Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Maailman vaarat ja ruttotaudit saattavat kääntää ihmisiä Herran puoleen nykypäivänä

Tässä tuore suomentamani Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, jossa hän muistuttaa siitä tosiasiasta, että hyvinä aikoina ihmiset eivät mieti iankaikkisuusasioita ja Jumalaa, niin kuin huonoina aikoina tapahtuu. Siksi tämä nykyinen epävakaa maailmantilanne voi olla otollista aikaa herätä tuntemaan Herra, joka ravistelee ihmiskuntaa eri vitsauksilla.

-------------------------

Bible Prophecy Update – February 23rd, 2020


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 23.2.-20. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu siitä, kuinka maailman vaarat ja ruttotaudit saattavat kääntää ihmisiä Herran puoleen.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan kertoa teille jotain, jonka Herra on laittanut sydämelleni useiden viime kuukausien ajan.
- Olen huomannut sen omassa elämässäni henkilökohtaisesti, mutta olen nähnyt tätä esiintyvän myös laajemmassa mittakaavassa sekä kansallisesti että jopa maailmanlaajuisesti.
- Puhun siitä, että kun ajat ovat hyviä, emme mieti ikuista tulevaisuutta kuten silloin, kun olemme enemmän kasvot alaspäin olevia huonoina aikoina.
Saarnaaja 7:14 (KR 33/38)”Hyvänä päivänä ole hyvillä mielin, ja pahana päivänä ymmärrä, että toisen niinkuin toisenkin on Jumala tehnyt, koskapa ihminen ei saa mitään siitä, mikä hänen jälkeensä tulee.”
- Tiedän, että minulla on vaara tulla väärinymmärretyksi, kun sanon tämän, mutta sanon sen kuitenkin, että kaikki huonot asiat voivat itseasiassa olla hyviä.
- Tämä johtuu siitä, että kun ajat ovat huonoja ja tulevaisuus on synkkä, ihmiset kääntyvät todennäköisemmin Herran puoleen pelossaan ja epävarmuudessaan.
- Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että kaikki nykyisen maailman vaarat ja ruttotaudit ravistavat ja herättävät monia ihmisiä.
Tässä on luettelo vain muutamasta:
1. Koronavirus leviää edelleen ja jotkut pelkäävät, että se voi olla pahin maailmanlaajuinen pandemia vuoden 1918 espanjantaudin jälkeen
2. H1N1-sikainfluenssa, H5N1/H5N8-lintuinfluenssa ja afrikkalainen sikarutto aiheuttavat nyt uuden uhan kauhistuttavassa elpymisessä
3. Heinäsirkkaparvet ovat tuhonneet Afrikkaa ja leviävät nyt kauttaaltaan Lähi-itään jopa saavuttaen Kiinan alueen
4. Tulivuorten purkausten, maanjäristysten ja tulvien huomattava lisääntyminen on tapahtunut samanaikaisesti äärimmäisten sääolosuhteiden kanssa
5. Syyrian kriisi on kärjistynyt ja saavuttanut kauhistuttavan tason, jossa 900 000 syyrialaista on siirretty paikaltaan vain viime joulukuusta lähtien
6. Asiantuntijat kuvaavat Lähi-idän nykyisiä jännitteitä sellaisiksi, joita emme ole koskaan nähneet historiassa
7. Amerikan nykyinen polarisoiva poliittinen keskustelu on niin eripuraisuutta aiheuttavaa ja tuhoavaa, että jotkut pelkäävät täydellisen romahduksen seuraavan
- Voisi ajatella, että käytyään läpi tällaisen luettelon, suurin osa ihmisistä näkisi, mitä on tulossa ja tekisi jotain.
- Monet ihmiset eivät kuitenkaan näe, ja valitettavasti, edes monet tunnustavat kristityt eivät näe profeetallista jäävuorta, joka on horisontissa.
- Sen sijaan he edelleen uudelleenjärjestelevät Titanic'in kansituolia, ja jos sopii, tuhlatakseen arvokasta aikaa maailman uppoamisaluksella.
Katsoin useita vuosia sitten vuoden 2012 Smithsonian Channel -dokumentin, nimeltään ”Titanic's Final Mystery (Titanic'in lopullinen mysteeri)”. Siinä historioitsija Tim Maltin esittelee teoriansa, jonka mukaan Titanic'in kohtalo ei johtunut ihmisen erehdyksestä, vaan valon-taittumisen kangastuksista, jotka loivat optisen illuusion. Tämä epätavallinen ilmiö selittää, miksi Titanic osui jäävuoreen eikä saanut apua läheiseltä alukselta. Alueen ilmakehän olosuhteet olivat samana yönä kypsiä super-valon-taittumiselle, mikä esti Titanic'in tähystäjiä näkemästä jäävuorta ajoissa ja kalifornialaista rahtialusta tunnistamasta valtamerialusta ja kommunikoimasta sen kanssa. Maltin esitteli havaintojaan uudessa kirjassaan ”A Very Deceiving Night (Hyvin harhaanjohtava yö)”.

- Uskon, että olemme hyvin pettävässä yössä, ja ihmiset eivät voi nähdä jäävuorta optisen illuusion takia, joka liittyy vahvaan harhakuvitelmaan.
- Kuten Titanic'illa, he uskovat sen olevan uppoamaton eivätkä ole vakuuttuneita siitä, että heidän pitäisi päästä pelastusveneisiin ennenkuin on liian myöhäistä.
- Hyvin harvat pelastuvat ja monet menehtyvät, kuten Titanic'illa, kun he uskoivat, että pysyminen juuri siellä, missä he olivat, olisi turvallisempaa.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Ennenkuin teemme niin, haluan kuitenkin kertoa teille eräästä vastauksesta haasteeseemme siirtää joku lähemmäksi Jeesusta.
Siirrä Heidät Lähemmäksi Jeesusta Tarina”Tykkään katsoa viikoittaisia profetiapäivityksiänne ja muistutan, että Hänen paluunsa on ovella. Löysin todella rohkaisua Barry'n viestistä, yhdessä mukaillen kertomaasi, että meidän ei tarvitse yrittää ja vakuutella joka kerta kun kerromme Herrasta...Luulen joskus painostavan itseäni tekemään niin ja se loi paljon taakkaa. Sitten sitä tuntee vapautuvansa tekemään jotakin niin pientä, mutta vaikuttavaa, kuten mitä teit Taco Bell -pikaruokaravintolassa ja kukkakaupassa ja näkemään mitä Henki haluaisi tehdä kunkin suhteen tuossa hetkessä. Hämmennyin, jos minun pitäisi odottaa Hengen opastavan minua kun kerron Jeesuksesta jollekulle, sillä muussa tapauksessa joskus voisin epäillä, että teenkö tätä omasta tahdostani tai "voimastani". Sain kumppanini muutama vuosi sitten seuraamaan Jeesusta sen jälkeen kun hän avasi itseään minulle; Hän laajensi rakkauttaan minuun ja vakuutti minulle, ettei tuomio olisi odottamassa minua menneisyyteni tähden, jos laittaisin luottamukseni Häneen ja kääntyisin pois kaikesta, johon olin aikaisemmin asettanut väärän toivon, nautintoon ja sisäiseen turvallisuuteen. Olin äskettäin seurannut paria …haastattelua, homoseksuaalisen hiusmuotoilijan kanssa, joka loi #walkaway -liikkeen, ja tunsin monia samankaltaisuuksia paitsi elämissämme, niin myös ajattelumallien muutoksessa, kun Herra ensimmäisen kerran tavoitteli minua. ...Katseltuani päivitystäsi, lähetin sähköpostia hänelle (him), jossa selitin, kuinka Herra oli muuttanut elämääni ja että tunsin, kuinka Jumala oli myös hänen perässään. Kiitokset sinulle uudesta näkökulmasta ja rohkaisusta tehdä näin.”
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-20 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com