Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Raamatullisen Ahdistuksen ajan indikaattoreita helmikuussa 2020

Tässä tuore suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa luetellaan tämänhetkisiä aikainmerkkejä sille, että Danielin 70. vuosiviikko eli Raamatun Ahdistuksen aika ihmiskunnalle voisi alkaa pian. Varsinkin presidentti Trumpin hiljattainen rauhansuunnitelman julkistus vie lähelle Dan. 9:27'n toteutumista, jolloin Ahdistus alkaa.

----------------------------

Ahdistuksen ajan indikaattoreita (Tribulation Indicators) :: By Daymond Duck

Published on: February 16, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/02/16/tribulation-indicators-by-daymond-duck/  

Ensinnäkin, runsas sade Israelissa on johtanut veden vapautumiseen Galilean mereltä ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.

Israelin uskomattomasta ruoantuotannosta tulee uskomattomampaa.

Toiseksi, monenlaiset vitsaukset, jotka ovat mittasuhteiltaan raamatullisia, aiheuttavat tuhoa ympäri maailman.

Syyskuusta 2019 lähtien, Australian vuosikymmeniin pahimmat maastopalot ovat tappaneet 28 ihmistä, tuhonneet yli 3000 kotia, polttaneet 15-20 miljoonaa eekkeriä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) maastoa, ja tappaneet ehkä jopa miljardi eläintä.

Hyvä uutinen on, että rankkasateet ovat sammuttaneet monia tulipaloja, mutta salamatulvat ovat nyt ongelma.

Tällä hetkellä miljardit heinäsirkat hotkivat viljasatoja Somaliassa, Saudi-Arabiassa, Pakistanissa, Keniassa, Ugandassa, Etiopiassa, Djiboutissa ja Etelä-Sudanissa. (On vain vähän jäljellä, jota ihmiset ja eläimet voivat syödä; ajattele nälänhätää.)

Noin kaksi kolmasosaa Kiinan sioista on kuollut sikainfluenssaan, sianliha on nyt ylellisyyttä, joillakin kiinalaisilla ei ole ollut sianlihaa syötäväksi noin kuuteen kuukauteen, ja jotkut ovat siirtyneet halvempaan lihaan (kanit ja koirat; ajattele mustan hevosen ratsastajaa; Ilm. 6:5-6).

Kiinassa kuoli äskettäin 4500 kanaa H5N1-lintuinfluenssavirukseen.

Koronavirus on saanut Kiinan julistamaan kansallisen hätätilan, Maailman terveysjärjestö on julistanut maailmanlaajuisen terveysuhan, Yhdysvallat on julistanut kansallisen terveyskriisin, muut maat ovat ryhtymässä samankaltaisiin toimiin; ja on ollut useita raportteja siitä, että todelliset tilastotiedot ovat huomattavasti aliraportoituja.

Yhdysvallat yrittää hillitä sitä, mutta jos tauti tekee matkaansa Meksikoon, Amerikan avoin raja sallii sen levitä, ja Yhdysvallat tulee olemaan avuton pysäyttämään sitä.

Niitä on muuten vaikea löytää (enkä suosittele mitään), mutta pestäviä, viruksentorjuntaan soveltuvia tai biologisesti estäviä kasvosuojuksia on olemassa (Googlesta tietoa).

Kolmanneksi, mitä tulee vainoon, Kiinan johtaja Xi Jinping määräsi kirkkoja ja ristejä tuhottaviksi, hän käski kirjoittaa Raamatun uudelleen, määräsi kylttien asettamisen kirkkojen luokse, joissa kielletään kaikkien alle 18-vuotiaiden pääsy kirkkoon, ja pakotti ihmiset palvomaan häntä kuin hän olisi Jumala.

Ehkä on aika kysyä Xi Jinping'iltä, onko hän Jumala, miksi hän ei lopeta vitsauksia, jotka tappavat Kiinassa ihmisiä ja sikoja.

Kenties on aika kysyä, näyttääkö todellinen Jumala Xi Jinping'ille ja maailmalle, kuka todella on ohjaksissa.

Neljänneksi, 5. helmikuuta 2020, www.breakingisraelnews.com julkaisi David Sidman'in kirjoittaman artikkelin, jonka mukaan rabbi Shlomo Amar, Israelin entinen sefardijuutalaisten päärabbi, kertoi äskettäin yhdelle ryhmälle: ”Kaikki tämän sukupolven suuret rabbit sanovat, että Messias on paljastamaisillaan itsensä. Kaikki merkit, joita profeetat antoivat, kaikki merkit, jotka on ennustettu Gemara'ssa, Mishna'ssa, Midrash'issa, kaikki esiintyvät yksitellen. Meidän täytyy vain pysyä vahvoina vähän kauemmin.”

Artikkelissa sanottiin myös toisen rabbin ilmoittaneen, että "Messiaan saapuminen tekisi tyhjäksi presidentti Trumpin Lähi-itää koskevan suunnitelman aloittamisen".

On syytä huomauttaa, että monet rabbit uskovat sukupolvemme näkevän kaikki Messiaan merkit kun ne tulevat esiintymään.

Pre-Trib (Ahdistusta edeltävään) -tempaukseen uskovat kristityt ovat sitä mieltä, että seurakunta temmataan ennenkuin Antikristus vahvistaa Lähi-idän rauhansuunnitelman, mutta he tuntevat surua siitä tosiasiasta, että juutalaiset omaksuvat väärin Antikristuksen Messiaakseen.

Viidenneksi, mitä tulee presidentti Trump'in Lähi-idän rauhansuunnitelmaan, jota nyt kutsutaan ”Rauhaksi hyvinvointiin”, palestiinalaishallinto (PA), Arabiliitto ja monet muut ovat itseasiassa hylänneet sen.

Mutta ymmärrä, että kukaan ei odottanut heidän hyväksyvän ensimmäistä tarjousta, eikä kenenkään pitäisi uskoa, että heidän tekemä hylkäyksensä tarkoittaa sitä, että suunnitelma on kuollut.

Vastoin joidenkin ennusteita, että arabit hyökkäävät välittömästi Israeliin, niin useat arabimaat lämmittävät suhteita Israeliin ja rohkaisevat PA:ta olemaan sulkematta ovea.

Helmikuun 3. päivänä 2020 (6 päivää sen jälkeen kun presidentti Trump julkisti rauhanehdotuksensa), pääministeri Netanyahu tapasi Sudanin nykyisen johtajan (95-prosenttisesti muslimivaltio, jossa on noin 43 miljoonaa ihmistä ja Arabiliiton jäsen), ja Sudan & Israel sopivat lopettavansa kaikki ”vihamieliset toimet ja asenteet vastavuoroisesti”.

Pian sen jälkeen Tunisian YK-suurlähettiläs auttoi laatimaan YK:n päätöslauselman, joka tuomitsi presidentti Trump'in ”Rauha hyvinvointiin” -ehdotuksen.

Tunisia (98-prosenttisesti muslimivaltio, jossa on noin 11 miljoonaa ihmistä) kutsui äkkiä takaisin suurlähettiläänsä ja erotti hänet rauhanehdotuksen tuomitsemisesta kuulematta heitä ensin.

Tiedä myös, että Yhdysvallat, Israel, Saudi-Arabia, EU, Sudan, Bahrain ja Oman puhuvat tapaamisesta Egyptissä keskustellakseen presidentti Trump'in rauhanesityksestä, ja he yrittävät saada Jordanian ja PA:n osallistumaan.

Huomaa, että nämä arabimaat eivät ole menneet sotaan Israelia vastaan.

He puhuvat tapaamisesta Israelin kanssa keskustellakseen mahdollisuuksista edistää neuvotteluja.

Älä myöskään unohda sitä tosiasiaa, että joukko tapahtumia (sota Syyrian kanssa, sota Hizbollah'in kanssa, Iranin ydinpommi, jne.) voisi muuttaa tilannetta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Ahdistuksen ajan alussa on rauhansuunnitelma (ja kaikki merkit näyttävät osoittavan siihen, että Ahdistuksen aika voisi olla lähellä).

Vain Jumala tietää, tullaanko presidentti Trump'in ehdotus neuvottelemaan kyseiseksi suunnitelmaksi vai tuleeko olemaan toisenlainen suunnitelma.

Presidentti Trump, ulkoministeri Mike Pompeo, Yhdysvaltain entinen YK-suurlähettiläs, sekä monet muut ovat kertoneet palestiinalaisille, että tämä saattaa olla heidän viimeinen mahdollisuutensa saada oma valtio.

Yhdysvallat on jopa sanonut Mahmoud Abbas'ille, että odotettavissa oleva Egyptin kokous voisi olla palestiinalaisten viimeinen mahdollisuus saada oma valtio.

Kuka tietää, mutta jos tämä on viimeinen tilaisuus jakaa Israelin maa, se voisi olla tuo suunnitelma.

Huomaa myös, että liitto vahvistetaan ”monien” kanssa, mutta mikään ei sano, että ”moniin” sisältyy PA.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com