Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 5. helmikuuta 2019

Onko Raamatun profetia vain häiriötekijä kristillisyydessä?

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa paneudutaan kaikkia kristittyjä jakavaan aiheeseen nykypäivänä ja se on Raamatun profetian merkitys kristillisessä opetuksessa. Pastori Farag perustelee kantansa Raamatun jakeilla ja ottaa esille myös ajan myöhäisyyden (profetian perusteella), jonka vuoksi kristittyjen kiintopisteenä pitäisi tällä hetkellä olla totuuden ja evankeliumin levittäminen niille, jotka eivät vielä sitä tunne. Kristuksen paluu omilleen (ylöstempaus) voi olla lähempänä kuin ajattelemmekaan!

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 3rd, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 3.2.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. käsittelee kysymystä, joka koskee niitä, jotka sanovat, että Raamatun profetia on vain häiriötekijä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä minun on ystävällisesti pyydettävä sinua kestämään minua, kun käsittelen hyvin huolestuttavaa asiaa, vakavaa huolta.
- Oikeastaan oli kaksi vakavaa asiaa, jotka molemmat ovat minulle hyvin vaikeita henkilökohtaisesti, koska toisessa on kyse aborttilainsäädännöstä.
- Haluaisin rukouksianne, kun etsin edelleen Herraa käsitelläkseni New Yorkin osavaltion uutta lakia, joka laillistaa abortin syntymään saakka.
Asia, joka minun on pakko käsitellä, on se, mitä merkittävä pastori sanoi radio-kuuntelijalle, joka soitti ohjelmaan. Soittaja, joka puhui Raamatun profetiasta, sanoi olevansa yksi originaaleista Jeesus-ihmisistä, ja hän (she) on monta vuotta ollut tarkkailija odottaessaan, että Jeesus tulee takaisin. Hän sanoi näkevänsä, mitä Syyriassa tapahtuu, kun siitä on tulossa rauniokasa, ja se tapahtuu aivan silmiemme edessä ja hän sanoi olevansa kauhuissaan. Hänen kysymyksensä oli, että miten käsittelet sitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu? Pastorin vastaus oli, että ”ehkä tämäntyyppinen opetus ei ollenkaan ole terveellistä sinulle”, ja hän jatkoi siteeraamaan Apostolien tekojen lukua 1:7-8, jossa Jeesus sanoi: ”Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.” Hän jatkoi sanomalla: ”Tähän kristittyjen on keskityttävä, ei siihen, mitä Syyriassa tai Irakissa tapahtuu, koska suoraan sanottuna kukaan meistä ei tiedä, mitä tapahtuu tai tulee tapahtumaan. Yli 50 vuoden ajan, aina Israelin valtion perustamisesta saakka, joka kuudes kuukausi kuulemme, että se kaikki on romahtamassa tällä viikolla, ja minulle se on vain valtava häiriötekijä.” Sitten pastori viittaamalla äskettäiseen Proximity Bible prophecy (Raamatunprofetian läheisyys) -konferenssiin, jota soittaja oli katsellut verkossa, sanoi: ”Kehottaisin lopettamaan sen kuuntelemisen ja katsomisen ja vain menemään Raamattusi luo, joka tekee sinut onnelliseksi.”
- Aloitan tarjoamalla kontekstin Apt. 1:7-8 viittaukselle sen vuoksi, mitä tapahtui sen jälkeen, kun Jeesus oli sanonut tämän heille.
- On tärkeää ymmärtää, että Jeesus oli ilmestynyt ylösnousemuksensa jälkeen neljänkymmenen päivän ajan antamalla vakuuttavia todisteita.
- Nimittäin, todisteita Jumalan valtakunnasta, koska he olivat innokkaasti keskittyneet Hänen paluuseensa, josta Jeesus puhuu.
Apt. 1:9-11 (KR 33/38)”Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."”
- Aika ei salli minun lainata lukuisia viittauksia pyhissä kirjoituksissa siihen siunaukseen, joka tulee niille, jotka tarkkailevat.
- Vapahtajamme sanoi itse Luukkaan luvussa 21:28, että kun me näemme profetioiden alkavan toteutua, niin katsokaa ylös, sillä vapautuksemme on lähellä.
- Ajattelen apostoli Paavalia, joka elämänsä lopussa viittasi vanhurskauden kruunuun, jonka Herra oli tallettanut häntä varten.
2. Tim. 4:7-8 (KR 33/38)”Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat.”
2 Timothy 4:7–8 (KJV) - 7 I have fought the good fight, I have finished the race, I have kept the faith. 8 Now there is in store for me the crown of righteousness, which the Lord, the righteous Judge, will award to me on that day—and not only to me, but also to all who have longed for his appearing.
- Ehdottaisin, että apostoli Paavali sisällytti mukaan kaipauksen Kristuksen paluulle kun juoksu on päätetty ja hyvä kilvoitus on kilvoiteltu.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että kun tätä kaipuuta Herran paluulle ei ole, niin evankeliumin kiireellisyys voidaan mitätöidä.
- Uskon, että Kristuksen paluu on olennainen osa Jeesuksen Kristuksen evankeliumia, joka tuo monet pelastukseen Jeesuksessa Kristuksessa.
- Tämä on ollut kokemuksemme näiden viikoittaisten profetiapäivitysten tekemisessä, niin että, se saavuttaa maapallon äärimmäiset osat.
- Vaikuttaa siltä, että keskittymällä Lähi-idän merkittäviin tapahtumiin ihmiset yhdistävät pisteitä profetiaan Raamatussa.
- Lisäksi Israel tulee pelastavaan tietämykseen heidän todellisesta Messiaastaan, kun ajatellaan sitä, että he odottavat Messiaansa ensimmäistä tulemusta.
Viime keskiviikkona, Breaking Israel News'illä oli mitä mielenkiintoisin artikkeli siitä, onko Venäjä Israelin ystävä vai onko se profeetallinen vihollinen pohjoisesta, jossa he lainaavat Hesekielin lukua 38. Tässä jotakin siitä, mitä heillä oli sanottavaa: ”Merkittävän sotilaallisen läsnäolonsa myötä Syyriassa, on olennaisen tärkeää ymmärtää Venäjän aikomuksia alueelle. Venäjän rooli kohtaa apokalyptisia vaikutuksia kun tarkastellaan jakeita, jotka havaitsevat Messiasta edeltävän Googin ja Maagogin sodan, joka profeetta Hesekielin mukaan tulee olemaan sota Israelia vastaan, jota käy monikansallinen liittouma, johtajanaan kansa pohjoisesta.” ...Sitten he ryhtyvät siteeraamaan opetusta 18. vuosisadan rabbiiniselta tietäjältä, joka tunnetaan nimellä Vilna Gaon, joka toi esiin Venäjän hyökkäyksen Messiaan edeltäjänä. ”Kun kuulette, että venäläiset ovat vallanneet Krimin kaupungin, teidän pitäisi tietää, että Messiaan ajat ovat alkaneet, että hänen askeleensa kuullaan jo”, Vilna Gaon kertoi seuraajilleen juuri ennen kuolemaansa vuonna 1797. ”Ja kun kuulette, että venäläiset ovat päässeet Konstantinopolin kaupunkiin (nykyinen Istanbul), teidän pitäisi laittaa sapattivaatteet päällenne ja olla ottamatta niitä pois, koska se tarkoittaa sitä, että Messias on tulossa millä hetkellä hyvänsä.”

- Uskallan sanoa, että meidän täytyy vaatettaa itsemme Kristukseen, ja tämä johtuu siitä, että Hän on tulossa minä hetkenä hyvänsä ja ylöstempaa morsiamensa.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja lopetamme Jeesuksen Kristuksen evankeliumilla ja yksinkertaisella pelastuksen ABC:llä.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com