Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 4. helmikuuta 2020

Trumpin rauhansuunnitelma on kahden valtion ratkaisu, jossa Jerusalemia pilkotaan

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, joka paljastaa kaikessa karuudessaan ns. Trump-petoksen, kun hänen vasta julkistettua rauhansuunnitelmaa on väitetty monien taholta vastakohdaksi yleiselle ja suositulle kahden valtion ratkaisulle, jossa Palestiinan valtio perustetaan aikoinaan Jumalan määräämille Luvatun Maan (=Israel) alueille, jotka Herra on julistanut ikuisesti Israelille kuuluviksi. Joten älkää kristityt menkö harhaan ja luulko, että Trump on aito Israelin ystävä ja islamin vihollinen, sillä Trump on universalisti edesmenneen mentorinsa Norman Vincent Peale'n tapaan, joka sanoi, ettei pelastus ole yksin Jeesuksessa, vaan kaikki uskonnot pelastavat.

------------------------

Bible Prophecy Update – February 2nd, 2020


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.2.-20. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. käsittelee vakavia huolenaiheita hiljattain julkistetun Trumpin rauhansuunnitelman suhteen.


- Se mitä toivon tekeväni tänään, on vastata joihinkin kysymyksiin koskien Trump'in rauhansuunnitelmaa ja mitä se tarkoittaa meille tänäpäivänä.
- Latasin koneelleni 181-sivuisen suunnitelman ja luin sen läpi järjestyksessä, jotta voisin rukouksellisesti ja huolellisesti vetää omat johtopäätökseni.
- Kun olen jakanut kanssanne kaksi päätelmää ja vastannut kahteen kysymykseen, haluaisin keskittää huomiomme siihen, miksi tämä on tärkeää.
- Ennenkuin siirrymme tähän, mielestäni minun on pidettävä tästä esipuhe niillä, mitä kutsun ”nopeiksi faktoiksi”, jotka on tarkistettava.
- Ensinnäkin, ja se on tärkeää, ei ole sellaista asiaa kuin palestiinalainen, eikä näin ollen ole olemassa myöskään sellaista asiaa kuin Palestiinan valtio.
- Toiseksi, ns. palestiinalaisilla ei ole kiinnostusta Israelin rinnalla olevaan valtioon, vaan vain Israelin tuhoamiseen, kuten he ovat osoittaneet.
- Kolmanneksi, ns. palestiinalaiset eivät ole vain hylänneet 75 prosenttia Jerusalemista vuonna 2000, vaan myös hylänneet Palestiinan valtion vuonna 1937.
- Neljänneksi, muslimit väittävät, että Jerusalem on pyhä paikka, ja erityisesti Temppelivuoren kohdalla väite on yhtä lainvastainen kuin uskontokin on väärä.
- Viidenneksi ja viimeiseksi, Jerusalem on ja tulee aina olemaan vain Israelin ikuinen pääkaupunki, koska Jumalan omistajuuden nimi on kirjaimellisesti sen päällä.
Johtopäätös #1: Tämä on edelleen kahden valtion ratkaisu
Lainaamalla suunnitelman sivulta 17, ”Jerusalem pysyy Israelin valtion suvereenina pääkaupunkina, ja sen tulisi pysyä jakamattomana kaupunkina. Palestiinan valtion suvereenin pääkaupungin tulisi olla Itä-Jerusalemin osassa, sijaiten kaikissa osissa olemassa olevan turvallisuusmuurin itä- ja pohjoispuolta...” ”...Yhdysvallat tunnustaa Israelin valtion ja Palestiinan valtion kullekin kuuluvine pääkaupunkeineen ja kehottaa muita kansakuntia siirtämään suurlähetystönsä Jerusalemiin ja Al Quds'iin, kuten on sopivaa kutsua.”
Johtopäätös #2: Jerusalemista ei vieläkään ole ratkaisua
Lainaamalla suunnitelman sivuilta 13-17, ”Jerusalem on pyhä monille uskonnoille ja sillä on uskonnollista merkitystä suurelle osalle ihmiskuntaa. Kysymystä Jerusalemin pyhistä paikoista, etenkin koskien Temppelivuorta/Haram al-Sharif'ia, olisi kohdeltava mitä suurimmalla arkaluonteisuudella. ...Jerusalem on sivilisaation historiassa ainutlaatuinen kaupunki. Mikään muu paikka maan päällä ei voi väittää olevansa merkityksellinen kolmelle suurelle uskonnolle. Joka päivä, juutalaiset rukoilevat länsimuurilla, muslimit kumartuvat rukoukseen al-Aqsa'n moskeijassa ja kristityt palvovat Pyhän haudan kirkossa. ...Ajatellen islamia, Jerusalem saa huomattavan aseman, kuten sanotaan Pyhässä Koraanissa: ”Kunnia Hänelle, joka sai Palvelijansa lähtemään yöllä Pyhästä moskeijasta (al-Masjid al-Haram) Kaukaisimpaan moskeijaan (al-Masjid al-Aqsa), joiden ympäristöissä olemme siunattuja, että voisimme näyttää hänelle joitakin merkeistämme.” Islamin perinteen mukaan jae viittaa profeetta Muhammed'in öiseen matkaan Mekasta Jerusalemiin (al-Isra); hän saapuu Temppelivuoren/Haram al-Sharif'in alueelle, missä hän nousee Taivaaseen (al-Mi’raj) tapaamaan aikaisempia profeettoja ja vastaanottamaan rukouskäskyn.
Kysymys #1: Onko tämä Danielin profetian rauhansuunnitelma?
Daniel 9:27 (KR 33/38)”Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”
Daniel 9:27 (KJV) ”He will confirm a covenant with many (=vahvistaa liiton monien kanssa) for one ‘seven.’ In the middle of the ‘seven’ he will put an end to sacrifice and offering. And at the temple he will set up an abomination that causes desolation, until the end that is decreed is poured out on him.”

- Vastaus tähän kysymykseen on kyllä ja ei, ja/tai ei vielä. Tarkoitan, että mitään ei ole vielä ”vahvistettu” tai edes hyväksytty.
- Lisäksi Danielin profetia sisältää tarkkuuden aikataulun suhteen, jonka ”monet” hyväksyvät, eli ”sopimus” yhteensä 7 vuodeksi.
- Uskon henkilökohtaisesti, että tämä rauhansuunnitelma saattaa olla se, joka on jo paikoillaan Antikristukselle myöhemmin ”vahvistettavaksi”.
Kysymys #2: Onko tämä Sakarjan profetian täyttymys?
Sakarja 12:1-3 (KR 33/38) ”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”

- Suonet anteeksi minulle tämän, mutta minun on vastattava tähän kysymykseen samalla tavalla ja sanottava: ”kyllä ja ei, ja/tai ei vielä.”
- Anna minun selittää, sillä tähän mennessä Jerusalem on aina ollut ”juovuttava malja” ja ”väkikivi”, etenkin vuoden 1948 jälkeen.
- Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Trump'in rauhansuunnitelma voi hyvinkin toimia eräänl. katalysaattorina tämän profetian lopulliseen toteutumiseen.
- Tämä johtaa minut siihen, mitä tämä tarkoittaa, ja miksi tämä on meille tärkeää tänäpäivänä sekä kristittyinä että niiden kohdalla, jotka eivät vielä ole kristittyjä.
- Ensinnäkin meille, jotka olemme kristittyjä, tällä on todella merkitystä, koska se osoittaa, kuinka lähellä olemme Herran pikaista paluuta.
- Toiseksi, niille, jotka eivät ole kristittyjä, tällä on todella merkitystä, koska se tarkoittaa, että aika on käsillä, ja sinun ei ole vielä liian myöhäistä tulla uskoon.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-20 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com