilmaisseet suunnitelmia tehdä lisää kokeita. ”Iran tulee päättäväisesti jatkamaan ohjusohjelmaansa perustuen sen omaan puolustukseen ja kansallisen turvallisuuden laskelmiin”, ulkoministeriön tiedottaja Bahram Ghasemi sanoi ministeriön verkkosivuilla.”

- Minulle tämä herättää tärkeän kysymyksen siitä, mitä tapahtuu, kun Iranin ohjustestaus onnistuu epäonnistumisen sijaan.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja kysyn myös, mitä tapahtuu kun vallankaappaus, jollaista yritettiin Turkissa, onnistuu.
- Ehdotan, että se on vain ajankysymys ennenkuin se toteutuu, ja kun se tapahtuu, se muuttaa geopoliittisen dynamiikan. [Höpö höpöä Farag'ilta, sillä Turkin pitää olla pro-islamilainen Googin sodan käynnistyessä aikanaan ja näin mitään sotilasvallankaappausta ei tule tapahtumaan presidentti Erdogan'in vallasta syöksemiseksi. Tämä hiljattainen epäonnistunut vallankaappausyritys sopi Raamatun profetiaan vallan hyvin kun nyt armeija ja muut hallinnon tahot puhdistetaan ”profeetallisesti kelvottomista” aineksista Googin sotaa ajatellen. Lue lisää blogijutustani: http://nokialainen.blogspot.fi/2016/07/turkin-vallankaappausyritys-epaonnistui.html. Suom. huom.]
- Silläkin uhalla, että kuulostan hyper-sensaatiomaiselta, olen siinä uskossa, että kaikki, mitä näemme tänäpäivänä tapahtuvan, on lopun alkua.
- Yhteinen nimittäjä kaikelle sille, mitä nyt on alkanut tapahtua maailman näyttämöllä, on lavasteiden pystyttäminen loppunäytöstä varten.
- Kaikki näyttelijät ovat asemiinsa sijoitettuina, ja kaikki rekvisiitat ovat täydellisesti paikoillaan, ja viimeinen esirippu tullaan nostamaan hetkenä minä hyvänsä.
- Torstai-iltana, kun katselin kauhistuttavaa ISISin terrori-iskua Ranskassa, törmäsin pariin asiaan Factor -talkshow'ssa Fox News'in kanavalla.
- Bill O’Reilly, puhelinhaastattelussa Donald Trump'in kanssa, sanoi, että tässä ei ole enää kyse yksittäisistä ISIS-iskuista, vaan ”maailmansota” -skenaariosta.
- Sitten, jottei olisi pekkaa pahempi, Hillary Clinton soitti ohjelmaan ja antoi ällistyttävän kommentin sodassa olemisesta ”radikaalin jihadismin” kanssa.
- Suonet anteeksi suorasukaisuuteni, jolla sanon tämän, mutta niin kutsuttu ”radikaali jihadismi”, on liikasanaisuutta sille mikä on peräisin helvetin kuilusta.
- Syy miksi sanon näin, on se, että sana Jihad tarkoittaa arabiaksi Pyhää sotaa, joka sellaisenaan on radikaalia oikealta määrittelyltään.
- Kysymys, jonka haluaisin esittää niille, jotka omaksuvat tällaisen valheen, on tämä, ”Uskotko, että on olemassa sellaista asiaa kuin maltillinen jihadismi?”
- Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, Bill O’Reilly'lla oli silminnäkijä Ranskasta The Factor'illa, joka, ei mitenkään yllättävää, on itse muslimi.
- Ei yllättävää, koska Ranskan muslimiväestön uskotaan olevan 15%:n kasvussa ja vielä jyrkemmin nuorten ihmisten keskuudessa.
- Valitettavasti, kun Bill O’Reilly kysyi, että miltä hänestä tuntui kun hänen muslimitoverinsa tekevät tällaista, hän sanoi, ettei sillä ollut mitään tekemistä uskonnon kanssa.
Kuluneella viikolla satuin käväisemään religionofpeace.com -verkkosivustolla, ja pidin hyvin mielenkiintoisena heidän listaansa islamilaisesta terrorin vuodesta, joka on päivätty juuri vuodeksi 2016. Oikeastaan se on vain osittainen luettelo, koska he eivät pysty dokumentoimaan kaikkia islamilaisia terrorihyökkäyksiä, joita tapahtuu maailmassa. Heidän osittaisessa listassaan, he kertovat, että vuonna 2016 on ollut 1274 islamilaista iskua 50 maassa, joissa 11,774 ihmistä on saanut surmansa ja 14,303 haavoittunut.

- Tästä pääsemmekin siihen, mistä mainitsin alussa, eli miten Jumala tuo hyvää siitä, minkä ihminen tarkoittaa pahaksi.
- Yksi asia, jonka huomasin Twitterissä torstaina, oli se, kun monet ihmiset kysyivät paljon hyviä ja älykkäitä kysymyksiä.
- Kysymyksiä kuten, mitä tämän maailman suhteen on tapahtumassa, onko tämä maailman loppu sekä twiittejä, kuten että olen alkanut menettää toivoani tässä maailmassa.
Ensimmäinen Pietarinkirje 3:13-16 (KR 33/38)”Ja kuka on, joka voi teitä vahingoittaa, jos teillä on kiivaus hyvään? Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. "Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö", vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämissänne ja olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla, pitäen hyvän omantunnon, että ne, jotka parjaavat teidän hyvää vaellustanne Kristuksessa, joutuisivat häpeään siinä, mistä he teitä panettelevat.”
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23 ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com