Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. helmikuuta 2019

10 Raamatun profetiaan liittyvää huippujuttua vuonna 2018

Tässä Rapture Ready -sivustolla tammikuun alussa julkaistu Jan Markell'in profetiaraportti viime vuodesta, jonka osalta Markell on poiminut 10 merkittävää profeetallista juttua, jotka osoittavat Raamatun lopunaikojen profetioihin ja Jeesuksen toisen tulemuksen merkkeihin. Valitettavasti Jan Markell on trumpisti, eli ei näe Donald J. Trumpia Raamatun Antikristuksena, vaan ainoastaan pahan globalismin vastustajana. Pitäkää kuitenkin kaikki se hyvä profeetallisuus, mitä hän yhteenvedossaan tuo esille. Artikkelin suomensi: Olli R.

---------------------------

10 Raamatun profetiaan liittyvää huippujuttua vuonna 2018 (Top 10 Bible Prophecy Related Stories of 2018) :: By Jan Markell

Published on: January 7, 2019 by RRadmin7 Category: General ArticlesJan Markell


Lähes kolmasosa Raamatusta liittyy eskatologiaan tai Raamatun profetiaan. Mielestäni voimme päätellä, että paljon, mitä tapahtuu tänäpäivänä, ennakoi "tulevia asioita".

Seuraavassa on havaintojani toiminnoista, jotka liittyvät Raamatun profetiaan vuonna 2018. Hahmotan vain aikoja, en harjoita sanomalehtien syvätutkistelua. Kehotan jokaista olemaan kuin Isaskarin pojat 1. Aikakirjan luvussa 12, jotka ymmärsivät ajat.

Top 10 Raamatun profetian juttua vuodelta 2018

Jotkut ennustetut merkit näkyvät seurakuntakaudella. Useimmat ovat vaivanajan tapahtumia, jotka heittävät jättiläismäisen varjon nykypäivään.

#1. Nationalismia halveksitaan ja globalismia ylistetään

Globalismi kaappasi keskinäyttämön vuonna 2018 niin paljon, että presidentti Donald Trump tarttui globalisteja heti niskasta kiinni, väittäen, että hän on nationalisti. [Antikristus voi olla aluksi nationalisti, ”pieni sarvi” (Dan. 7:8, 24), joka vähitellen kasvaa maailmanhallitsijaksi. Hitler oli myös nationalisti aluksi. Suom. huom.]

Lisäksi Eurooppa horjahtelee. Keltatakkiset mellakoitsijat synnyttävät ongelmia, josta kiitos lankeaa globalisteille, kun he muuttavat maasta toiseen ja epävakauttavat Eurooppaa. Eurooppa tarvitsee lähes pelastajan. Ranskan Emmanuel Macron tekee uskomattomia yhden-maailman julkilausumia, kuten haluaa tarjota Israelille rauhansuunnitelman. Jos Antikristuksen on määrä tulla Euroopasta, tämä maanosa valmistelee tietä hänelle.

Globalistit toipuvat, kun he saavat ”paratiisinsa” 7-vuotisen Ahdistuksen aikana. Tänä vuonna he jopa värväsivät viihdyttäjä Celine Dion'in viettelemään lapset New World Order lastenvaatteilla. He ovat epätoivoisia. Donald Trump on päähäiriö. Uuden maailmanjärjestyksen sekoittaja.

#2. Israel juhlii 70-vuotispäiväänsä ja Amerikka siirtää suurlähetystönsä Jerusalemiin

Matteuksen luvussa 24:34 Jeesus antaa profetian, että sukupolvi, joka elää ennustettujen tapahtumien aikana, ei katoa ennenkuin tapahtumat toteutuvat. Israelista tuli kansakunta vuonna 1948. Psalmi 90 sanoo, että sukupolvi on 70 vuotta. Raamattu viittaa Ahdistukseen ”Danielin 70. vuosiviikkona”.

Israelin jälleensyntyminen on muistutus siitä, että Jumala pitää lupauksensa. Donald Trump piti lupauksensa ja siirsi Yhdysvaltain suurlähetystön Tel Aviv'issa Jerusalemiin Israelin 70-vuotispäivänä.

Kuivat luut tulivat eläviksi toukokuussa 1948 ja maa juhli 70-vuotispäiväänsä viime toukokuussa. Tämä on kaikkien aikojen ihme. He nostattivat jaloilleen suuren armeijan, ja vuonna 2018 Israel julistettiin maailman kahdeksanneksi vahvimmaksi kansakunnaksi!

...ja niihin tuli henki, ja ne tulivat eläviksi ja nousivat ylös jaloillensa: ylenmäärin suuri joukko. (Hes. 37:10; KR 33/38)

breath entered them and they stood up on their feet a vast army…Ezekiel 37:10

#3. Vuonna 2018 ”synnytyskivuista” tuli apokalyptisia

Koko vuoden ajan katselimme sydäntä-kouraisevia valokuvia ja videoita ennennäkemättömistä katastrofeista, jotka ovat vain esimakua siitä, mitä tapahtuu vaivanaikana tai ”Jaakobin Ahdistuksessa”. Monet kommentoijat kutsuivat näitä maailmanlaajuisia katastrofeja ”apokalyptisiksi” tai ”raamatullisen mittakaavan omaaviksi.”

#4. Yhdysvaltain joukkojen vetäminen Syyriasta

Joulukuun lopulla presidentti Trump ilmoitti vetävänsä kaikki USA:n joukot pois Syyriasta. Vaikka mielipiteet vaihtelevat, ja pahat voimat teurastavat edelleen kristittyjä ja kurdeja, tämä avaa tien Iranista Israeliin. Iranilla on nyt täydellinen maasilta Israeliin. Venäjä, Turkki, Sudan, Libya, ”ja monet kansat” liittyvät tähän hyökkäykseen.

Tämä toimenpide voisi edelleen saada Israelin iskemään Damaskokseen ja täyttämään Jesaja 17:1 profetian.

#5. Ihmiskunnan luonteen heikkeneminen; turmeltunut mielenlaatu (Room. 1); itsensä rakastajat (2. Timoteus 3); runsaasti jumalattomuutta, moraalittomuutta ja laittomuutta – Paluu Nooan päiviin

Vuonna 2018 katselimme:
  • Massiivista äänestäjiin kohdistunutta petosta
  • Kun Korkeimman oikeuden ehdokasta Brett Kavanaugh'ia syytettiin väärin perustein politiikan nimissä
  • Kun noidat kiroavat Kavanaugh'ia ja presidentti Trump'ia julkisissa seremonioissaan
  • Kun kirjaimellista demonista vihaa kohdistettiin kristittyihin ja konservatiiveihin
  • Kun papit siunaavat aborttiklinikkoja

    #6. Pahan traaginen nousu

    Raamatun profetia sanoo, että viimeisinä päivinä ”paha kasvaa yhä pahemmaksi.” (2. Tim. 3:13) Tänä vuonna olemme nähneet pakanuuden ja noituuden kohoavan korkeuksiin kun kristinusko laski ja millenniaalit sanoivat, etteivät tarvitse Jumalaa.

    Yli 60% amerikkalaisista omaksuu jonkinlaisen "uuden aikakauden (New Age)" uskon.

    Se onkin nyt viileä kiitos osittain Hollywoodille uskoa asioihin, jotka ovat vaarallisia. Tämä on ennakointia Ahdistuksen ajan velhouksista.

    Pahalla on kasvava rakkaus, kun taas hyvä tuomitaan (Jesaja 5:20).

    Joukkoampumisten tekijät, kuten Floridan tapauksessa viime helmikuussa, kertovat kuulleensa ääniä, jotka kehottivat heitä suorittamaan näitä tekoja.

    Ja Palmyran riemukaari, joka oli osa Baalin temppeliä, ilmestyi Washington D.C:hen syyskuussa.

    #7. Järkyttävä luopumuksen kasvu ja Raamatun profetian pilkkaaminen

    Juuri kun luulet, että luopumus ja väärä opetus ei voi mennä yhtään pahemmaksi, niin se tekee sen! Uusi apostolinen reformaatio on maailmanlaajuinen liike, joka runtelee monia kirkkoja outoine merkkeineen, ihmeineen ja tunnustekoineen, jotka eivät ole Jumalasta. Jotkut näistä ihmisistä juhlivat heidän hallitsemattomassa "juopunut-hengessä" -aktiviteetissaan. Kuka olisi voinut kuvitella, että Intian Kundalini-henki voisi todella päästä sisään evankeliseen seurakuntaan?

    Evankeliset kirkot ovat lähes kaikki kaivautuneet sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ääneen saarnaamisen sijasta. Ihmiset jäävät ilman seurakuntaa, vaikka he vetoavat kirkon johtoon, mutta turhaan.

    Monet kirkot ovat halukkaita "uudistamaan kristinuskon", josta kiitos Andy Stanley'lle ja "erkaantumiselle Vanhasta Testamentista", kuten hän suosittelee.

    Raamatun profetiaa on lähes mahdotonta löytää kirkon opetuksista. Jopa minun vuosittainen konferenssini on säännöllisesti ripustettu ”hysteria-konferenssiksi”, jossa kaikki sellaiset merkit, joita korostetaan tässä, osoitetaan vääriksi vuosi toisensa jälkeen.

    #8 Tunkeileva teknologia hyökkää koteihin ja tasoittaa tietä Antikristukselle

    Tänä vuonna olemme saaneet tietää, että meitä katsellaan tai kuunnellaan 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivän ajan viikossa Big Techin avulla. Tämä oli myös vuosi, jolloin teknologiayritykset myönsivät, että heillä on agenda.

    Keinoäly (AI) voi ylittää roimasti ihmisaivot ja AI voi tehdä kuvia ihmisistä, jotka näyttävät inhimillisiltä.

    Facebook, Google, Apple, Microsoft, Twitter ja muut ovat uusia "maailmankaikkeuden mestareita", mutta vihaavat vanhurskautta ja todennäköisesti ojentavat työkalunsa Antikristukselle.

    #9. Vatikaanin kriisi

    Jos väärä profeetta tulee katolilaisuudesta, olemme nähneet sen pahuuden viime vuonna skandaalissa toisensa perään. Paavi Francis näyttää katsovan toisella tavalla, keskittyen omaan agendaansa.

    Paavi on äärimmäinen globalisti, joka voisi helposti siirtyä apurin rooliin Antikristukselle. Jopa jotkut katolisetkin protestoivat, että heidän johtajansa keskittyy vain ilmaston lämpenemiseen, maahanmuuttoon ja sosialismiin.

    Tämä on katolisen kirkon pahin kriisi sitten reformaation.

    #10. Puhumisaktiviteetti kolmannesta temppelistä kiihtyi

    Antikristus sallii juutalaisten kolmannen temppelin rakentamisen Jerusalemiin vaivanajan alussa. Tämän kyseisen temppelin valmistelu kiihtyi vuonna 2018. Temppeli-instituutti ilmoitti, että Israelissa syntyi täydellinen punainen hieho, jota voitaisiin käyttää temppeliseremonioissa.

    Sanhedrin isännöi alttarin vihkimistä kolmannelle temppelille 70 kansakunnan kanssa, joita kutsuttiin tarkkailemaan joulukuussa.

    Vaikka kolmannella temppelillä ei ole mitään tekemistä uskovien kanssa, tällainen toiminta on jälleen vaivanajan tapahtuma, joka heittää varjoaan nykypäivään!

    Nämä ovat vain kymmenen asiaa, joita minun mielestäni oli korostettava, kun aloitamme uuden vuoden. Asiat ovat kaikki loksahtamassa kohdalleen.

    Jeesus on tulossa, ehkäpä jo tänään. Jumala on sallinut joidenkin nähdä tämä näyttämö, jota ollaan pystyttämässä, joka osoittaa, että olemme viimeisissä hetkissä. Olemme etuoikeutettuja tietämään, mitä kello on. Monet eivät tiedä!

    Se on yhden minuutin päässä keskiyöstä. Uutisotsikot ovat Hänen tulemuksensa sanansaattaja. Joku innostuu siitä.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    Google Website Translator Gadget

    Hae tästä blogista (täsmähaku)

    Loading

    Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

    Sivuja

    Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

    Blogiarkisto

    Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

    Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

    DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

    Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

    Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

    Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

    Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

    Donbass-dokumenttielokuva

    Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

    Hal Turner – Latest News

    Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

    Telegram-kanava The Finnish Awakening

    Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

    Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

    Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

    Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

    Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

    Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

    Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

    Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

    Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

    Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

    Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

    45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

    EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

    Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

    Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

    Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

    E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com