Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 25. helmikuuta 2019

Raamatun numerot, aikainmerkit, rauha ja turvallisuus Lähi-idässä

Tässä tuore suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja luettelee viisi Raamatun profetiaan liittyvää uutista viime ajoilta sekä yleisesti huomauttaa kaikkien Raamatun numeroiden ja merkkien yhteentulemisesta juuri näinä aikoina, jolloin ns. valerauhaa ollaan sommittelemassa Lähi-itään erityisesti presidentti Trumpin taholta.

------------------------

Numerot, merkit, rauha ja turvallisuus (Numbers, Signs, Peace and Safety) :: By Daymond Duck

Published on: February 24, 2019 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/02/24/numbers-signs-peace-safety-daymond-duck/ 

Tämä artikkeli olisi liian pitkä, jos käsittelisin kaikkea uutisista, jota on tapahtunut viimeisinä päivinä liittyen Raamatun profetiaan, joten aion supistaa sen viiteen asiaan, jotka näyttävät erittäin tärkeiltä.

Ensinnäkin, Rapture Ready julkaisi T.W. Tramm'in erinomaisen artikkelin otsikollaGod’s Numerical Patterns: Israel’s 70th Year & Bible Prophecy (Jumalan numeeriset mallit: Israelin 70. vuosi ja Raamatun profetia).” (Löydät sen julkaistuna menemällä osoitteeseen www.raptureready.com, napsauttamalla Rapture Ready News'ia, ja napsauttamalla 12 Feb 2019 oikeassa reunassa.)

Monet kristityt eivät ymmärrä Raamatun numeroiden merkitystä (ja meidän on oltava varovaisia), mutta on olemassa laaja yksimielisyys siitä, että Jumala on matemaattinen Jumala, ja Raamatun numerot ovat merkitseviä (Googlaa ”Bible number 70”; Googlaa ”Bible number 40”; Googlaa ”Bible number 7”; jne.).

Tämä on pointti: Jumala mittaa aikaa monella tavalla (1000 päivää kutsutaan nimellä Millennial Days (millenniaaliset päivät); 50-vuotisjaksot, joita kutsutaan nimellä Jubilee Cycles (riemuvuosijaksot), 70-vuotisjaksot, jne.), Ja kaikki nämä ajan mittaustavat osuvat merkittäviin lukuihin juuri nyt.

Numerot näyttävät sanovan, että maailma on saavuttamassa merkittävän kohdan Jumalan profeetallisessa kellotaulussa.

Toiseksi, samalla kun merkittävät luvut ovat suuntautumassa yhteen, profeetalliset merkit ovat lähentymässä toisiaan:
  • Väärä profeetta johtaa maailmanuskontoa, ja paavi Francis tekee suuria harppauksia kohti eräiden uskontojen yhdistämistä.
  • Antikristus johtaa maailmanhallitusta, ja globalistit Yhdysvalloissa haluavat maailmanhallitusta niin kipeästi, että he yrittävät syrjäyttää presidentti Trumpin.
  • Vaivanaika (Tribulation Period) alkaa, kun Antikristus vahvistaa seitsemän vuoden rauhanliiton Lähi-idässä, ja presidentti Trump aikoo julkaista rauhanehdotuksensa Lähi-idän rauhalle myöhemmin tänä vuonna.
  • Raamattu kieltää Israelin ja Jerusalemin jakamisen, ja on olemassa raportteja, että presidentti Trumpin rauhanehdotuksessa Israel ja Jerusalem jaetaan.
  • Maailmanlaajuinen talousromahdus tapahtuu ylöstempauksen (Rapture) jälkeen, ja USA:n kansallinen velka ylitti juuri 22 biljoonaa dollaria.
  • Antikristus ja Väärä profeetta tulevat seuraamaan kaikkea ostamista ja myymistä vaivanaikana, ja teknologia, jolla tämä tehdään, oli keskustelun aiheena The World Government Summit -huippukokouksessa aiemmin tässä kuussa, jne.
Kolmanneksi, on ollut monia ehdotuksia Lähi-idän rauhalle, mutta niiden esittämisajankohtana kaikki numerot ja merkit eivät olleet yhteentulleita.

Presidentti Trumpin rauhanehdotus näyttää olevan ensimmäinen rauhanehdotus, joka esitetään samaan aikaan, kun kaikki numerot ja merkit ovat lähentymässä toisiaan.

On kulunut hieman yli 70 vuotta (kenties yksi sukupolvi) siitä, kun Israelista tuli valtio, ja kaikki aikaisemmat rauhanehdotukset olivat ennen Israelin 70-vuotispäivää.

Neljänneksi, Ahdistuksen aika alkaa ylöstempauksen jälkeen, kun Antikristus vahvistaa rauhansopimuksen monien kanssa seitsemäksi rauhan vuodeksi Lähi-idässä (Dan. 9:27).

Kun Antikristus vahvistaa tuon sopimuksen monien kanssa, maailman johtajat julistavat "peace and safety (nyt on rauha, ei hätää mitään)" (jotkut ihmiset sanovat "peace and security"). (“Peace and safety” ja “peace and security” ovat sama asia); ja sitten tulee äkillinen tuho (1. Tess. 5:1-3).

Tähän mennessä iranilaiset ja palestiinalaiset ovat yrittäneet estää rauhansopimuksen, ja arabit ovat kieltäytyneet neuvottelemasta rauhansopimuksesta, kunnes Israel täyttää palestiinalaisten vaatimukset.

Helmikuun 13.-14. päivinä 2019, USA:n varapresidentti Mike Pence, USA:n ulkoministeri Mike Pompeo ja presidentti Trumpin vävy Jared Kushner tapasivat Puolan Varsovassa, jossa oli virkamiehiä noin 60 kansakunnasta ”edistämään tulevaisuutta rauhasta ja turvallisuudesta Lähi-idässä.”

Yhdessä pääministeri Netanyahu'n ja 10 arabimaan virkailijoiden kanssa, Hra Kushner kertoi ryhmälle, että presidentti Trumpin suunnitelma on valmis, se julkaistaan ​​Israelin vaalien 9. huhtikuuta 2019 jälkeen, ja vaikka se on iso riski, hän on optimistinen sen mahdollisuuksista ​​saada hyväksyntä.

Tämän konferenssin tärkeitä päätöksiä rauhan ja turvallisuuden edistämiseksi Lähi-idässä ovat, että Iran tullaan hoitelemaan ja palestiinalaisten vaatimukset eivät enää estä arabeja ja Israelia olemasta ystäviä, niin että rauha ja turvallisuus voivat vallita Lähi-idässä.

Kuvia otettiin ja julkaistiin monien johtajien kesken (mukaan lukien Mike Pence, Mike Pompeo, Jared Kushner, Benjamin Netanyahu ja muut), jotka seisoivat suuren kyltin edessä, jossa luki ”Ministerial To Promote A Future of Peace and Security in the Middle East (Lähettiläät edistämään tulevaisuutta rauhasta ja turvallisuudesta Lähi-idässä).”

On vaikeaa nähdä, miten Jumala voi tehdä asioita selvemmiksi kuin kuvat monista virkailijoista, jotka seisovat kyltin edessä, jossa on sanat ”Peace and security in the Middle East (Rauha ja turvallisuus Lähi-idässä).”

Family Photo at Ministerial on Peace and Security in the Middle East in Warsaw

https://www.youtube.com/watch?v=fRSuBmDiXRE (13.2.2019)

https://statedept.brightcovegallery.com/detail/video/6001840838001/family-photo-at-ministerial-on-peace-and-security-in-the-middle-east

Viidenneksi, Israelin pääministeri Netanyahu kertoi ryhmälle, että Iran pystyy tuottamaan ydinaseita kahden vuoden kuluessa, jos Iran päättää tehdä sen.

Hän oli hyvin selväsanainen sodan mahdollisuudesta Iranin kanssa ja siitä mahdollisuudesta, että Israel ja arabivaltiot tulevat olemaan kumppaneita; ja kahden-vuoden luku osoittaa, että ei kenties mene kauaakaan, kunnes jotain tapahtuu.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com